CORTÉS – KERTÉSZ Díl II.

335 zobrazení
TiskTisk

V díle druhém se dozvíte něco o další postavě v OPERACI BENJAMIN. Byl to další CORTÉS. Tento CORTÉS byl RUDOLF (C.R.) a narodil se v PLZNI, roku 1921 a to je 436 let po CORTÉS HERNÁN (C.H.), který se narodil v roce 1485 ve španělském MEDELLÍN. Řeckými číslicemi je to υλς. “ YΛΣ “ YPSILON a LAMBDA a SIGMA – YLS. A to vy víte, že první písmeno slova YLS v řečtině – Y/u – YPSILON napíšu já nebo nějaký podobný škrabal jako já, rukou i tak, že bude vypadat jako V-v. A tak je YSL i VSL, a tak je to VASIL, a tak i BASIL. Důležité je i to, že malé písmeno SIGMA – ς – má své velké písmeno – Σ–a to je, když ho pootočíme naše v latince i v azbuce – M. Písmeno LAMBDA – Λ – je v ruštině používané – L. Správně řečeno je to jeden z typů písmene – L–v azbuce. Můžete ho vidět na tom nejviditelnějším místě pro „supertajné operace“. Na MAUZOLEU (anagram WAZIL nebo VAZIL M.) LENIN. Podívejte se na to na internetu, jak to vypadá. Je na něm ze strany RED SQUARE – KRASNOJ PLOŠČADI – RUDÉ NÁMĚSTÍ – ČERVENÉ NAMESTIE – PLAZA ROJA – napsáno těmito typy písmen slovo LENIN – ΛEHИH. A to již víte, že v naší hebrejštině bez samohlásek je to pouze ΛHH. A to celé „postavené z nohy na hlavu “ je VHH. Tedy zase v naší hebrejštině, čteno odzadu HA H.V. Hebrejský člen HA a HAVEL VÁCLAV. Samozřejmě že víte že v azbuce je VLADIMÍR LENIN – V.L.B.Λ. A to je postavené z nohy na hlavu V.B. A tak se dostáváme k základnímu klíči celé OPERACE BENJAMIN, protože SIGMA – Σ – je M. A také latinské – S. LAMBDA je – Λ–a to je V ale řecké písmeno -L. A tak je VSL – υλς. “ YΛΣ „. LAMBDA je také LAMB a DA. Ano, to je L.M.B. BERÁNEK – MALÝ BARAN, to je moje příjmení po babičce z otcovi strany. Nebo RAM-BERAN druhý slabika z WOLFRAM anebo strýc BARANNIKOV manžel sestry mojí matky. PLUKOVNÍK ANTONÍN BARANNIKOV. Naposledy bytem v M.B. a H.P.

Klíč V.M.L. – B.L.M. – například BERNARD LAW MONTGOMERY. Maršál Jeho veličenstva krále GEORGE-JURIJ – JIŘÍ VI. Iniciály B.L.M. Narozený dne 17. LISTOPADU – 17.11. A také je to VASIL/BASIL LUDMILA MOHORITA. Atd. Samotná LAMBDA je L.M.B. a DA – YES – ANO – SÍ – KEN. V SIGMA HRANICE – H.S. – pracovala sestra mojí tchýně, která se jmenovala MARIE BOUDNÍK M.B. provdaná KRATOCHVÍL jako lakýrnice a aby to bylo jasné byla poslankyní NÁRODNÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ČSSR. YPSILON bylo pražské divadlo. Vzniklo v roce1963 v L.I. (LEE) – LIBEREC (BASILLY). Jako nezávislá amatérská divadelní skupina Vojenského útvaru 3256. Zakladatel byl SCHMID JAN. HONZA SCHMID – H.S. a tak také SMITH – SCHMIED-KUZNĚC-KOVÁŘ a ŠMÍD. V základu YPSILONKY byl SCHMID a NOVÁK a SCHMIDOVÁ a NOVÁKOVÁ. Vy víte, že MOHORITA bylo, jak říkal můj otec na Podkarpatské Rusi, tak časté příjmení jako v Čechách NOVAK, a to je anagram VANEK a KONEV. Divadlo YPSILONKA bylo roce 1978 bylo přestěhováno do Prahy. A proto všechno, o čem tady píšu jednou v roce 1989 MIROSLAV ŠTĚPÁN pražskou YPSILONKU navštívil. Byla to informace. A také víte, proč řečtina, protože písmeno „Y“ se nazývá ve španělštině I GRIEGA. „GREEG I anglicky a česky ŘECKÉ I“. Důležité je i to, že „Y“ znamená ve španělštině to co v češtině „A“ – SPOJKA A. Tak je tedy „Y“ také SPOJKA.

A když už tady byl BERNARD LAW MONTGOMERY tak je třeba uvést jeho spolubojovníka generál GEORGE/JURIJ SMITH PATTON, který končil válku v PLZNI. A byl o DVA roky starší než B.L.M. Narodil se v naší řeči ve stejný den – 11.LISTOPADU. 11.11. A to je také 17.11. 17. LISTOPAD. Kromě toho jsou obě data daty ukončení První světové války v ŽELEZNIČNÍM-DRÁŽNÍM VAGÓNU na KOLEJÍCH. A datum narození 11.11. KAREL GEBLT III. Můj bratranec v TEPLICE – SCHÖNAU, žijícího v emigraci ve FRANKFURT am MAIN. Spolkový stát V.H. – VELKÉ HESENSKO založená dne 19.09.1945. Datum 19.09. narození ZÁTOPKŮ a později i moje. V čase, kdy velitelem Amerických okupačních jednotek v Německu byl generál D.D. EISENHOWER.

A také víte že L.B. je LABE – ELBE klíčová řeka v mém příběhu. Která ač menší pohltí svým „názvem“ u města MĚLNÍK tu větší V.M. – VLTAVA/MOLDAU. A ta jedna pramení v KRKONOŠE a ta druhá na ŠUMAVA – K.Š. – KIŠ. A vy víte, že výsadek KOZINA, který seskočil u LOUN – L.N. – v azbuce ΛHVH VÁCLAV HAVEL, ale také L.N. – LÁNY, měl v čele VASIL KIŠ a MELNIK. A víte, že moji předci ze strany dědy GEBLT – THE GLOBE – pocházeli z LOUN. Včetně praprababičky ŠTĚPÁN(OVÉ). Ano jako Miroslav Štěpán, jehož rodina pocházela také z LOUN. A k tomu si přidejte Miloš Jakeš, který se narodil ve stejný den jako můj otec a vše je jasné. Proč byli v hlavních rolích, na konci příběhu „O KOMUNISMU“.

Ale zpět ke knize o CORTÉS RUDOLF. Podivné je to, že ač k události pomluvy zpěváka došlo v roce 1990 tak kniha sloužící k „očištění“ zpěváka byla vydána, jestli jsou informace na internetu pravdivé, v roce 2004. Tedy v době mého vyhnanství ve Velké Británii a ve Španělsku. A to mě dost zaujalo. Podle mého názoru ta tehdejší akce s pomlouvačným článkem sloužila jako informace pro estébáky s pokyny k likvidaci mých rodičů a mojí. Objevila se totiž v týdnu od 21.září do 27.září 1990 v časopise REPORTÉR. A dne 4. října 1990 byl v Praze v nemocnici „odstraněn“ můj otec. Vy dobře víte že 04.10. – 4. říjen může také být při troše nepozornosti i 04.01. A to je 4. leden. A to se narodila moje matka. Ta byla odstraněna pár let nato. Rok 1990 je i 1909 kdy se narodil první manžel mojí matky který zahynul při výbuch italských min v HRÁDKU u PRAHY v květnu 1945. A je to také 19.09. a to je moje datum narození. Ten pokyn byl tedy zřejmý. Bylo to totiž po mé dovolené na KRYMU na FOROS v sousedství se zařízením M.G. – MICHAILA GORBAČOVA. Byl tam tehdy také PRIMAKOV, KWASNIEVSKI, MEDVEDĚV, FROLOV, MODROW, SPITALS. V den, kdy jsem přijížděl z letiště v Simferopolu se míjela naše VOLHA na silnici s VOLHOU NAZARBAJEVA. Který jak mě informoval „neznámý“ muž hned jak jsem vystoupil z auta VOLHA se pohádal s Gorbačovem a ukončil předčasně svojí dovolenou. Pochopil jsem to tak, a správně že nemám žádat o setkání s Gorbačovem. A tak jsem to tedy neudělal a bylo to to co mi ten neznámý představitel, který tam byl také na dovolené a byl snad představitel TURKMENISTÁNU, nebo jiné středoasijské republiky, ale národností RUS, naznačil. A tak jsem to neudělal i když v jídelně seděl vedle mého stolu u svého stolu PRIMAKOV. Tehdy nejbližší spolupracovník Gorbačova, který za ním prý denně docházel pracovat na nějakém projevu. Jak mě ještě někdo upozornil že GORBAČOV tam určitě je. S PRIMAKOVEM jsme se v jídelně viděli denně. To, co jedni chtěli jsem neudělal. Ale udělal jsem to, že jsem pana SPITALSE, Belgičana, představitele sociálně demokratických stran v Evropském parlamentu vyzval, k co nejrychlejšímu přijetí Československa do EVROPSKÉ UNIE. Připomínám, že to bylo v měsíci srpnu 1990. V září pak jsem byl v LISBOA-PORTUGAL u skutečného prosovětského komunisty ALVARO CUŇHAL. Cestu zorganizovali pracovníci mezinárodního oddělení ÚV KSČ-První správa STB Lorencova rozvědka, bez mého vědomí. Měl jsem totiž v MOSKVĚ sjednanou schůzku s JAKOVLEVEM. Otec Perestrojky se mu říkalo. A tak jsem nakonec letěl do LISBOA a do MOSKVY rovnou odtud. Vy, kteří čtete pozorně víte, že instruktor mého otce v MOSKVĚ při přípravě na seskok do Protektorátu byl také JAKOVLEV. A že to byl i letecký konstruktér a řada dalších a víte, že jméno má základ v hebrejském PATA-AKEV ten co se drží za PATU – YAKOV-YACOB-JAKUB – KUBA atd.

Data, kdy byl článek vydán byla 21. září až 27. září. To je stejně tak i 12.září. Datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A datum narození syna mojí sestry ANNA MARIE jménem MICHAL. A asi také víte, že slovo REPORTÉR má základ v anglickém REPORT – ZPRÁVA. Tedy REPORTÉR je ZPRAVODAJ. Čí a komu posuďte sami.

Pro zjednodušení budu rovnou v uvozovkách dopisovat text do textu článku.

Opis z knihy RUDOLF CORTÉS MILOVANÝ I ZATRACOVANÝ. Strany 11–18. Článek v časopise REPORTÉR v týdnu od 21. září do 27. září 1990 (č.18, roč. V., příloha str. VI – VIII).

“ RUDOLF CORTÉS – herec a zpěvák, agent gestapa, NKVD a StB

Vladimír Rohan

K tomu: ROHAN je pražský ostrov pojmenovaný po pražském měšťanu a tesaři. Ten byl jeho majitelem po roce 1850. V Karlíně, po Karel pojmenovaném místě je ROHANSKÉ nábřeží. Na druhé straně Vltavy v Holešovicích byla ulice ROHANSKÁ přejmenovaná později na KOMUNARDŮ. Ta zakončuje na jedné straně ulici M.G. – MLADÉ GARDY, kde žila rodina KAREL GEBLT II. mého strýce s tetou AURÉLIÍ SCHIDLAK a bratranci KAREL III. a PETR. M.G. je na druhé straně ukončena ulicí ARGENTINSKÁ kde nějaký čas žila moje sestra jako ANNA HRUBÁ a vedle ní v domě či dalším domě žila sestra mojí tety ERNA SCHIDLAK/SCHOBER. ROHAN je i starý šlechtický rod z BRETAGNE. ROHAN je i někdo z ROH – revolučního odborového hnutí. Třeba ZAVADIL MIROSLAV jeho poslední předseda za totality. Ten s tím nemocným okem. A když byl pisatel ROHAN VLADIMÍR tak syn tohoto MIROSLAV ZAVADIL byl VLADIMÍR. Byl příslušníkem I. SPRÁVY STB. ROHAN je i ROH – ROCH, a tak se jmenoval dědeček mého tchána SVOBODA. Z francouzského ROQUE. A tak i hebrejské RUACH – DUCH – GHOST – SPIRIT. Konec.

Po šesti měsících nedobrovolného pobytu v péči gestapa v Ostravě-Ratiboři jsem před Vánocemi čtyřicátého roku spatřil zase ulice s lidmi a mohl spěchat domů, do místa ani ne tak vzdáleného od nevlídných stěn krajské věznice.

K tomu: Ostrava-Ratiboř – O.R. OTMA REIDL OPERACE BENJAMIIN. A hebrejské SVĚTLO a KŮŽE. Konec.

Zase jsem ležel ve své posteli a neklidná noc mě ráno zastihla s parádní horečkou, těžká chřipka a ledvinový záchvat, následky dlouhého pobytu v korekci (sklepní cela bez jakéhokoliv zařízení), mě upoutaly na lůžko.

Sotva třetí či čtvrtý večer po mém propuštění z ostravské věznice zvonil krátce po deváté hodině večerní zvonek u našeho bytu a maminka uvedla do světnice neznámého vysokého a štíhlého mladíka se slovy: „Vláďo, máš tu návštěvu“. Neznámý požádal mou matku, že by chtěl se mnou hovořit o samotě, což maminka respektovala. Představil se jako student pražské vysoké školy technické Jan Král a spustil ihned, že jej za mnou posílá pražská organizace a že musí rychle zmizet z protektorátu, a prý mu mohu pouze já zprostředkovat cestu přes “ Generální gouvernement“ do Sovětského svazu.

K tomu: JAN KRÁL byl pracovník Československé státní banky, který se stal známý tím, že prý – později, než byl publikován tento článek – nabídl PETR PITHART předsedovi české vlády úplatek za přidělení jedné státní budovy. Byl odsouzen a byl vězněn jeden rok. Poté se z něho stal velký podnikatel. Měl kancelář v Lidovém domě v čase vlády ŠLOUF-ZEMAN. Vím to, protože jsem tam u něj jednou byl. Jenom u něj. S nimi jsem nikdy od roku 1992 nehovořil. Konec.

Ta snůška nesmyslů, přednesená ještě k tomu školáckým způsobem, mě rázem zbavila horečky a varovala. Okamžitě jsem poznal, že jde o provokaci gestapa, a rychle uvažoval, jak reagovat. Nebyl jsem totiž napojen na žádnou „pražskou organizaci“ a cesta do Sovětského svazu přes bývalé polské území nebyla prakticky v té době už možná.

Odpověděl jsem agresivnímu návštěvníkovi, že nevím, o čem to hovoří, že jsem se právě vrátil z vězení a s žádnou pražskou organizací jsem nikdy styk neměl a nemám, že jeho vpád do našeho bytu považuji za nechutnou provokaci a že ho žádám, aby odešel.

Spustil na mě další tirádu urážek, že jsem zbabělec, nemám slitování s pronásledovaným člověkem a že mě tedy v tom kriminále pořádně vystrašili. Rozhněván jsem křikl na maminku, která za dveřmi slyšela ten vzrušený rozhovor: “ Mami, vyveď toho pána“.

Po odchodu provokatéra jsme dlouho s otcem a matkou celý případ znovu a znovu rozebírali a snažili se najít východisko z té nesmyslné a prapodivné události. Jedno bylo jasné, návštěvník, který matce pravil, že přijel právě rychlíkem z Prahy, nemohl po srovnání s jízdním řádem dorazit při zatemnění z nádraží k nám ani taxíkem. Ostatně taxíky už nebyly v té době u nádraží téměř k vidění. Dále bylo u člověka v tísni podezřelé, že přišel bez jakéhokoliv zavazadla či aspoň aktovky, nevymyslel si ani název, ani heslo “ údajné pražské organizace“ a choval se jako drzý mluvka a suverén a nikoliv, aspoň zdánlivě, jako člověk prchající před nebezpečím.

Rozhodl jsem se celou záležitost zcela ignorovat. Otec, v obavách o život svého jediného syna, se však na policejním ředitelství, kde byl hlavním pokladníkem. zmínil o celé věci jednomu ze svých bývalých nadřízených, který byl sice Němec, ale o kterém věděl, že s ním může otevřeně hovořit. Tento muž rovněž usoudil že šlo o zřejmou provokaci vůči mně, ať se odvolám na jeho osobu, že jsem ho o celé věci informoval, což prý on v plné míře dosvědčí.

S tou značně nejistou, ale přece jenom určitou nadějí jsme prožili vánoční dny a hned po Novém roce jsem nastoupil jako výpomocný dělník u „Stavební správy pro regulaci řeky Ostravice a Odry, spolu s přítoky“. Firma s dlouhým dvojjazyčným názvem v češtině a němčině měla ve vedení toliko české inženýry vodohospodáře a byla nezapomenutelným útočištěm a záštitou pro šest vysokoškoláků a jednoho odborářského psance z Prahy, skrývajícího se zde pod falešným jménem (Hájek-Hlavatý).

K tomu: řeky OSTRAVICE a ODRA. ODRA je řeka ústící do POLSKA, do kterého se OSTRAVICE u města Ostrava vlévá. Stejně jako z druhé strany řeka OPAVA. OSTRAVICE pramenní u STARÉ HAMRY a BÍLÁ – Operační prostor skupiny ARAP mého otce – ADAM NIŠČIMENKO/LEONID BĚLAVSKY a skupiny WOLFRAM kapitána JOSEF OTISK. Ve městě ODRY působil ve své první funkci LADISLAV ADAMEC, zapsaný jako ATOS v seznamu spolupracovníků KGB. V době vydání tohoto článku byl ve své poslední funkci jako předseda KSČM. V této části píše o „odborářském psanci z Prahy“. Tedy psanci z ROH. Vystupoval pod falešným jménem HÁJEK – HLAVATÝ. A vy víte, že každý ARMENIAN je HAYK. A že HÁJEK byl první předseda MV SSM Praha v SENOVÁŽNÉ ulici. A tak i můj první zaměstnavatel v SSM. Před tím byl ale HÁJEK můj trenér v METEOR PRAHA. Ten, který mě vybral na turnaj do BREMEN v NSR v roce 1969. HÁJEK byl také šéf mojí matky. A ten měl jenom jedno oko. Jako ZAVADIL z ROH. A MOISÉS z CHILE. A pochopitelně generál H.S. – HONZA(JAN) SYROVÝ z TŘEBÍČE. HLAVATÝ je anagram anglického THE HLAVA, a tak i THE HAVEL. Konec.

V kině „Alfa“ hráli v lednu český film „Modrý závoj“ s Matulovou a Högerem. Okouzlen po měsíčním půstu dějem a melodiemi jsem sestupoval ze schodů do sychravého večera. Náhle jsem měl pocit, že někdo za mnou mě upřeně pozoruje. Ohlédl jsem se a k svému úžasu vidím svého večerního návštěvníka, “ studenta Jana Krále“, elegantně oděného, s bílým kapesníčkem v černém dvouřadovém plášti a s módním červeným kloboukem, zvaným „diplomat“, v doprovodu známé ostravské krásky, prodavačky obchodního domu Brouk a Babka.

K tomu: Stejné jméno má Palác ALFA na Václavském náměstí v Praze. Také s kinem ALFA. Je spojen pasáží s Palácem SVĚTOZOR. Tak se také jmenoval časopis vydávaný v ulici JERUZALÉMSKÁ. Tento časopis měl držet v ruce OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN při setkání s příslušníky domácího odboje ve V.Z. – VINOHRADSKÁ ZÁLOŽNA v tehdy IRSKÉ nyní ANGLICKÉ ulici na DVOJCE. Vydávaný byl v domě, ze kterého psal po WWII. generál MORAVEC František dopis ministru vnitra NOSEK, u kterého pracoval v té době GRÍŠA JINDŘICH SPURNÝ – všichni tři byli za války v LONDÝNĚ. Do JERUZALÉMSKÁ za války se jmenovala SEDMIHRADSKÁ jsem měl okna z kanceláře na ÚV SSM – SENOVÁŽNÉ náměstí – tehdy MAXIM GORKIJ. Herečka byla V.M. – VLASTA MATULOVÁ – MATULA – to je i přezdívka, jak říkali rodiče mojí manželce VLASTA – WAŤULA. Já pochopitelně také. MATULA je i L.T. a MOHORITA. Narodila se dne 31. říjen, a to je i 13.říjen. Datum narození MAKARENKO a minus DVA narození IVAN HAVEL. KAREL HÖGER se narodil dne 17. června 1909. V den, kdy měla narozeniny moje babička MARIE manželka KARLA GEBLT I. A v roce, kdy se narodil první manžel mojí matky, jejich dcery LUDMILA. A také je to 19.09. datum narození ZÁTOPKŮ a moje. MODRÝ ZÁVOJ v tomto případě znamenal MODRÉ PŘIKRYTÍ – DVOJKOU – BLUE VEIL – B.V. Důležité je i to, že oba herci v hlavních rolích tohoto filmu MODRÝ ZÁVOJ narodili ve městě BRNO-BRÜNN. Ve filmu mají jména ROBERT HOLAN – HOLAN BOB – H.B. a DVOJČATA jako moji dva bývalí nevlastní bratři – byly MARTA a HELENA HORN. HORN zase ROH. Scénář VÁCLAV ŘEZÁČ, po něm se jmenuje náměstí v sousedství naší SOCHOROVA a HEŘMANOVA s rohovou hospodou U BARÁČNÍKŮ. Tam kde žil krátce za svého pobytu v Praze ERNESTO GUEVARA/HUEVARA/HAVEL de la SERNA EL CHE. ŘEZÁČ je i CORTÉS, protože vy víte, že španělské slovo CORTÉS znamená i ŘEZY. ŘEŽE ŘEZNÍK nebo ŘEZNÍČEK – MÄSIAR nebo MÄSIARIK. ŘEŽE také LESNÍ DĚLNÍK což byla původní profese mého otce. Tak mně to řekl, když jsem ho zeptal při vyplňování prvního dotazníku v životě, někdy na základní škole. Lesní dělník byl také původním povoláním maršál S.I. KONEV – VANEK – NOVAK. LUMBERJACK. A ŘEZY jsou RJAZAŇ. Historické ruské město. Kde se odehrává příběh filmu BABY RJAZANSKIJE. V ruštině je to i STŘÍHAT. A STŘIHAČI byli VASILYIEV BROTHERS. To už tady ale všechno bylo a podrobně. A o tom všem napsal „nepřímo“ pan VLADIMÍR ROHAN/RICHTER ve svém článku.

MARTA HORN je ve filmu slepá sólistka ČS. Rozhlasu, Rádia. Moje matka i moje manželka pracovaly v Čs. rozhlasu. Všichni čtyři muži v naší rodině byli RADISTÉ – SPOJAŘI, ve zkratce užívané za První republiky TEL. – TELEGRAF/TELEFON a na uniformě s označením-budge, v podobě BLESKU-LIGHTING. Druhá z dvojčat byla HELENA HORN, sochařka. Hudba k filmu SRNKA – EL CHE byl SERNA. TUZAR byl kameraman. Ulice MLADÉ GARDY je nyní TUZAROVA. Režisér HOLMAN. HOLMAN byl ŠTĚPÁN HOLMAN předseda OV SSM Praha 9. Můj kolega. Proč je i toto pravda? Střih filmu byl prací ANTONÍN ZELENKA – A.Z. ARMÁDNÍ ZPRAVODAJSTVÍ.

Majitelů BROUK a BABKA byl i obchodní dům BÍLÁ LABUŤ v PRAZE a také BROUK a BABKA u nás na LETNÉ. Tam byl ředitel BOMBA, bratr MILUŠE BOMBA – M.B. manželky mého kmotra generálplukovník VASIL VALO. Byla tak i MILUŠE VALO – M.V. BABKA byl i generál BABKA bytem na LETNÉ – MOLOCHOV, Praha 7, kousek od BOMBOVA Letenského BROUK a BABKA, který byl převelen do OSTRAVA. Jeho syn JOSEF BABKA pracoval se mnou na ÚV SSM v PRAZE. Přišel tam už jako OSTRAVÁK a ne LETEŇÁK. Konec.

Musel jsem být asi mocně zkoprnělý, neboť můj údiv vyvolal na tváři elegána jízlivý úšklebek. když mě s dámou míjeli. Vyšel jsem z kina do tmy a tu mě napadlo že onu lepou děvu zná dobře můj kamarád Jarek Vyvial. Šel jsem tedy ihned za ním na Kuří rynek. kde s rodiči bydlel. Znal už můj příběh, a tak jsem ho pouze požádal, aby u dívky opatrně zjistil, co je ta (chyba v textu nechávám tak jak bylo vytištěno – ne správné to ala ta) za pána, s kterým byla v biografu.

K tomu: JAREK začíná JAR. A tak JAREK může také být někdo z moskevské restaurace JAR. Vy, kteří čtete víte, co mám na mysli. byl příjmením VYVIAL – V.V.L. a tak i B.B.L. naše známé B.L.B. a BIBLE a můj spolupracovník na MV SSM v Praze v SENOVÁŽNÉ ulici HONZA BÜBEL – H.B. Pracoval tam jako sekretář HÁJKA. VYVIAL JAREK bydle na KUŘÍM RYNKU. A vy víte, že moje babička HON je zapsaná v mém rodném listu jako HAHN. Konec.

Trvalo skoro dva měsíce, než mi výsledek sdělil. Jméno elegána znělo: Rudolf Kreuzinger, zpěvák sboru německé opery v Ostravě. Záhy nato jsem měl schůzku se svým děvčetem, které za mnou přijelo do Ostravy z Frýdku. V podvečerních hodinách jsme seděli sami v prázdné kavárně „Opera“ proti divadlu. Náhle vešel dovnitř můj „starý známý“, nyní už i jménem a povoláním, a sotva se rozhlédl po prázdné kavárně zamířil k šatně uprostřed kavárny a s gestikulací k našemu stolu hovořil s garderobiérkou a přispěchavším číšníkem. Poté zase vyšel ven. Zavolal jsem číšníka a při placení jsem se ho zeptal, co chtěl ten pán, který tak drze ukazoval prstem k našemu stolu. Odpověděl, že se ptal, zda nás personál zná a jak často sem chodíme. Hned však dodal, že je to takový frajer z německého divadla, a omlouval se za celou událost.

K tomu: Příjmení KREUZINGER. Tak to nebylo. Příjmení otce pana CORTÉSE, a tak i jeho bylo KRAISINGER. Jménem také RUDOLF. Příjmení jeho matky za svobodna bylo KREISMAN a křestním jménem MARIE. A právě teď si vzpomínáte, že jméno ruského režiséra, který působil v ODĚSE a byl mentorem a manželem režisérky MARGARETA ALEXANDER BARSKAJA se jmenoval CHARDININ. Jako španělské ZAHRADNÍK-JARDINERO vyslov CHARDINERO. Byl PYOTR IVANOVICH CHARDININ. Byl P.I.Č. stejně jako PYOTR ILICH CHAYKOVSKY. Iniciály jeho jména jsou P.I.Č. Nebo v angličtině PICH. Ano a jsme u TŮMA – PICH. Také výsadkář ze SSSR, ale KOMUNISTA. Po válce významný příslušník STB. Odsouzený a vězněný a rehabilitovaný. CHARDININ je, jak bylo dříve podrobně popsáno je vlastně španělské ZAHRADNÍK – JARDINERO – vyslov CHARDINERO ze slova JARDIN – CHARDYN – ZAHRADA. A tak je v tomto případě zcela zřejmá souvislost mezi CORTÉS – KERTÉSZ – JARDINERO. (A další filmař GARDININ-GARDENER). A proč to tak je doopravdy? Protože náš ZAHRADNÍK CORTÉS byl po otci KREUZINGER a po matce KREISMAN. Režisér z ODĚSY byl původním jménem KRASAVCEV nebo jak se píše na internetu KRASNIČENKO. A ještě ke všemu byli oba jak RUDOLF CORTÉS, tak i CHARDYNIN pohlední muži. A finále, jenom pro připomenutí TŮMA je T.M. TOMÁŠ MASARYK a také TIME – ČAS – ČSA. A „Velitel“ naší dětské odbojové skupiny TŮMA-LANG a můj mistr TŮMA v učení v ulici MEZIHOŘÍ v LIBEŇ – LEE BEN a můj první šéf na náměstí MÍRU na OV SSM PRAHA 2 byl TŮMA a předseda Rady PIONÝRŮ tamtéž byl TŮMA. A můj rumunský kolega v čele mládežnické organizace v době pádu komunismu byl TOMA. V Rumunsku, do kterého jsem cestoval v roce 1969 když jsem se u TŮMA v MEZIHOŘÍ LIBEŇ učil. Pak jsem tam v ROMANIA byl podruhé v životě až u kolegy IOAN TOMA v září 1989.

Dívka autora článku za ním přijela z FRÝDKU. FRÝDEK má stejně jako nedaleký FRÝDLANT svůj původ ve slově FRIEDEN – německé MÍR. Teta SCHIDLAK AURELIE a její sestry EMILIE JUNGMANN a ERNA SCHOBER byly z FRÝDNAVA-FRIEDENAU-MÍROVKA u H.B. A můj spolužák ve třídě na devítiletce byl FRIED IVAN. Jeho matka byla EMILIE FRIED. A OV SSM Praha 2 sídlilo dlouhé roky na náměstí MÍRU. A Strossmayerovo náměstí spojovala s LETNOU třída OBRÁNCÚ MÍRU. Aby to byla pravda tak v okrese FRÝDEK – u obce MORÁVKA, seskočila para skupina WOLFRAM. Protéká jí OSTRAVICE a můj otec po WWII. jako důstojník Československé armády ve FRÝDKU sloužil. Jeho spolubojovník KAREL KARAS ze STARÉ HAMRY dostal ve FRÝDKU přidělený byt, poté co přehradní nádrž ŠANCE zatopila tu část STARÉ HAMRY, kde měl dům a kam jsme často jezdívali. Aby to byla pravda tak se ředitelem pivovaru RADEGAST v NOŠOVICE stal bratr PLUKOVNÍKA V.H. – VLADIMÍR HENDRYCH. OLEG HENDRYCH původem z OPAVSKA. Další jeho bratr HENDRYCH JAN byl ředitelem pivovaru v OPAVĚ.

Pisatel tohoto obvinění píše že s tou svojí dívkou z FRÝDKU seděli v ostravské kavárně OPERA. Hned naproti ostravskému divadlu. OPERA je také hotel a kavárna a restaurace v PRAZE na TĚŠNOVĚ. Kde stálo nádraží TĚŠNOV odkud odjížděl můj otec do kasáren v HORNÍCH POČERNICÍCH. Každý pracovní den asi v pět ráno. Vedle tohoto hotelu je hotel MERKUR, kde pracoval moje přítelkyně MACHAR. Konec.

Doprovodil jsem svou dívku, dnes mou ženu, na staré vítkovické nádražíčko zvané Ostrava-střed a při zatemnění jsem si ani nepovšiml postavy, která naskočila, do již se rozjíždějícího vláčku. Opozdilců z dělnické šichty bývalo více.

K tomu: Po demolici nádraží PRAHA TĚŠNOV odjížděl můj otec v ten samý čas do HORNÍCH POČERNIC z nádraží PRAHA – STŘED. Zvaného MASARYČKA. Z tohoto nádraží byly také vypravovány vlaky směrem na HORNÍ POČAPLY – U.L. My jsem do něj nastupovali na nádraží PRAHA HOLEŠOVICE – H.P. Konec.

Následující den před polednem mi telefonovala moje milá, že onen muž z kavárny si přisedl ve vlaku k ní ve snaze zavést rozhovor, takže byla nucena projít několik vagónů a požádat známé kluky, jedoucí z práce a hrající při svíčce a stažené okenní roletě karty, o ochranu proti dotěrnému individuu. Chlapi, kteří nás oba dobře znali, rázně zakročili, a tak provokatér byl po vystoupení z vláčku ve Frýdku rád, že se spasil rychlým ústupem do blízkého hotelu „Beskyd“.

K tomu: Je možné že můj otec hotel BESKYD v době, kdy ve FRÝDKU sloužil navštěvoval. To ale nevím. BESKYDY byly ale místem jejich Operačního prostoru ve WWII. I skupiny WOLFRAM a Brigády Jana Žižky z Trocnova po přechodu ze Slovenska. Konec.

Těžké onemocnění mého otce způsobilo, že jsem ho často navštěvoval v nemocnici na „Fifejdách“. Náhoda tomu chtěla, že z okna jeho nemocničního pokoje jsem dobře viděl přímo na vchod blízké budovy ostravského gestapa na Senném trhu. Se zájmem jsem sledoval dění před budovou a dvakrát jsem viděl, jak vždy elegantní pán Kreuziger vchází a vychází. To už jsem i z jiných pramenů věděl. že spolupracuje s gestapem.

K tomu: Slovo FIFEJDY vzniklo podle internetu zkomolením německého názvu VIEHWEIDE. Složeniny VIEH – SKOT, TUR, DOBYTEK a WEIDE – PASTVINA. Je to tak i V.W. VOSKOVEC a WERICH a VOLKSWAGEN se sídlem ve WOLFSBURG, ale také V.M. Vy víte, že můj otec byl z VOLOVÉ a naši parašutisté na Západě byli cvičeni ve SCOTLAND – SKOTSKO – ALBA. Pravda je to proto, že blízko je SENNÝ TRH. Jako SENOVÁŽNÉ náměstí a SENOVÁŽNÁ ulice. Kde sídlil ÚV SSM a MV SSM. A kde stojí SACHAR PALÁC a kde jsou budovy ROH. A kde je JINDŘICH II. věž a kostel, a JINDŘIŠSKÁ a JERUZALÉMSKÁ ulice. Konec.

Abych se vyhnul dalším provokacím a sledování, přemístil jsem své stále bydliště v Ostravě k stařence a staříčkovi do Frýdku. Práce na regulaci horských řeka říček byla zejména v létě prima a dovolovala jak změnu místa, ochranu nádhernou přírodou, tak styk se „zelenými kádry“. Můj starý známý zmizel ze scény.

K tomu: Aby to všechno bylo tak jak má být, tak odstěhoval se do FRÝDKU. Kam neuvedl. Bylo to k prarodičům. Do toho FRÝDKU, kde žil a sloužil před převratem v roce 1948 můj otec. A v sedmdesátých letech tam dostal přidělený byt KAREL KARAS. Používá termín „ZELENÉ KÁDRY“. Má pravděpodobně na mysli PARTYZÁNY. Nikdy jsem ten termín neslyšel. Ale je možné že se kdysi užíval. Nepíše ale s jakými. Konec.

Na jaře roku 1946 jsem šel po Národní třídě v Praze a na betonových sloupech budovy Metro, s velkou reklamou „Foto Šlár“, mě upoutala fotografie se jménem R u d o l f C o r t é s. No to je přece ksakru můj ostravský stín, student Jan Král alias Rudolf Kreuzinger, zpěvák sboru německé opery v Ostravě a důvěrník ostravského gestapa!

K tomu: Předpokládám, že ŠLÁR je z německého SCHOLAR – učenec. Nemusí to tak být, ale může. V každém případě to začíná na české „Š a to je německé „SCH“ – časté první písmeno nebo troj písmeno v začátku příjmení ZNAČEK-OSOB zapojených v OPERACI BENJAMIN.

ŠLÁR byl také český malíř ze ŽÍŽELIC. Ze ŽÍŽELIC byl můj spolupracovník na ÚV SSM, studentský funkcionář, pak pracovník aparátu SSM – hospodář. Naposledy EKONOM-HOSPODÁŘ. A spolu s LADISLAV ŽÁK pod vedením ADAMEC ATOS likvidátor KOMUNISTICKÉHO MAJETKU na ÚV KSČ/KSČM. ŠLÁR byl také československý stolní tenista ADOLF ŠLÁR. Ten byl nejúspěšnější v důležitém v mém příběhu roce 1947. Na mistrovství světa v PAŘÍŽI, kde získal DVĚ zlaté medaile. Ani jednu však SÓLO. Jednu s týmem ČSR a druhou v DEBLU s BOHUMIL VÁŇA. Stříbrnou medaili získal také v DEBLU s VLASTA DEPETRIS. Ta se narodila v PLZNI. Stejně jako moje manželka VLASTA SVOBODA a manželka generála MORAVCE VLASTA NOVÁK. Vy víte, že jsem v roce 1974 narukoval k vojenskému útvaru 6174. A že v roce 1974 zemřel KOŽIŠNÍK MARŠÁL GEORGIJ-JURIJ KONSTANTIN ŽUKOV.

PALÁC METRO NÁRODNÍ TŘÍDA – místo střetu demonstrantů s policií dne 17. listopadu 1989. Naproti ulicí MIKULANDSKA od jména MIKULÁŠ – MIKOLA-NIKOLAJ a VORŠILSKÁ jako VOROŠILOVGRAD-LUHANSK z minulého prvního dílu. Pojmenovaný po VOROŠILOV maršál, který stál i jeden čas stál v čele SSSR. Na Národní třídě začínal někdy po roce 1948 pracovat bratr mojí matky Karel Geblt II. Byl číšníkem v restauraci VYSOČINA, a to je i HIGHLANDS – VERCHOVINA. Aby bylo toto místo stále v paměti těch, kteří se zúčastnili Operace Benjamin právě tam vystoupil z KSČ. Někdy počátkem padesátých let. Musel toto zaměstnání opustit. A prošel řadou míst až někdy v šedesátých letech začal pracovat v hotelu JALTA. A tam byl po zbytek svého aktivního života. Jeho syn Petr Geblt, můj bratranec, naopak pracoval ve Vodičkové ulici ve slavné a nejslavnější v Praze restauraci – Čínské restauraci. Koncem osmdesátých let ji musel opustit a následoval svého kamaráda který “ náhodou“ pracoval v PALÁC METRO. Údajně v podzemní kuchyni. Také si samozřejmě vzpomínáte na dům PLUKOVNÍKA WIMMER na NÁRODNÍ TŘÍDĚ, ve kterém žil nějaký čas generál ALEXANDER VASILY SUVOROV, při cestě zpět ze severu ITALY – MILANO do RUSKA na přelomu 1799-1800. A také víte, že zběh z GRU B.REZUN žijící BRISTOL přijal pseudonym SUVOROV. Konec.

Nelenil jsem, a jelikož výtahem někdo něco stěhoval, vyběhl jsem hbitě až do pátého patra a požádal o rozhovor se šéfem ateliéru. Prokázal jsem se zpravodajskou legitimací v černé safiánové kůži a požádal o zhotovení pěti kopií vystavené fotografie nesoucí jméno Rudolf Cortés, a to na počkání. Zároveň jsem se od zmateného šéfa dověděl, že pan Cortés zpívá u pana Wericha, a co prý se vlastně děje?! Řekl jsem, že je třeba něco prošetřit, a ať o celé věci pomlčí. Byl jsem prostě začátečník a bezmezná drzost „vertraungsmanna“ ostravského gestapa mě rozčílila.

K tomu: Proč píše pan ROHAN/RICHTER VLADIMÍR detail o „černé safiánové kůži“? Jak říká internet Safian je vyrobena z teletiny (SKOT) a následným tepelným zpracováním je do ní vyražen diagonální vzor a citlivě zapracován vosk, který produktům přidává onu jedinečnost ve jich nezničitelnosti…Výrobky jsou víceméně voděodolné…a jsou odolné proti škrábancům nebo oděrkám“. Proto se z ní vyrábějí peněženky a kabelky. Údajně ji první vynalezl a vyrobil MARIO PRADA. Slavný návrhář a podnikatel v oblasti módy se narodil v MILANO a společnost funguje od roku 1913. To vy víte, že je rok narození Gustáv Husáka a je to i rok 1931 rok narození Boris Jelcin a Michail Gorbačova moje teta Alena Barannikova a plukovní Vladimír Hendrych. A je to, a to je důkaz – číslo popisné našeho domu v ulici SOCHORA nebo SOCHOROVA – je 1391. Proto ve svém článku vypisují autoři-autor i to z jaké kůže je legitimace vyrobena. TELE je SKOT a je to i L.T. ale i TEL. Zkratka předválečného označení příslušníků TELEGRAF – TELEFON služby v Československé armádě v písemné podobě. Na uniformách měli obrázek BLESKU – LIGHTING. Na Facebooku jsem zveřejnil dokument – hodnocení válečné činnosti mého otce v týlu nepřítele – plukovníka KAREL PALEČEK z roku 1945 kde zkratku TEL. užívá u označení hodnosti a jména a příjmení mého otce, jako označení příslušnosti k první vojenské odbornosti. Ano otec byl v první vojenské specializaci TEL – TELEFON, TELEGRAF. Také se jim říká radista a spojař. Náhoda by to byla, kdyby oba moji bývalí nevlastní bratři neměli stejnou specializaci. A já ji neměl také. Oba moji bratranci Gebltové Karel i Petr nastoupili na základní vojenskou službu do pražské Ruzyně – kasáren (kde byli popraveni vůdci studentů dne17. listopadu 1939) k útvaru spojařů-radistů. A proč je to pravda? Ve švýcarském – SCHWEIZ hlavním městě BERN – anglicky vyslov BEN, jsou dva nepřehlédnutelné památníky. Jeden je na počest ustavení mezinárodní unie POST – POŠT a druhý je na počest ustavení mezinárodní organizace TELEGRAF. Budu o tom psát více v článku o třech švýcarských městech BERN-BASILEA-LUCERN.

Objevuje se zde jméno WERICH. To je spojeno navždy se jménem VOSKOVEC – Vosk se používána Saffiano kůži – oba byli dohromady V.W. to je i V.M. a také s, když to otočíme z hlavy na nohy ruským L–Λ.M. Zase klíč OPERACE BENJAMIN – V.L.M. Je to i V.W. VOLKSWAGEN ve WOLFSBURG. VOSKOVEC je i VASKOVEC. Taková podivná, ale zřejmá podoba jména VASCO – BASCO. Kdo pochází ze země VASCO může přece být i VASCOVEC. Konec.

Kopii fotek jsem obdržel gratis a hned ráno jsem o celé věci informoval svého bezprostředního šéfa dr. Žáka a také dr. Maláče. Ve zpravodajském odboru ministerstva vnitra probíhal v té době již naplno komunistický komplot. Generál Bartík byl již o Vánocích odstraněn na MNO, doktor Zavadil na fond národní obnovy řízení přešlo již zcela do rukou Bedřicha Pokorného a Jindřicha Veselého.

K tomu: Můj spolupracovník na ÚV SSM a pak i na ÚV KSČ Ing. ŽÁK LADISLAV si doplnil po roce 1990 a stal se také dr. Byl pravou rukou (spolu s PETR ROSECKÝ) LADISLAV ADAMEC – registrovaný v „Mitrokhin archive“ jako spolupracovník KGB – krycím jménem ATOS, při likvidaci komunistického majetku. A jak se sám označil na svém webu “ Největší přítel plukovníka KGB VIKTOR MIRONĚNKO“. Po mé reakci na Twitteru to smazal. Dr. MALÁČ je pochopitelně dr. MEČL. Děkan právnické fakulty v PRAZE dlouholetý spolupracovník dalšího registrovaného v „Mitrokhin archive“ spolupracovníka KGB vedoucího tajemníka KSČ v Praze ANTONÍN KAPEK, krycím jménem VÍT. Hlavy pražského gangu – ŠLOUF, ŠUTKA, ŠTĚPÁN, FRANC atd. Dr. MEČL byl v té době kdy byl publikován tento článek po sebevraždě KAPEK – VÍT také spolupracovník ADAMEC-ATOS. A tak i ŽÁK. Generál BARTÍK, který byl původně důstojník DVOJKY generála MORAVCE je v tomto článku uveden proto, že jeho příjmení je BARTÍK – to je zdrobnělina BART, a to je zdrobnělina BARTOLOMĚJ – BARTHOLOMEW. To je ten svatý apoštol, který byl zavražděn způsobem, že byl „stažen z kůže“ a je patronem kožařů. Zavadil byl již podrobně v úvodu. Další Bedřich Pokorný ukončil později svůj život sebevraždou a Jindřich Veselý (který je i Jindřich – Jindřichův Hradec občan Vasili) také ukončil svůj život sebevraždou. Až napodruhé. Jako výše jmenovaný Kapek – Vít. Ten také spáchal pokus o sebevraždu, který se mu nezdařil. A až napodruhé se zastřelil zbraní, kterou mu věnoval MV ČSR JOSEF JUNG. A také výše jmenovaný TŮMA-PICH spáchal sebevraždu. Konec.

Doufal jsem však, že budu mít ještě možnost vyslechnout některého z uvězněných členů ostravského gestapa a doložit tak zcela průkazně případ Rudolfa Cortése, vlastním jménem Rudolfa Kreuzingera. Písemný příkaz pro policejní ředitelství v Ostravě jsem bez průtahů obdržel a následující den ráno jsem již letěl do Ostravy.

A tak jsem mohl vyslechnout posledního z hodnostně vyšších šarží ostravského gestapa, vrchního kriminálního komisaře, Vídeňáka Johanna Seeringera. Shodou okolností patřil k tříčlenné skupině, která mě zatýkala časně ráno 16.6.1940 v bytě mých rodičů v Moravské Ostravě. Celou akci vedl vrchní komisař gestapa Lachnit: který byl později poslán za trest na frontu pro zpronevěru zabaveného majetku a cenností při zatýkání. Po něm převzal můj případ jmenovaný Seeringer, který vedl po svém předchůdci všechny další výslechy. Je pravdou, že nebyl u výslechů tak surový jako Lachnit, který přesto, že měl pravou ruku vždy v kožené černé rukavici a bez vlády, dovedl uhodit prudce levou pěstí a na špinavou práci měl Dlouhého Frice a ostatní zabijáky.

K tomu: Jediné datum, které se v obvinění uvádí je 16.6. A to vy, kteří čte, dobře víte, že je i 19.9. – zrcadlově Iee – LEE. Datum mého narození 19. září a přezdívka LEE. SEERINGER je i MARINGER. SEE – MARE – MOŘE. MARINGER je i MARINE a G.R. – CH.L. – EL CHE. Jméno LACHNIT, pokud mě paměť neklame bylo jméno předsedy Městské revizní komise SSM v Praze počátkem sedmdesátých let. Byl snad švagr HÁJEK, tehdejšího předsedy. Konec.

Seeringer se na můj případ ještě dobře pamatoval, ale ježto jsme se oba ocitli ve změněných rolích, choval se pokorně a uctivě a pouze zkroušeně poznamenal, že neví, co se stalo s jeho ženou a dvěma chlapci žijícími ve Vídni. Řekl jsem mu, že za své zločiny je odpovědný sám a že má teď dost času na přemýšlení. Kolikrát si na to vzpomenu, vždyť rozsudek nad ním vynesený – 25 – let odpykal pouhými 5 roky a pak byl předán Rakousku. Zatímco tatáž naše justice připravovala oprátky pro ty, které ještě gestapo nestačilo zlikvidovat.

K tomu: 25 bylo číslo mého ročníku na VŠP do kterého jsem nastoupil proti vůli KAPEK – VÍT a jeho gangu roce 1978. V25 přesně. A tak jsou to i obě čísla uvedená v tomto odstavci – 5 je římskými V a 25. Kromě toho slavil můj útvar 6174 L.T. 25 výročí založení, když jsem sloužil základní vojenskou službu. A manželka mně po příjezdu z USA věnovala „ČTVRŤÁK“ minci. QUARTER. Konec.

Předložil jsem Seeringerovi fotografii z ateliéru „Foto Šlár“, ovšem bez jména s otázkou, zda vyslýchaný osobu na fotografii poznává.

Po chvilce přemýšlení odpověděl Seeringer: “ Ano, byl to náš V-mann ( Vertraungsmann, česky důvěrník). a hned pokračoval: “ Nepracoval však pro mé oddělní, II-BM, ale pro oddělení II-A, mého kolegy Josepha Cortése“. Polkl jsem naprázdno, protože jsem jméno tohoto ostravského gestapáka neznal. Pro jistotu jsem vyslýchaného požádal, aby jméno hláskoval, zda je napsáno správně. Seeringer uvedené potvrdil a dodal, že muž na předložené fotografii se jmenuje Kreuzinger a pro spolupráci s gestapem ho získal ředitel sboru německé opery v Ostravě jménem Ulrich, který sám pracoval pro SD (Sicherheitsdiens) a byl přítelem pracovníka ostravského gestapa Steindorfa.

K tomu: MARINE EL CHE, překlad jména SEERINGER pracoval pro oddělení II-BM. To asi nepotřebuje nijak doplnit. Dále je tam značka II-A, pro které pracoval gestapák JOSEPH CORTÉS. A to vy víte, že JOSEPH je i IOSIF, a tak byl ten druhý údajný gestapák i značka I.C. – L.CHE. Pravda je to proto, že se mnou – B.M. v kanceláři, na Praha II. a tak tedy II-BM seděl ULRICH. Byl PETR ULRICH. Bydlel v LIPOVÉ ulic, kde bydlel také v dětství JAROSLAV HAŠEK. Je to ulice, která pokračuje po ulici ŠTĚPÁNSKÁ u nás na Praha II. Znal jsem i jeho manželku. Ta byla PAVLA. Byli tedy PAVLA a PETR ULRICHOVI. S ULRICHEM jsme se přátelili. Myslím, že jeho poslední funkce koncem osmdesátých let byla u nás na Praze VII. – 7. Na ONV, vedoucí odboru O.S. – Obchodu a služeb. Bylo to v době kdy předsedou tohoto ONV PRAHA VII – 7 byl MIROSLAV ŠLOUF. Konec.

Další otázka se týkaly činnosti konfidenta, který vystupoval na Ostravsku pod jménem kapitán Machar nebo Machara, byl Slovák a sloužil údajně před válkou u pěšího pluku v Komárně. Na jaře a v létě roku 1939 působil jako spojka ostravského gestapa a krakovského abwehru (obranné zpravodajství) a byl odhalen pracovníky našeho krakovského konzulátu (dr. Malec, dr. Zavadil) se kterými jsem udržoval spojení. Jmenovaný kapitán Machar byl dle výpovědi vyslýchaného Seeringera řízen přímo komisařem ostravského gestapa Wagnerem a vydávaje se za čs. kurýra z Francie pronikl do české společnosti víc v kavárně Fénix a způsobil zatčení mnoha odbojových pracovníků.

K tomu: Jak ví ti, co čtou, MACHAR byla moje přítelkyně na přelomu šedesátých a sedmdesátých let. Byla také přítelkyně mojí sestry. A to ještě i v pozdější době. Její otec byl podplukovník STB. Jednou když jsem s ní byl u nich doma, někdy okolo poledne ve všední den přišel znenadání domů její otec. Byla to velmi nepříjemná situace. Slovy Haška, byli jsme v tom nejlepším. Otec-podplukovník STB vtrhnul do bytu a když jsme se oblékali na ní ještě křičel, cituji “ A nekuř, uschnou ti prsa“. Nemyslím, že tento MACHAR byl Slovák. To ale nevím. Určitě ale nešlo o stejnou osobu, vzhledem k věku otce mé tehdejší přítelkyně. Dále jsou tam jména zase ZAVADIL a dr. MALEC. To je opět dr. MEČL. WAGNER byl také jmenovec JOSEF WAGNER představitel Sociální demokracie ve Federálním shromáždění a České národní radě. Byl národností Slovák žijící v Čechách. Po ukončení politické činnosti se angažoval v Židovské obci Praha. Konec.

Po ukončení výslechu a přečtení a tlumočení zápisu v jazyce německém podepsal vyslýchaný Seeringer, spolu se zapisovatelem, správcem věznice (jméno si už nepamatuji) a mnou, všech pět vyhotovení protokolu.

Večerním letadlem jsem se vrátil do Prahy a ráno jsem spolu se svým šéfem byl přijat tehdejším vedoucím zpravodajské odboru Jindřichem Veselým, který byl již o celé věci informován a převzal osobně protokol o výslechu. Dodnes mě mrzí, že jsem si nepořídil, kromě vlastních poznámek při formulaci zápisu, jednu soukromou kopii. Tenkrát mě to, vzhledem k úřednímu postupu a v očekávání dalšího přirozeného vývoje šetření, ještě nenapadlo.

Uběhlo více než půl roku a jaro 1947 mne zastihlo již na Hradě, kde v takzvaném Paláci šlechtičen sídlil odbor státního občanství, kam byli postupně „odkládáni“ prozápadně orientovaní spolupracovníci generála Bartíka. Šéfem odboru byl dr. Chudoba, před válkou policejní komisař v Mariánských Lázních. Ještě před převedením do tohoto odboru jsem si vyžádal přijetí u Jindřicha Veselého s dotazem, co se stalo s mým oznámením o činnosti Rudolfa Kreuzingera alias Rudolfa C o r t é s e. Obdržel jsem málo uspokojivou odpověď, že celá věc je sledována a navazuje na další zjištění, o výsledku prý budu informován.

K tomu: Připomíná rok 1947, který je i rokem 1974 rokem nástupu na základní vojenskou službu k útvaru 6174. Sídlil v Paláci šlechtičen. A centrum Bolševické revoluce v listopadu 1917 bylo ve SMOLNYI – PALÁCI ŠLECHTIČEN v PETROHRADU. SMOLNYI je i SMŮLA – PRYSKYŘICE. Která sloužila pro výrobu POCHODNÍ – OSVĚTLENÍ. A vy víte, že OR iniciály OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN jsou i hebrejské OR – KŮŽE a SVĚTLO. Jeho šéfem byl v té době dr. CHUDOBA. Rodinu stejného příjemní jsem znal. Žili u nás na Praze 7. Šlo o shodu jmen. Tento dr. CHOUDOBA přišel do Prahy z M.L. Mariánské Lázně. Důležité je vědět, že před WWII. vyšetřoval vraždu profesora LESSINGA. Ano první vražda židovského imigranta z Německa na československém území. Jmenoval se THEODOR LEWY. Přijal jméno po zde mnohokrát podrobně popisovaném autorovi, jednom ze tří německých géniů – GOTTHOLD EPHRAIM LESSING. Byl tedy THEODOR LESSING. Vy víte, že M.L. jsou i Λ.M. atak i V.M. Zase V.L.M. Zavražděn byl v MARIÁNSKÉ LÁZNĚ dne 30 nebo 31. SRPEN AUGUST roku 1933. Jeho Alma mater byly Univerzity v MNICHOVĚ, BONNU a FREIBURG. A to vy v již víte, že je M.B. a F je i P, a to je i R, a to je i L. Tak to bylo i M.B.L. Základní klíč OPERACE BENJAMIN. Ta univerzita ve FREIBURG nesla jméno ALBERT – LUDVÍK. Konec.

Události však předběhly „výsledek“. Únor 1948 znamenal mé vyakčnění ze zaměstnání i ze studia na vysoké škole.

Koncem roku 1947 obdržel odbor státního občanství ministerstva vnitra přípis našeho ministerstva zahraničních věcí, ve kterém nám MZV postupovalo sdělení sovětského velvyslanectví, že sovětská strana nabízí Československu repatriaci občanů, kteří se dostali koncem války z Ostravy na Krym. Spis mi přidělil dr. Chudoba z důvodů, že znám nejlépe tamní problematiku. Prošetření této záležitosti přineslo veliké překvapení, neboť jmenný seznam obsahoval téměř deset jmen pracovníků ostravského gestapa, včetně jména Joseph |C o r t é s. V tom smyslu jsme informovali i ministerstvo zahraničních věcí.

K tomu: Pro označení právě mě museli do dokumentu dostat KRYM – CRIMEA – CREAM – SMETANA. Klíčové místo v příběhu OPERACE BENJAMIN, jak vědí ti, co čtou vše na mém webu. A tak se tam objevuje tato informace. Že sovětská strana nabízí Československu „GESTAPÁKA“ šéfa odboru II-A na ostravském gestapu na SENNÉM trhu. IOSEPH CORTÉS – byl i I.C. – EL CHE. Konec.

Skutečnost, že Rudolf Kreuzinger, alias Rudolf C o r t é s, byl důvěrníkem ostravského gestapa a že k této činnosti, o které zde podávám osobní svědectví vlastního prožitku, přispělo zřejmě prostředí, ve kterém se pohyboval, a charakterová labilita tenkrát mladého, ambiciózního člověka atraktivního vzhledu, mě ani tolik ta celá léta nevzrušovala, jako ta neuvěřitelná drzost, že si pro svůj umělecký pseudonym zvolil jenom nepatrně upravené jméno gestapáckého chlebodárce. Proto mě tento osobní příběh jitří ještě dnes, po padesáti letech.

Když jsem poznal zrůdnost komunistické totality, pochopil jsem, že se žádné satisfakce již nedočkám. Svou životní historku jsem proto vyprávěl po celá tas dlouhá léta všem, kdo mně znali, ale marně jsem toužil po osobním setkání s tím slavným zpěvákem, vpravdě zasloužilým umělcem, abych provedl alespoň akt toho nejjednoduššího zadostiučinění, dát mu na veřejnosti přes hubu. Příležitost se, bohužel, nikdy nenaskytla, ačkoliv jednou k ní bylo velmi blízko. Pan Cortés si mě velice dobře pamatoval a možnosti případného setkání se vždy včas a co možno nejrychleji vyhnul.

Nepocházel z rodiny diplomata působícího v jižní Americe, jak s oblibou a pokrytecky vyprávěl z televizní obrazovky, ale z celkem nezámožné plzeňské rodiny. V šedesátých letech si nechal změnit své původní jméno v odboru pro státní občanství civilně správního úseku ministerstva vnitra na zvolený umělecký pseudonym Rudolf Cortés.

Teprve v roce 1968 jsem přece jenom získal informaci pracovníka Státní bezpečnosti, který nechtěl být jmenován a záhy po invazi byl pak ze služeb této organizace vyhozen, že Rudolf Kreuzinger, alias Rudolf Cortés, se dal ihned po válce do služeb NKVD a naší komunistické zpravodajské služby a jako první z našich zpěváků jezdil do Berlína, nejenom za posláním uměleckým.

Zde zveřejněný příběh, který v ústním podání koloval řadu let mezi mnoha lidmi, jsem prožil na vlastní kůži. Kreuzinger mne, bohudík, nepřivedl pod gestapáckou sekyru v oné známé věznici Plötzensee, ale kdoví, zda jsem měl být „studentem Králem“ tenkrát usvědčen jen já sám?

Konečné záznamy o konfidentské činnosti Rudolfa Kreuzingera, alias Rudolfa Cortése, byly ještě v roce 1968 v archívu Státní bezpečnosti k dispozici, snad nebyly tak „důležité“, aby musely být vyřazeny z evidence.

Strana 21. Tolik tedy pan “ vlastenec Vladimír Rohan“ v časopise Reportér. Dál pokračují vyjádření dcery pana Rudolfa Cortése k tomuto článku. Včetně popisu soudního řízení, během kterého se z Vladimír Rohan „vyklubal“ dr. Vladimír Richter. Šéfredaktorem časopisu Reportér byl v té době Dušan Mrňa. Advokát časopisu Reportér byl JUDr. Friml.

K tomu: Vy, kteří čtete víte dobře, že RICHTER bylo původní jméno armádního generála O.R. – OTAKAR RYTÍŘ. Byl OTAKAR RICHTER. RICHTER není v překladu do češtiny RYTÍŘ. To je slovo RYCHTÁŘ. On si zvolil slovo RYTÍŘ. Pravděpodobně proto, že byl voják. Který bojoval celou dobu existence Československé armády v SSSR. Pod velením LUDVÍKA SVOBODY. Víte také že OR žil ve V.M. – VYSOKÉ MÝTO, okres UO – ÚSTÍ nad ORLICÍ, kde můj otec stavěl před WWII. vojenská opevnění. MRŇA je i MRNĚ. Malé dítě – poslední syn, nejmladší syn BEN. V knize je uvedeno i jméno obhájce REPORTÉRA. Jmenoval se příjmením stejně jako RUDOLF FRIML. Americký pianista českého původu. Maminka byla KŘEMENÁKOVÁ. Tedy STEIN – KIVI – KÁMEN a KAMENEC – STONE. Studoval u ANTONÍNA DVOŘÁKA. Po studiích doprovázel na klavír houslistu KUBELÍK JAN. KUBELÍK jako KUBA – JAKOV – JAKUB. Jeho prvním úspěchem v Americe byla opereta THE FIREFLY – SVĚTLUŠKA. Ano SVĚTLO-LIGHT-OR-VALO. V roce 1937 (číslo popisné našeho domu v SOCHOROVA 1391) operetu v USA zfilmovali. Pro film složil známou DONKEY SERENÁDU – nebo také OSEL SERENÁDU -O.S. V Praze jsme říkali VOSEL, a tak je to i VASIL. Kromě této operety vytvořil ještě další hudebně dramatická díla: KITTY DARLIN‘, GLORIANNA, KATINKA, ROSE-MARIE, THE WILD ROSE, VAGABOND KING a THREE MUSKETEERS. Z jeho dílny je také INDIÁNSKÁ PÍSEŇ LÁSKY z operety ROSE MARIE. Oblíbená píseň mého bývalého nevlastního bratra, jednoho z dvojčat, jménem JAROMÍR – JAREK – JAR – JARO. A jeho, manželky V.M. VĚRA MEDAL z HORNÍ POČAPLY. Píseň si nechali hrát na svatbě v kavárně VLTAVA v PALÁCI MERKUR v REVOLUČNÍN ulici. V té kavárně, kde také zpívával RUDOLF CORTÉS. S orchestrem MALINY. Další MALINA žil o patro, níž v našem domě v SOCHOROVA 1391/4. A další MALINA se mnou pracovala na ÚV SSM.)

Dále je v knize uvedeno. Strana 25. „Co dělal tou dobou Rudolf Cortés, kterému bylo v roce 1940 devatenáct let? Na úředně ověřeném dokladu ze dne 25. listopadu 1943 píše Jaroslav Černý, majitel Velkozávodu kožešinami, Praha 1, Malé Staroměstské náměstí 11: „Potvrzuji, že pan Rudolf Kraisinger vyučil se v mém závodě řemeslu kožešnickému a pracoval u mě dále jako samostatný kožešník celkem od 15/8 1935 do 25/11 1942 k úplné spokojenosti. Mohu ho jako samostatného a spolehlivého pracovníka dobře doporučiti. Jar. Černý.“ (Totéž si můžeme ověřit i v Kraisingerově (Cortésově) pracovním průkazu vydaném dne 7.VII.1947.)

K tomu: Ověřený doklad má datum svátku SVATÉ KATEŘINY – JEKATĚRINY – CATALINY – YEKATĚRINY – CATHERINE. 25.11. Vy víte, že to je i minus DVA 11.23. a to je číslo provázející celý můj příběh 123 – moje rodné číslo. Všimněte si adresy – Praha 1, číslo domu 11. 1 + 11. 1 + 2. A také číslo domu Národního divadla v Helsinkách a také číslo provázející CHARTA 77. Mnou napsané 1 klidně že to vypadá jako 7. Ta americká nepřeškrtnutá. I číslo mého domu – bytu ve WOODBURN MEDWAY 11 – W.M. 11, který jsem zakoupil v DALKEITH u EDINBURGH – SCOTLAND-ALBA koncem prvního desetiletí tohoto století. Pro zvědavce – bylo to po vyrovnání majetku po rozvodu s mojí manželkou. Byt měl stejnou cenu jako měly tehdy takové podobné (cca 80 m2) na sídlištích v Praze na Jižním městě.

RUDOLF CORTÉS se u pána vydávajícího toto osvědčení vyučil i u něj po vyučení pracoval. Začal v roce 1935 a to 15.08. A to vy víte, že je i 12.08. datum narození mého otce a je to také 08.12. datum narození mojí manželky. Minus DVA je to 13.08. a to se narodil na ostrově CUBA-KUBA FIDEL CASTRO. Konec jeho pracovního poměru je shodný s datem vystavení tohoto potvrzení 25.11. 1942. Pan ČERNÝ se podepisuje jako JAR. Asi JAROSLAV nebo JAROMÍR nebo i JARMIL. To nevím. Ale víme, co je JAR. Slovenské JARO a moskevská restaurace. A název ilegální skupiny ve WWII. generála LUŽI. ČERNÝ pochopitelně znamená to, že jde o něco skrytého. Ano proto se tam RUDOLF CORTÉS začal učit. Vy si vzpomínáte, že nejslavnější kožišník všech dob byl GEORGE-JURIJ KONSTANTIN ŽUKOV. MARŠÁL SSSR a jeden z vítězů WWII. Také si vzpomínáte, že na obvodě Praha 2 nebyl žádná jiný podnik zahraničního obchodu kromě KARAEXPORT. Vývoz a dovoz KŮŽÍ a KOŽEŠIN – OR. A víte, že monopol v tomto oboru měla KARA TRUTNOV. V okrese, kde měl VÁCLAV HAVEL svoji chalupu HRÁDEČEK. Datum vydání pracovního průkazu, informace v posledním řádku, je zapsáno ne příliš používaným způsobem – 7.VII. Je to 7. červenec. Měsíc JULY – J.L. – L.J. – EL CHE, je zapsán ŘÍMSKOU číslici. Pravděpodobně to znamenalo informaci ARMÁDNÍHO ZPRAVODAJSTVÍ, že držitel tohoto osvědčení patří pod patronát zpravodajských služeb USA – DVOJKY. Můj názor potvrzuje to, že plus DVA je to 9.VII. a to se narodila OLGA HAVEL a byl to také den kdy měli OLGA a VÁCLAV HAVEL svatbu. V našem psaní je to 07.07. a to je také 07.10. A to seskočila skupina mého otce ARAP. V roce 1943. Bez DVOU je to 05.10. a to se narodil VÁCLAV HAVEL. Rok vydání průkazu je rokem 800 let založení MOSKVY JURIJEM DOLGORUKÝM. Rokem rozhodnutí o výstavbě jeho pomníku na moskevském náměstí TVER – TVAR – španělské CARA vyslov KARA. Rokem mého nástupu na základní vojenskou službu v roce 1974. A stejným číslem toho útvaru, ke kterému jsem narukoval 6174. A je to rok, kdy zemřel největší kožišník všech dob maršál GEORGE-JURIJ KONSTANTIN ŽUKOV. Je to i rok pádu impéria PORTUGAL s hlavním městem LISBOA-BASIL, v KARAFIÁTOVÉ REVOLUCI.

A proč je to pravda? Musíte vědět kde se dům Praha 1, Malé Náměstí 11 nachází. 459 je jeho číslo popisné. Je to vchod do domu, ale také do pasáže. Kde bylo kožešnictví nevím. Mohlo být totiž i do náměstí ale mohlo být i v pasáži. Je tam i dnes spousta obchodů a obchůdků. Co je ale důležité pro můj příběh? Východ z této pasáže na druhé straně je přímo na začátku ulice jménem MICHALSKÁ. Ano MICHAL – MICHALSKÁ. To je ta ulice, kde je dům „U říšského jablka“. A to jablka, když si před ten dům stoupnete anebo se podíváte na „street view“ které je zapsáno staročeštinou jako „gablta“ Ano GEBLTA. Rodné příjmení mojí matky. Hned vedle je dům „U kohouta“ a vy víte, že mám v rodném listě zapsanou babičku HON jako HAHN. A hned vedle dům „U jelena“. Ti provází celý můj příběh. HIRSCH. Na ulici se jménem JELENA se narodil GOETHE. Rusky je to OLEN, a to je i jako OLENA-ALENA sestra mojí matky atd. JELENÍ skok v KARLOVÝ VARY, kam GOETHE jezdil. Děda GEBLT a další sourozenec mojí matky, její bratr byl KAREL a babička byla MARIE jako MARIÁNSKÉ LÁZNĚ, kam GOETHE jezdil také. A kde vyznal lásku ULRIKA von LOEWETZOV paní na panství, kde se můj děda GEBLT KAREL narodil. TŘEBÍVLICE – DŘEMČICE u LABE, LITOMĚŘICE – L.T. JELEN je i anglické DEER tedy i DR. M.W. Ano DR. MOHORITA VASIL VASIL je i JELEN. Je to i STAG. A to je velmi blízké STAGE. JEVIŠTĚ. A na tom jsme stáli. My všichni z naší rodiny. OPERCE BENJAMIN. JELEN je i JELENÍ příkop na H.P. a také JELENÍ skok v KARLOVA VARY. A finále a proč je to pravda? V ulici MICHALSKÁ žil i básník KAREL JAROMÍR ERBEN. Vy vidíte sami, že byl zase KAREL a byl také JAR. A slovenské MÍR. A vy víte, že v roce 1945 „MÍR PŘIŠEL NA JAŘE“. A slovensky je to „MIER PRIŠIEL NA JAR“. A JAROMÍR byl také jeden z mých dvou bývalých nevlastních bratrů – dvojčat. Druhý pro byl pro úplnou informaci VRATISLAV. ERBEN je také ER a BEN. Tedy podle naší velemezinárodní výslovnosti těch, co jazyky neznají dokonale i vyslovené s nějakým přízvukem OR BEN. OTMAR REIDL – OPERACE BENJAMIN. A také si vzpomínáte, že spolupracovníkem otcovi para skupiny ARAP byl ERBAN. EVŽEN ERBAN. Otec ho má zapsaného v seznamu spolupracovníků. Ten je přímo EE jako DR. EE – DEER. Jeho manželka byla baletka, a tak tančila BALET – vyslov BALE jako křestní jméno mojí tety z otcovi strany BASILEA a jako francouzský název BASILEA – BALLE ve SCHWEIZ. A samozřejmě i jako moje přítelkyně baletka od řeky OB v NOVONIKOLAJEVSK-NOVOSIBIRSK. To je ten ERBAN, který mně přišel na ÚV SSM na náměstí M.G. s výhledem do JERUZALÉMSKÉ v září 1989 v době mých 37 narozenin říct, že naším černým koněm je VÁCLAV HAVEL. Konec.

Pokračuji dále v knize. Strana 31. “ Pro úplnost zde uvádím také přesné údaje o Cortésových rodičích (dle jeho křestního listu, „Výtah z matriky narozených na ř.k. farním úřadě u P. Marie v Plzni“ datovaný dne 20. září 1939):

OTEC – Rudolf Kraisinger, bednář v Plzni, Božkovská ul. č.19, narozený v Plzni č.-, manž. syn Víta Kraisingera, bednáře v Plzni č.-, a Marie rozené Kreismanové z Plzně č.-.

K tomu: Výtah z matriky byl datován dne 20. září 1939. Ten den bylo mému strýci PETR MOHORITA ve VOLOVÉ 32 let. A možná je i to, že je naposledy slavili s mým otcem, který dne 10.23. 1939 překročil hranici do SSSR. A jeho bratr PETR MOHORITA padnul za války v maďarské fašistické armádě admirála MI.HORTHY. BEDNÁŘ tady byl často. Je to i výrobce SUDŮ. A vy víte, že majitel moskevské restaurace JAR byl SUDAKOV. Tedy naší podivnou češtinou také BEDNÁŘ. BOŽKOV je německé BOSCHKAU – BOSCH je výrobce elektrozařízení v Německu. BOŽKOV je součást PLZNĚ. Stejné jméno má i palírna či lihovar STOCK – BOŽKOV. Italsky to vyslovíš STOK. Jako STOK řek například, ale jenom v naší češtině – správně SOUTOK. Těch je mnoho a mnoho. Třeba VLTAVA/MOLDAU a LABE/ELBE u MĚLNÍK a řeka OSTRAVA s OPAVOU a OSTRAVICÍ v OSTRAVA. Otec byl VÍT jako katedrála svatého VÍTA, VÁCLAVA a VOJTĚCHA v Praze na HRADĚ PRAŽSKÉM. Tři V – W.V. Třeba. S paní KRAISINGER MERCEDES se seznámil v MONTEVIDEO – M.V. ve státě URUGUAY. A vy víte, že i iniciály M.U. jsou v latině jako M.V. Tato země je nazývána Jihoamerické ŠVÝCARSKO – SCHWEIZ. A stejně jako v ARGENTINĚ, se kterou sousedí se vyslovuje v URUGUAYI spojení písmen „LL“ ve slovech jako naše „Ž“. Jinde je to v kastilštině „LL“ – „J“. Konec.

Strana 32.

MATKA – Mercedes rozená Cortés, narozená v San Pablo, Calle Sta Lucia Nr.96., Brazílie, manželská dcera Manuela Cortése, restauratéra v San Pablo, Calle Sta Lucia Nr.96., a Marie rozené Rodrigezové z Orense č.-, Španělsko.

K tomu: Matka byla MERCEDES. To už také znáte dobře. Automobily BENZ dostali také jméno MERCEDES, a tak z nich byly MERCEDES BENZ – M.B. Vyrábí se ve STUTTGART v BADEN WÜRTTEMBERG – B.W. a tak i B.M. Leží na řece NECKAR. A vy víte, že to jméno dostaly automobily po jméně dcery nejlepšího prodejce automobilů BENZ ve francouzském NICE příjmením JELINEK. Ta byla MERCEDES. Víte, že malý JELEN je JELÍNEK. A víte, že v Armádním divadlem na náměstí MÍRU na DVOJCE hrál herec JELÍNEK a víte, že byl trumpetista a zpěvák JELÍNEK, který žil nedaleko od nás na Praze 7. A víte, že s k nám do domu v SOCHOROVA 1391/4 přistěhoval do přízemí do bytu po zemřelém panu LEMON malíř pokojů JELÍNEK. A proč je to pravda? Při mém rozloučení s ALICIA ALCIRA LOMBERDELLI v MOSKVĚ, krycím jménem ADRIANA VILLEGAS mně darovala svoji oblíbenou gramofonovou LP desku slavné argentinské skladatelky a zpěvačky MERCEDES SOSA.

V dokumentaci užívají španělský název brazilského města SAO PAULO – SAN PABLO. Ne tedy originál portugalský. Ulice byla Santa LUCIA – po našem bez samohlásek L.C. – EL CHE. Číslo 96. A to je římskými XCVI – po našem VCIX – VaSiLeK. Nebo VASIL X – CHE. Je to i 99 jako bylo 99 PRAGOVÁKŮ kteří podepsali dopis související s Okupací v Československu. Jde o AUTOZNAČKU. PRAGA. Stejně jako je i MERCEDES BENZ AUTOZNAČKA. A vy víte, že jsem AUTOMECHANIK. Je to i 66. Slavná ROUTE 66 jdoucí od VÝCHODU k ZÁPADU USA. Vede z CHICAGO ILLINOIS – I.C. – EL CHE do LOS ANGELES. Proč je to pravda? Do dálničního systému USA byla přidána dne 11.11. 1926. Ano 11.11. a to je i stejně jako 17.11.

Otec paní CORTÉS byl MANUEL CORTÉS. Po našem i EL MAN. MUŽ – HOMBRE. Rusky MUŽČINA – MUŽ ČINU. Musel takový být, když odešel do Brazílie a tam začal podnikat v restauratérství. Ale pro nás je vele důležitá matka paní CORTÉS. Ta byla rozená RODRIGÉZ. Jak zapsali do dokumentu. Je to počeštělá forma RODRIGUEZ. Proč je to všechno pravda co tady píšu? RODRIGUEZ BYL MŮJ KUBÁNSKÝ KOLEGA. Stál v čele mládežnické organizace KUBA-CUBA. Jeho manželka také pracovala ve vedení UJC na KUBĚ. Společně mě navštívili v Praze v roce 1989. A finále? Matka pana Rudolfa Cortése se narodila ve španělském ORENSE. Ano OR – hebrejské KŮŽE a SVĚTLO. A také OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Je to stejně jako spousta dalších měst v mém příběhu LÁZEŇSKÉ MĚSTO. A je v GALICIA-HALIČ. Tam odkud přišel na KUBU otec FIDELA CASTRO. A jako HALIČ na UKRAJINĚ. S hlavním městem LVOV – LEMBERK. Odkud startoval letoun se skupinou mého otce ARAP. Který je vysadil na území Slovenského fašistického štátu u MAKOV, ČADCA, ŽILINA. MĚSTO je na SOUTOKU – nesprávně STOKU, tří řek MIŇO a BARBAŇA a LINA. Ano vidíte dobře. M.B.L. Základní klíč OPERACE BENJAMIN. Připomínám, že v GALICIA je hlavním městem LA CORUŇA a je tam také sídlo katedrály svatého JAKUBA – SANTIAGO. Patrona Španělska, který je ochránil v bitvách před MAURY-ARABY. Katedrála je v SANTIAGO de COMPOSTELA. COMPOSTELA je MILKY WAY – M.W. Česky MLÉČNÁ DRÁHA. Význam MILKY-MILKA všechny jeho podoby včetně MILKIN znáte a českému DRÁHA jsem se věnoval v úvodu prvního dílu.

A rodina KREUZINGER-CORTÉS žila po návratu do Československa ve městě PLZEŇ. Konec.

Dále z knihy na straně 32. „Dokument vydaný nikoliv v šedesátých letech, nýbrž 12. září roku 1955(!) pod zn.: vnitř. 2834/55 tvrdí opět něco jiného: VÝMĚR. Odbor pro vnitřní věci rady Obvodního národního výboru v Praze 3 povoluje Vám k Vaší žádosti, abyste místo dosavadního příjmení: K r a i s i n g e r´ přijal a užíval příjmení, C O R T É S´. Tato změna se vztahuje i na Vaši manželku Dagmar rozenou Karetovou /…/ a na nezletilé děti: Dagmar /…/ a Rudolfa /…/. Z tohoto povolení nevyplývá Vám žádný právní nárok proti některé rodině s příjmením, C o r t é s´. Zároveň se činí opatření, aby záznam o povolené změně byl proveden v příslušných matrikách a na předložených dokladech, které vám budou po opravě vráceny. Vedoucí odboru: /podpis nečitelný /, razítko.“ (Za zmínku zde stojí citovat Vladimíra Dvořáka, který v knize Začínáme od Adama v roce 1960 napsal: “ Nezvykle, exoticky znějící jméno Cortés, psáno všelijakými transkripcemi, vyvolává mnoho dohadů a inspiruje k vymýšlení řady nesmyslných fám.“).

K tomu: Dokument byl vydán dne 12. září 1955. Vy víte, že 12. září se narodil OTMAR REIDL, jediný účastník para výsadku v OPERACE BENJAMIN. Také víte, že ten den se narodil syn mojí sestry MICHAL. Také víte, že 1955 se narodila moje sestřenice ALENA BARANNIKOVA. A že to je i rok 1952 kdy jsem se narodil já. A je to i rok 1950 kdy se narodila moje manželka. A je to také rok 1922 kdy se narodila moje matka a ZÁTOPKOVI a JAK EŠ. A je to také rok 1925, kdy bylo přejmenováno BUBENSKÉ náměstí na STROSSMAYERA a CARYCIN byl přejmenován na STALINGRAD.

Velmi důležitý je ten doplněk v závorce za tímto textem. Autoři tam vzpomínají knihu VLADIMÍRA DVOŘÁKA. „ZAČÍNÁME OD ADAMA“. Vydáno v roce 1960. A to je i 19.09. Moje a Zátopků datum narození. A také víte, že od ADAMA jsme začali v roce 1990. Po pádu komunismu. Že špatně to není problém těch, kteří OPERACI BENJAMIN plánovali. To je plně na těch, kteří se spolu s rasistickou a komunistickou STB a KGB uchopili po pádu komunismu moci. A proč je to pravda? Kromě toho že je to 19.09. a také 1909. ADAM byl velitel otcovi para skupiny. Byl z hlavního města HALIČE LVOV-LEMBERG. A také tam po WWII. žil. ADAM – LEONID/NIŠČIMENKO-BĚLAVSKY. A proč ještě je to pravda? VLADIMÍR DVOŘÁK sloužil u mého otce. U kulometné roty v PRAZE v MOTOLE. A vy víte, že slavný československý kulomet byl BREN. O tom, že u něj VLADIMÍR DVOŘÁK sloužil mi otec jednou řekl, když se objevil VLADIMÍR DVOŘÁK na televizní obrazovce. To jsem byl ještě malý kluk. Jako skutečný VOJENSKÝ ZPRAVODAJEC z DVOJKY určitě věděl, že až ho zavraždí (v roce1990) budu to právě já, kdo bude moci napsat, jak to všechno bylo doopravdy. Konec.

Z Wikipedia převzatá informace o panu Rudolf Cortés.

Rudolf Cortés (někdy nesprávně uváděný jako Cortéz), rodným jménem Rudolf Kraisinger, narozen dne 16. března Plzeň 1921, zemřel dne 12. prosinec 1986 Krásná Lípa. Český zpěvák a příležitostný herec.

K tomu: Narodil se v roce 1921 dne 16. BŘEZEN-MAREC/B.M. A v ten samý den se v roce 1949 narodila v PRAZE moje sestra ANNA MARIE MOHORITA. 16. BŘEZEN-MAREC/MB je i 16. OKTOBER-ŘÍJEN/ OR. A to se ve VOLOVÉ v roce 1883 narodil můj děda DMITRO-METER MOHORITA. Rudolf Cortés zemřel dne12.12. To je i rok 1212. Svatá Bulla Sicilská podepsaná v BASILEA. Tak se jmenovala první dcera dědy DMITRO-METER MOHORITA a moje teta BASILEA MOHORITA. Narozena ve VOLOVÉ. Zpěvák zemřel v roce 1986. A to vy víte, že je i rok 1989. Zemřel v kraji ÚSTÍ nad LABEM – U.L. Německy je KRÁSNÁ LÍPA – SCHÖNLINDE. V okresu DĚČÍN. Obec spadá pod RUMBURK – slavná i zfilmovaná vzpoura českých vojáků v roce 1918 vojáků. Ta začala dne 21.KVĚTEN-MÁJ. A to vy víte, že je i 21.SRPEN-AUGUST, a to vy víte, že je i 12.08. Datum narození mého otce ve VOLOVÉ a JAK EŠ v BRLOHU. A je to také 08.12. narození mojí manželky v PLZNI. Důležité je to že byl KRAISINGER a v knize-udání se objevuje i KREUZINGER. KRAISINGER je totiž KRAIS přesný anagram slovenského a ruského slova ISKRA, české JISKRA. A k tomu INGER což je INGR. Generál INGR ministr obrany československé vlády v LONDÝNĚ. Generál INGR se jmenoval JAN – HONZA SERGEJ, a to je i H.S. To jméno SERGEJ přijal v roce 1916, kdy sloužil u 2. československého střeleckého pluku JIŘÍHO Z PODĚBRAD. Byl tehdy PORUČÍK. Samozřejmě, že je třeba abyste jste znali jeden slavný citát přisuzovaný LENINOVI že “ Z JISKRY VZEJDE PLAMEN“. V knize se užívá KREUZINGER. A to je i KREUZ a INGR. KŘÍŽ a INGR. Tedy X – INGR. CHE INGR HONZA SERGEJ – H.S. A tak je to celé ING. – vyučenec a R všelijak vyslovené, a tak i OR a H.S. HOLY SPIRIT. Proč je i toto pravda? KREUZ vyslov jako KROC. To byl potomek rodiny KROC z PLZEŇSKA, která emigrovala do USA a který jako představitel firmy MCDONALD, tuto firmu proslavil po celém světě. A také to byl KROC můj kolega ve studijní skupině na VŠP v Praze. Před příchodem do školy byl předsedou KV SSM PLZEŇ. A byl JAR.KROC. JAROSLAV KROC. A finále? Generál INGR byl kmotrem DANY ZÁTOPKOVÉ narozené ve stejný den jako její manžel EMIL ZÁTOPEK 19.09.1922. A jako já 19.09.1952. A právě teď si vzpomínáte, že SERGEJ jsou i sovětské LOKOMOTIVY. S pohonem DIESEL MOTOR – DIESEL MACHINE. Ty se vyráběly v LUHANSK na UKRAJINĚ. Ano v LUHANSK – VOROŠILOVGRAD. Tradici strojírenské výroby ve městě založil GASCOIGNE CHARLES z Velké Británie. Byl GASKONĚC – Jako zdrobnělina anglické GUSTAV – GAS a KONEC. A proto tam musel být GAS – GUSTAV HSÁK až do úplného konce. Nemohl tedy po svatbě s paní V.M. VERA MILLER z funkce prezidenta odejít. To varování v podobě letecké tragédie, kterého se mu dostalo od HOLY SPIRIT bylo skutečně výjimečné ale asi potřebné. Pro zdárný úspěch OPERACE BENJAMIN – Pád SSSR a světového komunismu. A tak setrval ve funkci přesně podle plánu. Samozřejmě, že připomenu že GASKONĚC byl i DARTAGNAN, čtvrtý ze TŘÍ MUŠKETÝRŮ. Konec.

Rudolf Cortés byl zpěvák populárních písní s velice krásným, sytým a sametově hebkým hlasem barytonového rozsahu. Stal se jedním z nejpopulárnějších československých zpěváků pop-music v 50. letech 20. století. Kromě toho byl i hercem, zahrál si řadu menších či epizodních rolí v několika českých filmech. Mimo jiné je od padesátých let znám také z Divadla estrády a satiry. Pozdějšího divadla ABC, coby významný divadelní představitel ústřední postavy ve hře Limonádový Joe aneb Koňská opera, ve které byl mimořádně úspěšný (ve stejnojmenném filmu tuto postavu posléze hrál Karel Fiala a zpíval Karel Gott. Rudolf Cortés si zahrál v tomto filmu pouze velmi malou epizodní roli.)

K tomu: Divadlo estrády a satiry, později divadlo ABC. A tak vy víte, že to, co se hrálo na PÓDIUM-JEVIŠTĚ – STAGE na kterém jsem stál já a další bylo jenom DIVADLEM ESTRÁDY A SATIRY. Proč? Protože pak se stalo DIVADLEM ABC – 123. Moje rodné číslo 123. Konec.

Otec Rudolfa Cortése Rudolf Kraisinger byl synem Víta Kraisingera a Marie rozené Kreismannové z Plzně. Povoláním byl bednář. Matka Rudolfa Cortése se jmenovala Mercedes rozená Cortés. Narodila se São Paulu v Brazílii. Byla dcerou Manuela Cortése, restauratéra v São Paulo, a Marie rozené Rodriguézové narozené ve Španělsku.

Cortésův otec se seznámil se svou budoucí ženou Mercedes Cortésovou během pracovního pobytu v Uruguayi v Jižní Americe, kde pracoval jako bednář při stavbě pivovaru v Montevideu. Po svatbě v Uruguayi potom žili oba v Čechách. Narodili se jim dva synové. Oskar se narodil ještě za nuceného pobytu manželů ve Španělsku, když jejich cestu do Čech přerušilo zadržení jejich lodi ve Španělsku v důsledku vypuknutí války. Rudolf se narodil 16. března 1921 v Plzni.

K tomu: OSCAR KRAISINGER se narodil ještě ve Španělsku. Byl O.K. Jako označení československých letadel ČSA. V tomto případě ne ČESKOSLOVENSKÉ ARMÁDY ale ČESKOSLOVENSKÉ AEROLINIE. Ale ty byly za totality stejně pod plnou kontrolou armády. Konec.

V letech 1935–1942 se vyučil a pak pracoval jako samostatný kožešník ve Velkozávodě s kožešinami v Praze. Od roku 1940 zpíval v pěveckém spolku Smetana, zpíval 1. bas. Později vystupoval i v Komorní zpěvohře. Byl též zpěvákem v populárním jazzovém Orchestru Emila Ludvíka.

K tomu: SMETANA je CREAM, a tak i KRYM. Zpíval v orchestru EMILA LUDVÍKA. A LUDVÍK byl velitel československé armády v SSSR a EMIL bylo krycí jméno mého otce příslušníka této armády při seskoku do Protektorátu na Ostravsko. Konec:

Po 2. světové válce se Cortés na dlouhá léta stal kmenovým zpěvákem orchestru Karla Vlacha.

K tomu: KAREL VLACH je také v překladu KAREL ITAL – L.T. To je okres, ze kterého pocházel můj děda KAREL. Dřemčice-Třebívlice. Konec.

Zemřel v domově důchodců v Krásné lípě u Rumburku na následky Alzheimerovi choroby, jejímiž prvními příznaky začal trpět již v roce 1968. Když mu v necelých šedesáti letech přehrávali jeho desky, už nepoznal, který zpěvák to zpívá.

V roce 1978 obdržel titul zasloužilý umělec.

Příjmení si dal po své matce Mercedes Cortésové – v roce 1955 se Rudolf Kraisinger oficiálně nechal přejmenovat na Rudolfa Cortése. 12. září 1955 Odbor pro vnitřní věci rady Obvodního národního výboru v Praze 3 povolil změnu jména Cortés namísto Kraisinger. Toto jméno pak užívala také manželka Dagmar, syn David a jeho rodina, dcera Dagmar a syn Rudolf. V knize Rudolf Cortés, milovaný i zatracovaný (viz níže uvedená literatura) na straně 117 se píše, že 30. října 1941 bylo snad poprvé, kdy se v novinách psalo o Cortésovi, ale kde mu právě zkomolili příjmení na Richard Cortéz. Původní příjmení Kraisinger pak používal už jen při zpívání klasiky.

K tomu: Snad poprvé se v novinách psalo o CORTÉS tímto jménem dne 30. OKTOBER-ŘÍJEN/ OR 1941. Vy kteří čtete víte, že to je i 30. BŘEZEN – MAREC / BM. A to byl můj otec odveden do československé armády v BUZULUKU. V roce 1943. Vážil tehdy 37 kg. po příjezdu z GULAGU. Ten den se narodil FRANCISCO GOYA LUCIENTE DE FUENTETODOS, který zemřel v BORDEAUX. Ten samý den se narodil v NIZOZEMÍ malíř VINCENC VAN GOGH vyslov CHOCH. Ten samý den zemřel KAREL MAY. A ten samý den 30.03. 1935 se narodila matka manželky mého bratrance PETR GEBLT VLADIMÍRY HENRYCH – V.H. jménem ILONA HENDRYCH. Manželka PLUKOVNÍKA V.H. VLADIMÍR HENDRYCH. Ta byl rozená a křtěná ILONA ANEŽKA KUBALOVÁ. Ano jako ANEŽKA – KLARISKA, Svatá ANEŽKA-AGNES ČESKÁ. Svatořečená dne 12.11. 1989. V den mojí Celostátní konference SSM v pražském PALÁCI LUCERNA. A KUBALA jako všichni LA CUBA – KUBA-JAKOV-JAKUB-YACOB – SANTIAGO – IAGO – DIEGO atd. 30.03. jsem byl já v roce 1976 převelen z aktivní služby v československé armádě do zálohy. A 03.03 měl bratranec PETR GEBLT s V.H. svatbu v pražském interhotelu JALTA. 30.03. je i děleno dvěma 15. BŘEZEN-MAREC/BM datum okupace zbytku Československa nacistickým Německem. Konec.

Dne 15. listopadu 1941 zpíval na svatbě svého bratra Oskara. Poprvé se oženil 22. prosince 1945 a za manželku si vzal Dagmar. V roce 1947 se jim narodilo první dítě, dcera Dagmar, a v roce 1951 pak syn Rudolf ml. V roce 1965 se rozvedli. O něco později se Rudolf Cortés oženil podruhé, jeho druhá manželka se jmenovala Alena. Narodil se jim syn David. Rudolf Cortés byl vášnivým rybářem, na každou cestu autem si brával s sebou rybářské náčiní.

K tomu: Dne 15. listopadu 1941 zpíval na svatbě svého bratra O.K. Vy víte, že 15.listopad je i plus DVA podle generála MORAVCE 17.listopad. 17.11. datum narození generál BERNARD LAW MONTGOMERY – B.L.M. a je to také 11.11.a to je datum narození generál GEORGE-JURIJ SAMITH PATTON. A také je to 11.11. datum ukončení První světové války v roce 1918 ve vagónu na kolejích. A je to také datum 11.11. narození mého bratrance KAREL GEBLT. Žijícího v emigraci ve FRANKFURT am MAIN. Tam kde je císařská katedrála svatého BARTOLOMĚJE. A ten byl umučen a zabit, když byl ztažen z KŮŽE. Konec.

1952 Dobrou noc – Rudolf Cortés / Jozue – Rudolf Cortés – Supraphone, SP.

K tomu: SUPRAPHONE vydal za jeho života skutečně velké množství jeho gramofonových desek. Pro můj příběh je důležité, že v roce mého narození a v roce vítezství manželů ZÁTOPKOVÝCH na LOH v HELSINKY FINLAND av roce začátku kralování ELISABETH-ISABEL II. a v roce kdy začal úřad prezidenta USA vykonávat D.D. EISENHOWER to byla SINGLE PLAY se DVĚMI písněmi. Jedna byla DOBROU NOC. Rusky jsou iniciály tohoto přání v azbuce C.H. a anglicko-rusky-německy G.H. Španělsky a francouzsky a italsky je to B.N. jako BENEŠOV. Město BENA a BENEŠE kde také sloužil po WWII. můj otec. A druhá píseň byla JOZUE. Biblická postava a nástupce MOISÉS. JOZUE je VI. – šestá kniha ve STARÉM ZÁKONU. A je v ní popsáno DOBÝVÁNÍ ZEMĚ ZASLÍBENÉ. „Kniha JOZUE popisuje dobytí JERICHO zázrakem. JOZUE dostal od BOHA pokyny k jeho dobytí. Měl s vojskem po šest dní pochodovat jednou denně okolo města s průvodem kněží, kteří troubili na beraní rohy a nesli „archu úmluvy“. Sedmý den měli obejít město sedmkrát, a nakonec měli všichni válečníci zakřičet válečný pokřik. Při tomto pokřiku se zdi Jericha zhroutily, válečníci vtrhnuli do nechráněného města a zničili ho“. Citace z Wikipedia. Vy samozřejmě víte, že události v Praze v roce 1989 začali dne 17. listopadu a dne 24.listopadu de facto padnul komunistický režim. Na mojí a kolegy KROCE Alma mater Vysoké škole politické v Praze VELESLAVÍN-VOKOVICE. Náhoda by to byla, kdyby mě na táboře ve SKOKOVY-LOUKOV nenaučila jedna starší přítelkyně tuto píseň JOZUE hrát na kytaru. Uměl jsem ji a zpíval jsem ji. Ale prakticky jenom tam na táboře. Jinde ji moc neznali, a tak jsem ji pak už moc často nehrál a nezpíval. Konec.

Jeho nejznámější písně byly „Čím víc tě mám rád“ dále „Nejmíň stárne klaun“ další byla „Nelly Gray“ a „Váš dům šel spát“ a „Nebeští jezdci“.

K tomu: Kromě starého známého KLAUN (FERDINAND, herec VRŠŤALA) – CLOWN – ŠAŠEK (také příjmením předseda KV SSM PLZEŇ po KROC) – ŽULIK – JOCKER – KARANDAŠ – AUGUST atd. je to píseň NELLY GRAY. Tu složil BENJAMIN-BEN HANBY – H.B. Rusky ja HANBA – POZOR! Vysloveno PAZOR, a tak tato píseň v provedení RUDOLF CORTÉS mohla něco naznačit. POZOR! Píseň je v originále ANTI-SLAVERY BALLAD. PROTI OTROCTVÍ BALADA – O.B. Skladatel H.B. zemřel dne 16. BŘEZEN-MAREC/BM tedy v den kdy se narodil RUDOLF CORTÉS a moje sestra ANNA MARIE MOHORITA. A také je to 16. OKTOBER-ŘÍJEN/OR, kdy se narodil můj děda DMITRO MOHORITA. A bylo to v roce 1867. A to vy víte, že je i 1891 a to se narodil rodičům VINCENC GEBLT a ANNA GEBLT rozená PREIS v TŘEBÍVLICE-DŘEMČICE můj děda KAREL GEBLT I. Skladatel se narodil v OHIO-RUSHVILLE – OR. Byl příslušníkem UNDERGROUND RAILROAD – PODZEMNÍ ŽELEZNICE. To byla organizace umožňující otrokům z Jihu uprchnout na svobodný Sever.

Píseň NEBEŠTÍ JEZDCI, v originále GHOST RIDERS IN THE SKY. Hudební motiv skladby STAN JONES byla použita ve filmu JINDŘICH POLÁK, NEBEŠTÍ JEZDCI. Příběh o fiktivní posádce letounu 276. bombardovací perutě ROYAL AIR FORCE za Druhé světové války. Létali na letounu VICKERS WELLINGTON – V.W. a tak i V.M. Film byl dotočen dne 20. srpna 1968. Den před Okupací vojsky Varšavské smlouvy. Premiéru měl dne 28. OKTOBER-ŘÍJEN /OR 1968 v KOLÍNĚ. Na řece LABE-ELBE. Ne v KOLÍNE na RÝNĚ. Kde jsou uloženy ostatky TŘÍ KRÁLŮ. A kde zemřel jeden z dirigentů orchestru, se kterým také Rudolf CORTÉS vystupoval – KRAUTGARTNER KAREL – GARTNER – ZAHRADNÍK – JARDINERO – GARDENER – KERTÉSZ. Konec.

Dagmar Cortésová se narodila dne 13. srpna 1947 Praha. Je česká zpěvačka a dcera českého herce a zpěváka Rudolfa Cortése (který bývá nesprávně uváděn i jako Cortéz).

K tomu: Dne 13. SRPEN-AUGUST se také narodil FIDEL CASTRO. Rok 1947 je i rokem 1974 úmrtí maršál také kožišník jako otec Dagmar, maršál GEORGE-JURIJ KONSTANTIN ŽUKOV. Je to rok mého nástupu na základní vojenskou službu k útvaru 6174. Konec.

Narodila se jako první dítě Rudolfa a matky Dagmar. V sedmnácti letech vystupovala společně s otcem na silvestra v Československé televizi. Po maturitě zde krátkou dobu pracovala. Později se svým otcem vystupovala v SSSR a v Mongolsku. Při druhé koncertní šňůře v Sovětském svazu zde také, mimo jiné, vystupovali společně s Milanem Chladilem a slovenskou zpěvačkou Gabrielou Hermelyovou. Spolu s otcem také vystupovali s Ljubou Hermanovou. V roce 1965 se poprvé seznámila s Václavem Rezkem, který se později stal jejím druhým manželem. Spolu vytvořili v roce 1976 komickou dvojici Duo Ric (Rezek i Cortésová), s kterou vystupovali a vystupují kromě jiného i v těchto zemích: Polsku, Německu (vystupovali jak v NDR, tak i v SRN), Francii, Rakousku a v Švýcarsku. Společně s otcem také nazpívala pár duetů pro Československou televizi.

K tomu: Vystupovala kromě jiných i se slovenskou zpěvačkou GABRIELA HERMELY – G.H. a to je i GUSTAV HUSÁK. Můj maďarský partner v čele KISZ maďarské organizace mládeže v osmdesátých letech byl HAMORY CSABA. Tedy její a jeho příjmení je MOHOR LEE. K tomu CS – CZECHOSLOVAKIA a B – BENJAMIN anebo DVOJKA. GABRIEL znamená v hebrejštině „BŮH JE MOCNÝ“.

Její manžel VÁCLAV REZEK -V.R. je i VOJTĚCH REZEK V.R. můj velký přítel z učení automechanikem ve VOJENSKÉ STAVBY Praha. To je ten, se kterým jsem se vsadil v restauraci U SYNAGOGY nebo U PARLAMENTU, někdy v roce 1968/69, že odsud z ČESKOSLOVENSKA dostanu SOVĚTSKÁ OKUPAČNÍ VOJSKA. Sázka byla o STO KORUN. Vyhrál jsem. REZEK je i REZUN – B.REZUN. Sběh z GRU do Velké Británie. Který žije v BRISTOL. Tam kde je na AUGUSTINE parade socha NEPTUNA a nedaleko ní je pomník maršál SLIM – WASIL. Velitel spojeneckých vojsk v BARMA-MYANAMAR B.M. v době WWII. To je ta země, kde sloužil na československém velvyslanectví, jako na poslední štaci, otec mojí manželky MIROSLAV SVOBODA. Z PLZNĚ. Stejného jména a příjmení jako syn generála LUDVÍKA SVOBODY. Konec.

RUDOLF CORTÉS, jako osoba, byl tedy tak jako několik dalších pouhým průvodcem a účastníkem a informací a také hercem v OPERACI BENJAMIN. Jako takový nemohl být agentem žádné tajné služby. Jeho role byla proto zcela výjimečná. A právě proto budil jako populární zpěvák s možnými častými výjezdy do zahraniční a s nadprůměrnými příjmy i tuzexovými, pozornost, a tak také vzbuzoval závist všech neznalých skutečných postupů v práci DVOJEK TŘÍ SESTER. Mezi kolegy i mezi funkcionáři a pracovníky v oblasti kultury ale i mezi příslušníky státního aparátu komunistického Československa a jeho tajných služeb, kteří neměli ani potuchy o tom co se kolem nich odehrává.

V příštím díle si budete moci přečíst o další důležité značce v OPERACE BENJAMIN. Bude to o BENEDICT ROEZL. Když BENEDICT tak také BEN. V MEXICO říkali tomuto rodákovi z HOROMERITZ – MOHORITA Z také BENITO. ROEZL je také anagram LAZAR anebo OREZAL – OR a L.Z. A Z je vysloveno v některých jazycích i Z – S. A tak i „C“ a tak i L.C. – EL CHE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *