Přídavek k Rudému náměstí… Část II.

1 415 zobrazení
TiskTisk

Jarmila Kovaříková
Tak dneska si dáme přídavek k tomu předvčerejšímu psaní. Rumunsko si nechám na jindy, protože to vydá na samostatnou pasáž k těm dvěma Rumunům padlým ve Španělsku na straně generála Francisco Franco.
Dnes jen uvedu že jejich jména a “ jejich dějinná role“ skutečně souvisela s koncem SSSR a světového komunismu.
Za prvé jako vodítko, jak jsem psal minule a za druhé jako samostatná informace. Ion Mota , ten první má jméno skoro shodné s mým partnerem v roce 1989. S rumunským šéfem mládežnické organizace. Ioan Toma.
Ion Mota – Ioan Toma…
Ioan Toma tam nastoupil po mladém Ceaucescu Nicolae.
Synovi Nicolae a Eleny, v prosinci 1989 vojáky popravenými
Který zahájil kariéru stranického šéfa v Temešvár/ Timisoara, kde začala Rumunská revoluce v roce 1989.
A z tohoto města, byla slečna, rumunská Maďarka , která mě “ zbalila“ ( jestli rozumíte tomuto termínu) v Rumunsku na pláži v roce 1970 když jsem tam byl vyslán s nejlepšími absolventy UŠ VS – Vojenskych Staveb. Ač v druhém ročníku a už vůbec ne nejlepší…Ale ředitel řekl tam pojedeš.
Vasile Marine, ten druhý z Železné Gardy, IG – Iron Guard, v angličtině
( IG jako po našem L G, EL CHE) má jméno zcela zřejmé. Marine mariňák. A Vasile k tomu. Stejně jako 21.prosince 1989 zavražděný Vasile Milea, ministr obrany Rumunska. Což byl signál ke vzpouře rumunské armády proti Securitae ( rumunské StB a KGB) a vyvrcholil popravou Ceaucescu a jeho manželky.
Ale zpět k Leninovi. Ne Leninovi vůdci, ale Leninovi značce. Signálu, místu na mapě, informaci, zprávě ATP.
Jeho jméno Iljič je rusky ИЛЬИЧ. А tam můžete vidět, že latinské souhlásky jsou Л а Ч. Zase po leninsku postavené na hlavu je to V a h. Tedy V a H. Václav Havel.
Kromě toho je jeho jméno čteno po našem BIL. Ano Bill. Jako zkratka jména William – česky a slovensky ViLiaM.
Vasil a Ludmila Mohoritovi. Moji rodiče.
A těm co čtou a pamatují si to připomene naše známé B.M.L. Ano B.M.L. Beinn Liath Mhor, pohoří které jsem v Listopadu právě 17, tohoto roku ve Skotsku navštívil. Klíč…ale ten ti co čtou a přemýšlí a pamatují si, znají…
Že to není náhoda potvrzuje to ,že i další “ vůdce“ byl BIL. Ano Leonid Iljič Brežněv. A zase Iljič – ИЛЬИЧ – ЛЧ obráceně V.H. Václav Havel.
A zase BIL – ViLiaM a tedy B.L.M.
A aby bylo všem jasné kdo po druhé světové válce vládnul tak byl Leonid Iljič Brežněv jako značka, šéf strany. No byl politruk, jako Chruščov. Tak velel straně. Maršálové to tak chtěli a potřebovali a tak si to prostě zařídili. V SSSR totiž vládli po válce a smrti Stalina, maršálové. A chystali pád SSSR a světového komunismu. Podle plánu, deadline 1991. Podle mého otce jako “ světla“ značky narozeného 1919.
A proč to můžu tvrdit? A dokázat? No, velmi jednoduše.
Velitel otcovi Zpravodajské skupiny ARAP z WWII – 1944( pozpátku PARA – hebrejsky kráva) Byl kapitán ze Lvova ( Halič, Galicia na Ukrajině – stejně jako provincie ve Španělsku) jménem Niščimenko. Ale a teď pozor!!! Jeho krycí jméno v tomto zpravodajském výsadku bylo Leonid Ivanovič Belavskij.
L.I.B. Stejné jako „vůdce světového proletariátu“ před tím a stejné jako jméno „vůdce světového proletariátu“ potom.
A stejně jako Bělského ulice v Holešovicích Bubnech přejmenována na Dukelských hrdinů a stejné jako Vasil Bilak. Který byl také další značkou a informací stejně jako Milouš Jakeš.
M i l o u s – M Vasil a Jak – Yak anebo zkrácené Jakovlev otcův instruktor v Moskvě a
Jak Eš stejně jako Ben Eš
Rusky Eš je stejné jako hebrejské.
Ш a ש.
Trojzubce. Neptun , vládce moří to všechno měl pod kontrolou. A v plánu.
A ještě se narodil Jakeš stejně jako otec 12.augusta.
A Beneš se narodil v Kožlanech a otec byl v Gulagu Kožva…
A Žukov byl Kožišník..
Atd.atd.atd.atd.atd.atd.atd.atd.atd.
Vše je podrobně na webu
www.mohoritavasil.cz

Vaše komentáře

  1. Jak chapat to „poLENINSKU postavene na hlavu„? Jaky je vyznam vaseho jmena „OBRACENEHOpoLENINSKU„. Kdyz postavim svoje jmeno vzhuru nohama, tak se dozvim CO? 😉 Dekuji!

    1. Lenin používal termín postavené na hlavu když kritizoval něčí názory. Že jsou prostě opačné. Vaše jméno vám na hlavu postavené asi nic neřekne, ale v případě jmen “ ve hře “ která se hrála ano. Takže W je M … Vidíte? Takže je možné to číst v naší šifře i jako W alei jako M. Například písmeno L je hebrejské R, když se postaví na hlavu. V je ruské L postavené na hlavu…atd.atd.atd. Takže moji rodiče měli první písmena V ( Vasil ) a L (Ludmila) a vlastně to otočené otcovo V bylo jako ruské L. Takže vlastně stejné. V.L. dvě V a tak to bylo nakonec i dvojité W a to je otočené M. Takže ve jménech bylo i jejich společné příjmení. Proto jsme to dělali my. Protože jsme byli šifra SVĚTLO – vysvětlení, osvětlení cesty ke konci SSSR a světového komunismu…
      Vše dobré vám přeji…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *