Díl XIII. Defektoři z východní Evropy po zahájení Studené války.

983 zobrazení
TiskTisk

1./ – Werner Stiller. Rusky Verner Štiller. Narodil se 24. srpna 1947 ve Škopau ( Schkopau ), Zale ( Saale ), Saxony – Anhalt, Německo ( přepis z ruštiny). Zemřel 20.prosince 2016 v Budapešti, Maďarsko.) Vystudoval fyziku na Universitě v Lipsku. Od roku 1970 spolupracoval s Ministerstvem vnitra NDR. Od roku pracoval jako zaměstnanec rozvědky ve 13.oddělení, zahraniční rozvědce Ministerstva vnitra NDR. Zabýval se především oblastí jaderné fyziky v NSR. Asi po šesti letech začal spolupracovat s Federální zpravodajskou službou NSR. 19.ledna 1979 přešel na falešný průkaz na nádraží ve Fridrichstrasse, do Německé spolkové republiky. Po jeho útěku bylo odhaleno velké množství agentů NDR v NSR, Francii, Rakousku a USA. Při výsleších v NSR sehrál Štiler rozhodující roli v odhalení podoby náčelníka Zpravodajské služby NDR, Markuse Wolfa. Jeho podoba byla do té doby neznáma. Fotografie Wolfa byla krátce na to zveřejněna na obálce časopisu Spiegel. Ve svých memoárech píše Štiler, že Markus Wolf, byl Žid, který pracoval pro rozvědku Izraele, spolupracoval s Jásirem Arafatem a díky tomu mohl poskytnout Izraeli cenné informace, které posloužili Izraeli při zahájení války s Egyptem dne 5.června 1967. Především při zničení egyptského letectva. V roce 1981 začal Štiller nový život v Budapešti Maďarsko. Jmenoval se Klaus-Peter Fišer a vystupoval jako rodilý Budapešťan. Vystudoval ekonomiku. V letech 1983 – 1990 pracoval pro Goldman Sachs v New Yorku a Londýně. Celou dobu až do sjednocení Německa, pracoval rozvědka NDR na pokusech ho přivést zpět do NDR, nebo ho zavraždit. Začátkem roku 1990 byl Štiller identifikován díky sérii článků v časopisu Spiegel. Pracoval v té době jako burzovní makléř pro americkou firmu Lehman Brothers ve Frankfurtu nad Mohanem v NSR.Na konci roku přejel opět do Budapešti. V roce 1986 vydal svoje paměti, pod názvem “ V centru špionáže „. A v roce 2010 knihu “ Agent – moje práce ve třech rozvědkách“. Jeho dcera spolu s dcerou jednoho z jím odtajněných agentů NDR na Západě, vydaly společně knihu, o následcích jeho činů.

Iniciály jeho jména jsou vám už dobře známé V.S. – nebo i US a SU. Narodil se 24. srpna. a to je Moravcovou metodou,děleno dvěma 12.srpna. A to se narodil v roce 1919, můj otec plukovník Vasil Mohorita – jeden ze Tří králů  a Jak eš. A 12.srpna a je 12.08. V americkém způsobu psaní dat je to 08.12. Vidíte? To je datum narození mojí manželky Svoboda – ová. A tak je V.S… To vy ale už víte, že to tsk je? Protože to je pořád a pořád dokola.  Kromě toho je srpen měsíc August ale i Květen. A tak se jmenovala žena Jakeše – Květena. Narodil se v roce 1947, a to je po našem i 1991. Rok konce SSSR a světového komunismu. Narodil se ve Škopau. Značka aut tam je SK. Tedy i X. CHE – EL CHE. Byl pracovníkem 13. oddělení rozvědky. Můj dres na turnaji v Brémách měl číslo 31. Přešel na stanic Fridrichstrasse. Fridrich byl Engels, který sloužil na vojně v Brémách. A je to i anglicky Freddy. Česky Bedřich ,jako generál Bedřich ze Svobodovi armády a spolubojovník otce a i Ivana Mohority a Stěpana Bunzáka. Přešel v roce 1979. To je i 1919 a i 1991. Přešel dne 19.ledna. Tedy 19.01. 19 bez dvou je 17.01. A to je i 1710 – 1775 – rok založení US Army a US Marine a firmy Vincent  – turrón a xocolate de piedra, v Agramonte v Katalánsku. 19.ledna může být i 19.prosince. A to je Moravcovou metodou plus dva 21.prosinec. A to je i 12.prosinec. Den podepsání smlouvy mezi Československem a SSSR v roce 1943. Podepisoval ji tehdy Beneš – Ben eš a Vjačeslav Molotov. V.M. A Vjačeslav je anagram Vasil. Štiller při výsleších odhalil podobu Marcus Wolf. Iniciály M.W. Vasil Vasil Mohorita. A navíc dodávám já, se mu prý říkalo Mischa – Míša. Jako synovi mé sestry a v dětství určitě i Gorbačovovi. Kromě toho je v Rusku jméno Miša běžně používané pro název medvěda. Který je ve znaku Berlína – kde Wolf působil, Madridu. B.M. To jsou i jeho i moje iniciály v ruštině. A v Berouně mají také ve znaku medvěda. Tam žila babička a děda mojí manželky Svoboda – jmenovali se křestními jmény Marie a Josef. Kromě toho do Moravských Beskyd, kde operovala otcova skupina ARAP , byla z Londýna vysazena skupina Wolfram. Izraelský způsob zkratek – nejen začínajících písmen u jména, ale třeba první a poslední písmeno. Marcus Wolf. WolfraM. W.M.

Štiller po svém útěku odhalil řadu agentů z NDR. Jedním z nich byl i Gunther Zenger. Tak se jmenovala ulice v Podbabě, kde žila sestra mojí matky s rodinou. S iniciálami A.B. Plukovník Antonín Baranikov – syn ruského válečného zajatce v Československu ( Rakousko-Uhersku) v době První světové války. který se po jejím skončení do SSSR nevrátil. Zengerova ulice. Při cestě k nim nebo spíše od nich, kam mi poslala matka jsem se v Koulově ulici v Podbabě sešel s Ernesto Che Guevara. Nedaleko od bydliště mojí přítelkyně v roce 1968, stejného příjmení jako mám já. Mizera. V.M. iniciálami. A domu Martina Dzúra , ministra obrany Československa a také otcova a Tří králů vůbec, spolubojovníka, ze Svobodovi armády.

Z té celé řady agentů, kteří byli odhaleni, dva uvedení na Wikipedii, byli obviněni bezdůvodně. Oba se jmenují Rolf, křestním jménem. A to je naším hebrejským způsobem čtení odzadu Flor. První manžel mojí matky se jmenoval Florián. Flore je ve španělštině květ. A v angličtině je to blossom nebo bloom. Naše známé BLOOM –  B.L.M. Základní klíč.  A dvě O.  Jako dvojčata synové Floriána a Floriánové. A symbol Dvojky. BLOSSOM je angram Basil/Vasil M. BLSM – Vasil M.  Prostě je to Květena…

A v roce 1990, pracoval Štiller pro Lehman Brothers ve Frankfurtu nad Mohanem. Za prvé 1990 je moje datum narození, 19.09. A je to rok narození prvního manžela mojí matky Florián 1909. ( Založení Tel Aviv a svatba Ben eš u svaté Ludmily na náměstí Míru) Za druhé jsou to Lehman Brothers z Montgomery ( anagram Mohorita a také Maršál Montgomery ) ve státě Alabama. L.B.M. – základní klíč. Opět. A čte se to anglicky Líman. Lí man – LEE Man – lee – a to je zdrcadlově také I99. Zase moje datum narození a roky u výše uvedených událostí. Lehman Brothers se jmenovali Harry – Jindřich a Emanuel a Meyer – to je, také moje příjmení. Pracoval pro ně ve Frankfurtu nad Mohanem. Kde žil v emigraci, po okupaci Československa v roce 1968, syn bratra mojí matky Karel Gebelt. The Havel. A je tam letiště Hahn. Tak se jmenovala Karla Gebelt a Baranikovů a moje  babička, v Horní Počaply 74 ( 14 – Dvojka ) za svobodna. Hahn.

A to už se rok 1991 velmi rychle blížil. Konec SSSR a světového komunismu. Vše šlo podle plánu. Operace Benjamin.

2./ – Jörg Berger. Narodil se dne 13.října 1944 v Gotenhafen, Německo. Dnes je Gdyně, Polsko. Zemřel 23. června 2010 v Duisburg, Německo. Hrál od dětství fotbal. V roce 1970 měl zranění svalu. Vystudoval DHfK Lipsko ( na podobné škole v Praze učil Ivan Mohorita )  a věnoval se manžerské činnosti ve fotbalových klubech. Začal v letech 1970 – 1971 v Lok. Leipzig II. 1972 – 1974 pokračoval v Carl Zeiss Jena. 1974 – 1976 byl v Hallerscher Fc Chemie. 1976 – 1978 byl u East Germany  U – 19. V letech 178 – 1979 u East Germany U – 21. S tímto týmem byl v Jugoslávii a emigroval do NSR. Tam začal s týmem SV Darmstadt 98, v letech 1979 – 1980. V letech 1980 – 1981 trénoval SSV Ulm 1846. V letech 1981 – 82 trénoval fortuna Düsseldrof, 1983 – 1986 trénoval KSV Hessen Kassel. V letech 1986 to byl Hannover 96 a v letech 1986 – 1988. V roce 1988 – 1991 to byl Eintracht Frankfurt a v roce 1991 1.FC Köln. Pak trénoval i další kluby například FC Schalke 04, FC Basel a Karlsruher atd.

Jmenoval se Jörg Berger. Jörg je v angličtině George ( Jiří ) Jeho inicíály jsou tedy v angličtině G.B. To je naší latinko-azbukou řečí Václav Havel – Gavel Vaclav. Narodil se 13.října. A to je Moravcovou metodou 13 minus 2, 11.10. To je naše známé 1110 – 1775, rok založení US Army a US Marine a rok založení Vincent Turrón, a v rocě 1770 xocolate de piedra. Kromě toho bylo 31 číslo mého dresu v Brémách na basketbalovém turnaji v říjnu 1969. První tým který manažoval bylo Lok Leipzig II. S Dvojkou na konci. Pak už jenom ukážu na kluby které trénoval v emigraci. Dostal u nich angažmá. SV Darmstadt 98. Na začátku je S.V. nebo V.S. a na konci je i rok okupace Československa  68. Druhým klubem byl SSV ULM – S a V a ULM. U je i v V v latině. A tak je to i VLM. Vasil a Ludmila Mohoritovi. K tomu Vlasta Svoboda – matka mojí manželky a i moje manželka Vlasta Svoboda. Další byl Fortuna Düsseldorf. Tam je dvakrát -or. O.R. V prvním slově i ve druhém, v názvu města. OR a OR – světlo a kůže v hebrejštině. Otmar Reidl – operace Benjamin. Pak to byl KSV Hessen Kassel. KSV pozpátku je VSK – a to jsou všechny souhlásky ( jako v hebrejštině ) které potřebujete k vytvoření slova VaŠeK. A když Vašek tak i Vasil. To jsou iniciály města, kde trénoval H.K. Jako Hradec Králové, kde se učil krejčím Vasil Bilak. To místo mu sehnal bratr Dimitrij. A kde v kraji – přímo v Ústí nad Orlicí můj otec budoval vojenská opevnění před Druhou světovou válkou. Můj otec Vasil Dimitry Mohorita. Další město je Hannover a to je Hahn – moje babička z Horních Počapel. Nebo jako jméno Hana, na které se přejmenovala manželka Ben eš, která byla původně Anna. Jako moje sestra Anna ( Marie ), které, když jsme byli děti,  jinak neřekli spolubojovníci otce v Moravských Beskydech, než Hanko. A 96 může být i 99 a to je římskými IC. LC – EL CHE. A finále!!! G.B. přichází v roce 1988 do Eintracht Frankfurt. Kde hráli maďarští fotbalisté. Defektoři. Dříve uvedení v předcházejících kapitolách. A zůstává tam i v roce přeměn v roce 1989. Ve městě kde v té době působil defektor Werner Štiller – V.S. u firmy Lehman and Brothers ( Emanuel, Harry a Meyer ) – z Montgomery v Alabama.  Ve městě, kde žil v emigraci od Okupace v roce 1968 můj bratranec Karel Gebelt – The Gabel – The Havel – The Gavel. Ve městě je i Hahn letiště. Jako mého bratrance a moje babička Hahn z Horních Počapel.

A v roce 1991 – v roce narození mého otce – 1919 a v roce plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu, trénoval Berger FC Köln. Není to náš Kolín. Ale my máme také Kolín. A tam měl být vysazen ( podle literatury vojenských historiků ) jediný účastník Operace Benjamin, Otmar Reidl dne 16.dubna 1941  – což je i 16.září a to je i 19.září – moje datum narozenin. A 1941 je i 1991 i 1919. Aby bylo úplně všem jasné o co jde a o koho jde jmenovitě, když už bylo dílo uděláno, tak začal trénovat Schalke 04. V říjnu 1969 nás při basketbalovém turnaji vzali, naši skvělí hostitelé v Brémách, na ligový fotbalový zápas. Hráli místní „zelení“ HSV Bremen se Schalke 04. George/Jörg Berger  v  roce 1997 – což je zase i 1919 a 1991, trénoval jako finální informaci kdo, co a jak, FC Basel. Mám to překládat?

Berger se dá přeložit do češtiny jako Horal. Tak se jmenoval můj spolužák ze třídy, v devítiletce na Strossmayerově náměstí v Praze 7, „Spartanburgu“. Iniciály měl stejné J.Horal. J.Berger. Můj spolužák byl ale Jan, ne Jiří.  A Berg je Hora a hebrejsky je hora Har. Jako jediný okresní – obvodní podnik, ze všech podniků společného stravování za totality v Praze a možná v celém Československu – HaR Praha 2. Hotely a restaurace na Dvojce. Jinak to byl všude jenom samý RáJ – Restaurace a Jídelny.

3./ – Leonid Kozlov. Narodil se v roce 1947 v Moskvě. Ve 12 letech začal trénovat v Moskovskij Bolschoi Ballet School. Po ukončení školy se stal členem Moskovskij Bolschoi Ballet. Se svou budoucí manželkou se setkal  při vystoupení v baletu „Paquita“ v USA v roce 1973. O rok později měli svatbu. Společně se rozhodli při další cestě M.B.B. do USA, emigrovat. Azyl jim byl poskytnut 17.září 1979. Poté vystupovali po celém světě. Spolupracovali s George Balanchine ( G.B. – Gavel Václav ) kterého jsem uvedl jako jednoho z prvních sovětských defektorů. Kozlov měl velký úspěch v Austrálii. V baletu Nutcracker ( Louskáček ) vystoupil dne 8.října 1982 v Palais Theatre. V produkci Australian Ballet at the Sydney Opera House ve stejném baletu již vystupoval o rok dříve. Vystupoval také v Swan Lake ( Labutím jezeře ) spolu s National Ballet of Chile. A také s New Jersey Ballet. Také vystupoval na Broadway, v již výše popsaném muzikálu ( defektor Marková ) On Your Toes. A v té době se Kozlov stal v George Balanchine souboru „principal dancer“.  V Moskvě vystupoval, po své emigraci poprvé až 1.března 1991. Vystupovali zde „Stars of American Ballet“. Z New York city Ballet, New Jersey Ballet, a Paul Taylor Dance Company v Kremelském sjezdovém paláci před 6 000 diváky.

Budu již velmi stručný. Narodil se v roce 1947 a to je i 1919 i 1991. Vystupoval v M.B.B. Mogorita Vasil Vasilič – v ruštině. Nebo s Basil v angličtině. Kozlov je anagram Vazilek – Vasilek a tedy i Masaryk. Iniciály jsou L.K. – L.C. – EL CHE. Azyl dostali 17.září 1979. 1979 je zase 1919 a 1991. A 17.září je Moravcovou metodou,  plus dva 19.září. Den mých narozenin. Anebo rok 1909 atd.atd.atd. Měl velký úspěch v Austrálii v Sydney. Tam žila koncem šedesátých let s rodiči moje manželka V.S. Otec Miroslav Svoboda – stejné jméno jako syn Ludvíka Svobody. A bylo tam velitelství “ Pacific Theatre“. To není divadlo. Vojáci tak nazývají válčiště. A sídlil tam, část Druhé světové války, velitel tohoto „Theatre“ americký generál MacArtur. Skotské jméno, Ar – Or a Tur. Volové a Catlett a Skot. Křestním jménem byl Douglas . Jako francouzsky dvě skla – brýle. A jako letadla McDonnell Douglas. První můj let na větší vzdálenost jsem absolvoval asi v roce 1983 z Curychu do Daresalam v Tanzánii právě letadlem DC 10. Proč do Tanzánie? Tam se přece, v Daresalamu, po neúspěšném působení v Kongu, chystal Ernesto Che Guevara na cestu do Prahy, kde jsme se setkali. Pak cestoval do Bolívie. Krátce před ním v Kongu působil jako poradce generál Bunzák, ze Tří králů. U Patricia Lumumba. Vlasta L.M.B. Klíč k mému příběhu. Promiňte to odbočení. Myslel jsem ,že je třeba trochu připomenout po té záplavě nových jmen celou podstatu toho mého příběhu a jeho šíři. Jak a kde všude se odehrával,  a jaká spousta lidí, na něm tady i jinde musela pracovat.

Leonid Kozlov vystupoval i v Chile – v Labutím jezeru. El Lago de los cisnes, je to španělsky. Nejzajímavější je ale název v esperantu – Cignolago. Tomu určitě rozumíte. Tak jako v Labutím jezeru vystupovala, moje přítelkyně, Gyula, ale úplně na „druhém konci světa“ v Novosibirsku – dříve Nikolajevsku na 3335 kilometru Magistrály –  BAM. Basil a Anna Mohorita.

1.března – 1.3. 1991 vystupoval v Kremlu. Ve sjezdovém paláci. Palác je generál Paleček a Palacký. Palacký byl František jako Františka z baletu Paquita. Paquita je zdrobnělina Františka – v ženské podobě a Paco je španělská zdrobnělina Francisco, v mužské podobě ( například generál Franco byl Francisco – tedy i Paco ). A generál Paleček posílal do Protektorátu 16.dubna 1941 Otmar Reidla z Kroměříže – Operace Benjamin. Můj dres v Brémách, měl číslo 31. Jeden ze tří  souborů které tam vystupovaly a v jeho názvu bylo použito jméno osoby, byl soubor Paul Taylor. Paul je francouzská pekárna-cukrárna z roku 1889 a Taylor je malinká zkomolenina Tailor – krejčí, jako byl Vasil Bilak. Původně Gyula.

Bylo to pár měsíců před pokusem o převrat a cca 9 měsíců do konce roku 1991. Kdy byl termín ukončit SSSR a světový komunismus.

4./ – Valentina Kozlova. Narodila se 26.srpna 1957 v Moskvě. Začínala v Bolschoi Ballet School. A tancovala v Moskovskij Bolschoi Ballet. Její osud je spojen s předcházejícím Leonidem Kozlovem – jejím manželem. Stejné datum emigrace. Stejné místo setkání. Stejné vystupovaní po emigraci v USA, Austráli i jinde.

Její příjmení je tedy také Vazilek – Masaryk. Může to být i „ukrajinské“ Vazilko – s koncovkou – ko, jako mají ukrajinská jména. Narodila se 26.srpna. To je děleno dvěma podle Moravcovi metody, 13.srpna. To se narodil Fidel Castro – Kuba. Kromě toho je to i 29.srpna a to bylo zahájeno Slovenské národní povstání. V Banské Bystrici. Podle nejnovějších údajů, o mém otci,. z vojenského archívu v Trnavě, které jsem obdržel tento týden je i tady souvislost. Podle záznamů v jeho osobním spisu je, kromě mnoha dalších a dalších důkazů o Operaci Benjamin a o účasti nás dvou jako světlonošů – otisků, uvedeno, že před emigrací do SSSR v říjnu 1939 pracoval ve výše zmíněném kraji Hradec Králové – v Ústí nad Orlicí a ve svém rodném městě Volové a také v Banské Bystrici. Pracoval od 16 let. Jako lumberjack – lesní dělník nebo tesař. Tyto údaje jsou z období bezprostředně po Druhé světové válce.

5./ – Lev Alburt. Lev Osipovich Alburt.  Narodil se 21. srpna 1945 v Orenburgu. Poté žil na Ukrajině. Byl trojnásobný šampión Ukrajiny v šachu. Po své emigraci do USA, v roce 1979, byl i trojnásobný šampión v šachu v USA.

Lev Alburt je L.A. Jako moje matka a moje sestra. Ludmila a Anna. Jeho příjmení je Alburt, což je stejné jako Albrecht a Albert. Albertov a 17. listopad 1989. Narodil se v Orenburgu. OR. Otmar Reidl je na začátku názvu tohoto města. Orenburg založila stejně jako Jekatěrinburg, Kateřina – Jekatěrina, carevna. Již vzpomínaná. Důležité ale je to, že jsem v roce 1988-89 v Orenburgu byl. Při služební cestě na výstavbu československé části orenburgského plynovodu. Z Kazachstánu. Karačaganak – Orenburg.  A to nejdůležitější je jeho datum narození v Orenburgu. 21.srpna. Stejné datum jako datum Okupace v roce 1968 a jako ústřední datum v puči ortodoxních komunistů v SSSR v roce 1991. A také jako 12.srpen, datum narození mého otce a Jak eš. A také jako 12.08 – americkým způsobem psaní dat – 08.12. – datum narození mojí manželky V.S. Vlasta Svoboda.

6./ – Ludmila Belousova. Rusky Ludmila Evgenijevna Belousova. Narodila se 22.listopadu 1935 v Uljanovsk, SSSR. Zemřela 26.září 2017. Začala s bruslením relativně pozdě. bylo jí 16 let. Trénovala v Moskvě kde se setkala s Olegem Protopopovem. Přemístila se do Leningradu kde začala trénovat s Protopopovem, po jeho uvolnění ze služby u Námořnictva. Trénovali v VSS Lokomotiv. A začali společně reprezentovat SSSR. Nejprve je trénoval Igor Moskvin. Později Pjotr Orlov. Určitou dobu trénovali bez trenéra na okruhu ve Voskresensk, Moskevská Oblast. A pak měli opět trenéra. tentokrát to byl Stanislav Zhuk – Žuk. První důležitá medaile kterou získali byla zlatá ze zimních olympijských her v roce 1964 v Innsbruku – Rakousko. A tím zahájili nejdelší nepřetržitou řadu vítězství sovětských krasobruslařů na Olympiádách. Bylo to celkem 40 let od roku 1964 do roku 2006. Když jim bylo 32 respektive 35 let získali druhou olympijskou medaili. V roce 1968 v Grenoble. Belousova vystudovala oboro inženýrství na Universitě. Manželi se stali s Olegem v roce 1957. 24. září 1979, Belousová a Protopopov emigrovali do Švýcarska a požádali o politický azyl. Žili v Grindelvaldu. Švýcarské občanství získali v roce 1995.

Její jméno je Ludmila a buď je Belousova – bílá, nebo Vlasova nebo Vasilova. Vzpomínáte na baletku Ludmilu Vlasova, předcházejícím dílu, která neemigrovala spolu s manželem do USA. Samozřejmě je to i Vlasov – generál, je to i Vasil a Ludmila i Vlasy – Hair, film režírovaný přítelem Václava Havla, Milošem Formanem. Ludmila se narodila 22.listopadu. A to je Moravcovou metodou i, děleno dvěma, 11.listopad. A to již víme je i 17.listopad. A studentské události v Praze, před jejím narozením 9 1939 ) a po jejím narození ( 1989 ). Narodila se v roce 1935. to bylo povýšeno do hodnosti maršálů, vůbec prvních 5 sovětských generálů. A byla otevřena první linie podzemní dráhy – metro – v Moskvě. Budoval ji Kaganovič – po kterém nesla jméno a Kuzněcov – Smith, Schmidt – česky Šmíd. Narodila se ve městě Uljanovsk. Město Uljanovsk je pojmenováno po svém rodákovi – Uljanovovi – Leninovi – vůdci revoluce v roce 1917. Jmenovalo se původně Simbirsk a leží na řece Volha – rusky Volga. Uljanov – Lenin je Ústí nad Labem. Odkud pocházel maliř Anton Mengs – Bohemico, který přivedl Goyu ke španělskému královskému dvoru. Žil tam krátce Karel May a zemřel tam můj přítel, spolužák a manžel mé sestry Anny. Jiří – George. A končil tam vojenskou kariéru, právě v době listopadové revoluce v roce 1989, můj bývalý nevlastní bratr – z dvojčat. Původní název města je Simbirsk – Simbir X. SMBR – SMBL – SBLM – BSLM. Basil M. X. Vasil M. Che. Město leží na řece Volga – další anagram jména Vasil.

V Leningradu trénovali u VSS Lokomotiv. Zkratka je VSSL. Vassil. Nebo Vasil. Trénoval je Moskvin, Orlov, Žuk. M.O. Ministerstvo Obrany a Žuk – ov. První olympijskou medaili vyhráli v roce 1964 v Innsbrucku. A právě u Innsbrucku byl “ omylem “ vysazen Otmar Reidl dne 16.dubna 1941, jediný účastník Operace Benjamin. A v Innsbrucku získal profesorské místo Mlynář Zdeněk, po emigraci z Československa. A Mlynář byl původně Miller. Jako já – Meyer. A jako autor krtečka. Další medaile z olympiády a druhá a poslední byla z Grenoble. A žili po emigraci ve Švýcarsku v Grindevaldu. Všimněte si Gren a Grin – to je od zelené barvy. Barvy vojáků. V době kdy získali tuto DRUHOU medaili jim bylo 32 respektive 35 let. To je oboje 35 a je to ten rok povýšení prvních maršálů a rok uvedení do provozu podzemní dráhy v Moskvě. O azyl požádali 24.září 1979. 1979 je rok 1919 a tím tedy i 1991. Rok narození mého otce a rok plánovaného konce SSSR a světového komunismu. Datum 24.září je Moravcovou metodou, děleno dvěma, 12.září. To se narodil syn mojí sestry Michal G/H.

7./ –  Oleg Protopopov. Rusky Oleg Alexejevič Protopopov. Narodil se dne 16.července 1932 v Leningradu, SSSR. Jeho matka byl profesionální baletní umělkyně a jeho nevlastní otec byl básník. Oleg vystudoval Herzen ( Gercen ) Universitu v Leningradě. Obor Tělesná výchova. Bruslit začal relativně pozdě. Až v 15 letech. Jeho první partnerkou byla Margarita Bogoyavlenskaya. Osudy při krasobruslařské kariéře, i v osobním životě, byli, od seznámení s Ludmilou Belousovou, zcela shodné, totožné.

Jeho příjmení je Protopopov. Proto Popov. Popov se jmenoval jeden z nejslavnějších sovětských Augustů – Clown ( čti klon ) – Klaun – Šašek – Kašpar. Vystupoval v cirkuse, což byla v dobách SSSR zábava povýšena na vysokou úroveň. I se svojí vlastní celostátní výukovou institucí – dokonce, jestli si snad vzpomínám, na úrovni Vysoké školy. Vy co čtete pozorně víte, že Šašek byl také herec z divadla Rokoko – na Václavském náměstí, s průchodem do paláce Lucerna. A v televizi vystupoval v pořadu pro děti jako klaun Ferdinand. A víte že Kašpar byl vůbec první český maršál. Vojenské hodnosti maršál. První ze všech pěti českých maršálů vůbec v dějinách naší země.

Samotné iniciály jeho jména napsané latinsky O.P. a přečtené rusky, jako azbuka, jsou O.R. Světlo a kůže ,hebrejsky. Nebo zase dokola Otmar Reidl, operace Benjamin. Narodil se 16.07. To je při počítání měsíců od konce roku 16.06. A to je i 19.09. Datum mého narození. Nebo rok 1909 – svatba Ben eš, u svaté Ludmily na náměstí míru na Dvojce, nebo rok založení Tel Avivu, nebo rok narození prvního manžela mojí matky. 16.07. můžeme číst i jako 16.01. To je Moravcovou metodou, děleno dvěma 08.01. A to je datum svatby mých rodičů v roce 1949. Narodil se v roce 1932. A to je i 1935 – a výše dvě uvedené události, jmenování maršálů a moskevské Metro. Jeho matka byla baletka jako Ludmila Vlasova. Otec byl básník, anglicky poet. Rusky poet. Stejně jako anglicky. Oleg vystudoval „Herzen University of Leningrad“. Nedávno jsem psal o ruském mysliteli,  revolucionáři Gercenovi. Herzen – Gercen – Gertsen. Jde o jednu a tutéž osobu. Matka Herzena byl Němka  její příjmení bylo Haag. Stejné jako město Haag v Holandsku. A stejné jako, při psaní „hebrejským“ způsobem, bez samohlásek, jako iniciály G.H. Gustáv Husák. K tomu dvě AA. Jako označení prominentních automobilů, Husáka a dalších představitelů za totality. Haag je rusky Gaaga. Španělsky LaHaya. Čti –  La Aja. Jako dcera sestry mojí matky Ája. A jako česká defektorka Ája Vrzáňová – také krasobruslařka. Vzpomínáte?

Otec Herzena byl Jakovlev. Jako mého otce instruktor v Moskvě. Který otce připravoval na pobyt v Protektorátu. v týlu nepřítele.  Jeho jméno, otec,  uvedl do svých personálních materiálů, pro Ministerstvo obrany Československa po návratu, po válce v roce 1945. A Jakovlev je Jakov syn Stalina a Yacov vrah rodiny cara Nikolaje v Jekatěrinburgu. A je to i Santiago ( de Chile například) a Jakub a Kuba. Jako skot, Yak – Jak. Jako letadlo JAK, se kterým jsem letěl s Jak eš na oslavy 40. výročí založení NDR, v říjnu 1989 do Berlína. Kde byl Gorbačov, Ceaucescu, Jaruzelski, Živkov, Honecker. 40 výročí. Římskými písmeny XL. CHE EL – EL CHE. Stejné jméno Jakovlev ,měl blízký spolupracovník Gorbačova, kterému se říkalo Otec perestrojky. U něj jsem byl v září v roce 1990. Se zevrubnou informací co je čeká a nemine. Popsáno jinde.

Oleg studoval na této Herzenově universitě tělesnou výchovu. Prakticky celý život vyučoval jeden ze Tří králů Doc. PHDr. Ivan Mohorita CSc, z Volové, na pražské Fakultě tělesné výchovy a sportu v Tyršově domě, domě otce Sokola, vojenské tělocvikáře.

A nakonec je třeba znovu připomenout, že v domě, pozůstalosti po Herzenovi, Tverskaja 25 v Moskvě otevřel Maxim Gorkij, mimo jiné autor Věc Artamonovových ( v angličtině Artamonov Business ( B.A. rusky Dělo Artamonovovvých D.A. ), Institut pro literaturu, který byl po smrti Gorkého, v roce 1936, nazván  jménem jménem Maxima Gorkého.M.G.

8./ – Lutz Eigendorf. Narodil se 16.července 1956 v Brandenburg, NDR. Zemřel 7.března 1983 v Braunschweig, NSR. Byl to německý fotbalista. Jako junior hrál za Motor Süd Brandenburg v roce 1970. A od 1970 do roku 1974 hrál za BFC Dynamo. V týmu dospělých začínal v BFC Dynamo v NDR a po emigraci dne 20.března 1979 hrál za 1.FC Kaiserslauten. Do roku 1982. V letech 1982 – 1983 hrál za Eintracht Braunschweig. Jeho manželka Gabriele zůstala po jeho emigraci s jejich dcerou v NDR. Rozvedla se a znovu vdala za muže evidovaného jako agent Stasi –  Lothario. Fotbalista Lutz Eigendorf jel dne 5.března 1983 automobilem a měl těžkou autonehodu. 7.března zemřel na následky zranění. Okolnosti autonehody byly velmi podezřelé a objevil se i názor, že to bylo organizováno východoněmeckou Stasi. V roce 2010, 10.února zveřejnil bývalý agent Stasi informaci, že měl úkol zavraždit Lutze Eigendorfa, ale že on to neudělal.

Jmenoval se iniciálami L.E. což je španělský, mužský, člen, čteno odzadu EL. Čte se Lutz, pravděpodobně Luc. A to je z latinského světlo – OR. Narodil se ve stejný den jako předcházející emigrant, číslo 7, také sportovec, ze SSSR – Protopopov. 16.července je i 16.června – 16.06. a to je i 19.09. moje datum narození. A také je 16.června Moravcovou metodou minus dva, 14.červen a to mám svátek Vasil, a narodil se Ernesto Che Guevara a co je podstatné v tento den byla založena v roce 1775 US Army. A zase je to 16.07. a to je i 16.01. a to děleno dvěma je 08.01. a byla v roce 1949 svatba mých rodičů. Narodil se v Brandenburg. Celý název jeho rodného města je v Němčině – Brandenburg an der Havel. Město má vlajku jako pražská Slavie – Vasile. Hlavním městem kraje kam toto město přináleží je Postupim. Město poslední schůzky Velké Trojky. Truman, Stalin, a Churchill napůl s Clementem ( čti Klementem ) Attlee. Att Lee – když to rozdělíme. A víme už z dřívějších kapitol že ATT je 199. Tedy vlastně druhá půlka jeho příjmení protože lee – je také 199. Atd.Atd.Atd.

V roce 1970 hrál tento fotbalista za klub se slovem  Motor v názvu. To jsem se právě a zrovna učil v Praze automechanikem. Dne 20. března 1979 emigroval. Rok emigrace je i rok 1919 , rok narození mého otce i rok 1991, rok plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu. 20. března je bez dvou 18.března. 17.března se narodila dcera jednoho z mých dvou bývalých nevlastních bratrů a 16.března se narodila moje sestra Anna. Datum 20.03. je i 23 – 32 – 35. Rok otevření moskevské podzemní dráhy jmenování 5 sovětských generálů na maršály. Po počátečním angažmá v 1.FC. Kaiserslauten – Kaiser je císař přeloženo do češtiny, přešel do Eintrach Braunschweig. A to víme, že je také klíčové jméno v naší Operaci Benjamin. Braunschweig byl přece Ernest a také August narozený 17.Listopadu ( !!! )  a oženil se s dcerou Kaiser- Císaře, Willhelma II v Berlíně v roce 1913. A na svatbě byli i Nikolaj II, ruský car a George V. britský král. Nevěsta byla Luisa. to je česky Ludvík.  A to co je nesmírně důležité, jméno je složeno ze dvou jmen Braun – známé – generál Braun otcův spolubojovník v Druhé světové války z Rady Tří. a je to i Brno, Bruntál, Beroun, Bern, Brunner, Bernacký. Svatba byla v roce 1913 – před zahájením První světové války. Druhá polovina jména je Schweig – Švejk. Jehož jméno použil , a to vůbec ne náhodou, dobrovolník v Rakousko – Uherské armádě Jaroslav Hašek. manžel Meier Jarmila. Dobrovolník byl proto, protože nebyl odveden ze zdravotních důvodů. A on přesto do války odešel.

Podezřelá je smrt fotbalisty. Zajímavé je i to , že 20.března emigroval. A to je Moravcovou metodou i děleno dvěma 10.března. A nehodu měl 5.března. A to je Moravcovou metodou , krát dvě, také 10.března. Zemřel 7.3. – a to jak víme je i 1.3. – A to je moje číslo dresu na basketbalovém turnaji v Brémách v roce 1969. Když jsem se učil automechanikem. Tedy opravovat motory, mašiny atd.atd.atd.

9./ – Stanislav Levchenko. Stanislav Alexandrovič Levčenko. Narodil se 28. července 1941. Levčenko se narodil v Moskvě. Vystudoval Institut of Asia and Africa of Lomonosov Moscow State University. Ve studiu potom pokračoval v Institute of Oriental Studies of the USSR Academy of Sciences. Od roku 1968 spolupracoval s KGB. Potom pracoval pro GRU další dva roky. Stálým zaměstnancem se stal v roce 1971. A v roce 1975, byl vyslán, pod identitou novináře do zahraničí. Pracoval v Tokio, Japonsko, pro New Times ( Novoje Vremja ).  Do USA emigroval v roce 1979 a odhalil celou strukturu KGB v Japonsku, vládě Spojených států. Prozradil celkem 200 agentů. V SSSR byl odsouzen k trestu smrti. K jeho likvidaci byli vysláni Světlana a Nikolaj Ogorodnikovi. Nemohli to ale udělat, protože byli odhaleni v souvislosti s Richard Miller špionážní aféře. Levčenko napsal o svém životě knihu “ On the wrong side: My Life in the KGB“ vydanou v roce 1988. Japonská verze této knihy byla vydána v roce 1985 a jmenovala se “ Mita Nihon“. V anglickém překladu je japonský název “ The KGB View of Japan“.

Anglická verze Wikipedie, se ještě u příběhu Levčenko, zmiňuje o Ivan Kovalenko. Narozeném 13.února 1919 ve Vladivostoku. Zemřel v roce 2005, 27.července. Byl to tlumočník a tajemník maršála SSSR Alexandera Vasilijevského v průběhu Druhé světové války. Po válce zastával funkci zástupce vedoucího Mezinárodního oddělení ÚV KSSS v Moskvě. a jako agent měl právě na starosti teritorium Japonska. Bylo mu dáváno za vinu ,že Levčenko mohl uprchnout.

Jeho jméno je S.L. – tedy i C.L. a tedy i EL CHE. Nerodil se v roce 1941 – to je i 1919 i 1991. Jmenoval se Levčenko, tedy – ko, koncovka příjmení –  Ukrajinec a k tomu ještě levák. Jako třeba Bulhar Vasil Levski. Nebo i já jsem levák.  Narodil se 28.července. To je Moravcovou metodou , minus dva 26 červenec. Svátek svaté Anny a založení Movimiento del 26.Julio, kubánských Barbudos – revolucionářů Fidela Castro. Je to ale taky 28.červen – odzadu od konce roku počítaný sedmý měsíc. A to Moravcovou metodou děleno dvěma je 28 děleno dvěma – 14. 14.červen je rok narození Ernesto Che Guevara, svátek Vasila, a hlavně datum založní US Army v roce 1775. Stanislavskij byl slavný ruský  učitel herců.

Levčenko vystudoval , v ruském názvu MGU Lomonosova. Škola sídlí na Leninských – dříve Vorobjovových horách ( Vorobjov byl poslední velitel sovětských okupačních vojsk na území Československa v roce 1989 ). MGU a L. Je buď M.G. a V.L. anebo je to Mogul aanebo je to Mogur. Megir – slovo které dalo jméno Madridu.  A od toho je už je jen krůček k Mogur s latinskou příponou -it a ruským sufixem u židovských ženských jmen – a. a je tu Mogorita. Poté Levčenko pokračoval v Oriental Studies – Orientálních studiích. O.S. – S.O. – Strategické operace. Zaměstnancem KGB se stal ve stejném roce, ve kterém já jsem jel studovat na vysokou školu komsomolskou do Moskvy , v roce 1971. Nevím jak odborníci překládají termín New Times – Novoje Vremja – do češtiny, ale mně z toho vychází – Nové Časy. Což je slovní hříčka, protože nové časy v ruštině znamená – nové hodinky. Mohlo to něco znamenat a nemuselo. Kromě toho ,že jsme ve druhém ročníku učení na obor automechanik, jeli do Šternberka, na sportovní olympiádu, organizací podřízených Ministerstvu národní obrany ČSSR. A tam se vyrábí hodinky značky PRIM.

K jeho likvidaci byli vysláni Světlana a Nikolaj. Světlo jsem já, a můj otec a Nikolaj je můj syn. A byl to ruský car. A Světlana byla dcera sovětského “ cara “ Stalina. Ogorodnikov je Zahradník. Vrahem byl zahradník. Skutečně. Nevraždili protože byli vyzrazeni v aféře Richard Miller. Miller je Mlynář Zdeněk a Mje to i Meyer. a to jsem já. Jinak byl to i slovenský zpěvák Richard Miller – syn slovenského herce V.M. Vlado Millera.

Jeho kniha se v Japonštině jmenuje Mita Nihon. Nápadné je to, že Mita, je i zdrobnělina jména Dimitry. Jako se jmenoval druhým jménem můj otec a jeho otec a jako se jmenoval bratr Bilaka, který mu sehnal místo v učení na krejčího, v Hradci Králové. A také se tak jmenoval syn Bilaka. Jednou jsem byl u lékaře na vyšetření, v časech totality, a slyšel jsem rozhovor dvou zdravotních sester, nebo lékařek, ( neviděl jsem je, jenom jsem je slyšel ), které říkali, familiérně o Dimitriji Bilakovi, že “ Míťa bude muset přijít ještě jednou.

Ivan Kovalenko je také I.K. – a když je I malé l – L – tak je to také EL CHE. Koval je od kovář. Šmíd – Schmidt, Smith, Kuzněc. Španělsky Herrero. Byl osobním tajemnííkem maršála Vasilevského. Vasilevski a bulharský hrdina Vasil Levski. Kromě toho byl maršál Vasilevski, spojen osobně, velmi pevně s maršálem Žukovem. A to i rodině – Vasilevski mladší, byl manžel dcery Žukova. Podle mého názoru  byli oba Žukov a Vasilevski, představitélé, velitelé, „Vojenské junty“, která neveřejně, spravovala SSSR s plánem na jeho ukončení v roce 1991. Všechno tomu nasvědčuje. To ale  přenechám odborníkům.

10./ – Vladas Česiunas. Narodil se 15.března 1940 ve Vyšnialaukiai, Jonava District Municipality. Byl to Litevský kánoista, několikanásobný  mistr světa a Olympijský vítěz na Olympiádě v Mnichově, Bavorsko, v roce 1972. Na mistrovství světa v Duisburgu byl už jen jako divák. Bylo to v roce 1979.  Studoval v Dortmundu němčinu. A sovětským orgánům KGB se podařilo dopravit ho zpět do SSSR. Výklad jeho příběhu, nebo popis události, byl takový, že potkal ženu Ursula Vorkhert, která ho pozvala aby s ní strávil noc. Při tom ho však zdrogovala. Později se objevil mezi Litevci antikomunisty, kteří vyzývali k bojkotu olympijských her v Moskvě. V tom samém roce se dostavil na sovětské velvyslanectví v Bonnu, NSR. Měl tehdy proraženou lebku, podle slov německého, federálního, veřejného, vyšetřovatele. Vladas odmítal, že by se vrátil dobrovolně. Což také potvrzuje, že byl po konci a rozpadu SSSR vyznamenán svobodnými Litevskými státními orgány. Včetně penze od Litevského národního olympijského výboru.

Narodil se 15.března. A to je Moravcovou metodou plus dva i 17.března. A to se narodila dcera jednoho ze dvou mých bývalých nevlastních bratrů. 16.března se narodila moje sestra Anna. 15.března je i 15. října po našem. A to je Moravcovou metodou i 17.října – 17.10. Nebo amaerickým způsobem psaní dat 01.17.  To je naše známé datum – 17.07. Vyvraždění rodiny cara Nikolaje, moje svatba, 01.11. povýšení mého otce na plukovníka. Úmrtí brežněva také Maršála. A hlavně je to rok 1775 – s koulí – pětkou na konci. Rok založení US Army.

Byl to kánoista – jezdil na vodě. Jako Navy, Marine, Flot. Vyhrál olympiádu v Mnichově, Bavorsko, M.B. V roce kdy jsem končil školu v Moskvě. Emigroval v roce 1979. A to je i 1919 i 1991. Učil se němčinu v Dortmundu. Slovo obsahuje OR.

11./ – Anton Šťastný. Narodil se 5. srpna 1959 v Bratislavě. Byl to hokejista – levé křídlo –  Slovanu Bratislava. Jeho rodiče žili původně v obci Pružina, severovýchodně od Bratislavy. Poté se přestěhovali. Jeho matka se jmenovala Františka, jako před chvílí vzpomínané baletní vystoupení v USA, kde se seznámili  defektoři Kozlovovi. Název baletu  “ Paquita “ – Františka. Otec byl Stanislav – anagram Vasil a mnoho Stanislavů, mezi defektory. Anton hrál devět sezón za Quebec Nordiques v Kanadě.

Jmenoval se Anton. To je Antonín. jako naše ulice Antonína Sochora, jména prezidentů a Kapka a Krčka a jako Antonínská ulice a kostel svatého Antonína na Strossmayerově náměstí a soused v domě Antonín Liehm. A když ten emigroval tak se tam hned přistěhoval další Antonín. správně dva Antonín Černý otec a Antonín Černý syn. Otec byl u Kapka předsedou komise předválečných členů KSČ. Jeho příjmení je Šťastný. Tak se jmenoval můj spolužák, který přišel do naší třídy z jiné školy. Jmenoval se Ludvík Šťastný a třídní byl Svoboda. Anton se narodil 5.srpna. To je Moravcovou metodu, krát dvě 10.srpna. A na konci je koule a to je i 5 a to je i dvě. A to je 12.srpna. A to se narodil můj otec z Volové a Jak eš. 5.srpna je také i 5.května. Kromě toho ,že to začalo pražské povstání, v roce 1945, tak je to Moravcovou metodou plus dva 7.května. A to se narodil Ivan Mohorita, z Volové. Byl hokejový levák. Hrál ve Slovanu Bratislava, kde hrál před tím i defektor Václav Nedomanský. Hrál v kanadské klubu se svými dvěma bratry Mariánem a Peterem. Hráli tři bratři. Tak jako u nás v rodině. Také jsme byli Tři bratři.

Hrál devět sezón v Quebecu. v Kanadě. Qubec Nordiques Canada. QNC. ONC. To je jako jedenkrát –  IX – anglicky, EL CHE a 11 španělsky. Tedy 11 – je dvě. A sezónu v roce 1988 a 1989 pro můj příběh velmi důležité roky, hrál v Halifax Citadels. H.C. – CH. CHE – EL CHE. Halifax byl kromě toho britský ministr zahraničí v době Druhé světové války. Je to jedna z největších britských bank která má ve znaku modré X  – CHE. A byla to také značka letadel, která dopravovala v průběhu Druhé světové války naše ( i jiné pochopitelně ) parašutisty ze Západu, Vyslané v souladu se Strategickými Operacemi. Například Operací Benjamin. A o kanadských městech je více uvedeno v kapitole o podílu sestry british Army na operaci Benjamin.

Proč získal nabídku právě v Halifax?

Za prvé proto, že to je jméno  už výše zmíněné banky ve Velké Británii. Se znakem – modré X.

Za druhé proto, že Lord Halifax byl Generálním guvernérem v Indii. Pravlasti Rómů. V roce 1935 byl ministrem války Velké Británie. Od roku 1938 do roku 1940, byl ministrem zahraničí Velké Británie. A od roku 1940 do roku 1946 – tedy v průběhu Druhé světové války byl velvyslancem Velké Británie v USA. Narodil se 16.dubna ( roku 1881 ). 16.dubna 1941 byl vysazen na území Protektorátu první parašutista z Velké Británie, jediný účastník Operace Benjamin. Otmar Reidl. OR – světlo a kůže. 1ž.dubna je i 16.září a to je i 19.září. Moje datum narození 19.09. a jako 1909 rok je to rok narození prvního manžela mojí matky Ludmily, svatba Ben eš s Annou , hanou v kostele svaté Ludmily na vinohradech, na Dvojce. A je to rok založení Tel Aviv.

Za třetí proto, že v průběhu Druhé světové války používala RAF letadla značky Handley Page Halifax. Tedy H.P. Halifax. H.P. je koňská síla – K.S. – tedy X – jako znak banky Halifax a také jako CHE. EL CHE. Ale hlavně jsou to Horní Počaply a Horní Počernice. Mnohokrát opakováno – rodné místo mojí matky – Gebelt, rozená a jejího otce Gebelt Karel a matky Marie rozené Hahn. V Horních Počernicích sloužil od roku 1965 až do odchodu do zálohy můj otec. U Silničního vojska – S.V. Letadla Halifax byla bombardovací letadla, ale také sloužila k dopravě výsadkářů na okupovaná území. Letěli s ním například Gabčík a Kubiš a i Otmar Reidl.

Za čtvrté proto, že v průběhu První světové války došlo v tomto Halifaxu, kde hrál, v mém příběhu klíčových letech, 1988 – 1989 Anton Šťastný v velké tragédii. Dne 6.prosince 1917, vybuchla v přístavu Halifax, v Novém Skotsku, francouzská nákladní loď Mont Blanc. Vezla munici do francouzského přístavu Bordeaux. Srazila se s belgickou lodí Imo. Výbuch byl tak obrovský, že se poničil i přístav Dartmouth. Všechny nemocnice v Novém Skotsku a Novém Brunsvicku příjmali stovky a stovky zraněných. Celkem bylo 9 000 zraněných  2 000 mrtvých obětí této exploze.  A nyní velmi pozorně sledujte co to znamenalo. Stalo se to 6.prosince. Na svátek svatého Nikolaje/Mikuláše/Nikoly/Mykoly. Moravcovou metodou je to i 6 plus dva 8. A to se narodila moje manželka 8.prosince a matka našeho syna Nikoly. A je to svátek neposkvrněného početí Panny Marie. 08.12. je americkým způsobem psaní dat i 12.08. A to se narodil můj otec a Jak eš. Víme už že 6.prosinec je i 6.leden. Svátek Tří králů. Španělsky Tres Magos. Moravcovou metodou je to plus dva i 8.ledna. To byla svatba mých rodičů v roce 1949. Jejich svědky na svatbě byli, bratr matky Karel Gebelt z Horních Počapel, později dlouholetý pracovník hotelu JALTA na Václavském náměstí v Praze. Druhý svědek byl plukovník Steiner Veselý, z Rady Tří, vojenský velitel Rady Tří. Odbojové skupiny vojáků československé armády založené generálem Lužou a po jeho statečné smrti, vedené generálem Braunem. Skupina spolupracovala s otcovou paradesantní skupinou ARAB v Moravských Beskydech. Kromě toho aby bylo vše jasné, je 6.ledna, minus 2, Moravcovou metodou 4.ledna. A to se narodila moje matka Ludmila Gebelt v Horních Počaplech. Připomínám, že Gebelt je The Havel. I Gable – Havel ( Clark Gable ) jak se jmenuje jedna z větví rodiny Anna Mohorita Lemak, která odešla do USA z Carpathian Ruthenia koncem 19.století.

Srazily se lodě Mont Blanc a Imo.To je v naší řeči iniciál M.B.I. A to je i M.B.L. – když budeme považovat I za malé L. A je to i M.V.I. Když budeme B považovat za ruské B. Jako je Basil – Vasil. Tedy máme tu základní klíč – B.M.L. ale také tu máme název M.V.I – Military Institut of Virginia. To byla Alma Mater, generála George Catlett Marshall. Náčelníka štábu armády USA v průběhu Druhé světové války. A také to byl Otec tzv. Marshallova plánu, poválečné obnovy Evropy. Byl jediný z náčelníků štábů US Army který absolvoval právě tuto školu V.M.I. a ne West Point.

V.M.I. je i Vasile Marine a Ion Mota. Jména dvou příslušníků rumunské fašistické Železné gardy, kteří padli při prvním boji dne 13.ledna 1937, v armádě fašistického španělského generála Francisco Franco. Bylo to v Mojadahonda. Nedaleko paláce El Escorial u Madridu. Do paláce El Escorial navrhoval v roce 1775, Francisco Goya de Luciente, gobelíny. Na přímluvu El. Bohemico – Antonia Mengse z Ústí nad Labem. Kde žil krátce i Karel My. A můj bývalý nevlastní bratr tam končil v období revoluce nebo po ní svoji vojenskou kariéru. A zemřel tam druhý manžel mojí sestry Anna, jménem Jiří – anglicky George. Asi v roce 1976 – jako dvaceti pětiletý.

V.M.I. je i Vasil a Ivan Mohorita. Oba z Volové. Oba opustili Československo – respektive Carpthian Ruthenia ( C.R. – Churchill – Roosvelt ) v roce 1939. Oba byli v Gulagu a oba pak sloužili a bojovali, v československé armádě Svobody.

Loď Mont Blanc plula do francouzského přístavu v Bordeaux. Tam žil na sklonku života, a zemřel tam, Francisco Goya de Luciente. De Luciente – zářivý, svítící. Který se narodil v den otcova odvodu do československé armády v roce 1943. 30.března – po příjezdu do Buzuluku, ke Svobodově armádě z Gulagu Kožva, Pečora, republika Komi, SSSR. Bylo to ve stejný den jako se narodil Vincenc Van Gogh a zemřel Karel May. Vincenc byl můj praděd – Gebelt a jeho syn , můj děd, byl Karel Gebelt. Kromě toho Francisco Goya de Luciente zemřel v Bordeaux dne 16.dubna. V den kdy vyletěl v letadle Halifax Otmar Reidl na území Protektorátu. Operace Benjamin. A 16.dubna je i 19.září, atd.atd.atd.

V záchraně lidských životů byly zapojeny nemocnice jak v Novém Skotsku ( kanadský název je odvozen od názvu Skotska – Alba, na britských ostrovech, kde se připravovali parašutisté na plnění úkolů v Protektorátu v období Druhé světové války.) tak i nemocnice v Novém Brunsvick. To je poangličtělý název místa v Německu. Které se píše německy Braunschweig. Braun a Švejk. A jako Ernest August Braunschweig, který se čtyři roky před touto tragédií, oženil v Berlíne s princeznou Luisou ( Ludvík, v češtině ). Na svatbě byli Willem II, německý císař a otec Luisy, anglický král George V. a jeho bratranec ruský car Nikolaj.

12./ – Igor Ivanov.  Igor Vasiljevič Ivanov. Narodil se 8.ledna 1947, v Leningradu. Zemřel 17.listopadu 2005 v St.George, Utah, USA.  Od pěti let se učil hrát šachy. Vystudoval Matematiku na Leningradské státní universitě. Leningradskoj Gosudarstvenij Universitět. L.G.U. Anglicky Leningrad State University. Profesionálním šachistou se stal v Uzbekistánu. A také tuto Středoasijskjou republiku reprezentoval. Mezinárodně známým se stal v roce 1979, kdy porazil Anatolije Karpova. V roce 1980 byl vyslán sovětskou šachovou federací na turnaj na kubu. José Raúl Capablanca Memorial, Havana, Cuba. Cestoval s československými aeroliniemi a ty měli přestávku pro doplnění paliva v kanadském Gender, Newfoundland. Tam toho využil a emigroval. Musím dodat, že to bylo časté místo pro emigraci z Československa. Sám jsem byl jednou svědkem v transitu, v tomto městě emigraci dvou československých občanů. Ivanov se usídlil v Montrealu a pokračoval v šachové kariéře. V roce 1982 například reprezentoval Kanadu na “ Lucerne Chess Olympiad“ kde porazil velmistry Jan Timman a Tony Miles. Jeho manželka se jmenovala Elisabeth.

Jeho jméno rusky je Igor Vasiljevič Ivanov. Jsou tam obě křestní jména dvou ze Tří králů. Vasil Mohorita a Ivan Mohorita. A  k tomu IGOR. Což je bez samohlásek GR. A to víme je i G.L. – L.G. – EL CHE. Iniciály jeho jména tvoří písmeno M. podívejte se IVI. Tedy i Trojzubec Neptuna a ukrajinský státní znak. Narodil se 8.ledna. V roce 1947. Rok 1947 je i rok 1919 i 1991. A 8.ledna, přesně o rok později měli svatbu moji rodiče. 8 bez dvou je 6.ledna Tři králové – španělsky Tres Mágos. A víme, ýe leden je i prosinec. A to se, 8.prosince,  narodila moje manželka Vlasta Svoboda. A minus dvě, podle Moravce, je to 6.prosince a to je svátek svatého Nikolaje – Mikuláš. a náš syn se jmenuje Nikola.

Ivanov vystudoval , anglicky Mathematics on Leningrad State University. Iniciály ? M.L.S.U – v latině řeči, Románů, je to i s V na konci. M.L.S.V.  – a doplníme pár samohlásek a máme z toho, pěkně odzadu čteno VaSiL.M. Vasil M. Vasil Mohorita. Ivanov reprezentoval Uzbekistán. Z Uzbekistánu byla moje přítelkyně – primabalerína Gyula. Chamrajeva. Dcera slavného uzbeckého režiséra Ali Chamrajev. Národní umělkyně Uzbekistánu. Z  „Taškent National Theatre“. TNT. Jestli víte co to je. Ivanov se usadil v Montreal. A to je anagram Mohorita. A více je také popsáno v kapitole o kanadských městech. Jeho manželka byla Elisabeth. Jako britská královna Elisabeth II – druhá. Která začala kralovat v roce mého narození 1952 a v roce kdy začal vykonávat funkci presidenta USA generál Eisenhover. Velitel spojeneckých vojsk v době Druhé světově války. Elisabeth je i Alicia, jako moje přítelkyně z Argentiny.

Ivanov v roce 1979 porazil Anatolije Karpova. To je zase rok 1919 i 1991.  Emigroval v roce 1980, když letěl na Kubu. Na turnaj pojmenovaný po šachistovi Capablanca. Jeho jméno znamená v doslovném překladu Bílá pokrývka. Myšleno třeba bílé vlasy. bílé pokrytí. Nebo přeneseně i bílá čepice. Cestou tam emigroval. V Newfoundland. Je to velmi podobné jménu generála Westmoreland.

13./ – Peter Šťastný. Narodil se 18.září 1956, Bratislava,Československo. Pochází ze stejné rodiny, jako jeho výše uvedený bratr Anton. Byl to také hokejista Slovanu Bratislava a po odchodu do zámoří hrál za stejný tým jako jeho výše uvedený bratr. Quebec Nordiques. V tomto týmu hrál o rok déle než jeho bratr. Tedy Až do roku 1989- 1990. V sezóně roku 1989 – 1990, začal hrát za tým New Jersey Devils. Úplně nakonec hrál do roku 1995 – s jednoroční pauzou kdy hrál ve Slovanu Bratislava – v Saint Luis Blues. Hraje – střílí  také s – Left – stranou. A jedna zajímavost nakonec. V roce 2017 byl jmenován mezi nejlepších 100 hokejistů NHL, vůbec.

Narodil se 18.září. A to je Moravcovou metodou, bez dvou  16.září. 16. září je i 19.září. to jsem se narodil já. Když k 18.září přidáme dvojku tak je to 20.září. a to je datum mezi mým narozením a narozením mého přítele, spolužáka a později manžela mé sestry, který zemřel v 25 letech v Ústí nad Labem. Víme že 18.září – datum narození Petera, je i 18.dubna. A to je Moravcovou metodou, minus dva i 16.dubna. Datum kdy seskočil do týlu nepřítele, z Londýna vysazený československý voják, Otmar Reidl. Jediný účastník Operace Benjamin. Peter Šťastný se narodil v roce 1956. To se narodil syn sestry mé matky – Aleny Baranikové, Ivan.

V létech klíčových pro můj příběh hrál jak za Quebec tak za New Jersey Devils. Za Ďábly. New Jersey Ďáblové. Svoji kariéru skončil v St.Luis Blues. Luis je Ludvík ( Svoboda ) a Luisa dcera  císaře Willema II, a manželka Ernest August Braunschweig. A můj spolužák na devítiletce u nás na Strossmayerově náměstí naproti kostelu svatého Antonína – Ludvík Šťastný. Blues je modrá barva. Barva Navy a barva Air Force- moří a nebe.

14./ – Messerer Sulamif Michajlovna. Narodila se 27.srpna ( Augusta ), Moskva, Ruské Impérium. Zemřela 3.července 2004, Londýn, Velká Británie. Narodila se v rodině zubaře, Mendel Berkovič Messerer – později Michail Borisovič Messerer a Šimy Movševny, později Cimy Mojsejevny, Šabad. Otec pocházel z Dolginovo a matka z Antokola. Otec vystudoval obor zubař v Charkově. Poté se přestěhovali v roce 1904 do Moskvy. Sourozenci Sulamif měli velmi řídce používaná jména : Mojsej, Azarij, Mattanij, Asaf, Ammidav, Pnina, Rachel, Eliševa. V rodině říkali Sulamif zdrobnělinou Mita. Bylo to proto, že chůva jí říkala Sulamita. V roce 1920, v zimě, odvedla Rachel sestru do baletní školy. Baletní škola Moskevskovskov Bolšovo Teatra. Zkoušky byly v Pušečnoj ulici, číslo 2.  Členy komise byli Alexander Torskij, Vasilij Tichomirov, Ivan Smolcov. Komise jí přidělila do třetí třídy k učitelce Věra Iljinična Mosolova. Na prvních hodinách jí tato učitelka říkala “ děvče se zvláštním jménem „. Později jí také říkala Mita.  Společně s ní byly v této třídě budoucí sólisté baletu – Alexander Carman, Tamara Tkačenko, Věra Vasiljevna. Sólistkou Bolšovo Těatra se stala Sulfamit – Mita, v roce 1926. A byl jí až do roku 1950. Jejím prvním manželem se stal Boris Kuzněcov.  Svatba byla v roce 1930. A 30.prosince zahájila svoje první zahraniční hostování ve městě Riga. Vystupovala tam s bratrem Asaf. Vystupovali v baletu Don Quijote. Poté dostali pozvání vystoupit ve Švédské královské opeře. Tam jejich vystoupení zhlédl švédský král Gustav V. A dále cestovala do Dánska, Německa a 15.března vystoupila v Paříži. Ve Franci navštívila školu, kterou tam otevřela bývalá baletka Mariinského Baletu. Alice Francevna Vronská. V té době byl u Vronské také ve škole Ivan Chljustin, který tancoval tanec, který kdysi tancovala Anna Pavlova. Při cestě zpět do SSSR, z Paříže se krátce zastavila v německém Frankfurtu. Tam se setkala s příbuznými jejího otce, kteří žili ve Frankfurtu. A 18.března 1933 tam vystupovala v Kurfjurstendam divadle. A pak odcestovali do Paříže a Amsterdamu. Celkem byla na hostování v zahraničí 4 měsíce. Po návratu do Moskvy vystupovala v baletu Plameny Paříže v roli Žanny. Brzy po premiéře byla oceněna Stalinovou cenou. V roce 1935 se stala první představitelkou hlavní role v baletu Tři tlouštíci. Ve Sněhurce, vystupovala v roli Aurory, v Labutím jezeru jako Odett – Odille. V Louskáčkovi vystupovala jako Máša. 15.ledna 1936 se uskutečnil baletní večer rodiny Messerer. Účast diváků, byla obrovská. Milice – Policie, hlídala všechny vchody na náměstí kde se nachází divadlo 2-MCHAT. V březnu roku 1938 byla zatčena sestra Sulamif jménem Rachel. Byla provdána za Michaila Pliseckij. Byl také uvězněn. Jejich dceru – svoji neteř – vzala Sulamif k sobě. Byly jí tehdy čtyři roky. Když jí bylo sedm let a osm měsíců odvedla jí Sulamif do baletní školy Bolšovo Moskovskovo Teatra. V roce 1938 jí přijala za vlastní. Dále pokračovala v práci. V roce 1944 byla na hostování v v Iránu. Od roku 1960 byla pedagogem v Moskevském choreografickém institutu. Poté učila v Tokiu, Japonsko. Tokio-balllet. 7.února 1980, když byl Bolšoj Teatr na vystoupení v Japonsku, společně se synem, požádala o politický azyl na velvyslanectví Velké británie v Tokio. Její syn se kterým požádala o azyl byl Michail Grigorijevič Messerer, umělec Bolšovo teatra, pedagog a baletní mistr michaijlovského divadla. Jeho otec byl manžel Sulamif , Grigorij Emanuelovič Levitin. Ten zemřel v roce 1963. Jedna zajímavost na konec. Sulamif také závodně plavala. A dokonce se stala na Všesvazové Spartakiádě – což byla v té době obdoba Mistrovství SSSR, v roce 1928,  2 x vítězem. Bylo to v 50 metrů volný styl a jako členka štafety ve volném stylu na 400 metrů. 100 metrů volný styl obsadila 3 místo.

Její příjmení je Messerer. To je z němčiny někdo má něco do činění s noži – messer. Anebo s Veletrhy. S výstavami. To je německy Messe. U nás ve Spartanburgu, na Praze 7, na ulici kdysi Bělského, dnes Dukelských hrdinů,  stojí dodnes Palác Veletrhy. Hned vedle naší pplk. Antonína Sochora, mezi Heřmanovou a Veletržní ulicí,  Sídlily v něm v době po Druhé světové válce skoro všechny společnosti zahraničního obchodu tehdejšího Československa. Jejich zaměstnanci si říkali Výsadky. Byl jsem tam párkrát v roce 1972 nebo 73 v podniku KOOOSPOL. Ten se zabýval exportem a importem potravin. Bylo tam i premiérové kino. Ve vstupní hale byl obrovskými písmeny na stěně napsaný citát Lenina. Asi v tomto duchu – Film je to nejlepší co dala technika lidstvu. Palác Veletrhy – Messe , v roce 1974 vyhořel. Bylo to krátce po mém nástupu na základní vojenskou službu do Litoměřic. Vzpomínám, jak mi matka říkala, že prý generál Vasil Valo, můj kmotr, odmítl pustit k požáru vojenské hasiče. Nakonec tam ,ale vojenští hasiči byli. Tedy nevím co a jak se tam odehrálo. Faktem, ale je to, že to bylo v roce úmrtí Maršála Žukova. A že právě po tomto požáru si podniky zahraničního obchodu postavili spoustu paláců – samostatných jenom pro sebe. O tom ,ale, jsem psal již dříve. Nyní je tam, v Paláci Veletrhy Národní galerie.

Otec Sulamif, byl Michail Borisovič. Což je Michal a Boris. Michal byl syn mé sestry a Boris byl syn Ivana Mohority. Také to ale byli ti dva co se v roce 1991 vystřídali u moci v SSSR – Rusku. Michail odešel – a Boris přišel. Po úspěšné Novorossijsko – Tamanské Operaci – na Krymu a v Kerči. Použiji li termín operace z Druhé světové války. Nové Rusko a Tuman – válka v mlze nás učil generál Klausewitz. Narodila se totiž 27.srpna – Augusta. A to je i 21. srpna. A to proběhla Okupace Československa SSSR v roce 1968 a v roce 1991 se v tomto datu uskutečnil Tamanskou divizí potlačený pokus o převrat ortodoxních komunistů z okolí Michaila Gorbačova. A pochopitelně je to i 12.srpen – August a to je datum narození mého otce a Jak eš. a také je to i 08.12. a to je 8.prosince a to je datum narození mojí manželky Vlasta Svoboda. V.S. Její maminka měla ve jménu dvakrát Š – v ruštině dvakrát trojzubec. Neptun a Ukrajina. Jméno po otci bylo Mojses. Tak jako se jmenoval můj spolužák ve škole v Moskvě. Byl vedoucím skupiny z Chile a jmenoval se vlastním jménem Moises La Braňa Mena. Byl mým přítelem a měl velké problémy s očima. Doprovázel jsem ho na cestě k očnímu lékaři. Mojses byl i jeden bratr Sulamif. Jedna sestra se jmenovala Eliševa. to je obdoba Alicia/ Alena. Tak se jmenovala moje argentinská  přítelkyně ve škole v Moskvě. Vždy, když mě s ní Moises La Braňa Mena viděl, volal na mě „EL CHE!!!“. Otec Sulamif byl z obce Dolginovo. Je to vesnice v Bělorusku, která se nachází v okrese Vilejka v Minské oblasti. Bělorusko a V.M. Vasil Mohorita. Obec je součástí Vilnius v Litvě. Jmenuje se litevsky Antakalnis a to znamená „místo na horách“ Je to nejstarší část Vilnius a nachází se na břehu řeky Neris. Název města Vilnius je angram Vasil – Vasilin/Veselin. Je to město v Litvě – V.L. Vasil a Ludmila. Nebo Leonardo da Vinci. Slavný levák. Místo na horách – název části Vilnius, je také velmi podobné místu, kde v Madridu tvořili přehrady pro udržení vody. a jmenovali se Megrit. Z čehož vzniklo jméno Megrit – Megerit – Mogorit – Mogorita – Mohorita. Řeka na jejímž břehu to místo ve Vilnius je se jmenuje Neris. Nero je italsky černý.

Sulamif říkali doma i ve škole Mita. Vzpomínáte na předcházejícího defektora do Japonska? Na název jeho knihy? Ona také emigrovala do Japonska – nebo spíše při cestě do Japonska. A jmenovala se Mita. Jako se u nás a na Ukrajině říká zdrobněle Dimitrij. Což byl můj děda – otcův otec Dimitry,  a Bilakův bratr a Bilakův syn Míťa. Odvedla jí sestra Rachel do školy pro baletky. Bylo to v Pušečnoj ulici číslo 2. To jméno jsem přeložil jako Dělová ulice. A číslo 2 – Dvojka. Pokud se nepletu byl Václav Havel na základní vojenské službě u dělostřelců. ale to už nevím jistě. ale jistě vím, že první manžel mojí matky Ludmily, Bohumil – Bohu Mil – byl rotmistrem u dělostřelců před Druhou světovou válkou. V komisi seděl Horský – přeloženo do češtiny. Jako název ulice kde v Praze sídlí ČVUT. Druhý porotce byl Vasilij Tichomirov. Tichomirov se jmenoval můj přítel docent Tichomirov z MAI. Z Leningradského rajónu Moskvy. Seznámil nás Artamonov – po kterém přišel Trofimov. A křestní jméno Vasilij ve spojení s Tichomirov – Tichým mirem. Pod vodou – Žlutá ponorka. Myslím, že to je velmi jasné. Třetí byl Ivan Smolcov. I.S. Secret Inteligence. Ale také po našem I.S – L.C. – EL CHE. Tato komise jí do školy přijala a zařadila jí do třetí třídy k učitelce Věra Iljičevna Moslova. V je B a I M. To je naše známé buď B.L.M. základní klíč ( Beiin Liath Mhor a Maria Leontijevna bočkareva a Benjamin Lloyd Marine a Bernard Law Montgomery ). Nebo V.I.M. Vasil Mohorita Ivan. Ion Motta ,Vasile Marine. A také Virginia Military Institut, který absolvoval George Catlett Marshall. Kromě toho je příjmení učitelky Mosolova – což je angram Vasil M. A byla Věra. Tak se jmenuje manželka dcera jednoho ze dvou mých bývalých bratrů. Na škole kterou zakončila v roce 1926 byl jejím učitelem jeden z výběrové komise, před chvílí uvedený – Vasilij Tichomirov.

Sólistkou Bolšovo teatra byla v letech 1926 až 1950. V roce 1926 se narodila matka mojí manželky Vlasta Svoboda. V.S. A v roce 1950 se narodila moje manželka Vlasta Svoboda.V.S. Prvním manželem Sulamif byl Boris Kuzněcov. Stejně tak se jmenoval jeden z důležitých defektorů, tak se jmenoval i budovatel moskevské podzemní dráhy, spolupracovník Kaganoviče. A česky je to zámečník. Smith anglicky a Schmidt německy. Prostě Šmíd. Národní třída 17.listopad 1989. 30.12. nebo 12.03. odcestovala s bratrem Asafem na první zahraniční turné. 12.3. je narození Vasilly Stalin a také je to moje rodné číslo. Vystupovali při tom také ve Švédsku, před švédským králem Gustav V. Určitě si umíte spočítat, že československý president číslo V – 5, po převratu v roce 1948 byl také Gustav. Augustýn Husák. Dva před převratem – Masaryk a Beneš – M.B. a V – 5 po převratu. 15.března vystupovala v Paříži. To je Moravcovou metodou plus dva 17.března. a to se narodila dcera Věra, jednoho ze dvou mých bývalých nevlastních bratrů. Ve Francii se setkala s Alicí Francevna Vronská. Alice/Alena byla moje argentinská přítelkyně v Moskvě. Franc byl náš soused v Horních Počaplech. Byl to hrobník. Franc je i Franco – diktátor ve Španělsku o pár let později. A Vronský byl můj spolupracovník Michal, v kanceláři na MV SSM Praha, těsně po mém návratu ze školy v Moskvě a těsně před mým nástupem na Dvojku – Praha 2. Byl Michal Vronský. M.V. jako já iniciály. Při této cestě navštívila i Frankfurt. Tam se setkala s příbuznými otce. Ve Frankfurtu žil v emigraci od okupace v roce 1968 můj bratranec Karel Gebelt. A je tam letiště Hahn. Tak se jmenovala naše společná babička za svobodna. Sulamif tam vystupovala. 18.března. Moravcovou metodou minus dva, je to 16.březen. a to se narodila moje sestra Anna.

Po zatčení svojí sestry Rachel Pliseckaja a uvěznění jejího manžela Michaila Plisecky, se začala starat a později přijala za vlastní jejich dceru Maja Pliseckaja. Slavnou baletku SSSR, pozdější doby.  Samozřejmě, že je třeba na tomto místě připomenout obraz – obrazy Francesco Goya de Luciente. DVA – totožné až na jednu drobnost. Nahá Maja a oblečená Maja. La Maja Desnuda. A DRUHÝ je obraz La Maja Vestida. Druhý obraz je L.M.V. – nebo i IMV. Nebo i B.M.L. Jako May ( Karel ), v mužské podobě. Nebo měsíc Máj – květen. Květena Jakešová. A květ jako Flor – Florián. První manžel mojí matky. A otec dvou mých nevlastních bratrů – dvojčat. Anglicky Blossom. Vasil M. Nebo jako MAI – Moskovskyj Aviacionnyj Institut, kde učil můj přítel Tichomirov. Nebo Máj , který napsal Mácha na Dobytčím trhu – dnes Karlově náměstí, který zemřel – prý po požáru, který pomáhal hasit –  po návštěvě Litoměřic, kde jsem sloužil. A víme že měsíc May je i August. A Karel May.

V roce 1980 a to dne 7.února , při své cestě do Japonska spolu se svým synem Michailem Grigorijevičem, požádali o politický azyl na velvyslanectví Velké Británie v Tokio. 7.února – přesně, se narodila matka mojí ženy Vlasta Svoboda, také Vlasta Svoboda. Iniciály jména jejího syna jsoou M.G.M. Jako filmová společnost v USA. A teď velmi pozorně čtěte název té společnosti – Metro Goldwyn Meier. A také to je Michail Gorbačov a Mohorita. M na hlavu postavené, podle Lenina je W. Vasil Vasilič Mohorita. Vasilič je to ukrajinsky.

A na závěr? Sulamif ráda a dobře plavala. Volný Styl – V.S. Na Všesvazové Spartakiádě, v roce 1928, která byla Mistrovstvím SSSR, vyhrála celkem dvě zlaté medaile. Z toho jednu ve štafetě. A jednu třetí medaili. 3 a 1 a 1. 31. bylo číslo mého dresu v Brémách. Na stadiónu Spartakiád na Strahově u Brány Borců jsem se učil v roce 1968/69. A s Borcovem jsme ve dny 21.srpna na Krymu , v době Moskevského puče, řešili co to bude  za národní tragédii pro Rusko, ale také na všechny kolonie, když pučisté zvítězí. Odjel do Moskvy a Tamanská divize vystoupila aktivně proti pučistům. A mohlo začít Nové Rusko.

V ročníku V 25 , při studiu Vysoké školy politické ve Vokovicích, jsme po celé čtyři roky studia, 1978 – 1982,  pořádali každoročně závody v plavání. Měl jsem to štěstí, že jsem byl vždy členem štafety, závod ve Volném Stylu, která zvítězila.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *