Jak bylo důležité jméno Anna Mohorita v Operaci Benjamin.

998 zobrazení
TiskTisk

 

 

Jak bylo důležité jméno Anna Mohorita v Operaci Benjamin.

 

ANNA MOHORITA LEMAK
  • jmenuje se stejně jako matka mého otce Anna Mohorita rozená Baran. Anna Mohorita byla také moje sestra ( Hrubá, Uher, Argentinská,Strojnická Praha 7 Spartanburg, Palackého ulice Litoměřice a Schnirchova, Praha 7 Spartanburg a nakonec Za Viaduktem, Praha 7, Spartanburg. A sestra byla k tomu ještě Marie/ Mary. Prodavačka v O.Z.
  • Anna Mohorita byla i druhá manželka mého otce, rozená Besarab. S Anna Mohorita Besarab se otec oženil 8.prosince 1979. Tedy 08.12. Na den narozenin mojí manželky Vlasta Mohorita, kterou otec v té době ještě osobně neznal. A také na den svých narozenin – obráceně – čteme-li odzadu 12.08. A protože to bylo v roce 1979 bylo to vlastně i jako v roce jeho narozenin 1919. A tím tedy i v roce 1991. Roce, na který byl naplánován konec SSSR a světového komunismu.  V době druhé svatby žil otec v ulici Kolmá 32  v Karlových Varech, poté na Palackého náměstí č. 5 tamtéž.
  • Anna Mohorita Besarab tím byla i Anna Müller a Anna Meyer. Anna Müller byla druhá manželka Karla Hermana Franka. (Ta byla z města jménem Most. Německy Brüx Na řece Bílina. Byla Dr.Müller – tedy i  Dr.Meyer )
  • Anna Mohorita byla také jedna sestra otce.
  • Anna byla i moje prababička z matčiny strany (PREISS rozená provdaná za Vincenc Gebelt – The Havel).
  • LEMAK je i souhrn počátečních písmen jmen sourozenců a rodičů mojí matky. Z Horní Počaply – H.P.  Rodiny Gebelt – The Havel.  Ludmila, Marie, Alena a Karel. Karel byl i děda i bratr matky – můj strýc. E je trojzubec. Tedy Pán Moří Neptun ( Marina – modrá ) a znak Ukrajiny.
  • LEMAK je i KAMEL. VELBLOUD, může být jednohrbý nebo dvouhrbý. Vydrží hodně dlouho bez potravy a vody.
  • LEMAK  je i Kamil, jako Camillo Cienefuegos – Kamil Sto ohňů v překladu do češtiny. Comandante a spolubojovník Ernesto Che Guevara. Společně osvobodili město Santa Clara. Anežka Česká byla Klariska. Santa Klara je vinohrad v Tróji, Praha 7 Spartanburg. Více podrobností  v textech.
  • LEMAK, je i bez samohlásek LMK – KLM. Název letecké společnosti se kterou odlétalo 11 mužů z Dvojky, v čele s generálem Moravcem, dne 14. března 1939, z Prahy  do Londýna. S mezipřistáním v Amsterdamu – Nizozemí – Niederlan, Países Bajos.
  • LEMAK je i  MALIK. Tak se jmenoval vedoucí naší československé skupiny při studiu v letech 1971-1972, na Vysoké škole komsomolské v Moskvě. Byl křestním jménem Ivan a byl to tehdy poručík československé armády. Byl I.M. Jako otcův, tedy V.M. spolubojovník Ivan Mohorita z Volové ale také jako Ion Motta z dvojice Rumunů, kteří padli v prvním boji, v roce 1936 u Mojadahonda u Madridu. Rumunští fašisté. Dvojice Vasile Marine a Ion Motta.
  • I.M. je i M.I. Military Inteligence.
  • LEMAK se jmenoval pracovník OV SSM Dvojka, který při mém nástupu na Dvojku, na náměstí Míru na Vinohradech, odcházel na jiné pracoviště. Společně se svým tehdejším předsedou OV SSM jménem Tůma.(Túma jako můj velitel dětské odbojové organizace na nádraží Praha Bubny a jako Tůma můj mistr v učení v ulici Mezihoří ( Mežgorje ) u Palmovky a tedy i Kirchmayerovi třídy. T.M. – Tohomas Masaryk, Thomas Wilson a Thomas Marshall) Lemak byl později dlouholetým šéfredaktorem Večerní Prahy. Předsedu Tůma, po mém nástupu, nahradil tehdy předseda Ulmajer – čti UL Meyer. Toho jsem za pár let nahradil já – Mohorita – Meyer.
  • V našem kódu je LEMAK i WASIL. Vasil.
  • LEMAK je i MOLEK. Tak se jmenoval vedoucí sekretariátu generálního tajemníka ÚV KSČ Augustýna Husáka. Později byl vedoucím všeobecného oddělení ÚV KSČ. Než začal pracovat ve vedoucích funkcích byl pracovníkem mezinárodního oddělení –  šedesátých letech. Jeho manželka MOLEK Dagmar, byla náměstkyní federálního ministra práce a sociálních věcí se sídlem na Palackého náměstí v Praze 2 – Dvojka – Emauzy. Byla představitelkou v mezinárodních organizacích a tedy pracovně cestovala do zahraničí, i na západ. ( Do Švýcarska, pravděpodobně do sídla Mezinárodní organizace práce atp.) Samozřejmě, že tyto cesty ( bez toho aniž by si toho byla vědoma ) mohly i sloužit i k vzájemným informacím Tří sester. A byla příbuznou mého přítele a spolupracovníka, na Dvojce, MUDr. Miroslava Munclingera, z nemocnice na Karlově náměstí. Na Karláku se říkalo. Nemocnice ale  sídlila v ulici U Nemocnice 2. U.N.2.( Vy už víte že na levé a pravé straně mnichovské radnice jsou dva obchody, od 19. Století. Jeden je Meyer a druhý Munzinger. Ten Meyer je naproti obchodnímu domu BECK. Také z 19 století. A vše já na náměstí panny Marie, každý to může vidět. Beck Ludwig ( B.L.) se jmenoval náčelník generálního štábu německé armády před Druhou světovou válkou, do 31. srpna 1938, který byl hlavním organizátorem pokusů o odstranění Hitlera). Připomínám, že z Mnichova – Bavorsko – M.B.  byl i komunista Emil Meyer, několikrát vězněný v koncentračním táboře Dachau u Mnichova, který válku přežil.
  • LEMAK je i MILK. I MILKA. MILKA je švýcarská čokoládovna založená 17.LISTOPADU 1825. MILK je i MOLOKO, MILCH, CHALAV, LATTÉ, LAIT, MLÉKO. Je barvy BÍLÉ. Jako Bělavskij, Bělského, Bílina.
  • A finále – LEMAK je i KLÍMA. K.L.M. KLÍMU jsem si vybral v roce 1989 za svého spolupracovníka z Budějovic – a nechal ho zvolit tajemníkem ÚV SSM.
  • Aby nebylo pochyb o Operaci Benjamin, ještě tady doplním, že v té době jsem jako předseda nechal zvolit do funkce tajemníka ÚV SSM i Václav Smělý – V.S. Vojenské Stavby, Vnitřní Stráž, Silniční Vojsko. A s V jako i latinským U je to i United States i Sowiet Union ale i s naším s které může být i jako K je to také třetí sestra U.K. United Kingdom. S tímto V.S. jsem spolupracoval již od roku 1984 v Brno( Moravák ). V té samé době jsem nechal zvolit do funkce tajemníka ÚV SSM i Vladimír Johanes – Tedy po našem Vladimír Iohanes. ( matka Ruska ) V.I. – známé už všem ,kteří čtou můj web, jako Ivan a Vasil, Ivan a Václav a jako Ion a Vasile. A také v té době jsem nechal zvolit do funkce tajemníka ÚV SSM Pavol Bernacký z Bratislava  ( Slovák ). Bernacký  jako Brno, Beroun – s babičkou a dědou mojí manželky, Marie a Josef Boudník a  Bruntál – s tetou Marie a Josef Unverdorben. Tedy samé B. Budějovice, Brno, Bratislava. Aby to bylo úplně jasné, tak jsem nechal zvolit za tajemnici ÚV SSM Edita Jóčik. Byla Maďarka. Edita má svátek 13.ledna. 13.ledna zahynuli Vasile Marin a Ion Motta v Mojadahonda u Madridu. V roce 1936. Jako dobrovolníci, z rumunských Iron Guard ( I.G. – L.G. – ELCHE ), na straně fašistů. Při úplně prvním boji. Už to tady bylo několikrát.
  • Další K.L.M. v příběhu.V měsíci červenci 1979 se můj otec stěhuje do Karlových Varů. Nejprve má trvalé bydliště v ulici KOLMÁ 32. Tedy K.L.M. a LEMAK a MILK atd. Poté se žení s Anna Besarab a bydlí na Palackého náměstí 5, v Karlových Varech. A vy kteří čtete pozorně můj web víte, že 32 je i 1775. Rok založení US Army a US Marine. Na Druhém kontinentálním kongresu, který zasedá ve městě Philadelphia.  Stát Pennsylvania – ve kterém také o více než sto let později žije ve Greensburg ve Westmoreland County, Anna Mohorita Lemak.
  • O MOHORITA psát není třeba bylo toto jméno, jeho vznik význam, mnohokrát a mnohokrát v předcházejících textech popsáno. Mám na mysli jeho univerzálnost v použití dorozumívání Tří sester.

NAROZENA 14. October 1889

  • 14.říjen je datum, které Moravcovou metodou Dvojky, děleno dvěma je 7.října. 7.října 1944, seskočil otec u Makova, jako podporučík československé armády ve výsadku ARAP, zpravodajské skupiny, spolu se svým velitelem kapitánem Niščimenkem, krycím jménem Leonid Ivanovič Běljavskij. ( stejné iniciály jako L.I.B. – Leonid Iljič Brežněv). A více je v textu. Tam je také uvedeno, že Václav Havel se narodil 5.října, otec seskočil 7.října, Ernesto Che Guevara „zahynul“9.října a Ivan Havel se narodil 11. října. Dva a dva a dva dny.
  • 14.říjen je i datum generální stávky z roku 1918, která bezprostředně předcházela vzniku Československa. A jmenuje se tak náměstí na Praha 5 ( 2 ). kde je kostel svatého Václava a PORTHEIMKA, anagram – Mohoritka L. Moje matka.
  • 14.října je i Moravcovou metodou, krát dvě 28.říjen. Den vzniku Československé republiky. C.R. – Churchill – Roosvelt, Carpathian Ruthenia ale i C.L. – EL CHE.
  • 14.října je Moravcovou metodou plus dva i 16.října a to se narodila moje argentinská přítelkyně Alicia Alcira Lombardelli – „Adriana Villegas“. ( bez záruky ).
  • Víme, také, že říjen je třetí měsíc odzadu roku, takže může být i třetí měsíc od začátku roku. A to je 14.března. To se narodila manželka bratra mojí matky Karla Gebelta, Aurélie, ve Frídnavě,(asi Havlíčkův Brod). Gebelt je The Havel a Havlíček je malý Havel. Jako moji dva spolužáci z Prahy – Havlíček a Havel, na Vysoké škole politické v Praze ve Vokovicích, kde došlo reálně k pádu totalitního vedení KSČ v listopadu v roce 1989. Sto let po narození ANNA MOHORITA LEMAK.
  • 14.března se narodila manželka bratra mojí matky Aurélie Gebelt.
  • 14.března, jak už bylo výše popsáno, odletěla linkou KLM Moravcova Dvojka přes Amsterdam do Londýna.
  • 14.března je Moravcovou metodou, plus dva i 16.března. A to se narodila moje sestra ANNA MOHORITA.

 

ZAKARPATSKÁ UKRAJINA

  • Zakarpatská Ukrajina, je jeden z názvů této oblasti. Dalším názvem byl,  za První československé republiky, název Podkarpatská Rus. Ale anglicky je to Carpathien Ruthenia. A to je C.R. Stejná zkratka jako Czechoslovak Republic. A stejná jako inciály prvních písmen příjmení Churchill a Roosvelt. C.R.
  • Z.U. je také ale Zastupitelský Úřad.
  • A jak víme Z je i S a v latině je U i V jedno písmeno. Takže je to i S.U. a U.S. Sowiet Union, United States. A S je i K, takže to je i U.K. United Kingom. Je to ale také V.S. a S.V. – Vojenské stavby, kde jsem se učil já a Silniční Vojsko kde sloužil od roku 1964 do 1976 můj otec, v Horních Počernicních. Jeho tehdejší velitel útvaru se jmenoval Svoboda. V.S. je také ale Vnitřní Stráž, kde sloužil od roku 1952 do roku 1964. Rozkaz k převedení mého otce z ministerstva vnitra, zpět do armády, tehdy vydal ministr vnitra ( M.V.) Lubomír Štrougal. L.Š. – EL S. EL C. EL CHE.
  • Z.U. je také Z.V. jako ulice Za Viaduktem kde bydlela v době revoluce v roce 1989 moje sestra Anna Mohorita ( v té době Uher ). A Z.V. je také Vojenské Zpravodajství.
  • Ukrajina ( U.K.) má ve znaku Trojzubec. Jako Neptun, Pán moří.

DEATH 20. JULY 1970

  • Zemřela 20.července. to je Moravcovou metodou i, děleno dvěma 10.07. A to víme, že může být i 10.01. Třeba mým písmem. A to se narodil Augustýn Husák.
  • 20. červenec je sedmý měsíc od začátku roku. A tak to může být i sedmý měsíc od konce roku. a to je červen. 20.červenec děleno dvěma, Moravcovou metodou je 10.června. To bylo datum  Lidické tragédie. Vypálení obce nacisty.
  • V roce 1970 bylo založeno SSM. Organizace, v jejímž čele jsem stál sto let po narození Anna Mohorita Lemak v roce 1989. A mohl jsem proto zasáhnout do dění v nejvyšší politice, v listopadových a prosincových dnech 1989. Úkol musí být splněn. Říkával L.S. Ne L.S. – Lubomír Strougal ale L.S. – Ludvík Svoboda.

ŽILA A ZEMŘELA V GREENSBURG, WESTMORELAND COUNTY, PENNSYLVANIA, USA.

  • Začnu u státu, kde Anna Mohorita Lemak žila. U Pennsylvanie.
  • Za prvé je Pennsylvania státem kde se nachází město Philadelphia. Je ve státě největší. Místo, kde se v roce 1775 až 1781  setkával Druhý Kontinentální kongres, který v roce 1776 přijal Deklaraci nezávislosti Spojených států. A v roce 1787 se zde sešlo ústavodárné shromáždění USA, které přijalo Ústavu USA. Celá tato etapa vzniku USA byla ukončena v roce 1789. Sto let před narozením Anna Mohorita Lemak a dalších sto let před zahájením faktického konce SSSR a světového komunismu.
  • Tento Druhý kontinentální kongres také rozhodl 14.června ( svátek Vasil a narození Ernesto Che Guevara) 1775 o vytvoření kontinentální armády – US Army.
  • 10.listopadu 1775 ( 10.11 ) vznikla US Marine, jako odnož US Army.
  • 10.listopadu 1970 ( 10.11 ) bylo na Celostátní  konferenci založeno SSM ( přijetím stanov organizace) a 10. listopadu 1989 ( 10.11. ), začala, mým odhalením památníku studentům Janu Opletalovi  ( J.O.) a Václavu Sedláčkovi  ( V.S. ) v Žitné ulici v Praze v pořadí „Druhá“ Celostátní konference SSM v Lucerně, fakticky konec, této organizace.
  • 10.listopadu 1982 ( 10.11. ) zemřel L.I.B. Leonid Iljič Brežněv. ( Otcův velitel za války byl krycím jménem Leonid Ivanovič Bělavsky ).
  • 1.listopadu 1973 ( 01.11) byl můj otec povýšen, rozkazem 0352 do hodnosti plukovníka Československé lidové armády. ( Karlovy Vary – Kolmá 32 a Palackého náměstí 5 ).
  • 1889 se Anna Mohorita Lemak narodila a v roce 1970 zemřela). (Její druhý manžel Vasil Lemak zemřel v roce 1952.)
  • Hlavním městem státu Pennsylvania je Harrisburg.  Harry je v češtině Jindřich. Jako Jindřichův Hradec, kde získal otec domovské právo v roce 1946. Přesné datum je 4.7. ( To je i 4.1. A to se narodila moje matka.) Žádost o československé občanství – opční žádost – podal můj otec  u ministerstva vnitra Československa dne 14. září 1945. 14. září je datum úmrtí Tomáše Masaryka a datum narození Jana Masaryka. Je to i 19.září. To je moje datum narození a je to i Moravcovou metodou minus dva i 12.září a to je datum narození syna mé sestry Anna Mohorita – Michal G/H. Ale, a to je velmi důležité, je to i datum 2.září. Podle hodin. Kdy 14 je i 2. A to skončila Druhá světová válka. Podpisem na lodi USS Missoury ( Wassily ). Připomínám, nedávný příspěvek zde na webu – dopis mého otce ministru obrany dne 14.září 1988 a udělení řádu O.B. – Vlastenecké války v ruštině s títmtéž datem – 14.září. 14.září se narodil můj přímý předchůdce ve funkci předsedy ÚV SSM Jaroslav Jenerál. Dvě J, zády k sobě jsou kotva – marine.
  • Otec optoval po připojeni C.R. – Carpathian Ruthenia, i s jeho rodným městem Volové ( později Mežgorje ), k Ukrajinské SSR. Jindřichův Hradec je město, kterým prochází poledník. A jeden z předsedů ÚV SSM – můj předchůdce byl Jindřich Poledník ( Polák ). Jinak je  HarrisBurg i H.B. Havlíčkův Brod. V naší azbuko-latince H.V. Havel Václav. Dříve popsáno již mnohokrát.
  • Stát Pennsylvnia je pojmenován po otci zakladatele města, britském Admirálovi ( Marina ) Penn William. Sylvania je z latinského lesy. Můžeme tedy říct, že se jedná o Pennovi lesy. Kromě toho je slovo PEN ve velštině – keltském  jazyku užívaném ve Walesu ( Wasil ) hlava.
  • Kdo se pohyboval v lesích za Druhé světové války je zcela zřejmé. Můj otec, například. Partyzáni. Ti co bojovali „behind enemy lines“.
  • Kromě toho je slovo sylvania, ve španělštině silvania, angram slova vasilina – Vasilina. Tak se jmenovala jedna sestra mého otce. Vasilia, příjmením Šegdo. V.S. Nebo jenom Sylva/Silva a to je Vasil.
  • Westmoreland County v Severní Americe, bylo založeno 26.února 1773. A bylo pojmenováno po anglickém městě Westmoreland ve stejnojmenném hrabství. Pro zajímavost, vlajka tohoto města je červeno-bílá. Westmoreland County v USA  je ohraničeno Allegheny Mountains ( A.M.). Které mají mázev po řece Allegheny. V jazyce Lenape to znamená „Nejlepší tekoucí řeka z hor“, nebo „Krásný potok“. Allegewi měl být indiánský kmen Čerokézů. kteří žili podél této řeky.
  • Westmoreland je ale i příjmení generála US Army. William Childs Westmoreland byl velícím důstojníkem ve válce USA ve Vietnamu a v letech 1968 až 1972, byl náčelníkem štábu US Army.( Vlajka náčelníka štábu je červeno bílá ). Tedy v letech Okupace Československa a dalších čtyřech letech. Například v době, kdy jsem byl na basketbalovém turnaji v americké okupační zóně v Německu – Brémách, v říjnu 1969. V době kdy bylo založeno SSM v roce 1970, v době, kdy jsem byl jeden rok ve škole v Moskvě a v roce 1972 na návštěvě v Itálii, u svých italských spolužáků ze školy v Moskvě. V Como a Milano a v Brescia a Venezia.
  • Jak víme tak William je V.L.M. – B.L.M. základní klíč mého příběhu. Je to ale také Bill Westmoreland. A to je i B a W nebo M. Tedy B.M. Co je ale stejně důležité, je to, že se narodil ve Spartanburg County, ve městečku Saxon. Spartanburg je totiž Praha 7. Se svými všemi sportovními hřišti, nebo sportovními halami Sparty. Sparta hokej, míčové hry, gymnastika, atletika, tenis a kopaná na Letné a v Holešovicích. Proto je Praha 7 i Spartanburg.
  • a co si každý může přeložit je jeho příjmení. West More Land. Za prvé je to zase s jednoduchým V, klíč v mém příběhu B.L.M. A za druhé to znamená Západ Více Země. K čemuž došlo v letech 1989 – 1991. Po pádu SSSR a světového komunismu. Rozšířením NATO a Evropské unie o bývalé, kolonie, kontrolované SSSR. Zadání bylo jasné. A také se naplnilo.
  • Greensburg, je Zelený hrad. Nebo místo – město. To znamená barvu armády. Armád. Kromě toho je Burg i náš angram Vasil. Tedy Zelený Vasil. Vasil je Armád. Tří sester.

POCHOVÁNA NA SAINT NICHOLAS CEMETERY, WEST MIFFLIN, ALLEGHENY COUNTY, PENNSYLVANIA, USA

  • Saint Nicholas, Jak Svatý Mikuláš, se svátkem 6.prosince ( plus dva Moravcovou metodou 8.prosince – 8.12. datum narození mojí manželky a také 12.8. datum narození mého otce, ale je to i 6.leden. Minus dva datum narození mojí matky – 4.ledna a plus dva je to 8.ledna datum svatby mého otce a mojí matky)
  • Nicholas, byl ruský car zavražděny, spolu s celou svojí rodinou 17.července 1918 v Jekatěrinburgu. 17.července 1976 jsem se s Vlastou Svoboda ženil. Máme děti Kateřina a Nikola.

DAUGHTER OF MOHORITA STEFAN AND CSORJA POLÁNKA

  • její otec byl Stefan. Stejně jako generál Stefan Bunzák, který odvedl mého otce a Šuberta a další,  v hodnosti rotmistra českoslovenké armády do SSSR. Jméno matky má iniciály C.P. – P je i R a je i L. Tedy iniciály jsou EL CHE. R.C . Roosvelt Churchill, Carpathien Ruthenia, Czechoslovak Republik.

SHE EMIGRATED TO THE US IN 1909 AND MARRIED VASEL OR VASZILY GÉLBICS LATER THAT YEAR

  • Anna Mohorita Lemak emigrovala v roce 1909 a ještě ten rok se provdala za Vaszily Gelbich ( také se uvádí Gélybics asi jde o maďarský originál jména, a její dvě první děti používají příjmení Galbach – asi poangličtěná forma předcházejících dvou variant ).
  • Vaszily je Vasilly, jako Vasilly Džugašvilli – Stalin ( pilot ) a můj otec a já a Vasilia sestra mého otce.
  • Gelbich ( Gélybics ) je jako Gebelt ( moje matka Ludmila a její otec Karel a její bratr Karel i jeho synové). Stejné tři souhlásky G.L.B. v obou jménech. GaBeL. Havel. Jednou z T – The Havel a jednou s Ch – Che Havel. Připomínám, že Che znamená v jazyku Mapuche, jednoho indianánského kmene v Chile, ČLOVĚK. Anebo, je to Gélybics – G.L.B.  s maďarskou koncovkou CS. Což je také X – EL CHE. Nebo i CzechoSlovakia. Nebo Galbach a to je to samé G.B.L. a Ch.
  • Připomínám , že v hebrejštině je přítel CHAVER – tedy i CHAVEL – tedy i HAVEL. A když CHAVER tak i španělsky vysloveno ČAVER – ČAVEL – VASIL.
  • Emigrovala a oženila se v roce 1909. To se také, ve stejném roce, oženil Edvard Beneš s Annou/Hanou v kostele svaté Ludmily na náměstí Míru, Vinohrady, Dvojka. Ve stejném roce 1909 se narodil první manžel mojí matky Ludmily. A ve stejném roce byl založen Tel Aviv. A 1909 je i moje datum narození 19.09. V roce 1952, kdy zemřel Vasil Lemak. Jehož příjmení Anna Mohorita Lemak i nadále užívala u svého rodného jména. To následuje nyní.

FOLLOWING HIS DEATH IN 1913 SHE MARRIED VASEL LEMAK ( 1880 – 1952 )

  • Vdala se po smrti prvního manžela, za Vasel Lemak. Lemak je široce uvedeno výše. A byl to zase Vasel – tedy Vasil, Vasilly, Basil, Vessel, Basel ale i Václav.

FOLLOWING HIS DEATH SHE MARRIED MICHAEL KOPOLOVICH ( 1889 – 1966 )

  • Třetím manželem Anna Mohorita byl Michael, stejné jméno jako měl syn mojí sestry Anna Mohorita – Michal. Jeho příjmení je i Korolovich – Kralevic. Který Michal byl Kralevic určitě rozumíte. Ale to slovo kralevic je možné číst i jako Karlovich – Karlovič. Jako syn Karla. A to byl bratr mojí matky. Karel Karlovich. I jeho syn – můj bratranec byl Karel Karlovič.

SHE HAD 16 CHILDREN. 15 OF WHICH LIVED TO ADULTHOOD

JOHN LEMAK GALBACH

ANNA GALBACH LOY

CHARLES WILLIAM LEMAK

MARY L LEMAK DI PASQUALE

MICHAEL D LEMAK

STEVE CHARLES LEMAK

SOFIA JOSEPHINE LEMAK BANIK

ELISABETH LEMAK

ANDREW S LEMAK

FRANK A. LEMAK

ELIZABETH ANN LEMAK DEMES

MARGARETT P LEMAK ELLIS

MADELINE MARTHA LEMAK TIRPAK

NICHOLAS E. LEMAK

  • mezi jmény jejích dětí najdeme jména jako Nikola, Madeline, Frank, Michael, Charles, Mary, Anna, Margarett, Martha, Steven i Elisabeth.
  • Margarett P. Lemak Ellis. Margarett je anagram Mohorita a Lemak je Vasil a Ellis je EL.LIS. L.LIS. Ladislav Lis. Ten byl v padesátých letech v čele Československého svazu mládeže – tedy ve stejné funkci jako já v SSM, koncem osmdesátých let – před pádem režimu. Zástupcem L.LIS byl tehdy Miloš Jakeš. Který byl v době kdy já stál v čele mládežnické organizace, před revolucí, generálním tajemníkem KSČ. A L.LIS – ELLIS –  byl v disentu – podzemí. Chartista. Měl jsem možnost s ním ve Federálním shromáždění po listopadu 1989 spolupracovat. Kromě toho připomínám že ELLIS je jméno ostrova ELLIS ISLAND, kde přistávali lodě z emigranty, kteří přijížděli do USA. A také, že pokud si dobře vzpomínám, Augustýn Husák pracoval v době svého věznění jako obsluha LISU. To ale mohl být, o něm nějaký článek, kterých bylo po revoluci mnoho a nemuselo být to tvrzení pravdivé.
  • Madeline Martha Lemak Tirpak. Madeline je paní ministryně Allbright ALL BRIGHT – všechno je jasné – svítí – zářivé – světlé – prostě v hebrejštině O.R. -. Což je i Otmar Reidl Operace Benjamin  O.B. Za svobodna KORBEL – náš angram Vasilly. Martha jako angram Mohorita a jako dámy Washington a Jefferson. DRUHÉ manželky pánů presidentů USA. I jako manželka jednoho z mých dvou bývalých nevlastních bratrů. Lemak je zase Kamil nebo Vasil. A Tirpak je zase to naše známé – Tre, Tree, Trojačky, Torro, Turrón, Tor, Thór atd.
  • Frank je jako sestra prvního manžela mojí matky Jenny Frank. A jako jméno provdané Anna Müller – Anna Frank, z Mostu, provdané za K.H.Frank.
  • Elizabeth je The Bazile. Nebo Beth se jim také říká. A to je B. Operace Benjamin. Elisabeth je i Lisa. Jako L.Lis a jako L.S. – EL CHE.
  • Anna Marie byla moje sestra i babička Hahn z Horních Počapel. Její manžel byl Charles – Karel. Stejně jako jejich syn – můj strýc, bratr matky a vnuk – můj bratranec ( žijící po emigraci ve Frankfurtu na Mohanem (  F.M. – genrál František Moravec, za prvé a za druhé je tam letiště Hahn).
  • Nikola je můj syn. Ale i car Nikolaj a svatý Nikolaj. I Šuhaj loupežník z Polonin, z C.R. – Carpathian Ruthnia. Churchill – Roosvelt. Michal byl syn mé sestry Anna Mohorita – M.G., ale také Michail Gorbačov.
  • Steven je Stephan Bunzák. Generál. Který odvedl jako rotmistr československé armády otce do SSSR v říjnu 1939. Ale je to také Štpán Miroslav.
  • Ale najdeme tam také i jméno – asi příjmení, jedné z dcer –  Banik. Stejně jako Baník Ostrava – B.O. Operace Benjamin. Otcova skupina ARAP měla za Druhé světové války za úkol, kromě jiného, získat vojenské plány obrany Ostravy. A to se jim podařilo díky spolupráci s Radou Tří generála Brauna a skupinou Wolfram.
  • Víme, ale, že Baník je horník. Někdo kdo pracuje v podzemí. Ale také už jsem tu psal, že se k nám do domu pplk. Sochora 1391/ 4, do bytu ,dvě patra nad námi, začátkem osmdesátých let, nastěhovala paní Horník. Byla to dcera zakladatele prvorepublikové komunistické organizace pro děti –  Rudých průkopníků, Horníka jménem Sláva ( anagram Vasil ) Horník a jeho manželky Anna ( jako moje sestra a druhá manželka otce a jeho matka atd.)  Horník. Sláva Horník zahynul v koncentračním táboře. Anna válku přežila a žila s dcerou na Letné, v Praze 7 – Spartanburgu ( v domě, velkém bloku domů, proti Letenské pláni, zvaném Molochov ). Po její smrti dceru přestěhovali k nám do domu do menšího bytu. Před smrtí tam žila paní Grimm. Ta tam žila se svoji vnučkou Kateřina Novák, která emigrovala po okupaci v Roce 1968. Připomínám, že Grimm se jmenovala matka herce Miloš Kopecký. Stejně jako se od roku 1961 do roku 1968 jmenovalo nedaléké od našeho domu, Strossmayero náměstí – Kopeckého. To ale, po komunistickém politikovi Václav Kopecký. Pak zase Strossmayerovo.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *