U Tamanské divize v roce 1972

1 144 zobrazení
TiskTisk
ČÍST TENTO TEXT MÁ SMYSL JENOM PRO TY, CO ČTOU MŮJ WEB… 
Jediná moje  fotografie z návštěvy zahraničí fakulty Vysoké školy komsomolské ÚV VLKSM v Moskvě u Tamanské divize u Moskvy v roce 1972. Tamanská divize ukončila svým jednáním 21.srpna 1990 puč konzervativců a vyvolala tak bezprostředně dlouho připravovaný rozpad SSSR a konec světového komunismu.
Na její tank číslo T110 vystoupil Jelcin s projevem proti pučistům. V době puče měl velitel Tamanské divize stejné iniciály jako já – V.M.
A já byl v té době na Krymu kousek od Gorbačova. A rozmlouval o puči,  s kolegou a přítelem z Moskvy příjmení Borcov křestním Alexander. A.B. A on odjel v noci do Moskvy a puč druhý den skončil.
Bylo to 21.srpen/August 1991. Můj otec se narodil 12.srpen/August 1919.
Všimněte si dvou mých spolužáků – důstojníků, Československé armády bez čepic – pokrývky hlavy, oficiálně. Proč to udělali, vojáci určitě chápou…nebyl to standard. Ani v Sovětské armádě ani v Československé lidové armádě.
Jeden stojí zleva ode mne a druhý zprava. Jeden se jmenoval Václav a druhý Ivan.
Ten co stojí vedle mne je Václav a má na rameni tři – 3 – hvězdy. Byl v té době tedy nadporučík Československé lidové armády. Měl na sobě sako.Ten za mnou,bez saka, ale v tak zvané, vojenským slangem bundokošili, měl na rameni – 2 – hvězdy. Byl v té době poručík Československé armády. Ten se jmenoval křestním jménem Ivan.
Ano, byli jako Ivan a Václav/Vasil a Ivan a Vasil/Václav a Ioan a Vasile.
A ten se dvěma  hvězdami se jmenoval příjmením MALIK
– jako KLM – holandská letecká společnost se kterou odletěl František Moravec – „Dvojka“ Ministerstva Obrany Československa, do Londýna v 1939,
– jako LEMAK  – Anna Mohorita Lemak v USA od 19.století  a svázacký pracovník u nás na Dvojce spolu s Tůmou,
– jako MILKA založená  17.listopad 1825), Jako MILK a jako LaiT – L.T. – Litoměřice ,kde jsem sloužil později já na vojně u Vojenského útvaru 6174 (19919 – 1991) v
  kasárnách Jiřího z Poděbrad. Jako CHALAV – EL CHE a V. Jako MOLOKO – KLM, a holandsky MELK.
– jako MALIK Jakov, představitel SSSR v UN.
Tento Jakov  Malik, Jakov, měl jméno shodné se jménem otcova instruktora, pro práci v týlu nepřítel z roku 1944 – Jakovlev, i jako pozdější spolupracovník Gorbačova, u kterého jsem byl v září 1990 v Moskv , i jako Jak – Yak – SKOT, CATLETT.( Marshall Catlett George). Jako Jak eš na rozený 12.srpna, jako můj otec, jako  Santiago ( de Chile EL CHE nebo jako Santiago de Compostela – SC – CS – X a anglicky Milky Way – M.V.),  i jako mnoho dalších podob tohoto jména Yacov, Yacob, Iago, Santiago, Jacob, James, a Jakub, Kuba atd.atd.atd.
Jakov Malik  byl z Charkova, který osvobozoval otec jako příslušník  Českolovenského samostatného praporu v SSSR pod velením Svobody L.  Jakov Malik se narodil na  Ukrajině ( Trojzubec – Neptun – Poseidón ) a narodil se 6.prosinec/December na svátek – rusky – Svatého Nikolaje – u nás na Svatého Mikuláše(můj syn je Nikola a  manželka Svoboda se  6 plus dva  – 8.prosinec/December narodila, a můj otec s matkou měli svatbu 8.leden/January – podle našeho poslední měsíc může být i první měsíc). Jakov Malik se narodil  roku 1906 – A to je i 1909 – datum mého narození i rok narození prvního manžela matky Ludmily, rok svatby Ben eš s Annou/Hanou u svaté Ludmily na Vinohradech a rok založení Tel Aviv jak už víte.  Jakov Malik zemřel 11.únor/February. To je i jak ví ti co čtou a pamatují si i druhý měsíc od konce roku – 11.listopad/November – a tedy, když to je 11 tak i 17.listopad/November. Od 9.srpna/Augusta 1945 byl jmenován zástupcem SSSR v Japonsku. To je den narození mých bývalých nevlastních bratrů. Když tam začal působit, byli jim přesně 2 – dva roky. A 9.srpen/August 1945, tedy v den začátku jeho mise padla Druhá atomová bomba, „Fat Man“ – F.M. ( iniciály František Moravec a Francoais Mitterand)  na město Nagasaki ( Naga Saki).
Ten druhý, na fotce nahoře se mnou, v saku se jmenoval příjmením Šípek. To je anglicky HIP. Jako H.P. – koňská síla – X – CHE – EL CHE. A jako místo narození mé matky Horní Počaply a místo, kde právě přesně v té době kdy byla fotka pořízena sloužil otec – v Horních Počernich u S.V. a V.S. A kde sídlilo ředitelství mého U.S. – Učňovského střediska V.S. – v Horních Počernicích – H.P.
V angličtině je Šípek i Rose Hip – podobné jako Rosário – jméno provincie, kde se narodil Ernesto Guevara, Doktor, zvaný EL CHE.
A co je velmi důležité?
Španělsky je Šípek Rosa Mosqueta – a Mosquet je puška –  zbraň ,puška. Rusky kanón- dělo – caňón – tedy Valy a Mezihoří/Mežgorje.  Ale mosqueta je i KYČEL.
Anglicky je  Šípek  HIP a HIP je anglicky KYČEL. Právě to je důkazem skvělého utajení OPERACE BENJAMIN. Určitá skupina pravděpodobně Neználků z  Československé lidově armády, StB  a jejich ochotných pomocníků ve Velké Británii, myslela,  že tam v Moskvě se mnou  byl Šípek, kvůli tomu  výrazu v angličtině KYČEL. Proto i tento Šípek, pracoval v roce 1989 na oddělení Státní administrativy u Hegenbarta, na ÚV KSČ. A jeho bratr na Druhé správě StB – pro boj s vnitřním nepřítelem u Prchala v Praze. Vůbec nic nepochopili. Nebo jsou to ultra ortodoxní komunisté, nebo členové nějakého rasistického – antisemitského bratrstva. A rozšifrovali si jenom to, na co měli dostatek intelektu. To nevím.
Operaci Benjamin, ale zcela bezpečně nepochopili. Bylo to nad rámec jejich schopností vnímání světa a všeho toho co se v něm odehrávalo. Přísně organizovaně. A přesně podle plánu. Ve spolupráci Tří sester.
Znám je a vím ,že prostě takoví jsou.
A co závěrem? Šípek měl tři – 3 – hvězdy a Malik měl dvě – 2 – hvězdy. A to je naše známé 3 a 2 a to je naše známé 3 je 1 a 1 a 1 a 2. 1112 – 1775 – Rok založení US Army a US Marine. A jako oficiální fotografie prvních v dějinách SSSR maršálů. Podívejte se na ni, kdo nevěříte – jsou tam vyfoceni – 3 a 2. 1775 – je na Wikipedii
Operace ( B ) Benjamin…
Vše šlo podle plánu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *