Tak plánují vojáci. Pravda o vaší svobodě…

1 059 zobrazení
TiskTisk

V tomto textu vám ukážu a dokážu, proč jsem byl, právě já a někteří další zcela konkrétní lidé, z rodiny, ale i další určení,v situacích, pozicích, na místech, v bydlištích, rodinných a přátelských a pracovních vztazích, atp. ve kterých jsme byli.  Samozřejmě, že to nebylo úplně samosebou. Výběr byl proveden ještě v 19.století. Důkazem je emigrace Anna Mohorita Lemak, z Podkarpatské Rusi do USA. A prokazatelné, dneska veřejně, formování  rodinných vztahů její rodiny a výběr míst kde žili její příbuzní v USA ,naši, nám neznámí, američtí spolu herci. (Bylo popsáno v předcházejících textech) A stejně tak to probíhalo tady u nás. V mém případě, to vyžadovalo v podstatě celoživotní přípravu. Od narození, přes školky, školy, doma. Přesně zorganizované a naplánované a dodržované. Bezpodmínečně. A nikdo to nesměl vědět. Tušit ano. To určitě řada lidí z mého okolí tušila, že je se mnou něco “ v nepořádku“ prostě, že jsem jiný. Ale nikdo, nemohl rozklíčovat, co přesně je smyslem celé Operace Benjamín. To hlídal a řídil a ovlivňoval pouze Holly Spirit, jak já často píšu a používám ve svých textech. A Holly Spirit také ovlivňoval život všech do Operace Benjamin zapojených. Bez jejich vědomí. Někdo ze zúčastněných si to možná uvědomoval, někdo o tom možná přemýšlel, a někdo si to asi vůbec nepřipouštěl. Někteří ze spolu herců v tomto nevídaném dramatu zvaném 20.století žijí. Mohou se vyjádřit. Veřejně. Konec konců by to prokázání tomu, jak dvacáté století probíhalo, jenom pomohlo.

Já jsem to pochopil ,že žiji jiný život než ostatní. A určitě jsem to měl pochopit. Kdyby ne, tak by mi to Holly Spirit, nedovolil odhalit. Musel jsem se já, i otec, pohybovat v denním světě samostatně. A pro  to bylo nezbytné to pochopit. Být jako sám voják v poli,( kniha Dolď – Michajlik)  kdy jsou vám házeny klacky pod nohy, tím víc čím víc se blíží cíl Operace Benjamin. Konec SSSR a světového komunismu. K tomu jsme museli mít i silnou náturu. A některé vlastnosti ,které nejsou zcela běžné. Pud sebezáchovy a orientovat se v cizím prostředí, například. Jako každý správný voják pohybující se “ Behind enemy lines“.

Ještě na jaře 1990, většina v tehdejší velké politice zapojených občanů netušila, že se blíží konec SSSR a světového komunismu. Jak mohli tedy tušit, že zrovna já a můj otec jsme, spolu s některými otcovými spolubojovníky a spolupracovníky z Moravcovi Dvojky ale i s některými  dalšími rodinnými příslušníky a některými dalšími lidmi z našeho okolí OSVĚTLOVAČI, nebo LUCERNY “ svítící “ na  cestu, k tomuto konci. Přesně podle plánu.

A už se blíží doba ,kdy na přesně provedené akci ukážu, jak mi Holly Spirit celý život napovídal co mám dělat a udělat. Aniž by mi o tom co mám dělat nebo udělat řekl jediné slovo. Někdo třetí, nějaký zprostředkovatel třeba, nebo nějaká osoba. Ten příklad vám dokáže, jak vojáci plánovali celé dvacáté století. Ale ještě to chce chvilku času. A napsat ještě několik dalších kapitol poznámek, k pamětem. Jak já to co píši nazývám. K pamětem pod názvem “ Přežít abych mohl vyprávět“. Název jsem si vypůjčil u mého „spolužáka“ Gabriela Garcíi Marquese, nositele Nobelovi ceny za literaturu, kolumbijského spisovatele. Navštěvovali jsme stejnou školu angličtině v Londýně na Oxford Street – Callan School. On dávno a dávno přede mnou. Já v prvních letech dvacátého prvního století. Ale ti co už mým textům rozumí, hned pochopili proč to byla tato škola.

WIKIPEDIA List of Allied World War II conferences.

This is a list of World War II conferences of the Allies of World War II. Conference names in boldface indicate the conferences at which the leaders of the United States, the United Kingdom, and the Soviet Union were all present. For the historical context see Diplomatic history of World War II.
Name (CODE NAME) Location, Dates, Major participants and Major results

1. U.S.-British Staff Conference (ABC-1)

Washington, D.C. January 29 – March 27, 1941 American, British, and Canadian military staff Set the basic planning agreement for the U.S. to enter the war.

Velmi důležité je si všimnout, kdo celé to kolo konferencí zahájil. Ne politici ,ale  Military staff. První konference měla kódové označení ABC – 1. Moje rodné číslo je 123, podle prvních tří písmen anglické, i naší, abecedy. Byla ve Washingtonu, aby bylo zřejmé, kde je v tomto případě centrum celého dění v této válce a v celém dalším období po ní, až po konec SSSR a světového komunismu. Uskutečnila se v měsíci Leden a Březen. L a B. Tedy, již mnohokrát vzpomínané kombinace rusko/anglické – Leonardo da Vinci. LV – 55,52,25,22. A jména mých rodičů Ludmila a Vasil. Osvětlovači, žili v Československu, proto v češtině.        Tato první konference se uskutečnila před tím než v následujícím měsíci – dubnu 16. 1941 odletěl jediný účastník Operace Benjamin, Otmar Reidl OR – světlo a kůže, do Protektorátu. Bylo to vše před napadením SSSR 22.června téhož roku. 

2. Atlantic Conference (RIVIERA)

Argentia, Newfoundland August 9 – 12, 1941 Churchill and Roosevelt Atlantic Charter, proposal for a Soviet aid conference.

Název konference je Riviera. V naší kombinaci rusko/anglické je to i Ribera. Příjmení španělského malíře narozeného, nebo baptizovaného 17.února. Což je po našem – druhý měsíc od konce roku 17.listopadu. Ribera je přeloženo ze španělštiny nábřeží. Proto byla budova ÚV KSČ umístěna do budovy na nábřeží v Praze 1, později přejmenovaného na nábřeží Svobody. A na druhé straně Vltavy, přesně naproti ale na Praze 7, bylo, dvě ulice od nás nábřeží Otakara Jaroše. Moje matka žila s rodiči v Horních Počaplech na nábřeží Labe. A jako potvrzení pochopení, dostali otcovi sourozenci v Mežhorje/ Volové, tipuji v koncem padesátých či začátkem šedesátých let pozemky pro výstavbu rodiných domů na nábřeží. Dokonce i s adresou – ulica Naberežnaja číslo 7 a 9. Byl jsem tam v roce 1963. V obou domech u sestry otce Marie a bratra Ivana. M.I. – Military Inteligence. 

Riviera je také starý termín pro mys v Liguria. Vy víte, že to je LGL – dvakrát EL CHE.

I život malíře Rivery je plný událostí spojených s Operací Benjamin. Něco jsem již zde popisoval a k některým důkazům se ještě vrátím.

Argentia je skoro Argentina, vlastně jenom jedno písmenko chybí. A sestra Anna Marie žila v Praze 7 v Argentinské ulici po svatbě s prvním manželem, otcem Michala. A já jsem měl v Moskvě ve škole přítelkyni z Argentiny. A EL CHE v originále byl z Argentiny. A Margarita Thacher – ( Margarita – Mohorita, Thatcher jako pokrývač stejně tak můj děda Gebelt ( HavelT), z nábřeží v H.P. a maršál Pokryškin, který mě „učil létat“ v Moskvě, a který za války létal na letadle Bell)  vedla s Argentinou válku v osmdesátých letech. Atd.Atd.Atd.

Newfoundland je podobné jako generál Westmoreland. New found land. Nově objevená země. Rusko. West more Land. Více země pro západ.

A to čeho jste si určitě všimli, i příjmení presidenta  a předsedy vlády jsou R a CHE , tedy naše R – L ( podzemí, Nizozemí, Amstel, Amsterdam, a obrácené hebrejské L je R) EL CHE. A na pozdějších schůzkách k nim přibyl Stalin. Soudruh El Che. Nebo podle Leonardo da Vinci psaní zrcadlově – je S číslice 2. Takže pak je to 2 EL CHE. A co je Dvojka to víte.

A finále – konference se uskutečnila ve dnech 9 – 12. srpna/August. 9.srpna, dva roky na to se mojí matce, z nábřeží v Horních Počaplech – H.P. narodili dvojčata, z manželství s Bohumilem Floriánem.( zahynul 10.května/May 1945 v Hradištku u Prahy. Vy už víte že May/květen je odzadu v roce August/srpen, a další událostí s tím spojené jsou popsány jinde) 

12.srpna/Augusta, se narodil v roce 1919 můj otec ve městě Volové/Mežgorje, A tím byl označen rok konce SSSR A světového komunismu, zcela detailně a na to upozorňuji především – V ROCE 1941. ŽE 21.SRPNA/AUGUSTA 1991 PADNE SSSR A SVĚTOVÝ KOMUNISMUS. A tak se také stalo. Byl jsem na Krymu. Kousek od Gorbačova.

A aby nedošlo k pochybám, tak ještě nachystali dva „pomocné body“ pro ukázku, že je to tak. Jakeš( Yakeš, nebo Jakovlev a S jako Dvojka) se narodil stejně tak 12.srpna/Augusta a Vasil Bilak/Gyula – Vasil Bílá Koule, se narodil 11.srpna/Augusta. Jako moje přítelkyně Gulya – baletka, Labutí jezero – v Novosibirsku. Ulice Gulyua v Tel Avivu vedoucí ke generál Allenby Street,Atd.Atd.Atd. 

 

3. First Moscow Conference (CAVIAR)

Moscow, USSR September 29 – October 1, 1941 Stalin, Harriman, Beaverbrook, Molotov Allied aid to the Soviet Union

Code name je jasné – CaViaR. C V R. V S L. Vasil. A také jsou to vajíčka, vejce. Konference se uskutečnila v September – October. SO. Strategické Operace.         Zúčastnil se Stalin a  Harriman – SSSR a USA – Holly ( Harriman) Spirit ( Stalin). Beaverbrook a Molotov – B.M. Basil/Vasil Mohorita. Pro dokonalost akce je to i přesně o nás dvou – o otci a o mně. Beaver Brook – B a B – Vasil a Vasil Mohorita..   A aby to bylo nezpochybnitelné tak Harri je česky Jindřich, jako Jindřichův Hradec kde otec optoval a kde je poledník, jako Jindřich Poledník. A jako Jindřišká věž – po Jindřichu II. pojmenovaná, kam jsem i já i Poledník Jindřich koukali ze stejné kanceláře předsedy ÚV SSM, na náměstí M.G. – Maxima Gorkého – Michail Gorbačov. A viděli jsme také do Jindřišské ulice kde je odedávna H.P. – Hlavní Pošta. A do Jerusalémské ulice, která se za Druhé světové války jmenoval Sedmihradská. Sedm a je to také Transylvánia . Tran sylva nia –  Vasil. A Tran.

Harri je i anglicky vyslovené Hurry. Hebrejsky Maher – rusky vysloveno Mager. S latinskou koncovou -it je to pak Magerit, jméno hrází,přehrad, které dali jméno městu Madrid.  Pan Harriman se narodil 15.listopadu. Moravcovou metodou je to plus dva 17.listopadu. A zemřel 26 července/July, na svátek mojí sestry Anna ( Marie). A na výročí Kubánského Hnutí 26.července ( Ernesto Che Guevara a Camillo Cinfuegos). Jeho dcera byl Kathleen – jako moje dcera Kateřina a jako Jekatěrinburg a druhá jeho dcera je Mary jako moje sestra Marie ( Anna Marie) a babička Hahn/ Gebelt z H.P. Horních Počapel, z matčiny strany.Atd.Atd.Atd. 

4. First Washington Conference (ARCADIA)

Washington, D.C. December 22, 1941 – January 14, 1942 Churchill, Roosevelt Europe first, Declaration by United Nations.

Arcadia je Archa – DIA. Loď DIA – Defense Inteligence Agency. Nedejte se zmást názvy agentur, minulých a současných. Tak jako ústřední zpravodajská služba byla vždy – myšleno centrální, jedno místo odkud se celý tento proces řídí a samotná CIA ,jako organizace, vznikla až po WWII. válce. To samé je s DIA. Vždy byla obrany zpravodajství a pak někdy vznikla agentura s tímto jménem. Ale to že to je Arca – tedy Loď znamená ,že byla jenom jedna. 

Dovolte mi v tomto případě malé odbočení. Věnováno těm co dodnes nepochopili, že Československá armáda byla jedna. Ano někteří byli ve WWII. na Východě a někteří byli na Západě a před tím ve WWI.  Legiích. Ale co se úkolů, především těchto dlouhodobých Operací týče, bylo armádní zpravodajství jen JEDNO. A žádné rozdělení na americké, britské a ruské neexistovalo v plánech na nové uspořádání světa. Ve všem postupovali jednotně. Ruku v ruce. Tři sestry. 

Arcadia byla i vinárna v Praze. Nemohu najít nikde její umístění. Dokonce, pokud si dobře vzpomínám, mi tam někdo někdy dovedl. Na webu žádná informace není.Arcadia je i část ostrova Peloponés. Hlavní město je Tripoli. Stejného jména jako hlavní město Lybie – L a B. A Tripoli. V Arcadii žil podle řecké mytologie Pan. Podle římské zvaný Faun. 

United Nation. UN. Můj trenér Hájek z Meteor Praha, který mi trénoval na basketbalový turnaj do NSR – Brémy – na který jsem jel v říjnu 1969, byl šéfredaktor UN – učitelských novin. A žil se svojí manželkou v Paláci Lucerna ( u Havlů). Jednou jsem je tam v pasáži “ náhodou “ potkal. Začátkem sedmdesátých let to bylo.

5. Second Washington Conference (ARGONAUT)

Washington, D.C. June 20 – 25, 1942 Churchill, Roosevelt Make first priority opening a second front in North Africa, postpone cross-English Channel invasion.

Druhá konference pod kódovým označením ARGONAUT. Byla to dlouhá cesta pro Zlaté Rouno. Kúži ze Zlatého Berana. Kůže a zlato a Beran. OR a OR a moje babička ( otcova matka) Baran a skupina Wolfram – Ram je Beran. A manžel sestry matky Baranikov. A Bartholomeus, zbavený kůže, a angram Mohorita Vasil. A Bartolomějská ulice, kde pracoval na policejním ředitelství první manžel matky, který zahynul 10.května 1945 v Hradištku. A OR jako světlo – tedy zlata třpyt. 

Argonauti se plavili neznámými vodami. Jako námořníci – mariňáci. A splnili co splnit měli. Argo – jméno lodi. Jako Arca u předcházející 4. konference. 

Je zajímavé že název konference je v jednotném čísle. Ne jak je v řecké Báji o cestě Iásona se svými přáteli z Iólku  do Kolchydy. Argonauté – anglicky Argonauts. Argonaut je jeden, podle názvu konference. Mořeplavec, námořník, mariňák…

Konference se konala v přesně po roce od napadení SSSR nacistickým Německem. Konference 20 až 25 – to jsou čtyři pětky,dvojky, nebo 0, nebo koule. Napadení se uskutečnilo 22. Měsíce června – June.  

6.Second Moscow Conference (BRACELET)

Moscow, USSR August 12 – 17, 1942 Churchill, Stalin, Harriman Discuss reasons for North African campaign instead of cross-Channel invasion, Anglo-Soviet pact on information and technological exchanges.

Kódové označení DRUHÉ konference je opět velmi a na první pohled jasné. BRaCeLeT.  BRC – Vasil a LT. Ano tam jsem byl na vojně.Dva roky od roku 1974, roku úmrtí maršála Žukova až do roku 1976. Útvar číslo 6174 – tedy 1919, po našem. Rok narození otce. A v 1991 konec SSSR a světového komunismu. 

Na programu měla posunutí vylodění spojenců v Evropě – přes kanál La Manche ( L.M.) . A rozhodnutí označit za prioritu otevření Druhé fronty v Severní Africe.

Zúčastnil se opět poradce presidenta USA Harriman – Výše popsáno, proč to byl právě tento muž. Z hlediska naší Operace Benjamin. 

Mancha je ze španělštiny česky skvrna – anglicky stain. A rusky pjatno –  A podle španělské provincie Castille La Mancha už vidíte sami, že to znamená Skvrna na Hradě. Stain on the Castle.

A samozřejmě to nejdůležitější na konec. Začala 12.srpna/Augusta, v den otcových narozenin. Otec byl v té době vězněn v sovětském Gulagu. A byla do 17.srpna/Augusta. A 17 hodin znamená také 5 – pjatno..pjat no – ne , nebo ano, yes???  

7. Cherchell Conference
Cherchell, Algeria October 21 – 22, 1942 ,Clark, Vichy French officers including Mast.A clandestine conference before the Operation Torch landings, in which some Vichy French commanders agreed not to resist the Allied landings in Morocco and Algeria.

V datu konání konference je opět 22. 

Cherchell je místo v Alžíru. Ale také je to Churchill – Cherchell. Je to, podle mě návod, právě k onomu jakoby  „hebrejskému čtení“. To znamená,že rozhodující jsou souhlásky a samohlásky se mohou měnit. Právě u těchto dvou slov je to naprosto a bez jakékoliv diskuse zřejmé.  CHRCHLL. CHRCHLL. Dvakrát EL CHE. 

Kromě toho je v lidově řečeno, češtině slovo cherchell známé jako chrchel. Výměšek z plic. Sputum odborně. Ano Sputim. A sputovky se nazývají zvláštní zkumavky nutné pro jeho vyšetření. S jako 2 a putovky se nazývají v Ruštině cestovní příkazy pro vojáky. Při přesunu, vlakem autobusem atd. Mám otcovu putovku z Gulagu do Buzuluku. Já a všichni naši vojáci je mívali v letech totality k různým cestám. Ale bez putovky šel z Putimy do Budějovic voják Švejk. Tak to bylo už dávno v knize Jaroslava Haška zapsáno. Proto nebyl Hašek s legionáři. Byl tam  ve městě Bugulma – Vasil M. – , kde dostával náměty od osob, podle mě, z Carské ochranky, ruské vojenské rozvědky, právě proto, aby je vepsal do svého geniálního díla. Pro jejich využití v další válce a i v té další, Studené válce.

Vždyť jeho manželka, kterou zanechal v Praze byla Mayerová ( jako Mohorita,Megrit, Maguire,Margharita, Meyer,Meier,Majer atd.). Jarmilka, jak jí říkal. A my víme že Iáson česky je anglicky Jason. Tedy že jeho manželka byla Jarmila Mayerová, česky a anglicky Iarmila Meyerová. I.M. Military Inteligence. To určitě v Rusku věděli…Protože se narodila 28. června, což je děleno dvěma podle Moravcovi metody 14.června. Svátek Vasila a den založení US ARMY v roce 1775. A den narození Ernesta Che Guevary.

V jedné z mých nemnoha putovek jsem byl vyslán, někdy v roce 1984 nebo 1985, to už nevím přesně do Alžíru. Popisuji jinde. 

8. Casablanca Conference (SYMBOL)
Casablanca, Morocco, January 14 – 24, 1943, Churchill, Roosevelt, de Gaulle, Giraud, Plan Italian Campaign, plan crossChannel invasion in 1944, demand „unconditional surrender“ by Axis, encourage unity of French authorities in London and Algiers

Kódové označení je jasné na první pohled. Symbol – SMBL. BSLM. VaSiL M. Vasil Mohorita. 

Casablanca je v překladu ze španělštiny do angličtiny White House. Bílý dům. Nebo také bílé house. V našem překladu. Proč? No to vidíte na první pohled. Této konference se i Giraud. Po zpátku DR.G. Doktor Guevara. Ano byl doktor. Lékař.

A Morocco , je Maroko, nebo po našem Moloko. Milch, Milk, Late, Leche, CHalav. A Milka založená 17.listopadu 1825.

A přichází příležitost uvést další souvislost. Vy co čtete a pamatujete si víte, že otec dostal putovku z gulagu Kožva v Pečorském okrese tak, aby byl v Buzuluku dne 30.března. V ten den byl odveden do československé armády. V den výročí narození Goya a Gogh. (A v dne výročí úmrtí Karl May.) A nyní se podívejte na jméno pozdějšího francouzského presidenta. Gaulle. Španělsky čti Gauje. Goje. Nebo argentinksko-uruguayskou výslovností Goze Jako třetí k těm dvěma. Goya,Gogh,Gaulle. Koncovka je stejná v různých jazycích – Y,G,J,CH,C,Z,K… Ale také to čteme v češtině jako Gol. Gól. Šajba rusky, německy tor. Ze slovenské obce Šajby byl výsadkář Meyer. Velitel posledního výsadku výsadkářů  z východu do Protektorátu v roce 1945. A tor, je už notoricky známé, Tripoli,Trojačky,toro, turrón atd.atd.atd. O hokeji je samostatná kapitola, tady na mém webu.

 9. Yenice Conference

Yenice, Tarsus, Turkey, January 30 – 31, 1943, Churchill, İnönü Turkey’s participation in the war.

Yenice je i Ienice, Jenice – z internetu informace – Baby names that are similar to Jenice: Alice, Ance, Anica, Annice, Annie, Arnie, Avice, Bence, Bene. Jenice is of Hebrew and English name. The English meaning of Jenice is: God is gracious, Fair one. Jenice is a variant of the hebrew name Janice a and the English name Jenny.

Je tam spousta jmen. Ale shoda v některých je zcela zásadní, pro Operaci Benjamin. Alice, je krycí jméno mé argentinské přítelkyně ve škole v Moskvě. Moje sestra byla Anna, stejně jako babička Baran, tedy i Annie, Anica, Annice. A je to jméno související i se jménem Bence – Venca a hlavně Bene – Ben – Benjamin. A sestra prvního manžela matky Bohumila Floriána byla Jenny. Teta Jenny jsme jí říkali. ( příjmením Frank).

Churchil a Inönu je iniciálami Ch a l. Tedy I jako I ale také l jako malé L. Takže také EL CHE. 

A Inönu Turkey je podle tohoto klíče LT. Jako místo kde já jsem sloužil základní vojenskou službu 1974-76 a moji dva bývalí  nevlastní bratři dvojčata skoro celý život jako důstojnici armády. V kasárnách Jiřího z Poděbrad. (Havel, Forman, Mašín v internátu v Poděbraděch).

A Tarsus je  naše známé – Tar, tur,toro,tor,turrón, Trojačky, Tripoli atd.

10. Third Washington Conference (TRIDENT)
Washington, D.C., May 12 – 25, 1943, Churchill, Roosevelt, Marshall,Plan Italian Campaign, increase air attacks on Germany, increase war in Pacific.

Kódové označení Trident je už snad jasné. Trident je trojzubec Boha či krále moří Neptuna nebo Poseidona. Je i znakem Ukrajiny. A jako písmeno je to M – má tři zuby a W, má také tři zuby.

Konference se uskutečnila 12. května/May. A to už víme že May/květen je August/srpen – pátý měsíc od konce roku. Jakoby čteno Hebrejsky odzadu. Což Hebrejština nedělá. To by nebyl potom, žádný kód. Takže 12. srpna/Augusta se narodil můj otec Vasil Mohorita. Zase je tady to stejné datum – LUCERNY, OSVĚTLOVAČE – A tím i mě, jako jeho OTISKU – jak uvádí pro zainteresované příjmení velitele skupiny Wolfram kpt. Otisk ,vysazené z Londýna do stejného operačního prostoru, kde byla otcova skupina z Východu ARAP. Beskydy – Morava – B.M.

Konference skončila 25. A to je můj rok – otisku – narození. 1952.

Přítomen byl kromě R a CH, také generál Marshall. ( tvůrce poválečného Marshallova plánu). Náčelník generálního štábu armády USA. Jak už jsem psal jinde byl první a jediný do té doby, který neabsolvoval West Point akademii ,ale Military Institut Virgina. M a I a V. Mohorita Ivan a Vasil ( Václav). Oba z Volové. A naši známí rumunští dobrovolníci ve Španělsku v roce 1936 Ioan a Vasile. A jako Ivan a Václav Havlovi v Praze. Atd.Atd.Atd.

Na této konferenci se projednával, v angličtině – Plan Italian Campaign.  Tedy Plan I C. A zase víme že to je i malé l. Tedy Plan EL CHE. Neboli Plán Dvojky/Dvojice –  Rooswelt a Churchill. Tedy US a UK. A vy už víte, že US – United states je i SU – Sowit union. Takže výsledek je stále stejný – Tři sestry. Ale jedna skrytě. Jak jinak to mohlo v časech komunismu v Ruské- sovětské armádě být ???. 

11. Quebec Conference (QUADRANT)
Quebec, Canada, August 17 – 24, 1943, Churchill, Roosevelt, King,D-Day set for 1944, reorganization of South East Asia Command, secret Quebec Agreement to limit sharing nuclear energy info.

Tuto konferenci jsem popisoval v příspěvku, podíl sestry BRITISH ARMY na Operaci Benjamin. V části město Quebec. Tak jenom krátce. Kódové označení je kvadrant – čtvrtina kruhu. Čtvrtina celku – tedy i čtvrťák. Byl u toho B.L.M. ( jeden z hlavních klíčů B.L.M.) – předseda kanadské vlády.

Konference byla zahájena  dne 17. srpna/Augusta.  Generál Štěpán Bunzák, který odvedl mého otce a Ivana Mohoritu do SSSR v roce 1939 do SSSR byl v té době vojákem československé armády. Narodil se také ve Volové jako otec a Ivan Mohorita. A to dne 19.srpna/Augusta. Tedy 17 plus dva je 19. A 19 jeho datum narození plus dva je 21. A co je 21 srpen/August víme a víme, že to je i 12. srpen/August, narození mého otce a Jakeše. Dva. A narodil se SEDM dní po otci. 19.srpna/Augusta 1919.

Generál Bunzák, jak je již popsáno jinde byl přibližně dva roky před Ernestem Che Guevara vojenským poradcem v Kongu. Bunzák asi v 1961 a Che v roce 1965. Před odjezdem do Prahy, kde jsme se setkali a před odjezdem   na Operaci B. B jako Bolivia. Ale i jako Benjamin.

12. Third Moscow Conference
Moscow, USSR, October 18 – November 1, 1943, Foreign ministers Hull, Eden, Molotov, Fu; and Stalin, Moscow Declaration

To byla schůzka ministrů zahraničních věcí USA – HULL a Velké Británie EDEN a SSSR MOLOTOV. Přítomen byl i čínský ministr zahraničí FU. Setkali se se Stalinem. 

Hull, kromě toho že mu v Moskvě říkali Gull, byl křestním jménem Cordel – DR EL CHE. A mohli mu říkat i Chull. Obé jsem slyšel jako náhradu za H , které ruština nepoužívá. V tomto případě je to přímo a jasně dvakrát EL CHE. Sloužil ve funkci nejdéle ze všech ministrů zahraničí USA. Celých 11 let – a 11 je i 1 a 1 a to je Dvojka, po našem. Narodil se v Olympus – Tennessee. Všimněte si Olympus. A OT, je také polovina z OTTO – tedy 4. Italsky je otto osm. Proto píšu polovina je 4. A to je zase římskými IV. Ivan a Vasil a Ioan a Vasile a Ivan a Václav.

Eden je popsán podrobně výše u předcházející konference. Víte tedy že se narodil 12 června/Juni a to je podle Moravcovi metody 12 plus 2 celkem 14. 14. června jako má Vasil svátek, narodil se Ernesto Che Guevara a byla založena US Army. A v Praze je Eden, Slavie – Vasile atd.atd.atd.

Fu znamená v čínském jazyce záznam. Poznámka, vzkaz, zpráva. Většinou v Číně na bambusu, ale i dřevě atd. V angličtině Tally – tedy zase LT. Litoměřice. 

13. Cairo Conference (SEXTANT)
Cairo, Egypt, November 23 – 26, 1943, Churchill, Roosevelt, Kaishek, Cairo Declaration for postwar Asia

Kódové označení Sextant. Wikipedia o sextantu říká toto: A sextant is a DOUBLY reflecting navigation instrument, that measures the angular distance between TWO visible objects. Sextant byl nejpoužívanější přístroj pro navigaci od 18 do poloviny 20.století. 

Z toho lze usoudit že právě DVA objekty, značky, názvy, jména, byly dlouhodobě označeným základem spojení bez osobní komunikace mezi Třemi sestrami. To znamená můj otec a já. Otec a Bunzák, a Ivan a Vasil – Ivan a Václav a Ioan a Vasile. Jakeš a můj otec – 12.srpna/Augusta. Moji bývalí nevlastní bratři Dvojčata. Marie a Josef , prarodiče mojí manželky Svoboda v BEROUNě a sestra prvního manžela mojí matky , Marie a její manžel Josef v BRUNtále. A já na Dvojce – Vinohradech pracoval do roku 1978 a otec od roku 1988 do svého úmrtí v říjnu 1990 tam na Dvojce – Vinohradech žil. A můj tchán Miroslav Svoboda, jako syn Svobody, Miroslav popravený za WWII. v koncentračním táboře. A Stejného data narození jako já – Miroslav Šlouf – 19.září. Ten, ale svoji roli v Operaci Benjamin nechápal. To je ale jiný příběh. 

Sextant je ale i souhvězdí na nebeském rovníku. Bylo vytvořeno v 17.století. A vytvořil ho Jan HAVELIE – Jan je rusky Ivan a Havel.  

14. Tehran Conference (EUREKA)
Tehran, Iran, November 28 – December 1, 1943, Churchill, Roosevelt, Stalin, First meeting of the Big 3, plan the final strategy for the war against Nazi Germany and its allies, set date for Operation Overlord

Toto byla první schůzka jak píší na wikipedii BIG 3. Velké trojky. Podíváte li se pozorně na BIG 3, tak uvidíte že v ruštině to jsou iniciály bratrů Havlových. B jako ruské V – Václav a I jako Ivan a G jako Gavel – Havel. A Ivan a Václav/Vasil byli celkem 3x. A zase znova Vasil a Ivan Mohorita z Volové a Ioan a Vasile z Rumunska z IG – Iron Guard.

Schůzka byla v T.I. – tedy zase velké T a můžeme říct malé L – l. LT. Litoměřice. Mácha a Máj. Například kromě jiného, který napsal Máj – May na Dobytčím trhu v Praze – dnes Karlovo / Charlie naměstí.

Konference byla na rozhraní měsíců 11 a 12. Dohormady 1112. Tedy  po našem i 1775 Rok založení US ARMY ( 14.června/Juni) a US MARINE ( 10.11. což je také 1775)

15. Second Cairo Conference Cairo, Egypt
December 4 – 6, 1943, Churchill, Roosevelt, İnönü, Agreement to complete Allied air bases in Turkey, postpone Operation Anakim against Japan in Burma.

Druhá konference v Cairo – CR – Churchill Roosvelt – CH L – EL CHE, se uskutečnila ve dnech 4 až 6. prosince/December. 6.prosinec je významný datum, protože to je svátek svátého Mikuláše – česky a Nikolaj rusky a Mikola ukrajinsky.. A taky je to jihomoravský Mikulov ale hlavně Mikulandská ulice, vedle Voršilské a Bartolomějské kde proběhl zásah večer 17.Listopadu 1989. A vy už víte že velitel sovětských vojsk v Československu v roce 1989 byl Vorobjov a Vorošilov byl jeden z pěti prvních sovětských maršálů jmenovaných v roce 1935. A že Vor je plavidlo, které sloužilo ke splavování dřeva a můj otec to dělával před WWII. A také to dělali Podskaláci v Praze. Kteří sídlili tam co je Svobodova ulice a Albertov na Dvojce. Na nábřeží Vltavy.

Co ale nevíte a já se k tomu brzy dostanu v jiném povídání tady na webu, že vedoucím oddělení VYSOKÝCH ŠKOL městského výboru KSČ v Praze byl Maršál. Dlouhá a předlouhá léta. Myslím, že právě jeho střídal v této funkci Miroslav Štěpán, když přišel z funkce presidenta Mezinárodního svazu studentstva v roce 1987. A šéfem Maršála ( Josefa, pokud mi paměť neklame) byl Bohumil Němec. B.N. – Božena Němcová a Václav Havel, Vítezslav Hálek, Václav z Hájku v naší řeči. To ale už znáte. Bohumila Němce také střídal Miroslav Štěpán při svém raketovém startu na městském výboru KSČ. Bylo to jen o několik měsíců – možná rok později. Na Maršálovi bylo zajímavé, že i vypadal jako většina sovětských maršálů – menší postavy a trochu zakulacený v mírové době. Jako maršál Jazov, když uznal naše vítězství, v chodbě Kremlu v roce 1998. A podal mi ruku s maršálským pohledem. Popsáno jinde. Dovolil jsem si odbočit. Ale právě tady vidíte komplexní a jasnou souvislost mezi jednotlivými událostmi. Tak jak byli naplánované za WWII. tak byly potom přesně podle plánu provedené.

Na konferenci byl turecký ministr zahraničních věcí Inönu. Turecko Inönu – TI a zase je to TL – LT. Litoměřice.

Projednávala se Operace Anakim. Její posunutí. Šlo o operaci proti Japoncům v Barmě. Ana je také španělské ženské jméno Anna. Jako moje sestra a babička Baran a Anna Mohorita Lemak v USA. A KIM se ujal moci v Koreji, dnes Severní a vládne tam jejich klan, dodnes. 

Kromě toho KIM byla i Komunistická Internacionála mládeže, ustavená v Moskvě.

V Barmě sloužil čtyři roky, v osmdesátých letech, dvacátého století otec manželky Miroslav Svoboda. Jako obchodní přidělenec. Vedoucí obchodního oddělení velvyslanectví ČSSR. To už tu také bylo.

 

16. British Commonwealth Prime Ministers‘ Conference
London, England, May 1–16, 1944, Churchill, Curtin, Fraser, King, and Smuts, British Commonwealth leaders support Moscow Declaration and reach agreement regarding their respective roles in the overall Allied war effort.

Konference předsedů vlád zemí britského Commonwealth se uskutečnila 1 – 16. května/May v Londýně. Květen je pátý měsíc, takže to je i Srpen/August, odzadu. Jde tedy o datum kdy se narodil generál Bunzák – 19/16 a otec 12 srpna/August nebo květen/May. A 7.květen/May se narodil třetí z jejich skupiny, která odešla do SSSR v roce 1939, a také z Volové Ivan Mohorita. Už jste si všimli souvislost s jinou trojicí důstojníků? Iniciály byly stejné. Za World War II.               M a M a B.

17. Bretton Woods conference
Bretton Woods, USA, July 1 – 15, 1944, Representatives of 44 nations.  Establishes International Monetary Fund and International Bank for Reconstruction and Development.

Bretton Woods je B.W. – tedy B.M. Vasil Mohorita. Uskutečnila se ve dnech 1- 15 července/July. 15 plus 2 je 17.červenec/July. Datum vyvraždění carské rodiny a cara Nikolaje ( můj syn Nikola) v Jekatěrinburgu ( dcera Kateřina). Manželství moje a Svoboda, bylo uzavřeno také 17.července/July. A jinak je to 17.07. – den založení US MARINE – 10.11. a spousta další ch dat už v textu mnohokrát a mnohokrát uvedených. Úmrtí Brežněva, povýšení mého otce na plukovníka atd.atd.atd.

Červenec/July je SEDMÝ měsíc. Pozpátku je, ale měsíc červenec sedmý od konce – červen/Juni. A 15 minus 1 je 14. A to je můj svátek a založení US ARMY a narození Che Guevara.   

18. Dumbarton Oaks Conference
Washington, D.C., August 21 – 29, 1944, Cadogan, Gromyko, Stettinius, and Wei-chün. Agreement to establish the United Nations

Název konference je  D – umbarton – O aks – C – onference. Doc. To víme, že je Doctor anebo Dok. V přístavu. 

Její konání bylo opět v datu spojeném s mým otcem a Jakešem. 12 -21. srpna/Augusta. A s datem Okupace v roce 1968 a datem krachu puče v SSSR v roce 1991. A otec se narodil v 1919 stejně jako generál Bunzák( ten se narodil 19. Plus 2 je také 21). Kromě toho víte, že v době konání konference, lépe řečeno v poslední den jejího jednání vypuklo na Slovensku – slovenské národní povstání. Husák,Šmidke, Novomeský. Husák byl v 1989 president a Šmidke byl Šmíd. Jako kovář – kovar – soval – vasil. Moji dva bývalí nevlastní bratři – dvojčata, byli Novomestští. Absolvovali vojenské učiliště ve slovenském Novém mestě.

Na této konferenci byl projednán souhla s ustavením UN. Také Učitelské noviny a Hájek. To už bylo výše. Této schůzka se zůčastnil i Gromyko. Národností Bělorus. Jméno znamená Hrom, hromyko, nebo hlasitý. Podstatné je to ,že pracoval prakticky celý život v USA. Jako velvyslanec. Tedy jako mého přítele Tichomirov z Moskevského MAI, tchá a tchýně. Chodil jsem k nim několikrát při svých návštěvách Moskvy. Při jedné cestě taxíkem od nich do hotelu na Leninských – původně Vrabčích horách, ano jako poslední velitel Sovětské armády na území Československa generál Vorobjov, mi taxíkář řekl ,že mluvím rusky jako Litevec. Určitě chápete co to bylo za taxíkáře a co tím myslel. Po návštěvě u Tichomirova z MAI.

Gromyko prosadil v politbyru ÚV KSSS do funkce Generálního tajemníka Michaila Gorbačova. V roce 1985.  

19. Second Quebec Conference (OCTAGON)
Quebec, Canada, September 12 – 16, 1944, Churchill, Roosevelt. Morgenthau Plan for postwar Germany, other war plans, Hyde Park Agreement

Druhá Quebec conference, je popsána také příspěvku o sestře British Army. Její název je Octagon, což je osmiúhelník. Víme, že deštníky, mají většinou tvar Octagonu. Konala se ve dnech 12 až 16. září/September. 12. září/September se narodil syn sestry Michal. 14.září/September se narodil Jenerál/ Generál, můj předchůdce v kanceláři na náměstí Maxima Gorkého. M.G. Michal a Generál/Jenerál. A 19/16 jsem se narodil já a Miroslav Šlouf. A o dva dny poté 19 plus dva 21.září/September se narodil druhý manžel mojí sestry Anna Marie, Jiří/George. 

Na této konferenci byl předložen Morgenthau plan. Mogorita i Mohorita je tam. 

Byl tam uzavřen tak zvaný Hyde Park Agreement. H.P. – Jako Horní Počaply mojí matky a Horní Počernice ( tam sloužil) mého otce. A ředitelství mého US – učňovského střediska v Horních Počernicích – H.P.

O několik týdnu po jednání této konference byl otec vysazen jako příslušník – výsadkář, zpravodajské skupiny ARAP do Protektorátu. Morava Beskydy – B.M. Podobně jako 16.dubna/April roku 1941 Otmar Reidl. O.R. Jediný účastník  OPERACE BENJAMIN. 16.duben/April je podle našeho v kalendáři měsíců pozpátku – 16.září/Sptember. Deštník je ve Španělštině PARAGUAS. Je tam i název otcovi skupiny PARA – ARAP a je tam i GUAS – GAS – Gustav – Augustus. Kromě toho to naznačuje i padák. Tedy výsadek. Behind enemy lines.

20. Fourth Moscow Conference (TOLSTOY)
Moscow, USSR, October 9 – 18, 1944, Churchill, Stalin, Molotov, Eden. Establishing post-war spheres of influence in Eastern Europe and Balkan peninsula.

Kódové označení konference je Tolstoj. Jak víme všichni, byl to autor románu Vojna a Mír. V.M – Vasil Mohorita. Ale určitě také to znamenalo konec Vojny a nyní bude Mír. V Ruštině tnamená slovo Mir i svět. Takže je dvojsmysl jasný. Válka a Svět.

Konala se ve dnech 9 – 18. říijen/October v Moskvě. Byla jen ve DVOU. SSSR a Velká Británie. 9.října je datum „úmrtí“ Ernesta Che Guevara. Končila 18 října/October což je podle našeho systému i březen/March. A 18 minus dva je 16. 16.března/March ( 1949) se narodila moje sestra Anna Marie.

21. Malta Conference (ARGONAUT and CRICKET)
Malta, January 30 – February 2, 1945, Churchill, Roosevelt. Preparation for Yalta

Opět se setkáváme se slovem Argonaut. Výše popsáno poměrně obsáhle. Cricet je i Kriket kolektivní hra, ale je to i cvrček. Brouk. Rusky ŽUK. Ano jako Žukov a hrající brouci – Beatles – a jako automobil polské výroby, který byl v našem učňovském středisku v ulici Mezihoří/Mežgorje/Valley.

Konference byl na Maltě. Hlavní město Malta je La Valeta. M a L a V. Mohorita Ludmila Vasil. Kromě toho si všimněte, že je tam i dvakrát LT. Kde žili a pracovali celý svůj život dva – dvojčata, moji dva bývalí nevlastní bratři. M a LT a L.V a LT.

22. Yalta Conference (ARGONAUT and MAGNETO)
Yalta, USSR February 4 – 11, 1945,Churchill, Roosevelt, Stalin. Final plans for defeat of Germany, postwar Europe plans, set date for United Nations Conference, conditions for the Soviet Union’s entry in war against Japan

Jalta/Yalta konference se uskutečnila v PALÁCI LIVADIJA, na KRYMU. Kódové označení zase Argonaut ( v jednotném čísle ) a Magneto. Co je Argonaut v jednotném čísle je výše uvedeno. A Magneto je podle Wikipedia: „Magneto ( Max Eisenhardt ) is a fictional character appearing in American Comics, commonly in association with X – MEN.“

Jeho fiktivní předloha je uvedena na Wikipedii, část uvádím pro pochopení celé souvislosti a vztahu s Operací Benjamín. Samozřejmě, že je dobré se podívat na celý příběh.

 „Magneto was born Max Eisenhardt sometime in the late 1920s to a middle-class German Jewish family. Max’s father, Jakob Eisenhardt, was a decorated World War I,veteran. Surviving discrimination and hardship during the Nazi rise to Power, the passing of the Nurenberg Laws in 1935, and Kristallnacht Max and his family fled to Poland where they were captured during German invasion in Poland and sent to the Warsax Ghetto Max and his family escaped the ghetto, only to be betrayed and captured again. His mother, father, and sister were executed and buried in a mass grave, but Max survived, possibly due to the manifestation of his mutant powers. Escaping from the mass grave, he was ultimately captured yet again and sent to Auschwitz, where he eventually became a Sonderkommando While at Auschwitz, Eisenhardt reunited with a Romani girl named Magda, whom he had fallen in love with when he was younger, and with whom he would escape the concentration camp during the October 7, 1944 Revolt

Following the war, he and Magda moved to the Ukrainian city of Vinnitsa, and Max adopted the name „Magnus“. Magda and Magnus had a daughter named Anya, and lived uneventfully until an angry mob, spurred on by the first manifestation of Magnus‘ powers, burned down their home with Anya still inside. Magnus was enraged at the mob for preventing him from rescuing Anya, and his powers were unleashed, killing the mob and destroying a part of the city. Magda, terrified at Magnus‘ power, left him and later gave birth to the mutant twins Pietro and Wanda before she died. Wanted by the authorities for the deaths and destruction in Vinnytsia, and while searching for Magda, Magnus paid a Romanian forger, Georg Odekirk, to create the cover identity of „Erik Lehnsherr, the Sinte gypsy“.Erik“ relocated to Israel, where he met and befriended Charles Xavier while working at a psychiatric hospital near Haifa where Gabrielle Heller resided. There, the two debated the consequences humanity faced with the rise of mutants, though neither revealed to the other that they were mutants. However, they were forced to reveal their inherent abilities to one another while facing Baron Strucker and Hydra. Following the battle, Erik, realizing that his and Xavier’s views were incompatible, left with a cache of hidden Nazi gold, which provided him with the finances to pursue his goals.“

V tomto textu je jasně vidět souvislost mezi Kódovým označením Magneto a Operací Benjamín. Jako Nejdůležitější uvedu shodu se se skokem mého otce do Protektorátu v sestavě skupiny ARAP. ( PARA je hebrejsky kráva)  a jeho útěkem z koncentračního tábora Osvětim v průběhu povstání dne 7. October. 1944. A s datem narození Václava Havla, který se narodil 7 minus 2 a to je 5.října/October. Můj děda Gebelt/ Goeblat – Havel T,je židovské jméno z Baden – Würtemberk. Kde sídlí ve městě Stuttgart firma Mercedes – Benz. M.B. A proč mi říkali spolužáci a další z mého okolí, v dětství i Žide i Cikáne.  Varšava byla první destinací kde pracoval otec mé manželky Miroslav Svoboda ( shodné s Miroslav svoboda syn Ludvíka Svobody, který zahynul v koncentračním táboře.) Vinitsa je vinice – Vinhrady – Dvojka a kde jsem já působil a žil a ženil se Beneš a narodil se Jan Masaryk a žil můj otec atd. Ludvík Svoboda se narodil v Hroznatíně. Magda byla moje československá spolužačka ve škole v Moskvě. S Wandou jsem seděl v kanceláři na MV SSM u Hájka v roce 1972/73, před odchodem na Dvojku. Anya a George je moje sestra a její druhý manžel Jiří. V Norimberku jsem strávil asi dvacet hodin v říjnu 1969. Přestupovali jsme z vlaku Praha – Würzburg do vlaku do Brém. Tam jsem byl přímým účastníkem – pozorovatelem, masakru při střetu neofašistů z NPD a antifašistů a německé policie. S Gabrielou Černou jsem cestoval Vlakem Družby do Moskvy, někdy v roce 1973/74 na Leningradský rajón. Byla v té době studentkou medicíny na FVL UK u nás na Dvojce. Heller je spisovatel a napsal Hlava XXII. Dvacet dva. O pilotech US Air Force. Mimochodem mojí oblíbenou knihu.Petr byl bratrance Gebelt/Goeblat, Syn matčina bratra Karla ,který pracoval v pražském hotelu JALTA na Václavském náměstí. Dlouhá a dlouhá léta. Otec byl vlastně po připojení Podkarpatské Rusi k SSSR také z Ukrajiny. Erik je pravděpodobně Honecker a Krenz. S nimi jse se zúčastnil, tak jak já říkám poslední večeře, ve Fridrichstatd Palast v Berlíně 7.října/ October na oslavách 40.výročí založení NDR. S Gorbačovem, Ceauceskem,Jakešem,Živkovem, Jaruzelským atd.

Samotný Magneto jako X – Men, se objevil v komiksu 1.září 1963. Tedy na 24. výročí zahájení World War II. Text napsal Stan LEE. Jako já LEE. A Jack Kirby. Jack jak víme je konektor – spojka. A je to i Honza -asi český v tomto případě. Je to i hever který se používá v autodílnách ke zvedání automobilů.Atd.atd.atd.

V PaláciLivadija jsem byl. Je v blízkosti Jalty. A na Krymu jsem byl i 21.srpna/Augusta v roce 1991, době Moskevského puče. Který zmařila Tamanská divize u které jsem byl v roce 1972 s celou zahraniční fakultou spolužáků, studentů komsomolské školy. Bylo to kousek od Moskvy.

Na Krymu jsem byl kousek od místa sídla sovětské vlády, kde měl své letní sídlo Michail Gorbačov a kde byl průběhu puče internován. V tomto stejném místě, jsem byl v létě 1989. Taky v srpnu.

   23. United Nations Conference on International Organization
San Francisco, USA, April 25 – June 26, 1945. Representatives of 50 nations United Nations Charter

UN už tady bylo mnohokrát. Charta Spojených národů přijata za účasti 5O států.  

 

24. Potsdam Conference (TERMINAL)
Potsdam, Germany, July 17 – August 2, 1945, Stalin, Truman, Attlee , Churchill      dopsat      . Potsdam Declaration demanding unconditional

Kódové označení Terminal – konečný je srozumitelné. Uskutečnila se ve městě Potsdam, což je i Post a dam. Přehrada – Megrit a post, jako nositel zpráv. Ale i jako Hlavní Pošta, H.P. v Jindřišské ulici.

V češtině je Potsdam zváno Postupim. Město se nacházelo v sovětské okupační zóně, později na území NDR. Všimněte si jeho názvu v češtině. Postupim. Je to jako Newfoundland a generál Westmoreland. Nově nalezená země a Západ více země. A postupim je správně česky, spisovně postoupím. Ano to říkali ruští maršálové – proto schůzka byla v Potsdam/Postupim, že  území vám postoupím. A tak se také stalo. V roce 1991. Jako rok narození otce a generála Bunzáka. Dvou ze tří z Volové.

Na schůzce nebyl president Roosvelt  ale jeho nástupce Truman – což je po našem – Tři muži. Nahoře zmínění Tři muži jako dorozumívací systém. M a M a B. 6.leden Tři králové. Matka se narodila 4.leden/January a plus dva je to 6. A svatbu s otcem měla 8.leden/January což je minus 2 zase 6. A byla v sedmém měsíci těhotenství.

V polovině jednání nahradil premiéra Churchill nový britský předseda vlády Attlee. A teď se dívejte velmi pozorně. Att a lee. AT and T je nadnárodní americká telekomunikační společnost. Podle našeho klíče kdy A je číslo 1 a podle naší „římské abecedy“ kdy l je také jedna – l malé L, je písmeno T devátým v této naší  abecedě. Tedy název společnosti  je 19 a 9. 19.09. Datum mého narození. A už vám známého roku 1909 se vším co se v něm odehrálo. Co je ale zajímavé ,že tato telekomunikační společnost byla původně majetkem pana Bell. Vynálezce telefonu. SKOTA ze Skotska/Alba. A vy víte že na letadle Bell létal za World War II, maršál Pokryškin. A aby bylo jasné o koho jde je druhá část jména Attlee –  LEE.

  Symbolické je,že byla na území pozdějšího NDR. A že jsem u konce NDR byl jak je výše a jinde mnohokrát uvedeno byl. U stolu číslo dva. s Egonem Krenzem a ministrem obrany NDR Kesslerem. A Matejem Lúčanem.

Vrcholem symboliky je ,že byla od 17.července – popravy carské rodiny v Jekatěrinburgu.

Schůzka skončila 2.srpna/August. Za čtyři dny na to byla svržena atomová puma pod kódovým označením „Litle Boy“ na Japonskou Hirošimu. 6.srpna. 6 krát dvě je dvanáct. 12.srpna/August se narodil otec. A 9.srpna/August byla svržena atomová puma pod kódovým označením “ Fat Men“ na Japonské Nagasaki. 9.srpen/August je po našem měsíc osvobození ,9.květen/May, Československa. V tomto případě označení centrály KLÍČE – Operace Benjamin. Operace B, chcete li. Konce SSSR a světového komunismu. Svržení dvou pum ukázalo jak by to dopadlo kdyby někdo chtěl někdy něco podobného udělat. A také určitě, mělo ochladit hlavy některých jednotlivých vojevůdců, kteří ne dobře chápali tuto velkou vojenskou hru. A válčili by pořád. Válka musela co nejrychleji skončit aby se svět z ní mohl vzpamatovat. A přijmout Marshall Plan a znovuvybudovat ekonomiku Evropy. V první fázi Západní a po roce 1991 i Východní.

A úplně na závěr. Několik dat, aby jste viděli jaký záběr celá Operace měla. Dne 5.října/October se narodil Václav Havel. Dne 7.října/October se uskutečnil PARA výsadek skupiny ARAP s mým otcem Vasil Mohorita, dne 9.října/October „zemřel“ Ernesto Che Guevara, při Operaci B, Bolívia. A 11.října/October se narodil Ivan Havel. Rekapituluji 5 a 7 a 9 a 11. Ano správně vidíte. Samá LICHÁ čísla. EL CHE. – Roosvelt a Churchill. A protože byl compaňero, tak ale neveřejně, v této Operaci Benjamin i Stalin. A je použito české slovo LICHÁ. Protože to bylo chystáno v češtině – bez háčků a čárek. A v kombinacích s angličtinou, ruštinou a španělštinou a hebrejštinou.

Soudruh EL CHE. – SECH – SEČ. Tam byla Ústředí politická škola SSM. Kdo umíte rusky, tak si napište, nebo uvědomte v paměti v ruštině,  první písmena ruského názvu. CPŠ. A dívejte se na ně co mohou znamenat. 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *