Díl XIV. Defektoři z Východní Evropy po zahájení Studené války.

859 zobrazení
TiskTisk

1./ – Walter Polovchak. Narodil se 3.října 1967. Je to Ukrajinec – Američan, který byl, jako dítě, účastník soudního sporu „Polovchak versus Meese“.  Odmítl jako dvanáctiletý, navrátit se s rodiči do SSSR. Jejich rodina byla – rodiče Anna a Michal a tři děti. V lednu 1980 přicestovali ze sovětské Ukrajiny do USA a usadili se v Chicago. Illinois. Asi za rok na to se rozhodli vrátit se do SSSR. Ale dvě starší děti to odmítli. Nataly, měla 17.let a Walter měl ,12 let. 13.července 1980, obě děti odešli ke svým příbuzným v Chicago. Rodiče požádali o pomoc policii. Policie však rozhodla nevracet děti a zahájit právní kroky pro zajištění aby děti mohli zůstat na základě svého přání v USA. Dne 19.července 1980 Walter s pomocí jeho právníka, vyplnil žádost o azyl, ve které uvedl , že by byl po návratu do SSSR perzekuován. V říjnu roku 1981 byla žádost kladně vyřízena. A on zůstal legálně na území USA s povolením k pobytu. Nataly a Walter tak zůstali žít u svého bratrance také v Chicago, Illinois.

Na Praze 5 v Praze sídlila továrna Waltrovka. Polovchak je slovensky polovník – česky myslivec. Narodil se 3.října. Tedy 03.10. 31 – jako číslo mého dresu v Meteor Praha, tady i na turnaji v Brémách v roce 1969. Walter se narodil v roce 1967. A to je rok 1991 – rok plánovaného ukončení SSSR a také rok 1919, rok narození mého otce a generála Stěpana Bunzáka ve Volové. Dnes na Ukrajině, kde se také Walter narodil. Všimněte si podobnosti jména Messerer a jména uvedeného v soudním sporu – Polovchak versus Meese. Versus je anagram Vasil. Jeho rodiče se jmenovali Anna a Michal. Moje sestra se jmenovala Anna a její syn se jmenoval Michal. 13.července obě děti odešli k bratranci a odmítli se vrátit do SSSR. Moravcovou metodou je 13 minus dva, 11. A 11.července se narodil otec mé manželky Vlasta Svoboda a manžel její matky Vlasta Svoboda – Miroslav Svoboda. Stejného jména, jako v koncentračním táboře popravený syn generála Ludvíka Svobody.

19.července podal Walter žádost. A to je Moravcovou metodou, minus dva, 17.července. To byla vyvražděna rodina cara Nikolaje v Jekatěrinburgu, a já jsem se oženil s Vlasta Svoboda. Kromě toho poprvé vzlétl bombardér B-2, v roce 1989. A Jak eš, měl vystoupení v Plzni – Komorním hrádku v roce 1989. 17.07. je ale i datum roku 1770 a 1775, vzniku US Arma a US Marine. Vincenc začal vyrábět xocolate de piedra a turrón v Agramonte v Katalánsku – Catalonia. Španělsko. Celý příběh se odehrál ve městě Chicago, Illinois. Iniciály jsou C.I.tedy EL CHE. Bylo to ve městě, kde po odjezdu z Československa vyučoval na universitě president Beneš – Ben eš. Před svým návratem k presidentským povinnostem v Londýně, po zahájení Druhé světové války. A odkud byla novinářka , z Chicago Tribune, se kterou jsem se setkal dopoledne dne 17.listopadu 1989.

2./ – Maxim Schostakovich. Maxim Dmitrievich Schostakovich. Narodil se dne 10.května 1938 v Leningradě. Je to ruský dirigent a klavírista. Je druhým dítětem skladatele Dmitry Shostakovich a Nina Varzar. Vystudoval Moskevskou a Leningradskou konzervatoř. Tam studoval s Igor Markevitch a Otto-Werner Mueller. Pak se stal dirigentem Svazového rádio a televize symfonického orchestru. Jako dirigent tady uvedl premiéru otcovy 15 symfonie. 12.dubna 1981 emigroval do NSR a později se usadil ve Spojených státech. Dirigoval New Orleans symfonický orchestr a Hong Kong Filharmonii.

Maxim jako Gorkij. Má stejně otěčestvo jako můj otec – Dmitry. A jeho příjmení začíná v ruštině písmenem – trojzubcem Neptuna, nebo ukrajinským znakem, nebo na hlavu postaveným M. Jeho matka byla Varzar. To je anagram Vasilly. Narodil se 10.května. To zahynul v roce 1945 první manžel mojí matky Bohumil – Bohu Mil. Florián – Blossom. V Hradištku. Pracoval na policejním ředitelství v Bartolomějské ulici v Praze, jako pyrotechnik. 10.května 1948, byl můj otec, tedy druhý manžel mojí matky přijat za kandidáta KSČ. Kam vstoupil na základě rozkazu svého velitele Ludvíka Svobody. A 10.května byla vztyčena v Bristol ( Vršťala ) socha Neptuna – vedle památníku Maršál Slim a vedle Augustine Parade. 10.květen je i 10.srpen. A Moravcovou metodou je to plus dva i 12.srpna. A to se narodil můj otec Vasil Dmitry Mohorita a Jak eš. Dirigent Šostakovič studoval s I.M. – Military Inteligence – nebo Ivan Mohorita anebo Ion Mota. A další jeho spolužák byl Mueller. To je Miller – Meyer. Meger – Megerit – Mogorita. A je to i Miller – Mlynář Zdeněk, tajemník ÚV KSČ, chartista a profesor v Innsbruck, kde seskočil Otmar Reidl – Operace Benjamin. A moje přítelkyně Machar a Mizera. Uvádím bez matoucího českého – ová.

Maxim Dmitry Šostakovič emigroval dne 12.dubna. To byl start letu prvního člověka do vesmíru. 12.dubna. George Gagarina – G.G. Rusky je Haag – Gaaga. Kromě toho je 12.dubna i 12.září. A to se narodil syn mé sestry Anna jménem Michal G/H. Moravcovou metodou je to plus dva, 14.září. A to se narodil můj předchůdce ve funkci předsedy ÚV SSM Jaroslav Jenerál. Jeho iniciály , J.J. – zády k sobě tvoří kotvu. A my víme že i nedbale napsané 14.9. je i 19.9. a to jsem se narodil já.

Maxim Dmitry Šostakovič byl ředitelem Symfonického Orchestru. Symphony Orchestra je to anglicky. S.O. – Strategické Operace. Jako například Operace Benjamin.

3./ – Romuald Spasowski. Francis Romuald Spasowski. Narodil se 20.srpna 1920 ve Varšavě. Zemřel 11.srpna 1995 v Oakton, Virginia, USA. Pochován je v Columbia Gardens Cemetry, Arlington, Virginia. Manželka se jmenovala Wanda Alina Sikorská. Dcera byl Maria Grochulska. Syn Wladyslaw zemřel v Indii v roce 1968. Jeho otec Wladyslaw Spasowsky nebyl členem komunistické strany Polska, ale jeho dílo  „The Liberation of Man“ bylo pokládáno za důležitou komunistickou práci. Syna Romualda, vychovával ve víře v komunistické myšlenky. Romuald vystudoval a poté vyučoval na Škole Mechaniky. College of Mechanics. Tam byl do zahájení války. Jejich rodina byla zapojena do odboje. Otec byl několikrát vězněn a po mučení gestapem spáchal sebevraždu. Romuald se ukryl v domě matky v Milanóvek, spolu s několika židovskými rodinami. V roce 1942 uprchl do SSSR. Tam sloužil v Polské armádě pod velením generála Zygmund Berling. Stal se členem polské komunistické strany. Po válce byl členem polské mise u tribunálu s válečnými zločinci v Norimberku. Pak sloužil v diplomacii. Mluvil dobře anglicky a španělsky. Byl velvyslancem v ve Velké Británii – 1952 až 1953 a poté byl dva roky v velvyslancem v Argentině. Od roku 1955 do roku 1961 byl velvyslancem v USA. V roce 1964 byl členem mezinárodní komise pro jednání mezi Hanojí a Saigonem v průběhu Vietnamské války. Od roku 1967 do roku 1971 byl velvyslancem v Indii. Pak byl náměstkem ministra zahraničí Polska a také šéfem Polské vojenské mise v Západním Berlíně. Jako velvyslanec se vrátil do USA podruhé v roce 1978. Jeho manželka byla praktikující katolička. Byla sestřenicí polského předsedy vlády generála Wladyslaw Sikorski. V den kdy se stal Karol Kardinál Wojtyla, papežem John Paul II, byl účastníkem speciální mše v St.Matthew Katedrále ve Washington, D.C. Soukromě vyjádřil podporu Lechu Walesovi. Jeho dcera a nevlastní syn požádali o azyl v USA. V říjnu 1981 přikázala polská vláda aby se vrátil . On odmítl. 19.prosince 1981 telefonoval na ministerstvo zahraničí USA a požádal o azyl. Následující den byla tato informace zveřejněna. A on veřejně podpořil Lecha Walesu. V Polsku mu zabavili majetek a byl odsouzen k trestu smrti v nepřítomnosti. V USA vystupoval v pořadu televize “ Let Poland Be Poland“.  V roce 1985, byl Romuald, který pocházel z rodiny Kalvinistů, pokřtěn katolickým Arcibiskupem Philadelphia John Krol.  V roce 1986 získal občanství USA a publikoval knihu “ The Liberation of One“.

Jeho křestní jméno Romuald je přeloženo jako Rom a Dr. Dr. odzadu – Dl. a Rom od začátku. Iniciály jsou R.S. – L.S. – L.C. – EL CHE. Nebo R.C. – Carpathian Ruthenia Churchill – Roosvelt. Nebo jako R.S. – Roosvelt – Stalin. Velká trojka. Tři sestry. Narodil se 20.srpna ve Varšavě. To je Moravcovou metodou děleno dvěma, 10.srpna. A to je i 15.srpna a když 15.srpna tak je to i 12.srpna. A to se narodil můj otec a Jak eš. Kromě toho je to i 20.května. A to je Moravcovou metodou i 10.května. Den úmrtí prvního manžela mojí matky, den přijetí otce za kandidáta KSČ a vztyčení socha Neptuna v Bristol atd.atd.atd. Výše podrobně rozvedeno, poněkolikáté. Manželka byla Wanda. Nedávno jsem vzpomínal na kancelář na MV SSM v Praze, kde jsem sedával krátce před odchodem na Dvojku. Společně s M.V – Michalem Vronsky a kolegyní Anna. A také tam přišla, a to už těsně před tím ,než jsem odešel na dvojku Wanda. Na příjmení nezáleží. Druhé jméno jeho ženy je Alina – Alena byla sestra mojí matky a její dcera. A je to i Alicia – moje argentinská přítelkyně ve škole v Moskvě. Jeho dcera byla Maria Grochulska. M.G. – Michail Gorbačov, Michal Grubý, Maxim Gorkij a Mladé Gardy. Vystudoval školu Mechanics. Já jsem mechanik. Byl velvyslancem ve Velké Británii, Argentině,Indii a USA. Žil v SSSR ale také ve Velké Británii a USA – Tři sestry. Kromě toho byl velvyslancem v Indii ,kde žijí Rómové a v Argentině. Zemi Ernesto Che Guevara a mojí přítelkyně Alina/Alicia. Podporoval Lech Walesa. Lech Walesa je přeloženo s anagramem Polák Vasil. Proto jsem měl svatbu v Parku kultury – respektive ve Stromovce v restaurantu Polská krčma dne 17.07. Ve Spartanburgu. A matka mi ušila prapor Slávie Praha – červenobílý, jako polská vlajka. Když jsem jako kluk chodíval do Edenu na fotbal. Netrvalo to dlouho – jako všechno co jsem v dětství dělal.

Dne 19.prosince telefonoval na ministerstvo zahraničí USA, že chce požádat o politický azyl. 19.prosince je i 16.prosince. A to je Moravcovou metodou děleno dvěma, 8.prosince. To se narodila moje manželka, se kterou jsme pořádali oběd, po naší svatbě v Polské krčmě. Ve Spartanburgu. A víme že 19.prosinec je i 19.leden. A to je i 16.leden. A to je Moravcovou metodou, děleno dvěma 8.leden. A to byla svatba mých rodičů v roce 1949. Kromě toho všeho, otec mé manželky Miroslav Svoboda začínal svoje působení v zahraničí, počátkem padesátých let v polské Varšavě. Manželka jako dítě tam žila s rodiči. A v suterénu domu Valdek, kde jsem působil na OV SSM Praha 2 – Dvojka, na náměstí Míru, na rohu Anglické, Italské a Jugoslávské ulice bylo kino Varšava.

4./ – Ryszard Kukliňsky. Ryszard Jerzy Kukliňsky. Narodil se 13.června 1930 ve Varšavě. Zemřel 11.února 2004 , Tampa , Florida USA. Narodil se ve Varšavě v tradiční polské katolické a socialistické rodině. V průběhu Druhé světové války byl jeho otec v hnutí odporu. Byl zatčen Gestapem. Zahynul v koncentračním táboře Sachsenhausen. Ryzsard zahájil po válce kariéru v Polské lidové armádě. v roce 1968 se zúčastnil přípravy okupace Československa. Po protestech v Polsku v roce 1970 a 1972 poslal dopis velvyslanectví USA v Bonnu a požádal o tajnou schůzku. V letech 1972 až 1981 předal do rukou CIA 35 000 stánek tajných dokumentů, většinou sovětských. Například strategické plány pro použití nukleárních zbraní, technická data tanku T-72 a 9K31 Strela 1 rakety. Informace o leteckých základnách v SSSR atp. Pracoval pod krycím jménem Prorok ( Prophet ). Po roce 1981 se podařilo jemu a manželce díky CIA odcestovat z Polska. Jeho dva synové zemřeli za podivných okolností. Jeden, Waldemar, byl přejet nákladním vozem na půdě Americké university v roce 1994 a druhý Bogdan, se o rok později utopil při cestě jachtou na zcela klidném moři.  Po útěku byl 23.května 1984 odsouzen k trestu smrti, v nepřítomnosti. Zemřel 11.února 2004 v Tampa Bay ,Florida. Mše za zemřelého byla 30.března 2004, ve Fort Myer.

Jeho iniciály jsou “ stejné “ jako iniciály předchozího defektora. R.K. je i R.S. – ale i R.C. – Roosvelt – Churchill a anebo Roosvelt – Stalin. A naše známá Carpathian Ruthenia s Volové. A také je to L.C. – EL CHE. Narodil se 13.června. Na svátek svatého Antonína. Více o všech Antonínech v mém příběhu již bylo uvedeno dříve a několikrát. Manžel sestry matky Aleny, ulice v níž jsme žili Anotnína Sochora a presidenti a kostel svatého Antonína Z Padovy na Strossmayerově náměstí atd. 13.června je 6.měsíc. Odzadu v roce je šestý měsíc, měsíc červenec. 13.července bez dvou, Moravcovou metodou, je 11.července. 11.07. A to se narodil otec mojí manželky Miroslav svoboda. A 11.07. je i 17.07. a to jsme měli svatbu a byla vyvražděna rodina cara Nikolaje v Jekatěrinburgu atd.atd.at. A ve Varšavě sloužil otec mé manželky v padesátých letech. A 11.01. byl můj otec povýšen na plukovníka. Otec Kukliňského zahynul v koncentračním táboře Sachsenhaussen. Ve stejném koncentračním táboře bylo vězněno 1200 studentů z českých, uzavřených vysokých škol, v Protektorátu po 17.listopadu 1939. 14.dubna 1943, tam zahynul Jakov Stalin – Džugašvili. A od roku 1940 do roku tam byl vězněn pozdější československý prezident Antonín Zápotocký – A.Z. S matkou jsem byl, jako pětiletý, na Pražském hradě u jeho těla v generálské uniformě  vystaveném v rakvi. V listopadu 1957. Zemřel 13.listopadu. Možná jsme tam byli zrovna 17.listopadu 1957. To si pochopitelně nepamatuji.

5./ – Vladimir Tismaneanu. Narodil se dne 4.července 1951. Manželka je Mary Francis Sladek. Jeden syn Adam Volo Tismaneanu. Je profesorem na University of Maryland. B.A. titul v Bukurešti na University of Bucharest, v roce 1974, s prací na téma “ The New Left and the Frankfurt School.“ Ph.D. titul University of Bucharest v roce 1980 s prací “ Critical Reason and Revolution : The Political Theory of the Frankfurt School.“ Jiné informace nejsou dostupné.

Narodil se 4.července. To je i 04.07. A to jak víme může být i s naším způsobem psaní i 04.01. To se narodila moje matka. A 07.04. je americkým způsobem psaní 7.července. Ale když to čteme evropským způsobem psaní dat, tak je to 7.duben. A Moravcovou metodou, minus dva je to 5.duben. A to se narodil otec mojí matky, můj děda – Karel Gebelt – The Havel.

Jeho B.A. práce a Ph.D. práce jsou spojeny s teorií tzv Frankfurtské školy. V době kdy je psal, žil můj bratranec, vnuk našeho společného děda, Karel Gebelt a  syn Karel Gebelt, mého strýce a bratra mojí matky,  sám také jménem Karel Gebelt ve Frankfurtu nad Mohanem. Kde je i letiště Hahn. A tak se jmenovala za svobodna moje babička – manželka dědy Karel Gebelt v Horních Počaplech.

Tismaneanu je profesorem na University of Maryland. Nevím od kdy. Ale emigroval v roce 1981. Bylo to při povolené cestě, když jel s matkou, navštívit hrob otce do Španělska. University of Maryland je základní klíč v mém příběhu. Proto je to co píši o datech matky a dědy, skutečnost. University of Maryland. Je U – v latině i V. Mary a Land. Tedy V.M.L. – Vasil Mohorita a Ludmila. Nebo s malým L – I. je to V.M.I. Vasil Mohorita Ivan. Nebo Vasile Marine a Ion Mota. Nebo Virginia Military Institut. A s V jako B je to ten nejzákladnější klíč – B.M.L. – Beinn Liath Mhor, Maria Leontijevna Bočkareva, Bernad Law Montgomery, Benjamin Lloyd Marine.

6./ – Vladimir Anatolyevič Kuzichin. Narodil se v roce 1947 v Moskvě. Po ukončení školy sloužil tři roky v Sovětské armádě na území NDR. Stal se již v armádě členem Komunistické strany. Po ukončení základní vojenské služby začal studovat na Institutu Orientálních a Afrických zemí v Moskvě. V roce 1974 byl na stáži v Iránu. Po ukončení studií vstoupil do KGB. Od roku 1977 působil v Iránu, jako diplomat. V roce 1982 emigroval do Velké Británie. Jeho informace měli pomoci k utužení režimu imáma Chomenejího. Byla prakticky zlikvidována strana Tudeh. Atentátník Agca, který se pokusil zavraždit papeže Jana Pavla II, zveřejnil, že to bylo na rozkaz právě Kuzichina. Jiné dostupné informace nejsou.

Kromě toho že se narodil v roce 1947, což i rok 1919 a rok 1991, nejsou jiné podrobné informace. Jeho iniciály jsou VAK. A to je podobné vaca – kráva, ve španělštině. V Hebrejštině je kráva Para a  Arap se jmenovala skupina mého otce v Protektorátu. Příjmením je pravděpodobně rusky Kužichin – kožichin. To je O.R. – světlo a kůže – Otmar Reidl Operace Benjamin. A Žukov byl kožišník. A Vasil Kiš byl velitelem výsadku Kozina, který byl vysazen v Lounech – kde sloužil Antonín Baranikov, manžel sestry mojí matky Aleny.

7./ – Gega Kobakhidze. Narodil se dne 26.července 1962. Byl to gruzínský herec. V roce 1983 se pokusil unést letadlo Aeroflotu, let 6833 do Turecka. Byl zatčen. A souzen a odsouzen k trestu smrti. Popraven byl zastřelením dne 3.října 1984. Více informací není.

Byl z Georgia – rusky Gruzie. -Stejného jména je stát v USA. S hlavním městem Atlanta – Gerogia Atlanta – GA.. Jeho jméno Gega, je jako ruské Gaaga. Haag. Ten tu byl mnohokrát. Iniciály jsou G.K. – Za prvé Gabčík, Kubiš, českoslovenští parašutisté z Londýna, kteří spáchali úspěšně atentát na Heydricha, říšského protektora v protektorátu Böhmen und Mahren. Za druhé iniciály Klementa Gottwalda. Část jeho příjmení je Koba. To byla jedna z přezdívek Džugašvili – Stalin. Narodil se 26.července. To je svátek svaté Anna – jako moje sestra, moje babička z otcovi strany, otcova druhá manželka, moje prababička z matčiny strany a hlavně Anna Mohorita Lemak, žijící od 19.století v USA – Pennsylvania, Westmorland. Je to také den “ Movimiento de 26 Julio“ svátku kubánských revolucionářů. Popraven byl 03.10. 31 bylo číslo mého dresu z Meteor Praha Libeň , na dresu v Bémách v NSR. Také to je, Moravcovou metodou, krát dvě 6.října. To je den Československé armády – datum vstupu na území Československa při Dukelské operaci vojáky Ludvíka svobody, dne 6.října. 3.října je také Moravcovou metodou, plus dva i 5.října. A to se narodil Václav Havel.

8./ – Falko Götz.  Narodil se 26.března 1962 v Rodewisch, Sasko, Vogtland – Fojtsko je to česky, NDR tehdy nyní NSR. Začal hrát fotbal aktivně v roce 1969 v klubu FC Vorwärts Berlin. Od roku 1971 až do roku 1983, hrál v juniorech a poté v seniorech BFC Dynamo. V roce 1983 při zápase s Parizán Bělehrad emigroval do NSR, ještě se svým kolegou Dirk Schegel. FIFA mu zakázalo jeden rok hrát. poté hrál v Bayer Leverkusen od roku 1984 do roku 1988. Od roku 1988 hrál do roku 1992 za 1. FC Köln.  Více informací není.

Jmenuje se Falko – Falken je sokol. U nás i Sokol. Tyršův dům. Kde působil plukovník Doc. PHDr. Ivan Mohorita z Volové na FTVS . Fakulta Tělesné Výchovy a Sportu. Funkcionář Dukla Praha. Götz se jmenoval první velvyslanec Československa v NSR, po znovuobnovení diplomatických styků Československa s NSR v sedmdesátých letech 20.století.  Falko se narodil 26.března. To je i 26. října. A to je Moravcovou metodou plus dva 28.října. Datum vzniku Československé republiky v roce 1918. V roce 1983 při zápase s Partyzán Bělehrad, emigroval. Můj otec byl partyzán – držitel osvědčení Československý partizán. Bělehrad je Bílý hrad. Ne rudý. Emigrovali ve dvou. Pak hrál od roku 1984 do roku 1988 za Bayer Leverkusen. B.L. – Basil a Ludmila, nebo Vasil a Ludmila. Anebo Vasil a s malým L – je to i Vasil a Ivan – Mohorita z Volové, Carpathian Ruthenia, Vasile Marine a Ion Mota, rumunští dobrovolníci ve Španělsku  a Václav a Ivan Havlovi. Po působení v Bayer Leverkusen odchází v kritickém roce – pro mě, do 1.FC Köln ( Kolín ) v NSR. Jde o rok 1988. U Kolína v Československu – Protektorátu měl být vysazen Otmar Reidl – Operace Benjamin. Nestalo se tak, byl vysazen u Innsbrucku.

9./ – Vakhtang Jordania. Narodil se 9.prosince 1943 v Tbilisi, Georgia , SSSR. Zemřel 4.října 2005 v Broadway, Virginia. Byl to gruzínský dirigent. Studoval hru na piano od pěti let. Po ukončení Tbiliské konzervatoře, studoval v Leningradu. V roce 1971 vyhraná soutěž Herbert von Karajan ho vynesla mezi nejlepší sovětské umělce. Byl hudebním ředitelem “ Leningrad Radio Orchestra “ a “ Saratov Philharmonic “ a “ Kcharkiv Philharmonic.“ Emigroval v roce 1983, společně se svojí milenkou, houslistkou, Victoria Mullova. Z Finska, kde byli na turné, je přes Finsko – Švédskou hranici, z Haaparanta do Lulea převezl finský novinář Jyrki Koulumies. Za dva dny poté, již byli s americkými vízy ve Washington D.C. Poté dirigoval množství orchestrů po celém světě. V USA například, dirigoval v Severní Americe premiéru Rusalky Antonína Dvořáka. Jeho manželka byla Kimberley Stebbins Jordania. Syn z prvního manželství byl Giorgi Jordania. Dcera z druhého manželství Nina Jordania.  A dvě děti z třetího manželství Maria Jordania a Dimitry Jordania.

Narodil se v roce 1943, 9.prosince. Jeho iniciály jsou V.J. V roce 1943, přesně o pět ( 5 – 2 ) měsíců před ním – 9.srpna, se narodili moji dva bývalí nevlastní bratři, dvojčata, V.J. – Vratislav a Jaromír. Dokonce i  v tomto pořadí. V roce 1971, kdy jsem začal studovat Vysokou školu komsomolskou v Moskvě, vyhrál Vakhtang soutěž “ Herbert von Karajan.“ H.K. Hradec Králové. Město kde se učil krejčím, na přímluvu bratra Dimitrije, Vasil Bilak – Gyula. A kde v okrese ÚO – Ústí nad Orlicí stavěl můj otec v roce 1937 opevnění.První část jeho křestního jména je totožná s iniciálami jména Kuzichina – číslo 6 v tomto dílu. VAK – Vaca – Para atd.atd.atd. Druhá část jeho jména je Tang. Matka mojí manželky Vlasta Svoboda, nám vždy ( jednou za dva roky ) vozila z pobyt v zahraničí, kde byla s manželem Miroslav Svoboda – z Afghanistánu a Barmy, rozpustný – instantní, pomerančový džus, značky Tang. Nic podobného v Československu neexistovalo tehdy v té době. ( v osmdesátých letech 20. století ). Kromě toho je jeho příjmení země kde se narodil s – or. Jordania a Georgia.Jordan je také řeka ve Svaté zemi. Prochází Izraelem ze severu na jih. Od  Sea of Galilee až po Mrtvé moře. Název znamená Jor a don. Jor je rok v perštině a Don znamená řeka. Pramení v Hula Valley. Je to řeka s obrovským významem, jak v Judaismu, tak i v Křesťanství. Přes ní přešli Izraelité do Země Zaslíbené. A v této řece pokřtil Jan Křtitel, Ježíše Nazaretského.

Proč jsem psal názvy orchestrů, které řídil v SSSR anglicky? Protože to byl – iniciály názvů míst v angličtině jsou – L ( Leningrad )  S  ( Saratov ) K ( Kcharkiv – česky Charkov ).  Tedy L a S a K. S a K je X. A k tomu L je LX. A to je EL CHE. Narodil se 9.prosince a to je i 6.prosince. Svatý Nikolaj, jako můj syn Nikola ( narozený v roce 1979 ). A Moravcovou metodou je to i, plus dva 8.prosince a to se narodila moje manželka Vlasta Svoboda. Ale my víme, že to je i 9.ledna. A to je tedy i 6.ledna. Tři králové. Tres Mágos španělsky. Moravcovou metodou minus dva je to 4.ledna a to se narodila moje matka Ludmila. A Moravcovou metodou, plus dva je to 8.ledna. Datum svatby mých rodičů v roce 1949.

Jeho manželka byla Kimberley Stebbins. K.S. – X. – CHE – EL CHE. Syn byl Giorgi – Jako druhý manžel mojí sestry a jejich syn – Jiří – George – Giorgi. Dvě děti z třetího manželství jsou Maria – jako druhé jméno – křestní mojí sestry Anna, matky George/Jiří a manželky George/Jiří. A jako jméno mojí babičky Hahn/Gebelt. Jako jméno sestry prvního manžela matky, Marie, manželky Josefa Unverdorben v Bruntále. A jako jméno babičky mojí manželky Vlasta Svoboda z Berouna. Marie, manželka Josefa Boudník.

Dirigoval premiéru Rusalka v Severní Americe. Antonín Dvořák měl před revolucí v roce 1989, a zřejmě i má dál muzeum na Dvojce. Na Karlově.

Na závěr informací o tomto defektorovi chci ukázat,  jak dokonale byla spolupráce Tří sester organizovaná a koordinovaná a cíleně řízená, bez jakýchkoliv kontaktů a předávání zpráv. To byl ten ping-pong o kterém jsem mluvil. Doufám ,že se mi to podaří jasně popsat. Je to totiž velmi, ale velmi jednoduché. A to je vždy nebezpečně těžké pro pochopení, že je to vůbec možné. Ale je. Půjde o údaje o jejich emigraci. Píši jejich, protože emigroval společně s Victoria Mullova. Ta přijde na řadu hned po něm. Ale jde o společný příběh proto o něm musím psát nyní a společně.

V roce 1974 jsem obdržel povolávací rozkaz z ČSLA, nastoupit k hloubkovému průzkum do Prostějova. Tehdy mi do kanceláře na Dvojce zatelefonoval generál Bunzák a řekl mi, že tam nepůjdu, ale půjdu do Litoměřic. Ať jdu na naší Vojenskou správu v ulici Franty Křížka, která sídlila nad – NAD – policií. V té době nad Sborem národní bezpečnosti a Státní tajnou bezpečností. V pátém patře myslím to bylo – úplně nahoře. Přinesu ten co jsem dostal a oni mi dají jiný – do Litoměřic.  V té době tam žili moji bývalí nevlastní bratři Vratislav a Jaromír ( studovali „náhodou“ zrovna v Brně – Brno – Braun atd. ) – výše uvedeno V.J. ( Vakhtang Jordani ). V té době se rozhodla z malého pražského bytu, ve Strojnické ulici, ve Spartanburgu – Praha 7, přestěhovat z Prahy, také do Litoměřic, moje sestra Anna. Žila tam se svým druhým manželem, Jiřím. Mým spolužákem a přítelem z učení u Vojenských staveb. Jeho otec, také Jiří, důstojník STB, je zmiňován v knize Karla Kaplana o Svědectví vyšetřovatele Doubka. Kniha popisuje způsoby a vyšetřování STB v padesátých letech. Vyměnili si byt z Prahy do Litoměřic a pozor do Palackého ( Palacký, Paleček atd.) ulice u Horního nádraží. Po krátké době Jiří manžel sestry velmi vážně onemocněl. Měl rakovinu varlat. A také, krátce po několika operacích,  v nemocnici v Ústí nad Labem, zemřel. A nyní, proč to vůbec zveřejňuji. Všimněte si jména finského novináře. Jyrki Koulumies. V roce 1983 převáděl V.J a V.M. z Finska do Švédska. Dirigenta V.J. a houslistku V.M. Vzpomínáte určitě na jinou část mého webu kde popisuji, jak moje – tehdy ještě přítelkyně – ale vbrzku manželka, v roce 1976, při oslavě 25.výročí založení 7.spojovacího pluku, tam v Litoměřicích měla k ránu vystoupení na stole, s pantomimou – houslovým sólem. Mezi zpravodajskými důstojníky Západního Vojenského Okruhu, s manželkami. A určitě si vzpomínáte, také zde na webu popisovanou  Lombard Street v Londýně, s jejími znameními. Jedno z nich je kočka s houslemi. A také si vzpomínáte na Fiddler on the Roof. Slavný a skvělý Muzikál, Josefa Stein. Proč to sem pletu? Steinbach se jmenoval můj spolužák a přítel, ze základní školy na Strossmayerově náměstí, který žil ve stejném domě ve Strojnické ulici ze kterého se sestra stěhovala do Litoměřic. A plukovník Steiner – Veselý byl z Rady Tří, otcův spolubojovník za Druhé světové války. Svědek na svatbě mého otce a bydlel v Kamenické ulici ve Spartanburgu, na Praze 7.

Tedy houslistka V.M. která emigrovala s V.J. a “ houslistka V.M. ( po svatbě Vlasta Mohoritová ) která se přivdala do rodiny s V.J. (Vratislav a Jaromír). A proč ten novinář? Čtěte jeho jméno – to bylo v roce 1983, tedy dostatečně dlouho po tomto mém  příběhu sestry Anna a Jirka, z let 1974 až 1976/1977. Jyrki – to je nepochybně Jirka/Jiří. A jeho příjmení? Koulu mies. Koule miss. Není třeba zacházet do dalších detailů. Vůbec to nemá souvislost s tím co se stalo, nebo to necharakterizuje nic jiného, než to, že se ví o všem. Že je vše pod kontrolou. Samozřejmě měli na mysli ukázat informace o mně a otci. Jako světlonošů – luceren – svítilen, v Operaci Benjamin. Nic více a nic méně. Kdyby nedošlo k této tragédii mého přítele a švagra, tak by to udělali jinak. Krátce řečeno , zorganizovali by třeba převaděče – novináře s jiným jménem. Nebo by to vůbec nemusel být novinář. Třeba by to byl nějaký místní lesník, v té době ještě třeba někdo s návazností na sovětsko-finskou válku atp. Ale nutně s vhodným jménem, jako informací, ke zveřejnění v tisku. Kterou nikdo, kromě zasvěcených nemůže pochopit. Informaci, že se ví o všem a vše je pod dohledem. Operace Benjamin, řádně pokračuje.

V.J. tehdy emigroval s V.M. A k té se dostanu hned teď i samostatně. Její spojitost s celým právě popsaným příběhem je zcela zřejmá. Proč? To hned uvidíte.

10./ –  Viktoria Mullova. Viktoria Jurijevna Mullova. Narodila se 27.listopadu 1959 v Žukovském, Moskva SSSR. Známá je především z prezentace děl Johanna Sebastiana Bacha. A jejích interpretací Miles Davis, Duke Ellington a The Beatles. Vystudovala Central Music School a Moscow Conservatoire u  Leonida Kogan. Po ukončení studií vyhrála v roce 1980 soutěž International Jean Sibelius Violin Competition v Helsinkách a Zlatou medaili na International Tchaikovsky Competition v roce 1982. V roce 1983 opustila hotel Kuusamo s výše uvedeným Vakhtang Jordani a za pomoci Jyrki Koulumies a Caj Sundman přejeli hranice z Finska do Švédska. Z Haparanda do Lulea. Zapůjčené housle Stradivari, majetek SSSR, neodvezla sebou,  ale zanechala je v hotelovém pokoji ve Finsku. Za dva dny už byla ve Washingtonu s USA vízem. Na Západě koncertovala. A nahrála řadu houslových koncertů Čajkovského a Jean Sibelius na záznam. Za což obdržela Grand Prix du Disque. Hrála na Jules Falk Stradivarius z roku 1723 a z roku 1750, od Giovanni Battista Guadagnini. Smyčec je  vyroben u Dodd a Voirin. V současné době žije v Holland Park, London, England. S manželem Matthew Barley a třemi dětmi. Misha Mullov Abado ( otec Claudio Abado ), Katia ( otec Alan Brind ) a Nadia ( Matthew Barley).

V.M. Iniciály jsou stejné jako mého otce, moje a mojí manželky. Kromě toho její otěčestvo je Jurijevna, tedy otec byl Jurij. Česky Jiří/ Jirka a finsky Jyrki.Jako novinář pomocník při emigraci. Narodila se 27.listopadu – To je Moravcovou metodou, minus dva, 25.listopadu. To jsem na Letenské pláni, ve Spartanburgu, na Praze 7, na obrovské manifestaci, “ uvedl “ Václava Havla a. Je to i 27.únor. A to je Moravcovou metodou, minus dva, 25.únor. Datum komunistického převratu v roce 1948. Narodila se v Žukovském. Žukov byl Maršál Žukov, Georgij  – Jiří, Jirka Jyrki, Jorge, který zemřel v roce 1974, kdy jsem nastoupil na vojnu do Litoměřic, kam se nastěhoval také sestra. Hrála Bacha. Spolužák, který žil ve stejném domě s mojí sestrou před jejím odstěhováním do Litoměřic, se jmenoval Steinbach. Stein Bach. A hrála The Beatles. Anagram Vasil The. A Brouci – Žuk v ruštině. Vyhrála po ukončení studií soutěž se jménem Jean Sibelius v názvu. v roce 1980. V době mého nástupu na základní vojenskou službu do Litoměřic jsem měl přítelkyni Dagmar. S tou jsem se, telefonicky rozešel,  když jsem byl v tzv. přijímači. Prvních šest týdnů na vojně, před vykonáním přísahy, jsme nesměli sami z kasáren. Tehdy mi na poštu, k telefonu do města Litoměřice vyprovázel velitel čety, poručík, příjmením Nový, obecně známý jako Hubička. Před nástupem do zaměstnání  k armádě pracoval jako výpravčí. Proto Hubička. Stejně jako výpravčí Hubička z Oskarových, Jiřího Menzla, ( anagram Vasil M a Jiří jako můj později zemřelý švagr, a finský novinář a i Žukov byl Georgij – Jiří ) Ostře sledovaných vlaků. Hubičku hrál Václav Neckář. V.N. Rusky je N – H. Václav Havel. Václav Neckář byl se mnou v roce 1985 na Festivalu v Moskvě. Měl tam skvělá vystoupení. Pro pracovníky závodu ZIL, v jehož klubu jsme sídlili. I třikrát denně. Pro různé směny. Bylo to těsně po nástupu Michaila Gorbačova do funkce. A poslal mi tam kolega Brunner. Václav Neckář mi volal po 17.listopadu 1989, že od něj chtějí ozvučit Václavské náměstí pro velkou demonstraci. Ptal se mi, zda to má udělat. Řekl jsem mu ano, udělej to.

Proč to píšu? Moje přítelkyně žila tehdy s rodiči a se sestrou v ulici Sibeliova v Praze. Pamatuji si to velmi dobře. Proč? Jednou jsem u nich strávil velmi zajímavou noc. Až do druhého dopoledne. Co se tehdy odehrálo?

V době, kdy jsem se s ní přátelil jsem již pracoval na Dvojce. Na náměstí Míru. Byl to rok 1973 – 1974. 11.září 1973 proběhl v Chile převrat a vlády se ujala vojenská junta v čele s Augustinem Pinochetem. Předseda MV SSM Hájek mi vyslal na demonstraci do Turína, která měla převrat odsoudit. Po návratu jsem měl jakousi takovou polooficální povinnost, být s těmi, kteří z Chile emigrovali. Šlo o umělce. Již jsem tady na webu popisoval, jak jsem doprovázel jednu významnou chilskou herečku. A byli to i další, kteří při emigraci z Chile do Evropy přecházeli – emigrovali – defektovali, přes Československo. 1.dubna 1974 jsem narukoval na základní vojenskou službu. A v té době, mezi 11.září 1973 a 1.dubnem 1974,  jsem tedy měl, kromě jiného, i tuto práci. Co se tehdy odehrálo? Byl jsem se svou tehdejší přítelkyní Dagmar, na jednom z vystoupení některé z chilských skupin, které v Praze tehdy vystupovaly. Už nevím zda to byly Inti Illimani, nebo Quilapayún. Nebo obě dohromady. Na tomto vystoupení byl také známý básník, novinář a muzikant a zpěvák Osvaldo Rodríguez Musso. Více známý – jak píše Wikipedia GITANO RODRÍGUEZ. Anglicky Gypsy Rodríguez. Česky – Róm Rodríguez. A protože moje přítelkyně byla v těch dnech sama doma, tak jsme vzali Osvaldo a  šli k nim. Do ulice Sibeliova. Tak jak to chodí při takových setkáních, tak jsme povídali, zpívali a popíjeli. A Osvaldo hrál a zpíval. Nádherně. Ve mně to samozřejmě vyvolávalo vzpomínky na mojí moskevskou argentinskou přítelkyni. Lombardelli Alicia Alcira – v Moskvě Adriana Villegas. Hrál a zpíval ve stejném stylu jako ona. Byl to velmi příjemný zážitek. A proč to tak Holly spirit chtěl ? Za prvé byl Gypsy – Gitano – Róm. Příjmením Musso – MSS a SSM. Narodil se v Mutilla de Playa Ancha ve Valparaíso. A do školy chodil do Colegio Mackay de Viňa del Mar. První soutěž vyhrál na soutěži písní ve Valparaíso Universita de Chile. Písní od Violeta Parra. Ti co čtou můj web to vidí na první pohled. Violeta Parra – Violeta je fialová barva a Para – Arap, byla zpravodajská skupina mého otce za Druhé světové války. A otec sloužil u V.S. – Vnitřní stráže. Ti měli fialové čepice. Slovo Violeta skrývá také slovo Viola – na kterou hrála Victoria Mullova. A moje žena to uměla imitovat. Skvěle.

Kromě toho,že byl Gypsy, byl MSS a SSM. Hrál na kytaru a zpíval. Narodil se v Playa Ancha – čti Anča. Moje sestra. Do školy chodil na colegio Mackay – MacKay – skoro skotské a skoro MacKey – klíč. A škola byla ve Viňa del Mar. V.M. Valaparaíso je anagram Vasil a Para – Tedy Vasil a Arap. To byla zpravodajská skupina otce, se kterou byl vysazen do protektorátu v říjnu 1944. Hebrejsky je Para kráva – Skot. Catlett. Catle a TT. George Catlett Marshall. A co ještě? Právě z Valparíso byl můj velký přítel ve škole v Moskvě. Velký přítel. Byl vedoucím skupiny studentů z Chile. Bylo jich asi dvacet. Jmenoval se Moisés La Braňa Mena. V Moskvě krycím jménem, Francisco García. M.L.B. základní klíč mého příběhu. A García – Hra CIA. Rusky Gra CIA. Správně pochopitelně musíme přidat jeětě jednu samohlásku IGRA CIA. Ale to my vím, že je možné. Samohlásky buď ano anebo ne a jak je třeba a vyslovovat jak má být. Jako v hebrejštině. A jak říká španělský web narodil se Osvaldo dne 26.července. Na svátek svaté Anny. A v den, který slaví na Kubě jako den Movimiento del 26.Julio. Největší svátek zrození revoluční organizace revolucionářů Fidela Castro. I když později studoval Osvaldo v Praze, na Karlově Universitě, já jsem se s ním již nikdy více nesetkal. Byl to vzkaz pro  Dvojku. A pro sestru Sestru. Jednu ze Tří sester – sovětskou – bílou armádu. Od jejích dvou sester – US Army a British Army. Chile – elich – EL CHE.

S mým přítelem Moisés La Braňa Mena jsem se měl možnost ještě jednou sejít. Bylo to na jaře roku 1989. To přicestoval do Československa. Byl v té době předseda Chilské odborové organizace pracovníků v měďném průmyslu. Sešli jsme se na snídani v hotelu President. U Vltavy. Hotel President stojí na pozemcích Augustiánů. O tom jsem již dříve psal. Jenom to připomínám.

A protože jsem zmínil ještě dvě chilské skupiny, v té době v emigraci, o nich také pár slov. Inti – Illimani. Jejich název je složen ze slova z indiánského  Qechua jazyku  – Inti – Slunce a Illimani v Aymaru jazyce je název bolívijských And. Znamená to celé “ Golden Eagle“ španělsky “ Águila dorada „. Zlatý orel.  Eagle i Águila,  je bez samohlásek G.L. – EL CHE. A název je podle bolívijských And. Kde měl zahynout Ernesto Che Guevara. Konec konců Sibeliova ulice je také na Praze 6. Kde jsem se ním setkal před odjezdem do Bolívie. Na Praze 6. Římskými VI. VI je Vasil a Ivan, Vasile a Ion a Václav a Ivan. Sibeliova je na kopci a my dva se setkali jsme  pod kopcem. Zpátky ke skupině. Byla založena v roce 1967 – to je i 1919 i 1991. Skupina vznikla na Technica Universidad de Santiago de Chile. Santiago je Jakov, Yacov,Jakub, Kuba, Jacques, James,Diego, Iago atd.  Jediný, kdo držel vždy skupinu i při všech změnách v jejím složení byl Jorge Coulón. Jiří/ Jyrki/George/Georgij a Coulón. Setkali jsme se s Ernesto Che Guevara v ulici Koulova na Praze VI. Finský novinář – převaděč V.J. a V.M.  se jmenoval  Jyrki Koulumies. Fotograf který byl u toho měl inicály C.S.

Druhá skupina se kterou jsem se v té době setkal osobně, byla Quilapaún. Ta byla založena v roce 1965 kdy Julio Numhauser a bratři Julio a Eduardo Carrasco založili trio, pojmenované jednoduše v jazy Mapuche – Quilapayún – “ The three bearded men“. Tři vousáči. Tres Barbudos. Je to překlad z indiánského jazyka Mapuche, ze kterého právě pochází slovo CHE – velmi užívané v Argentině jako familiérní oslovení, mezi přáteli. Che, ven aquí – Che, pojď sem. Česky. Jako příklad. V jazyce Mapuche znamená Che – člověk. První ve skupině byl Numhauser – Hauser je husák a Hauser byl můj velitel družstva v poddůstojnické škole v Litoměřicích. Byl z ÚL – Ústí nad Labe. Je to ale také Husák a Gus Hall. A druzí dva bratři byli Carrasco. Karas se jmenoval nejbližší spolubojovník otce ve skupině Arap v Moravských Beskydech za Druhé světové války. Jeho manželka byla Karaska. Tak jsme jí říkali. Čtěte knihu  Akce tetřev od Miroslava Ivanova ( M.I.) Ta to popisuje. A tři vousáči jsou přece Tři králové. Vasil Mohorita Ivan Mohorita a Stěpan Bunzák. Příjmení M.M.B. Moravec Mašín Balabán. Ti byli v akci před nimi. V průběhu Druhé světové války. Nebo asi také Fidel Castro, Ernesto Che Guevara a Camilo Cinfuegos.

A aby vůbec nebylo pochyb, kdo celou tu Igracia – Garcia – organizuje a kdy s přípravou začal tak se jmenoval ten, před kterým moji tehdejší přátelé emigrovali a který stál v čele vojenské junty jmenoval Augusto Pinochet. Augusto PNCHT. H se ve španělštině nevyslovuje. Augusto PNCT. Augusto PaN Otec. V té době začala horečná příprava pro nástup Augustýna Husáka do funkce presidenta Československa. A byli v úřadě skoro stejně dlouho.  Rozhraní 1989 a 1990. Mimochodem Augusto Pinochet se také narodil ve Valparaíso. Vasil Arap.

V příspěvku na Wikipedia je u  osoby Victoria Mullova, uveden ještě jeden pomocník při emigraci. Kromě Jyrki Toulumies to byl Caj Sundman. Fotograf. C.S. – CzechoSlovakia. Nebo i CS – KS – X – CHE – EL CHE.

Kromě toho  příjmení Mullova, má v našem jakoby hebrejském psaní souhlásky.  MLV. Naše známé M.B.L. Základní klíč k mému příběhu. Bernard Law Montgomery, Maria Leontijevna Bočkareva, Beinn Liath Mhor a Marine Benjamin Lloyd, Vasil/Basil Ludmila Mohorita. Křestním pak je Victoria. to je česky vítězství.

Mula je  zvíře. Nazývá se tak potomek osla – „donkey ( jack )“ anglicky, “ burro  o asno“ španělsky. A osel je vosel a to je vasil. A kobyly – „female horse ( mare )“ anglicky a “ yegua “ španělsky. Hebrejsky Fred. Asi tak jsem to přečetl já. Tento potomek je neplodný.

Nevím od kdy žije Mullova v Holland Park v Londýně,  ale je to samozřejmě známá zkratka Holland Park – H.P. – Horní Počaply a Horní Počernice. A Holandsko – Haag, Gaaga, La Haya atd. Nizozemí. Países Bajos. A dvě kapitoly nedávno zvěřejněné tady na webu o Holandských mistrech, malířů „Marine“.

Mullová má syna Misha – jako syn mé sestry a další. Dceru Nadia jako Naďa, sestra Dimitry – Dima Bilak a dcera Vasil Bilak.  A má i  dceru Katia – jako moje dcera Kateřina a jako Jekatěrinburg. Kde byl 17.07. popraven car Nikolaj II, bratranec George V. Ve výroční den, kdy jsem se ženil s V.S. Po svatbě z ní byla V.M.

11./ – Oleg Bitov. Byl Oleg Georgijevič Bitov. Editor a překladatel v sovětské Litěraturnaja Gazeta v Moskvě, SSSR. V roce 1983 emigroval v Benátkách, Itálie do Velké Británie. Po krátkém čase se vrátil zpět do SSSR. Více informací není. Kromě toho, že se jmenuje O.B. – Operace Benjamin. A jménem po otci byl Jiří – George. Jako Žukov. Jako Georgia.

12./ – Dariusz Janczevski. Polák. V roce 1984, uprostřed noci opustil hotel v Turínu, Itálie. Po emigraci strávil několik měsíců v italském táboře pro emigranty. Poté se přemístil do USA. Byl to polský reprezentant v lehké atletice. Běhal na středních a krátkých tratích. Narodil se 14.července 1958. Závodil za klub Ślask Wroclaw. Není více informací.

Jeho křestní jméno je Dr. UŠ. US a V.S. Emigroval v Turínu – italsky Torino. známé Tor, brána, Toro, býk, Trojačky, Turrón, Three, tree atd. Kromě toho jsem byl v torinu na manifestaci po převratu Pinocheta v Chile. V říjnu nebo v  listopadu 1973. Lehká Atletika je Ludmila a Anna. Moje matka a sestra. Narodil se 14.července. Pád Bastila. Bastila je anagram Beatles, nebo The Vasil. 14.červenec je i 14.červen. Sedmý měsíc odzadu v roce. 14.června byl založena US Army. Je svátek Vasila a narodil se Ernesto Che Guevara. Svátek má Vít. Závodil za klub Ślask Wroclaw. Wroclav je česky Vratislav, jako jeden z mých bývalých bratrů – dvojčat. A Ślask je Slezsko.Klubu se přezdívá „wojskowi“. Vojenský. Military, anglicky.

13./ – Valdo Randepere. Narodil se dne 4.února 1958 v Talinu, Estonsko, SSSR. Absolvoval University of Tartu. Studoval právo. V roce 1984 emigroval z Estonska se svojí manželkou Leila Miller do Švédska. V té době byl náměstek ministra spravedlnosti Estonské SSR. Emigroval přes Kotka ve Finsku do Švédska. Více informací není. Na Wikipedii píší, že je to Musician and Businesmann.

Musician a Businesman je M.B. Mohorita Vasil/ Basil nebo Mladá Boleslav.  Emigroval přes Kotka, Finsko do Švédska. Ve škole v Moskvě 1971/72 se mnou byl  student z Finska. Byli jsme dobří přátelé. jmenoval Essa Lassi a byl z finského města Kotka.

Narodil se 4.února. A to je i 4.října. Moravcovou metodou, plus dva je to 6.října. Den Československé armády. V ten den vstoupily československé jednotky v roce 1944 na první metry osvobozeného československého území. Bylo to na Dukle. Dukla Praha – vojenský – military – wojskowi – klub v Praze v Podbabě. Kde byl funkcionářem Ivan Mohorita, ze Tří králů z Volové. A kde jsem se setkal v roce 1966 s Ernesto Che Guevara.

Jeho iniciály jsou V a R – to je i v naší řeči –  L. Tedy  V.L. Vasil a Ludmila. Nebo Leonardo da Vinci. Vystudoval v Talinu. Tálín je i vesnice na jihu Čech se slavným, z lidové písně, Tálínským rybníkem. Jeho rozloha je prý buď 50 nebo 52 ha. To se narodila moje manželka – 1950 a já 1952.  Založil ho prý Ondřej Sedlecký – O.S. – Strategické Operace. Jeho zdrojem je Tálínský potok. Který nejprve protéká rybníkem Němec a poté Tálínským rybníkem. Tálínský potok se vlévá do Blanice a ta do Otavy. B.O. – Operace Benjamin.  A hned vedle je Žďár. Jako Hegenbartův Žďár a Žďár u Skokovy, kde jsem trávil rok co rok ,deset let letní dětské tábory v měsíci červenci.

V roce 1967 jsem byl, kromě toho ještě, na putovním letním táboře po slovenských horách. Začínali jsme na Tálech. Jezero Tály. Je to pro mě nezapomenutelné místo. Jedna místní dívka mi tam tehdy oslovila slovy. Pamatuji si je přesně. “ Tý, počúvaj, kdě buděš dněs v noci spať.“ Nevím jestli se mi podařilo správně zachytit písemně její dialekt, ale přesně tak to slyším, když si na to vzpomenu. Píšu to poprvé v životě.

Manželka  Randpere se kterou emigroval, se jmenovala Leila – to je hebrejsky noc – tedy tma, temnota, tuman atd. – a Miller. Jako já – Meyer. A Zdeněk Miller – Mlynář. Také tajemník ÚV KSČ, chartista a později profesor v Innsbrucku. A také jako otec Krtečka. Na Praze dvě – Dvojka byl v letech kdy jsem tam byl předsedou na OV SSM, vedoucí tajemník OV KSČ Jiří (Jirka/George) Randák.

14./ – Ivo Žďárský. V roce 1984 přeletěl, ilegálně, s ultralehkým letadlem z Československa do Vídně. Usadil se v USA. Založil výrobu „carbon-fiber-reinforced polymer“. Firma se jmenuje IVOPROP. Slouží k výrobě ultralehkých letadel a lodí. Jeho firma sídlí na Long Beach, California, USA.

Jeho iniciály jsou IZ. A to je i IS. Inteligence Service. Příjmení Žďárský je od slova Žďár – před chvílí ( v čísle 13 ) jsou uvedené dva příklady tohoto slova. Kromě toho to slovo znamená spáleniště. Místo které bylo vypálené. Jako světlo – O.R. Otmar Reidl, operace Benjamin.  Jeho firma sídlí v Long Beach – L.B. Ludmila a Basil/Vasil, Leonardo da Vinci. A také s malým L – l. Vasil a  Ivan ( Mohorita a Mohorita, Ion a Vasile ( Mota a Marine ) a Václav a Ivan ( Havlovi ) A je to v California. To je anagram slova Floriánka – Kalifornia. Tak asi mohly říkat přítelkyně mé matce když byla poprvé vdaná. Floriánová – Floriánka. Do roku 1945.  V California studoval i Ivan Havel.

15./ – Ladislav Pataki. Narodil se 20.června 1946 v Nové Zámky, Nitra, Československo. Zemřel 5.dubna 2007 v San José, California, United States. Na Wikipedia je hodnocen, jako „nejvýznamnější sportovní vědec, který kdy z Východního bloku emigroval“. Emigroval společně s manželkou a dcerou v roce 1985. Usídlili se v Los Gatos, California. Pracoval jako “ SyberVision Systemś Dierector of Advanced Sport science“  v letech 1985 až 1990. V té době také absolvoval studia na Stanfrod University. V Československu před emigrací získal dva doktoráty na Komenského Universitě v Bratislavě. Jeden v roce 1971, a druhý v roce 1977. Sám byl aktivním sportovcem. Od roku 1974 byl držitelem juniorského rekordu ve vrhačských disciplínách. V šedesátých letech patřil k nejlepším československým koulařům. Jeho osobní rekord ve vrhu koulí patří stále do první desítky nejlepších slovenských výkonů.

Jeho křestní jméno skrývá anagram Vasil a DL. Iniciály jsou L.P. Stejné měl i L.P.  Lubomír Procházka vedoucí oddělení ÚV KSČ ,které měl v zodpovědnosti  SSM a ČSTV – tělovýchovu. Lubomír Procházka byl  odbojář z Druhé světové války v prostoru kde operovala Lužova, Braunova a Steiner-Veselý,  Rada Tří i otcova paradesantní zpravodajská skupina Arap. S otcem se znali. Tento Lubomír Procházka pár let před rokem 1989, zemřel. Pataky se narodil v Nové Zámky. Anglicky New Castle. Narodil se 20.června. To je Moravcovou metodou děleno dvěma 10.června, datum vypálení Lidice. Kromě toho to může být i jako 20.06. i 20.09. A to je datum mezi mým datem narození 19.září a datem narození mého přítele z učení a manžela mé sestry, před chvílí dlouze zmiňovaného Jirky, Jiřího Uhra,  dne 21.září.

Po emigraci se usídlili v Los Gatos. To je česky kočky. Jako ty zase už, v tomto díle, o kousek výše vzpomínané, kočky houslistky. Kromě toho je to i L.G. – EL CHE. Pataki vystudoval Stanford University. S.U. – Sowiet Union, nebo United States. A latinou je to i V.S. iniciály matky mojí manželky a mé manželky také. A je to i Vnitřní Stráž kde sloužil otec, A Vojenské Stavby kde jsem se učil. I Silniční Vojsko kde sloužil otec ke konci jeho vojenské kariéry. Byl skvělý koulař. Bez komentáře.

Pataki jsou i potoky. Třeba ten Tálínský výše uvedený.

16./ – Milan Švec. Pracoval na velvyslanectví ČSSR ve Washingtonu. Byl konzulem. Emigroval v roce 1985. Více informací o něm není uvedeno. Kromě toho ,že jeho křestní jméno v latince je trojzubec a příjmení v ruské azbuce je také trojzubec. Milan byl můj největší přítel ( tedy i Jiřího Uhra, manžela mé sestry ) v letech učení 1968 – 1971 a další Milan pracoval se mnou pracoval na ÚV SSM. Velmi blízce. Jmenoval se příjmením Flanderka. Jako strážmistr Flanderka ze slavného románu Jaroslava Haška. Muž jménem Švec pracoval na mezinárodním oddělení ÚV SSM. Několikrát jsem s ním cestoval do zahraničí. Křestním jménem Karel.  Údajně byl až rok ve vyšetřovací vazbě po revoluci v roce 1989. Důvody neznám. Švec je i Ševc. Tak se jmenoval manžel Nadia Bilaková, dcera Vasila bilaka – Gyula a sestra Dimitrije – Mita – Bilak.. Po revoluci  v roce 1989 byl Ševc předsedou Komunistické strany Slovenska. Ale Milan je i město v Itálii, do které jsem přijel vlakem, na trase Vídeň – Milan ( V.M.) v prosinci roku 1972, ke svému příteli – spolužákovi ze školy v Moskvě. Jmenuje se Vittorio – jako Victoria ( Mullova ).

17./ – Oleg Gordievsky. Oleg Antonovich Gordievsky. Narodil se 10.října 1938 v Moskvě, SSSR. Jeho otec byl důstojníkem NKVD. Oleg zakončil skvěle studia na vysoké škole MGIMO v Moskvě. Naučil se perfektně německy a dánsky, norsky a švédsky. Začal pracovat pro ministerstvo zahraničních věcí SSSR. První jeho práce v zahraničí byla v Německu. V srpnu 1961 začal pracovat v Berlíně. Těsně před dokončením Berlínské zdi. Po roce stráveném v Berlíně se vrátil zpět do SSSR a začal pracovat pro KGB. Pak byl vyslán do Kodaně, Dánsko v roce 1963. A poté ještě jednou. Prostřednictvím DSIS – dánské tajné služby, navázal kontakt s britskou MI6. Jeho cena několikanásobně vzrostla, když přijel v roce 1982 pracovat na velvyslanectví SSSR do Londýna, jako rezident KGB. Jeho význam byl v tom ,že v roce 1983 prokázal, že cvičení Abla Archer 83, není připravováno jako potencionální nukleární úder proti SSSR. Druhá zásluha byla v tom, že jasně označil Michaila Gorbačova, při jeho návštěvě v londýně v prosinci 1984,  jako příštího šéfa sovětských komunistů. Gordievsky byl označen jako spolupracovník Západu, sovětským špiónem v CIA, Aldrich Ames. Gordievsky byl vyzván k návratu do SSSR. I když ho varovali , tak se vrátil. Dne 22. května 1985 se vrátil do Moskvy. Byl vyšetřován v domě KGB za Moskvou, a pro ty účely zdrogován. Vyšetřování bylo ukončeno a on se mohl vrátit ke své rodině v Moskvě. Od té doby Gordievsky chodil denně v 7,30 večer, na jeden domluvený roh ulice Moskvě, s taškou Safeway. Až jednou přišel agent MI6 – kontakt – označený taškou obchodního domu Harrods a jedl tyčinku Mars. Dne 19.července 1985 odcestoval do Vyborgu, kde byl ukryt v britském diplomatickém vozidle Ford Sierra, a převezen do Finska. Odtud odletěl přes Norsko do USA. Jeho manželka, Azerbajdžánka ( Azeri ) Leila, se třemi dětmi byla v té době v Azerbajdžánu. Je uváděn jako plukovník KGB a KGB agent a od roku 1974 jako britský tajný agent SIS/MI6. Jeho kódové jméno bylo Sunbeam. Sluneční paprsek.

Je o něm daleko více informací. Pro můj příběh jsou ale klíčové jen některé. Za prvé je Oleg – L.G. Jako kousek výše uvedené Los Gatos, například ,ale hlavně jako L.G. – EL CHE. Otěčestvo je Antonovič. Antonín je velmi důležité jméno v mém příběhu. 13.června. Antonín z Padovy. kostel na Strossmayerově náměstí. A naše ulice Antonína Sochora a Antonín Liehm, významný představitel emigrace. A Antonín Himl, předseda ČSTV, sportovců, zavražděný KGB v Pekingu v lednu 1988. Tak jako to zkoušeli i se mnou v červnu 1989 také. V Pekingu.A další Antonín, byli prezidenti atd.atd.atd. Narodil se 10.října. A to je Moravcovou metodou, děleno dvěma 5.října. To se narodil Václav Havel. 7.října seskočil do Protektorátu můj otec, 9.října byl „zabit “ Ernesto Che Guevara 11.října se narodil Ivan Havel. Je to i 10.března – 10.03. A to je 31. číslo mého dresu v Meteor Praha se kterým jsem hrál v Brémách ( americká okupační zóna ) kde byl na vojně v 19 století, Fred Engels. V srpnu 1961 byl těsně před dokončením Berlínské zdi v Berlíně. Nyní velmi pozorně sledujte. 11.srpna 1961 schválila Lidová komora NDR usnesení o uzavření hranice. 12.srpna schválila ministerská rada NDR usnesení o nasazení armády na hranici, V noci ze 12 na 13 srpna obsadily jednotky NDR hranici a přerušili spojení se Západním Berlínem. Teprve dne 16.srpna se začala stavět zděná zeď. která tam byla až do října 1989. Celá tato operace měla prý na Gordievsky velký vliv. 11.srpna se narodil Vasil Bilak – Gyula. 12.srpna se narodil můj otec a Jak eš. 13.srpna se narodil Fidel Castro. A 16.srpna je i 19.srpna. A to se narodil generál Stěpan Bunzák. Rozdíl mezi datem narození mého otce a generála Bunzáka je 7 dní. A protože víme, že srpen je i květen tak také víme, že 7.května se narodil Třetí ze Tří králů Ivan Mohorita. Všichni tři z Volové. Události se staly  v roce 1961. A to je jak víme je i 1919 rok narození mého otce a generála Bunzáka. A také je to plánovaný rok 1991. Plánovaný konec SSSR a světového komunismu.

Gordievsky sloužil, jako agent KGB, v Dánsku. Copenhagen. Copen Hagen. C.H. – CHE – EL CHE. Poté byl v Londýně. Vrátil se i přes varování do Moskvy dne 22.května. To je i 22.srpna a to je Moravcovou metodou děleno dvěma i 11.srpen. Narození Vasil Bilak – Gyula.  Byl vyšetřován a izolován. Použili při výslechu drogy. Stejně jako to udělali u mně. Několikrát. Především lidé z mého okruhu nejbližších spolupracovníků před revolucí i po revoluci. Po propuštění chodil na místo srazu s agentem MI6. Na domluvený roh Moskevských ulic. Roh – je i u skotu, Catlett, volů – Volové. Agent MI6 měl tašku obchodního domu Harrods. Har je hebrejsky hora. A je to také podnik společného stravování na Praze 2 – Dvojka. Jediný v Praze a asi i v Československu. Ostatní byly obyčejné Ráj. Omlouvám se Raj. Zbytek slova je Dr.S, tedy Dr.2. Dvojka. Harrods je na ulici Brompton Road. A to je zase B.R. – respektive B.L. – V.L.  Agent měl tyčinku Mars. Což je bůh války ale taky anagram Vasil. Wasil. Odcestoval do Vyborg a odtud do Finska a Norska a USA. Vyborg je také anagram Vasil a dokonce i Basil. Obé je možné. Norsko – Norge  – Norway –  cesta na sever – severní cesta. Hlavní město je Oslo. Osol – slovensky Vosol –  česky Vosel – Vasil.          Vyborg může ,ale také znamenat  Vybor G. Volba G. Tím bylo myšleno co se on rozhodl udělat. Proto Vybor G. Gordievsky volba. Také to ale mohlo znamenat oznámení, že právě G, bude u konce SSSR a světového komunismu. Gorbačov. Volba G.

Manželka se jmenovala Leila. Jako před chvílí popisovaná Leila Miller. Vzpomínáte?  Hebrejsky Noc – Tma, Tuman, Temnota, Taman. Manželka Gordievsky byl Azeri. Tedy z Azer Bajdžánu. A.B. Sestra mojí matky Alena Baranikova, její manžel Antonín Baranikov a jejich děti také. ABBA je severská skupina – Švédská skupina. A na závěr? Jeho “ codename “  jméno bylo Sunbeam. Sluneční paprskek. Světlo. OR v hebrejštině. Otmar Reidl. Operace Benjamin.

18./ – Jurčenko Vitaly Sergeyevich. Narodil se dne 2.května 1936. V roce 1955 nastoupil na základní vojenskou službu k Vojenskému Námořnictvu. Rusky Flot anglicky Navy a španělsky Armada. Jurčenko začal v roce 1959 sloužit u KGB. V roce 1968 byl zapojen do rozvědných operací ve světě. A byl vyslán do Egypta. Jako poradce Sovětského námořnictva – Flot, Navy, Armada,  u Egyptského námořnictva. V roce 1975 poprvé sloužil na velvyslanectví SSSR ve Washingtonu. Po pěti letech služby ve Washingtonu byl povýšen do funkce šéfa oddělení “ K “ na První správě KGB. A stal se prvním zástupcem náčelníka Prvního oddělení – státy USA a Kanada. Byl prvním kdo hovořil s Ronaldem Peltonem, který Sovětům odhalil operaci “ Ivy Bells „. V červenci roku 1985 odjel z Moskvy do Říma, vyšetřovat krádeže v obytném komplexu sovětského velvyslanectví. Ve vile Abamelek. 1.srpna se sešel s představiteli velvyslanectví USA a nabídl jim spolupráci. Převezli ho do Neapole a odtud letecky do Frankfurtu nad Mohanem. A odtud do Washingtonu vojenským letadlem. V USA ho vyslýchal šéf protisovětského oddělení CIA James Aldrige Ames. Který byl již v té době agentem KGB. Který byl odhalen až devět let potom. Jurčenko odhalil CIA jména dvou agentů KGB uvnitř CIA. Byli to Edward Lee Howard a Ronald Pelton. Poté měl ochranu a mohl se s ní volně pohybovat. Dne 2.listopadu 1985 byl s ním příslušník ochrany Thomas Hannah. ( Rusky XAHHAX ). Šli společně do nákupního centra a poté šli spolu na oběd do restaurace “ Au Pied de Cochon „. Jurčenko se zeptal co bude Thomas dělat kdyby utekl. Zda bude střílet. Thomas řekl ,že ne. Že tak to oni tak nedělají,  s defektory. A později po tomto rozhovoru se objevil Jurčenko v komplexu Sovětského velvyslanectví ve Washingtonu. Řekl ,že byl zdrogován a že ho ukryli v budově CIA blízko Frederiksburgu, stát Washington.   4.listopadu se ve velvyslanectví SSSR konala tisková konference. Na ní uvedli, že byl Jurčenko unesen. Zdrogován a za pomoci narkotik vyšetřován. Některé zdroje hovořili o jeho návratu jako o zklamání, protože s ním nechtěla emigrovat jeho milenka, manželka sovětského diplomata v Ottawa, Světlana Dědkova. Po návratu do Moskvy se vrátil Jurčenko do služby v KGB. I když již nezastával žádné významné pozice v jejich struktuře.

Jeho jméno obsahuje už notoricky známé V.S. V angličtině psané jeho příjmení je Yurchenko. Tedy Y není souhláska a tak nás nezajíma. Je tedy V.S.Y. Ale pro nás jen V.S. a to už známe. Vlasta Svoboda matka mojí manželky Vlasta Svoboda. A Vojenské Stavby a Silniční vojsko a Vnitřní Stráž a US a SU. To hlavně pochopitelně. Narodil se 2.května. To je 2.5. a to je také 5.2. A Moravcovou metodou plus dva je to 7.2. A to se narodila právě matka mojí manželky V.S. A kdyby jsme to znovu znásobili dvěma, k čemuž nás Moravec neučil, ale je to zajímavé, tak z toho vyjde 14.2. A to se narodila dcera Alena/ Alice matčiny sestry Aleny/ Alice. A.B. Z Podbaby u Dukly a Koulovi ulice a hotelu International. Atd.  Tisková konference po jeho návratu se uskutečnila 4.listopadu. To je plus dva Moravcovou metodou, 6.listopadu. A to se narodil druhý syn bratra mojí matky, jménem Petr. Ve stejném roce jako já – 1952. Jurčenko byl řešit v červenci 1985 problémy krádeží v bytovém komplexu sovětského velvyslanectví SSSR v Roma -Italy. Komplex se jmenoval Abamelek. To je B.M.L. s K na konci. Jde pravděpodobně o hebrejské Aba Melech – Otec Král. Father The King, Padre el Rey, Atěc Karol. 1.srpna emigroval. To je i 1.května. August a May. Převezli ho do Neapole – Napoli – Naples. Tam sídlí 6.flotila US Navy. US námořnictva. Marine. Armada – španělsky. A odtud do Frankfurtu nad Mohanem. Tam žil v té době můj bratranec a syn bratra mé matky Karel Gebelt. A je tam letiště Hahn. Tak se jmenovala naše babička z Horních Počapel. Po výsleších mohl ven a doprovázel ho Thomas Hannah. Španělé nečtou H a tak je to Anna. Jako moje sestra a Hana/Anna Beneš. A moje prababička z matčiny strany a babička z otcovi strany a otcova druhá manželka Bessarab a Také Anna Mohorita Lemak, která žila od 19.století v USA. – Se jménem Gable v rodokmenu. Thomas není třeba říkat znova znova – Masaryk byl Thomas a jeho partneři v USA v době vzniku Československa. President USA Thomas Wilson a vicepresident Thomas Marshall. S agentem seděl Jurčenko v restauraci “ U prasečí nožky“. Je to můj překlad. Možná to není dokonalé. Ale Cochon byla přezdívka Ernesto Che Guevara na škole. A noha je anglicky LeG. EL CHE. Nebyla to náhoda. Jako nic v mém příběhu.

Jurčenko sloužil u Námořnictva. Víme,že to je rusky Flot. I Plot – spiknutí anglicky. A že byl krátce po Šestidenní válce v Egyptě. Poradcem u Flot. Plot. Proč píšu krátce po šestidenní válce Izrael Egypt ?

Protože Šestidenní válka se uskutečnila mezi 5. a 10. červnem 1967. A trvala 6 dní. A vy víte, že 6.června – s přípravou kdy vyjela výsadková plavidla z Anglického pobřeží už 5.června začalo vylodění Spojenců v Normandii. V roce 1944. A vy co víte ještě víc , víte, že druhé demokratické volby v Československu po pádu komunismu se uskutečnily také 5. a 6. června. V roce 1992 . Co asi nevíte je to ,že Operace Benjamin, protože to byla VOJENSKÁ OPERACE, byla vzájemně s těmito událostmi propojena. A že jejím cílem byl právě konec SSSR a světového komunismu. Jak slíbil v roce 1919, se slzami v očích, president Thomas Wilson ruské důstojnici Marii Leontijevně Bochkarevě  ( B.LM.) ve Washingtonu. Porazit komunismus. A souvislost proč Jurčenko emigroval ? Končí na -ko, jeho příjmení. To znamená ukrajinské příjmení, Ukrajina a když Ukrajina tak trojzubec. Neptun. Sinajský poloostrov má tvar Trojuhelníku – Triangl – Tři sestry.  Jurčenko sám u námořnictva sloužil. U poraženého Egypta, v šestidenní válce byl jako poradce, později,  také u námořnictva. A souvislost těch tří předcházejících dat dohromady ? U nás v domě Antonína Sochora 1391/4 žila s námi společně, ob ( O.B.)  patro pod námi – mezi námi byl jen byt docent Malina ( ne Malinovsky Maršál )  – rodina profesora Hanuš Kafka. Možná si vzpomenete jak jsem vyprávěl, když k nám přišel pan Kafka s manželkou koukat na televizi, kterou jsme měli jako jedni z prvních v domě. Otci ji sehnal tehdy,  ředitel obchodního domu Brouk ( Žuk – Žukov a The Beatles) a Babka ( Granma – loď na které velel Ernesto Che Guevara když jeli z Mexika na Kubu s Fidelem, a Babička Boženy Němcové. B.N. – Benešov ,ale také v naší azbuko-latince B.N. – B.H – VH –  Václav Havel ) na Letné ,který se jmenoval Bomba. Byl to švagr mého kmotra a otcova spolubojovníka, od Ludvíka Svobody, generála Vasil Valo. Bomba byl  bratr  manželky Vasila Valo, Miluše.( Wasil )

Oba manželé Kafkovi měli vytetovaná čísla na ruce. Z koncentračního tábora. Po okupaci Československa Sovětskou armádou emigrovali. Do Německé spolkové republiky. Profesor Kafka, tam, působil v Düsseldorfu. Neodjeli do Izraele proto, jak mi řekla jednou na můj dotaz matka, protože by museli jejich dcery do armády. Tehdy jsem se vlastně poprvé dozvěděl, asi v roce 1969 nebo 1970, že v Izraelské armádě slouží regulérně i dívky. Měli tři dcery. Kateřinu a Zuzanu a Janu. Znal jsem je dobře. A měl jsem je velmi rád. Sestra  s nimi v dětství, ale kamarádila víc. Byli o dost starší než já. Emigrovali tedy po okupaci v roce 1968. Ale dcera Kateřina, nejstarší, se právě vdala a ta s nimi neodešla. A žila s námi v domě dál se svojí rodinou. Její manžel byl velký fanda do detektivek. A půjčoval nám je a já četl všechno, co tehdy v tomto žánru vyšlo. Pokud si dobře vzpomínám jeho otec snad byl velvyslancem Československa v Indii ( Kde jinde, když to byl náš soused ).  Proč ale tak dlouze o jedné rodině profesora, lékaře, který emigroval ? Bylo by dobré kdyby se ti co je moje povídání zajímá doopravdy. podívali teď na mapu. A to na mapu Sinajského poloostrova, který tehdy v roce 1967 , v šestidenní válce, Izrael obsadil. Tam uvidíte zprávu, kterou kromě jiného, a to znovu zdůrazňuji, kromě jiného, protože jedna věc je samotná vojenská Operace, její cíl a smysl. A druhá věc je to že se dá využít i tím jak se naplánuje její termín k přenosu dalších veřejných informací. Válka byla v roce 1967 – A to je rok narození mého otce 1919 a rok plánovaného konce komunismu 1991.

Dcery se jmenovali Jana a Zuzana a Kateřina. Sinaj je Janis, pozpátku. Tedy Jana. Suez je Suzy. Zuzana česky. A nejvyšším bodem Sinai  poloostrova je Hora svaté Kateřiny. Říká se jí Gabal Katrine. Je v místě kde stojí klášter / monastir ( anagram Mohorita ) v jehož zahradě se nachází “ Hořící keř “ ( Burnig bush ) který se zjevil Moisés – Mojžíšovi, když mu předával  Bůh dvě kamenné desky s pěti a pěti – 5 a 5 – přikázáními. Celkem 10. Gabal je také The Gabal – Gebelt. Také je to Havel.  také je to jedna větev – Gable –  rodiny Anna Mohorita Lemak ,která v 19.století emigrovala do USA. I Clark Gable, herec. Jehož první manželka byla Carole Lombardi, jako moje argentinská přítelkyně v Moskvě. Další Sylvia Ashley – Sylvia je Vasil a další Kay Williams – Williams je Wasilly M.  A dcera Judy Lewis. Žid Vasil.

“ Právě sem vyšly izraelské kmeny z otroctví egyptského a tady předal Bůh zákony desatera Mojžíšovi “

Izraelci tehdy poloostrov  – Triangl – obsadili. Včetně Šarm aš Šajch. To jsou v ruštině tři trojzubce. I v Hebrejštině. Včetně, zálivu Akab – baka – vaca – kráva španělsky a hebrejsky para. A Arap otcova skupina za Druhé světové války. Byli až u Ismalíja – Vasilíja. Včetně města El Tor. – to známe dobře. Tor, brána, toro, Turrón, Trojačky, Three, Tree atd. Obsadili město Taba – to je Baťa. Zlín. Kde pracoval před Druhou světovou válkou a za války a po válce Otmar Reidl – Světlo a kůže. Operace Benjamin. Město Ariš – to je Ríša. Tak se jmenuje syn mého přítele Munclingera, který byl také, jako prof.Kafka lékařem na Interní klinice na Karlově náměstí. A také emigroval. A je to také druhý roh Mnichovské radnice na Mariánském náměstí v Mnichově hlavním městě Bavorska ( M.B. ). Na jednom rohu je Meyer ( Mohorita ) prodejna od 19.století, a na druhém prodejna Munzinger ( Munclinger ) ze stejné doby.

A proč to je pravda? Jednou v životě jsem byl jako dítě v ozdravovně. Asi ve třetí třídě jsem nemohl najednou číst. Ležel jsem nějakou dobu na očním ve vojenské nemocnici v Praze ve Střešovicích. Skoro jsem neviděl. Měl jsem tehdy asi sedm dioptrií. Silné brýle.  A poslali mě do ozdravovny. Kam? No přece do ozdravovny Svaté Kateřiny. Na  Vysočinu.  Verchovinu –  Highlands.

A co je úplně nakonec třeba říct. Dosud jsem nezmínil jméno paní Kafkové. Anglicky Madam Kafka. Jmenovala se Gerta. Byla tedy Madame Gerta. M.Gerta. MGRTA.

A že známe z Prahy i Franz Kafka? Franz byl přece náš soused v Horních Počaplech. Hrobník. O tom jsem již psal. Ale dodnes jsem nepsal, že dalším sousedem v té malé vesničce, byl kromě, Štros a Šubrt a s pěti příjmeními shodnými s příjmeními pěti předválečných generálů československé armády – Legionářů –  byl i Mojžíš. Ano žili tam i Mojžíšovi. V době kdy jsme tam jezdívali.

Nemohu si odpustit, když už jsem byl u voleb v roce 1992 jednu poznámku, která souvisí s celým mým povídáním. Znovu opakuji, a říkám, že když to všechno vím já, věděli to i jiní. Na této metodě je zajímavé, že se dá vykládat vždy na několik způsobů. Ale jenom jeden je,  pro tu danou situaci správný. Myslím v případě mého příběhu Operaci Benjamin. Konec SSSR a světového komunismu. Toho jste si už určitě všimli.

Ve volbách v roce 1992. Kandidovaly dvě tehdy čerstvé, úplně nové strany. Dva roky před tím vyhrálo Občanské fórum a Verejnosť proti násiliu. V roce 1992, ve volbách 5. a 6. června ( jako vylodění v Normandi a Šestidenní válka ) vyhrály ODS a HZDS. Proč to všude prohlašuji za začátek opětovného  návratu StB a KGB k moci ? V naší řeči – kterou umí všichni kdo ji pochopí – je ODS i DS a to je i DaS nebo DáK. Rumun – Roman – Róm. A HZDS je ještě výmluvnější. To začínalo s hebrejským členem Ha a k tomu si přidali ZDS – ŽiDáK. HaŽidák. A tak tu byl na světě HaŽiDák  a DáK. Likvidace určené a zcela jasně pro StB a KGB,  pojmenované osoby,  se stala necelý půlrok po pádu SSSR a světového komunismu, tak jako tomu bylo před rokem 1989,  realitou. A trvá to dodnes.

19./ – Mircea Florian. Narodil se dne 5.prosince 1949 v Satu Mare, Romania. Je známý pod jménem Florian din Transylvania. M.A.N.Florian. Je to velmi úspěšný rumunský muzikant, skladatel, producent a organizátor hudby. Ovládá celou řadu hudebních nástrojů. Hrál v celé řadě známých rumunských kapel. Do roku 1967 žil v Satu Mare. Poté studoval a žil v Bukurešti. Studoval na Politehnica University. Cestoval do zahraničí i na Západ. Byl zaměřen proti režimu v Rumunsku. Emigroval v roce 1986, tedy skoro ve 40 letech, když dostal visum do USA. Tam krátce žil a pak žil v NSR. North Rhine – Westphalien, Severní Porýní – Vestfálsko. Ve městech Mettmann, Wuppertal a Düsseldorf. A pokračoval v různých uměleckých profesích. I po pádu komunistického režimu v Rumunsku.

Jmenoval se Mircea Florian. To je jméno mojí matky po první svatbě. Mrs.Florian. Česky prostě Floriánka. Její manžel byl Bohumil Florian. Mircea se narodil  dne 5.prosince. A to je i 5.ledna. To se narodila moje dcera Kateřina. Narodil se v roce 1949 a to se narodila moje sestra Anna. Která měla prvního manžela Bohumila. Otce jejího syna Michala G. M.G. Nechal si říkat Florian din Transylvania. Transylvania, kromě toho, že to obsahuje Tran obsahuje i anagram Vasil. Česky je to Sedmihradsko. Sedm kopců v Římě, Sedm řek v Lisabonu, Sedm komínů v Madridu, Sedm velkých domů –  staveb v Moskvě a Praha 7 – Spartanburg. Kromě toho adresu v ulici Jeruzalémská, do které jsem měl okna z kanceláře na náměstí Maxima Gorkého použil generál František Moravec v dopisu jednomu z komunistických ministrů před svým útěkem do zahraničí. Pochopitelně jako informaci někomu z jeho lidí v okruhu ministra. Jeruzalémská se za Druhé světové války jmenovala Sedmihradská – Transylvánská. A v Pennsylvania, žila Anna Mohorita Lemak.

Florian vyjížděl na západ. Je zajímavé, že emigroval v roce 1986. To je přece i 1989. Rumunská armáda to stihla, také, jako já, všechno,  do konce roku 1989. Operace Benjamin. V emigraci žil ve ve North Rhine Westphalen. Ve městech Mettman a Wüppertal. M.W. Mohorita Vasil Vasilič. A také žil Florian ve městě Düsseldorf. Jako profesor Kafka. Po emigraci, po roce 1968 do NSR.  Rhino je anglicky nosorožec – zvíře se skutečně velkým nosem.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *