Michaelu ŽANTOVSKÉMU a Vladimíru HANZELOVI…

1 303 zobrazení
TiskTisk

Z knihy Antonína Benčíka, představitele Obrody. „Alexander Dubček. Pražské jaro.Sametová revoluce.“

Je to veřejné na Google. Historici to nečetli. Ani Žantovský. Nepíšu to proto,že tam Havel řekl to co řekl, o mé a Mlynářově osobě, ale, že jsme oba hodnoceni stejně. Mlynář a Mohorita.
Ti co četli můj Web ví, že naše příjmení jsou zcela shodná. Mlynář byl Müller a já Meier/ Mayer. Ve španelštině je to stejně čteno.
Dvě LL jsou čteny jako české J. A písmeno I je rovněž tak vyslovováno jako J. A pozorný čtenář mého webu ví, že v Argentině a Uruguay se čte jako naše Ž. A háček nepoužívají tak napíšeme jako Z. A je z toho jeden Mizer/a a druhý Mizer/a. Mizera, jako moje přítelkyně se kterou jsem prožil úplně celý 21. srpen 1968 v ulicích Prahy, která bydlela ve stejném domě jako ministr NÁRODNÍ OBRANY Dzúr v Koulově ulici, ve které jsem se potkal v roce 1966 s EL CHE a šli jsme do hotelu INTERNATIONAL.

( Více na webu www.mohoritavasil.cz )

( Argentina Buenos Aires – ABA, švédská skupina, tedy zlatomodrá barva – čípak je? a Dobré větry, a Uruguay je Montevideo U.M. – V.M. tak jako moje iniciáli.
A Z.M. u Mlynáře znamenalo poslední M. Tedy konec režimu- Mohorita.
A tak jsme to “ domleli“. Přesně podle plánu Tří sester. Operace BENJAMIN.

Cituji Antonína Benčíka z OBRODY.
„V obdobném duchu probíhaly v OF diskuse a polemiky i v následujících dnech. S tím, že role A. Dubčeka a V. Havla se co do pořadí obrátily: V. Havel měl být ve funkci prezidenta pouze do svobodných voleb, aby pak dostal možnost kandidovat A. Dubček. VPN (J. Budaj) definitivně potvrdila souhlas s kandidaturou V. Havla. A v důvěrném rozhovoru s ním uvedli její zástupci řadu dalších důvodů proti kandidatuře A. Dubčeka. Mimo jiné obavy z prosazení reformě komunistické koncepce, kterou prý katolické Slovensko odmítá.

Stoupencům V. Havla a jemu samotnému v „soutěži“ o kandidaturu na post prezidenta nahrála i jedna neočekávaná událost. Ve chvíli, kdy se jednání OF s L. Adamcem začalo zadrhávat, protože Adamec začal protestovat proti neustálému eskalování požadavků ze strany Charty. Ve chvíli, kdy na jeho obhajobu v televizi 7.12. vystoupil bývalý tajemník Dubčekova vedení a později zakládající signatář Charty, Z. Mlynář, a to za účasti člena Obrody J. Kotrče, jejího zástupce ve vedení Charty. I když Z. Mlynář nebyl členem Obrody a jeho vystoupení nemělo s Obrodou absolutně nic společného, vyvolalo ve vedení Charty, ale hlavně u V. Havla až hysterickou reakci. K pochopení jeho hysterie je třeba uvést, že do této doby byl L. Adamec i ve vedení Charty hodnocen jako člověk, s nímž je možné jednat a jehož je nutné chránit. Nyní však, 8. prosince dopoledne jakási „akční skupina“ Koordinačního centra OF (neboli volné uskupení přátel V. Havla) rozhodně odsoudila jak Z. Mlynáře, tak i J. Kotrče za údajné porušení loajality k Občanskému fóru. A J. Kotrč byl doslova vyhnán ze zasedání, aniž mu bylo dovoleno vysvětlit smysl a motivaci jeho účasti v televizní besedě. V. Havel dal najevo svou netolerantnost, svou hysterii, sérií nejrůznějších obviňování na adresu Obrody: „Ta Obroda je pro mě horší než ta strana. Ta Obroda jsou zrádci, zatímco ta strana jsou partneři, ten Mohorita…“

„Obroda je – já nevím – pět a půl lidí. To je jako strana… Proč máme vylučovat Stranu slovenské obrody z jednání, protože je nám směšná, a proč máme jednat za přítomnosti Obrody, jako kdyby někoho reprezentovala, a navíc ji cítím já osobně jako zrádce. Zatímco Strana slovenské obrody mě nikdy nezradila, možná někoho zradila, ale kdo to je, nebo co to je. Labuda prej“ (smích). „Já myslím, že dík Z. Mlynářovi byl odepsán i pan Dubček z kandidatury na cokoliv“ (projevy souhlasu několika přítomných). „Protože ten Mlynář se zasloužil o to, že jsme ztratili, nebo abych nemluvil za jiný, já jsem ztratil důvěru k reformním komunistům natolik, že si myslím, že když tam budou dva takový, tak odcházím zpátky dělat disidenta a psát hry a budu se bavit s kapitánem Čermákem ve svý vyšetřovně a budu mít klid. (smích Edy Kriseové)“. Ejhle, demokrat a kandidát na prezidenta!!!

Takže kdo čte pozorně ví ,že Mlynář vyloučil z volby Dubčeka a já vyloučil z volby Adamce. Zbyl tedy pouze jediný kandidát. Dávno a správně určený a vybraný a správně realizovaný pro ukončení Operace BENJAMIN. Václav Havel.

Čermáků je hodně. Není to tak neobvyklé jméno jako třeba Mohorita. Tak mi při čtení Benčíkova textu napadlo, jestli to nebyl ten Čermák, který se nastěhoval ke mně do domu v LONDÝNĚ a jednou odpoledne, když jsem jednou takhle v neděli spal po tvrdé a težké práci, zapomněl v kuchyni vypnout plyn. To bylo cca v roce 2004…A do Londýna mi poslal miliardář SISÁK…( který se mi představil jako plukovník StB), když jsem byl stižen vyvolanou uměle a organizovaně, PTSD a Schýzou a mrtvicí – mrtvičkou.A nedovolili mi tady se léčit.

A na závěr? 21.srpna 1991 jsem byl na Krymu, tak jako Gorbačov. A v Moskvě ukončila Tamanskaja divize, u které jsem byl v roce 1972, puč sovětský konzervativců.

A 26.12. na narozeniny mého syna NIKOLA skončil Svaz Sovětských Socialistických Republik a s ním i světový KOMUNISMUS.

Tak jak OPERACE BENJAMIN začala vraždou NIKOLAJE 17.07.1918…17.07. Kdy má svátek MARINA, kdy jsem se ženil a kdy vznikla Charta – 1/ 77. Leden 1977. 

V roce 1977, ve ,kterém vyšly Paměti generála Moravce,ˇŠpión jemuž nevěřili , který zemřel v roce 1966…A pro ty co čtou ,ale nevidí, všimněte si slova JEMUŽ…JE MUŽ, CHE MUŽ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *