WIMMER – WEIMAR – WIMMER – VÝMAR-B.L.M.

381 zobrazení
TiskTisk

Minulý týden jsem navštívil Weimar. THURINGIA – TUR, město TURŮ, a tak tedy i VOLOVÉ. Česky Výmar – Duryňsko. Po našem je VÝMAR i V.M.R. a R je i L, takže samotný název města v češtině je základní klíč Operace BENJAMIN. B.M.L nebo V.M.L. A protože jsou Výmar společně s Mariánskými Lázněmi skutečně tím nejvyšším stupněm informací v naší Operaci Benjamin tak o tom budu široce psát. Na webu. Ale abych si udržel vaši pozornost, než to bude hotové tak dnes jedná velmi skromná ukázka, jak komunikace mezi Třemi sestrami probíhala. Při plánované likvidaci SSSR a světového komunismu v roce 1991. Výmarská republika 1919 a narození mého otce-OTISKU.KLONU v roce 1919. Výmarská ústava byla podepsána dne 11. srpna 1919 na den narození VASIL BILAK – GYULA. A plus DVA je to 13. srpna, a to se narodil FIDEL CASTRO. 12. srpna se narodil můj otec VASIL METER MOHORITA ve VOLOVÉ.

Na fotografii je dům na NÁRODNÍ TŘÍDĚ, ve kterém přebýval generalissimus Alexander Vasily Suvorov. Přijel do Prahy 22.12. 1799. Odjel dne 28.01.1800. Vy, kteří čtete víte že 28.01.je i 28.2. a to se narodil bratr mojí matky Karel GEBLT. (ANAGRAM THE GLOBE divadlo SHAKESPEARE WILÉM-V.L.M. nebo B.L.M.) Bratr Karel GEBLT byl mojí matce na svatbě za svědka. Brala si mého otce VASILLY. Samotné SUVOROV je anagram WASILI. Jeho carevna byla KATEŘINA VELIKÁ a pak blare její syn PAVEL – ŠAVEL – VASIL. 28.12. je minus DVA podle MORAVCE 26.12. a to se narodil můj syn NIKOLA. Moje dcera je KATEŘINA. A NIKOLA byl carem popraveným ve městě KATEŘINY-JEKATĚRINBURG

V Praze hostil SUVOROVA v tom domě na fotce plukovník WIMMER. Ano jako WEIMAR.

Ale hlavně jako JIŘÍ WIMMER. Pamatujete si na něj? Komik. A proč je to všechno pravda?

Protože WIMMER vystupoval v Divadle ve SLANÉM v pořadu a teď velký pozor: „A možná přijde i kouzelník“. Vy, co čtete určitě víte, co to znamená v souvislosti s NÁRODNÍ třídou.

Vystupoval tam se zpěvákem ČERNOCH (KAREL). Vzpomínáte? A už jsem zase zpět. Jednou z nejvýznamnějších osobností Mariánských Lázní byl v čase GOETHE Dr. NEHR. To je ukrajinsky přečtené ruské NEGR. Hanlivý název černochů v USA. Neggro. Tedy jako ruské NEGR čteno ukrajinsky NEHR. Pravda je to proto že Mariánské Lázně mají vlajku skoro jako Ukrajina. A jezdil tam pravidelně z WEIMMAR GOETHE a další. NOHRA se jmenuje také část WEIMAR. A proč divadlo ve SLANÉM? To je SALCBURG. A to byla spolu se ŠTÝRSKEM – STEIERMARK americká okupační zóna v Rakousku. A pistoli STEYER si koupil můj otec v červnu 1948. A já jel v roce 1969 do americké okupační zóny v Německu do BREMEN s BREMEN HAVEN – B.H. Česky BRÉMY. BRÉMY je stejně jako VÝMAR naše známé B.L.M.

Samozřejmě že vy, kteří ten pořad znáte víte, že tam exceloval LABUS – BASIL A KAISER – CÍSAŘ ČESTMÍR – ČEST MÍRU!

A aby to byla pravda tak tam vystupoval i KORN.

CORNELIA BYLA SESTRA GOETHEHO. A je to náš ROH, RUACH, HORN a take ROCH. To byl dědeček mého tchána s příjmením SVOBODA.

A finále? JIŘÍ WIMMER se narodil dne 12.září 1943. Tedy v roce, kdy se narodili moji DVA bývalí nevlastní bratři DVOJČATA. A vy víte, že 21. září je i 12. září, a to se narodil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN.A také syn mojí sestry ANNA MARIE. M.G.-M.H. A 12. září plus DVA je to i 14. září, a to seskočila skupina WOLFRAM u MORÁVKA u FRÝDLANT – FRÝDEK MÍSTEK. Zemřel T.G.MASARYK v Lány a narodil se JAN MASARYK na VINOHRADY. Ale také víte, že 21. září je minus DVA 19.září. A to je můj den narození je to LEE – lee. I CIC. A je to také svátek ZITA matka OTTO a manželka KAREL. Císař rakouský. Který se narodil na den křtu mého otce na METER. Dne 17.08.

I můj tchán SVOBODA MIROSLAV i jeho otec SVOBODA MILOSLAV (připomínám že R je i L a tady je klíč) a jeho dědeček ROCH pracovali ve ŠKODA PLZEŇ. MĚSTO, KTERÉ TAKÉ OSVOBODILA AMERICKÁ ARMÁDA generála PATTONA a PATTON je mužská podoba ženského VLASTA – PATTY. Jak se jmenovala moje manželka z PLZNĚ. Americká armáda pak předala podle dohod město Ruské – sovětské armádě a stalo se součástí NĚMECKÉ DEMOKRATICKÉ REPUBLIKY. Podnikatel ŠKODA BYL EMIL. JAKO MŮJ OTEC NA falešných dokumentech ve Druhé světové válce v týlu nepřítele. A ŠKODA je i MLADÁ BOLESLAV M.B. kde žil plukovník BARANNIKOV manžel manželky sestry mojí matky jménem ALENA. Jako dcera Fidel Castro ALINA a anglicky ALICE jako moje argentinská přítelkyně ve škole v Moskvě. EMILIE byla to také sestra manželky Karel GEBLT Aurélie. Emilie JUNGMANN. A druhá byla německy ERNESTA. Byly z FRIEDENAU – MÍROVKA u H.B. ERNESTA je jako ERNESTO Che Guevara – GVR náš anagram HAVEL a s THE HAVEL a THE GUEVARA je to i GEBLT. GUEVARA byl z ARGENTINY, potkal jsem se s ním v hotelu International v KOULOVĚ ulici v roce 1967.

Ve městě M.B. působil JIŘÍ Z PODĚBRAD a kde bylo místo posledního působiště generála Františka MORAVCE před emigrací v roce 1948. A kam jsem já jezdil rok, co rok do SKOKOVY, LOUKOV, ŽĎÁR u MNICHOVA HRADIŠTĚ. MNICHOV je i obec u MARIÁNSKÉ LÁZNĚ.

A moje matka byla Ludmila – LÍDA a nevlastní sestra Fidel Castro z Haliče byla Lýdia. Spojařka ze skupiny ARAP mého otce byla také LÝDIA. Atd. atd. atd. CASTRO měl i nevlastního bratra PETR EMIL.

A proč je to definitivní pravda. Pár let před událostmi na Národní třídě v Praze emigroval příslušník GRU B.REZUN (BREZHNEV, BREZINA, BEREZIN). Do Velké Británie. Britské tajné služby ho umístili do BRISTOL. To je The BASIL. A přijal tam jméno SUVOROV. To je zase VASIL ale také VRŠŤALA český herec, který hrál také Klauna FERDINAND a přiženil se do NDR a působil později pouze tam.

Před tím také hrál v českém filmu V. oddělení agenta CIC. Což je i 199. Malé lee (LEE) zrcadlově a moje datum narození 19.9. A také je LEE BEN – LIBEŇ, kde jsem se učil v ulici MEZIHOŘÍ – MEŽGORJE – VOLOVÉ. Nedaleko od domu B.H. BOHUMIL HRABAL. BRISTOL JE TAKÉ JE HOTEL U KARLS PLATZ VE VÍDNI. To je ten KAREL narozený v den křtu mého otce na METER – 17. AUGUSTA. Ve VÍDNI je to NAPROTI HOTELU SACHER S KREJČOVSTVÍM JUNGMAN. A my jsme bydleli v SOCHOROVA A NAPROTI ÚV SSM JE SACHAR PALÁC. NE PALEC, JAKO PALEČEK a ani jako PALACKÝ…Vedle MAHLER Strasse a naproti WIENER STAATSOPER. A v BRISTOL byla také v vztyčena socha NEPTUNA. Ta měla ale delší historii. Nejprve stála v BRISTOL na TEMPLE. Později na TEMPLE STREET a VICTORIA STREET. Dne 10. května 1949 byla vztyčena na tom místě kde stojí dodnes. A to je AUGUSTINE parade. A vy víte, že 10. května 1945 zahynul první manžel mojí matky pyrotechnik Bohumil Florián v Hradištku u Prahy. A dne 10. května 1948 byl můj otec přijat za kandidáta KSČ. Na základě rozkazu ministra obrany a jeho velitele LUDVÍKA SVOBODY. A socha NEPTUNA je také na náměstí 14. října v PRAZE. A o této soše bude následovat samostatný příběh. Tady na webu. Ten nás zavede do NĚMECKÉ SPOLKOVÉ REPUBLIKY v době pádu SSSR a světového komunismu.

Atd. atd. atd.

Takk asi jen takk.

Teď přijde na řadu Zlatý hřeb programu WEIMAR a MARIÁNSKÉ LÁZNĚ.

BUĎTE TRPĚLIVÍ A DOZVÍTE SE JAK TO BYLO DOOPRAVDY. S VAŠÍ SVOBODOU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *