Proč nebyla zakázana KSČ? Pro Babiše…

2 148 zobrazení
TiskTisk

Takže od začátku!!! Klíč je v pamětech Šloufa. Přečtěte si je. Tam je napsáno jak prosadil Miroslav Šlouf na mimořádném sjezdu KSČ v prosinci 1989 na  předsedu KSČ Adamce. A proč ? S.Potáč, SBČS vyslal na ÚV KSČ dělat devizového ředitele SBČS ,Karla Hájka. Adamec měl dvacet let na starosti hospodaření KNV. Ohromne prostředky. A tito dva a k nim Široký, ze Slovenska, plus další, asi organizovali přelévání obrovských prostředků z vlády, federální, české ATP., do bank odkud se to čerpalo jako úvěry a ty se nesplácely . Takže škoda nikomu nevznikla, protože oni tam ty prostředky asi nalili a určené osoby, vybrané KGB, je asi dostali. Ano, to organizovala rasistická a komunistická StB a KGB a ČSLA. Z budovy ÚV KSČ !!! Proč? Protože jejich záměr byl dělat to z Hradu. Adamec měl být prezident a mělo to být organizováno jeho okolím z Hradu.Což by pro ně byl ideální stav. A protože jsem jim to překazil a prezidentem se stal podle plánu Tří sester Havel a já jsem tento úkol splnil, tak našli toto náhradní řešení. A to bylo ÚV KSČ. Proč ? Protože nikde jinde už nebylo možné věci skrýt. Všude byla OF.OF věděla na pracovištích vše co se děje. I v Československé státní bance působilo. Ale na ÚV KSČ samozřejmě ne. Ředitelé podniků byli odvolávaní hromadně z funcí, někteří  byli vyháněni a s novými to nemohli dělat. Tak to prostě dělali z ÚV KSČ… tam také  byly neodposlouchavatelné prostory. Což asi nikde jinde v té době nebylo. A čtyři východy a vchody. A už budovu  nehlídala policie, ale normální vrátní. Důchodci. To byla finta! A já k nim nepatřil , ke KGB/StB a oni se mě nemohli zbavit ,tak pouštěli že jsem rozkrad majetek KSČ a likvidovali mě a nepřestali až dosud.Pomocí lží, pomluv, psychického nátlaku, trávení ,drogami a  nyní dokonce už i otevřeného fyzického napadání. A to dělají pod dohledem BIS.,která je dceřinou společností rasistické a komunistické StB a KGB a ČSLA….

V roce 1989 až 1990 tam „rozdělovali“, předem připraveným a vybraným agentům,  majetek KSČ, ale i obrovské  vládní prostředky. No a když se podíváte na seznam miliardářů, FORBES, tak můžete zapřemýšlet ,kde to asi skončilo. Myslím ,že toho hodně ulili i v Iráku,Lybii a Sýrii a na Kubě a v Nikaragua… samozřejmě v Rusku a možná i v Íránu…ale to nevím. Ale důležité je ,že spolu s protiteroristickými zákony se mohou různé vyšetřovací orgány do ledasčeho se dívat. A tito lidé spolupracovali a spolupracují s militantí částí, „levicovou“ protiamerickou,Arabského světa. Tak se dneska, může velmi dobře vědět, kdo, kdy, kde k jakým penězům přišel. A co s nimi dělá. To byla finta… Takže KGB s StB a ČSLA tady vyrobili miliardáře za státní prostředky. Které, ale nikde vlastně nechybí, protože to revoluční kvas přikryl…A k tomu se přidávali i další a další z Odessa a ČSSD zejména, kteří to pochopili – pochopili dobu – a ti to začali dělat také, brali si obrovské úvěry a nevraceli je a tak došlo postupně i ke krachům bank a k obrovským ztrátám prostředků.

A vy jste překvapeni,  jakou orientaci v zahraniční politice v České republice prosazuje současná politická elita. Jsou to loutky právě těch vybraných a zadotovaných v roce 1989 a 1990. Z RUSKA…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *