George Blake zemřel. Za Jiřím Černým.

810 zobrazení
TiskTisk

Dne 26. prosince 2020, zemřel v Moskvě George Blake. Noviny uvádějí v titulcích „dvojitý“ agent. A komunista, který ani po pádu SSSR nezměnil své názory. Jaká byla souvislost jeho života a práce, s mojí rolí v Operaci Benjamin – pádu SSSR a světového komunismu? Znovu upozorňuji, že šlo o spolupráci Tří sester. Tří sester, které Operaci Benjamin řídily a vedly od samého počátku až do konce. Šlo o systém dorozumívání a spojení. Bez jakýchkoliv osobních kontaktů, setkání. A už vůbec ne používání špiónů a „Mrtvých schránek“ a náročných šifrovacích zařízení a kódů, tak jak to známe z činnosti klasických rozvědek Západu a Východu. Ano, to se také dělo, ale pod kontrolou Tří sester. Které všechny tyto činnosti, jako zástěrky skutečné spolupráce Tří sester na ORGANIZOVANÉM pádu SSSR a světového komunismu, měly pod bezprostřední kontrolou. K tomu našemu „Tří sesterskému“, systému dorozumívání bylo třeba pevných bodů. Majáků, světel, osvětlovačů, nebo Luceren. A jedním z nich – tím centrálním jsem byl já a můj otec. Otisk. A o tom ,že to tak doopravdy bylo, budu dnes dokazovat na další osobě ve hře, kterou byl právě George Blake. Budu se snažit o stručnost. I když to asi tak jednoduše nepůjde. Ale ti co četli minulé příspěvky, tady na webu, velmi rychle pochopí i tuto – souvislost. George Blake a jeho místo v Operaci Benjamin.

George Blake se narodil jako George Behar. Dne 11. listopadu 1922 v Rotterdamu, Holandsko. Narodil se v rodině Holanďanky, protestantského vyznání, a otce egyptského Sefardi Žida. Jeho otec Albert Behar, se aktivně zúčastnil První světové války v řadách Britské armády. Po První světové válce žili v Holandsku. Albert Behar zemřel v roce 1936. Po jeho úmrtí, byl George Behar poslán do Káhiry, Egypt, k tetě. V Kahiře pokračoval ve studiích na Anglické škole. V Káhiře se sblížil se svým bratrancem, Henri Curiel. Ten se později stal předákem Komunistického demokratického hnutí za Národní osvobození Egypta. Po vypuknutí Druhé světové války se George Behar vrátil zpět do Holandska. Byl německými okupačními úřady internován, ale protože mu bylo pouze 17 let, tak byl propuštěn. Zapojil se do holandského hnutí odporu jako kurýr. V roce 1942 z Holandska uprchl a odcestoval přes Belgii, Francii, Španělsko do Gibraltaru. Odtud odcestoval v lednu 1943 do Londýna. V tomto roce se rozhodla jeho matka změnit jejich příjmení Behar na Blake.

K tomuto odstavci :

Jméno George dostal po George V. Britském králi. George V. byl bratrancem ruského cara Nikolaje II. Ti byli společně spolu naposledy před První světovou válkou v roce 1913, na svatbě v Berlíně u císaře Willhelm II. Ten vdával dceru Luisa Victoria za Ernest Braunschweig.

Český překlad jména George je Jiří – Jirka. Blake je angram BLK – BKL – Basil – Vasil. Výslovnost od Black – černý odlišuje v Blake pouze Blek a Bleik. Souhlásky jsou stejné. B.L.K. A jméno obsahuje známé O.R.

Narodil se 11.listopadu. To je i podle našeho klíče i 17.listopadu. 11.11. a 17.11. Stejné znaky číslovek. V americké angličtině, bez přeškrtnutí sedmičky, rukou psané k nerozeznání.

Jeho otec byl Albert – 17.listopadu 1989, jsme organizovali vzpomínkovou akci k 17. listopadu na Albertově.

11. listopadu ( 1948 ) se narodil syn bratra mojí matky – tedy můj bratranec Karel Gebelt. Gebelt je the Havel. Karel žil s rodiči v ulici Krejčího a Mladé Gardy v Praze. Po Okupaci v roce 1968 emigroval do NSR. Tam žil ve Frankfurtu, kde je letiště Hahn – tak se za svobodna jmenovala naše babička z Horních Počapel. A kde je císařská katedrála st. Bartholomaus – anagram Mohorita Vasil. Stejně jako v pražské Bartolomějské ulici kostel st. Bartolomhaus , kde pracoval v období Druhé světové války na policejním ředitelství první manžel mojí matky. Je tam, v Bartolomějské ulici, na budově policejního ředitelství pamětní deska s datem jeho úmrtí dne 10. května 1945. Město Frankfurt je v jazyce Hesse Frangford am Maa. Frankův přechod nebo brod – Přeloženo do češtiny. Hesse byl Rudolf Hesse – ten při útěku z Německa přistál u Glasgow – To je buď anagram Wasilek G, nebo pozpátku ruské Wakzal G – Nádraží G, Train Station G v angličtině. A Frank ( furt ) byla sestra prvního manžela mojí matky Jeny Frank ( asi z Velešovic – Vasilovic ) Frankfurt byl původně ostrov. Jako Britské ostrovy a jako ostrov Štvanice, Praha 7 – Spartanburg, na kterém jsem se narodil já a moje dcera Kateřina. Náčelníkem zpravodajské správy Západního vojenského okruhu, v době kdy jsem sloužil v Litoměřicích byl generál Hurt ( asi Karel ) Říkali jsme o něm “ Furt jak starej Hurt “ Více v předcházejících příspěvcích.

11 je i II – tedy Dvojka. 11. měl číslo na seznamu 1. Slovenského partyzánského oddílu Evžen Erban. Seznam vytvořil můj otec. A jak už víte 11 je římskými číslicemi XI. Kde I nemusí být I ale může být malé L. Pak když napíšeme l velkým – L tak nám vyjde XL – EL CHE.

George se narodil ve městě Rotterdam. Dne 13. 03. 2020 jsem tady na webu zveřejnil příspěvek ( včetně fotografií ) pod názvem Rotterdam – Loter Megrit. Celá souvislost je tam popsána. Jen pro připomenutí – náměstí Grotekerkplein s kostelem svatého Lorence – Sint Lorint a s obytným domem De Huevel – the Havel a se sochou Dezider Erasmus Roterdamský. Lorenc je Lorenc, Sint je Sint ( Róm ), Havel je Havel a Dezider je Dr. Déži ( Róm ), Erasmus je el SSM. A místo kde Erasmus Roterdamský zemřel je Basilei – Basilio, Basil, Vasil, Vasilly. A kdo jste četl kapitolu Loter Megrit tak víte že Loter je Rotter a Dam je přehrada, hráz. Ve španělštině původ názvu Madrid – Megrit. Ale Dam je v ruštině plotina – plot – a to je zase v angličtině převrat – puč – komplot – spiknutí. A tak se také stalo.

Jeho otec byl Sefardi Žid. Sefarští židé žili před rokem 1492 ve Španělsku. Měli svůj jazyk – Ladino. ( Vycházející ze španělštiny ). V roce 1492 byli ze Španělska vyhnáni královnou Isabellou ( Elisabeth v angličtině a Alžběta v češtině ) a jejím manželem králem Fernandem ( česky Ferdinandem ). V roce objevení Ameriky. Ze Španělska odešli do řady afrických a evropských zemí. V Evropě to byl především Balkán. ( Připomínám jeden z původů mého příjmení – Megrit Madrid – popsáno v samostatném příspěvku zde na webu ). Rodina Behar odešla do Egypta. V ruštině vyslovené Behar je anglické Begar – Beggar – české žebrák. O to samozřejmě nejde v naší hře. Jde o to slovo, značku – žebrák. To je anagram našeho už známého Basilek – Wasilek – Masaryk. Beggar jako anagram, je anglické Vassily – jako Vassily Stalin – Džugašvili. Ale pozor ! Hrad Žebrák, jehož zřícenina je u Berouna, byl založen ve druhé polovině 13. století Oldřichem Zajícem z Valdeka. Oldřich Zajíc je O.Z. – a to je také Obranné zpravodajství. A Valdek ? Tak se přece jmenuje dům na náměstí Míru v Praze 2 – Dvojka – na Vinohradech, kde sídlil OV SSM Praha 2 a kde jsem léta působil. O tom všem už tady bylo vše a několikrát napsáno. Beroun je město s medvědem ve znaku ( jako Berlín a Madrid a Carpathian Ruthenia – Pokarpatská Rus ) a s kostelem svatého Jakuba – Yakov, Santiago, Iago, Jakovlev, Jacques, Jacqueline, James, Jakub a Kuba. Beroun – město kde žili prarodiče mojí manželky Svoboda – ová. Křestní jména – Marie a Josef ( Boudník ). Také to už tu bylo. Jeden Zajíc ( asi František ) byl se mnou v ročníku na Vysoké škole politické ve Vokovicích a Zajíc – ová Stanislava, absolventka Vysoké školy v SSSR pracovala u mě, na ÚV KSČ, v roce 1989 – 1990.

George se narodil v roce 1922. Ve stejném roce se narodila moje matka. A vy už víte, že to je i 1925 – rok přejmenování Bubenského náměstí na Strossmayerovo, rok vydání Masarykovi Světové revoluce, Hitlerova Mein Kampf ( Můj Boj, česky ), Vančurova románu Pole orná a válečná ( Orná – OR – Otmar Reidl Operace Benjamin ), vyznamenání Benita ( Ben ) Mussoliny ( B.M. – V.M. ) řádem Bílého lva, presidentem Masarykem a přejmenování města Carycin na Stalingrad. Mimochodem ve městě Carycin byl v ruském zajetí pozdější generál František Moravec, šéf Dvojky – před nástupem do československých legií. Stalingrad byl po kritice kultu Stalina přejmenován na Volgograd. Volga je anagram Vasil. A GRaD je město. ( Vzpomeň Glasgow – Wasil G ) Možná to znamenalo Vasilovo město – a to buď Volové – Mižhirja, nebo Praha. Nebo právě to G z předcházejícího odstavce. Nebo DRG – Dr. Guevara – pozpátku K tomu určitě jednou dojdu podrobněji. Dále už víte že 1922 je i 1950 a to se narodila moje manželka Svoboda – ová. A 1922 je i rok 1952, kdy jsem se narodil já a kdy začala kralovat Elisabeth II ve Velké Británii a Eisenhower se ujal funkce presidenta v USA. A 1922 je i rok 1955 kdy se narodila dcera sestry mojí matky Alena/Alice. A maršál Žukov ( George – Georgij – Jiří ) se stal ministrem obrany SSSR. ( připomínám jeho dceru Margarita ).

George Behar byl v roce 1936, po úmrtí otce Alberta poslán k tetě do Egypta. V mé předchozím příspěvku popisuji jak jsem byl na mezinárodní akci MSS, ubytován v kyperském hotelu Kennedy ( manželka presidenta Kennedy se jmenovala Jacqueline – to je ženská podoba Jacques – Jakub, James, Jakov, Santiago, Kuba atd. a druhým jménem se jmenovala LEE ano Lee – jako moje datum narození 199 – zrcadlově lee. A 199 římskými CIC. C.I.C.). Ubytovali mě na dvoulůžkovém pokoji s egyptským studentským představitelem. Já byl v té době předseda Českého vysokoškolského ústředí. Více v předcházejícím příspěvku. Co ještě mě spojilo s Egyptem ? Někdy v polovině osmdesátých let se u mě v kanceláři na náměstí Maxima Gorkého, když jsem byl stále předseda Českého vysokoškolského ústředí, objevil Jan Horák. Byl v té době příslušníkem StB. Pravděpodobně rozvědky ( Lorenc ). Znal jsem ho z let, kdy jsme byli oba středoškoláky. Dokonce jsem znal z té doby i jeho pozdější manželku. Přišel a začal mi nesouvisle vyprávět příběh o tom jak pracoval v Káhiře, v Egyptě na Výboru solidarity s národy Asie Afriky a Latinské Ameriky. Byl tam služebně. A jak jeho nadřízený – představitel ze SSSR, pravděpodobně KGB, pil a pil a pil. Vůbec jsem nevěděl co si o tom mám myslet. Přišel po létech kdy jsem ho neviděl a začal si stěžovat na svého šéfa, sovětského šéfa, se kterým se nepohodl a on ho vyhodil. Proto byl zpět v Praze. Protože ho z Káhiry vyhodili. Po tom co si mi tam stěžoval na člověka se kterým dělal, v Káhiře, odešel. A už jsem ho zase neviděl. Nikdy. Samozřejmě, že mi vrtalo hlavou o co šlo. Jediným vysvětlením pro mě tehdy bylo, že „Brettschneiderovským“ způsobem ( hloupou provokací, pro ty co neznají detaily Haškova Švejka ), chtějí, abych s touto informací někam běžel. Tyto hloupé zkoušky dělali, ale estébáci, a příslušníci gangu KGB – Kapek/Vít – Miroslav Šlouf, Miroslav Štěpán, Mikuláš Šutka, tak často, že nebylo možné si toho nevšimnout. Neustále chtěli zjistit, jak to se mnou je. Kdo mne „drží“. Kam patřím. Vůbec si nemohli představit, že je něco takového možné. Že mě v mé roli přímo udržuje Holly Spirtit. Tedy instituce nejvyšší v Operaci Benjamin. Tři setry společně. Se všemi jejich pákami a možnostmi. Pochopitelně jsem nikam neběžel. Neměl jsem totiž ani kam. Holly Spirit mne vedl. Odkud a jak, bylo jen a jen v jeho „rukou“. Zcela a naprosto dokonale utajeně. Proč to tady tak dlouze vypisuji? Za asi rok po této návštěvě, se objevil další známý z mladých let. Toho jsem znal o něco lépe osobně. Bydlel v sousední Antonínské ulici a chodil do třídy na Strossmayerově náměstí s mojí sestrou – to si nejsem jist, ale byli asi stejný ročník. A funkcionařili jsme spolu v LSM ( MSL – WSL – Vasil ) a pak studoval v Moskvě, kde jsme se také viděli. To už jsem také popisoval, jak mi v Moskvě vnucoval, doslova a do písmene vnucoval, formou nenápadného vydírání, abych navázal „co nejužší “ vztah s dcerou Vasila Bilaka, Naďou, tehdy tam také studentkou. Pochopitelně neuspěl. Po ukončení školy v Moskvě dokonce narukoval i ke stejnému vojenskému útvaru do Litoměřic a spali jsme spolu na cimře, když jsem byl ve druhém roce vojny. Pak jsem ho také léta neviděl. Jmenoval se Ivan Plechatý. Přišel ke mě do kanceláře a začal mi vyprávět, no divte se nebo ne, na chlup stejnou historku. Stejná StB, stejný výjezd do Káhira, stejná instituce, stejné pracoviště a stejně špatný sovětský šéf – pijan. To už jsem doopravdy nevěděl, jestli si ze mě dělají blázny, nebo co to znamená. To nemohli nic jiného vymyslet? Nebo na to měli nějaký manuál? Který jim určoval jak mají odhalit “ krtka „? Odešel a už jsem ho také neviděl. A samozřejmě, že jsem na to zase nereagoval. Ani jsem nemohl. Nebylo kde. Tato „Egyptská“ hra vyvrcholila, když mi v lednu 1989, mezinárodní tajemník ÚV SSM – můj spolupracovník – Lubomír Ledl, na základě pokynů z ÚV KSČ – tak to tehdy říkal – připravil zahraniční cestu do Etiopie a Zambie a Zimbabwe. Cestu do Etiopie zvolili tak, že jsme letěli z Prahy do Atén. A odtud do Káhiry. Tam jsme se z nějakého důvodu, mně absolutně neznámého zdrželi pár dní. Protože později bylo oznámeno, že byl Lubomír Ledl, spolupracovníkem StB, i když on se soudil a soud uznal, že nemohl vázací akt podepsat, protože nebyl v době jeho údajného podpisu v Československu, tak mě zase napadlo jenom to, že se jedná o jednu hru. Že snad jsou už úplně mimo. A ze zoufalství neví co dělat. Když vás totiž udržuje Holly Spirit v rozsvíceném stavu, musí pochopitelně, hrát různé hry. Kolem vás. Aby bylo utajení dokonalé. Tu a tam vypouští informace, kterých se někdo chytá a snaží se v nich vyznat. To ale vy nevíte. A Holly Spirit zase ví to, že vy jste jak buldozer a nenecháte se vykolejit. Svézt z cesty, na kterou jste dobrovolně nastoupil. A tak se také stalo. To je ale jiný příběh.

Egypt je také Sinajský poloostrov. S klášterem Svaté Kateřiny. S místem kde je údajný Hořící keř, kde Bůh předal Mojžíšovi dvě desky s pěti přikázáními na jedné a pěti přikázáními na druhé. Tak bývají vyobrazeny. A tam někde v těch místech 40 let Židé bloudili než se usadili v v zemi dnes známé jako Izrael. 40 je také XL. O další souvislosti jsem psal dříve. Například místa na Sinaji a Šestidenní válka v roce 1967 ( 1919 a 1991 a 1961 a můj vojenský útvar 6174 ) . V Horních Počaplech žila rodina s příjmením Mojžíš- Mojžíšovi. A můj přítel ve škole v Moskvě vedoucí skupiny chilských studentů se jmenoval Moisés La Brana Mena. M.L.M.B. (Byl z Valparaíso Chile. Později předseda odborového svazu pracujících v měďném průmyslu Chile a v této funkci mi navštívil na jaře 1989 v Praze. Popsáno dříve).

George Behar se v Káhiře seznámil se svým bratrancem. Ten se jmenoval Henri Curiel. Henri je Jindřich. A zase jako Jindřichův Hradec, kde můj otec optoval, a kudy prochází poledník a jako Jindřich Poledník, se kterým jsem „spolupracoval“ od roku 1970 až do pádu totality, jako Jindřišská věž na kterou jsme měli oba výhled z kanceláře předsedy ÚV SSM. A jako Jindřišská ulice na kterou jsme z téhož okna také viděli a kde byla a je stále a dodnes stojí Hlavní Pošta – H.P. ( Horní Počaply a Horní Počernice ). A jako kostel svatého jindřicha II a Jindřišská věž, tamtéž. A Curiel rozeznáte? To je – kuril rusky. Poledník nekouřil, pokud si dobře vzpomínám, ale můj otec s místem příslušnosti do Jindřichova Hradce ano. A to velmi. A já taky.

George bratranec Henri Curiel byl komunista a měl na George Behar, bratrance vliv ve formování jeho komunistických názorů. Můj otec komunista nebyl a měl vliv na formování mých názorů. Henri Curiel je i Jindřich Král – vyslovuješ Kuriel – a to je i Karel i Král ale i Rokle. Jindřišská věž a kostel svatého Jindřicha na počátku Jindřišské ulice, na které jsem se díval z okna kanceláře, jsou podle krále Jindřicha II. Vidíte ? II – ano Druhého. A Rokle je Vallye – Valy, Mezihoří, Mižgorje, generálplukovník Valo, můj kmotr. A na konci tohoto příběhu na řadu přicházející armádní generál Karel Rusov. A Karel – můj děda z Horních Počapel byl Karel, jeho syn, bratr mé matky byl Karel, a jeho syn můj bratranec ( žijící ve Frankfurtu ) byl Karel.

Když vypukla Druhá světová válka, George Behar se vrátil zpět do Holandska – Nizozemí – Nieder Land. Když vypukla Druhá světová válka tak můj otec odešel do SSSR. George Behar se stal kurýrem v nizozemském hnutí odporu. Jeho krycí jméno bylo Maxem de Vries. M.V. a Vries je Vasil. Můj otec M.V. Vasil, se stal vlastně také kurýrem. V předávání zpráv mezi Třemi sestrami. A já jako jeho Otisk jsem v tom pokračoval. Jako Maják, Světlo – OR, Lucerna. George Behar odešel, přes Belgii, Francii, Španělsko a Gibraltar do Londýna – Velké Británie. Tam přicestoval v lednu 1943. Můj otec byl začátkem března 1943 propuštěn z Gulagu a odcestoval k Československé armádě, Svobody, do Buzuluku ( Bazilek – Wasilek – Masaryk – stejné jako Haškova Bugulma v První světové válce ta je i s příjmením – Vasil M. ).

V roce 1943 se právě v Londýně rozhodla jeho holandská matka, změnit jejich příjmení na Blake. Z George Behar se tak stává Georg Blake. Black je černý a vyslovuje se podobně jako Blake. Souhlásky jsou shodné. Jiří Černý v naší češtině. Proč je to důležité?

Na základní devítileté škole na Strossmayerově náměstí se mnou ve třídě byl Jiří Černý. Jirka Černý. Ve třídě, zdůrazňuji. Bydleli v sousední, Heřmanově ulici. I když to nemohu tvrdit dnes s určitostí na 100%. Myslím, že jsem ho tam jednou potkal s jeho matkou. V úplně prvním vchodu u Bubenské ulice, přímo u nádraží Holešovice – Bubny. Naproti domu, kde je v přízemí bývalý obchod. A v tomto obchodě, přebýval po válce můj strýc – bratr matky Karel Gebelt – the Havel. Ve stejném domě pak bydleli jmenovci – možná příbuzní, to ale nevím – pilotů RAF. Černocký a Cajthaml. S Cajthamlem jsme, jako asi 13tiletí, zkoušeli založit big beat – ale nešlo nám to. Nebyl jsem v té době dobrý kytarista. Proč připomínám matku Jirky Černého ? Byla totiž tajemnicí Obvodního výboru Červeného kříže. A já jsem tam s jejím synem Jirkou Černým byl také členem. V letech základní školy. Náhoda by to byla, kdyby generál George Catlett Marshall, náčelník štábu US Army v průběhu Druhé světové války, a tvůrce Marshallova plánu, nebyl 14 měsíců předsedou Červeného kříže USA. Od října 1949 do prosince 1950. 14 – je Dvojka.

V té samé Heřmanově ulici žil můj třídní učitel ze základní školy na Strossmayerově náměstí v posledním devátém ročníku. Bylo to 1967 – 1968. Jmenoval se Svoboda. Vladimír Svoboda. A v té samé Heřmanově ulici prý bydlel nějakou dobu v konspirativním bytě Ernesto Che Guevara v roce 1966. V roce kdy jsme se setkali. Píše so tom ale dost neurčitě, několika článcích a nevím tedy zda je to skutečně tak bylo.

A proč už to vůbec nemůže být náhoda? Po ukončení studia na Vysoké škole politické v roce 1982, kterou jsem zakončil diplomovou prací na téma “ Studenti v boji za mír a sociální pokrok“, a rigorózní zkouškou, jsem se stal předsedou Českého vysokoškolského ústředí SSM. Můj místopředseda se jmenoval Jan Šrubař. Byl to Valach ( anagram Vasil ) a byl absolventem Vysoké školy zemědělské v Paze Suchdole. Bezprostředně po zahájení naší spolupráce, přivedl svého přítele z vysoké školy. Byl to hospodářský pracovník na této škole. A jeho skutečně velký přítel, to opakuji. Seznámil nás. Asi už víte, jak se jmenoval. Jmenoval se Jiří Černý – Jirka Černý. Byl mnohem starší než já i než Jan Šrubař. Od té doby jsme se čas od času při různých příležitostech vídali. A jednou jsem ho potkal “ náhodou „. Hned u nás. Ve vedlejší ulici, kde říkal, že bydlí. Byla to také Heřmanova ulice. Ale ve vyšší části. To bylo nad Dukelských hrdinů. Jirka Černý ze třídy, bydlel až dole, pod Dukelských hrdinů, jak jsem popisoval. Tento Jirka Černý, starší pán, bydlel vedle Veletržního paláce. U hospody Mělník ( Horní Počaply jsou okres Mělník a tři elektrárny v Horní Počaply se jmenují Mělník I, II, III. ) Tak mi to tam na ulici říkal, že tam bydlí. Heřmanova ulice Praha 7 – Spartanburg. Podle slov Jana Šrubaře byla manželka Jirky Černého staršího, baletka. Stejně jako manželka Evžena Erbana a stejně jako moje přítelkyně v Novosibirsku ( dříve Nikolajevsk ) u řeky Ob. – O.B. a Ob – O.B. jezero – ozero – Lago – Lake – Loch. Která mě tehdy v roce 1972 doslova do písmene uhranula svým vystoupením jako primabalerína v hlavní roli v baletu Labutí jezero. V Novosibirském státním divadle. Ona sama, byla z Taškent – Uzbekistán. Gulia Chamrajeva. ( Otec režisér Ali Chamrajev – film Sedmá kulka, například). A také by to byla náhoda, kdyby druhá manželka mého otce, se kterou se oženil v Karlových Varech a žil s ní na Palackého náměstí v Karlových Varech nebyla příjmením Besarab. Nebyla baletka. Byla kuchařka. Ale vy už víte, že Besarab bylo příjmení manžela Oděské baletky, se kterou se oženil Jakov ( Jakub, James, Kuba ) Džugašvilli – Stalin. Ten zahynul v koncentračním táboře Sachsenhausen, Oranienburg ( O.B. ). Stejném koncentráku ve kterém byli vězněni čeští studenti, zatčení na pražských kolejích dne 17. listopadu 1939.

A aby to byla definitivně pravda, tak 23. srpna 1989, předala v Praze, prezidentu republiky Gustavu – Augustýnovi Nykodymoviči Husákovi, pověřovací listiny, nová velvyslankyně USA, Shirley Temple Black. Její druhé příjmení Black, bylo příjmení jejího manžela. Charles Black. Ne George Blake. Ale Charles Black. Ale my víme, že G a C jsou velmi podobná písmena. zejména jsou li psána rukou. Vojenskou rukou. Takže G.Blake a C.Black – není příliš odlišné – na první pohled. C je třetí písmeno abecedy – latinky a G je sedmé písmeno abecedy latinky. 37. Jako moje číslo dresu v Meteor Praha se kterým jsem byl na basketbalovém turnaji v Brémách v NSR , v americké okupační zóně, v říjnu 1969. Přesněji řečeno moje číslo bylo 31 – ale vy už víte že pro nás „škrabali“ je 37 a 31 úplně jedno. Odcestoval jsem tam po emigraci staršího bratrance Karel Gebelt do Frankfurtu NSR a těsně před emigrací mladšího bratrance Petr Gebelt do Frankfurtu NSR. Starší, jak je psáno v úvodu se narodil dne 11. listopadu. Mladší se narodil 6. listopadu. Součet jejich dat narození je 17. listopad.

A to snad nemusím připomínat, že Black je stejně BLCK – BaSiLeK. Vasilek – Wasilek – Masaryk ( Blake je Vasil ) . Vasilek mi říkala moje argentinská přítelkyně Alicia/Alena v Moskvě ve škole 1971/72. Protože jména se ve španělštině neskloňují, znělo to legračně. Vasilek vení acá – Vasilek pojď sem – Vasilek vamonos – Vasilek jdeme – například. Kde k tomu přišla, ví snad jen Holly Spirit. Tehdy jsem se tím moc nezabýval. Myslel jsem ,že jí to poradil někdo z naší československé skupiny.

A aby to bylo všechno pravda a skutečně to dorozumívání fungovalo, tak mi jednou sebou můj otec vzal ke svému spolubojovníkovi z Druhé světové války. Ten byl velitelem buď zabezpečovacího, nebo automobilního pluku Ministerstva národní obrany. Kasárna byla po levé straně, pod Prašným mostem. Zhruba v místech, kde zahynul v průběhu Druhé světové války, jeden ze Tří králů, kapitán Morávek Václav ( M.V. ). Velitel toho pluku se jmenoval Čornyj. Plukovník Čornyj. Křestní jméno si nepamatuji.

15. prosince 1942 byla ukončena činnost 7. výsadkové sboru Sovětské armády. Místo ní vznikl 2. gardová gardová výsadková divize. Jejím velitelem byl od 8.března 1944 až do 27. června 1945 plukovník Stěpan Makarovič Čornyj. To je ten nejdůležitější spojník mezi tím o čem píši dnes a celou Operací Benjamin. Jmenoval se Stěpan Čornyj. Ruské S je naše C. Tedy jeho křestní jméno a příjmení v naší azbuko-latinko řeči bylo C. Čornyj. Jako G. Blake a jako C. Black. Byla to 2 – II. – Druhá divize. Dvojka. Velitelem byl plukovník Čornyj od 8. března. Moravcovou metodou je to i krát dvě 16. března. A to se v roce 1949 narodila moje sestra Anna Marie. Svoji činnost u II. gardové výsadkové divize ukončil plukovník Čornyj 27. června. 27.6. a to už víte, že 27. 6. je i 27. 9. a také víte, že 27 je námi “ škrabali“ napsáno i 21. Datum je tedy i 21.9. A to se narodil druhý manžel mojí sestry Anna Marie, Jiří Uher – Magyar. Protože můžeme Moravcovu metodu použít jen jednou, tak ji použiji teď. 21.9. minus dva je 19.9. to je moje datum narození, lee – LEE a rok 1909 ( už tu bylo mnohokrát ). Kromě toho je Makarovič – Wasilovič – Vasilovič. A nyní to nejdůležitější. Velitelem československého nově vznikajícího výsadkového vojska se po Druhé světové válce stal generál Karel Paleček ( Palacký, Palác ). Spolupracovník generála Moravce Františka z Dvojky, v Londýně. Velitelem jeho 22. výsadkové brigády byl tehdy plukovník Stěpan Bunzák. Z Volové. Ten, který odvedl mého otce v roce 1939 do SSSR. Mnohokrát zmiňovaný v mých příbězích. Jeden ze Tří králů – těch poválečných. A samozřejmě, že je třeba připomenout i prvního velitele německých výsadkových jednotek, v této souvislosti – Fallschirmjäger – v češtině – padající myslivci s ochranou. Těm velel generál Kurt Benno Student.

Čornyj byl ale i Sergej Ivanovič Čornyj. Také Čornyj Sergej Ivanovič – CSI – XI – XL. Kapitán ruské carské armády, který se po bolševické revoluci stal důstojníkem Ukrajinské lidové republiky. A bojoval v útvarech tak zvaných Sičovců, proti komunistickým ruským vojskům na Ukrajině. Dosáhl hodnosti plukovníka a byl velitelem jednotek v Kyjevě. Po porážce Ukrajinské lidové republiky odešel do Polska a od roku 1945 do roku 1955, kdy zemřel, žil v NSR. Proč patří tento plukovník Čornyj do tohoto příběhu? Za prvé byl Ukrajinec, stejně jako můj otec a Ivan Mohorita a Stěpan Bunzák si psali národnost ukrajinská za totality. Narodil se 7. října 1886. Rok 1886 je i rok 1889. Tedy Parker pero a PAUL pekárny, založení firmy LEE, a i rok 1989. 7. října roku 1944 seskočil můj otec do Protektorátu. Rok 86 bez roku 44 je 42 – takový trest vězení dostal George Blake. Můj otec se zúčastnil bojů o Kyjev a potom byl vycvičen a vybrán do zpravodajské a diverzní skupiny ARAP. Spolu s ním seskočil i jeho kolega Polák – Genadij Eichner, zvaný Antek. Plukovník Čornyj bojoval v útvarech Sičovců. To byly útvary složené z bývalých vojáků rakousko-uherské armády z ukrajinských částí Rakousko – Uherska. Z Bukoviny, Haliče ( název převzala španělská Galicia – odkud pocházel otec Fidela Castra ) a Podkarpatské Rusi. Byla to vlastně obdoba našich legionářů v ukrajinské podobě. Jejich název byl odvozen od tělovýchovného hnutí v těchto částech Ukrajiny před komunistickým převratem. Byla to obdoba našeho Sokola. Tyrš – A plukovník Ivan Mohorita, z Volové byl po Druhé světové válce docentem na pražské vysoké škole UK – tělesná výchovy a sport, se sídlem v Tyršově domě. A já se učil v prvním ročníku učení u Vojenských staveb v šatnách sokolského strahovského stadiónu. Kromě toho jméno plukovníka Čornyj, je v inicálách – určitě jako návod, ukázka k návodu k další spolupráci Tří sester SIČ – Sergej Ivanovič Čornyj – tedy jako jméno té tělovýchovné organizace a později vojenských jednotek Ukrajinské lidové republiky bojujících proti ruským komunistům. A závěrem ? Jeho datum narození jak jsem již napsal 7. října. Jako datum seskoku mého otce po bitvě o Kyjev do Protektorátu. Ale vy kteří čtete pozorně tak víte, že Moravcovou metodou minus dva je to 5. říjen a to je datum narození Václava Havla a plus dva je to 9. říjen „úmrtí“ Ernesto Che Guevara. A 11. říjen je datum narození Ivana Havla.

Část druhá. Špionážní aktivity George Blake.

Popis z Wikipedia. Po příjezdu do Velké Británie vstoupil George Blake ke Královskému námořnictvu – Royal Navy. Jako podporučík byl přijat v roce 1944 do MI6. Britské výzvědné služby. Pracoval v takzvané Dutch – Nizozemské sekci. Chtěl se oženit s Iris Peak. Tomu ale, její rodiče z důvodu jeho židovského původu zabránili. V roce 1946 byl odeslán do Hamburgu – Německo a podílel se na výsleších kapitánů německých ponorek. Tzv. – U – boat. V roce 1947 byl poslán MI6 studovat ruštinu do Downing College, Cambridge. Jeho spolužákem tam byl budoucí politický analytik Michael McGwire. Po tomto studiu byl vyslán s Vyvyan Holt do Jižní Koreje, Soul. Tam přicestoval dne 6. listopadu 1948. Válka mezi Severem a jihem vypukla dne 25. června 1950. Soul byl obsazen komunistickým vojskem Severu. A všichni Britové byli vzati do zajetí a odvezeni nejprve do hlavního města a pak k Yalu River – Yalu řeka. Tam studoval Karla Marxe a po třech letech věznění se z něj stal komunista. V roce 1953 byl ze Severní Koreje propuštěn. Přistál na letišti RAF Abingdon. V říjnu 1954 se oženil se sekretářkou z MI6 Gillian Allan v St. Mark Church ( North Audley Street ) Londýn. V roce 1955 byl vyslán MI6 pracovat do Berlína. V té době informoval svoje sovětské kolegy o Operaci Boris ( To byl také jménem Jelcin a syn Ivana Mohority a je to angram Vasil ) a Operation Gold. Operace Zlato. Šlo o výstavbu odposlouchávacího tunelu pod hranicí mezi Západním a Východním Berlínem. V roce 1960 byl popraven, na základě informací George Blake odhalený, spolupracovník CIA ze sovětské GRU P.S. Popov. V roce 1961, po informacích, které poskytl MI6 polský přeběhlík – defektor, Michael Golenievsky ( M.G. ) a další padlo podezření na George Blake. Byl přivezen z Libanonu, kde pracoval na Middle East Centre for Arabic Studies ( MECAS ) a zatčen. Přiznal se. Maximální trest, který mu mohl být v souladu s článkem 1 of the Official Secrets Act 1911, dán, bylo 14 let. V květnu 1961 byl v síni soudu Old Bailey odsouzen k trojnásobku tohoto trestu. Tedy celkem na 42 let vězení. Soudu předsedal Lord Chief Justice – Lord Parker of Waddington. Byl to nejdelší trest jaký byl dán v souladu s výše uvedeným zákonem po trestu 45 let Nezar Hindawi, který chystal atentát na EL-AL ( Izraelské aerolinie ).

K tomuto odstavci.

George byl přijat k NAVY – námořnictvu – Neptun/ Poseidón, král moří a znak je Trojzubec. V roce 1944 byl v hodnosti podporučíka přijat k MI6. V roce 1944 byl můj otec v hodnosti podporučíka čs. armády, ustanoven do funkce náčelníka štábu zpravodajské a diverzní skupiny ARAP a vysazen do Protektorátu.

George pracoval v Nizozemské sekci – podzemí. Měl vztah s Iris Peak. Peak je naším čtením souhlásek PK – P je R a L a K je CHE – EL CHE. Irisy jsou slavná malba Vincent van Gogh. Můj otec byl v Buzuluku odveden dne 30. března – den narození Vincent van Gogh ( a odbočím i v den narození Francisco Goya de Luciente ). A Vincent Gebelt byl můj praděd .

George byl v roce 1946 poslán vyslýchat kapitány U – boat do Hamburku. Tam nastartovali svoji kariéru jako Beetles – Brouci, pozdější Beatles, z Liverpoolu. Známí i se slavnou Žlutou ponorkou. Kdo to asi mohl být? Pak šel George studovat Downing College do Cambridge. Downing Street je sídlo britského předsedy vlády. Číslo IO. Mají na dveřích v Downing Street. To je římskými X – CHE. Anebo je X i II – Dvojka. V Cambridge před Druhou světovou válkou studovali ti z “ Cambridge five „. Sovětští špióny v MI6. Se kterými neměl George nic společného, byli tedy 5+1. V našem domě v ulici Antonína Sochora dostala matka jako válečná vdova po Druhé světové válce byt 3+1. Žili jsme tam a když jsem se oženil a narodila se mi dcera, tak matka požádala sousedy v domě, pár žijící v bytě 5+1 o výměnu. Neudělali to. Až v roce 1989 mě oslovili oni sami. A, že se mnou byt vymění. Tehdy jsme žili my 4 v 3+1 a oni 2 v 5+1. Tak jsme to udělali. Šrámkovi se jmenovali a ten byt dostal otec paní Šrámkové, pan Venta. Zpěvák z Kocourkovských učitelů, kteří kdysi vystupovali v Kabaretu Červená sedma. Venta je přeloženo do češtiny ze španělštiny PRODEJ. Hebrejsky je PRODEJ MaCHiRa. MaGiRa – . Druhý nejvyšší funkcionář KSSS u kterého jsem byl na historické návštěvě v budově ÚV KSSS, v srpnu 1990 se jmenoval KUPCOV. (Pro úplnost, první u kterého jsem byl v roce 1989, před Listopadovou revolucí se jmenoval RAZUMOVSKIJ. A třetí a poslední, u kterého jsem tam byl v září 1990, se jmenoval JAKOVLEV. S Gorbačovem jsem se setkával až později, když už ani on a ani já, jsme v žádných funkcích nebyli.)

George studoval na této škole ruštinu se známým později analytikem Michael McGwire. Michal je jedno z mých jmen a hlavně si nejsem jist zda se nejedná u jeho příjmení o překlep. Skotské příjmení McGuire je i moje příjmení ve skotské podobě. To jeho se stejně vyslovuje, ale místo U je tam W. Může to být i proto, že v Latině – mrtvém jazyku bylo pro U a V jedno písmeno. A protože jsou tam dvě V tak to může být i 2 x Vasil. Může to být i chyba v přepisu. Ale Mcguire nebo McGwire je ve výslovnosti určite Mogor – it -a. Je to asi jako s Blake a Black – McGuire a McGwire.

George byl vyslán pod vedením Vyvyan Holt – V.H. do Soul Jižní Korea. V. H. určitě víte co je. Václav Havel. Ale Holt je i Hurt. Generál Hurt náčelník zpravodajské správy Západního vojenského okruhu, dříve vzpomínaný. Holt je i naše jakoby hebrejské HaLT. Hebrejský člen Ha a k tomu Litoměřice. místo kde jsem byl na základní vojenské službě a kde jsem také učil zpívat generála Hurt mojí oblíbenou Už troubějí, už troubějí, na horách jeLenin. ( Jako záklaďák na plese organizovaného k oslavě 25 výročí založení našeho útvaru. Bylo to v roce 1976 ).

George přicestoval do Jižní Koreje dne 6. listopadu 1948. Syn bratra mojí matky Petr, se narodil dne 6. listopadu 1952. Jeho bratr Karel se narodil 11. listopadu 1948 . Součet čísel označujících dny jejich narození 11 + 6 je 17. Listopad.

George byl vězněn v Pchjongjangu, hlavním městě Severní Koreje. Tam jsem byl v srpnu 1989 na Festivalu mládež a studentstva. A sešel jsem se tam s našimi, československými důstojníky – vojáky kteří sloužili v misi OSN na 38. rovnoběžce – linii mezi Severem a Jihem Koreje. George byl tedy vězněn v Pchjongjangu a Yala River. Česky Jalu řeka. Vy už vidíte, že to je JL. – EL CHE. Je to hraniční řeka mezi Severní Koreou a Čínou. Co je pro nás důležité vědět v souvislosti s Operací Benjamin? Že Yala/Jala je čínsky. A korejský název je Hanča. Tak jak se nechala přejmenovat manželka Edvarda/Eduarda Beneše – Anna na Hana – tedy i Hanča. A že mojí sestře, která byla Anna- Anča, neřekli v Beskydech otcovi spolubojovníci z války jinak než Hanka. A finále? K první bitvě mezi ruskými a japonskými vojsky v Rusko Japonské válce v roce 1904/1905 došlo právě na této řece. Bitva na řece Jala/Yala. A bylo 1. května 1904. Rok je zajímavý. Protože 19.04. je i 19.09. datum mého narození ale je to i 16.04. – datum seskoku v roce 1941 jediného příslušníka výsadku Operace Benjamin – Otmar Reidl. A finále dvě? Yala je arabské slovo, užívané i v hebrejštině. a znamená něco jako “ jdeme!“ Nebo české “ tak dělejte, jdeme“. Nebo “ pohněte“, se také říká. Festival mládeže a studentstva byl v Koreji v roce 1989. Tehdy mě poslal vůdce KLDR Kim Ir Sen, zaplavat si do Žlutého moře. ( Gelb – Gavel – i GebelT i Havel ).

George byl vyslán v roce 1955 do Berlína. To už tu bylo – 1922 – 1925 – 1950 – 1952 – 1955. Operace kterou prozradil se jmenovala Operation Gold – Operace Zlato. To je O.Z. – Oldřich Zajíc z Valdeka – vzpomínáte, před chvílí popsaný hrad Žebrák u Berouna a Valdek na Vinohradech? Manželka bratra mojí matky, moje milovaná teta Gebelt, se jmenovala Aurélie za svobodna Schidlak. Byla Němka. Ale nikdy v celém svém životě jsem neslyšel, že by jí někdo řekl Teta Aurélie. Vždy to byla pro nás pro všechny Teta Zlata. Aunt Zlata – vyslov Ont Zlata. – O.Z. George v roce 1959 prozradil agenta CIA – krtka CIA v sovětské GRU. A ten byl v roce 1960 popraven. Jmenoval se P.S. Popov. Popov byl ale také i nejslavnější sovětský klaun – clown – august – karandaš – šašek – kašpar. Proč to není náhoda? Clown – klaun je rusky klon – a to je rusky keř – anglicky Bush a Scrubs. A klon je zase česky OTISK. Kašpar byl vůbec první vojenský maršál v českých dějinách. Šašek – český herec hrál v televizi Robota Emila ( můj otec byl za války Emil Hazucha a Otmar Reidl pracoval ve Druhé světové válce v Trhových Svinech – rodišti Emila Háchy a Emilia Vašary ( Vasily ) – ová – sestra Magda Lena Vašary – ová. M.L.B). Ale to už tu bylo. A Augusti ? To jsou i mniši Augustiáni z Bristol, i ti co jsou narození v August, pátý měsíc od konce roku – můj otec z Volové a Stěpan Bunzák z Volové, ale také ti narození v pátém měsíci od začátku roku. Jako Ivan Mohorita z Volové. Tři králové. Manželkou sovětského klauna Popova byla Gabriela Lehman. Němka se stejným jménem jako Tři bratři Lehman – Lehman Brothers z Bavorska, který v USA zahájili byznys kariéru ve městě Montgomery ve státě Alabama. jmenovali se Henry ( Jindřich ) Meir ( Mayer – Mohorita ) a Emannuel. Kromě toho je její jméno L.G. – EL CHE. Lehmann se v angličtině vyslovuje Líman – Leemann – LEE MEN. V roce 1961 byl George prozrazen. I díky výpovědi polského defektora Michal Goleniewski – M.G. – Michal H/G, Maxim Gorkij, Mladá Garda, General Motors, Goldwyn Meyer, Michail Gorbačov. George přivezli z Libanonu ( Libanon/Bejrút – L.B. ) do Velké Británie. V Libanonu pracoval v MECAS. Po našem MCS – a naší azbuko latinkou je to i MSS a i SSM a i kanadská hokejová výstroj CCM.

George se přiznal a byl odsouzen. V soudní síni Old Bailey – ano O.B. – Operace Benjamin. Dostal 42 let. Vlastně 3 x 14 let – 14 a 14 a 14. To je i 2 a 2 a2. Římskými číslicemi je 42 let – XLII – EL CHE a Dvojka. Připomínám, že to bylo těsně po vítězství kubánské revoluce. Kde sehrál EL CHE – Ernesto Che Guevara, rozhodující roli. Byl to druhý nejvyšší trest v dějinách Velké Británie, kromě doživotního vězení. Ten druhý trest byl 45 let a dostal ho terorista, který chtěl spáchat atentát na letadlo izraelských EL AL. A 45 je římskými XLV. Tedy i po našem VXL – Vasil. Tresty byly podle zákona z roku 1911 – Official Secrets Act. O.S. – Strategické Operace. Rok 1911 je datem jeho narození 11.11. Proč ? protože v naší řeči může být součástí naší primitivní a účinné šifry i opačné číslo než které je napsané – samozřejmě to musí mít hlubší souvislost, nejde o leckterá čísla dat. Tedy 9 je i 1. Je to tedy datum narození 11.11. Jeho a mého bratrance Karel Gebelt z Frankfurtu nad Mohanem. A je to 17.11. Mezinárodní den studentstva. Odsoudil ho Lord Parker. Plnící pero Parker bylo patentováno v USA v roce 1889 – srovnej s 1989. 17.11. 1989. Praha, Československo. ( A 1889 založení sítě francouzských pekáren PAUL, a firmy LEE v USA ). Trest dostal v roce 1961 – to je i rok 1919 – ro narození mého otce a rok 1991. Rok plánovaného ukončení SSSR. A proč je to ještě všechno pravda? Chief of Justice, Sir Parker, Baron Parker of Waddington, se jmenoval Hubert Parker. H.P. Horní Počaply kde se narodila matka. Ale také Horní Počernice, kam přešel zpět k československé armádě od Ministerstva vnitra můj otec právě v letech mezi odsouzením Blake George a jeho útěkem. Tedy mezi lety 1961 a 1966. Velitel útvaru tam v Horních Počernicích se jmenoval Svoboda.

Část třetí. Útěk z vězení.

George byl pět let uvězněn ve věznici v Wormwood Scrubs. Tři muži mu pomohli s útěkem. Sean Bourke – aktivista IRA ( Irské republikánské armády ) a Michael Randle a Pat Pottle aktivisté hnutí proti jaderným zbraním ve Velké Británii. Ti byli odsouzeni za příslušnost k hnutí “ Výbor 100″ organizujícím akce proti americké jaderné základně na britském území. Byla ve Wethersfield ( Essex ). Útěk financoval známý britský režisér Toni Richardson ( T.R. – známé Tre, Tree, Toro, Turón, Trenčín, Tor, thor atd.) . Podařilo se jim propašovat do věznice walkie-talkie stanice pro dorozumívání. Bourke byl propuštěn dříve. A čekal dne 22. října 1966 , venku mimo věznici. Dohodli se stanicemi a v době vysílání televize, kdy se dívali i vězňové i dozorci, mu hodil Bourke do okna provazový žebřík a on slez. Spadl a zlomil si zápěstí. Přes kanál La Manche ho převezli v úkrytu v dodávce, přes Belgii do Německa. Na hraniční přechod NSR – NDR – Helmstedt – Marienborn. Wikipedia píše ,že v NDR byl náhodou zrovna v tu dobu jeho řídící orgán ze sovětské strany.

K tomuto odstavci: Kdo mu pomáhal s útěkem? Bourke – to je Basil/Vasil, Michael je Michal a Pat je Patrick a to je Vlasta. Já a moje manželka Vasil a Vlasta a navíc Michal. Randle je Rendák můj spolužák ze školy v Moskvě, byl se mnou ve skupině. Jiří ( Juraj – byl to Slovák ) Rendák. Jiří Randák byl zase vedoucí tajemník OV KSČ Praha 2 – Dvojky. Který mi osobně požádal, když jsem byl na vojně, abych šel pracovat zpět na OV SSM Praha 2 – do domu Valdek. Ale už jako předseda, po Jiří Ulmajer. To bylo v roce 1976. A vy už víte, že to je stejné jako 1919, 1961 a plánovaný rok 1991. Protiváleční aktivisté protestovali proti americké jaderné základně ve Wethersfield – to je anagram Wether – Mohorita a Field je pole. Pole česky je je obdělávaná půda – orná – ornice. Ale v angličtině má slovo “ pole “ mnoho významů. Ten, platný pro Operaci Benjamin je Polák. Mohorita Polák/ červená bílá – jako vína – Vinohrady ). A upozornění na konec SSSR a světového komunismu bez jaderné války.

George byl uvězněn ve věznici v Wormwood Scrubs. V překladu do češtiny je to Pelyňkové křoviny. Ale slovo Wormwood je sice pelyněk, který je hořký ( Horký ) rostlina. Ale mohou to být i dvě slova. Worm a Wood. Worm je ale česky červ. A wood je dřevo. Tedy by to mohl být i červotoč, nebo dokonce kůrovec. To je červotoč – the Vassily a kůrovec je Vasilek. Anagramy. A aby to byla pravda, tak někdy v té době, kdy byl George vězněn, zahajoval kariéru v československé armádě Karel Rusov. Proč on ? Protože jeho původní příjmení bylo Ruswurm. Nechal se přejmenovat. A udělal karéru. Stal se náčelníkem Generálního štábu československé armády a náměstkem ministra obrany. A dosáhl nejvyšší hodnosti – armádní generál. A bydlel ve Veverkově ulici, nad Strossmayerovým náměstím. Veverkové vynalezli ruchadlo – nástroj k ORBĚ pole. A vy už víte, že v roce 1925 napsal Vančura Pole orná a válečná. A že Strossmayerovo náměstí dostalo v tomtéž roce svůj název. A OR je Otmar Reidl Operace Benjamin. A aby to byla úplná pravda, tak manželka armádního generála Rusova – Ruswurm – byla v naší škole na Strossmayerově náměstí třídní učitelka mojí dcery Kateřiny. A úplná pravda je to také proto, že se mnou na OV SSM Praha 2 – Valdek pracoval Wurm. V letech 1972/74. Bohumil. Jako první manžel mojí matky a první manžel mojí sestry. B.W. – a to je i B.M – V.M. Ten později emigroval. Jen tak pro zajímavost. A finále? Když jsem byl předseda Českého vysokoškolského ústředí, tak asi v roce 1984 mně seznámili s absolventkou vysoké školy, která měla diplomovou práci na téma Krušné hory – Kůrovec. Protože jsem byl i předseda hnutí Brontosaurus, tak jsem ji přijal. Nebyla v KSČ. A byla tak snad první na ústředním výboru bezpartijní. Jmenovala se Věra Dušková. Po smrti sousedů v bytě naproti nám v ulici Antonína Sochora asi také někdy v osmdesátých letech, byl ten byt přidělen rodině – Duškovi. Dušek. ( shoda jmen, ale ne náhoda )

George při útěku z věznice používal walkie – talkie. Walkie je Wasil a Talkie je Tasil. Je pravda, že můj otec pochodoval na vojenských přehlídkách na Letenské pláni, jako čestná stráž standarty útvaru. S šavlí. A tam Vasil Tasil. Pamatuji si to moc dobře. S jeho šavlí , ale i šavlemi, jeho spolubojovníků z války, kteří se u nás scházeli po přehlídce, jsem si hrával.

George byl uvězněn, ještě jednou opakuji ve věznici Wormwood Scrubs. Wormwood jsem popsal a ještě tedy zbývá scrubs. To jsou křoviny – křoví – bush – klon. A vracíme se do Egypta, je to také, s c r u b s – s c a r a b e u s. Slavný, svatý egyptský Beetle. Brouk ( Anagram Vasil – Basil ) Beetles se jmenovali původně Beetles a pak až Beatles. A Žukov je od Žuk – Brouk rusky. Připomenout je třeba společné dílo bratrů Čapkových Karla a Josefa – Ze života hmyzu. Knihu vydanou v roce 1922. Roce narození George Blake. A mojí matky. A když to všechno sečteme a dáme dohromady tak se musíme vrátit k datu útěku George z věznice. Bylo to 22. října 1966. 22. 10. můžeme napsat. A 22 je Moravcovou metodou děleno dvěma i 11.10. To je i 1770 i 1775. Rok 1770, kdy Vincent v Agramonte začal vyrábět a prodávat „Chocolate de Piedra – kamennou čokoládu“ a rok 1775 kdy začal Vincent vyrábět a prodávat Turrón. V Agramonte Catalunya – Katalánsko. Španělsko. A 1775 je rok kdy byla založena US Army a US Navy a US Marine. A je 11.10. je i přímo den – datum založení US Marine, datum povýšení mého otce do hodnosti plukovníka československé armády a datum úmrtí Brežněva – maršála. Je to ale i 11.07. datum narození otce mojí manželky Svoboda a datum narození Olgy Havlové. A je to i 17.07. A to je datum vyvraždění rodiny cara Nikolaje v Jekatěrinburgu. A datum mojí svatby se Svoboda – ová. S dětmi Kateřina a Nikola.

Vy už víte, že datum jeho útěku – 22. říjen je druhý měsíc od konce roku. A že tedy může být i druhým měsícem od začátku roku. Tedy 22.02. V příspěvku o dva zpět je velmi podrobně popsáno co je 22.02. – Ale i 25.02. i 20.02. i 05. 02. 0000 a 2222 a 5555. A po tomto příspěvku bude i další pokračování k těmto datům.

George byl převezen v úkrytu automobilu přes kanál La Manche ( L.M. ) do Evropy. A na přechodu Helmsted přešel z NSR do Marienborn NDR. Zajímavé je to, že byl přechod pod kontrolou Britské armády. Nacházel se v britské okupační zóny, právě na hranici se sovětskou okupační zónou. Byl pojmenován Checkpoint Alpha. A důležité je i to, že to byl jediný oficiální přechod pro armády států NATO, při jejich cestě do Západního Berlína a zpět. A Marien Born je M.B. – M.V. Marienborn býval sídlem sester řádu Augustiánů. Marien Born je ve smyslu Panna Marie – anglicky Virgin Mary – španělsky Virgen María – V.M.

George si při útěku zlomil zápěstí ruky. Měl tedy zraněnou ruku. Nevím zda to mělo následky. Ale vím, že zraněnou ruku s následky měla Olga Havlová a Boris Jelcin.

Část čtvrtá. V Moskvě.

V listopadu roku 1966, jeho manželka Gillian Allan zahájila rozvodový proces s George Blake. Jejich tři synové Anthony, James a Patrick jí byly svěřeni do péče a manželství bylo rozvedeno. Rozhodnutí přijal v březnu 1967 Mr. Justice Orr. Alan Stewart Orr. Jmenoval se stejně křestním jménem jako paní Blake za svobodna příjmením – Allan. Stewart je VasilTT – stejně jako George CatleTT Marshall. A co je nejdůležitější, že to bylo v roce 1967. A to víte ,že je i rok 1919, 1961 a 1991. Je to i, v naší řeči – šifře – číslo mého vojenského útvaru u 7. spojovacího pluku v Litoměřicích, Západní vojenský okruh – 6174. A úplně nakonec. Soudce se jmenoval příjmením ORR. Otmar Reidl – OR – Operace Benjamin. Ale také dvakrát OR a OR v hebrejštině. Jedno OR je světlo a druhé OR je kůže. To už tu také všechno bylo a to mnohokrát. Synové páru George a Gillian se jmenovali – v češtině Antonín, Jakub ( James, Santiago, Jacquelin, Kuba, Jacques, Iago, Jakov, Jakovlev atp.) a Vlasta.

Takže tak.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *