O ZAHRADĚ a ZAHRADÁCH a ZAHRADNÍCÍCH. Díl II.

187 zobrazení
TiskTisk

A začnu zase také posledním odstavcem předcházejícího příspěvku:

A proč se jmenovala KORUNNÍ ulice na VINOHRADECH, na DVOJCE, v letech totality WILHELMA PIECKA – PÍKA vyslov, se dozvíte v příštím příběhu. A nejen to. Další souvislosti, které budou pokračováním tohoto příběhu. Proč je české JARO slovenské JAR a proč se tak jmenovala odbojová skupina generála LUŽI. Po jehož smrti v boji s českými četníky se do jejího čela postavil generál BRAUN. Proč BRAUN to už také víte. A proč měla družební obvod PRAHA 2 – DVOJKA, DRUŽBU s LENINGRADSKÝM obvodem MOSKVY. Proč s tím, a ne s jiným obvodem MOSKVY. Kromě toho, co již víte, že v jeho čele tam byl ARTAMONOV – ARTAMONOV BUSSINES – kniha MAXIM GORKIJ. Jako to náměstí MAXIMA GORKÉHO, kam jsem já z DVOJKY odešel pracovat po ukončení studia na VYSOKÉ ŠKOLE POLITICKÉ na ÚV SSM. A také se dozvíte že obdobná škola jako já jsem studoval v Praze byla v Moskvě na LENINGRADSKÉ třídě. Byla o rok kratší. Jen tři roky. A v příštím příběhu také popíšu ještě spoustu dalších „NÁHOD“, jak by řekli někteří „HISTORICI REVOLUCIONÁŘI“ kteří od roku 1989 píšou svoje výmysly a nesmysly. A je to považováno za oficiální postoj Českého státu k událostem v roce 1989–1991. Nebo to dokonce někteří novináři považují za „ZÁZRAK“ pád SSSR a světového komunismu. A přitom opisují pouze od těch „HISTORIKŮ REVOLUCINÁŘŮ“.

Vy již víte, že VGIK byl založený dne 1. ZÁŘÍ (jenom v češtině to slovo ZÁŘÍ) roku 1919 – roce narození mého otce a jeho spolubojovníka generála STEVEN – STEFAN MICHAL BUNZÁK a roce plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu. A víte, že v jeho čele stál GARDIN. A že GARDIN přišel do MOSKVY z města TVER, který je na trase mezi MOSKVA – PETROHRAD/LENINGRAD. A že první sídlo VGIK bylo právě na náměstí TVER – TVERSKÉM. Ale v té době přejmenovaném na SOVĚTSKÉ náměstí. A tak trochu o tom, proč tomu tak bylo. Proč zrovna tam ve velkém městě Moskvě dostali čtyřpokojový byt jako sídlo VGIK. Něco málo tady již o tom náměstí bylo. ale protože to je důležité místo je třeba se o něm zmínit trochu podrobněji.

Tverská ulice začíná na MANÉŽNÍM náměstí. Význam tohoto slova je i jiný – MANÉŽ sloužila k drezůře koní. A v manéži se jezdí na koních. Ale v našem případě to znamená MANÉŽ v CIRKUSE. Protože jde o „skutečný CIRKUS“ jak to v Čechách říkáme, když se někde děje něco moc divného ve všech možných oblečeních a barvách a za účasti GYMNASTŮ-AKROBATŮ a všech různých druhů zvířat, a to vše provázející vystoupení klaunů-bavičů atp. Takový velmi dobře organizovaný zmatek. Tak jak to vypadá u vojáků. Pro nezasvěceného pozorovatele. Pro můj příběh je důležité i to, že manéž bývá pokryta pilinami. V rumunštině, jazyce mých předků je to RUMEGUS – RUM E GUS (v Čechách oblíbený nápoj a ostrov u ARISAIGE – SOE, a italská spojka E je A k tomu GUS – HUS anebo zdrobnělina GUSTAV. AUGUST, a to je přece v ruštině i KLAUN-ŠAŠEK. V rumunštině je to „E“ jako spojka „A“ slovo „SI“ – SECRET INTELIGENCE. Důležitý je také anagram slova MANÉŽ – MENÁŽ. To je ve vojenském slangu FASOVANÁ STRAVA. Z německého MENAGE – STRAVA. Ale anglicky je to MEN AGE – VĚK MUŽŮ – V.M.

Hned u MANÉŽNÍHO náměstí je ulice OCHOTNY RJAD – ano O.R. a z druhé strany MOCHOVSKAJA. Jako český MOCHOV. Proč je to důležité? V obci MOCHOV stojí kostel svatého BARTOLOMĚJE. Obec má ve znaku ORLICI ale MODRÉ BARVY. Ano GOLUBOJ OREL. BLUE EAGLE. Další MOCHOV je v okrese KLATOVY. Ty mají velmi důležité místo v mém příběhu, a to tak důležité. že mají zde na webu svůj samostatný příběh. Vlevo je PUŠKINSKÉ náměstí přilehlé k ulicím NIKITSKY – ano jako BOTANICK GARDEN na CRIMEA. KRYM. TAURUS. A PUŠKIN, který je sám o sobě důležitou značkou v mém příběhu a snad se k němu také dostanu někdy příště podrobněji. Teď jenom to, že byl vyslán do vyhnanství do KIŠINĚV-MOLDAVIA-MOLDAVA-VLTAVA – KIŠ VASIL skupina KOZINA (OR) vysazena u LOUNY-L.N. A také byl PUŠKIN vyhnán na KRYM – CRIMEA – KRÝM – SMETANA – TAURUS. A že je prokázáno že vyšel na horu AJU – DAG, v překladu MEDVĚDÍ HORA, pod kterou byl tábor ARTEK. Přímo pod ní stálo to spartánské zařízení, do kterého jsem v ARTEK jezdil já. V Moskvě jsou to dále Ulice GAZETNY – LEONTIJEVSKY – MALÝ GNIEZDNIKOVSKY a VEKLKÝ GNEZDNIKOVSKY – GEORGIJEVSKY a KAMERGERSKY.

Ulice končí na TRIUMFÁLNÍM náměstí, které směřuje k ARMORY Lane (důležité ARMORY-ARMENIAN-ARMY atd.) a ulici 1. a 2. BREST – BREST je jeden 1. v BĚLORUSKO (BREST LITEVSKÝ MÍR – TROCKIJ) a druhý 2. je ve FRANCII v BRETAGNE. V BRETONSKÉM jazyce je to BREIZH, a to vy víte, je první slabiky příjmení BREIZH – NĚVA. BREZHNEVA – BREŽNĚVA v češtině. A tak i B.REZUN – BŘEZEN-BEREZIN-BERJOZA-BŘEZINA z HORNÍ POČAPLY. NĚVA je řeka v PETROHRADU-LENINGRADU. V azbuce HEBA. H.B. – HAVLÍČKŮV BROD – HAVLŮV PŘECHOD – H.P. – HORNÍ POČAPLY a HORNÍ POČERNICE. A vy víte, že BREZHNEV zemřel dne 10.11. V den výročí založení US MARINES a krátce po mých 30 narozeninách, když jsem ukončil studia na VŠP v PRAZE. A také je to den 11.01. a to byl den povýšení mého otce na plukovníka ČSLA. Pod náměstím je tunel MAJAKOVSKY – to je MAJÁK zařízení pro signalizaci blízkého břehu pro MARINE – NÁMOŘNÍKY v tomto případě. A byl V.M. VLADIMIR MAJAKOVSKY. Tunel MAJAKOVSKY spojující ulice BOLŠAJA SADOVAJA-VELKÁ ZAHRADNÍ – V.Z. a SADOVAJA-ZAHRADNÍ TRIUMFALNAJA.

Za ZAHRADNÍM okruhem – SADOVAJA kde přechází do TVERSKÁ ZASTÁVA, pak prochází TVERSKÝM nadjezdem do LENINGRADSKÉHO prospektu poblíž BĚLORUSKÉHO nádraží. Celá tato ulice byla od roku 1932 do roku 1990 to byla ulice GORKOVO – MAXIMA GORKÉHO. M.G. Jako SENOVÁŽNÉ náměstí v Praze, kde sídlil ÚV SSM a kde jsem od roku 1982, roku úmrtí BREŽNĚVA pracoval. Kde je SACHAR PALACE a JINDŘIŠSKÁ VĚŽ – TORE a kostel JINDŘICHA II. A JERUZALÉMSKÁ v letech WWII. TRANSYLVÁNSKÁ ulice. A LENINGRADSKÝ prospekt vede do LENINGRADSKÉHO obvodu MOSKVY – družebního obvodu s PRAHA 2 – DVOJKOU.

Na ulici TVERSKAJA dříve MAXIMA GORKÉHO jsou tyto stanice METROPOLITEN: MAJAKOVSKAJA, TVERSKAJA, PUŠKINSKAJA, ČECHOVSKAJA, OCHOTNIČIJ RJAD, TEATRALNAJA a NÁMĚSTÍ REVOLUCE. ČECHOVSKÁ byla TÁŇA členka mého předsednictva Českého ústředí vysokoškoláků a byla to studentka AMU – HERECTVÍ – příprava pro TEATR v PRAZE. Pod mým vedením OR a V.M. na náměstí M.G. V době, kdy byl v čele SSSR M.G. A my jsme udělali REVOLUCI. Bez PUŠEK. V RIFLE ale určitě. A i s lidskou TVÁŘÍ.

Podle některých zpráv zde existovala cesta do města TVER již ve 12. století. Od konce XV. století tato cesta také spojila MOSKVU a NOVGOROD. Tedy vše od města MOSKVA směrem SEVERO – ZÁPAD. V XVI. století zde byla pole a ležení tak zvaných VOROTNIKOV strážců města. VOROTNIK je stejný význam jako COLLAR – KOLAR – vysoké límce – LEATHER NECK u US MARINE. Vy si právě teď vzpomínáte, že otci do rozsudku o jeho odsouzení napsali že je z KOLOVO a KOLOVECKÝ okres. Byl tedy KOLAR. Ulice vedla přes řeku NEGLINNAJA – NEHLINĚNÁ nebo ne z HLÍNY, která je symbolizována HNĚDOU – BROWN-BRAUN – KARIČNĚVOU barvou. Vedla přímo naproti střední ARSENAL věži KREMLU. V roce 1595 byl postaven přes řeku NEGLINNAJA postaven kamenný most VOSKRESENSKY který spojuje TVERSKOU ulici s RUDÝM náměstím. V XVI. století se začíná na tomto prostoru budovat. Paláce, kláštery, kostely. Zůstává pouze náměstí NOVGORODSKÁ SVOBODA to se rozkládalo mezi dnešními STOLECHNIKOV LLANE a PUŠKINOVO náměstí. Je tam Мучной, Житный и Солодовенный торговые ряды. Byl tam velkoprodej – burza MOUKY, ŽITA-RŽI a SLADU. V oblasti dnešního náměstí MANEŽNAJA sídlil Střelecký – STRELKOVIJ STREMJANNIJ PLUK. Od roku 1504 jsou v oblasti dnešního OCHOTNYJ RJAD a TVERSKÉ náměstí brány pro zvýšení bezpečnosti obyvatel MOSKVY za jejich hranicemi.

V XVIII-XIX století, byla Tverskaya ulice hlavní ulicí města. Byly zde postaveny nejlepší domy, hotely, obchody v Moskvě. Mezi mistrovská díla architektonické tvořivosti patří nezachovalý palác knížete M.P. GAGARINA 1707–1708 a Anglický klub – 1780 a JELISEJEVSKYJ obchod v roce 1770 přestavěný v roce 1790 a 1898.

Význam Tverské ulice spočíval v tom, že přes ni carové vstoupili do KREMLU, když přijížděli do Moskvy z Petrohradu. V době života PUŠKINA bylo na Tverské ulici pět kostelů (z nichž žádný se nedochoval).

A to jsme již na náměstí pojmenovaném po rodném městě GARDIN – TVER. Jeho vymezení je, že se nachází mezi TVERSKOU ulicí a TVERSKÝM projezdem a STOLECHNIKOV LANE. Založeno bylo v roce 1792 v místě kde stávala sídla rodu DOLGORUKÝCH. Jméno má od roku 1790 právě od TVERSKÉ ulice. Po ŘÍJNOVÉ REVOLUCI – O.R. v ruštině OKTJABRSKOJ REVOLJUCIJI bylo přejmenované na náměstí SOVĚTSKÉ REVOLUCE – C.P. iniciálami v azbuce. Byl na něm umístěn památník generála MICHALA SKOBELEVA. A tak lidé nazývali náměstí náměstím SKOBELEVA. Ale nikdy se tak oficiálně nejmenovalo. Jméno SKOBELEV bylo v Moskvě populární, a tak se prostě i náměstí říkalo podle památníku na něm umístěném. V roce 1918 byl památník zbořen. Zůstal jen podstavec, který sloužil jako tribuna pro hodnostáře při přehlídce dne 1.MÁJE roce 1918.

Na konci XVI. století bylo na území Tverského náměstí, sousedícím se Starým Kuznetsk Sloboda, asi 60 kováren – LX kováren. KUZNĚC – SMITH – SCHMIED – ŠMÍD – HAMERNÍK – KOVALJOV. V roce 1782 postavil hrabě ZACHAR ČERNYŠEV proti náměstí dům generálního guvernéra MOSKVY. V roce 1790 koupil ruský stát místa v okolí rezidence guvernéra. Architekt MATVĚJ KAZAKOV byl pověřen připravit návrh na úpravy náměstí. Jeho návrh nebyl na příkaz KATEŘINY II. realizován. MATVĚJ je MATĚJ – MATES – MATIÁŠEK – MATĚJÍČEK.

Na počátku XIX. století se začalo s výstavbou kamenných domů. Byl zde na jižní straně postaven jednopatrový dům ČERTKOVÝCH. A naproti němu na severní straně dům obchodníka USACHEVA. Velký požár MOSKVY v roce 1812 – NAPOLEON – náměstí nepoškodil. V roce 1840 koupil dům ČERTKOVA D. POPOV. A v roce 1879 zde působil hotel DRESDEN. Již víte, že ČÍRTEK z JIHLAVA-IGLAU byl členem mého posledního předsednictva ÚV SSM a před tím byl se mnou i v Českém vysokoškolském ústředí. Byl PAVEL jako jeden z ruských carů. USACHEV je USAČEV v češtině – USA a ČEV. budu-li vycházet z toho že poslední písmeno se při výslovnosti spolkne je to i UASA ČE. Anebo CHE a V je i DVOJKA. USAČEV je i VOUSATÝ jako například BARBAROSSA. Nebo Kubánští BARBUDOS. A vy víte, že BEARD je DR. B. A také si můžete vzpomenout, že nejslavnějším sovětským klaunem byl POPOV. Byl OLEG – EL CHE a jako OLEG HENDRICH bratr plukovníka HENRYCH otce manželky V.H. mého bratrance PETR GEBLT. Svatba 03.03. PETR GEBLT žil v ulici MLADÉ GARDY – M.G. ulici pojmenované po románu FADĚJEV (přijde ještě na řadu) ve které je hlavní postavou OLEG KOŠEVOJ. OLEG BASKETBALISTA. Vzpomínáte? To už tady také bylo. Jenom ještě připomínám že OLEG HENDRICH byl ředitelem pivovaru OPAVA. Ve SLEZSKU tak to byl OPAVA BRAUEREI- O.B. Německy TROPPAU. A anglické TROOP je vojenský oddíl. A německé TRUPPE je vojenský oddíl. A vzpomínáte si, že HENDRYCH je i HENDRIX. JIMMI – JAKUB HENDRIX. LEVÁK. Jednu dobu i JAMES MARSHALL. Snad nejslavnější kytarista všech dob. Narukoval do FORT ORD CALIFORNIA. Výsadkář ze 101. výsadkové divize US ARMY. 101 je CI. C.L. EL CHE.

Dne 24. června 1912 byl na TVERSKÉM náměstí odhalen památník generála MICHAL SKOBELEV. Dílo sochaře PETR SAMONOV. V dubnu 1918 ho bolševici zbourali. Na jeho místě byl vystavěn Památník sovětské ústavy. Dílo DMITRIJ OSIPOV. V roce 1919 byl pomník doplněn sochařskou kompozicí sochaře NIKOLAJ ANDREJEV. V bývalém paláci guvernéra se usídlilo Moskevský výkonný výbor Sovětů.

Na počátku roku 1920 bylo náměstí přepracováno architekty Alexej Ščusev a Ilja Golosov- VASIL CHE a ILYICH také EL CHE. V roce 1923 (123 a 9) bylo postaven otevřený prostor s KAŠNOU – FONTAIN. Z FUENTETODOS byl FRANCISCO GOYA de LUCIENTE, který se narodil v den, kdy můj otec narukoval 30.03. A jako všechny zdroje vody, kterých je po celém světě určitě mnoho. Ale pro nás jsou ty nejdůležitější v LÁZNÍCH a LÁZEŇSKÝCH MĚSTECH.

Ve stejném roce byly zbořeny budovy poblíž ulice Bol’shaya Dmitrovskaya, na jehož místě byla v roce 1927 podle projektu architekta Sergej Černyšev budova LENINOVA INSTITUTU (L.I.) ústředního výboru komunistické strany – bolševiků. V roce 1940 byl před ním odhalen pomník Vladimíra Lenina, který vytvořil sochař Sergej MERKUROV podle projektu architekta ISIDOR FRENCHMAN. Ano MERKUR. Podnik zahraničního obchodu u mostu BARIKÁDNÍKŮ v Praze 7, HOLEŠOVICE. Kde pracoval MIZERA otec mojí přítelkyně V.M. z KOULOVA ulice. MERKURIA měla reprezentační obchod v Praze v ulici SENOVÁŽNÁ, kde byl MV SSM Praha hned vedle SENOVÁŽNÉ náměstí – MAXIMA GIORKÉHO. Tak jako byl tento MERKUROV pomník hned vedle ulice MAXIMA GORKÉHO – TVERSKÉ v MOSKVĚ. A jak je pomník MERKURA vedle kostela svatého BARTOLOMĚJE ve španělské MURCIA. Kde jsem nějakou dobu také žil a fotil jsem ho a tady nebo na Facebooku zveřejnil. MERKUR je i planeta. A je pro můj příběh zajímavá tím, že nemá žádný měsíc. Zcela samostatná. Sólo. Sólista. ODIN V POLI VOIN. Jak říká WIKIPEDIA PERIHELIUM jeho dráhy se stáčí ke Slunci o 43 (číslo domu na Václavském náměstí s Rybárnou JINDŘICH VAŇHA a rok propuštění mého otce z GULAG a jeho odvod do československé armády a rok 43 natočení druhého, po prvním v roce 1942, filmu Švejk v dílně SOJUZDETFILM) vteřin za století. Jde o fenomén, který ve 20. století vysvětlil ALBERT EINSTEIN obecnou teorií relativity. V němčině známé pod zkratkou ART. Ano jako ART EK. Vědec, který žil v PRAZE u bývalé BOTANICK GARDEN v Praze 5 na Smíchově v LESNÍ ulici a pracoval u nové BOTANICK GARDEN na Praze 2. ALBERTOV – VINIČNÁ. Který se narodil ve stejný den jako moje teta z ulice MLADÉ GARDY rozená AURELIA SCHIDLAK – GEBLT z MÍROVKA-FRIEDENAU-FRÝDNAVA v okrese HAVLÍČKŮV BROD – H.B. V den, kdy odletěl v čele 11. zpravodajců z DVOJKY do Londýna generál MORAVEC František z ČÁSLAVY – VASIL ČE. Manželka generála MORAVEC s iniciálami V.M. VLASTA MORAVEC zůstala v Praze. Narodila se v PLZNI, kde se seznámila s MORAVEC, když tam sloužil. V té době sloužil v PLZNI první manžel mojí matky BOHUMIL FLORIÁN narozený v roce 1909 a to dne 09.07. Ve VELEŠOVICE – VASILOVICE. A který nastoupil někdy v té době jako policejní pyrotechnik k Pražskému policejnímu ředitelství do BARTOLOMĚJSKÉ ulice v Praze. A v té době v PLZNI také žil můj budoucí tchán MIROSLAV SVOBODA s otcem MILOSLAV SVOBODA a dědou ROCH. Všichni tři pracovali ve ŠKODA PLZEŇ.
V roce 1932 (123 a 9) bylo Sovětské náměstí vyasfaltováno přes dlažební kostky. Během stalinistické rekonstrukce Moskvy byl také zbořen dům obchodníka USAČEVA a dům CHERTKOVÝCH který stál naproti, byl spojen se sousedními budovami a zvýšen o další podlaží. Pro rozšíření Tverské ulice byla bývalá rezidence generálního guvernéra přesunuta o 13,5 metru dozadu.

V roce 1941 byl Památník sovětské ústavy demontován, na jeho místě v roce byl v roce 1947 v souvislosti s přípravami oslav 800 stého výročí založení Moskvy byl položen základní kámen pomníku zakladatele Moskvy, knížete JURIJ DOLGORUKIJ. Socha navržená architektem VIKTOR ANDREJEV byla slavnostně odhalena v roce 1954 

Hlavní sochou náměstí je památník Jurije Dolgoruky, postavený na počest 800. výročí Moskvy. Soubor Tverského náměstí je doplněn fontánou a náměstím umístěným uprostřed, uvnitř kterého je také postaven památník Vladimíra Lenina.

Pro lepší návaznost začnu s prvním pomníkem, který byl na náměstí – centru dorozumívání – OPERACE BENJAMIN postaven. Pomník generála SKOBELEVA. O samotném generálovi bude řeč v návaznosti na pomník. Vy samozřejmě víte, že SKOBELEV je VASILEK B. Byl MICHAL jako jedno z mých mnoha přidělených křestních jmen. A jméno manžela mojí tety BASILEA – MICHAL ŠEGDO. Z VOLOVÉ. A jako můj synovec. Byl DMITRIJ jako můj otec a děda – DMITRO – METER. V době výstavby pomníku a všechna zásadní rozhodnutí o jeho výstavbě schvaloval NIKOLAJ II. Jako I.O. – X – CHE proslavený NIKOLA ŠUHAJ LOUPEŽNÍK také z Podkarpatské Rusi – Zakarpatské Ukrajiny. A jako můj syn NIKOLA. To jenom pro připomenutí. Stručně.

V roce 1907, roce narození mého strýce PETR MOHORITA ve VOLOVÉ navrhl poslanec Moskevské městské dumy NIKOLAJ ŠAMIN postavit památník na počest generála SKOBELEVA. BÍLÝ GENERÁL se mu říkalo. Jezdil na bílém koni a v bílých uniformách. Další NIKOLA a anagram MAŠIN či ŠIMAN. SCHIMAN bylo rodné jméno matky mého tchána MIROSLAV SVOBODA z PLZNĚ. Manželka jeho otce MILOSLAV SVOBODA. Pradědeček byl ROCH-ROQUE, pro připomenutí. ŠIMAN byl i pracovník ÚV KSČ se zodpovědností za ÚV SSM. V době, kdy já jsem tam přišel v roce 1982. Pak se vrátil zpět domů do PLZNĚ. A viděl jsem ho pouze několikrát. Návrh poslance na výstavbu pomníku byl přijat. A byl předán jako návrh GENERÁLNÍMU ŠTÁBU R.I.A. Šlo přece o generála, a tak to musí rozhodovat jenom a jenom armáda a její vrchní velitel – IMPERÁTOR CAR. Ne jenom nějací civilisté, jak by napsal HAŠEK. A tam to bylo přijato kladně. A dne 26. února 1908 bylo rozhodnuto začít shromažďovat dary na výstavbu pomníku. Za to byl zodpovědný velitel NIKOLAJEVOVY AKADEMIE generálního štábu DMITRIJ ŠČERBAČOV. A vy si vzpomínáte že tu kombinaci ruských písmen ŠČ – trojzubec s ocáskem a ruské písmeno Č Y – španělsky nazývané “ I GRIEGA“ měl ve svém příjmení i kapitán NIŠČIMENKO, velitel skupiny mého otce ARAP. Ten byl ze LVOV – LEMBERG – GALICIA-HALIČ. A ten pán byl zase DMITRIJ. Jako můj otec, podřízený NIŠČIMENKO. A je to základ slova ŠČI – rybí polévka.

V Moskvě bylo vybráno pro místo postavení pomníku několik míst. Byl to náměstí LJUBLANSKAJA, TĚATRALNAJA, a právě TVERSKÉ náměstí. Vy víte, že LJUBLJAN je hlavní město SLOVINSKA. Ne SLOVENSKA, ale to v našem případě, a to také již dobře víte, nehraje žádnou roli. Protože skupina mého otce přistála na SLOVENSKU. Stejně jako další skupina, ta byla z LODÝNA o“ omylem“ seskočila u slovenského města GBELY. The GBELY – The GLOBE a GEBLT. Moji prarodiče. To byla ta skupina ZINC. Ano jako ZINOVĚV ARTEK a moje přítelkyně ZINA a jako TIN. A to byl DRUHÝ výsadek. Ten se jmenoval ZINEK ale v angličtině. Ten seskočil v BRDY – DR. B. A vy víte, že TIN – ZINEK je STANNUM a je to chemický prvek číslo 14 (DVOJKA) s atomovým číslem 50–L – LEE. A že to je pravda potvrzuje to, že v ruštině a ukrajinštině je název tohoto prvku OLOVO. V pražském slangu VOLOVO. Návrh, který se zachoval také, a ne náhodou byl TĚTRALNAJA – DIVADELNÍ. A o to přece šlo. O TEÁTR. Bylo to divadlo. Představení se vším všudy. S režiséry, herci a diváky. Že to je tak jak píšu potvrzuje to, že car NIKOLAJ II. podepsal rozhodnutí a o zahájení výstavby památníku dne 27. OKTOBER – ŘÍJEN / OR 1909. A to na TVERSKÉM náměstí. 1909 je datum19.09. narození manželů Zátopků a moje. Je to rok narození prvního manžela mojí matky BOHUMIL FLORIÁN – už byl v té době na světě. Rok svatby EDVARD BEN EŠ s ANNA-HAN VLČEK v kostele svaté LUDMILY na náměstí MÍRU na DVOJCE. Malý VLK – WOLF jako skupina WOLFRAM – WOLF – DÁOS – DÁKOVÉ odkud pochází slovo-jméno MOHORIT a jejich název a RAM – BERAN jako moje babička za svobodna BARAN. A k tomu ještě BARANNIKOV manžel sestry mojí matky. 1909 je i rok založení města TEL AVIV – JARO. To už tu bylo jako název skupiny generála LUŽA, a ještě to přijde na řadu za chvíli. 1909 je i 199 – C.I.C. A zrcadlo malými písmeny jako číslicemi je to – lee – LEE. A také víte že 16.09. je svátek svaté LUDMILY – také mojí matky. Ale to už všechno znáte. Ale protože vím, že to je málo, tak musím připomenout že 27. OKTOBER-ŘÍJEN /OR je i 27. MAREC – BŘEZEN / M.B. A je to také 03.27. – 0321 – moje rodné číslo a 123 a 0. 123 důležitá kombinace čísel a dat v mém příběhu. A tak je to i 01.23. datum narození VASILLY STALIN generálporučík sovětského letectva, který se ještě v tomto příběhu objeví, aby bylo potvrzeno že nejde o žádnou náhodu. 27. OKTOBER – ŘÍJEN /OR je minus DVA i 25. OKTOBER – ŘÍJEN/ OR. A to se narodila ve VOLOVÉ moje teta BASILEA v roce 1903. Dokument o jejímž narození podepsal můj děda DMITRO-METER MOHORITA – XXX. Třemi křížky. BASILEA, námi nazývaná VASILA, teta VASILA, byla později manželkou MICHAL ŠEGDO – anagram pan DOŠEK z Horní Počaply, nebo generálporučík ŠÁDEK.

Přihlášky do soutěže o nejlepší návrh na pomník byly příjímání do 25. KVĚTNA roku 1910. V roce 1910 se na náměstí MÍRU v kostele svaté LUDMILY u nás na DVOJCE oženil JAROSLAV HAŠEK s M.I. MAJER IARMILA. A oba byli od té doby J.H. nebo I.H. Bylo to přesně dne 23. KVĚTNA 1910. Tedy zcela v souladu s klíčem DVOJKY – plus DVA dny. A že MOGORIT – MOGOR – MACHER – MAHER – MOGIR – MAJER – MILLER – MIZER jedno jest už víte. 25. KVĚTEN je také 25. SRPEN. A to je plus DVA i 27. SRPEN, a tak je to i 12. SRPEN. 12.08. Datum narození mého otce ve VOLOVÉ a JAK EŠ v BRLOH a mojí manželky VLASTA – PATTY – TRISHA – SVOBODA dne 08.12. v PLZEŇ.

A nyní přichází na řadu to nejlepší. Nejlepší návrh měla vybrat porota. Byla složená z 9 vojáků (!) a 6 architektů a v čele stál sochař ROBERT BACH (i BOB BACH – B.B. – 22). Návrh PETR SAMOV, který byl realizován vyhrál celkem 11 hlasy ku 3. Ano 11–77–17–71 atd. Jako CHARTA 77. A jako adresa mého „čtvrt domu“ v EDINBURGH SCOTLAND – ALBA .11 WOODBURN MEDWAY. 11 – W.M. nebo V.V.M. Místně v DALKEITH. Od roku 2007. Jako číslo domu Národního divadla v Helsinky 11. Se sochou KIVI – KÁMEN-STEINER. Název na soše navržený autorem návrhu byl „ZA CARA A ZA VLAST“. V ruštině to je „ZA CARA I ZA RODINU“. A tak car NIKOLAJ II. tento návrh vybraný porotou schválil. To se stalo dne 10. SRPNA – AUGUSTA roku 1910. A vy víte, že 10. SRPNA – AUGUSTA je zase i plus DVA i 12.08. narození mého otce ve VOLOVÉ a 08.12. narození mojí manželky v PLZEŇ. 10. SRPNA – AUGUSTA je i 10. KVĚTEN – MAY. A to byl zabit výbuchem nastražené bomby italské výroby v HRADIŠTKO u Prahy první manžel mojí matky BOHUMIL FLORIÁN. V roce 1945. A v roce 1948 byl tento den přijat můj otec za kandidáta KSČ. A také již víte, že 1910 je i 19.10. A tak i 16.10. A to se narodil ve VOLOVÉ můj děda DMITRO MOHORITA a je to i 16.03. a to se narodila v PRAZE moje sestra ANNA MARIE. 1910 je i 19.01. A to byl den prvních svobodných voleb v tak zvané WEIMAR REPUBLIC. Po pádu monarchie s císařem VILÉM II. – B.L.M. II. Už víte, proč mě tam moji DVA italští přátelé z LOMBARDSKO-BENÁTSKA kolegové ze školy VLKSM pozvali? Na TVERSKÉ – SOVĚTSKÉ náměstí do GEORGIAN RESTAURANT ARAGVI? V červnu 1972?

Proč je to všechno pravda co tady píšu kromě toho, co již napsáno bylo dříve a toho co bylo napsáno teď? V čele poroty stál sochař – sculptor – tor příjmením BACH. Byl ROBERT tedy BOB – A tak 22 a 0. Ano 2 plus 1. Jako pohoří v GLENCOE SCOTLAND – ALBA. TŘI SESTRY. A příjmení I.S. BACH skladatel. SECRET INTELIGENCE BACH. Skladatel BACH se narodil podle JULIÁNSKÉHO kalendáře dne 03.21. Ano ve stejný den jako VASILLY STALIN. A jako v našem překladu datum rozhodnutí o výstavbě památníku generála SKOBELEVA carem NIKOLAJ II. Před chvílí zmíněné. Bylo to v roce 1685 a to je i 1982 datum kdy jsem ukončil studia na VŠP a stal jsem se doktorem a předsedou Českého vysokoškolského ústředí SSM. Je to i rok kdy v MOSKVĚ proběhl Světový festival mládeže a studentstva na kterém jsem byl zodpovědný za chod Klubu československé mládeže v Klubu závodu ZIL. ZAVODY IMENI LICHAČOV. Klub navštívil tehdejší velvyslanec Československa v SSSR ZAVADIL MIROSLAV – kdysi předtím předseda ČSM. To je ten s tím jedním okem. Později až do listopadu 1989 hlava ROH. A jako představitel Československa – strany a vlády tam přijel JINDŘICH POLEDNÍK, tehdy tajemník ÚV KSČ – kdysi předtím předseda SSM. Proč jsem byl vedoucím klubu v závodě LICHAČEVA? LICHAČ je v ruštině buď KOČÍ – ŠOFER – DRIVER. Nebo také v češtině ODVÁŽNÝ ČLOVĚK a RISKUJÍCÍ ŘIDIČ. V angličtině DAREDEVIL – BRAVE MAN anebo ROADHOG – A RECKLESS DRIVER. Nebo je LICHAČ dvakrát EL CHE. Jednou klasicky španělsky psáno EL CHE a podruhé napsáno, jak je to v češtině vysloveno EL ČE. Pořád DVOJKA.

Zpět k BACH S.I. Jeho prapradědeček přišel do Německa snad z MORAVY nebo MAĎARSKA. Samotný umělec se narodil v THURINGIA – TUR v EISENACH – EISENHOWER – EISENSTEIN(EJZENŠTAJN). EISEN – ŽELEZO v češtině i v ruštině. ŽELEZNICE a ŽELEZNAJA DOROGA, FERROVIA italsky – FERRO – železo. Jako naše FERO – FRANTIŠEK. Maďarsky je železo VAS a železnice VASUTAK. A finále? Ve španělštině je to HIERRO. H se nevyslovuje tak je to vysloveno česky JERO – JARO. A souvislost uvidíte za chvíli. BACH byl ve svém hlavním tvůrčím období ředitelem souboru u svatého TOMÁŠE v LIPSKU. Vy víte, že svatého TOMÁŠE máme i my “ MASARYKA“ a také klášter a pivovar na Malé Straně. Dům, kde žil můj přítel diskžokej z klubu DVOJKA na Vinohradské třídě, u kterého jsem tam jednou byl na nějakém mejdanu. JAKUB JAKOUBEK. J.J. KOTVA zády k sobě a dvakrát KUBA-SANTIAGO-JAKOV atd. anebo jakékoliv další varianty důležitého jména v mém příběhu. Svatý TOMÁŠ je i MONASTERIUM v ÁVILA. Nedaleko od místní katedrály SAN SALVADOR – OSVOBODITEL. A ÁVILA je i V.L. – B.L. Rovinaté je to tam stejně jako u LABE. Provincie CASTILLA y LEÓN. A samozřejmě, že TOMÁŠ je i TOM, a tak i T.M. Jako Chaloupka strýčka TOMA v naší mini knihovně, a kniha kterou jsem četl jako jednu z prvních v mém dětství. Jako moji TŮMA lidé. I jako filmový producent TIEMAN a vojenská divize TAMAN pojmenovaná po poloostrov TAMAN naproti KRYM-CRIMEA-TASURUS. Ta, co zvrátila pokus o puč v Moskvě, když jsem byl na Krymu spolu s upřesňující značkou Lubomír Ledl narozený dne 07.23. Den „sebevraždy“ režisérky B.A.M. A datum narození generál František MORAVEC.

BACH S.I. byl posledním z osmi dětí IOHAN AMBROSIO BACHA a jeho manželky ELISABETH – ISABEL – BASIL – LISBOA, rozené LEMMERHIRT – anagram MOHORITA W.L. – můj otec a moje matka, ale také základní klíč Operace Benjamin V.M.L nebo B.M.L. Jeho matka zemřela 3. května 1694. To je i 03.05. A tak i plus dva 05.05. Rok je i rokem 1949 kdy se můj otec oženil s mojí matkou – vdovou. V tom samém roce se otec BACH oženil znova s vdovou BARBARA MARGHARETA BARTHOLOMÄI rozenou KEUL. Bylo to dne 27. listopadu 1694. To je i 27.11.To byla naplánovaná v roce 1989 DVOUHODINOVÁ generální stávka. A je to i rok 1775. Rok založení US ARMY a US NAVY a US MARINE. Je to i 12. 11. Konec mojí Celostátní konference SSM v pražské LUCERNĚ. A den svatořečení CLARISKY – KLARISKY svaté ANEŽKY ČESKÉ papežem H.P. – HONZA PAVEL – JAN PAVEL II. původem z KRAKOV v ROME – ITALY. Otec BACH zemřel o několik měsíců později, 20. února – 20.02. nebo li 2. března 02.03. 1695. Rok je i rokem 1956 rokem Maďarského povstání. V devíti letech se tak Jan Sebastián stal sirotkem. Jeho nevlastní matka se již nemohla o děti postarat sama. Johann Sebastian Bach se přestěhoval se svým bratrem Johannem Jacobem Bachem ke svému staršímu bratrovi Iohan Christoph Bach do OHRDRUF.

Jeho nevlastní matku si nechávám na konec. Byla BARBARA tedy patronka HORNÍKŮ, MINÉRŮ, PYROTECHNIKŮ a DĚLOSTŘELCŮ. Byl to i moje spolužačka ve třídě na základní škole BARBORA HROMADA H.B. Která prý emigrovala. Byla MARGHARETA – MOHORITA i MOGORITA. Jak to popletla „náhodou“ naše překladatelka pocházející z GEORGIA-GRUZIE ve škole VLKSM v MOSKVĚ. Když mně volali z velvyslanectví do školy dopoledne v průběhu výuky. A tak byla i GOETHE – FAUSTA a dalších GRETA a MARKÉTA. A příjmením ještě jednou MOHORITA a tentokrát i V – VASIL a L – LUDMILA. B.L.M. – V.L.M. A všechny kostely svatého BARTOLOMĚJE v mém příběhu vůbec a celý příběh svatého BARTHOLOMAUS v ARMÉNIA. Když ho začala uctívat tamější církev ARMENIEN – HAYK v čele s O.R. – OSVĚTLITEL ŘEHOŘ. Toho, co ho stáhly z kůže a on bývá tak vyobrazován s nožem KOŽELUHA-GERBER-TÍMÁR-TANNER-KOŽEVNIK v ruce a v druhé se svojí vlastní kůží staženou z jeho těla. Kůže, které se dostávají do rukou k dalšímu zpracování buď ŠEVCŮM – SHOEMAKERS-SAPOŽNIK-CIPÉSZ-SCHUSTER nebo zpracovatelům kožešin jako byl maršál ŽUKOV nebo také původním povoláním český zpěvák CORTÉS. Ten byl také kožišník. Ale jménem byl ZAHRADNÍK – KERTESZ. Maďarské ZAHRADNÍK. Ve španělském originále jeho jména CORTÉS je to buď české slovo ŘEZY-CUTS-SCHNITTE-POREZY nebo v druhém významu je to spořádaný a řádný občan. Kožišník-zpěvák CORTÉS přijde na řadu také. Veledůležitá součást OPERACE BENJAMIN. A finále? Druhá, nevlastní Matka BACH byla KEUL. Ano byla žena tak byla KEULA jako KOULA. KOULOVA ulice, kde jsem se setkal s ERNESTO CHEGUEVARA/HUEVARA/HAVEL dela SERNA zvaný EL CHE. U hotelu INTERNATIONAL postaveném Čs. armádou. Do kterého jsme zašli. V ulici, kde žila moje přítelkyně V.M. s otcem MIZERA z MERKURIA. A kde žil ministr obrany armádní generál MARTIN DZÚR anagram DRÚZ. Jako obyvatelé ISRAELE. A jako KOULE naše školní 5. Ale tak i 2 i 0. Proč je i toto pravda? Matka českého zpěváka CORTÉS se seznámila s jeho otcem, českým bednářem KRAISINGER – ano jako manžel B.A.M. režisér CHARDYNIN původním jménem KRASNOV nebo KRASIČNIKOV – když pracoval v MONTEVIDEO URUGUAY. M.V. To je země, které se říkalo Latino americké Švýcarsko tedy SCHWEIZ – SCHWEIG – ŠVEJK. A stejně jako v Argentině vlasti GUEVARY – EL CHE se v této zemi vyslovují dvě L – LL jako české „Ž“. Ne jako české „J“ v kastilské španělštině. Ale to ještě přijde na řadu podrobně. V příštím příběhu o jmenovci našeho zpěváka CORTÉS RUDOLF v příběhu o CORTÉS HERNÁN – C.H. ze španělského MEDELLÍN který dobyl KUBU a MEXICO pro španělskou říši. KERTÉSZ-CORTÉS-ZAHRADNÍK. SLUŠNÁ ZAHRADNÍK bychom mohli napsat. Ale to určitě CORTÉS HERNÁN nebyl. Byl DOBYVATEL. A abyste věděli, že to tak všechno je tak připomínám, že spolubydlící, mojí přítelkyně ADRIANA a další Argentinky MARIANNA ve škole VLKSM v MOSKVĚ na pokoji na koleji byla MARINA. A ta byla také z MEDELLÍN. Ale z toho v COLUMBIA. Státu v Latinské Americe. Ne z COLUMBIA univerzity jako profesor HORÁK, účastník pochodu STUDENTŮ na HRAD PRAŽSKÝ – H.P. – v únoru 1948, kteří tím protestovali proti komunistickému převratu. Podařilo se mu emigrovat. A po jeho návratu z USA v roce 1990 jsme se spolu seznámili a poměrně často vídali. To je ale jiný příběh.

A zpět k BACH. Jak končí předcházející odstavec žil po smrti otce u staršího bratra IOHANNES BACH CHRISTOPH v OHRDRUF. A vy již víte, proč jsem napsal jedno jméno a pak příjmení a pak jeho druhé jméno. Takhle je to totiž i I.2.3. Moje rodné číslo a všechny kombinace dat složených z těchto čísle v mém příběhu. I.B.C. tedy i A.B.C. – 123. Pravda je to proto, že jméno místa, kde začal svoji kariéru je španělsky vysloveno ORDRUF. H se přece ve španělské výslovnosti nevyslovuje. A tak je to OR a DR a UL. Když je F i P, a to je i R, a to je i L. To se stalo v roce 1695 (i 1956). Aby nebylo pochyb o tom, jak OPERACE BENJAMIN probíhala. A finále je to, že tak s ním SEBASTIANEM k bratru CHRISTO jel i bratr se jménem klíčového významu v mém příběhu – JACOB – JAMES – SANTIAGO – JAKUB – YAKOV – KUBA-JIMMY. To je ten, co se držel svého dříve narozeného dvojčete EZAU za PATU – AKEV – HEEL-HACKE. Rusky KABLUK – BAKILEK – BASILEK. Maďarsky je to SAROK. To je jako ruské SOROK – 40 – XL – EL CHE.

Dne 24. DUBNA – APRIL 1707 se zúčastnil konkurzu ve městě MÜHLHAUSEN – MLYNÁŘOV nebo MLYNÁŘŮV DŮM. A 1. ČERVENCE-JULY 1707 zde začal sloužit jako varhaník v kostele DIVI BLASII. 17. OKTOBER – ŘÍJEN / OR roku 1707 se oženil s dvorní zpěvačkou MARIE BARBARA BACH (1684–1720), rozenou Bachovou. Byla M.B.B. Z tohoto manželství vzešlo sedm dětí, z nichž tři zemřely v dětství. Rok 1707 je klíčové datum v mém příběhu 17.07. Poprava car NIKOLAJ II. To je ten muž, co potvrdil rozhodnutí poroty vedené sochařem BACH v MOSKVĚ o výstavbě památníku generálu SKOBELEVU na TVERSKÉ náměstí. Je to datum mojí svatby a první let B–2 SPIRIT – STEALTH v roce 1989. Společnost NORTHGRUP GRUMANN. A finále? 24. DUBNA byl v RADIOPALÁC na VINOHRADSKÉ třídě v PRAZE na DVOJCE založen ČSM. Československý svaz mládeže, předchůdce SSM – CCM – MCC – MSS. Ten RADIOPALÁC kde mě oslovili DVA GEORGIANS a šli jsme do hotelu MODRÁ HVĚZDA. Vzpomínáte? 24. DUBNA je také děleno dvěma 12. DUBNA, a to vyletěl do kosmu GAGARIN. Asi nebyl příbuzný knížete GAGARIN, který měl dům na TVERSKÉ náměstí. A vy víte, že 12. DUBNA je i 12. ZÁŘÍ. A to se narodil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A také je to datum kdy já jsem ukončil poddůstojnickou školu u útvaru 6174–7. spojovací pluk v kasárnách Jiřího z Poděbrad v Litoměřicích. 12. ZÁŘÍ 1974. A také víte, že MÜLHAUSEN je MLÝN, kde pracuje MLYNÁŘ nebo MILLER. A kde se to všechno pěkně MELE a SEMELE. Ale BACH začal sloužit v tomto městě jako ORGANIST v ruštině – OR GUNIST – OR STŘELEC – OR VOJÁK – OR RIFLEMAN dne 01.07.1707. Bylo to v kostele DIVI BLASII – DIVI BASILI. To si snad přeložíte sami? DVA BASILI nebo BASILŮ DIVY. A také víte, že ORGANIST je VARHANÍK a první předseda SSM byl VARHOLÍK.

V první polovině července 1708 se Bach se svou těhotnou ženou přestěhoval do WEIMAR. Toho města, kde později žili GOETHE a SCHILLER a LISZT a VAN der VELDE. Města, které dalo jméno Německu po pádu císařství VILÉMA II. VÝMARSKÁ REPUBLIKA. Tam ho zaměstnával ERNEST AUGUST. U příležitosti jeho svatby dne 24. LEDEN-JANUARY 1716 v NIENBURG se setkal se svým švagrem knížetem LEOPOLD ANHALT-KÖTEN. A dne 5. srpna 1717 podepsal smlouvu na místo dvorního dirigenta v KÖTHEN. Jeho zaměstnavatel ERNEST AUGUST s tím nesouhlasil, a dokonce ho nechal uvěznit dne 6. LISTOPAD – NOVEMBER 1717. Ale dne 2. PROSINEC – DECEMBER 1717 byl propuštěn a mohl odcestovat. Rok 1717 je i 5 a 5. Tedy naše známé 22. HLAVA 22. HAVEL 22. A tak i HAVER – GAVER – GUEVARA. Rok 1717 je i datum 17.11. 17 LISTOPAD anebo 11. LISTOPAD. Datum ukončení první světové války na kolejích ve vagónu dne11.11. 1918 anebo datum narození mého bratrance KAREL GEBLT III. v TEPLICE – SCHÖNAU. 11.11.1948. Přesně 30 let poté – XXX.

Když se Bach v roce 1720 po dvouměsíční cestě dvorem vrátil z KARLOVÝCH VARŮ tak se dozvěděl, že jeho manželka MARIE BARBORA (M.B.) po krátké nemoci zemřela a byla již pohřbena. Příčina její smrti není známa. Dne 3. PROSINEC – DECEMBER 1721 se oženil s dvorní zpěvačkou ANNA MAGDALENA BACH (1701–1760), rozenou WILCKE, nejmladší dcerou trumpetisty IOHANN KASPAR WILCKE, která na dvoře v KÖTHEN zpívala jako sopranistka od června 1721. Z druhého manželství vzešlo 13 dětí, z nichž sedm zemřelo v dětství. O KARLOVY VARY a spojení s mým příběhem není třeba se více rozepisovat. Důležité je to, že se oženil PODRUHÉ dne 12.03. Ano zase 123. A v tomto případě i v den pozdější popravy 11 odsouzených v případě SLÁNSKÝ. A tak je to i 12.23. poprava BERIJA a jeho zástupce. Ale to už tady bylo podrobně v předcházejícím příběhu. A vy vidíte, že jeho druhá manželka byla zase M.B. A rozená WILCKE – WCLK – WASILEK. KOT – OVÁ byla moje spolužačka ve třídě na STROSSMAYEROVO náměstí. A HEN je moje babička HON – HAHN nebo i maďarští HUN. Otec byl KAŠPAR WASILEK. A tak byl i AUGUST VASILEK. A tak se stalo. Můj otec, přepsaný v matrice z METER na VASIL se narodil v měsíci AUGUST. Jeho matka byla ANNA. MAGDALENA byla moje kolegyně ve škole VLKSM v MOSKVĚ. Byla z B – BRATISLAVA a byla příjmením MURČO – jako MURCIA. Provincie ve Španělsku kde jsem žil počátkem tohoto tisíciletí – století.

V roce 1723 (123 a 7) se Bach přestěhoval do Lipska (o bratřích LIPSKÝCH tady byla podrobně řeč dříve) se svou ženou a čtyřmi dětmi. Slavnostním otevřením 30. KVĚTEN-MAY 1723 v kostele sv. NIKOLAJE (MIKULÁŠE) zahájil BACH svou službu v LIPSKU jako TOMÁŠKANTOR. 30. KVĚTEN je i 30. SRPEN, a to je děleno dvěma i 15. SRPEN, a to je i 12. SRPEN – 12.08. datum narození mého otce ve VOLOVÉ a JAK EŠ a datum narození mojí manželky 08.12. VLASTA – PATTY – TRISHA – SVOBODA v PLZEŇ. Rok je zase moje rodné číslo 123 a 7. 7 je číslo obvodu kam se můj otec přiženil a kde jsme žili. BACH si tuto funkci udržel až do své smrti v roce 1750. 17.05. je i 17.08. a to byl křest mého otce ve VOLOVÉ. Jako kantor a hudební ředitel byl zodpovědný za hudbu ve čtyřech kostelech ve městě, za dva hlavní kostely sv. TOMÁŠE a sv. NIKOLAJE (MIKULÁŠE) stejně jako za kostel sv. PETR (bratr mého otce, můj strýc, a oba jeho dědové a moji pradědové byli PETŘI – BARAN i MOHORITA) a NOVÝ KOSTEL.  To zahrnovalo přípravu kantátového představení o všech nedělích a svátcích, střídavě mezi dvěma hlavními církvemi. Byl také zodpovědný za hodiny hudby na THOMASSCHULE. TOMÁŠ a THOMAS a TOM a TŮMA a TOMA a MOTA T.M. a TIME, prolíná celým mým příběhem.

A proč je to všechno zase pravda a jenom pravda? Hudebníci a hudební odborníci znají značku B.W.V. Jde o souborný katalog del. I.S. BACH. Je to v němčině “ BACH WERKE VARZEICHNIS“. A asi znáte podobnou značku a tou je B.M.W. To je BAYERISCHE MOTOREN WERKE. To je zase z M.B. MNICHOV – BAVORSKO. Auto značka. Její model je například B.M.W. 525. Tím je v B.W.V. TRIOVÁ SONÁTA, ke které BACH později přidal OSMNÁCT CHORÁLŮ a Kanonické variace na VOM HIMMEL HOCH. Protože nejsem odborník tak jenom opíšu, že v těchto dílech jde o PEDÁL a MANUÁLY. BACH je složil v letech 1727 a 1732 – Tedy i 1775 podle našeho čtení a 123 a 7 nebo 1. Víte, že HIMEL z EGER-CHEB-SUDET byl pravá ruka VARHOLÍK při založení SSM v roce 1970. Oba přišli z MOSKVY, kde oba ukončili studium na stranické škole. Jestli té u LENINGRADSKÝ prospekt nebo té na MUISSKAJA náměstí u náměstí TVER to nevím. A víte, že HOCH se vyslovuje v holandštině jméno GOGH. Na jehož datum narození byl můj otec odveden do Československé armády v BUZULUK-ORENBURG. 30.03.1943. A také víte že HIMEL je LIEHM. Soused z domu SOCHOROVA. Disident a politický emigrant po Okupaci v roce 1968. V Paříži vydával LISTY.

Starší modely B.M.W. měli i označení 328, 505–s ním jezdil ELWIS-WASIL PRESLEY, americký voják. 507. Pak se přidalo za B.M.V. písmeno M a číslo. Automobilka založena v roce 1916 a to je i 1919 a 1991. Ale to je zase jiný příběh.

A teď víte, proč byl předseda poroty BACH.

Zpět k památníku. A tak po schválení návrhu vybraného porotou v čele se sochařem BACH, BÁŤUŠKOU vší RUSI carem – imperátorem NIKOLAJEM II. začala samotná výroba památníku. Veškeré práce spojené se stavebními pracemi byly svěřeny závodu A.MARON. A vy, kteří čtete a pamatujete si víte, že MARON je také BARVA. MAROON. Je to tmavě červená, nebo také se jí říká nahnědlá karmínová barva. MAROON je v překladu z francouzštiny KAŠTANOVÁ, anebo HNĚDÁ. Vy víte že WILLIAM KASHTAN byl generální tajemník komunistické strany KANADY – vojenské boty, jak se jim říkalo u nás a možná ještě říká a také je to údolí – VALLEY – MEZIHOŘÍ – GLENN. A HNĚDÁ je také důležité v mém příběhu – BROWN – BRAUN atd. MAROON je i mužská podoba MARUNA, jak říkala moje tchýně svojí sestře MARII. Slyšel jsem takovou úpravu jména MARIE od ní poprvé. Věděl jsem, že MARIE je MAŘENA a MÁŇA a MÁNIČKA ale že to je i MARUNA jsem nevěděl. V ruštině a ukrajinštině je název této barvy BORDOVIJ. Nebo také TEMNĚ BORDOVIJ. A právě teď si vzpomínáte, že FRANCISCO GOYA de LUCIENTE z FUENTETODOS zemřel ve francouzském městě BORDEAUX. Vyslov BORDÓ. A také si pamatujete, že můj otec byl odveden do československé armády v BUZULUK – ORENBURG dne 30.03. 1943. Po odjezdu z GULAG KOŽVA dne 12.03. 1943. 37 KILO vážil METER – VASIL MOHORITA. 30.03. se GOYA narodil. Jako i VINCENC van GOGH a ten den zemřel KAREL MAY, co nikdy nebyl v USA ale „znal je dobře“. Chce to ale finále. MAROON je totiž barva BARETŮ VÝSADKÁŘŮ nebo PARAGÁNŮ – PARATROOPER – FALLSCHIRMJÄGER – DESANTNIK – PARACAIDISTA. Finské slovo je LASKUVARJOJÄÄKÄRI to je LASKUVA – VASILEK a HRANIČNÍ-POHRANIČNÍ MYSLIVEC. V angličtině je to ten správný překlad BORDER JAEGER. Je to barva i těch co měli estébáčtí důstojníci, kteří nebyli žádní výsadkáři, na NÁRODNÍ třídě dne 17.LISTOPADU 1989. A neměli vůbec ponětí proč jim je dal někdo z jejich nadřízených – někdo z MILITARY INTELIGENCE – na hlavu. Jestli čtou můj příběh tak od teď to již budou vědět. A co je ještě BARET – BARRETT? Není to jenom pokrývka hlav vojáků. Je to dlouho a dlouho lidmi užívaná pokrývka hlavy. Jsou i dámské i pánské. Určitě je vyráběla i matka režisérky BARSKÉ provdané za CHARDYNIN a pak za MILKIN, ve svém modistickém salonu v BAKU. Nejznámější z historie je BARET BASKŮ. Ano BARET z VASCONIA nebo také PAÍS VASCO. Území v severním španělsku a jihu Francie. Kde maturoval OTTO HABSBURG. Syn císaře KAREL a ZITA – ta má svátek v den 19.09. Španělština má i jiné slovo pro výraz BARRET – BERET a tím je slovo BOINA. Ano když to přečtete jako ruské slovo tak je to slovo VOJNA. VÁLKA – WAR. BARET je i pokrývka hlavy na nejslavnější fotografii ERNESTO GUEVARA/HUEVARA/HAVEL de la SERNA EL CHE. Na baretu na fotografii je dobře vidět HVĚZDA. Je stříbrná – SILVER STAR – hvězda. A na té samé slavné fotografii má bundu, koženou, zapnutou až vysoko ke krku. S vysokým koženým límcem – LEATHERNECK – VOROTNIK. Fotografie se jmenuje ve španělštině GUERILLERO HEROICO – G.H. Ty iniciály znáte. V češtině je to HRDINNÝ PARTYZÁN – H.P. Ty iniciály také znáte. A fotil ALBERTO KORDA. Ano ALBERTOV a příjmení stejné jako měl jeden český tenista. Ten byl PETR a narodil se dne 01.23. 1968. Ano moje rodné číslo a všechna další data s 123 v mém příběhu. A rok 1968. Podívejte se. Proč je to pravda? ALBERTO KORDA se narodil dne 14. ZÁŘÍ – SEPTEMBER v HAVANA – CUBA. H.C. – C.H. – EL CHE. A 14.09.? To je úmrtí T.M. a narození JAN MASARYK na VINOHRADECH na DVOJCE a seskok skupiny WOLFRAM u obce MOŘÁVKA, FRÝDLANT.FRÝDEK MÍSTEK. A je to také plus DVA 16.09. a to je 16.04. seskok OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. 16.09. je svátek svaté LUDMILY a je to také 19.09. datum narození ZÁTOPKŮ a také je to moje datum narození.

Zpět k soše generála. A tak se u MARONA čile pracovalo. Samotnou sochu tvořil sochař SAMONOV. A její výrobu včetně všeho toho, co jí na památníku obklopovalo dokončil dne 03.21. 1912. Ano v den narozenin generálporučík VASILLY STALIN. A moje rodné číslo. A den sebevraždy B.A.M. 07.23. a den narození generál MORAVEC a LEDL také 07.23. a datum přechodu mého otce, v pěti, s kamarády do SSSR dne 10.23. Ten se ale narodil ne v roce 1912 ale až v roce 1921. V roce, kdy byla socha dokončena se, ale narodil OTMAR REIDL – OPERACE BENJAMIN. Samotná stavba pomníku začala v dubnu 1911. Stavební práce sledovala komise vedená ženijním plukovníkem MICHAL VORONCOV – VELJAMINOV. M.V. a ještě jednou V.M. – VELJAMINOV. Ano a jako slavný VORONCOV polní maršál. Ten zemřel v ODĚSA a jeho manželka byla BRANICKÁ ELISABETH – ISABEL. Nebyla z pražského BRÁNÍKA jak by se mohlo zdát. Narodila v BILA CERKEV. Tam co ve Druhé světové válce bojoval můj otec v bitvě o BÍLOU CERKEV s československou armádou generála Ludvíka Svobody. BRANICKÁ měla také krátký románek s PUŠKINEM, stálým průvodcem v mém příběhu. VORONCOV bojoval v Napoleonských válkách v bitvě u PULTUSKA (PŮL TUŽKA?) a FRIEDLAND – POLSKO. Vy víte, že u FRÝDLANT seskočila skupina WOLFRAM. U toho moravského u obce MORÁVKA. Okres FRÝDEK – MÍSTEK, kde sloužil po válce můj otec. Co jsou i NOŠOVICE pivovar, kde byl ředitelem HENDRYCH. Bratr plukovníka HENDRICH VLADIMÍR otec V.H. manželky mého bratrance PETR GEBLT. Kteří měli svatbu v interhotel JALTA. A víte že matka PETR GEBLT se narodila ve FRIEDENAU. SAMÝ MÍR a zase MÍR. Jako náměstí MÍRU u nás na DVOJCE a OBRÁNCŮ MÍR u nás na SEDMIČCE. A jako IVAN FRIED můj spolužák ve třídě na devítiletce Strossmayerovo náměstí.

Aby to byla pravda tak po boku plukovníka MICHAL VORONCOV – VELJAMINOV stál při výstavbě pomníku odpovědný umělec. IVAN KUZNĚCOV. Ano KOVÁŘ – SMITH – SCHMIED – ŠMÍD. Po dokončení prací došlo k samotnému pokládání památníku na místo. To bylo dne 5. ČERVEN – JÚN. Zúčastnila se toho řada hostů velitel Moskevského vojenského okruhu generál PAVEL PLEHVE, velitel 4. armádního sboru generál ANTON NOVOSILCOV (ON VASILKOV), moskevský gubernátor VLADIMÍR DŽUNKOVSKIJ (DŽUNKA čínská LOĎ), starosta ALEXANDER ADRIANOV (moje ADRIANA-ALICIA). Metropolita VLADIMÍR MOSKEVSKÝ – V.M. vedl procesí z katedrály KRISTA SPASITELE na Tverské náměstí a položil první kámen do základů památníku.

Odhalení památníku generálu SKOBELEV MICHAIL DMITRO se konalo dne 24. ČERVEN-JÚN neboli 7. ČERVENEC-JÚL roku 1912. Bylo to načasováno tak (proto T.M. – TIME) aby se shodovalo s 30. výročím úmrtí generála SKOBELEVA – XXX. Za účasti příbuzných a známých generála se za zvuků písně “ Je-li náš Pán slavný na Sionu“ konalo procesí na jehož závěru byl památník odhalen. 24.06. je i 12.06. a to je i 12.09. a to se narodil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN a můj synovec MICHAL. Je to i 12.04. a to vyletěl GAGARIN, pilot.

Leninův plán propagandy v monumentálním umění nepočítal se sochami carského režimu. Rozhodnutí Rady lidových komisařů (vlády) ze dne 12. DUBEN-APRÍL 1918 počítalo se zničením všech soch oslavujících carský režim. socha SKOBELEVA byla jedna z prvních „obětí“ tohoto rozhodnutá. V té době již v KROMĚŘÍŽI žil 6 let malý OTMAR REIDL. Narodil se 12. ZÁŘÍ-SEPTEMBER, a to je i 12. DUBEN-APRIL. A to zase den, kdy vyletěl do kosmu GAGARIN. Jmenovec toho, co měl dům vedle památníku SKOBELEV na TVERSKÉM náměstí. Je to také datum 24. DUBEN-APRIL kdy vyl založen ČSM-SSM v RADIOPALÁC a je to také datum narození dědy KAREL GEBLT 6. DUBEN-APRIL. A tak i 06.04. je 04.06. a to se narodil generálporučík R.I.A. a maršál FINSKA GUSTAF MANNERHEIM.

Že jde všechno podle plánu dosvědčuje to, že k likvidaci památníku byl přizván ZÁVOD GOUJON – ZAVOD GUŽONA. Majitelem byl před revolucí byl Francouz a JULIUS – a to vy víte že začíná ruským Ю. Písmenem JU. Ale je to také Ю – IO – X – CHE. A tak to byli DVA CHE – jeden X a příjmením G – španělsky vyslovené G – CHE. Závod byl přejmenována na ruské SERP i MOLOT. Ale anglické HAMMER and SICKLE – H.S. Vám dobře známé iniciály. Pracovníci demontovali sochu, ale podstavec nechali na místě a ten sloužil jako tribuna pro demonstraci pracujících dne 1. MÁJE 1918. Vy, kteří rozumíte určitě víte, proč tomu tak bylo a kdo to všechno organizoval. Proč je to pravda? Protože závod GOUJON sídlil na ROGOŽSKAJA ZASTAVA. ROGOŽSKÉ – ROHOŽSKÉ ulici a náměstí. Ano ROHATÝ SKOT je v ruštině SKOT – TUR – DOBYTEK – CATLLE. V češtině i ROHATÍ jako ČERTI. To samozřejmě carští vojáci znali. Bylo tam přece desetitisíce zajatců z ČECH. Než odešli do legií. Důležité je pro můj příběh ale to že závod GOUJON JULIUS později po revoluci znárodněný H.S. byl v místech kde stával tak zvaný KAMER-KOLEJNÍ VAL. Do angličtiny se název toho místa v MOSKVĚ překládá i jako KAMER – COLLEGIUM BARRIERS anebo jako CHAMBER – COLLEGIUM WALL. Byl to val kolem Moskvy a měl obvod 37 km. Ano vidíte dobře 37. Váha mého otce při odvodu v BUZULUK-ORENBURG 30.03. 1943. Byl zbudován v roce 1742 jako CELNÍ hranice MOSKVY. Z důvodu ochrany trhu s alkoholem a zamezení dovozu alkoholických výrobků do města. Bylo to tedy CELNÍKŮ – rusky TAMOŽENIK – (také TOM – TŮMA – T.M. a ŽENICH). Anglicky CUSTOMS OFFICER a maďarské VÁMOS. To maďarské VÁMOS je ale španělské slovo úplně stejné BAMOS ale vysloveno s tím španělským B-V – které znamená POJĎME – výzvu JDEME. Jak se to stalo v celé řadě studentských akcí a aktivit v pozdějším celém dvacátém století. Víte, nebo nevíte, že FIDEL CASTRO, když stál za útokem na kasárna MONCADA byl studentským funkcionářem. A další. Například moje diplomová práce z roku 1982 pod názvem „STUDENTI V BOJI ZA MÍR A SOCIÁLNÍ POKROK“.

Co ještě znamená KAMER-KOLEJNÍ VAL? Jsou tam i české KOLEJE jako ubytovny pro studenty. Studentské koleje se jim říká. To je anglické DORMITORY, protože anglické COLLEGE neznamená KOLEJ-UBYTOVNU ale samotné vzdělávací zařízení. A DORMITORY – DIMITRORY. Nebo DR. DMITRO. A tak jsem se sem vešel zase i já. Protože je to i DR. METEORY. A za ten METEOR LIBEŇ jsem hrál basketbal. Typický vysokoškolský sport. A finále? V češtině jsou i KOLEJE na ŽELEZNICI anebo jsou to i VYJETÉ KOLEJE na cestách. Něco, co někam vede a nedá se z toho odbočit. Stále musíte udržovat směr.

Aby to byla všechno skutečně pravda tak ve finštině, jazyce, který se rozvinul nejvíce – národní obrození tomu můžeme říct – v době kdy bylo Finsko součástí Ruska je CELNICE – TULLI. L.T. – LITOMĚŘICE a LI – LEE – lee – 199 – 19.09. Také je to zajímavý text z jedné slovenské písně – TUTULI TUTULI KU MĚ HNED SA PRITULÍ. Je to text z písně DO KOLEČKA, DO KOLA, (můj otec v rozsudku NKVD je z KOLOVO a KOLOVECKÝ kraj) slovenského herce, zpěváka a skladatele FRANTIŠEK VESELÝ. Ano stejné jméno jako generál FRANTIŠEK VESELÝ, dlouholetý velitel Západního vojenského okruhu v TÁBOŘE. VESELÝ – VASILY. Slovenský herec FRANTIŠEK VESELÝ se narodil dne 12. DUBNA-APRIL 1903 ve SKALICA. To je datum, které je tu dneska stále dokola a dokola. Rok je rokem narození mojí tety BASILEA, které podepsal dokument o narození můj děda DMITRO MOHORITA – XXX – třemi křížky. A vy víte, že 1903 je i 19.03. a to je i 16.03. a to se narodila moje setra ANNA MARIE a je to i 16.10. a to se narodil děda DMITRO MOHORITA ve VOLOVÉ. Otec zpěváka odešel za prací do AMERIKY. Matka se znovu provdala do BUDAPĚST MAĎARSKO – B.M. A přijala jméno KRIŠTOF. On byl ale vychováván ve SKALIC u příbuzných matky příjmením KOTEK. Vy víte, že BACH působil v KÖTHEN. Po WWII. byl zatčen a nějakou dobu byl internován v pracovním táboře NOVÁKY – ano KONEV a VANEK a NOVAK. Zemřel dne 13. BŘEZEN-MAREC /M.B. roku 1977. To je i 13.OKTOBER-ŘÍJEN / O.R. A to se narodil MAKARENKO. A vy si právě teď vzpomeňte na data narození M.G. a B.I. – 1.2. a 2.3. roku 1931 a datum popravy LAVRENTIJ BERIJA z rozhodnutí soudu, v jehož čele stál KONEV, a to bylo dne 12.23. U FRANTIŠEK VESELÝ to bylo u dat narození 12 a měsíc 4 a úmrtí dne 13 měsíc 3. Tedy i 13.12. – 123 a 1. A 43 číslo domu RYBÁRNY na Václavském náměstí a rok odvodu mého otce do československé armády a rok natočení DRUHÉHO filmu ŠVEJK-SCHWEIG-SCHWEIZ v SOJUZDETFILM, po prvním v roce 1942. K tomu rok narození mojí tety BASILEA a rok CHARTY 77. KRIŠTOF bylo jméno biskupa Československé pravoslavné církve z kostela v RESSLOVĚ ulici, kde svedlo poslední boj 7 výsadkářů z Londýna. Nejprve KARLA BOROMEJSKÉHO. Potom CYRIL a METODEJ. Kde je souvislost? Biskupa KRIŠTOFA jsem zařadil do svého vedení delegace československé mládeže na Světový festival a mládeže a studentstva do PCHJONJANG v SEVENÍ KOREA. Samozřejmě, že víte, že KRIŠTOF je i CHRISTOPH tak jak se jmenoval bratr BACH – 123 – IOHANN BACH CHRISTOV. I.B.C. Z OHRDRUF. I slavný COLUMBUS. Objevitel AMERIKY.

Pro můj příběh je důležité to, že náměstí ROGOŽSKAJA – ROHOŽSKAJA ZASTAVA bylo po revoluci přejmenováno na náměstí ILJIČE. Nebo ILJIČOVO náměstí. Po tak zvaném „OTĚČESTVO“ jménu po otci LENINA. To je tak do nebe volající, pojmenovat náměstí po křestním jménu vůdcova otce, že každému musí být jasné že ROHATÝ a ILJIČ dohromady musí mít něco společného. Především proto, že ruské ILJIČ je anglické ILYICH. A v systému hebrejského psaní pouze souhlásek, když za souhlásku považujeme VYJÍMEČNÉ ČESKÉ PÍSMENO CH – LCH – EL CHE.

CELNÍCI mají ve znaku MERKURA – MERKURIA. Ten je podrobně výš. Německy ZOLL jako naše ZLO a anglické WRATH – MOHORITA. A také český ZLÍN. KAMER COLLEGIUM – KAMER – KOLEJE je ale také KOLEJ školy FILMU. V našem případě moskevské KOLEJE školy GARDINA VGIK. A k těm KOLEJÍM studentským ubytovnám pro studenty VGIK, který měl první sídlo pod vedením herec a režisér GARDIN, (bývalý důstojník R.I.A.) na TVERSKÉM náměstí od roku 1919 tedy již po odstranění pomníku generála SKOBELEVA se dostanu za chvíli.

A finále? V angličtině má výraz pro naše slovo CLO (LC – EL CHE) také slovo DUTY. A to je i slovo POVINNOST ale také SLUŽBA – SERVICE ale také ODDANOST – DEVOTION, DEDICATION, ADHERENCE, ATTACHMENT. A MORAL OR LEGAL OBLIGATION AND RESPONSIBILITY. A kam tím mířím? Ve finštině je slovo DUTY slovo VELVOLLISUUS. I LATINSKY – ROMANO napsané UASIL a UASIL i normálně latinkou napsané VASIL a VASIL. DVOJKA – OTEC a jeho OTISK – SYN.

Ale od pomníku ke skutečné postavě. Velmi stručně. Generál SKOBELEV zemřel mlád, ale prožil toho tolik kolik mnozí neprožijí za celý dlouhý život. Jeho život totiž provázela vám dobře známá jména. V jeho případě to byli kolegové – vojáci.

Narodil se dne 17. nebo 29. podle kalendáře, který použijeme v měsíci ZÁŘÍ-SEPTEMBER v roce 1843 v Petropavlovské pevnosti v Petrohradu. A vy víte, že 17. je plus DVA 19.09. Narození moje a ZÁTOPKŮ a je to svátek ZITA. 29. minus DVA je 27. a to je i 12. A to je zase datum narození OTMAR REIDL OPERACE B ENJAMIN a také je to 12. DUBEN-APRIL který je velmi podrobně rozepisován v předcházející části tohoto příspěvku. Jeho dědeček IVAN NIKITIČ SKOBELEV byl velitelem pevnosti. A vy vidíte že byl NIKITIČ jako NIKITINSKÁ BOTANICK GARDEN na KRYMU. V té době byl jeho otec DMITRIJ IVANOVIČ SKOBELEV – D.I.S. poručík. Na konci kariéry byl generálporučík. Matka byla OLGA NIKOLAJEVNA POLTAVTSEVA. OLGA byla také manželka Václava Havla narozená ve stejný den jako otec mojí manželky – MIROSLAV SVOBODA v PLZNI. A je to L.G. – EL CHE. OLEG byl bratr plukovník V.H. VLADIMÍR HENDRYCH, otec manželky mého bratrance PETR GEBLT. Kteří měli svatbu dne 03.03.1973 v interhotel JALTA. OLEG HENDRYCH byl ředitelem OPAVA BRAUEREI – O.B. Opavského pivovaru. Města, kde jsem prožil několik dní koncem srpna 1968 na Vojenském gymnáziu Jana Žižky z Trocnova. OLEG byl i KOŠEVOJ. Hrdina románu M.G. – MLADÁ GARDA. Jako jméno ulice MLADÉ GARDY, kde bratranec PETR GEBLT žil s rodiči a kde žil i krátce po svatbě s manželkou V.H. V HOLEŠOVICÍCH. Důležité je že matka SKOBELEVA byl NIKOLAJ po otci. Jako car a jako můj syn NIKOLA. Ale to nejdůležitější je to, že byla POLTAVTSEVA, jméno někoho, kdo pochází z POLTAVY. A vy víte, že ukrajinské POLTAVA byl vězněn můj otec. Něco víc než šest měsíců. Od 10.23. 1939. Před rozsudkem a odjezdem do GULAG. SKOBELEV byl pokřtěn dne 14. OKTOBER-ŘÍJEN / OR 1843. A to vy víte, že se ten samý den narodil v roce 1890 budoucí generál americké armády a velitel spojeneckých sil v EVROPĚ po WWII. se sídlem ve FRANKFURT am MAIN ve spolkové zemi HESSE. Ta vznikla dne 19.09. 1945. A manželka cara NIKOLAJE byla známá jako ALIX HESSE. A znáte HESS RUDOLF, co seskočil padákem v SKOTSKU-ALBA u GLASGOW – WOKZAL G – NÁDRAŽÍ G. A víte, že ve FRANKFURT se narodil GOETHE a generálporučík R.I.A. KLINGER. A že tam žil můj bratranec KAREL GEBLT III. starší bratr PETRA. Který samozřejmě také před emigrací žil v M.G. HOLEŠOVICE. Ve FRANKFURT je i letiště HAHN. Tak jak mám já zapsáno příjmení mojí babičky na mém rodném listě. A také víte, že14. OKTOBER-ŘÍJEN / OR je děleno dvěma 7. ŘÍJEN-OKTOBER /OR. Seskok skupiny ARAP mého otce. U MAKOV okres ČADCA. Ale to všechno je jenom pro zopakování. SKOBELEV byl pokřtěn v petrohradské katedrále PETRA a PAVLA. Měl jsem to štěstí a katedrálu jsem navštívil. A KŘIŽNÍK-CRUISER AURORA mimochodem také a SKOBELEV – PETROPAVLOVSK pevnost místo narození také. Při křtinách SKOBELEVA byli přítomni dědeček velitel pevnosti a jeho teta hraběnka E.N. ADLERBERG – to je starý významný švédský šlechtický rod. Zakladatel rodu byl v 17. století OLAUS SWEBILIUS – a to je STRATEGIC OPERATION – OLAUS – UASIL a SWEBILIUS i WASIL nebo BASIL a 2. DVOJKA. I finský SIBELIUS. Po němž se jmenovala ulice, ve které žila v Praze jedna moje přítelkyně A proč je to pravda? Rod ADLERBERG se spojil manželstvím s rodem BARANOFF. Ano jako moje babička BARAN a jako manžel sestry mojí matky BARANNIKOV. Tato dvorní dáma u dvora cara ALEXANDER I. byla pověřena carevnou MARIE FJODOROVNA jako hlavní vychovatelka budoucího cara ALEXANDER II. a jeho sester MARIE a OLGA. Její dcera LOUISE (LUDVÍK) se stala manželkou knížete GOLICYNA. Ne to nebyla ta GOLICYNA z KRYMU-CRIMEA-TAURUS. Ale byla také GOLICYNY-HOLICYNA – HALIČINA-GALICIEN. Těm, co se ztrácí v mém textu připomínám, že otec FIDELA CASTRO přišel na ostrov KUB-CUBA ze španělské GALICIA-HALIČ.

SKOBELEVA vychovával do šesti let děda velitel pevnosti a představený Petropavlovského chrámu GRIGORIJ DOBROTVORSKÝ. Ano GRIGORIJ. Dále měl vychovatele německé národnosti, se kterým neměl dobrý vztah. Poté odcestoval do Paříže studovat francouzštinu. Jeho učitelem byl DEZIDER GIRARD. DR. DR.DÉŽO maďarské jméno a DR.EL CHE je příjmení. Po návratu se začal připravovat ke studiu na Universitě v Petrohradu. K tomu ho připravoval akademik A.V.NIKITENKO. Ano jako opět BOTANICKÁ zahrada NIKITSKY. Poté na něj dohlížel L.N. MODZALEVSKYJ. Dne 22. LISTOPAD-NOVEMBER 1861 nastoupil k armádě. To vy víte, že je i 11.11. a také 17.11. Rok je i rokem 1918. A tak je v tom celé datum ukončení První světové války 11.11.1918. 8. ZÁŘÍ-SEPTEMBER složil zkoušky a stal se JUNKEREM. A vy víte, že To je i 16.09. a to je svátek svaté LUDMILY a je to také 19.09. datum narození ZÁTOPKŮ a moje. 31. BŘEZEN-MART / B.M. se stal KORNETEM. V únoru 1864 byl doprovodem generála BARANOVA ve VARŠAVĚ. 19. BŘEZEN – MART /B.M. byl přeložen k HRODNĚNSKÉMU HUSARSKÉMU PLUKU. Ten pronásledoval účastníky jednoho polského povstání. Byl vyznamenán za likvidaci oddílu ŠEMIOT v RADKOVICKÉM lese. Hebrejské ŠEM znamená jméno. ŠEMIOT ale znamená SEMITÉ, nebo SEMITISMUS. Bylo to v lese RADKA. Důležité je to kvůli všem RADEK z minulého příběhu ale veledůležité je to proto, že generál SKOBELEV později bojoval po boku generála RADECKY. Ne náš Čech – maršál RADECKÝ z RADČE ale ruský generál RADECKÝ. Mějte chvilku strpení, za chvíli to přijde na řadu. Za zásluhy získal řád „Svatá ANNA IV. stupně“. Za chrabrost. To bylo i první vyznamenání mého otce Za chrabrost. ANNA byla mého otce matka a babička a pak i jeho dcera a druhá manželka. SKOBELEV se stal dne 30. SRPEN – AUGUST poručíkem. To je i 15.08. a tak i 12.08. a tak i 08.12. To znáte. V roce 1866 se stal posluchačem NIKOLAJEVSKÉ AKADEMIE generálního štábu. Poté byl povýšen na štábního ROTMISTRA a byl převelen do TAŠKENTU. Vy si vzpomínáte na můj příběh z NOVONIKOLAJEVSK-NOVOSIBIRSK s Národním divadlem TAŠKENTU. Zvláště na můj osobní příběh s baletkou GYULA CHAMRAYEVA z TAŠKENTU – BALET P.I.Č. LABUTÍ JEZERO. U řeky OB. V TAŠKENT SKOBELEV tam sloužil od roku 1868 pod velením generála KAUFMANNA. A určitě nosil do práce TAŠKU-KABELU-PORTVEIL. Německé KAUFMANN je české OBCHODNÍK. Hebrejské SOCHER anglické MERCHANT-TRADER, ruské TORGOVEC. Vše zapadá do příběhu. V roce 1870 byl převelen pod Hlavního velitele KAVKAZSKÉ armády. Byl vyslán “ v rozvědku“ v ruštině “ na průzkum“ češtině směrem ke městu rusky a česky CHIVA. Ale ve španělštině vyslovíme ČIVA. Vy samozřejmě znáte české slovo ČIV. Přijel jsem z ČIVY je jako české množné číslo ČIV. ČIV je NERV a ČIVY jsou NERVY. V ruštině je to OŠUŠČENIJA. Ale když napíšeme české NERV v azbuce tak je to HEPB. H.P. a B – HORNÍ POČERNICE a HORNÍ POČAPLY a BENJAMIN. Po těchto akcích byl poslán na dovolenou. To bylo v letech 1873–1874. Dovolenou trávil v Jižní Francii. Tam na dovolené se dozvěděl o válce ve Španělsku. Vycestoval tam. A dokonce navštívil ležení „KARLISTŮ“ a stal se dokonce “ divákem“ několik bitev.

22.02. byl povýšen do hodnosti plukovníka. Můj otec byl povýšen do hodnosti plukovníka dne 11.01. SKOBELEV se stal dne 17. DUBEN-APRIL členem SUITY JEHO IMPERÁTORSKÉHO VELIČENSTVA. Vy víte, že 17.04. je i 17.09. a tak i 17.06. 17.06. se narodila moje babička HAHN-HON. A 17.09. je plus DVA i 19.09. datum narození moje a ZÁTOPKŮ a svátek ZITA. Aby to byla pravda tak byl dne 17.09. 1874 tedy 17. ZÁŘÍ-SEPTEMBER vyslán do gubernie PERM. A PERM byla součást KOMI – PERM. V republice KOMI byl můj otec a další z mého příběhu vězněni v GULAGU. PERM je i v naší „gramatice“ ženský rod – italská PARMA. Město v zemi ITALY s tvarem vysoké BOTY. V provincii EMILIA ROMAGNA. A vy víte, že můj otec byl na falešných dokumentech EMIL a že byl potomek DÁKŮ z oblasti ROMANIE. A víte že „teta“ z rodiny SCHIDLAK z FRIEDENAU byla EMILIE JUNGMANN a matka mého spolužáka ze třídy byla EMILIE FRIED. Samozřejmě, že vše potvrzuje ROBOT EMIL. Hrál ho herec ŠAŠEK a také AUGUST – KLAUN z CIRKUSU – MANÉŽE, KABARETU. Aby to byla pravda tak je PARMA i česká ryba. Jak se jmenuje v latině? BARBUS – BARBUS. Ano jako finský národní pták LABUŤ a ta je CYNGUS-CYNGUS. A ryba PARMA je BARBUS – BARBUS. Kdo to byl BARBUS – BARBUS? To byli dva BARBUDOS, kteří spolu osvobodili město SANTA CLARA – SVATÁ KLÁRA na ostrově CUBA – KUBA. ERNESTO CHE GUEVARA/HUEVARA/HAVEL EL CHE a CAMILO CIENFUEFOS – KAMIL/LEMAK/MILKA/ K.L.M./ KAMEL-CAMEL/ A STO OHŇŮ je jeho příjmení v překladu. V ruštině STO OGNĚJ – S.O. STRATEGICKÉ OPERACE. Proč si to myslím? CAMILO zmizel s letadlem při útoku na Pláž sviní. A nikdo ani letadlo a ani jeho pozůstatky nenašel. EL CHE zvolil jinou cestu. Složitější, ale já jsem přesvědčen, že úspěšnou. A že se spolu tam někde na americkém kontinentu sešli. Vzpomeňte si, že tam do PERM byl SKOBELEV – BASILEK-VASILEK vyslán dne 17.09.

Na jaře 1875 se opět vrací do TURKESTÁN. Dnes Střední Asie. Uzbekistan, Kasachstan, Tajikistan a Turkmenistan. Co je TURKMENSTAN – TUR KMEN STAN. To je přece VOLOVÉ. A další místa spojená s TUR – třeba SKOT a všechny další odvozeniny tohoto slova. A je to i druhé jméno náčelníka US ARMY STAFF v době WWII. – generála GEORGE MARSHALL – G.M. bylo to jméno CATLETT, a tak i THE CATLLE. SKOT-TUR. V angličtině se používá i slovo LIVESTOCK – srovnej s WOODSTOCK. Například skotský název pro KRÁVA – COW a hebrejské PARA – a tak i ARAP je slovo COO a to je české CO s výrazem údivu. COO – KÚ. Ano jako COCKOO.

V dubnu 1875 se SKOBELEV vrátil do města mojí pozdější přítelkyně primabaleríny GULYA CHAMRAJEV TAŠKENT. Tam se opět zúčastnil bojů s GOREC – to je ruské slovo označující české slovo HORAL. HONZÍK HORAL byl můj spolužák ve třídě na devítiletce. Bydlel ve vedlejší ANTONÍNSKÉ ulici. Vždycky byl jenom HONZÍK, jinak se mu neříkalo. HORAL je HIGHLANDER, a to je slovo spojené především se SKOTSKO-ALBA.

Tam se zúčastnil útoku na město MACHRAM. Při velkém soustředění vojenských sil. Město MACHRAM bylo dobyto dne 22. AUGUST-SRPEN. A to vy víte, je i 11. 08. a to se narodil VASIL GYULA BILAK. A víte, že moje TEENAGER přítelkyně byla MACHAR. A že generální inspektor československé armády byl MACHAR, básník. Ale asi nevíte, že ve skotském městě ABERDEEN odkud podle textů knih historiků odlétala také letadla s výsadky čs. výsadkářů na území protektorátu je bývalá katedrála, dnes kostel svatého MACHARA. Její počátek se datuje rokem 580. V ABERDEEN jsem byl a letiště jsem navštívil.

MACHAR byl irský mnich a misionář IRSKÉ a SKOTSKÉ (S.I. SECRET INTELIGENCE) církve který působil v ALBA – SCOTLAND v 6. století – V.I. století. Byl podle legendy IRISH šlechtic a byl pokřtěn biskupem jménem COLMAN. A můj spolužák ze školy, který chodil přímo do třídy s mojí sestrou byl KOLMAN. VÁCLAV KOLMAN. KOLMAN byl také můj pozdější přítel z HEŘMANOVA ulice. Z domu – bloku, kde byl s největší pravděpodobností byt, ve kterém pobýval v Praze ERNESTO CHE GUEVARA de la SERNA EL CHE. S výhledem na HEŘMANOVO, HEŘMAŇÁK jak jsme my říkali ale oficiálně ŘEZÁČOVO (můj otec „NOVAK“ a maršál KONEV byli LUMBERJACK – DŘEVAŘI) náměstí. U nás v H.B. HOLEŠOVICE BUBNY pár metrů od naší SOCHOROVA a nádraží kde se sešla na kolejích mezi vagóny naše dětská odbojová skupina v čele s TŮMA-LANG. K přísaze věrnosti US ARMY a odkazu generál GEORGE SMITH PATTON. KOLMAN byl i tajemník ONV u nás na DVOJCE, když jsem tam nastoupil v roce 1973. Učitel – tělocvikář. A při odsouzení napsali mému otci do rozsudku, že je z KOLOVO a KOLOVECKÝ kraj. A tak byl vlastně i KOLMAN také. Ne? Aby to byla pravda tak se mnou na DVOJCE tehdy pracovala KOLOVECKÁ. LUDMILA. Jako moje matka a jako kostel stojící naproti našim kancelářím na náměstí MÍRU – FRIEDENAU.

MACHAR tehdy kdysi dávno, po křtu spolu s COLUMBAN (také COLOMBO – FALK – JEDNOOKÝ) „starší“ dorazil na ostrov IONA (koho, čeho ostrov – IONA a ION MOTA byl rumunský dobrovolník s VASILE MARINE, kteří padli u MOJADAHONDA u MADRID/MEGRIT a můj rumunský kolega roce 1989 IOAN TOMA) a později na ostrov MULL. A to vy již víte že je i M.V.L. – M.B.L. a I. Základní klíč OPERACE BENJAMIN. A finále? Skotský národní hrdina, který byl popraven Angličany v roce 1305 byl po popravě ROČTVRCEN – tedy jeho tělo bylo rozděleno na ČTVRTKY. A ta jeho LEVÁ ČRTVRTKA byla odeslána do ABERDEEN a je pohřbena ve zdi kláštera svatého MACHARA. Čtvrtky byly rozeslány na čtyři místa ve SKOTSKU-ALBA jako výstraha pro další revolucionáře – povstalce. Jmenoval se WILLIAM WALLACE – vyslov VOLIS – VASIL. A VILÉM – V.L.M. Nebo BILL VASIL – BULL VASIL. Podle výběru. Tedy SKOT, CATLLE. A také TUR jako TURKESTÁN-TURKMENISTAN kde bylo město MACHRAM. A také víte, že1305 je i 13.05. a to je i 13.08. a to se narodil významný revolucionář a povstalec studentský funkcionář FIDEL CASTRO RUZ. A víte, že jsem sloužil u útvaru 6174 který slavil 25. výročí – ČTVRT století – když jsem tam sloužil. A někdy v té době 1975 kdy zbývalo ČTVRT století do konce století ale i tisíciletí mně manželka VLASTA – PATTY – TRISHA – SVOBODA věnovala po návratu z USA ČTVRŤÁK. MINCI 25 CENTS. A víte, že pražský GANG v čele s evidovaným KGB – KAPEK – VÍT, ve složení MIROSLAV ŠTĚPÁN a MIROSLAV ŠLOUF a MIKULÁŠ ŠUTKA a FRANC JOSEF a další dělal v roce 1977 všechno možné včetně pokusů o moji vraždu abych nenastoupil ke studiu VŠP v PRAZE do ročníku V-25.

A úplné finále? Tehdy při dobytí MACHRAM velel SKOBELEV generál KAUFMANN – hebrejské SOCHER. Moje přítelkyně MACHAR byla i u nás v ulici SOCHORA. Byla JANA – IANA – M.I. MILITARY INTELIGENCE. Pracovala i v hotelu MERKUR.I hotelu EVROPA. Byl jsem tam za ní. Tak to vím zcela jistě.

SKOBELEV se později zúčastnil výjezdů důstojníků štábu PETROHRADSKÉHO vojenského okruhu do měst a gubernií KOVEN a KURLJAND. To první je KOVNO zase KONEV-NOVAK-VANEK. A je to dnešní KAUNAS v LITVA – L.T. To druhé je KURONSKO a SEMIGALSKO. Součást LOTYŠKA. LATVIJA – L.V. KURLAND und SEMGALLEN německy. Hlavní město RIGA. EL CHE. Byly to tedy výjezdy do zemí u BALT moře. SEMIGALSKO je jako SEDM GALŮ – FRANCOUZŮ. Nebo GAL – EL CHE. Sedm samurajů japonský film a Sedm statečných americký film, ale i Sedm statečných – Sem smělých – film SERGEJE GERASIMOVA, po kterém byl v roce 1986 (!) pojmenován VGIK. A jako rumunské SEDMIHRADSKO – TRANSYLVÁNIA. Za WWII. jméno Ulice JERUZALÉMSKÁ, do které jsem měl okna z kanceláře na náměstí M.G. a ulice odkud psal generál MORAVEC dopis M.V. NOSKOVI. A vše, co tady již bylo v souvislosti s počtem budov, řek, komínů a dalšího s číslem 7 popsáno. SKOBELEV byl 5.JULA-ČERVENCE 1872 převelen do Generálního štábu s hodností KAPITÁN – ADJUNTANT 22. pěší divize v NOVGOROD. Ale už zase 30. AUGUST SRPEN byl vyslán k 74. STAVROPOLSKÉMU pluku jako velitel PRAPOR-BATALIÓNA. A vy zase vidíte STAVROPOL to byl po revoluci VOROŠILOVSK – po KLIMENT VOROŠILOV maršál. Město STAVROPOL založil v roce 1777 kníže GRIGORIJ POTĚMKIN. Ano ten POTĚMKIN. STAVROPOL je i KUBÁŇ – KUBAN. Jako obyvatel ostrovan CUBAN z CUBA-KUBA v angličtině. STAVROPOL je i město kde působil a začal svoji politickou kariéru ve VLKSM MICHAIL GORBAČOV – M.G. Druhé je NOVGOROD – NOVÉ MĚSTO, a to je PRAHA 2 – DVOJKA. Se všemi těmi našimi slavnými spisovateli a hudebními skladateli. A také s DOBYTČÍM trhem. Je to i NOVÉ MESTO nad VÁHOM, kde byli ve spojovacím učilišti moji DVA bývalí nevlastní bratři. A další NOVÁ MĚSTA podle potřeby. A byla – 22 – známá kombinace důležitých 5 a 2 a 0. Nebo CYNGUS-CYNGUS finský národní pták LABUŤ – LABUŤ. BÍLÁ a ČERNÁ v baletu od P.I.Č. Jako moje přítelkyně GULYA z TAŠKENT v NOVONIKOLAJEVSK-NOVOSIBIRK u řeky OB. A tak i BARBUS – BARBUS protože B.B. je i 22. A je to také město kde můj otec před WWII pracoval. Město, kde vedl AUGUSTÝN NIKODÝM HUSÁK povstání. S dalšími pochopitelně.

SKOBELEV se zúčastňuje se pochodu na CHIVU. V MANGYŠLAKSKÉM oddíle plukovníka LOMAKINA. Ano LOMAKIN. Jako velvyslanec SSSR v Československu v roce 1989. VIKTOR LOMAKIN, ten, který žil ve stejném domě jako moji partneři šéfové VLKSM – V.M. a V.M. VIKTOR MIŠIN a VIKTOR MIRONĚNKO. Voják LOMAKIN byl později generál. Byl NIKOLAJ PAVEL LOMAKIN. Narodil se dne 31. ledna nebo 12. února 1830. A vy vidíte jeho datum narození 31 a 12. A to je i 123 a 1. Kromě toho je 31. ledna i 13. ledna, a to zahynuli v roce 1937 (i rok 1931) u MOJADAHONDA u MADRID-MEGRIT rumunští dobrovolníci z IRON BRIGADE VASILE MARINE a ION MOTA. Narodil se v BAKU (i KUBA). Jako BARSKAJA ALEXANDRA MARGARITA. A protože byl informace tak byl vzděláván v Kadetním sboru v POLOTSK. To je město v BÍLÉM RUSKU – BĚLORUSKU. Je i POLOCK a bělorusky POLACK. A vy víte, že POLÁČEK malý POLACK žil v RYCHNOV nad KNĚŽNOU – RAUCHENAU. A napsal „Bylo nás pět“. A vy víte, že můj otec tam budoval opevnění a v partě pěti kamarádů opustil republiku a pak později se seskočil u MAKOV – ČADCA. A majetek HAVLŮ-HAVLOV dostali po válce TOS KUŘIM a v KUŘIMSKÉ ulici v Praze žila ERNA SCHOBER. A s otcem utekli dva SCHUBERT-ŠUBERT. POLAK byl i můj spolužák a kamarád z dětství. Ale hlavně anglický název je i POLOTSK, a to je i PLOT a CHE. A vy víte, že PLOT znamená i CONSPIRACY – SPIKNUTÍ. České, hezké STROJIT ÚKLADY, OSNOVAT SPIKNUTÍ a NAKRESLIT PLÁN. A to je S.U. nebo U.S. a O.S. nebo S.O. a N.P. To je v zrcadle ruské IR, a tak i IL, a tak i LI, a tak i LEE- lee – 199 – 19.09. A tak právě teď víte, proč mě učil létat maršál POKRYŠKIN na IL 62–62 je EL CHE a DVOJKA.

Generál LOMAKIN zemřel dne 14. února 1902 v TBILISI (THE BASILI – TIFLIS) – GEORGIA – GRUZIE. Ano GEORGIA – JIŘÍKOV jako město, kde měl náš VÚ 6174 odloučený útvar. A jako GEORGE – JURIJ jako JURIJ DOLGORUKIJ. Jeho pomník byl vystavěn na místě, kde stal před tím pomník generála SKOBELEV – na TVERSKÉM náměstí se STOLEČNIKOVA LINE a BOLŠAJA DMITROVKA a sídle VGIK s GARDIN a restaurací ARAGVI a domem ČERTKOVA a dříve i dům GAGARINA. To přijde na řadu později. Datum úmrtí LOMAKINA je 14. února děleno DVĚMA i 7. února. A to se narodila moje tchýně VLASTA-PATTY-TRISHA-BOUDNÍK-SVOBBODA. Plus, DVA je to 16. února, a to se narodila moje sestřenice ALENA/ALICE/ÁJA BARINNIKOVA. V roce 1955. Generál LOMAKIN odešel do důchodu v hodnosti GENERÁLPORUČÍK. Samozřejmě, že vy již vidíte, že LOMAKIN je i K.L.M. a I.N. – anglický překlad V. Nebo KAMIL je V anebo CAMILO CIENFUEGOS je V anebo WASIL je IN. V každém případě byl velvyslanec LOMAKIN NIZOZEMSKÉ AEROLINIE a V. Říkalo se tehdy, že přišel do Prahy z dalekého Dálného východu z města VLADIVOSTOK v PRIMORSKÉM kraji, protože ho potkala tragédie. Jeho manželka zemřela prý při leteckém neštěstí. Stejně jako zahynula manželka toho, u koho byl v Praze velvyslancem – Augustýna Nykodýma Husáka. A finále? Vzpomínáte na emigrantku do USA? Je o ní tady na webu podrobný příběh. I s fotografií, pokud si dobře pomatuji. Ta žila v USA v PENNSYLVANIA. A jmenovala se ANNA MOHORITA LEMAK. Ano jako LOMAK IN kdy IN je jeho křestní jméno V. LOMAKIN anebo LEMAKIN – LEMAK V. LEMAK VASIL. Kdo byli LEMKOVÉ už víte. A jako matka mého otce ANNA MOHORITA a jako dcera mého otce – moje setra ANNA MOHORITA a jako druhá manželka mého otce ANNA MOHORITA.

V bojích s ruskými vojsky generála SKOBELEVA vynikali domorodí KYRGIZOVÉ. Do jejich čela se po různých událostech dostala KURMANZHAN, nebo KURMANJAN – DATKA. Také DATKA KURMANJAN MAMATBAY KYZY. Univerzální slovo KUR anebo KURIT. A MAMATBAY – M.B. Také známá jako ALAI QUEEN, nebo QUENN of the SOUTH anebo MOTHER of the NATION. Její titul v kyrgyzském jazyce byl DATKA – KRÁLOVNA. A byla DATKA-KRÁLOVNA v CHANÁT KOKANDA a CHANÁT BUCHARA. Vládla v letech 1832-1876. Carem ALEXANDER II. byla v roce 1876 povýšena do hodnosti plukovníka ruské armády. Narodila se 22.KVĚTEN – MÁJ v roce 1811 a zemřela dne 1.ÚNOR-FEBRUARY 1907.

Narodila se v klanu MUNGUSH – MUNGUŠ v okrese – oblasti OROK – rusky psáno – OPOK v místě ОШ. ОШ OPOK. Anagram těchto dvou kyrgyzských názvů v ruštině je velmi zajímavý. OPOKОШ v azbuce v češtině OROK OŠ. Anglicky OROK OSH. Vždy je to i SOROK. 40 – XL – EL CHE. Nebo ruské SROK – CPOK to můžeme napsat na latinské klávesnici. SROK je TERMÍN – TIME – ČAS. Ale to už všechno tady bylo. Nebo je to španělské SOCORRO, vyslov SOKORO – a to je H.P. HELP-POMOC. Avy víte, že SOCORRO je i SOCHORO a všechny varianty tohoto slova – jména v mém příběhu velmi důležité. Anebo je to i R.K. a TROJZUBEC. To je RYCHNOV nad KNĚŽNOU a TROJZUBEC-Ш. Vycházím li z toho že šlo o urozenou paní – královnu a KNĚŽNA je také urozená paní může to být blízko. Měla hodnost plukovník jako můj otec, který v RYCHNOV nad KNĚŽNOU – RAUCHENAU (i KUŘIM i ČADCA i MAKOV) pracoval. A byli jsme EL CHE. Když k tomu přidán její datum narození 22.KVĚTEN-MÁJ, a to je i 11.05. a tak i 11.08. a to se narodil VASIL GYULA BILAK tak je toto nejpravděpodobnější. Zemřela v den, 1.ÚNOR-FEBRUAR, kdy se později narodil B.I. – BORIS IELTZIN v obci BUTKA – malá BOUDA a v roce kdy se narodil můj strýc PETR MOHORITA ve VOLOVÉ.

V roce 1876 ruská vojska napadla území CHANÁT KOKANDA a okupovala ho. Současně jižní kyrgyzské regiony, zejména ALAI, zůstaly nedobyté. KURMANJAN DATKA, stejně jako jejích pět (PĚT – bylo jich pět) synů, reagovala na vojska „BÍLÉHO CARA“ v oblasti ALAI vojenským odporem. A stála v čele boje ALAI KYRGYZ proti ruským vojskům. A vy víte, že rok 1876 je i rok 1891 – rok narození mého dědy KAREL GEBLT I.

Během vedení nepřátelských akcí se Kurmanjan-Datka stěhovala do údolí KOKSU (KOKS-KUKS-KOKOS-SKOKOVY), uvnitř hranic KAŠGARU ale zde byla její vojska poražena UJGURY – kočovníky. Byli špatně vyzbrojeni. Poté, co ztratila většinu svého dobytka, se kyrgyzská vládkyně vrátila na ALAI a pokusila se odejít do AFGHANISTÁN. Vy víte, že v AFGHANISTÁN sloužil můj tchán MIROSLAV SVOBODA se svojí manželkou rozena BOUDNÍK v letech, kdy jsem se seznámil s jejich dcerou mojí pozdější manželkou. Samozřejmě, že to je i ten AFGHANISTÁN do kterého tehdy za generál SKOBELEV ruská vojska nevpadla. Ale vpadla do něj právě v době, kdy tam sloužil můj tchán SVOBODA.

Pokus odejít do AFGHANISTÁN skončil neúspěchem: 29. července se vojska SHABDAN BYTYR vydala po stopě KURMANJAN DATKA, předjely ji a obklíčily ji. Vzhledem k velkému vlivu královny na ALAI KYRGY, jí princ WITTGENSTEIN velitel ruských vojsk osobně doprovodil do hlavního stanu v MARGELAN ne jako obyčejného vězně, ale se zvláštními poctami. Byla jí zaručena nedotknutelnost a naprostá bezpečnost. 29. ČERVENEC-JÚL je i 26.07. Svátek ANNA a svátek Výborů na obranu revoluce na Kubě. Připomínka útoku na kasárna MONCADA. FIDEL CASTRO v té době studentský vůdce. Princ byl i STEIN-KIVI-KÁMEN. A doprovodil ji do MARGELAN – MAR GELAN – M.G. Nebo MAGARALAN-MAHARALAN.

V hlavním stanu byl KURMANJAN DATKA přijata prvním vojenským guvernérem FERGANY budoucím hrdinou rusko-turecké války generálem MICHAIL DMITRO SKOBELEV. Ruský generál, který dodržoval tradiční orientální zvyky, s ní jednal jako s královnou, oslovoval ji jako princeznu a podle legendy s ní začal rozhovor s následujícími slovy: „Ach, matka tolika statečných synů! Považuj mě za svého syna“, což KURMANJAN DATKA zalichotilo. Po rozhovoru generál osobně oblékl brokátové roucho „KRÁLOVNĚ JIHU“. Datka souhlasila se Skobelevovou žádostí napsat dopis svým synům o zastavení odporu, ale pouze výměnou za slib milosti pro všechny své příznivce, především její syny, stejně jako jmenování těchto do vládnoucích pozic v nově vytvořených Volostech-okresech generálního guvernéra TURKESTÁNU. Generál souhlasil a pak KURMANJAN – DATKA oficiálně oznámila připojení zemí ALAI KYRGYZ k RUSKÉ ŘÍŠI. Za to jí ruská vláda udělila hodnost plukovníka.

Brzy poté, co královna odešla do ústraní a stala se poustevníkem, se car NIKOLAJ II. rozhodl jí dát zvláštní královský dárek – zlaté dámské hodinky s obrazem státního znaku říše s řetězem a broží, zdobené diamanty a růžemi. V čele velkého koňského doprovodu dorazil do vesnice MADY okresní náčelník OSH-OŠ, který slavnostně předal „KRÁLOVNĚ JIHU“ carův dar.

A nyní bude následovat odstavec, který spojuje jasně jedno z mých minulých psaní o maršál – generálporučík R.I.A. MANNERHEIM právě s generál SKOBELEV – VASILEK B. A MICHAL a DMITRO. As celým klíčem OPERACE BENJAAMIN. V červnu až červenci 1906 šest měsíců před smrtí KURMANJAN DATKA, během slavné asijské expedice ruský cestovatel, původem ŠVÉD v té době FIN a ruský důstojník a budoucí maršál FINSKA CARL GUSTAV EMIL MANNERHEIM prošel údolím ALAI. Zastavil se v OŠ a navštívil jurtu bývalé kyrgyzské vládkyně. Ve svých denících z cest zanechal MANNERHEIM vzpomínky na ALAI KYRGYZ i na komunikaci s královniným synem ASANBEK v jeho hlavním stanu a samozřejmě na setkání se samotnou „ALAI QUEEN“. MANNERHEIM byl ohromen tím, jak bez nějakých výhrad 96letá muslimská žena souhlasila s tím, že bude fotografována, a to dokonce i na koni.

KURMANJAN DATKA zemřela 1. února 1907 ve svém domě v Mady. Byla pohřbena v OŠ vedle svého syna KAMČIBEK, který byl popraven v roce 1895.

Existují názory, nepotvrzené, že královna údajně skládala básně a podepisovala je jménem ZYINAT. Rusky Зыйнат. Současníci si vysoce cenili ZYINAT jako básnířku, postavili ji na stejnou úroveň se slavnými básníky střední Asie XIX. století NADIR, DILSHOT, MAKHZURA. Královna komponovala díla nejen ve svém rodném kyrgyzském jazyce ale také v TURKICE a PERŠTINĚ. Jen malá část jejího básnického dědictví přežila do dnešních dnů. Její smuteční báseň (kočka), věnovaná jejímu popravenému synovi KAMČIBEK je poměrně široce známá. Do několika jazyků, včetně ruštiny ji přeložil M. RUDOV. Ano vidíte dobře ZYINAT – ZINAT-ZINA-ZINEK-ZINOVEV – TIN. Velmi důležité slovo i jméno v mém příběhu.

Zpět ke generálu SKOBELEV. Po vítězných bojích v těchto „nových“ koloniích RUSKA se stal SKOBELEV hlavou regionu FERGANA. I FARGONA i FARGANA. Dnes druhé největší město UZBAKISTAN po TAŠKENT. Město bylo založeno jako posádkové město R.I.A. v roce 1876. A to vy víte, že je i rok 1891 a to se narodil děda KAREL GEBLT I. Bylo koloniálním přívěskem na 22 km. vzdáleném městě MARGILAN – MAGARILAN anebo MOHIRILAN nebo HORY MILAN. Původní název byl NEW MARGELAN 1876–1907. Ten název má původ ve staroíránském slově MARG – „louka, trávník, paseka“. Ale v ukrajinštině MARH, a tak i MARCH. MACHAR i BŘEZEN. A to vy víte, že TRÁVNÍK je RUOHO ve finštině hebrejský DUCH – SPIRIT – RUACH a jako děda mého tchána z PLZNĚ příjmením ROCH – ROQUÉ. A víte, že ÚV SSM sídlilo na náměstí M.G. původně SENOVÁŽNÉM náměstí. Vedle budovy ROH. V letech 907–1924 to bylo město pojmenované po generálovi SKOBELEV a od roku 1924 je to právě FERGANA. A protože v hebrejštině je F a P jedno písmeno tak je to i PERGANA. PRAGANA a PARAGAN. Když je žena z města PRAGA tak je podle vzoru JAN je JANA a DAN je DANA a JIŘÍ je JIŘINA – PRAGANA. A tak je i PARAGAN hovorově PARAŠUTISTA – VÝSADKÁŘ. Ne každý jenom SKOBELEV – BASILEK nebo VASILEK. Z města PRAGA. Pravda je to proto, že po SKOBELEV bylo pojmenováno město právě v roce 1907. Kdy se narodil jako DRUHÝ ve VOLOVÉ po tetě BASILIA – VASILA můj strýc PETR DMITRO MOHORITA. A finále? Při příležitosti přejmenování města na SKOBELEV byl na náměstí instalován mramorový triumfální sloup zakončený bronzovou bustou SKOBELEVA. Kdo ji vytvořil? Jmenoval se A.L.AUBERT. Vidíte to správně – U.A. ALBERT. Nebo stoprocentní anagram sejdeme se U ALBERTA. Ano ALBERTOV a 17. LISTOPAD 1989. A BOTANICK GARDEN a BOTIČ a vše další co již dobře znáte. U nás na DVOJCE.

SKOBELEV byl zásadový a nekompromisní v otázkách korupce. Navíc ho mnozí vnímali jako stále mladého husarského kapitána. Bylo mu třicet let a něco. To vše společně mu vyneslo nelibost okolí, jeho spolupracovníků i nadřízených v PETROHRADU. A vedlo to dokonce k intrikám, které vyústily v jeho odvolání z pozice guvernéra. Nic nového pod sluncem. No není ta čeština nádherná?

Mezitím, ale začala na BALKÁNSKÉM poloostrově národně osvobozenecká válka SLAVIEN contra TURKS. Tam se také angažovala R.I.A. V roce 1877 se vrátil do velitelských funkcí. Byl jmenován náčelníkem štábu kombinované kozácké divize, které velel jeho otce SKOBELEV IVAN DMITRO – S.I.D. A jména v naší rodině ve VOLOVÉ – VASILEK/VASILKA, DMITRO a IVAN. Již dne 14. června – svátek VASIL-ROLAND a datum vzniku US ARMY a datum narození ERNESTO GUEVARA/HUEVARA/HAVEL EL CHE se zúčastnil přechodu přes DUNAJ – DANUBE – DONAI u ZIMNICY. Jako velící v oddílu generála DRAGOMIROV – DR.MAGIROV. Za projevenou odvahu byl vyznamenán řádem STANISLAV I. s meči. Ještě jednou SKOBELEV – STANISLAV – SABLE/ŠAVLE. DUNAJ se jmenovala operace, při které byla dne 21. SRPEN – AUGUST 1968 okupována vojsky V.S. Československá republika.

Skončím s popisem vojenských akcí a zaměřím se na místo a jména vojenských velitelů. To, co začalo dne 14. června 1877 se pak odehrávalo v prostoru GABROVO, LOVEČ – ŠEJNOVO, ŠIPKA, BELA, PLEVNO, GRAVIT, MARKOVO. První, čeho si všímáte je ŠEJNOVO. Jako československý generál ŠEJNA, který v roce 1968 emigroval do USA. A který nezákonně obchodoval s TRAVNÍM semenem. ŠIPKA je jako ženský rod jména ŠÍPEK. Ten se mnou žil ve škole VLKSM v Moskvě na pokoji. Příslušník zpravodajské správy Ministerstva obrany ČSLA. Jejich rodina pocházela z Prahy 5. A s jehož mladšími sourozenci jsem jezdil do tábora ve SKOKOVY – LOUKOV. GABROVO je HAVLOVO a LOVEČ je VOLEK nebo VASIL. Proč je to pravda všechno, co tady píšu? Ke konci třetího ročníku VŠP v Praze ke mně přišel předseda našeho ročníku příjmením PŘIBYL. Jako ve staropražské písni “ Byl tam jeden civil Emanuel Přibyl“. Ten náš byl GEORGE – JIŘÍ. JURA jsme mu říkali. A že jako jeden z nejlepších posluchačů ročníku a aktivní student pojedu za odměnu do BULHARSKA. Jel on a MAREK, příjmením MAREK. Ano jako MARKOVO místo bojů v BULHARSKU. A ještě někdo. Celkem nás bylo asi PĚT. Samozřejmě, že jsem nebyl z nejlepších posluchačů ročníku a ani jsem nebyl výrazně aktivní student, ale vzpomněl jsem si na mé cesty a výjezdy a účasti na akcích z učiliště VOJENSKÝCH STAVEB, které na mé námitky vždy ředitel U.S. KUBÁT ukončil slovy “ Máš tam jet!“ A tak jsem jel. Na letišti v SOFIA na nás čekal průvodce a tlumočník. Jmenoval se LENIN. Ano křestním jménem byl skutečně LENIN. Mně to nepřekvapilo, protože jsem znal mnoho případů, především z Latinské Ameriky, kde rodiče pojmenovávali děti tímto a podobnými jmény. LENIN byl asistent na naší partnerské škole v SOFII – ŽOFII. A tak jsme nasedli do mikrobusu a vyrazili. Kde jsme byli? Všude tam kde bojoval a vítězil generál SKOBELEV přibližně 100 let před námi. Ano byli jsme v GABROVO, v LOVEČI a na ŠIPCE, ŠEJNOVO, a ještě tam všude okolo. Aby to byla pravda tak jsme navštívili i VASILEVSKY – LEVÁK VASIL. A MONASTIR RILA. MONASTIR – v naší azbuko latince i MOHORITA 2.

Veleli tam DRAGOMIROV, generál ZOLOTOV, princ IMERET, generál VELYAMINOV, princ SHAKHOVSKY, generál KRIEDENER, generál RADECKY.

28. prosince 1877 všechny jednotky generála RADECKY zaútočili na nepřítele z různých stran a donutili armádu WESSEL PAŠA, aby se vzdala. KAPITULACE WESSEL – WASSIL PAŠA BYLA OSOBNĚ PŘIJATA generálem SKOBELEV MICHAL DMITRO. A vy víte, že PAŠA – PASHA romanizováno jako BASHA, a tak i VÁŠA byla nejvyšší funkce v OTTOMAN EMPIRE – TURKEY.

28. prosince se narodil v roce 1923–123 a 9 v HORNÍ POČAPLY H.P. bratr mojí matky KAREL II. jeden z řady „KARLISTŮ“ v rodině GEBLT.

A právě teď si vzpomínáte, co jsem psal o své poslední návštěvě MOSKVY v roce 1998. Tehdy na vzpomínkové akci ke stému výročí založení VLKSM v moskevském PALÁCI KREML mě v chodbě před sálem, kde akce probíhala a jejíž průběh řídil generál LEBEDĚV odchytil maršál YAZOV-JAZOV anagram VAZJA-VASJA. Jeden ze členů VÝBORU-KOMITĚTU, který zahájil pokus o převrat v srpnu v roce 1991. A který jim zhatil zásah TAMAN DIVIZE v té době s velitelem s iniciálami jako já – V.M. Píšu odchytil, protože jsem se mu snažil v té obrovské a rozlehlé chodbě kde jsme byli sami dva vyhnout. A on šel vždy tím směrem jako já. Nakonec jsme stáli naproti sobě. Podal mi ruku s takovým profesionálním zasmušilým pohledem poraženého. Ano přijal jsem osobně kapitulaci od ministra obrany SSSR v souvislosti se zmařením jejich pokusu o komunistický převrat. Jehož neúspěch vedl k definitivnímu konci SSSR a světového komunismu. Ano jako kdysi SKOBELEV od velitele vojsk státu ohrožujícího EVROPU. Rozpínajícího se do EVROPY – TURECKA. Jménem WESSEL PAŠA.

BULHARSKO se stalo samostatným státem vytvořeným RUSKEM. Po překročení BALKÁNU se generál SKOBELEV přesunul přes ADRIANOPOL na okraj KONSTANTINOPOL. Dne 7. ledna 1878 byl vyznamenán Zlatým mečem s diamanty s nápisem „Za překročení Balkánu“. A vy víte, že krycí jméno mojí přítelkyně z ARGENTINA města BUENOS AIRES bylo ve škole VLKSM – ADRIANA. Pravým jménem byl ALICIA – ALICE. Jako ta za zrcadlem v ŘÍŠI DIVŮ. A LOMBARDELLI jako kraj v ITALY – L.T. co má tvar BOTY, kde šéfoval v MILANO a BENÁTKY nebo VENEZIA -M.B. princ MAXMILIÁN později krátce mexický císař popravený v QUERETARO a maršál RADECKY. Ne ten ruský generál, který velel v BULHARSKU. Ale rakouský maršál českého původu. SKOBELEV ještě došel s vojsky na kraj KONSTANTINOVOL. Jako jeden z dvojice CYRIL a METODEJ. KONSTANTIN – CYRIL – KYRIL, a tak i KAREL. A kostel CYRIL a METODEJ v RESSLOVA ulice na DVOJCE, původně KARLA BOROMEJSKÉHO. Kde padlo hrdinskou smrtí SEDM HRDINŮ. Československých výsadkářů.

Právě tyto historické události – historická zkušenost spojená se záchranou Bulharského a Rumunského národa před Tureckým smrtelným nebezpečím velmi napomohly přechodu Bulharských a Rumunských armád na stranu Spojenců – Rudé armády v průběhu Druhé světové války. Proč si to dovolím tvrdit? BULHARSKO se přidalo ke SPOJENCŮM dne 8. ZÁŘÍ 1944. A to je i 16. září. Svátek svaté LUDMILY a také i 19.09. Moje a ZÁTOPKŮ (DANA byla kmotřenka generála INGR a já generála VALO) narozeniny. RUMUNSKO se přidalo ke spojencům dne 25. SRPNA 1944. A to je plus DVA i 27. SRPNA. A to je i 12. SRPNA datum narození mého otce po otci s kořeny v RUMUNSKU. A také je to den 12.08. je i 08.12. datum narození mojí manželky VLASTA – PATTY – TRISHA SVOBODA v PLZNI. Jen pro úplnost dodávám, že MAĎARSKO pravlast mojí rodiny ze strany matky mého otce se přidalo na stranu SPOJENCŮ dne 20.01. 1945. A to je děleno DVĚMA i 10.01. datum narození AUGUSTÝN NYKODÝM HUSÁK v roce 1913.

30. srpna 1878 byl SKOBELEV jmenován generálním pobočníkem cara. Věnoval se přípravě a výcviku vojsk v duchu odkazu maršála SUVOROVA. V lednu 1880 se vrací na území budoucího TURKMENSTAN. Tam vede válku s místními kmeny. A nakonec po jejich úplně likvidaci přijíždí do města KRASNOVODSK-AŠCHABAD, později. Na břehu CASPIC SEA. 27. DUBEN-APRIL 1881odjíždí z KRASNOVODSK do MINSK – BĚLORUSKO – M.B. Území pozdějšího TURKMENISTAN se stala součástí RUSKÉ ŘÍŠE. Vy víte, že 27.04. je i 21.09. a to je datum křtu mého strýce PETR MOHORITA v roce 1907. Toho, který padl v řadách Maďarské fašistické armády admirála MI.HORTHY. Minus DVA je to 19.09. datum mého narození a datum narození ZÁTOPKŮ a také důležitý rok 1909.

A nyní je třeba podívat se na mapu. KRASNOVODSK v té době ruský a později sovětský AŠCHABAD je tedy na pobřeží CASPIC SEA. To je i C.S. Nebo je to CAS a P.I.C. – TIME – T.M. a PETR ILYICH CHAYKOVSKY. Ne, není to žádná dětská hra. KRASNOVODSK znamená RUDÁ VODA. A to vy víte, že je také RUDÉ MOŘE. Které se rozestoupilo při odchodu ŽIDŮ z EGYPTA. Vedl je MOISÉS. Je úplně jinde, ale je dnes „hranicí“ mezi muslimským světem a evropskou civilizací – IZRAELEM. TURKMENISTÁN byl muslimský stále ale byl pod nadvládou křesťanů RUSKA a později Sovětů. Naproti tomu městu přes C.S. je město BAKU. To je to město kde se narodila BARSKAJA ALEXANDRA MARGARITA. A je to i KUBA-CUBA. V AZERBAIDJAN. A třetím městem v trojúhelníku velkých měst okolo C.S. je TEHERÁN. Hlavní město IRAN. Finsky IRANIN. Španělsky je název města vyslovován jako TEE ‚RAN. Ano vidíte dobře RANNÍ ČAJ. V hebrejštině je RANNÍ ČAJ – TE BOKER. A to je také KABARET. A tak nám k MANÉŽI a CIRKUSU a FILMU přibývá i KABARET. A také možná už sami vidíte, že TEHERAN je také THE RUN – BĚH v češtině. A to je v české myslivecké latině NOHA – LEG – EL CHE. Nebo PIERNA ve španělštině. Kdy PIE je v italštině ÚPATÍ – PIEMONTE – ÚPATÍ hory. A to je tam na severu ale také je to úpatí celé té ITALY NOHY, jak ji známe z map. V italštině je noha GAMBA. Ukrajinské HAMBA ale to je zase v ruštině POZOR. Česky vyslovené HANBA – HAMBA. Naše upozornění POZOR! Dávejte POZOR – rusky HAMBA-HANBA. Tak se kolegové z M.I. upozorňovali na to co se bude dít dále po WWII. Ale hebrejské bez samohlásek G.M.B. Běh v italštině je CORRERE. A to je i COREA, kde byl v roce 1989 Světový festival mládeže a studentstva kde jsem se setkal s KIM IR SEN a koupal se tam, kromě jiného ve ŽLUTÉM MOŘI. V hebrejštině je slovo BĚH slovo RUC – RICA. Tedy i české RUCE. To jsem byl já. O mně říkali v HORNÍ POČAPLY, když jsem byl kluk, že jsem „SAMÁ RUKA a SAMÁ NOHA“. A finále? Kdo potvrdil že to budu já na konci u pádu SSSR a světového komunismu? No přece největší český BĚŽEC – RUNNER-BEGUN-BIHUN-RAC. Plukovník EMIL ZÁTOPEK z TROJA. Narozený ve stejný den jako já. 19.09. 1922 a já 19.09. 1952. Co vyhrál v roce 1952 v H.F. – H.P. i nejdelší BĚH – MARATHON-MAHARITON. A kdo ještě byl BĚŽEC? LÄUFER! Ano zpěvák JOSEF LAUFER. Byl totiž původně RODRIGUEZ. A tak se jmenoval v roce 1989 můj kubánský partner. První tajemník Svazu mládeže KUBY. Byl tehdy v roce 1989 v PRAZE. I s manželkou. Ony pracovala také ve vedoucí funkci U.J.C. Důležité je to že před tím, stejně jako já tady byl v čele ČESKÉHO VYSOKOŠOLSKÉHO ÚSTŘEDÍ SSM, byl on – RODRIGUEZ v čele FEDERACE VYSOKOŠKOLSKÝCH STUDENTŮ KUBY. LAUFER se narodil v SABLES – a to je i BASILES d‘ OLONNE – ALENA/ALICIA/ÁJA dne 11.SRPEN-AUGUST 1939. Stejný den jako VASIL GYULA BILAK. Jeho otec byl lékař jako EL CHE z KUBY/ARGENTINY. Byl to INTERBRIGADISTA ve Španělské občanské válce. Pak lékař našich pilotů u R.A.F. ve Velké Británii. Po návratu do vlasti byl specialista dětský ORTOPED – ano vidíte dobře ORTOPED. Z řeckého PŘÍMO – OR – VYCHOVAT – TO – DÍTĚ – PED. Které DÍTĚ již dobře víte. Proč je to pravda? Zpěvák LAUFER založil divadelní soubor RADAR. U nás v ulici SOCHOROVA. A RADAR je zařízení spojařů-radistů. To ale již všechno víte. Jeho manželka byla I.G. – EL CHE – IRENA GREIF z MICHALOVCE. MICHAL OVCE – MICHAL BARAN v překladu do maďarštiny.

A tak teď víte, proč také kromě asi i jiných a dalších praktických důvodů byla první schůzka VELKÉ TROJKY v TEHRAN – TEE RAN – TEHERÁN – TEGERAN. A proč je to pravda? To území, které generál SKOBELEV obsadil pro Ruského cara a ruskou říši bylo na jižním konci u IRAN vymezeno řekou ATREK. Tato řeka tvoří přírodní hranici od soutoku s řekou SUMBAR (BASIL M) až do ústí v C.S. A vy víte, že ATREK je i ARTEK, ten ve FINSKU a také ten na KRYM – CRIMEA – TAURUS a tam je LIVADIJA PALACE kde zemřel car ALEXANDER III. a to dne 01.11. anebo 11.01. A to vy víte je i rok1775. V LIVADIJA PALACE, kde se sešli naposledy v té samé sestavě. CHURCHILL, STALIN a ROOSEVELT – C.S.R. Na poslední schůzce v POSTUPIM-POTSDAM na řece HAVEL to už bylo setkání v jiné sestavě. Dokonce dvakrát v jiné sestavě. Jen STALIN se neměnil. Zatím. Za chvíli se dočtete, jak to bylo s ním o pár let později. A možná víte, že SUMBAR je i vysloveno v angličtině SAMBOR. Maďarské město vzpomínané HAŠKEM v jeho slavné knize. To už tady také bylo. Je až nezvykle nápadné kolikrát se slovo SAMBOR název města v příběhu HAŠKA opakuje. V několika různých situacích. Například, že „Ze SAMBOR sebou vezli v polní kuchyni nešťastnou krávu, která se ještě neuvařila…“ HAŠEK ve městě SAMBOR skutečně byl. Ve dnech 4. a 5. ČERVENEC-JÚL 1915. A to vy víte, že v mém příběhu může být i 4 plus 5 a tak je to 9. ČERVENEC – JÚL. SAMBOR i SUMBAR je BASIL M. A 9.7. se narodil první manžel mojí matky BOHUMIL FLORIÁN ve VELEŠOVICE v roce 1909. A ženil se VÁCLAV HAVEL s OLGA, která měla o DVA dny později narozeniny. Jako můj tchán MIROSLAV SVOBODA z PLZNĚ. Tedy 11.07. A car NIKOLAJ II. syn ALEXANDER III. co zemřel v LIVADIJA u ARTEK byl zavražděn 17.07. V den, kdy jsem se já v roce 1776 oženil a s dětmi jsem později jezdil do ARTEK a pochopitelně jsem byl i v PALÁC LIVADIJA s dcerou KATERINA a synem NIKOLA. Aby nedošlo k omylu tak 04.07. je datum vzniku USA. PHILADELPHIA-PENNSYLVANIA. A je to den, kdy obdržel můj otec Domovské právo ve městě JINDŘICHŮV HRADEC, kde je poledník. A 5.7. přišli CYRIL (KYRIL – KONSTANTIN) a METODĚJ ze SOLUNĚ na V.M. – VELKOU MORAVU. DVA VĚROZVĚSTOVÉ. Před tím byli již na KRYMU-CRIMEA-TAURUS. V té době vládl v KONSTANTINOPOL císař BASILEUS. To je to město, na jehož okraji, ale jako již TURECKÉHO města stál po příjezdu z ADRIANOPOL generál SKOBELEV.

Generál SKOBELEV nevedl spokojený rodinný život. V roce 1874 se oženil princeznou MARIE NIKOLAJEVNA GAGARINA. Vnučkou hraběte N.D. GURIEVA. V roce 1876 bylo jejich manželství zrušeno. To je i 1891 a to se narodil můj děda KAREL GEBLT I. Jeho bývalá manželka žila většinou v zahraničí a zemřela ve městě BADEN – BADEN. To jsou DVAKRÁT lázně, nebo KÚPELE. Ale také B.B. – 22 a dvě LABUTĚ CYGNUS-CYGNUS a BARBUS-BARBUS. Ale také BADEN POWELL zakladatel SCOUTING. Ten byl ROBERT – BOB a byl STEPHENSON – STEVEN-ŠTĚPÁN-STEFAN – ISTVÁN, a hlavně byl také SMYTH. Ano jako PATTON. SMITH-SCHMIED-KOVÁŘ-ŠMÍD. Narodil se v PADDINGTON v LONDON. Ale zemřel v KENYA-KEŇA. V den 08.01. 1941. A to se přesně v ten den o osm let později ženil můj otec s mojí matkou. A vy si vzpomínáte, že v KEŇA – NAIROBI jsem byl na letišti. Velmi dlouhou dobu, asi tak dvacet hodin s LUBOMÍR LEDL ( 07.23. narozený v ZLÍN) a nějakým „estébákem“ který představoval československého emigranta. A otrávil mě tam. BYL LEDEN 1989 a v PRAZE jsem se měl setkat s CELIA GUEVARA a s kormidelníkem z lodi GRANMA. Ale to je zase jiný příběh. Takže paní GAGARINA byla provdaná SKOBELEV. A vy víte, že GAGARIN vyletěl dne 12. DUBEN – APRIL, a to je i 12. ZÁŘÍ – SEPTEMBER. A to jsem ukončil poddůstojnickou školu SPOJOVACÍ-RADIOTECHNICKOU v L.T. v kasárnách Jiřího z Poděbrad. A ten den slavil narozeniny OTMAR REIDL – O.R. OPERACE BENJAMIN – O.B. A víte, že 12. krát DVA je i 24. APRIL-DUBEN, a to byl založen v RADIOPALÁC na VINOHRADECH ČSM. Předchůdce SSM. V roce 1948. Ten RADIOPALÁC kde se se mnou seznámili DVA GEORGIANS a šli jsme do MODRÁ HVĚZDA, kde jsme pili CHA CHA Což je národní nápoj GEORGIA-GRUZIE ale je to také, stejného názvu, tanec z HAVANA-CUBA. A víte, že GAGARINOVI vlastnili kdysi dávno dům, který stál na náměstí pojmenovaném po městě TVER. Městě, kterém se narodil GARDIN-ZAHRADA. Režisér, herec a zakladatel VGIK. Která sídlila také od roku 1919 na náměstí zvaném TVER. To už tam ale socha generál SKOBELEV nestála.

A finále? Dne 4. ČERVENEC – JÚL 1882 obdržel generál SKOBELEV dovolenku. Opustil MINSK-BĚLORUSKO/ M.B. a odcestoval do MOSKVY. V MOSKVĚ se ubytoval v hotelu DUSSAULT/DUSEAX. V MOSKVĚ se setkal s knížetem D.D. OBOLENSKÝ. Ano i OB a LÁNSKÝ. O DVA dny později tedy dne 6.7. v den výročí upálení Mistra JANA z HUSI v KONSTANZ se setkal s I.S. AKSAK nebo AKSAKOV. Tedy i S.I. a AXÁK. Chodil jsem jako dítě plavat do pražské AXA Na Poříčí. Tak jsem byl také AXÁK. Druhý den tedy 7.7. uspořádal na jeho počest baron ROSEN večeři. A vy víte, že EL CHE byl z provincie ROSARIO v Argentině. A že mě matka posílala umlít mák k ROSENFELDŮM naproti v SOCHOROVA 5. Po večeři odešel generál SKOBELEV do hotelu ANGLIE, který se nacházel na rohu STOLESHNIKOV LINE a PETROVKA. Vy víte, že STOLESHNIKOV LINE začíná na náměstí TVER a že tam byla restaurace ARAGVI. Ta GEORGIA-GRUZIE restaurace, do které mě pozvali DVA moji přátelé z ITALY – LOMBARDSKO/BENÁTSKO můžu napsat. Oni žili v LOMBARDSKO a do BENÁTSKO mě vzali na výlet. O Vánočních svátcích v roce 1972-1973.

Tam v hotelu ANGLIE žili prostitutky – ženy nevalné pověsti se o nich také píše. Generál SKOBELEV navštívil jednu z nich. Tu která byl „známá“ po celé MOSKVĚ. Jmenovala se prý různě – ELEANOR a WANDA a ROSE a také CHARLOTTE ALTENROSE. A vy již víte, že AALTO byl zakladatel ARTEK ve Finsku. A že ALT byl statkář v HORNÍ POČAPLY a že se do našeho domu v ulici SOCHORA přistěhovala rodina ALTSCHULE. Madam ALTENROSE byla NĚMKA a přišla do RUSKA snad z RAKOUSKO-UHERSKA. Pozdě v noci generál SKOBELEV u ní na pokoji zemřel. Dne 7. ČERVENEC-JÚL. O jeho smrti se říkalo všechno možné. Od teorií vraždy místními RUSKÝMI tajnými službami až po vraždu NĚMCI.

Generál SKOBELEV MICHAIL DMITRO byl převezen do obce ZABOROVO. A tam byl pohřben. Ano vidíte dobře. Jako pro nás slavný ZBOROV – ZABOROVO. Tam vlastnil jejich rod panství. Po jeho smrti jej zdědila jeho sestra BELOSELSKÁ-BELOOZERSKÁ /B.B. Součástí panství bylo i panství MICHALKOVO – VYSOKOJE / M.V. MICHÁLEK byl můj předchůdce v L.T. kasárnách Jiřího z Poděbrad. Poručík IAROSLAV MICHÁLEK – M.I. V RUSKU jsou celkem tři obce pod stejným jménem ZABOROVO. Tato je SKOBELEVŮ je v okrese ALEXANDER NĚVSKÝ v oblasti RJAZAŇ. Další ZABOROVO je v okrese ZUBOVETSKÝ v oblasti TVER. Ano to je také název toho náměstí, v jehož blízkosti SKOBELEV zemřel. Další je v okrese GORODETSKIJ v oblasti NIŽNIJ NOVGOROD. A je na břehu přehrady GORKOVO. A vy víte, že ulice TVERSKÁ u náměstí TVER se jmenovala v letech SSSR GORKOVO. Stejně jako stanice METRO. Říkalo se jí GORKOVKA.

A právě teď je třeba připomenout film RJAZAŇSKÉ ŽENY. V ruštině BABY RJAZAŇSKIJE. Němý film z roku 1928. To jsou také ty, které se křiklavě oblékají na trhy. Aby upoutaly pozornost. Tak podobně to vypadalo na svatbách a pohřbech vojáků a důstojnických večírcích. Vojáci v době úmrtí generála SKOBELEVA měli skutečně pestrobarevné uniformy. Proč si to dovolím srovnávat? Protože podle informace na ČSFD byl malý útržek tohoto filmu použit i v českém seriálu CIRKUS HUMBERTO v roce 1988. Ano, v roce 1988. Tam je to přece také tak v CIRKUSU, v MANÉŽI. Samé barvy pro upoutání pozornosti, A vynikají v tom zejména KLAUNI – ŠAŠCI – AUGUSTI – KARANDAŠ jak jim říkají také v RUSKU. A vy víte, že iniciály názvu filmu jsou C.H. a předlohou mu byla stejnojmenná kniha BASS EDUARD – B.E. český název DRUHÉHO písmene v abecedě – BÉ. A proč je to pravda? BASS EDUARD se jmenoval vlastním jménem SCHMIDT. ANO SMITH a SCHMIED a ŠMÍD. A jeho druhým slavným dílem byl KLABZUBOVA JEDENÁCTKA. Také 11 přece odjelo do LONDÝNA v čele s MORAVCEM. A CHARTA byla 77. A moje adresa ve SKOTSKO-ALBA byla 11 WOODBURN MEDWAY a Národní divadlo ve Finské Helsinky má číslo 11 a je před ním socha KIVI – KÁMEN. A FINÁLE? KLABZUBA je BAZILEK B.

Po smrti generála byli kromě toho nejdůležitějšího pro můj příběh OPERACE BENJAMIN na náměstí TVER v MOSKVĚ postaveny další památníky. Jeden byl v obci ORANY – VILNO. Ano OR a VILNIUS – VASILIN. V LITVA – L.T. Stál do roku 1916 na území dělostřelecké-gunners brigády. Byl odhalen dne 25. června 1886. A to je i plus DVA 27. červen, a to je i 12. červen, a tak i 12. září a 12. duben.

Ve městě FARGANA-SKOBELEV byla jeho busta. Od 6. prosince – svatého Mikuláše nebo Tří králů 6. ledna roku 1907 kdy se narodil můj strýc PETR MOHORITA ve VOLOVÉ. Rozebrán byl v roce 1918.

V obci ULANOVO. Ano UL-ANOV – UHL-ANOVO nebo ÚL-ANOVO, okres GLUCHOV v ukrajinské okrese ČERNIGOV. Odkud pocházel můj partner ve čele VLKSM VIKTOR MIRONENKO. Tato socha byla odhalena dne 7. června 1911. A to vy víte, je 14. června krát DVA. A to je svátek VASIL a ROLAND a také datum založení US ARMY a také datum narození ERNESTO GUEVARA/HUEVARA/HAVEL de la SERNA EL CHE. Je to i 14. září, datum narození JAN MASARYK a v LÁNY úmrtí s pohřbem v parku LÁNSKÝ prezidenta T.M. A je to seskok skupiny WOLFRAM u obce MORÁVKA, FRÝDLANT, FRÝDEK-MÍSTEK. ULANOVO jako ULJANOVSK-SIMBIRSK místo kde žila rodina ULJANOVA-LENINA. Je to UHL PETR (DRÁŽSKÁ – ŠMÍD) a je to také U.L. ÚSTÍ nad LABEM krajské město v kraji, kde se toho nejvíce v souvislosti se mnou a OPERACÍ BENJAMIN odehrává. A proč je i toto pravda? GLUCHOV je HLUCHOV. To je tam co žijí HLUŠÍ. V hebrejštině je slovo HLUCHÝ – vysloveno CHEREŠ. Zajímavější je však jeho podoba v hebrejských písmenech – חרש. Otočte si to z hlavy na nohy, jak říkával LENIN – a je to V.L.M. Základní klíč OPERACE BENJAMIN. Ve finštině je to KUURO. Ano jako DATKA KRÁLOVNA byla KUR. A moje babička HAHN byla KUR. A vše, co kouří je KUR – KURIŤ. ČADCA, RAUCHENAU, KOUŘIM, KUŘIMSKÁ ulice a samotná obec ULANOVO je HULANOVO – Obec snad i HULÁNŮ. To byl můj děda a finský maršál MANNERHEIM. Nevím jak maršál, ale můj děda KAREL GEBLT převelice HULIL.

VARŠAVA. Bronzová busta na vysokém podstavci byla odhalena dne 12. června 1912. V kasárnách HUSARŮ GRODNO PLUKU. A vy víte, že 12. červen je i plus DVA 14. červen. A to je stejné jako v předcházejícím odstavci. 12. červen je ale také 12. září. A to jsem ukončil v L.T. poddůstojnickou školu v roce 1975 a v roce 1912 se tento den 12: září narodil OTMAR REIDL – OPERACE BENJAMIN. Je to i 12. duben – let GAGARINA. Pilota – kosmonauta. Ne hraběnky GAGARINA manželky SKOBELEVA. Nebo majitelů domu na náměstí TVER. A proč ještě byla vzpomínka na generál MICHAL DMITRO SKOBELEV v kasárnách u HUSSAR GRODNO POLKA? V POLSKU? GRODNO je i HRODNO ale hlavně litevsky je to GARDINAS a německy GARTEN. ANO – GARDIN – CHARDININ – ZAHRÁDKA – SAD. BOTANICK GARDEN a BOTANIČESKIJ SAD.

Velký památník byl i v polském BIALSTOK – BĚLSTOK. Na něm byly prapory poražených zemí, a to Francie a Turecka a Tekins kmene z Turkmenistán. Nad nimi DVOUHLAVÝ OREL. A na památníků byli basreliéfy SUVOROV a SKOBELEV. A na desce byl název SUVOROV – SKOBELEV. Pomník byl odhalen dne 30. srpna 1913. A to vy víte, je i děleno dvěma 15. srpna, a to je i 12. srpna. Datum narození mého otce ve VOLOVÉ. 12.08. a je to také 08.12. datum narození mojí manželky VLASTA – PATTY – TRISHA – SVOBODA v PLZNI. SUVOROV byl ALEXANDER a VASILIJ a SKOBELEV byl MICHAIL a DMITRO. Otcovo jméno METER-DMITRO přepsané na VASIL. A k tomu M.A. – MOHORITA. A příjmení jsou VASILEK nebo WASIL. SUVOROV žil také v MILANO-LOMBARDY a v PRAZE na NÁRODNÍ třídě u plukovníka WIMMER. SUVOROV je i jméno přijaté B.REZUN – defender z G.R.U. žijící v BRISTOL ANGLIE. Odkud pocházel maršál SLIM – WASIL. Ve WWII. velitel spojeneckých vojsk a působil v BURMA MYANMAR – B.M. Tam v BURMA MYANMAR – B.M., kde sloužil koncem sedmdesátých a začátkem osmdesátých let 20. století můj tchán MIROSLAV SVOBODA s mojí tchýní VLASTA-PATTY-TRISHA BOUDNÍK SVOBODA. Na obchodním zastoupení ČSSR. A vy asi víte, žer hlavním městem BARMA v těch letech bylo město RANGOON. Ano RAN – RUN – BĚH a k tomu GONE, že je jako hotovo. Tedy CÍL – EL CHE. Proč je to tak přijde na řadu

V bulharském hlavním městě SOFIA-ŽOFIA je bulvár, který nese jméno generála SKOBELEVA. Celkem pět bulharských vesnic nese jméno generála. SKOBELEVO – LOVEČ, SKOBELEVO – CHASKOVO, SKOBELEVO – PLOVDIV, SKOBELEVO – STARA ZAGORA a SKOBELEVO – SLIVEN. A podle Wikipedia bylo ještě na začátku 21. století v Bulharsku 312 (123?) míst a ulic pojmenovaných po generál SKOBELEV.

A nyní ještě informace o několika generálech spolubojovnících SKOBELEV souvislosti s OPERACÍ BENJAMIN. Pokusím se být velmi stručný. Informace jsou veřejné. A tak se na ně můžete sami podívat, kdybyste měli zájem. Budu o nich psát v takovém pořadí, jak moc, podle mého názoru s O.B. souvisí.

GENERÁLPORUČÍK BELYAVSKY YAKOVLEVICH KONSTANTIN (B.Y.K.) To BYK jsem samozřejmě napsal schválně. Generál se narodil v roce 1902. Den není znám. 1902 je i 19.02. A to je i 19.11. 1776 vznik USA. A také je to minus DVA i 17.11. 17.LISTOPAD-NOVEMBER. Zemřel dne 30. OKTOBER – ŘÍJEN / O.R. což je také 30. BŘEZEN – MAREC / B.M. 30 minus DVA je i 28. 10. Vznik samostatné C.S.R. v roce 1918. General pocházel ze šlechtické rodiny z provincie VILNO – LITVA. VILNIUS – VASILIN L.T. Byl ve velení VOLYNSKÉHO pluku. Ano VOLYNĚ. Jako ČESKÁ VOLYNĚ – VOLYNŠTÍ ČEŠI. Velel SIMBIRSK MYSLIVECKÝ – JAEGER REGIMENT. A vy asi víte, že v SIMBIRSK – tatarsky SEMBER žila rodina ULJANOV – UL z JANOVA. A město se tak jmenuje nyní ULJANOVSK po rodném příjmení LENINA. V roce 1918 a 1919 tam pobývaly jednotky Československých legií. Generál Belyavsky se zúčastnil kampaní-vojenských tažení v ČEČENSKU a DAGESTÁNU. V roce 1847 byl jmenován Vojenským gubernátorem KUTAISI – GEORGIA-GRUZIE. Toto město bylo v 8. století před naším letopočtem hlavním městem KOLCHIDA – ARGONAUTÉ. A CHURCHILL pojmenoval konferenci v JALTA na KRYMU kódovým označením ARGONAUT. Proč? GRUZIE leží také na břehu BLACK SEA jako KRYM – CRIMEA – TAURUS s ARTEK. KUTAISI znamená KÁMEN. A je to významný ŽELEZNIČNÍ uzel v GRUZII. A nyní přichází finále.

V dokumentaci mého otce je uveden kapitán JAKOVLEV jako jeho školitel pro vysazení v týlu nepřítele. Otec žil v konspirativním bytě na LENINSKÝCH – VOROBJOV horách v MOSKVĚ. Velitelem jeho výsadku ARAP byl kapitán BELYAVSKY. Krycím jménem LEONID BELYAVSKY. Originál ADAM NIŠČIMENKO ze LVOVA. A KONSTANTIN byl i CYRIL – KYRIL, a tak i KAREL. Jeden ze DVOJICE věrozvěstů ze SOLUŇ – města které ZÁŘÍ. KAREL KÁMEN (KIVI-STONE-ROCK-PIEDRA) – KAREL STEINER VESELÝ z KAMENICKÉ ulice byl svědkem mého otce na svatbě s mojí matkou. Svědkem mojí matky byl její bratr KAREL GEBLT – THE GLOBE. Divadlo SHAKESPEARE VIILÉM – B.L.M. v LONDÝNĚ. Byl jsem se tam pochopitelně podívat na jednom představení. A pochopitelně je to GLOBUS-KOULE/KOULOVA ulice, kde jsem se setkal s EL CHE. A posledním velitelem sovětských okupačních vojsk v Československu byl generál VOROBJOV – MILOVICE – VASIL M. JAKOVLEV byl také příjmením pravá ruka M.GORBAČOVA – OTEC PERESTROJKY. S ním jsem se setkal v září roku 1990. JAKOVLEV je i JAKOV syn STALINA manžel JULIE MELTZER manželky BESARAB jako se můj otec oženil s BESARAB ANNA v KARLOVY VARY a žili na náměstí PALACKÝ. Atd. Atd. Atd. Stále dokola.

GENERÁL PĚCHOTY BELYAVSKY NIKOLAI NIKOLAIEVICH. Ten se narodil dne 13. BŘEZEN-MAREC /B.M. roku 1846.Ten samý den se narodil MAKARENKO. Pocházel z POLTAVA. Kde žil MAKARENKO. A vy víte, že můj otec byl po přechodu sovětské hranice vězněn v ukrajinské POLTAVA. Před odesláním do GULAG. Generál sloužil nejprve v 71. pěším pluku BELEVSKY. Pak absolvoval NIKOLAJEVSKOU akademii generálního štábu. Působil ve Výboru pro pohyb vojsk po železnici a po vodě. Byl tedy moderním slovem LOGISTIK. ŽELEZNIČÁŘ. Zúčastnil se války proti TEKINŮM-TURKMENISTÁN, kde velel generál SKOBELEV. Tam byl i velitelem 79. pěšího pluku KURA – Moje babička HAHN. A byl později i zástupcem náčelníka štábu TURKESTÁNSKÉ vojenského okruhu. Pak působil na KAVKAZE – TBILISI – TIFLIS a pak zase zpět v TURKESTÁNU. V roce 1904 byl převelen do vojenského okruhu VILNO – VILNIUS – LITVA – L.T. A dne 19. května byl jmenován velitelem Varšavského opevněného prostoru. Jeho manželka byla M.I. MARIE IVANOVNA a vychovávali DVĚ adoptivní děti. Jako můj otec. se po svatbě s mojí matkou stal otcem DVOU dětí. Ti nakonec žili v L.T. LITOMĚŘICE.

Generál publikoval řadu studií. Mimo jiné o Západní Sibiři. Tam jsem byl v NOVOSIBIRSK – NOVONIKOLAJEVSK. A o TURKESTÁNU. Tam jsem nebyl ale seznámil jsem se s jeho obyvateli jako už občany samostatného Uzbekistánu právě na Západní Sibiři. V roce 1866 získal za svoji práci v oblasti geografie malou stříbrnou medaili Ruské carské geografické společnosti. A vy si vzpomínáte, že podobná instituce druhé imperiální mocnosti Velké Británie sídlila a asi sídlí v SAWILE ROW (WASILE WOL) v LONDÝNĚ. Ulici slavných KREJČÍCH. Jako ulice KREJČÍHO v LIBEŇ, kde žil bratr matky KAREL GEBLT před přestěhováním do HEŘMANOVA a pak MLADÉ GARDY – M.G. V Holešovice Bubny. Jako generál KREJČÍ – legionář a jako KREJČOVI v HORNÍ POČAPLY. A jako „slavný“ KREJČÍ – VASIL GYULA BILAK.

Generál žil v Petrohradě v ulici MOCHOVAJA (český MOCHOV se svatým BARTOLOMĚJEM). Ulice vede z ulice P.I.Č. – ČAJKOVSKÉHO do ulice BELINSKÉHO.

GENERÁLPORUČÍK VERYOVKIN NIKOLAJ ALEXEJ. Narodil se dne 3.SRPNA-AUGUSTA 1820. A to vy víte, že je i 06.08. A to je datum svržení atomové pumy na HIROŠIMU a také je to 09.08. a to je datum svržení atomové bomby na NAGASAKI. Ale také je to den narození mých dvou bývalých nevlastních bratrů. Dvojčat. O3.08. Plus, DVA je to 05.08. datum narození MIROSLAV ŠTĚPÁN – STEVEN – STEFAN – ŠTEFÁNIK a maďarské IŠTVÁN. Zemřel v PETRHORADU, dne, podle jednoho údaje dne 9. ČERVENEC-JÚL (svatba HAVLŮ a narození prvního manžela mojí matky BOHUMIL FLORIAN) a podle druhého dne 10. ČERVENEC-JÚL roku 1878. A to je i 07.10. To seskočila para skupina mého otce ARAP. V roce 1943. Minus DVA je to 05.10. a to se narodil VÁCLAV HAVEL. Proč je to všechno pravda co tady píšu. VERYOVKIN je od slova VERYOVKA – české PROVAZ a slovenské POVRAZ. Což je ukázka, jak to v našem dorozumívání funguje. Říkali jsme jako děti “ Holinky nebo hodinky? Je to jedno, obojí se natahuje!“ No není ta čeština nádherná? A že to věděli i jinde dosvědčuje i další ruské slovo v angličtině KAMEL – CAMEL jedno z klíčových slov v OPERACI BENJAMIN. To je česky VELBLOUD a v ruštině VERBLOUD. A to, proč o tom píšu nyní? No, protože největšími pomocníky ruské armády při dobytí TURKERSTÁN-TURKMERNSTÁN byli právě VELBLOUDI-VERBLOUDI. Ale to je vám málo. A tak ještě musím přidat. Anglicky je PROVAZ – VERYOVKA slovo ROPE. Jeden se mnou někde pracoval, ale už nevím, kde to bylo. ROUP se jmenoval, abych byl přesný. A úplně přesně byl to FRANTA ROUP. Existuje ale i druhé anglické slovo pro PROVAZ – CORD. Ano a vyslovte si ho nahlas. Vyjde vám z toho KOD. KÓD. Proč? Protože v hebrejštině je slovo CORD – KÓD – PROVAZ – POVRAZ-VERJOVKA slovo CHAVEL. A vy, kteří znáte ruštinu tak víte, že nezná písmeno „H“. Naše „H“ zaměňuje buď písmenem CH – jako v tomto případě, nebo „G“. Takže CHAVEL je GAVEL a česky a ukrajinsky HAVEL. Tak jako je MOCHORITA i MOGORITA i MOHORITA. Například. A nyní ale skutečně velký pozor. VERYOVKIN – PROVAZNÍK – CODER byl NIKOLAI a ALEXEJ. NIKOLAI II. byl otcem careviče ALEXEJ. Oba byli zavražděni v JEKATĚRINBURGU. Ale to již dobře znáte. Včetně dat. Aby to byla pravda tak je v Praze dole na Václavském náměstí, v místě zvaném ZLATÝ KŘÍŽ nebo NA MŮSTKU ulice PROVAZNICKÁ.

A nyní jenom velmi stručně. Generál bojoval v MAĎARSKÉ válce. U WEITZEN a DEBRECIN. DEBRECIN vyrábí PÁRKY – a ty jsou vždy DVA. Bojoval v KRYMSKÉ válce. V BULHARSKU obléhal město SILISTRA. Bojoval u ČERNÉ ŘEKY. Ta je také ve Španělsku. Byl jsem přímo u ní, když jsem ve Španělsku žil. RÍO NEGRO. Pak bojoval právě v té TURKESTÁN kampani. Jak tomu vojáci říkají. Byl příslušníkem samostatného sboru ORENBURG. OR. A vy víte, že v ORENBURG jsem byl cestou do STŘEDNÍ ASIE – KARAČAGANAK a ALMA ATA. KAZACHSTÁN. To bylo v zimě roku 1988. Pak se stává atamanem URALSKÉ kozácké brigády. „Trp kozáče, budeš atamanem“. Název knihy, kterou mně matka koupila. Ta byla vydána v roce 1929 a napsal ji GENERÁL JAROSLAV ČERVINKA. Byl GENERÁL RUSKÉ CARSKÉ armády. I na VOLYNI. Knihu vydalo nakladatelství ORBIS. Ano OR BIS. To sídlilo vedle RADIOPALÁC na VINOHRADSKÉ třídě. Na DVOJCE. Jeho život je také pro můj příběh zajímavý. Ale už tu o něm byla kdysi řeč. Důležité je to, že žádný antikvariát nenabízí nějaké novější vydání této knihy. Nebo to prostě nemůžu najít. Matka mně tu knihu dala někdy když mě bylo kolem deseti let. V souvislosti se tou mojí tehdejší přísahou US ARMY a generálu GEORGE PATTON SMITH. Kniha byl určitě nová. Ale to je jen taková odbočka.

Generál VERYOVKIN založil v roce 1869, a to dne 6. ČERVENEC-JÚL, ve stepi v KYRGIZII opevnění UIL. Ano UL. PETR UHL a také U.L. Ústí nad Labem. Ale co vy již vidíte, protože U je v latině i V to byla pevnost V.I.L. VLADIMÍR ILJIČ LENIN. A také ULJANOV i LENIN. A také YOU LI – Ty jsi LEE. lee – 199 – C.I.C. A 19.09. a 1909. A rok 1869? No to je přece rok 1989. Ano je to tak. To nastoupil obrazně řečeno carevič ALEXEJ po caru NIKOLAJ – HAVEL po HUSÁKOVI. Vy, kteří znáte dobře dějiny víte, že HUSÁK měl dostat „PROVAZ“. V padesátých letech. V roce 1873 generál již sám osobně velel ORENBURSKÉMU vojsku. 26. ÚNOR-FEBRUAR vyšel z EMBA – M.B. ne z MLADÉ BOLESLAVI ale z nějakého místa tam daleko ve Střední Asii a šel do CHIVA. ČIVA. NERV. To již znáte. Tam byl také generál SKOBELEV a generál LOMAKIN. Po ukončení TURKMESTÁNSKÉ kampaně se vrátil do funkce ATAMAN URAL KOSSACK.

GENERAL TROCKIJ VITALIJ NIKOLAJEVIČ. To příjmení jistě znáte. LEV NIKOLAJEVIČ TROCKIJ. Zavražděný v MEXICO. Spolutvůrce BREST-LITEVSKÝ MÍR. A v podstatě ministr obrany LENINOVA státu. A tady je jeho jmenovec. V ruštině jsou jeho iniciály B.H.T. A vy si vzpomínáte, že přítelkyně mého bratrance KAREL GEBLT II. se jmenovala příjmením BOHATA. Rodina BOHATA. Z ŘÍMSKÉ ulice na DVOJCE. Krásná blondýnka, která za KARLEM emigrovala do NSR. Ale nějak jim to spolu nevyšlo. Byl jsem u nich doma, několikrát, s mladším bratrem KARLA, PETREM GEBLT. Bylo mně asi 15 a HANA BOHATA (H.B.) byla pro mě „bohyně a zosobnění ženské krásy“. Generál TROCKIJ se narodil dne 19. PROSINEC-DECEMBER 1835. To je i 17.12. A tak i 1775. Je to i 19.01. a to je datum prvních svobodných voleb po LISTOPADOVÉ REVOLUCI, která svrhla císařství v Německu ve WEIMAR REPUBLIC 19.01.1919 a minus DVA je to 17.01. zase 1775 ale také datum narození mého strýce M.I. – MOHORITA IVAN ve VOLOVÉ. Generál se narodil ve VOLOSKOVEC. Ano zase VOLI. A s drobnou chybou i VOSKOVEC. To je také na UKRAJINĚ ve vám známé oblasti ČERNIGOV-ČERNIHOV. Tam co žil a studovala můj poslední partner ve VLKSM VIKTOR MIRONENKO. Generál zemřel dne 9. KVĚTEN-MÁJ 1901 ve VILNO – VILNIUS – LITVA – VASILIN L.T. To ale znáte. Jeho otec byl NIKOLAI IVAN TROCKIJ – české NIT. Matka byla MINODORA DMITRO PAŠČENKO. Ano DMITRO jako můj otec a děda. A DR. MINA. To jako výbušnina. Pravda je to proto, že se mnou sloužil na vojně v L.T. PAŠČÁK. Byl RUDOLF – RUDI jsme mu říkali. PAŠČÁK pracoval v papírnách VRATIMOV. PAŠČÁK je překlad z ukrajinského PAŠČENKO do ne ukrajinského PAŠČÁK. Po ukončení kadetského kurzu u Moskevského kadetního sboru byl poručíkem JEAGER PLUKU jeho carské výsosti velkoknížete MICHAIL NIKOLAJEVIČ. V roce 1854 se zúčastnil kampaně “ u nás“ Podle rodiny mého otce. V MOLDAVIA a WALACHIA – M.W. MOLDAVSKO A VALAŠSKO – M.V. Pak se zúčastnil KRYM-CRIMEA-TAURUS kampaně. Studoval NIKOLEJEVOU vojenskou akademii. A pak byl asistentem redaktora v časopisu RUSKÝ INVALIDA. A pak zpět do boje. 17 let v TURKESTÁNU a 6 let na KAVKAZE. Z dat je nejdůležitější 10.01. 1873. To se stal náčelníkem štábu Turkestánského vojenského okruhu. Vy víte, že můj otec byl náčelníkem štábu para skupiny ARAP. A víte, že 10.01. se narodil AUGUSTYN NIKODYM HUSÁK. Vrchní velitel Československé armády. Také Turkestán – stejná kolonie – dobyté území.

V kampani BUCHARA sloužil pod generál ROMANOVSKI. To přijde jako lahůdka na konec těch všech generálů. Pamatujte si, že TROCKIJ byl redaktorem ve vojenském časopise RUSKÝ INVALIDA. To byl ještě plukovník. Generálem se stal dne 14. SRPEN – AUGUST 1870. A to je i minus DVA 12.08. – datum narození mého otce a mojí manželky 08.12. 5. KVĚTEN-MÁJ se stal vojenským guvernérem SYR DARIA – DR. SYR. A je to také datum Pražského povstání v roce 1945. 16. BŘEZEN – MAREC / B.M. se stal náčelníkem štábu Kavkazského vojenského okruhu. To je datum narození mojí sestry ANNA MARIE. A je to i 16. OKTOBER-ŘÍJEN / O.R. datum narození mého dědy DMITRO MOHORITA. A od13. SRPEN-AUGUST velel 16. Armádnímu sboru. To jsou narozeniny FIDEL CASTRO. A 25. ÚNOR-FEBRUÁR se stává velitelem vojsk Vojenského okruhu ve VILNO – LITVA. VILNIUS – L.T. Na TŘI KRÁLE dne 6. PROSINEC-DECEMBER 1897 se stává Generálním pobočníkem jeho Veličenstva. A ten samý rok je jmenován generálním guvernérem VILNIUS, KOVNO a GRODNO. VILNIUS – VESELIN a KOVNO je NOVAK jak říkal můj otec, že ve VOLOVÉ je MOHORITA jako v PRAZE NOVAK. Je to ale i VANEK a také KONEV. Město se dnes jmenuje KAUNAS a je také LITVA – L.T. KAUNAS je i NOSEK a NOSKY – rusky ponožky. Používané do BOT – SAPAGI – BAŠMAKI – ČOBOTY – BOOTS – BOTINOK atd. A proč k němu bylo přiřazeno GRODNO? GRODNO je v BĚLORUSKU. U hranic s LITVA a POLSKO. V LITEVŠTINĚ JE NÁZEV MĚSTA GARDINAS A NĚMECKY GARTEN. Tedy režisér GARDIN a jeho lidé ve VGIK byli vlastně GARDINAS – ZAHRADNÍCI. I CHARDYNIN byl zahradník. Německé GARTEN je samo o sobě ZAHRADA. Či SAD.

GENERÁL ARZAS (ARŠAK) ARTYOM TER – GUKASOV (TERGUKASOV). A no vidíte dobře TER – TUR – GUSAKOV – HUSÁKOV. Nebo je také TER slovo TRE a to je 3 a to je ruské písmeno Z. V latinské abecedě i české je to poslední písmeno. A HUSAK byl posledním vojenským velitelem v HUSÁKOVĚ – V ČESKOSLOVENSKU. A proč je to pravda? Generál se narodil v TIFLIS – TBILISI GEORGIA. Ale byl z rodiny ARMENIEN – HAYK. Ty dobře znáte. Byl šestým z celkem osmi synů arcikněze ARMENIAN APOSTOLIAN RELIGVII. To víte že je církev založená GRIGORIJ – OSVĚTLITEL-ŘEHOŘ – O.R. A je to církev svatého BARTHOLOMEW – „KOŽAŘE“. Otec byl rodák ze SAMCHOR – jako SOCHORA M. a jmenoval se TER-HARUTYUN TER – GHUKASYAN. A vy víte, že GUSAK-HUSAK JAN byl syn prezidenta HUSAK a že byl mezinárodní tajemník ÚV SSM a pak na čas RADA – VYSLANEC v MOSKVĚ a pak velvyslancem ve FINSKU-HELSINKY – H.P. a nakonec v IUGOSLÁVIE-BĚLEHRAD – B.I. A také víte že HARUTYUN HAR byly HOTELY A RESTAURACE u nás na DVOJCE. Jediné v celé Praze. Všude jinde byly RAJ a jen u nás to byly HAR. Hebrejské HAR je naše HORA. Starší bratr generála se jmenoval SALOMON – WASILIN. A sehrál prý rozhodující roli v jeho kariéře. Vystudoval medicínu. Kdo z mých “ bratrů “ vystudoval medicínu? EL CHE. Budoucí generál začal kariéru studiem INSTITUTU SBORU ŽELEZNIČNÍCH INŽENÝRŮ. Studoval tak MAŠINY a KOLEJE a VAGÓNY. Po ukončení studií sloužil v ředitelství Petrohradských silnic. Pak odešel na Kavkaz, kde pracoval na výstavbě Gruzínské vojenské silnice. Vy si samozřejmě vzpomínáte, že generál BUNZÁK byl u ustavení Sboru silničního vojska, kam přivedl od M.V. mého otce. Do HORNÍ POČERNICE. K silničářům, jak se jim v armádě říkalo. A víte, že jsem ve stejném oboru také začínal i já. VOJENSKÉ STAVBY. Nositel průkazu kvalifikace pro pracovníky ve stavebnictví. A anglické inženýr – vyučenec v oboru. Z této služby odešel prý z několika důvodu. Práce ho neuspokojovala anebo to bylo kvůli sporům s bratrem jménem ARTASHES. A vy vidíte ARTA – ARTEK. A – ARZAS a ARTASHES a podoba se jménem generál MAC ARTHUR. A také si vzpomínáte, že u WEIMAR dvora byl kromě mnoha jiných povinností „silničářem“ GOETHE.

Odešel do PETROHRADU a dále studoval. Vrátil se pak na KAVKAZ a dne 5. OKTOBER – ŘÍJEN / O.R. byl povýšen na plukovníka. Na den pozdějších narozenin VÁCLAV HAVEL a plus DVA 07.10. seskok para skupiny ARAP mého otce, který měl poslední hodnost plukovník. Pak se stal velitelem ABSHERON pěšího pluku. Tam statečně bojoval. Dne 8. ZÁŘÍ – SEPTEMBER byl vyznamenán Řádem svatého GEORGE-JURAJE – JIŘÍHO. Proč to zvýrazňuji? Přímo tam Na bojišti mu ho předal kníže BARYATINSKY. Vzpomeňte na BARSKAJA. To je BARYATINSKY – BARSKAJA a TIN/ZINEK/ZINOVĚV/ZIYNIAN/YINA a rusky OLOVO-VOLOVO. Protože 08.09. je i 16.09. a to je svátek svaté LUDMILY a je to i 19.09. datum narození moje a ZÁTOPKŮ a svátek ZITA. 16.09. je i 16.04. a to seskočil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. V ocenění se píše že se díky jeho statečnosti podařilo dobýt SHAMILA. A to je naše ŠAMILA – WASILA. SHAMIL byl IMÁM – S.I. SECRET INTELIGENCE.

Kníže BARYATINSKY byl polní MARŠÁL. A Generální guvernér KAVKAZU. Jeho manželka byla bavorská hraběnka MARIE KELLER. Byla to velmi bohatá rodina. Jeho otec IVAN IVANOVIČ patřil k těm nejbohatším lidem v RUSKU.

Dne 6. SRPEN – AUGUST byl povýšen na generála. A to vy víte, je i 12.08. a 08. 12. A také je to den svržení atomových bomb a datum narození mých dvou bývalých nevládních bratrů. Od roku 1868 působil v TERECKÉ oblasti. Během Rusko – Turecké války velel ERIVAN oddílu. 18. dubna 1877 obsadil ERZURUM. To je i MIZERA. Bojovalo se o průsmyk DELHI BABA. BABA je i BABIČKA a kubánská loď GRANMA pro cestu z MEXICO na ostrov CUBA-KUBA. Probíhali zde velké boje. Ale dne 23. OKTOBER – ŘÍJNA / O.R. způsobil generál TER GUKASOV spolu s generál GEIMAN Turkům zdrcující porážku. Porazil MUKHTAR PAŠA. Vy už víte, že tu byl WESSEL PAŠA a teď je tu MUKHTAR PAŠA, a to je anagram MOHORITA PAŠA. VASIL MOHORITA a PAŠA ruská zdrobnělina PAVEL. Proč PAVEL? To bude za chvíli. A to vy víte, že je 10.23. Moje rodné číslo i den přechodu mého otce v pětici kamarádů do SSSR. A všechna123 a další číslo v datech v mém příběhu. Na konci války byl jmenován velitelem 2. Armádního sboru. Bylo to 14. ZÁŘÍ -. SEPTEMBER. Velmi významné datum v mém příběhu. Seskok skupiny WOLFRAM a úmrtí T.M. a narození JAN MASARYK na VINOHRADECH na DVOJCE. Je to i 14. 06. datum vzniku US ARMY a narození doktora GEUVARY EL CHE, a svátek VASIL a ROLAND. V této funkci zůstal až do své smrti. Velitelem 2. Armádního sboru. DVOJKX. Zemřel dne 8. LEDEN – JANUAR. Datum pozdější svatby mých rodičů. A minus DVA i 06.01. svátek TŘÍ KRÁLŮ a děleno DVĚMA i 04.01. datum narození mojí matky. A také je to 08.12. datum narození mojí manželky v PLZEŇ a je to také 12.08. datum narození mého otce ve VOLOVÉ. A je to také 06.12. minus DVA, a to je svátek svatého NIKOLAJ – MIKULÁŠ. Jmenovec car NIKOLAJ II.

A nyní přichází na řadu zajímavá DVOJICE. Generál SLEPCOV NIKOLAJ PAVLOVICH. A další generál SLEPCOV PAVEL NIKOLAJEVICH. Vy víte, že iniciály těchto dvou jmen v azbuce jsou i C.H. a ruské P které je jako obrácené, na hlavu postavené podle LENINA U-V. V každém případě je to ale písmeno CH – výjimka z výjimek v abecedách jazyků používající latinskou abecedu. Je na 9. místě v české abecedě. Ale vy také víte že „P“ je „R“ a „R“ je i „L“ – podle vzoru AMSTEL a AMSTERDAM a VELBLOUD-VERBLOUD. A tak jsou OBA EL CHE. A jsem to tak já a ERNESTO GUEVARA/HUEVARA/HAVEL de la SERNA. Proč si to dovolím tvrdit? Jeden z této DVOJICE bojoval. A druhý byl v SUITĚ CARA. Já jsem nikde nebojoval se zbraní v ruce ale EL CHE a můj otec bojovali dlouhé roky. A než se pustím k jednomu a druhému, tak jenom poznámka k jejich příjmení. SLEPCOV je i PALCOV a 2. A vy víte, že PALEČEK byl vedoucí představitel DVOJKY z Hlavního štábu československé branné moci. Ten, který odletěl dne 11. do LONDÝNA dne 14.03. 1939. Později první velitel výsadkového vojska ČSLA. Společně se BUNZÁK v letech 1952-1953. Ten také bojoval i když ne přímo v bitvách ale připravoval výsadkáře a vybíral je. PALACKÝ druhý, ten nebojoval. Ten se také pohyboval ve veřejném životě jako já. Psal četl a studoval a přednášel a cestoval. Byl poslancem jako já. Ne nekruťte hlavou. Proč je to pravda? Protože italsky se řekne SLEPÝ – CIECO. Vyslov ČEKO. Náhoda by to byla, kdyby mě můj přítel VITTORIO PREZATTI z COMO, později bytem v ERBA via PARAVICCINI, ve škole v MOSKVĚ nenaučil, protože jsem si to přál, italskou revoluční píseň z 19. století. Ano toho století, o kterém je právě toto psaní. Začíná slovy “ SONO CIECO “ – “ JSEM SLEPÝ“. Vyslov SONO ČEKO. Dodnes ji umím. A občas si ji zopakuji. Abych ji nezapomněl. Pravda někdy to jde ztuha, když třeba zapomenu opakovat déle než půl roku ale vždycky “ to dám “ jak se u nás v Česku říká. Hebrejsky je to ANY IVER. Náhoda by to byla, kdybych neměl ve svém DNA 2,2 procenta IBER krve. A tak jsem „JÁ IBERIAN“ – „ANY IBER“. A vy víte, že hebrejština má jedno písmeno pro V a B. A španělština má sice dvě písmena, ale vyslovují se skoro stejně. Anglicky je SLEPEC – SLEPCOV spojení A BLIND MAN – A to vy víte, že je základní klíč OPERCE BENJAMIN. Proč protože A je první písmeno v latinské abecedě ale stejně tak je to podle nás i malé L. To je přece jako římská I. JEDNA. A tak je to spojení v angličtině i L.B.M. Nebo L.V.M. LUDMILA a VASIL MOHORITA. A další. L.B.M. v mém příběhu.

Začnu se mnou. Tím, co nebojoval na válčišti – bojišti. Tím, co bojoval na TICHÉ frontě se tomu říká. Byl to zeť prince SHACHOVSKY. A vy víte, že SHACHNAZAROV byl spolupracovník M.G. – MICHAIL GORBAČOV. Sešel jsem se s ním tam u GORBAČOVA v jeho VELKOKNIHOVNĚ. V MOSKVĚ. Generál SLEPCOV se narodil dne 7. DECEMBER-PROSINEC 1822. Jeho otec padnul u VARŠAVY. A jeho matka byla JEKATĚRINA PAVLOVNA. Dcera prince SHACHOVSKY guvernér PSKOV. Byl HUSAR a byl v osobní gardě jeho veličenstva cara. V hodnosti generálporučík byl jmenován předsedou STAVEBNÍHO úřadu ministerstva carského dvoru. Stavař – Vojenský stavař. Jako já a můj otec. Byl vyznamenán všemi možnými vyznamenáními. V roce 1880 i Řádem svatého Alexandra Něvského s diamantovými insigniemi. Vlastnil jednopatrový dům s mezipatrem a zahradou na rohu ulic SREDNJAJA a KONJUSHENAJA v CARSKÉM SELO – C.S. Žil tam prý velmi hlučným společenským životem. Jeho druhou manželkou byla SOFIA NIKOLAJEVNY BATYUSHKOVA. Vnučka P.I. BATYUŠKOV a I.A. BARATYNSKI. Jediná dcera NIKOLAJ PAVLOVIČ BATYUSHKOV a jeho manželky VARVARA ILYICHNA BARATYNSKAJA. Měli dceru OLGA SLEPCOVA – S.O. STRATEGIC OPERATION.

BATYUSHKOV je také místo kde žije BATYUSHKA. A vy víte, že BATYUSHKA je i BATYA. BAŤA. A tak je BAŤUŠKOV i město ZLÍN ale i další místa s jeho firmou spojená. Kde sídlil JAS a SVIT.

Jeho úmrtí je potvrzením našeho čtení dat. Narodil se dne 07.01. a zemřel dne 07.12. A to vy víte, že stejné datum, protože prosinec je i leden. První od konce roku a první od začátku roku. Když zemřel tak mu bylo 59 let. To je LIX. EL CHE I.

Druhým byl GENERÁL SLEPCOV NIKOLAJ PAVLOVIČ. Ten se narodil dne 6. PROSINEC – DECEMBER roku 1815. Na svatého MIKULÁŠE – NIKOLAJE. A podle metody prosinec je i leden je to i 06.01. a to je svátek TŘÍ KRÁLŮ. A plus DVA je i 08.12. datum narození mojí manželky a 12.08. datum narození mého otce. Narodil se v SARATOV. A to víte, že je i CAPATOV psáno v azbuce na latinské klávesnici. A je to zase ZLÍN. Město kde se vyrábí BOTY. Protože španělské ZAPATAS jsou boty. A je také revolucionář, bojovník v poli ZAPATA. MEXICO. Ve věku 10 let byl poslán do JAROSLAVLE. To je VASIL a JARO. Nebo slovenská JAR. To přijde na řadu za chvíli. Studoval tam již jeho starší bratr PETR. Studovali DEMIDOVU školu vyšších věd. V té době se mu narodil mladší bratr ALEXANDER. Po studiích v JAROSLAV odcestoval do PETROHRAD, kde se zapsal BÁŇSKÉHO institutu. Tam zahájil studium dne 4. ČERVENEC – JÚL 1828. Na 52 výročí vzniku USA. A 119 let před tím, než můj otec obdržel domovské právo v Jindřichově Hradci. Po několika letech požádal otce, aby mohl vstoupit do armády. Vstoupil do školy Gardových podporučíků a jezdeckých kadetů. Moje poddůstojnická škola umožnila abych mohl být povýšen do hodnosti podporučíka. Datum vstupu – přijetí do školy je 16. ZÁŘÍ – SEPTEMBER 1834. V den svátku svaté LUDMILY. A také v den 19.09. datum mého narození a narození ZÁTOPKŮ a datum 16.04. seskok OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A ten pracoval ve firmě BAŤA-BATYUSHKOV ve ZLÍNĚ a v roce 1938 byl vyslán do kurzu francouzštiny v Jugoslávii, aby se jazykově vybavil na práci mu určenou – zastoupení BAŤA v KONGO. Tam kde byl později také služebně jako poradce PATRICK-VLASTA – LUMUMBA, generál BUNZÁK STEFAN MICHAL z VOLOVÉ, otcův přítel a spolubojovník a po něm doktor ERNESTO CHE GUEVARA z ROSARIO v ARGENTINA. Ale v té době z KUBA-CUBA. Se kterým jsem se seznámil také v Praze jako s generálem Bunzákem. Já jsem poddůstojnickou školu ukončil v den výročí narození OTMAR REIDL jediného účastníka OPERACE BENJAMIN dne 12.09. 1974.

Dne 01.01. 1837 byl zapsán do LITEVSKÉHO PLUKU. V roce 1840 byl převelen na vlastní žádost do NIŽNIJ NOVGOROD na KAVKAZ. Vy víte, že náš soused v domě byl profesor KAFKA. A NOVGOROD je NOVÉ MĚSTO – DVOJKA, kde stál v čele 1. interní kliniky na Karlově náměstí. NOVÉ MĚSTO bylo i to nad VÁHOM kde studovali vojenské učiliště moji dva bývalí nevlastní bratři. VÁHY jsou znamení narození VÁCLAV HAVEL. NOVÉ MĚSTO nad CIDLINOU je i u CHLUMEC nad CIDLINOU, kam jsem se do obce KLAMOŠ (K.L.M. a S.O.) nastěhoval počátkem devadesátých let minulého století.

Tam v NIŽNIJ NOVGOROD byl v jednotce generála KLUKI von KLUGENAU. KLUKY jsem viděl řekněme česky. Tak jsem odpovídal matce, když se mě ptala, zda jsem viděl své dva starší bratry dvojčata. „Ano KLUKY jsem dnes viděl.“ Tam také bojoval s podplukovník PASSEK. PAŠEK byl tajemník MV KSČ v PRAZE. PASSEK je i PASEK mužský rod od PASEKA – LOUKA. Co na ní roste TRÁVA, co je z ní pak SENO a prodává se na SENOVÁŽNÉM náměstí. Nebo v SENOVÁŽNÉ ulici. Pak M.G. RUOHO je tráva trávník paseka Finsky. Všechny ty boje na KAVKAZ byly boje s SHAMIL IMAM – S.I. a ŠAMIL – WASIL. Při bojích na VERCHNE – SUNZHA se osobně setkal s knížetem VORONCOVEM. Bojoval tam s KARABULAKY – ORSTHOYS. Porazil ČEČENCE na řece ASU.

Jeho poslední bitva se odehrála dne 10. PROSINEC-DECEMBER 1851. Nepřátelská kulka ho zasáhla přímo do hrudi. V „HADJI MURAT“ jeho smrt zmínil i LEV NIKOLAJEVIČ TOLSTOJ. „HADJI MURAT“ byl skutečná postava. Zástupce SHAMIL IMÁN – S.I. HADJIMURAT napsané dohromady je MOHORITA D.J. Že by OJ? Ta, co je v čele vozu a na ní jsou napojeni KONĚ – KONI a LOSHADI v ruštině. Nebo VOLI nebo MULY. To je možné ale spíš to vidím s mým psaním z praváka předělaného na leváka písmem škrabopisem na OI. IO – X – CHE. A tak i EL CHE. To bude spíš.

Vy víte, že 10.12. se stal později Dnem lidských práv. Human Rights Day se slaví tento den každoročně na celém světě dne na počest přijetí Všeobecné deklarace lidských práv Valným shromážděním OSN v roce 1948. Je to i 10.01. datum narození AUGUSTÝN NIKODYM HUSÁK. U kterého jsem byl na Pražské Hradě na večeři při příležitosti návštěvy francouzského prezidenta FRANCOISE MITTERAND. Snídal ráno s disidenty. A večeřel na P.H. Šel jsem tam na P.H. rovnou z návštěvy uctění památky JOHNA LENNONA Dne lidských práv u ZDI (WALL) JOHNA LENNONA. JOHN LENNON byl zavražděn, střelnou ranou dne 08.12. (12.08.) 1980 v NEW YORK. Bylo mu 40. let. Narodil se dne 09.10. 1940 v LIVERPOOL. Člen skupiny BEATLES-BEETLES a společník v APPLE. Se sídlem na SAWILE ROW v MAYFAIR, LONDON. Vedle GEOGRAPHIC SOCIETY.

V PENZE, to je název ruského města v tomto případě, je Kadetní sbor pojmenovaný po generál NIKOLAJ SLEPCOV. Je po něm pojmenována ulice v obci DOLGORUKOVO, okres SERDOBSKY v PENZA oblasti. Ve vesnici DON v YAMNOYE, RAMONSKI okres, VORONĚZH oblast je ulice generála NIKOLAJE SLEPCOVA. A jedna ulice ve městě PJATIGORSK také nese jeho jméno. Důležité je to proto, po památníku SKOBELEVA se na náměstí TVER v MOSKVĚ postavil památník DOLGORUKOVO. Za chvíli přijde na řadu. DON je TICHÝ DON od ŠOLOCHOVA – SOCHOROVA. Podle vzoru VELBLOUD – VERBLOUD. RAMON. YAMNOYE je důležité proto, že u náměstí TVER, co stál pomník SKOBELEV a pak tam byl postaven pomník DOLGORUKIJ je ulice TVERSKAJA YAMSKAJA. VORONĚŽ je i VOROŠILOV a také VORKUTA GULAG v KOMI. I VOR pro přepravu dřeva ale i VOR V ZAKONĚ. Název RAMON je opět ukázka přehazování písmen. Je to i ROMAN. Nebo ROMÁN – v tomto případě ten TICHÝ DON. Když jsme v obci DON. A samozřejmě, že i RUMUN-ROMAN což můj otec po předcích byl. Ale je to i novodobý ROMAN – ŘÍMAN – Americký voják. Jak přišlo město RAMON ke svému názvu? Prý to byli obyvatelé odněkud z oblasti ČERNIHOV-ČERNIGOV, kteří si prý tento název při přestěhování do těchto míst přinesli s sebou. Na jménu RAMON vás musí upoutat, že jde také o běžné španělské jméno anebo i příjmení. A proč je to všechno pravda co tady píšu? V roce 1928 byl natočen v USA film s názvem RAMONA. Němý film. Režírován EDWIN CAREWE. A scénář byl zpracován podle předlohy HELEN HUNT JACKSON z roku 1884. V hlavní roli DOLORES del RÍO, jako RAMONA a WARNER BAXTER – M.B. jako ALESSANDRO/ALEXANDER. A DOLORES byla i DOLORES IBARRURY – LA PASIONARA, Židovka, generální tajemnice komunistické strany Španělska, která chodila k nám do domu v SOCHOROVA. Za generál MODESTO JUAN. Legendárním generálem Španělské občanské války na straně republikánů. Jejíž syn padl u Stalingradu a má jako dřívější dětský účastník tábora v ARTEK v ARTEK i svoji bustu-pamětní místo. A jejíž manžel, a tak i syn byl příjmením RUIZ, zatímco CASTROS BROTHERS byli příjmením RUZ. Film RAMONA byl natočen ve společnosti INSPIRATION PICTURES – I.P. i I.R. i I.L., ale distribuován byl společností UNITED ARTISTS – UA. Zkratka UKRAJINA. Do distribuce šel dne 20. KVĚTEN – MAY 1928. A to vy víte, že je i 10.05. a to zahynul první manžel mojí matky v roce 1945 a 10.05. 1948 byl můj otec přijat za kandidáta KSČ. Jak on říkal na pokyn generála LUDVÍKA SVOBODY. Proto k němu asi také jel z JINDŘICHOVA HRADCE na ministerstvo obrany do Prahy kočárem s koňmi na „hlášení“ po průšvihu na taneční zábavě. Ale to je zase jiný příběh.

20.05. je i 20.08. a to je děleno dvěma i 10.08. A to také víte je, když je na konci koule i pětka nebo dvojka. A 12.08. se narodil můj otec a 08.12. se narodila moje manželka. A proč je to skutečně tak? Ve filmu i hraje i ROLAND DREW roli FILIPE. Proto byl i v Čechách přidán do kalendáře svátek VASIL na 14. června ke svátku ROLAND. A po roce 1989 zase odstraněn. ROLAND DREW je tak i VASIL-ROLAND DR.M. Jmenoval se totiž i pravým jménem WALTER GOSS – a to je i GUSS a WALTER je německy i WALTHER – MOHORITA. Narozen v ELMHURST – MOHORITA L.S. A také VERA LEWIS – WASIL a TRUE – PRAVDA. V italštině VERO. Rodným jménem byla VERA IRWIN ELDER. V.I.E. Náhoda by to byla, kdyby nebyl jeden tajemník ÚV SSM z PLZNĚ příjmením PRAVDA. Jménem LADISLAV. Byl národností SLOVÁK. Říkáte si tak jak se mně nedávno jedna bývalá kolegyně ptala, jak na to přicházím? Kde beru inspiraci k těm informacím, které tady píšu? K RAMONA filmu mě přivedla zcela jasná stopa. Měli jsme doma gramofonovou desku single, s nahrávkou písně RAMONA. Nevím, kde se tam vzala. A já jsem ji poslouchal, protože jsme doma moc desek neměli. A docela se mi líbila. I když to nebyl ROCK, který tehdy „FRČEL“. Píseň patřila k filmu RAMONA. Ale protože film RAMONA byl němý, zpívala jej hlavní představitelka filmu před reklamami v kinech. Tam ji doprovázel šeptající barytonista WHISPERING JACK SMITH a CARLOS GARDEL – DR.EL CHE. A kdo byl autorem písně? Skladatelka MABEL WAYNE. ANO M.B.L. základní klíč OPERACE BENJAMIN. A také M.W. Hudbu složil LOUIS WOLF GILBERT. LUDVÍK a WOLFRAM A GIL a BERT. A BERT je i HERBERT syn TOMÁŠE MASARYKA manžel paní SLAVÍČEK – VASILEK. Nebo HUBERT patron MYSLIVEC – VASIL M. Nebo ADALBERT, a to je i ALBERT. Jako náš známý ALBERTOV. Samozřejmě že víte že GIL je G.L. – EL CHE. Jde přece o píseň se španělským – latinskoamerickým jménem. Píseň je v rytmu VALČÍK. Finsky VALSSI. Píseň byla zveřejněna dne 11. KVĚTEN – MÁJ. A to je i 11.08. Narození VASIL GYULA BILAK. A minus DVA narození mých dvou bývalých nevlastních bratrů a shození atomových bomb. A plus DVA je to narození FIDEL CASTRO. Desku natočila firma VICTOR. To je i VIKTOR a i VITTORIO. Později byla píseň ještě mnohokrát nazpívána a provedena v různých úpravách. A finále? Sousedi babičky a dědy u LABE na nábřeží byla rodina ŠÍREK. ŠÍRKOVI. Ne SIRKOVI – to byly zase kamarádi mého otce – spolubojovník mého otce z WWII. A za jejich syna MICHAL SIRKO provdaná snacha SIRKO pracovala na MSS s mojí manželkou. Paní ŠÍREK byla MARIE a moje matka jí říkala MÁŇO. Byly spolužačky ze školy. Pan ŠÍREK prý emigroval do AUSTRÁLIE. A jejich dcera JARKA, asi JAROSLAVA se provdala a byla HAJNÁ. Její manžel byl HAJNÝ. Jménem. I když byl také MYSLIVEC. A finále? Když se jim narodila dcera tak jí pojmenovali ROMANA. Vzbudilo to tehdy zájem. Na malé vsi, kde byli všichni s klasickými jmény, a tak i pojmenovávali své děti se najednou objevila ROMANA. Nic neříkám. Jenom popisuji, co se stalo a jak to působilo.

Vy samozřejmě víte že Rusku vládli ROMANOVCI. Slovenské ROMANOVCI je i pojmenovaní sourozenců ROMANOVÝCH. Ti „vládli“ na ledě. Celá šedesátá léta. EVA a PAVEL ROMANOVI. Narodili se v OLOMOUCI. A nyní velký pozor – PAVEL ROMAN v protektorátu BÖHMEN und MÄHREN / B.M. 25. LEDEN-JANUÁR 1943. 43 je klíčové číslo – můj otec odchází do BUZULUK – ORENBUEG, VAŇHA vede svoji RYBÍ restauraci v domě číslo 43 na Václavském náměstí, a je natočen DRUHÝ film ŠVEJK v SOJUZDĚTFILM. Přitom ten první natočený v roce 1942 vůbec nešel do kin. 25. 01. je i 25.12. HOD BOŽÍ – H.B. Přesně tři roky po něm přichází na svět jeho sestra EVA ROMANOVA. TŘI ROKY a DVA DNY. Ano 3 a 2–1775. A DVA dny jako potvrzení systému uvedeného daleko později v knize pamětí generála Františka MORAVCE. Tedy 27. LEDEN-JANUÁR 1946. Ne, ne není to náhoda. Tak to prostě bylo. Tak pracuje skutečná DVOJKA. A ne ti, co si na „na vojáky jenom hrajou“. A tak ROMANOVCI začali bruslit, a protože to bylo třeba tak se rodina v klíčovém roce 1952 přestěhovala do Prahy. Nejprve je vedl otec a pak se stali členy SLOVAN GRAMOFONOVÉ ZÁVODY (deska RAMONA u nás v obýváku) a v roce potlačení povstání v MAĎARSKU, které potlačil maršál KONEV se stali členy SPARTAK MOTORLET PRAHA. Ano MOTORLET továrna na výrobu LETECKÝCH motorů. A můj otec stavěl jako vězeň GULAG továrnu na letecké motory. A vůbec letci a piloti a letecká technika a MAI v našem družebním obvodě v MOSKVĚ a maršál POKRYŠKIN a docent TICHOMIROV provází celý můj příběh. Pak je trénovali manželé ZORNOVI z VÍDNĚ. A v mezaninu v našem domě v SOCHOROVA přímo pod námi žila rodina ZRNOVI. Pak ale prý někdo dal papírek se jménem MÍLA NOVAK a telefonním číslem. A tak se stala paní MILA NOVAK jejich trenérkou. Ano – MOHORITA – NOVAK – KONEV – VANEK. A také MILA N. – MILAN. Byly taneční PÁR a byli iniciálami P.E.R. Byli čtyřikrát Mistry světa a byli i mistry Evropy. A měli řadu dalších medailí z dalších míst. Poslední světový mistrovský titul vyhráli v COLORADO SPRINGS – BAREVNÁ JARA. Nebo BAREVNÉ PRAMENY – ZDROJE – FOUNTAIN – VŘÍDLA – FONTÁNY. A tak je tu JARO – slovenská JAR. A všechny možné zdroje vody, které jsou důležitou součástí mého příběhu. Bylo to v roce 1965. A v tom samém roce se stali i Mistry EVROPY, a to v MOSKVĚ. SVĚTA v USA a EVROPY v SSSR. Pak se dali k „cirkusu“ můžu li to tak napsat „HOLIDAY on ICE“. Prázdniny na ledě. Tu SHOW jsem viděl. U nás ve Sportovní hale v parku JULDA FULDA u STROMOVKY. Proč je to všechno pravda? Vyhrávali všechna mistrovství Československa. Od roku 1959 v BRATISLAVA, pak 1960 PRAHA a pak a nyní velký pozor dvakrát za sebou v O.B. V 1961 OSTRAVA a rok na to 1962 v BRATISLAVA. A 1963 v OPAVA a rok na to 1964 v BRNO. O.B. a O.B. A pak zase PRAHA v 1965. Vy si vzpomínáte na celou rodinu HENDRYCH/HENDRIX z OPAVSKA. S dědečkem MAXMILIÁN a babičkou ANEŽKA a dalšími V.H. tady dříve vzpomínanými z jejich rodiny. A místo mého krátkého hostování na gymnáziu Jana Žižky z Trocnova v OPAVA – TROPPAU. A vy víte, že L.B. byl v OPAVA – LUDWIG van BEETHOVEN z BONN na RHEIN. Ten, který se seznámil s GOETHE v TEPLICE/CZEPLICE LÁZNĚ v roce 1812. Byl i na zámku HRADEC u OPAVY u CARL LICHNOVSKY. A tak se Mistrovství Československa v krasobruslení uskutečnilo v okresním městě ve Slezsku. Bývalém hlavním městě rakouského českého SLEZSKA a také významném městě SUDET. Ve městě se narodil i PETR BEZRUČ – to je v našem překladu „BEZ NOH – BEZ BĚHU – BEZ RUC. Byl VLADIMÍR VAŠEK – V.V. – W. Pravda je to proto, že se narodil dne 15. ZÁŘÍ – SEPTEMBER 1867. To je i rok 1891 a to se narodil můj děda GEBLT KAREL I. A je to i 12.09. a to se narodil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN a můj synovec MICHAL. Je to i 15.06. a to je plus DVA i 17.06. a to se narodila manželka dědy KAREL GEBLT I. moje babička MARIE GEBLT – HAHN/HON.

PJATIGORSK je PĚT HOR. H.P. A když pět také DVĚ – DVOJKA a PĚTKA.

A PENZA? To je nejčistší ukázka OPERACE BENJAMIN. Město PENZA se totiž nachází na břehu řeky SURA. A vy si vzpomínáte, že matka plukovník ANTONÍN BARANNIKOV, můj strýc, manžela sestry mojí matky ALENA GEBLT byla SUROVÁ. Ale také se pamatujete, že její manžel byl SURÝ. A tak měla být SURÁ. Ne udělali z ní SUROVÁ. Také víte, že druhá manželka, kterou si přivezl HAŠEK z Ruska byla ŠURA. ŠURA LVOVA. ALEXANDRA LVOVA. A ve městě PENZA působili v letech 1917 až 1918 Československé Legie. Ve městě se kromě jiných narodil slavný režisér a velikán umění v Rusku, VSEVOLOD EMIL MEJERCHOLD – REICH. Národností Žid. Byl také WASILOD a EMIL jako můj otec na falešných dokumentech a jako „teta“ JUNGMANN z FRIEDENAU a paní FRIED, matka mého spolužáka. A byl MEJER GOLD. A další teta z FRIEDENAU byla ZLATA. Teta ZLATA. A MEJER – MEYER – MILLER. REICH je EL CHE. Byl zavražděný NKVD dne 2. února 1940. Jeho manželka byla doma v bytě, krátce po zatčení manžela NKVD brutálně zavražděna. Byl to v noci 15. července 1939. Jmenovala se ZINAIDA – ZINA REICH. Její otec byl pracovník ŽELEZNIC. Narodila se v BLÍZKÉ MLÝNY -B.M. u ODĚSY, ale usadili se v BENDERY a později ve městě OREL. Jejím prvním manželem byl SERGEJ JESENIN – S.I. STALIN ji po shlédnutí představení DÁMA S KAMELIEMI – THE LADY OF THE CAMELLIAS, někdy také v angličtině THE LADY OF THE CAMILLE – kritizoval. Napsala mu dopis, že nerozumí umění. Ano CAMILLE i CAMEL i VELBLOUD a VERBLOUD. A KLM a CAMILO a MILKA a MILKIN A MIELKE a LEMAK atd.

A nyní velmi stručně. Skutečně.

IOSIF VLADIMIROVIC (I.V.) ROMEIKO-GURKO. Ruský polní MARŠÁL. Narodil se v BĚLORUSKÉ rodině. Dne 16. ČERVENEC-JÚL 1828. Vnuk I.I. GURKO-ROMEIKO viceguvernéra KURONSKO. To je území odpovídající dnešnímu západnímu LOTYŠSKU – LITHUANIA. Ze tří splavných řek na jeho území se jedna jmenuje VENTA. A vy víte, že rodina VENTA žila v našem domě v SOCHOROVA a že to byli právě oni kteří mě požádali o směnu bytu v SOCHOROVA v roce 1988. Venta je španělské prodej. A ten se provádí v obchod, hebrejské SOCHER. A pravd je to všechno proto, že MARŠÁL ROMEIKO – GURKO byl pohřben ve vesnici SACHAROVO v oblasti TVER. Ano jako náměstí TVER v Moskvě se sochou spolubojovníka ROMEIKO – GURKO v BULHARSKU – generál SKOBELJEV. A kdo ještě byl ROMEIKO-GURKO? ROMEIKO je malý ROM – DÍTĚ. Nebo CIKÁNEK. A CIKÁNEK FRANTA pracoval na MV SSM PRAHA na oddělní VYSOKÝCH ŠKOL – Městská vysokoškolská rada Praha. Můj kolega. Později pracoval dlouhá léta na CKM ÚV SSM v ŽITNÉ na DVOJCE. Tam s ním také nějaký čas pracovala moje manželka. A vy si vzpomínáte, že s generálem MORAVCEM neodcestoval DÍTĚ, protože se zdržel na Slovensku. A snad víte, že národ GURKO obývá NEPÁL v INDII. Jsou to významní příslušníci BRITSKÝCH ozbrojených sil. A proč je to pravda, všechno, co tady píšu? ROMEIKO – GURKO se narodil v NOVGOROD – NOVÉ MĚSTO v Praze se tak nazývá naše DVOJKA. A další NOVÁ MĚSTA v mém příběhu před chvílí zmiňovaná. Jeho manželkou byla MARIA ANDREEVNA SALIAS de TOURNEMIR nejstarší dcera spisovatel EUGEN TOUR. Y vy víte, že to se vyslovuje TUR. Jeho manželka zemřela ve WIESBADEN – W.B. – M.B. a byla rovněž pochována v SACHAROVO – TVER. Měli děti – syny VLADIMIR, VASILIJ, EUGEN, DMITRIJ, NIKOLAJ, ALEXEJ. Jeho vojenská válečná kariéra byla úctyhodná. Nedá se to všechno popsat. Tak jenom to nejdůležitější. Po osvobození BULHARSKA, dříve tady zmiňovaném se ROMEIKO – GURKO přesunul do také zmiňované ADRIANOPOLE. A to vy víte, že bylo krycí jméno mojí argentinské přítelkyně v MOSKVĚ. ADRIANA. Její kolegyně z pokoje na koleji ve škole VLKSM v Moskvě byla krycím jménem MARIANNA, a tak se jmenovala sestra maršál ROMEIKO-GURKO. Třetí od nich z pokoje byla krycím jménem MARINA. A to měl ještě maršál i další sestru MARIE. K tomu ještě navíc měl sestru ALEXANDRA a další byla SOFIA. ADRIANOPOLE se jmenovala bulharsky ODRIN a turecky EDRINE. Poté v únoru 1878 obsadil se svými vojáky západní předměstí KONSTANTINOPOL. SAN STEFANO. Ano správně vidíte – STEFAN-STEVEN-ŠTEFAN-ŠTEFÁNIK-ISTVÁN-ŠTĚPÁN. Město se nyní jmenuje YESILKOY. A vy víte, že když to napíšu já tiskacími písmeny, přeučený z praváka na leváka-škrabal, tak to klidně bude vypadat jako VASILKOY. Tam byla podepsána mírová smlouva SAN STEFANO. Bylo to dne 19. února. A to je i 19.11. – 1776. Touto smlouvou bylo ukončeno 500leté panství TURECKA na území BULHARSKA. Jeden z největších bulvárů v SOFII nese jeho jméno. Pochodovali po něm jeho vojáci s ním v čele dne 4.LEDEN-JANUÁR1878. A vy víte, že dne 4.ledna se narodila moje matka. Celkem tři místa v BULHARSKU nesou jeho jméno. Město GURKOVO, obec GURKOVO-DOBRIČ a obec GURKOVO – SOFIE.

Jeho velkými příteli byli ministři vlády jeho veličenstva. OSTROVSKÝ a TOLSTOJ. Ne ti spisovatelé. Shoda jmen. 14. KVĚTEN-MÁJ 1896 v den korunovace cara NIKOLAJ II. se stal ROMEIKO-GURKO Rytířem Řádu sv. NIKOLAJE II. ANDREJE I. vyvoleného. V tom samé roce se stal velitelem 14. střeleckého praporu, který byl součástí 4. střelecké brigády, která pod jeho velením získala přezdívku „ŽELEZNÁ BRIGÁDA“. 14.05. je i 14.08. a to je i 12.08. Datum narození mého otce a 08.12. datum narození mojí manželky. A vy víte, že z RUMUNSKA přicestovali s „IRON BRIGADE“ do Španělska VASILE MARINE a ION MOTA. Dobrovolníci, kteří padli dne 13.01.1937 u MOJADAHONDA u MADRID.

A proč je to pravda? V LONDÝNĚ jsem pracoval jako KITCHEN PORTER v kuchyni, jeden rok na HOLBORN CIRCUS (CH). V jedné britské vládní instituci. Budovu střežili GURKOVÉ. Kompletní ochrana budovy a přilehlých dvorů byla svěřena GURKŮM. A tak jsem s nimi byl celý rok den, co den v kontaktu. Ve vestibulu, když jsem přicházel, v zadních prostorách budovy, když mě přivezli zboží pro kuchyň, a i v jídelně při obědě. Byli príma.

Maršál zemřel dne 15. JANUAR-LEDEN 1901. Pohřben byl tam v SACHAROVO – TVER dne 17.01. – 1775. Dne 17.01. kdy se narodil v roce 1922 ve VOLOVÉ můj strýc IVAN MOHORITA – M.I. Požárník. A plus DVA je to i 19.01. první svobodné volby po pádu monarchie ve WEIMAR republik v roce 1919.

FJODOR FJODOROVIČ RADECKY. Narodil se v roce 1820 v PETROHRAD. Den kdy se neuvádí. Hrdina rusko-turecké války 1877-1878, velitel obrany ŠIPKA, Národní hrdina Ruska a Bulharka. Narodil se v rodině plukovníka ve výslužbě také FJODOR FJODOROVIČ RADECKY. Původně FRIEDRICH CHRISTOPHER RADETSKY. Rodina pocházející z KURONSKA – LOTYŠSKO – LITHUANIA. Náboženství – KALVINISTÉ. Jeho matka byla rozená ŽUKOV. Ano vidíte dobře. Stejné příjmení jako v té době významný podnikatel v TABÁKU ŽUKOV (podle TURGENĚV) a o století později maršál GEORGIJ – JURIJ ŽUKOV, původním povoláním KOŽIŠNÍK. RADECKY vstoupil dne 05. 11. 1834 do Hlavní strojírenské školy. A 14. BŘEZEN-MARCH / B.M. (klíčové datum) 1838 se stal poddůstojníkem. 13. SRPEN-AUGUST (FIDEL CASTRO) byl povýšen na praporčík – polní inženýr. A dne 9. ZÁŘÍ-SEPTEMBER 1841 (i 06.04. můj děda a 04.06. maršál MANNERHEIM) přešel do aktivní služby Varšavského inženýrského týmu a odtud byl převeden na KAVKAZ do GRUZÍNSKÉHO-GEORGIAN ženijního okruhu. Úplně prvním počinem RADECKY byla stavba obranné věže (TORE) na KAMENNÉM MOSTĚ na řece KUBAN. Jediný jazyk, který používá jiný název pro tuto řeku je portugalština. Všude je to řeka KUBAN – jako přídavné jméno KUBÁNSKÝ. Pouze portugalština ji nazývá RIO CUBA. Latina HYPANIS. Jako PANIS poslanec Slovenské národní strany ve Federálním shromáždění v roce 1990-1992. A pak nastává jeho dlouhá a bojová kariéra. Kterou nebudu již celou popisovat. Je k dohledání. V roce 1847 vstoupil do carské vojenské akademie. Po jejím absolvování dne 19.07. 1849 (i 19.07.) se stal štábním kapitánem a odešel k 5. pěšímu sboru, který působil proti maďarským povstalcům. To bylo v SEDMIHRADSKU – TRANSYLVÁNIA. A vy víte, že ulice JERUZALÉMSKÁ, do které jsem měl okna z ÚV SSM se za války jmenovala TRANSYLVÁNSKÁ. To je ta c z ní psal generál MORAVEC dopis NOSKOVI. Byl umístěn přímo do města HERMANSTADT. A vy také víte, že souběžná s naší SOCHOROVA je ulice HEŘMANOVA. Žil tam bratr mojí matky KAREL GEBLT II. s rodinou a žil tam můj třídní SVOBODA, spolužačka KELNER a přítel KOLMAN a také v konspirativním bytě ERNESTO CHE GUEVARA. A v době totality byl v BRNO-BRUNN vedoucím představitelem HERMAN – amatér RADISTA a ESPERANTISTA. Odsud byl převelen na KAVKAZ. Dne 9. LEDEN-JANUAR 1851 (Tři králové, a tak i svatý NIKOLAJ) přicestoval do TBILISI – GEORGIA. A stal se vojákem nedávno zde uvedeného generála SLEPCOVA. Byl pověřen pokrytím linie TEREK. (to je i TREK-TRACK) Tam bojovali v zalesněné rokli řeky horské řeky ČECHY. Náhoda by to byla, kdyby Rusové nenazývali občany Československa ČECHY. A to tak, že všechny. I Slováky. Těm se to nelíbilo. Jak jsem na to již někde dříve tady na webu vzpomínal. Ale zvyk z časů Československých legií, kdy šlo právě a pouze o ČECHY byl nepřekonatelný. ROKLE je CAŇADA ve španělštině a také VALLEY a také i MEZIHOŘÍ. Specifické ale MEZIHOŘÍ-MIŽHIRJE. Kromě řeky ČECHY tam byla ještě další horská řeka ŠALAZI. A to vy, kteří jste četli HAŠKA víte, že to byla výslovnost OBRSTA, který hledal dezertéra zubaře – OLOFĚNÝ, ŠELEZNY atd. Další byla ROSHNI – ROŠNY a další ČONTA-CHONTA a další URUS – MARTAN. V těch místech také padl legendární velitel Čečenců NAIB MAGOMET-MIRZA-ANZOROV. V roce 1852 bojoval pod velením generál VOLKOV – generál VLKŮ – general WOLFS – FASIL-VASIL M. v jednotce LUČEK – LUČ. LUČEK – LUČ je ruské slovo pro naše PAPRSEK a je to také EL CHE. A první občan, na kterého po seskoku narazil můj otec u MAKOVA – LÚČAN MATEJ. A také LÚČAN MATEJ (shoda jmen) místopředseda federální vlády, se kterým jsem byl spolu s JAK – EŠ – EM na oslavách 40. výročí založení NDR v BERLÍNĚ. Kde slavili výročí pochodem před tribunou s hosty mládežníci NDR s LÚČEMI v rukou.

V roce 1853 bojoval v jednotkách Prince M.Z. ARGUTINSKY-DOLGORUKOV. Ano jako památník na TVER po SKOBELEV. Ten byl ale věnován jinému DOLGORUKOV – JURIJ. A podle metody VELBLOU-VERBLOUD a HODINKY-HILINKY byl Princ i ARGENTINSKY. Dalším jeho významný počinem byl útok na MICHIKALSKY. To je i MICHALSKÝ-MICHALSKÁ. To je ta ulice v PRAZE, kde je dům U zlatého říšského JABLKA – když to JABLKA je psáno ve staročeštině a vypadá to jako u GABLTA. A je tam dům U KOHOUTA – HAHN a dům U JELENA – STAG – DR.EE – DR.MW. A je tam dům, kde žil ERBEN KAREL JAROMÍR. EL BEN anebo ERBAN – spolubojovník otce a dlouholetý předseda České národní rady. Který mě navštívil na GORKÉHO v září 1989. Ale to už tady všechno bylo.

Zpět ke generálovi. Na MICHALSKÝ zaútočil dne 17. ČERVENEC-JÚL 1858. 17.07. Vražda cara NIKOLAJE v JEKATERINBURG v roce 1918 a moje svatba v roce 1976 a další co již dobře znáte. Pak sloužil u generála barona A.E. WRANGEL. 10. KVĚTEN-MÁJ roku 1860 byl vyznamenám zlatým mečem s nápisem “ Za statečnost“.10.05. zahynul první manžel mojí matky v Praze v roce 1945 a dne 10.05.v 1948 byl můj otec přijat za kandidáta KSČ. 10.05. je i 10.08. a to je i 12.08. a tak i 08.12. Dne 12. DUBEN-APRIL roku 1877 byla vyhlášena válka TURECKU. A to vy víte, že později vyletěl GAGARIN a také je to 12.09. je také datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN a můj synovec MICHAL. Překročil řeku PRUT u LEOV. LEOV je i LVOV a LVOVA a LEMBERG a CASTILLA y LEÓN a další LVI. Krát DVA je to i 24. DUBEN – APRIL. A to byl v RADIOPALÁC v roce 1948 založeno ČSM předchůdce SSM. Ano tam co jsem se seznámil se dvěma GRUZÍNCI – GEORGIANS. Řeka PRUT se vlévá do DUNAJE u GIURGIULESTI – opět GIORGIJ-GEORGIJ-JURIJ anebo GEORGIA – GRUZIA.

Důležité je také vědět, že válka skončila 03.03. a to byla svatba mého bratrance v pražské m interhotel JALTA s V.H. A je to také 30.03. den odvodu mého otce do Československé armády v BUZULUK u ORENBURG. A je to také 30.03. datum mého převodu z armády do zálohy v roce 1976. A proč je to pravda? V Turecku nazývají tuto válku také Válka 93. roku – 93 HARBI. Protože probíhala v roce 1293 od HIDŽRY. A vy vidíte, že to je i moje rodné číslo 123 a 9. Hebrejské HARBI-HARBE znamená MOC ve smyslu HODNĚ – slovenské VEĹA. HARBE je i HABRE, a tak i HAVLE. Pak bojoval na všech známých bojištích v BULHARSKU. Jako dříve uvedený generál SKOBELEV a ROMEIKO-GURKO. Po válce byl všude vítán jako hrdina. Dne 19.OKTOBER-ŘÍJEN zorganizovali v jeho „ALMA MATER“ v Inženýrské škole na jeho počest oslavu. Byli tam jeho spolubojovníci a přátelé generál LEER (herec LÍR a minister financí ČSSR LÉR), generál ROMANOVSKIJ, generál FORSCH (FERDINAND PORSCHE z VRATISLAVICE – můj bratr VRATISLAV ale i polské město VRATISLAV – WROCLAV – BRESLAU), generál KAUFMANN, generál ORLOVSKY a spisovatelé, jeho spolužáci FJODOR DOSTOJEVSKIJ a GRIGOROVIČ (od GRIGORIJ – ŘEHOŘ OSVĚTLITEL) a vynálezce elektrické svíčky JABLOČKOV. Ten byl PAVEL NIKOLAJEVC JABLOČKOV. Narodil se v SARATOV – CAPATOV – ZAPATA ale to znáte. V roce 1876 si nechal patentovat OBLOKOUVOU LAMPU, které se říkalo JABLOČKOVA SVÍČKA. Šlo tedy o finské VALO nebo SVIT a JAS. A hebrejské OR. Nedařilo se mu. Ale byl JABLOČKOV, a to my víme byla firma BEATLES na SAVILE ROW v LONDÝNĚ vedle Britské geografické společnosti. APPLE. A to je i naším spojením dvou P v jedno B i B.L. a tak i LABE-ELBE-LÍBA atd. Je to ale i ALMA ATA, kde jsem byl v zimě 1988. Cestou z ORENBURG a KARAČAGANAK. Jeho elektrické vozidlo je považováno za první ELEKTROMOBIL na světě. Spolu s automobilem A.FLOCKEN. A to vy víte, že jsou FLOKY. Potřeba ŠEVCŮ při výrobě BOT – OBUVY – BAŠMAKI – ČOBOTY a SAPAGI a BOOTS. Kdo byl spolužák generála RADECKY příjmením GRIGOROVIČ? Byl to ruský spisovatel. A jmenoval se jako můj otec. Byl DMITRIJ VASILJEVIČ GRIGOROVIČ. Ano OPERACE BENJAMIN. Narodil se totiž v obci ČEREMAN – EL CHE MANN. Nebo dvakrát MANN anebo dvakrát EL CHE. EL CHE je totiž v angličtině MAN, tak to samé jako španělské v Argentině EL CHE. Ve Španělsku HOMBRÉ. Naše asi CHLAPE! Narodil se jako později MAKARENKO. GRIGOROVIĆ dne 31. BŘEZEN-MAREC / B.M. a to je i 13. OKTOBER-ŘÍJEN / O.R. To místo ČEREMAN bylo přejmenováno na NIKOLSKOJE. Byl to okres SIMBIRSK – ULJANOVSK. Jeho otec byl penzionovaný DRAGOUN důstojník a matka byla CYDONIA de VARMONT. A byl FRANCOUZSKA. A vy víte že její příjmení je VRMTN a v azbuce to jde napsat na latinské klávesnici jako BPMTH. MOHORITA V. nebo B a k tomu zbude P.T.N. A to je PATTON. PATA – HEEL – PIU – AKEV – JAKOV – JAKUB – SANTIAGO a mužský rod od VLASTA-PATTY – PATTON. VARMONT je i VERMUTH – MOHORITA V. Co je ale ještě VERMONT? Je to stát v USA. A proč je to důležité pro můj příběh? Protože stát VERMONT se připojil k 13 zakládajícím státům USA jako první. Je tedy 14. Ano vidíte dobře VERMONT je DVOJKA. Je to i číslo popisné domu dědy a babičky KAREL a MARIE GEBLT v HORNÍ POČAPLY – 74. A proč ještě je to pravda? Hlavním městem státu VERMONT je město MONTPELIER – V.M. A v naší rusko – latinské abecedě je to i MOHORITA PIEL – SRST-KOŽEŠINA – KŮŽE – OR nebo EL PIE – PIERNA – NOHA – LEG – REGEL – JALKA.

V roce 1609 francouzský průzkumník SAMUEL de CHAMPLAIN prohlásil oblast kolem dnešního jezera CHAMPLAIN za, ve francouzštině – LES VERTS MONTS. Ano je to L.V.M. nebo L.B.M. Základní klíč OPERACE BENJAMIN. Poangličtělé VERMONT. Znamená to v překladu ZELENÉ HORY – GREEN MOUNTAINS v angličtině – G.M. MONTAŇAS VERDES – M.V. ve španělštině. GRÜNE BERGE v němčině a VIHREÄT VUORET ve finštině. V hebrejštině HARIM JERUKIM. BEANNTAN UAINE ve skotské gaelštině. Jméno průzkumníka je CHAMP LAIN ve slabikách – CH.L. – EL CHE. A bylo to v roce 1609 a tak i 16.09. A to je i Svátek svaté LUDMILY a je to také 19.09. datum narození ZÁTOPKŮ a moje. A je to také 16.04. a to je datum seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Je to i rok 1909 kdy se narodil první manžel mojí matky LUDMILY a kdy se v kostele svaté LUDMILY na náměstí MÍRU na VINOHRADECH na DVOJCE, ženil BEN EŠ s VLČEK. EDUARD – EDWARD s ANNA – HANA. Je to i rok založení TEL AVIV – JARO. Slovensky JAR. A to přijde na řadu v příštím pokračování. Protože vy víte, že odbojová skupina generál LUŽA se jmenovala JARO. Ale ještě nevíte, že další část VGIK režiséra GARDIN získala prostory ve vyhlášené moskevské restauraci JAR. Na PETROHRADSKÉ-LENINGRADSKÉ třídě v naší DVOJKY družebním LENINGRADSKÉM obvodu MOSKVY. V té době, po revoluci už pochopitelně znárodněné a neprovozované. A asi dost zanedbané. Ale to bude v příštím pokračování.

Zpět ke spisovateli DMITRO VASILY GRIGOROVIČ, synu paní CYDONIA de VARMONT. Spisovatel zemřel dne 3.LEDEN-JANUAR 1900 v PETROHRADĚ. A to je krát DVA i 06.01. TŘI KRÁLOVÉ anebo 06.12. svatá NIKOLAJ. Rok úmrtí je i 7 a tak i 1. Podle hodin. Je pochován na VOLKOVSKÉM – VLČÍM hřbitově v PETROHRADU. Další účastník večírku na oslavu generála RADECKÉHO byl slavnější kolega spisovatele GRIGOROVIČE. DOSTOJEVSKIJ. Také absolvent Inženýrské školy. Ten se narodil dne 11.11. Ano 11. NOVEMBER-LISTOPAD 1821. A to vy víte, že 11.11. 1918 skončila ve vagónu na kolejích WWI. A že se v roce 1948 ten samý den narodil v TEPLICE-CIEPLICE SCHÖNAU můj bratranec KAREL GEBLT III. Později žijící ve FRANKFURT am MAIN. A také víte že to je i 17.LISTOPAD. 17.11. A zemřel dne 9. FEBRUÁR-ÚNOR 1881 v PETROHRAD. A vy víte, že to je minus DVA i 07.02. a to se narodila moje tchýně VLASTA-PATTY-TRISHA-BOUDNÍK v KOTOPEKY. A také víte, že to je i 09.11. A to je i rok 1776. Ale to i den 11.11. Zase 11.11. a tak i 17.11. A vy, kteří si pamatujete skutečně všechno víte, že v těch dnech začala v roce 1989 moje Celostátní konference SSM. U HAVLŮ v pražské LUCERNA. ŠTĚPÁNSKÁ-STEVEN-STEFAN atd. ulice. Týden před 17. LISTOPAD 1989.

Po válce byl RADECKY pověřen velením vojenského okruhu CHARKOV – taky jde napsat na latinské klávesnici azbukou XAPKOB. Je na UKRAJINĚ. To bylo zase dne 10. KVĚTEN – MÁJ ale v roce 1882. 15. KVĚTEN-MÁJ obdržel Řád BÍLÉ ORLICE. A Řád svatého ALEXANDRA NĚVSKÉHO obdržel dne 30. SRPEN – AUGUST. Všechna tato data jsou i 12.08. anebo 08.12. Po opuštění služby žil nějaký čas na KRYM-CRIMEA-TAURUS. Odjel tam dne 30. SRPEN AUGUST 1889 – zase datum 12.08. i 08.12. Pak se nastěhoval do ODĚSY. Ulice PROBREŽANSKAJA číslo 2. Tři týdny po svém pobytu v ODĚSE byl pozván do PETROHRADU, kde byl představen caru ALEXANDER III. To je ten, co zemřel v LIVADIJA PALÁC na KRYMU – tam co byla v roce 1945 KRYMSKÁ konference VELKÉ TROJKY. Kde jeho syn NIKOLAJ II. převzal jeho carské povinnosti. Generál se po přijetí carem ALEXANDER III. vrátil s dcerou NATÁLIE do ODĚSY tam dorazil dne 12.LEDEN-JANUÁR 1890. I 06.01 a i 06.12. A tam o dva dny později dne 14.01. 1890 zemřel. Ve městě ODĚSA, kde zemřel byl na jeho počest postaven památník To bylo v roce 1891. Roce narození mého dědy KAREL GEBLT I. V GABROVO-HAVLOVO se po něm jmenuje jedna z centrálních ulic. To je to město, co tam nazývají sami sebe SKOTY. Ve smyslu šetrnosti. Byl jsem tam. Je to důležité, protože žil přibližně ve stejné době jako český rodák, rakouský maršál RADECKY.

VLADIMÍR SEMJON SARANČEV. Neví se, kdy a kde se narodil ani kdy a kde zemřel. Pro můj příběh je důležité že byl generálporučík z POLTAVA. To je tam co byl můj otec vězněn. Na Ukrajině. Tam absolvoval PETRIVSKÝ učiliště – PETR byl bratr mého otce. A pak byl v KONSTANTIN kadetním sboru. To je KYRIL-KAREL-KONSTANTIN jako můj děda a strýc a bratranec a plukovník STEINER-VESELÝ KAREL – ze DVOJI KYRIL a METOD, jejichž kostel je v RESSLOVA ulice na DVOJCE a zahynulo v něm hrdinskou smrtí 7 výsadkářů které vybral a vyslal do Protektorátu MORAVEC a PALEČEK. KONSTANTIN byl i maršál ŽUKOV a dvakrát maršál ROKOSSOVSKY. Důstojníkem se stal 16.06. A to je i 16.09. a 19.09. a 16.04. Vše OPERACE BENJAMIN. Poté byl přidělen do ORENBURG. V roce 1870 vedl GURYEVŮV oddíl proti rebelům ADAYEVA na poloostrově MANGYSHLAK. A vy víte, že GURYEV byl jeden z DVOJICE MIKOJAN – GURYEV konstruktéři sovětských letadel MiG. V naší hebrejštině M.G. Po zranění VERJOVKIN – HAVEL vedl jeho ORENBURG oddíl. 6.LEDEN-JANUÁR 1874 byl vyznamenán Zlatým mečem „Za statečnost“. Bylo to dne 6.LEDEN-JAUÁR. Na den TŘÍ KRÁLŮ a také je to svatý NIKOLAJ dne 6.PROSINEC – DECEMBER. Minus DVA je to 04.01. datum narození mojí matky. A 06.12. je plus DVA i 08.12. datum narození mojí manželky. A je to také 12.08. datum narození mého otce. V rusko-turecké válce vedl oddíl SERPUCHOV. Zajímavé SARANČEV vedl oddíl SERPUCHOV. SERPUCH je česky SRP-SICKLE anglicky. A vy víte, že PUCHOV je město na SLOVENSKU. PUCH je i slavná strojírenská továrna v RAKOUSKU, ve městě ŠTÝRSKÝ HRADEC – H.S. PUČ byl slavný český hokejista. Generál později sloužil v ODĚSA a na KAVKAZE. Dne 24. LEDEN-JANUÁR 1887 byl přeložen do zálohy generálního štábu a povýšen na generálporučíka. Žil na UKRAJINĚ v KYJEVĚ v ulici TŘECHSVATÝCH číslo 3. Zajímavé je to že byl vyznamenám Řádem LVA a SLUNCE s hvězdou – PERSIE vyznamenáním – IRÁN. V roce 1874. Ano tam co je TEHERÁN – TEERAN – TEHRAN.

Důležité je pochopitelně jeho příjmení. V angličtině je to GRASSHOPPER – KONÍK nebo KOBYLKA LUČNÍ v češtině. A vy již víte, že dětský tábor, kde jsem byl jako školák rok, co rok byl SKOKOVY-LOUKOV. Víte, že GRASS byl německý spisovatel s PLECHOVÝ BUBÍNEK a grass je také RUOHO – finsky. A je z něj SENO. Ve finštině je SARANČE – HEINÄSIRKKA. H.S. A sousedka v HORNÍ POČAPLY, která byla HEJNÁŠÍREK. HEINASIRKA. Ta, co měla dceru ROMANA a jejích otec žil v AUSTRÁLII a manžel byl HAJNÝ ale ne profesí. Ale MYSLIVEC byl. Ve španělštině je SALTAMONTES – SKOKAN přes HORY nebo možná SKOKAN v HORÁCH. A vy víte, že Protektorátní četníci, když psali záznamy o tom, že měli informace o parašutistech, tak je v těchto záznamech nazývali SKOKANI. Německy je název SARANČE WANDERHEUSCHRECKE. Ve španělštině také LOCUSTA.

MICHAIL GRIGORIJ ČERŇAJEV. Generálporučík. Generální guvernér TURKESTÁNU, vrchní velitel SRBSKÉ ARMÁDY. Jeho největším vojenským úspěchem bylo dobytí vám velmi dobře známého města TAŠKENT. Vrcholem jeho služby bylo to, že se v roce 1876 stal vrchním velitelem SRBSKÝCH VOJSK. To víte, že je to i rok narození dědy KAREL GEBLT I. 1891. Generál se narodil dne 22. OKTOBER-ŘÍJEN. A to je i 25. 10. a to se narodila moje teta BASILEA ve VOLOVÉ a minus DVA je to 10.23. Datum přechodu hranice SSSR mého otce ve skupině 5 kamarádů v roce 1939. A moje rodné číslo 123 a 0. Bylo to v BENDERY jako STEPAN-STEVEN-ŠTĚPÁN BANDERA, který se narodil ve STARÝ UHRINIV v HALIČ-GALICIA. A vy víte, že druhý manžel mojí sestry byl UHER. Příjmením. STEPAN BENDERA byl zavražděn v MNICHOV – Bavorsko B.M. Ve městě, ve kterém žil v emigraci a zemřel tam MILOŠ HAVEL. Strýc VÁCLAVA a IVANA HAVŮ. Známý Filmový producent a majitel LUCERNY a BARRANDOV. Je to i hrdina knihy 12 křesel nebo židlí. Jako ulice STOLEČNIKOVA na náměstí TVER. OSTAP BENDER – O.B. A bylo to v BESARÁBIA. A vy víte, že druhá manželka mého otce byla BESARAB. ANNA BESARAB. Z PALACKÉHO náměstí v KARLOVY VARY. Tam s ní už jako ANNA MOHORITA můj otec žil. Generál zemřel dne 4. nebo také 16. SRPEN – AUGUST. A můžete spočítat, že rozdíl mezi těmito srpnovými čísly je 12. A 12.08. se narodil můj otec a 08.12. se narodila moje manželka. Zemřel v MOGILEVO – BĚLORUSKO. M.B. stejně jako MNICHOV – BAVORSKO. M.B. Od dvou let žil na panství svého otce TUBIŠKY u MOGILEVO. A se mnou přijela na tábor do SKOKOVY TOBIŠKOVÁ NADĚŽDA – NADĚJE, jenom jednou a ne více, protože tam byla s matkou, která tam ten rok vařila na brigádě v kuchyni. Obě byli TOBIŠKY. Můžeme říct. Bydlely v Praze 1 v ulici ŠIROKÁ 9. Otec generála byl hrdinou proti napoleonských válek z roku 1812. GRIGORIJ NIKITA ČERŇJAJEV. Ano GRIGORIJ – ŘEHOŘ a GRÍŠA a NIKITA jako NIKITINSKY, kde je BOTANICK GARDEN na KRYMU. Matka byl Francouzka. AIMEE ESTHER CHARLOTTE LECUYER. Byla L.CH. A byla anglické AIM – CÍL. Nebo ZÁMĚR. Narodila se v LE QUESNOY zase L.Q. – EL CHE. A zemřela v BERDYANSK. Můj spolužák ve třídě a soused ve vedlejším domě u nás v bloku byl BERDYCH. Byl JAKUB-YAKOV-SANTIAGO atd. Generál byl vzděláván od roku 1840 u šlechtického pluku. Jako součást MALO VALAŠSKÉHO (M.V. ) pluku se zúčastnil maďarského tažení v roce 1849. Pak se zúčastnil DUNAJSKÉHO tažení. V roce 1854 byl poslán na KRYM na pomoc knížeti MENŠIKOV. Bojoval u INKERMANN. Pak pod generál KHRULEV na MALOCHOV kurgan. A vy víte, že nahoře na LETNÉ u LETENSKÉ pláně v Praze 7 je MOLOCHOV. Za odražení útoku byl vyznamenán Zlatou šavlí s nápisem Za statečnost. To bylo 27. SRPEN-AUGUST 1855. A vy víte, že 27.08. je i 12.08. a také 08.12. SEVASTOPOL opouštěl jako poslední na lodi, když všechny pontonové mosty již byly odstraněny. Jako generál LEBEDĚV z AFGHANISTÁNU odházel poslední. Poznal jsem LEBEDĚVA osobně tehdy na té události v roce 1998 v KREMLU. Pak sloužil v ORENBURG. Pak se zúčastnil expedice do IRÁNU. Pak byl vyslán na KAVKAZ. Pak sloužil v TERECKÉ oblasti. Plukovníkem se stal dne 30.08. 1861. A to vy víte je i 15.08. a tak i 12.08. A když je to 12.08. tak je to i 08.12. Byl to rok 1861 a to je i rok 1918 konec První světové války. Poté sloužil zase v ORENBURGU. Pod generálem BEZAKEM – pod velením generála BEZAKA. To je BÉ ŽÁK. ŽÁK DVOJKY. V roce 1864 byl v opevnění VERNOYE. V roce 1865 zaútočil na TAŠKENT. Útok začal v noci 14. ČERVEN – JÚN 1865. 14. 06. je svátek VASIL-ROLAND a je to den založení US ARMY a den narození ERNESTO CHE GUEVARA/HUEVARA/HAVEL. Tehdy byl generální guvernér ORENBURG N.A. KRYŽANOVSKY. KŘIŽANOVA z KROMĚŘÍŽE se mnou byla v ročce VLKSM v MOSKVĚ. 16. KVĚTEN-MÁJ byl propuštěn do zálohy. A to vy víte je i 16.08. To byl pokřtěn můj otec a je to i 19.08. a to se narodil ve VOLOVÉ generál BUNZÁK STEFAN-STEVEN-ŠTĚPÁN. Chtěl se stát notářem a již složil potřebnou zkoušku. Ale přišla mu zpráva od hraběte ŠUVALOV, a to je i VASILOV. Začal pracovat v RUSSKIJ MIR. Vydavatelství novin. Tam spolupracoval s generál FADĚJEV. A vy víte, že FADĚJEV byl o mnoho let později sovětský spisovatel. A ten se proslavil románem MLADÁ GARDA. Ano jako ulice MLADÉ GARDY v jejímž čísle 9. žil bratr mojí matky KAREL GEBLT s tetou AURÉLIE – ZLATA SCHIDLAK a bratranci KAREL a PETR. To je ta, co začínala na ARGENTINSKÁ kde na rohu žila moje sestra už jako HRUBÁ a vedle žila ERNA FISHER-SCHOBER sestra tety AURÉLIE. A končila ROHANSKOU ulicí.

V roce 1875 byl pozván do BĚLEHRADU (BĚLEHRADSKÁ ulice na DVOJCE – PRAHA 2) aby spolupracoval s princem MILAN (jako jméno MILAN i jako město MILAN v LOMBARDY, kde zemřel maršál RADECKY z RADČE, kde působil MAXMILIÁN a RAINER, kde jsem byl já v roce 1972 na Vánoce).

V roce 1882 se stal generálním guvernérem TURKESTÁNU.

A tak bych mohl pokračovat například s generál GEIMAN VASILIJ ALEXANDR. Narozen v KOVNO. A vy víte že GEIMAN je i HEIMANN, a to je zcela jasný význam oslovení EL CHE. Ale také je to moderní slovo GAY anebo GEY. Ten se narodil v roce 1823–123 a 8. Víc se neví o jeho datu narození. Zemřel v KARS, a to jsou i AUTA i KARAS jako ryba nebo KAREL KARAS spolubojovník mého otce a náš přítel. Bojoval na KRYMU-CRIMEA-TAURUS v SEVASTOPOL. Kde jsem pochopitelně byl. Bojoval v Čečensku, kde obsadil vesnice MASHEIL a BELNOSHI – M.B. Po expedici v letech 1862-1863 byl vyznamenán na návrh účastníka té samé expedice prince ALBRECHTA PRUSKÉHO Řádem ČERVENÉ ORLICE s meči a korunou.

Anebo s generálem NIKOLAI KARL GREGOR von KRÜDENER. Ten se narodil v LIVONII. A vy víte, že stejného příjmení byla baronka KRÜDENER přítelkyně kněžny GOLYCINA-HOLYCINA a snad i dámy – románové předlohy MYLADY ze TŘÍ MUŠKETÝRŮ, které spolu odcestovali z PETROHRADU a žili společně na KRYM-CRIMEA-TASURUS. Generál velel VOLYŇSKÉMU pluku, mimo jiné. Generál zemřel 17. ÚNOR-FEBRUÁR roku 1891 v MOSKVĚ. A to vy víte je přesně rok narození mého dědy KAREL GEBLT I. A víte, že 17.02. je i 17.11. 17.LISTOPAD-NOVEMBER. Ano 17. LISTOPAD, a tak také 11.LISTOPAD. Narození mého bratrance KAREL GEBLT III. a konec První světové války.

Anebo s generál TOTLEBEN – TOTAL BEN, který byl ještě EDUARD jako náš BEN EŠ. Ten se narodil dne 8. nebo 20. KVĚTEN – MAY 1818. A to vy víte, že rozdíl mezi těmito daty je 12. A že květen je i srpen–A tak je to i 12.08. Datum narození mého otce a mojí manželky 08.12. Byl generální inženýr R.I.A. Hlavní vyučenec. Bychom řekli po našem. Tedy můj „kolega“. Proč je to pravda? Zemřel dne 19. ČERVEN – JÚN. A to je i 19.09. datum narození moje a ZÁTOPKŮ. A je to také minus DVA i 17.06. datum narození mojí babičky HAHN-HON. A je to také 16.04. Datum seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. TOTAL BEN. Narodila se v MITAVA a zemřel v BAD SODEN v HESSE. Ano v HESSE. Ale pochován v SEVASTOPOL – KRYM-CRIMEA-TAURUS. Sloužil v čele ODĚSKÉHO vojenského okruhu jako po WWII. maršál GEORGIJ KONSTANTIN ŽUKOV. A byla také velitelem vojenského okruhu VILNIUS. A generální guvernér LITVA – L.T. a VASILIN. Jeho rod pocházel z THURINGIA – vyslov TURINGIA. Česky DURYNSKO.

Anebo generál GAJDAROV NAUM KASJANOVIČ. A vy si hned vzpomínáte na park v HELSINKY pojmenovaný po KAJSAA – CATHERINA WAHLLUND– KAJSANIEMI PARK, kde sídlí BOTANICK GARDEN. A také na oblíbeného náčelníka policie V.B. na Hlavním nádraží u nás DVOJCE příjmením KASJANĚNKO. A jménem jsme mu říkali VALDA. Byl VALDEMAR. A víte, že GAJDAR byl sovětský spisovatel a jeho syn byl TIMUR GAJDAR ADMIRÁL vojenského námořnictva SSSR. A toho syn byl JEGOR GAJDAR, ministr a krátce i předseda ruské vlády po pádu SSSR. V letech 1991-1994. V dobách prezidenta IELCIN BORIS. JEGOR GAJDAR byl TIMUR. Jako TIMUR a jeho parta. Dílo jeho dědečka ARKADIJ GAJDAR, který byl původně GOLIKOV. Jako můj spolužák GOLÍK ze školy na Strossmayerově náměstí a jako bratři HOLÍK hokejisté z DUKLA JIHLAVA.

Generál byl AZERBAJDŽÁNEC z města DERBENT – THE DR.BEN. Byl MUSLIM-SUNNITA. A narodil se dne 4. ŘÍJEN-OKTOBER 1827. Ve stejný den jako byl den v roce 1990 kdy zemřel-byl zavražděn můj otec.

A když už tady byla RAMONA a ROMANA tak i generál ROMANOVSKIJ. Ten byl také DMITRO a ILYICH. Tedy DMITRO – můj otec a jeho otisk – já. A EL CHE. Byl významnou postavou TURKESTÁN EXPANSION. Studoval na NIKOLAJEVSKÉ inženýrské škole. Sloužil v Petrohradském inženýrském týmu a potom v Kyjevském inženýrském týmu a pak i v Georgian inženýrském týmu. Byl i vojenským guvernérem TURKESTÁNU. Osvobodil ze zajetí astronoma-geodeta STRUVE, kterého zajal EMÍR z BUCHARA. Tato událost je pro můj příběh velmi důležitá. STRUVE byl narozen v ALTONA HAMBURK – ÚSTÍ LABE do moře. Ano vidíte dobře ALT – AALTO/ARTEK – ALT statkář v HORNÍ POČAPLY a rodina ALTSHULE u nás v SOCHOROVA. STRUVE byl FRIEDRICH a GEORG a WILLHELM von STRUVE. Ale v Rusku se nechal titulovat a nyní velký pozor VASIL JAKOV STRUVE. Ano VASILIJ a JAKOVLEVIČ STRUVE. STRUVE je také THE VASIL. A tak byl dvakrát VASIL a jednou – YAKOV-JAKOV-JAKUB-SANTIAGO atd. STRUVE kterého osvobodil generál ROMANOVSKY se zabýval především výzkumem DVOJHVĚZD. A vy víte, že po revoluci v roce 1917 bylo období vlády DVOJHVĚZD – RUDÉ/RED – SSSR a BÍLÉ/STŘÍBRNÉ – USA. Znaky ARMÁD. Jako první změřil vzdálenost hvězdy VEGA. V.G. – VÉGÁ byl můj vedoucí studijní skupiny na VŠP – VÁCLAV GAJER. Byl z PRACHATIC – POROCHOV. STRUVE byl i objevu u STRUVE GEODETICKÝ OBLOUK. Ten sloužil k určení přesných rozměrů ZEMĚ pomocí POLEDNÍKU. Ano jako JINDŘICHŮV HRADEC, kde optoval můj otec dne 04.07. 1947 kterým prochází POLEDNÍK a jako POLEDNÍK JINDŘICH předseda ÚV SSM a můj předchůdce ve funkci n a GORKÉHO náměstí u JINDŘIŠKÉ ulice a kostela JINDŘICHA II. a JINDŘIŠKÉ věže (TORE). STRUVE zemřel dne 11.23. 1864 v PULKOVO. A můj V.G. – VÉGÁ z PRACHATICE-POROCHOVO a první změřitel vzdálenosti VÉGA zemřel v PULKOVO – to je NÁBOJ – POROCH a PULJA. PRACH a KULKA, a to je STŘELA-STRELA. Ano 123 a 1. Narodil se v den pozdějšího komunistického převratu v Československu dne 25. ÚNOR-FEBRUAR 1825 ve VESJEGONSKÝ újezd, TVER. Ano TVER a VASJAGONSKÝ. Studoval v DORPAT – TARTU. Té univerzity v jejímž čele stál také před tím generálporučík KLINGER. Přítel GOETHE a autor knihy STURM und DRANG.

A možná si vzpomenete, protože myslím že jsem o tom tady psal, že na KUBĚ mě doprovázel do provincie GUANTÁNAMO, města BARACOA československý velvyslanec na KUBĚ příjmením SVOBODA. STANISLAV – VASIL a STAN. Ten SVOBODA, který byl u vysvobození československých rukojmí v ANGOLE v roce 1983. Byli uneseni z ALTO (ne AALTO jenom ALTO) CATUMBELA skupinou UNITA. A protože BARACOA KUBA bylo první místo, kde zahájil svoji kariéru CORTÉS HERNÁN narozený v MEDELLÍN – ESPAŇA, dobyvatel MEXICO tak o tom bude více v samostatné části o něm a o českém zpěvákovi CORTÉS RUDOLF – oba byli KERTESZ. A to je maďarské slovo pro české ZAHRADNÍK. A také víte, že hrdina ANGOLY a CUBA generál ORLANDO OCHOA SANCHEZ byl popraven v červenci 1989 v kasárnách BARACOA v HAVANĚ. V době, kdy jsem v HAVANA byl. Bylo to po květnové návštěvě GORBAČOVA na KUBĚ. Ale to až příště.

A úplně poslední generál v mém příběhu je generál LAZAREV IVAN DAVIDOVIČ. Iniciály L.I.D. – LID – NAROD v ruštině a v angličtině PEOPLE, to je i české POPEL, a to je zase zpět ASH – AŠ. Okres CHEB – EGER – SUDETY. Také území osvobozené US ARMY. L.I.D. se narodil dne 17.ŘÍJEN – OKTOBER / O.R. 1820. A to je i 17.10. a to je i 1775. Narodil se v ŠUŠA. SŮŠA byla přezdívka sousedky v HORNÍ POČAPLY. Hned u nás a u LABE. Byla SUCHOMELOVÁ, a to samozřejmě chtělo zkrátit. Tak byla SŮŠA. Generál byl národností ARMÉN – ARMENIEN – HAYK. Církev O.R. – OSVĚTLITEL ŘEHOŘ – GRIGORIJ. Církev svatého BARTHOLOMEW. Jeho dědeček byl AGHABEK KALANTARYAN. A vy víte, že jsem chodil do školy v LONDÝNĚ studovat angličtinu na OXFORD street. A škola se jmenovala CALLAN school of ENGLISH. CALLAN je také značka velmi významné značky SCOTISH WHISKEY. A vy si vzpomínáte že do vyslov KALAN školy chodil přede mnou i nositel NOBELOVI ceny za literaturu, spisovatel z COLOMBIA GABRIEL GARCIA MARQUEZ. G.M. a GARCIA jako krycí jméno mého jednookého přítele ve škole VLKSM v MOSKVĚ. Byl z CHILE, z VIŇA del MAR – EL CHE V.M. Byl odborář z měďného průmyslu jménem MOISÉS LA BRAŇA MENA.M.L.B. základní klíč OPERACE BENJAMIN. A víte, že MENA bylo příjmení ERNESTO CHE GUEVARA na falešném pasu – dokumentech.

Generál LAZAREV se dobrovolně přihlásil k 84. pěšímu pluku v SHIRVAN. Zúčastnil se KAVKAZSKÉ války. Podíle se na dobytí KHUBAR. A zúčastnil se útoku na GERGEBIL. Byl správcem MEKHTULA KHANATE okresu DARGIN. V roce 1859 šel dobrovolně do GUNIB vyjednat podmínky kapitulace SHAMIL IMÁM – ŠAMIL IMÁM. V letech 1863 se mu podařilo díky své autoritě eliminovat povstání v DAGESTÁNU, bez obětí na lidských životech. DAGESTÁN může být v naší řeči i rybník – DAG je hebrejské RYBA – A tak DAGESTÁN je místo s RYBAMI. Nebo místo plné RYB. V roce 1866 byl povýšen na generálporučík. Poté se zúčastnil rusko-turecké války. Vyznamenal se v bitvě u AVLIYAR-ALADZHINSKY a pak při obléhání KARS. V roce 1879 byl jmenován velitelem expedice ACHAL-TEKE. A tam dne 14.SRPEN-AUGUST 1879 zemřel ve vesnici CHAT. Rusky XAT. Množné číslo – mnoho CHAT. BOUD – DAČ v ruštině v angličtině CABIN a španělštině CABAŇA. Bylo to 14.08. a to je i 12.08. a 08.12. a také je to 16.08. a to je i 19.08. Datum narození mého otce a generál STEVEN BUNZÁK a mojí manželky.

A samozřejmě, že je třeba připomenout LAZARSKÁ – ulice v PRAZE, kde sídlila vláda ČESKÉ republiky v letech totality. KORČÁK a po něm ADAMEC – ATOS. Je to i pamětní místo na KYPR-CYPRUS – MĚĎ ostrov, kam mě vzal můj kolega z vojny v LITOMĚRICE, kasárna Jiřího z Poděbrad NYKODYM stejného jména jako jméno otce AUGUSTÝN HUSÁK. Byl LADISLAV a vzal mě tam k údajnému hrobu svatého LAZARA. Samozřejmě, jsou to i všechny vojenské nemocnice – LAZARETY. A všichni vojenští doktoři MUDr. KRIEGEL. MUDr. GUEVARA, MUDr. BALAŠ, MUDr. KAFKA, MUDr. RODOVSKY atd.

A tak se vracíme zpět na náměstí TVER k TVERSKÉ třídě pojmenované v časech SSSR po MAXIM GORKIJ. GORKÉHO třída. Lidově GORKOVKA. Po zbourání pomníku generál MICHAL DMITRO SKOBELEV bylo rozhodnuto vystavět tady PAMÁTNÍK SOVĚTSKÉ ÚSTAVY. Byl také znám pod názvem OBELISK ŘÍJNOVÉ REVOLUCE, Památník SVOBODY. To je naše české OR a R. Nebo rusky OBELISK OKŤJABRSKOJ REVOLJUCII, MEMORIAL SVOBODY. A vy vidíte že i v ruském textu i v českém textu je OR – OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN a v ruštině je to ještě M.S. Můj tchán byl MIROSLAV SVOBODA a jeho otec MILOSLAV SVOBODA z PLZNĚ. Oba ze ŠKODA PLZEŇ stejně jako děda ROCH. A syn LUDVÍKA SVOBODY byl také MIROSLAV SVOBODA a ten žil v KROMĚŘÍŽ. Na konci této části uvidíte, proč to tak bylo.

Již v srpnu 1918 přijalo předsednictvo městské rady MOSKVY z iniciativy LENINA usnesení o výstavbě nového památníku na místě, kde stál pomník generál MICHAL DMITRO SKOBELEV. Vyhlásili soutěž. Té se zúčastnili NIKOLAJ VSEVOLŽSKIJ, NIKOLAJ DOKUCHAEV a DMITRIJ OSIPOV. Vyhrál DMITRIJ OSIPOV. Již 7. LISTOPAD-NOVEMBER 1918 proběhlo slavnostní otevření. Památník nebyl ještě dokončen. Na podstavci stál 26 metrů vysoký OBELISK. A vy víte, že to je O.B. a EL X – EL CHE. OPERACE BENJAMIN – EL CHE. Ke znovuotevření památníku došlo dne 27. ČERVENEC-JÚL 1919. Krátce před narozením mého otce a jeho přítele STEFAN-STEVEN BUNZÁK ve VOLOVÉ. Ti se narodili v srpnu. V té době byl již OBELISK doplněn SOCHOU SVOBODY podle náčrtu sochaře NIKOLAJ ANDREJEV. Sochař navrhl sochu podle starověké řecké sochy, kterou viděl v LOUVRE. Byl to socha NIKÉ ze SAMOTHRAKIA. A to vy vidíte sami, že je i MOHORITA KS – X – CHE. Postava OKŘÍDLENÉ dívky ve starožitných šatech byla vyhotovena v duchu symboliky ranných sovětských plakátů a obrazů. Postava má jednu ruku vztyčenou vzhůru a ve druhé ruce drží kouli – míč. Tomu prý brzy začali obyvatelé MOSKVY říkat MELOUN. To je i MILAN i LEMON, jako náš domovník v ulici SOCHOROVA. A v ruštině ARBUZ – BAZIL – VASIL. Jako modely pro sochu prý posloužili sochaři buď neteř režiséra STANISLAVSKY jménem VERA ALEXEJEVA. Nebo slavná moskevská lékařka JEKATERINA KOST. Říkalo se, že to mohla být i slavná herečka JEVGENIJA CHOVANSKÁ. Když se pozorně podíváte tak vidíte, že to je stále se opakující jméno NIKOLAJ jako car. Že tam je i ALEXEJ, a to byl jeho syn a je tam i JEKATERINA, a to byl JEKATERINBURG, kde byl NIKOLAJ a ALEXEJ zavražděni. Je tam i celým jménem můj děda a otec DMITRO – METER MOHORITA. I jméno a příjmení. Je tam i podivné příjmení KOST. BONE – B.N. – BEN. I jako hrad KOST, na který jsme každý rok z tábora SKOKOVY – LOUKOV chodili na výlety. Dívka je OKŘÍDLENÁ, a to je někdo kdo létá. Ale i bezpečně letí s padákem. Konec konců křídla jsou i na odznaku výsadkářů. A CHOVANSKÁ? CHOVANSKÝ byl jeden přítel z KRYMU. Vybavil jsem mu možnost podnikat v Československu po pádu SSSR.

V roce 1922 (roce narození ZÁTOPKŮ a mojí matky) byla socha upravena o bronzové štíty s texty sovětské ústavy. To bylo z dílny sochaře LAVROV BORIS – L.B. jako LABE, u kterého se narodila moje matka, v tom samé roce. V polovině třicátých let se připravovala změna. A na náměstí měla být postavena socha STALINA. Tento pomník navrhl sochař SERGEJ MERKUROV – Ano vidíte dobře MERKURIA PZO v HOLEŠOVICÍCH, kde pracoval otec mojí přítelkyně MIZERA bytem v KOULOVA v dvojdomě postaveném ruskými emigranty po revoluci v roce 1917. V domě, kde žil armádní generál MARTIN DZÚR. V ulici, kde jsem se potkal s EL CHE. A vzpomínáte na sochu MERKURA ve španělské MURCIA před kostelem svatého BARTHOLOMEW. A na celníky, jež mají MERKURA za svého patrona. Ale to už tady bylo mnohokrát. Pravda je že tato socha se tam nepostavila a za chvíli uvidíte proč. Nedal by se totiž jako důležitá informace jen tak jednoduše odstranit. Proč? Dne 16. DUBNA-APRIL 1941 byl vysazen v LANDECK INNSBRUCK AUSTRIA-ÖSTEREICH vysazen jediný příslušník OPERACE BENJAMIN – O.B. jménem OTMAR REIDL. Původně zaměstnanec firmy BAŤA ze ZLÍNA, rodem z KROMĚŘÍŽ. V noci z 20. na 21. DUBNA-APRIL 1941 byl OBELISK na TVERSKÉM náměstí vyhozen do povětří. ZLIKVIDOVÁN. KONČILA totiž „SOVĚTSKÁ SVOBODA“ a začínala přesně za měsíc válka napadením SSSR nacistickým NĚMECKEM. Dne 22.ČERVEN-JÚN 1941. Vy víte, že můj strýc PETR MOHORITA se narodil dne 20.09. a to je i 20.04. Víte, že 21.04. je i 21.09. a to je i 12.09. Datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Ale také je to minus DVA i 19.09. A to je moje datum narození a narození ZÁTOPKŮ a svátek ZITA – rakouská císařovna, manželka KAREL a matka OTTO. A je to i 16.09. a to je svátek svaté LUDMILY.

A pak, už po skončené válce byl v roce 1947 na stejném místě položen základní kámen památníku knížete JURIJ DOLGORUKIJ – zakladatel města MOSKVY. A to vy víte, že je rok 1974 kdy zemřel maršál ŽUKOV a také rok 1974, kdy já jsem nastoupil na základní vojenskou službu k vojenskému útvaru 6174. A že v tom samém roce padlo KOLONIÁLNÍ IMPÉRIUM PORTUGALSKA. S hlavním městem LISBOA-BASIL. Odkud pocházel svatý ANTONÍN. Kterému se říká z PADOVY z PATAVIUM. Tam zemřel v roce 1231. Ano 123 a 1. PATAVIUM je město s ORTO BOTANICO – OR a O.B. – nejstarším na světě. A tak jak to bylo s dalším památníkem v Moskvě?

JURIJ DOLGORUKIJ byl první kníže SUZDALU a později také VELKOKNÍŽE KYJEVSKÝ. Rok 1147 je tradičně považovaný za rok založení města. Na osobní pokyn STALINA byla v roce 1946 v souvislosti s přípravami na oslavy vyslána do KYJEVA expedice, aby našla ostatky JURIJE DOLGORUKÉHO. Expedici vedl archeolog a antropolog M.M. GERASIMOV. Vy již víte, že byl i druhý GERASIMOV, a to byl režisér a scénárista po kterém byla v roce 1986 (!) pojmenována VGIK. Původně sídlící na náměstí TVER. A také vidíte, proč k tomu došlo že po GERASIMOV byla pojmenována ALMA MATER filmařů. Ten, co hledal ostatky knížete byl M.M.G. A tak i M.G.M. Jak se jmenuje slavná filmová společnost v USA. A to je METRO GOLDWYN MAYER. Ano vidíte tam dobře moje příjmení v našem „překladu“. Založil ji MARCUS LOEW LUIS BURT MAYER. M.L.B. základní klíč OPERACE BENJAMIN. Narodil se v den výročí založení USA – dne 4. ČERVENEC-JÚL 1884 v MINSK, BĚLORUSKO – M.B. V den, kdy můj otec získal domovské právo v roce 1947–v roce 800 let založení MOSKVA – v JINDŘICHŮV HRADEC. Při narození v židovské rodině byl LAZAR YAKOVLEVICH MAYER. Opět JAKOV-YAKOV-AKEV-SANTIAGO atd. A iniciály L.Y.M. Tak jak vyslovíte příjmení našeho souseda z domu v SOCHOROVA příjmením LEIHM – LYM nebo LIM. A finále? V Kanadě začínali v Saint JOHN v NEW BRUNSWICK. A to je BRAUNSCHWEIG. To je i BRAUN – ve všech variantách písmen ze kterých je toto slovo složeno. A SCHWEIG – ŠVEJK. A také to bylo jméno matky neplnoletého vévody-krále z WEIMAR. Která pozvala do WEIMAR GOETHE. Ta byla z BRAUNSCHWEIG. A finále? LESSING zemřel v BRAUNSCHWEIG a je tam pochován. ERNEST BRAUNSCHWEIG se oženil s dcerou VILÉM II. A na svatbu jim v roce 1913 přijeli i NIKOLAJ II. a také GEORGE V. Ale to vše již dobře znáte.

V tom samém roce, kdy jela expedice do KYJEVA se uskutečnila soutěž o nejlepší návrh pomníku. Zvítězil v ní S.M.ORLOV. A pomník byl postaven se sochaři A.P. ANTROPOV a N.L. STAMM. A architektonický návrh zpracoval V.S.ANDREJEV. A vy sami vidíte S.M.ORLOV je VASIL M. OR. Ano to je to SVĚTLO-ZÁŘ-JAS-SVIT-VALO atd. Ale také KŮŽE. STAMM je MATES W. To byl můj velitel roty v LITOMĚŘICE. MATIÁŠEK VLADIMÍR, kterému jsme říkali MATES. V.S.ANDREJEV byl z ukrajinského CHARKOV a narodil se dne 16. ZÁŘÍ-SEPTEMBER. Na svátek LUDMILY a na moje a ZÁTOPKŮ datum narození 19.09. Co je ale zcela nezpochybnitelné a jasné, že jde o OPERACI BENJAMIN je jméno sochaře A.P. ANTROPOV. Vy již víte, že písmeno „H“ je třeba ve slově MARATHON a česky je to MARATÓN. Víte, že je i slovo – jméno WALTHER i WALTER. Že je i MARTHA a také MARTA. A MARGARETA je i MARGHARETA. A další a další. A tak víte, že ANTROPOV je i ANTHROPOV. A co vám to připomíná? ANTHROPOID. Ano název výsadku GABČÍK – KUBIŠ. Jehož účastníkem měl být místo GABČÍK výsadkář jménem SVOBODA. Ten si ale zranil při výcviku nohu, a tak byl nahrazen GABČÍKEM. Vy ale již dobře víte, že to bylo proto aby byl ve výsadku SLOVÁK. KUBIŠ (JAKUB – KUBA – KUBIŠ) ČECH a GABČÍK SLOVÁK. Samozřejmě, že šlo o významné připomenutí česko – slovenské vzájemnosti rozbité nacistickým Německem. A také víte, že ten SVOBODA byl později zařazen jako radista do výsadku WOLFRAM. A že seskočil daleko za skupinou a že se s ní nesešel. Byl zajat a do konce války vězněn v koncentračním táboře FLOSSENBURG. Můj otec se s ním tedy nesetkal. I když skupiny WOLFRAM a ARAP spolupracovali. Proč je to pravda? Sochař A.P. ANTROPOV – ANTHROPOV měl jmenovce. A.P. ANTHROPOV – ANTROPOV. Carského malíře. Ten se narodil dne 14. BŘEZEN-MAREC / B.M. 1716–1776 po našem. A datum – den, kdy odletěla skupina 11 zpravodajců pod velením MORAVCE do LONDÝNA se společností NIZOZEMÍ – K.L.M. Den kdy se narodila moje teta ZLATA-AUELIE SCHIDLAK ve FRIEDENAU a den kdy se narodil
ALBERT EINSTEIN. Carský malíř stejného jména jako náš sochař zemřel dne 23. ČERVENEC-JÚL, a to je i 07.23. To je den kdy se generál MORAVEC narodil a kdy se narodil můj kolega LUBOMÍR LEDL ve ZLÍN. Stejného příjmení jako jedna rodina v FRIEDENAU, kde se narodila moje teta ZLATA SCHIDLAK. Den, kdy spáchala sebevraždu BARSKAJA ALEXANDRA MARGHARETA. Kdy 123 je moje rodné číslo. A kdy varianta 123 a 0 je kombinace data narození VASILLY STALIN 03.21. A další kombinace tady dříve uvedené.

Proč je to pravda? Základní kámen k pomníku JURIJ DOLGORUKIJ byl položen slavnostně poklepnut dne 6. ZÁŘÍ-SEPTEMBER roku 1947. A to vy víte, je i 06.09 krát dva i 12.09. A to se narodil OTMAR REIDL – O.R. OPERACE BENJAMIN O.B. A můj synovec MICHAL. Je to i 12. DUBEN-APRIL, kdy později vyletěl GAGARIN. Stejného jména jako kníže GAGARIN, který měl na náměstí TVER v MOSKVĚ postavený dům. A víte, že 06.09. je i 06.04. A to se narodil děda KAREL GEBLT I. A že to je také 04.O6. a to se narodil generálporučík R.I.A. a finský maršál původem ŠVÉD GUSTAF MANNERHEIM.

Slavnostní odhalení pomníku se konalo dne 6.ČERVEN-JÚN roku 1954. A to vy víte, že stejné datum jako předcházející položení základního kamene 06.09. – 06.06. Obě data jsou shodná, po našem, a informovala – vypovídala o tom, že vše funguje, jak má. Byl to totiž již rok po smrti STALINA. Aby to byla pravda tak byla samotná socha vyrobena GAVRIL SAVINSKY. Vyrobena byla v závodě MYTISCHI pojmenovaném po E.F.B. Ne E.F. BURIAN ale E.F. BELASHOV. Vy víte, že v PRAZE jezdí v PODZEMÍ vagóny METRO stejně jako v MOSKVĚ, které byly vyrobeny v MYTISCHI. A víte že GAVRIL SAVINSKY je ukrajinsky HAVRIL SAVINSKY – H.S. – HOLY SPIRIT. HAVRILA, ale příjmením pracoval na ÚV SSM. Byl FERO a byl ze SLOVENSKA. A MYTISCHI je kombinace jména METER-DMITRO – MÍŤA a rybí polévky. Čí to je polévka? To je MÍŤI ŠČI. Můj otec MÍŤA – METER ji měl skutečně rád.

Čím to bylo, že se v padesátých letech objevil v MOSKVĚ pomník historické postavy, která neměla nic společného s komunistickou ideologií nebo revolučním hnutím? Pomník byl masově kritizován starými členy strany a ideology. A tak v roce 1962 přijal ÚV KSSS a Rada ministrů usnesení o přemístění pomníku na náměstí poblíž kláštera NOVODĚVIČI. A o rekonstrukci původního památníku SVOBODY do 7.listopadu 1964. V říjnu 1964 však CHRUŠČEV přišel o své funkce. Bylo to v den výročí narozenin vrchního velitele spojeneckých vojsk v EVROPĚ generála EISEHOVER a v té době již bývalého amerického prezidenta. Dne 14.OKTOBER-ŘÍJEN/ O.R. Po pádu CHRUŠČEVA NIKITY – BOTANICK GARDEN KRYM NIKITSKY – se o přesunu památníku někam jinam nejednalo. Vy, kteří čtete a rozumíte samozřejmě víte kdo byl pro zainteresované JURIJ DOLGORUKIJ. Byl to JURIJ ŽUKOV – GEORGIJ je totiž JURIJ. A byl skutečně DOLGORUKIJ. Protože ovládal vše, co souviselo s OPERACÍ BENJAMIN v SSSR. Zemřel v roce 1974 – roce mého nástupu na základní vojenskou službu. A také roce položení základního kamene k památníku – 1947. V té době podle dostupných informací v MOSKVĚ nepůsobil. Byl velitelem ODĚSSKÉHO vojenského okruhu. Píšou že sesazený. Já říkám, že odešel načerpat sil pro ruskou OPERACI ANTHROPOID v ruštině ATROPOID. Likvidaci TYRANA. STALINA. Proč si to dovolím tvrdit? Dokazuje to účast architekta ANTROPOV na výstavbě pomníku JURIJ DOLGORUKIJ. ODĚSA byla legendární svoji „podzemní činností“ v letech Okupace nacisty. S tím, že boj byl veden skutečně z PODZEMÍ města. Z ODĚSY byl CHARDYNIN-KRASNOV či KRASEČNIKOV a BARSKAJA ALEXANDRA MARGARETA a JULIE MELTZER manželka BESARAB. točil tam EISENSTEIN, film křižník POTĚMKIN v hlavní roli s kapitánem – herec BARSKOJ. A ve městě vzpomínají na gubernátora ODĚSY v roce 1803 a v roce 1805 i celého NOVÉHO RUSKA včetně KRYMU. Generálmajora R.I.A. knížete RICHELIEU. Zakladatele BOTANICK GARDEN v NIKITINSKY – KRYM. A vy si možná vzpomenete, že byl jménem i SEPTIMANIE – SEDMÁK – SEDM. 7 ale tak i 1. Prý může mít toto jméno i svůj původ i v názvu VII. ŘÍMSKÁ LEGIE, z dob, kdy tato pobývala na území francouzské SEPTIMÁNIE. A tak i proto PRAHA 7 a TROJA a BOTANICK GARDEN PRAHA 7. A finále? Co dokazuje že šlo o spiknutí ke svržení tyrana? Diktátorů, komunistických vůdců? Posledním náčelníkem politického oddělení vojenské okruhu ODĚSA v době, kdy jsem tam byl v době převratu na KRYMU a letěl přes ní zpět do rodných míst mého otce – UŽHOROD a pak pěšky do Československa byl generál VALENTIN PLECHANOV. VALENTINA PLECHATA byl manželka spolužáka mojí sestry ze školy na Strossmayerově náměstí. Později mého spolu svazáka z počátku vzniku LSM a SSM. Žil ve vedlejší ANTONÍNSKÉ. Studoval v MOSKVĚ MGU. Pak se mnou sloužil na stejné politické skupině vojenského útvaru 6174 v LITOMĚŘICE pod plukovník SIMONIDES – zvaný SIMON. A jeho manželka VALENTINA PLECHATA byla dcera GEORGIAN-GRUZIEN generála. Toho VALENTIN PLECHANOV z ODĚSA jsem neznal. Toho jsem právě teď vygůglil. Neznal jsem ho. To nebylo potřeba ho znát. Byly to značky. HOLY SPIRIT to organizoval a ti co to uměli číst to četli. A ti, co byli v „poli“ to dělali podle not které se jim díky HOLY SPIRIT objevily. Jak a kde? No to je právě ta MILITARY INTELIGENCE. A aby to byla pravda tak byl i GEORGIJ – ano JURIJ a k tomu byl IVAN PLECHANOV. Slavný ruský menševik, FILOZOF. Ten můj přítel byl IVAN PLECHATÝ a studoval v MOSKVĚ MGU FILOZOFII. Stejně jako GEORGIJ IVAN PLECHANOV. A ten zemřel v TERIJOKI ve FINSKU v dne 30.05. v roce 1918. Narodil se 11.12. – a to je i rok 1775. Bylo to v roce 1857 v TAMBOV.

Kdo byl další JURIJ DOLGORUKIJ? No přece GEORGE BUSH. Narodil se totiž dne 12.ČERVEN-JÚN 1924. A to vy víte, že je i 12.09. Datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A mého synovce MICHAL. Plus DVA je to i 14.06. A to je datum založení US ARMY a narození GEUVARA/HUEVARA/HAVEL EL CHE. Narodil se v MILTON – MILAN – MLÝN – MAYER – MILLER atd. Stát MASSACHUSETTS s hlavním městem BOSTON – M.B. A bez BOT – BOS TON – BAREFOOT. Byl za WWII. příslušníkem US AIR FORCE a létal na letadle AVENGER. Ten vyrobila firma GRUMANN. A vy víte, že sousedi babičky a dědy v HORNÍ POČAPLY byla rodina GROHMAN. STANISLAV GROHMAN byl můj dětský přítel. A byly s námi snad i rodina z babiččiny strany. A právě teď si vzpomínáte, že společnost GRUMMAN ale už jako NORTHROP GRUMMAN vyrobila B–2 SPIRIT strategický bombardér, který měl premiéru dne 17. ČERVENEC-JÚL 1989. A to je datum, kdy byla vyvražděna rodina ROMANOVCŮ – NIKOLAJE II. v JEKATĚRINBURG. A je to datum mojí svatby v roce 1976 a je to i projev JAK EŠ v ČERVENÝ HRÁDEK okres PLZEŇ v roce 1989. Ano 17.07. 1775. A NORTHROP GRUMMAN je anagram MOGORITA GROHMAN.

BUSH byl 41. prezident USA – 14 – DVOJKA. A 74 HORNÍ POČAPLY, číslo popisné domu babičky a dědy GEBLTOVCŮ. Prezidentem byl v letech 1989–1993. Ale hlavně se stal DVA roky po smrti kožešníka JURIJ ŽUKOV 1974 tedy v roce 1976 JURIJ BUSH hlavou C.I.A. Léta mojí základní vojenské služby 1974-1976. Je to i rok 1947 kdy byl položen základní kámen k pomníku JURIJ DOLGORUKIJ a 1976 – je i rok narození mého otce 1919 a rok plánovaného ukončení SSSR 1991. Jak je jeho příjmení skloňováno ve slovenštině? Viděl som BUŠA, či bez BUŠA. A to víte, že to je stoprocentní anagram ŠUBA – KOŽICH nebo FUR nebo PELO nebo finsky TURKISTA. A tak byl JURIJ BUŠ také JURIJ DOLGORUKIJ. A měl svůj OTISK – G.W.BUSH JUNIOR. Hlavou C.I.A. se stal v lednu 1976. A vy víte, že to je i 1919 a 1991. Rok narození mého otce a rok plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu. A víte, že to je rok kdy já jsem ukončil základní vojenskou službu u útvaru 6174, kde jsem začal sloužit v roce 1974 což je i rok 1947 položení základního kamene k pomníku JURIJ DOLGORUKIJ v roce 800. výročí založení MOSKVY. To je římskými DCCC, ale víte, že já jako ne příliš pozorný žák to klidně napíšu číslo 800 římskými jako CCM. Ano kanadská hokejová výstroj a SSM v ruštině a pozpátku v ruštině MSS.

V roce 1976 jsem se dne 17.07. v den výročí vraždy carské rodiny oženil a stal jsem se ten samý rok předsedou OV SSM DVOJKA. Na náměstí MÍRU. Před ním byl v té funkci v čele C.I.A. WILLIAM COLBY – B.L.M. BASIL. A po něm STANSFIELD TURNER – Z VOLOVÉ. Vy víte, že GEORGE-JURIJ BUSH byl PRAZE na 1. výročí 17.LISTOPADU. Tak tedy přijel do PRAHY v roce 1990. Co to je víte, již dobře. Rozezněl repliku Zvonu svobody. LIBERTY BELL – L.B. Tato písmena-spojení vás provází celým mým příběhem. A také víte, že maršál POKRYŠKIN létal na americkém letadle BELL – COBRA v průběhu WWII. To je ten, co mě „cvičil“ na trenažéru IL – 62. Na letišti SHEREMETEVO v MOSKVĚ. V Leningradském okresu Moskvy. Družebním s naší DVOJKOU. Bylo to před tím, než jsem šel s piloty na večeři do restaurace KOTVA-JAKOR-ЯКОРЬ. Ano je to jako kombinace slova ЯКОЬ – JAKOB. A anglicky ANCHOR. Slyšeli jste vyslovené ANCHOR? ANKA… Jak zpívali na Slovensku „ANKA si drahá ako VOLVO“ – ANKA VOLOVÉ. Moje babička a teta.

A finále? Ve své knize SOUOSTROVÍ GULAG spojil A.I. SOLŽENICYN pomník JURIJ DOLGORUKIJ s povstáním vězňů v KENGIRU. První, čeho si všímáte je podobnost KENGIRO – KENGI RO – OR KONGO. OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN – SVĚTLO a KŮŽE. A proč to je pravda?! V KONGO byl CHE GUEVARA a generál BUNZÁK ŠTĚPÁN-STEVEN, který byl také vězněn v GULAG. Povstání bylo ode dne 16. KVĚTEN – MÁJ. A to je i 16. AUGUST-SRPEN, a to je i 19.08. a to se generál BUNZÁK ve VOLOVÉ narodil. Skončilo dne 26. ČERVEN-JÚN. 1954. Pro můj příběh je důležité i to, že v tomto táboře bylo mezi vězni 46.36 procenta UKRAJINCŮ. Ano prakticky polovina byla z UKRAJINY. Vězni čekali, že se po smrti STALINA podmínky v GULAGU zlepší. To se ale nestalo. Proto povstali. Povstání trvalo celkem 40 dnů. XL – EL CHE. KENGIRO je pochopitelně také i finské KENGUR, slovenské KENGURA a anglické KANGAROO. KLOKAN. To je ten, co skáče. Jsou to tedy SKOKANI. „Skáčou jako LUČNÍ KOBYLKA“ o nich napsal mořeplavec JAMES COOK. Já doplním jako SARANČATA. A samice mají VAK – TAŠKU-KABELU na mládě. A můj otec i general BUNZÁK byli SKOKANI. Podle protektorátních četníků. A já jezdil do SKOKOVY – LOUKOV.

Solženicyn píše: “ Kdykoli projdete kolem pomníku Dolgoruky v Moskvě, vzpomeňte si: byl otevřen ve dnech povstání v Kengiru – a tak se ukázalo, že je to i památník Kengiru.“.

Pomník doprovázela také i tak zvaná lidová tvořivost. Říkalo se, že CHRUŠČEV, když jel jednou kolem po Gorkovce, poznamenal, že kůň pod JURIJEM má příliš velká varlata. A tak je odstranili. Lidé pak prý říkali: „Za cara seděl generál MICHAL DMITRO SKOBELEV na HŘEBCI a za sovětského svazu sedí JURIJ DOLGORUKIJ na VALACHOVI“. HŘEBEC – VALACH – V.H. A zeť LUDVÍKA SVOBODY MILAN KLUSÁK. Manžel jeho dcery jménem ZOE.

Nejdokonalejší je ale vtip z dílny GEORGIA-GRUZIE. Vy víte, že tam u sochy byla ta slavná Gruzínská-Georgian restaurace, kterou jsem na pozvání mých dvou italských kolegů navštívil. V jakém stavu jsme ji opouštěli tu také již bylo. A byla to zřejmě tradice. A tak se prý stalo, že: “ Gruzínec opustil restauraci ARAGVI v Moskvě a uviděl pomník JURIJE DOLGORUKÉHO. Byl ohromen. A zeptal se svého přítele: „Kdo je to?“ Ten na to: “ Jako to nevíš? Tohle je JURIJ DOLGORUKIJ.“ A Gruzínec na to: „Poslyšte a co udělal, že mu byl postaven pomník?“ A přítel odpovídá “ No přece založil MOSKVU!“ A Gruzínec na to “ WOW, to musel být dobrý člověk, když postavil takové město kolem restaurace ARAGVI.“

A v dalším samostatném díle budu pokračovat ve svém psaní o dalších spojeních s náměstím TVER a s GORKÉHO třídou a LENINGRADSKYM prospektem a LENINGRADSKÝM obvodem Moskvy – družebním obvodem naší PRAHA 2 – DVOJKA. A o spojeních s ruskými a sovětskými filmaři v OPERACI BENJAMIN.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *