Díl XII. Defektoři z Východní Evropy po zahájení Studené války.

1 046 zobrazení
TiskTisk

Služební Průkaz Viktora Ivanoviče Belenko z Wikipedia. Originál je uložen v muzeu CIA ve Washingtonu. Text k fotografii je u defektora v tomto XII. díle. Je to číslo 3.

 

1./ – Jürgen Pahl. Narozen 17.března 1956 v Teuchern, NDR. Je to bývalý německý, fotbalový brankář.  V NDR hrál za Chemie Halle. Emigroval společně s Norbert Nachtweih. Když hráli v NSR v týmu NDR do 21. let. Jürgen hrál od roku 1976 do roku 1987 za Eintracht Frankfurt. A v letech 1987 až 1989 za Caykur Rizespor.

Jeho příjmení je v souhláskách shodné – Pohl –  s nedávno široce a dlouze rozváděným jménem českého autora detektivek, podplukovníka československé armády, který v Zengrova 22, Podbaba, Praha 6. Žil v sousedním bytu se sestrou mojí matky A.B. a její dcerou AB. a manželem A.B. a synem I.B. ( Což vy co si pamatujete víte je vlastně v naší románské – abecedě malé l ( L ) a to je první v této abecedě, takže je to stejně první  jako je A první, v klasické latinské abecedě.) Jürgen Pahl se narodil 17.března a to je den , kdy se narodila dcera jednoho z mých bývalých dvou nevlastních bratrů – dvojčat. A Jürgen se narodil  v roce 1956. A to se narodil před chvílí popsaný syn A.B a A.B. – I.B. – ten se narodil ve stejném roce jako Jürgen Pahl. 17.březen je i 17.říjen a to je 17.10. – a to je mém příběhu klíčové datum. 1115. 1775 – rok založení US Army a US Marine. Založení Vincent firmy v Katalánsku – zahájení výroby Turrón a v roce 1770, zahájení výroby „xocolate de piedra“.

Jürgen hrál před emigrací za Chemie Halle. Iniciály jsou CH. Tedy CHE – EL CHE. Po emigraci hrál  za Eintrach Frankfurt. Ve stejné době, kdy ve Frankfurtu žil můj bratranec Karel Gebelt – The Havel, v emigraci. A nakonec hrál za Caykur Riezspor. Iniciály jsou C.R. – naše známé Carpathian Ruthenia , odkud byl můj otec a i IMohorita avan Stepan Michal Bunzak – Tři králové z Volové. Ale hlavně je to Churchill a Roosvelt. A je to i Czechoslovak Republic. A v našem klíčí i C.L. – EL CHE. Kromě toho první slovo z tohoto názvu posledního klubu za který Jürgen hrál je Caykur – C kur. A babička, moje a bratrance Karel Gebelt byl Hahn. Tedy Kur.

Někdy v posledních letech základní školy, jsem projevil zájem být fotbalovým brankářem. požádal jsem otce, zdali bych nemohl zkusit štěstí v Dukla Praha. Byl jsem pozván na nějaké společné výběrové řízení do areálu Dukla Praha do Podbaby. Hned u hotelu International i nedaleko Zengrovi a Koulovi a Čínské a Zelené ulice ( všechny mají souvislost s mým příběhem). Tam byl přítomen plk.Ivan Mohorita docent z FTVS, původem z Volové a Carpathien Ruthenia. Otec tam šel se mnou. A po celém tom testu a zkoušení mi oba Mohority ( tak se říká množné číslo v C.R. ) oznámili, že se na fotbalového brankáře nehodím. Jasně a stručně. A já s tím neměl problém. Jako i s jinými již dříve v mém příběhu vzpomínaných příbězích o tenisu na Spartě na Letné, basketbalu na Spartě na Letné, hokeji v ČLTK Motorlet, vzpírání U Studánky ( US – SU – VS – SV ) v Rudé hvězdě u Pavláska.

2./ – Norbert Nachtweih. Narodil se 4.června 1957 v Sangerhausen v NDR. Emigroval do NSR společně s předcházejícím Jürgen Pahl. Jako junior hrál za Motor Sangerhausen a Traktor Polleben a MK Eisleben. A před emigrací hrál za Chemie Halle. Po emigraci hrál za Eintracht Frankfurt v letech 1976 až 1982. Poté hrál za Bayern Mnichov, v letech 1982 – 1989. Od roku 1989 do roku 1991 hrál za Cannes.( Kde začínal právě svojí hvězdnou kariéru dnešní trenér Real Madrid Zidanu Zidane).

Jeho křestní jméno je překládáno do češtiny jako “ Slavný seveřan“ nebo “ Světlo severu “ anebo “ Polární záře „. Jeho jmenovec – Svatý Norbert se narodil v Xantenu, u Wesel, v oblasti Kolína nad Rýnem. Zemřel v Magdeburgu , Germany. Jeho svátek je 6.června. Tedy potvrzení metody Moravce. Norbert se narodil 4.června a Norbert je svátek 6.června. Dva dny rozdíl. Ostatky svatého Norberta jsou uloženy v Praze, ve Strahovském klášteře. Při jejich přepravě pomáhal Albrecht z Valdštejna. Jeden z pěti českých Maršálů v dějinách vůbec. A jménem Albrecht což je i Albert. Svatý Norbert byl zakladatelem premostrátského řádu, založeného na řeholi svatého Augustina. V mém příběhu to tedy znamená především ve výkladu jména – světlo – záře – O.R. Otmar Reidl a Operace Benjamin a září. Narodil se v místě X. A to je Che – El Che. A je to ve Wesel – Wasil. A je to u Kolína nad Rýnem. U Kolína nad Labem měl seskočit Otmar Reidl. Ale byl „omylem“ vysazen u Innsbruck. Svatý Norbert zemřel v Magderburgu Germany – M.G. velmi známe iniciály v mém příběhu. A založil řád na řeholi svatého Augustýna. Můj otec a mnoho dalších v příběhu Operace Benjamin jsou Augustýni – narozeni v srpnu. Nebo „Auguste parade“ v Bristol. Strahovský klášter je místem jeho odpočinku. Slovo klášter je v mnoha a mnoha jazycích Monastir, Monasterio. A to je anagram Mohorita. A jako jediný ze svatých je zobrazován s monstrancí. Monstrance – anagram Mohorita. Monstrance je latinsky monstrare – předvádět, demonstrovat. Jeho příjmení znamená v češtině, jako jedno slovo, „noční vysvěcení“. Tedy v temnotě, mlze, tumanu. V noci vysvěcení. Jako dvě slova to znamená i Svatá noc.

Na Strahově jsem rok pracoval. První rok učení jsme měli dílny učebního oboru automechanik Vojenských staveb v šatnách Strahovského stadiónu u Brány borců. Sokolů.

Za první klub za který Norbert hrál byl v jeho rodném městě byl Motor Sangerhausen. V jeho rodném městě se nachází největší Rosárium, sbírka růžových keřů na světě. A samozřejmě že si vzpomínáte, že Ernesto Che Guevara se narodil v argentinské provincii Rosario. A víte ,že Motor je v angličtině Engine ale také Machine. Kromě toho aby byla jasná spojitost se španělsky mluvící zemí – Argentinou, je Sanger anagram Sangre. A to je španělsky krev – blood, anglicky. A u motorů jsou mechanici. Nejlépe pak automechanik. Motor má na konci OR.

V blízkosti rodného města fotbalisty se nachází  „The Barbarossa Cave ( German : Barbarossahöhle) is an anhydrite cave ( gypsum cave) in the Kyffhauser Hills near Tottleben in the east German state of  Thuringia.“ Wikipedia.

Ve městě působil, v 16. století i klášter Augustiánů. A jsou v něm tři kostely. Jeden svaté Marie. Jako moje babička Hahn z H.P. a druhé jméno mojí sestry Anna – Marie. A moje manželka Svoboda Vlasta, se narodila v den velkého svátku katolické církve, Neposkvrněného početí Panny Marie, 8.prosince. Což je Moravcovou metodou minus dva 6.prosince a to je svatý Mikuláš – Nikolaj – Nikola. Náš syn. A vy už víte, že anglicky je Panna Marie – Virgin Mary – V.M. Druhý kostel ve městě je svatého Jakuba. Jakobkirche v němčině. Jako Jakov, Yakob, Yacob, James, Jimmy, Jacques, Jakub, Kuba, Santiago, Iago, Diego atd. A třetí je kostel svatého Ulricha. Kolega Ulrich seděl ve vedlejší kanceláři, když jsem úplně poprvé přišel na Dvojku. OV SSM Praha 2, na náměstí Míru ,Vinohrady. A byl tam ještě Wurm, Lemak, Tůma – toho nahradil Ulmajer.

Druhý klub za který hrál, byl Traktor Polleben. Nachází se tam čtyři kostely. Starý kostel Štěpána a nový kostel Štěpána – jako Štěpán Miroslav a  Stěpan – Štěpán Michal Bunzák. Kostel svatého Johanese. Jako Johanes, poslední ministr zahraničí Československa před pádem totality, a jako Johanes poslední mezinárodní tajemník ÚV SSM před pádem totality. A kostel svatého Pankráce. Což je jeden ze Tří „Ledových mužů“. A známá pražská Pankrácká věznice. Traktor má na konci OR. A kromě toho je Polleben jako zkomolenina Polabí. Kde jsou Horní Počaply a Ústí nad Labem – z mého příběhu.

Norbert Nachtweih hrál dále, za MK Eisleben. Eisleben je město kde se narodil a zemřel Martin Luther. M.L. – Mohoritová Ludmila.Přezdívá se mu Lutherstadt. Byl hlavním městem Mansfelder Land. Zase M.L. A moje kolegyně v Praze na MV SSM v letech před školou v Moskvě a krátce po ní, která se příjmením jmenovala Mansfeld -ová. Městem protéká řeka, která se jmenuje německy Böse Sieben. To je v angličtině „Evil seven“. A v češtině Sedm ďáblů. šlo asi o to ,že přítoky řeky způsobovali velké povodně. Ale pro můj příběh je důležitých Sedm –  Sedm ďáblů – jako sedm vršků v Římě, sedm řek v Lisabonu, sedm Stalinových domů v Moskvě, sedm komínů v Madridu a nakonec Praha 7. Kde jsem žil i s otcem i s matkou a sestrou a kde žil bratr matky Karel Gebelt s rodinou.

Poté hrál za Chemie Halle – CH – CHE – EL CHE. A v emigraci hrál za Eintrach Frankfurt, kde žil v té době můj bratranec Karel Gebelt, původně z Prahy 7. Poté za Bayern Mnichov, Germany. To je v našem klíči, když postavíme ruské písmeno G – Germany na hlavu,  B.M.L. Základní klíč příběhu. A nakonec hrál v roce 1989 až 1990 za Cannes. Tam probíhá slavný filmový festival který byl založený 20.září 1946. 20.září je datum mezi mým datem narození 19.září a 21.září, dnem narození mého přítele,spolužáka, poté manžela mé sestry Anna. Který zemřel koncem sedmdesátých let, v nemocnici v Ústí nad Labem.

3./ – Viktor Ivanovich Belenko. Narodil se dne 15.února 1947 v Nalčiku v SSSR. Když mu byli dva roky, rodiče se rozvedli. V roce 1965 ukončil střední školu s oceněním stříbrnou medailí. Pracoval v Omsku Studoval jeden semestr medicíny. Byl členem aeroklubu DOSAF. V roce 1967 byl přijat do Armaviského vyššího leteckého učiliště pro piloty. Studium ukončil v roce 1971 a začal pracovat v Stavropolském vyšším odborné leteckém učilišti pilotů. V roce 1975 byl přeložen na Dálný Východ. Tam se stal pilotem v 530 stíhacím pluku, 23 divize, 11 samostatné armády Protivzdušné ochrany státu – rusky PVO. Místo kde byl,  se nazývalo Čugujevskij rajón Přímořského kraje. Létal s MiG – 25P.. 6.září 1976 v 6:45 vyletěl Belenko z letiště Sokolovka. V 9:15 minut jim na letiště japonské rádio předalo zprávu, že letadlo MiG- 25P, s číslem 31, pilotované pilotem Belenko přistálo na letišti Chakadate – Hakadote, ostrov Chokaidó – Hókaidó. Belenko plánoval přistát na letišti Titose, ale neměl dostatek paliva. Proto přistál na Chakodate – Hakadote. Letadlo bylo rozebráno, zadokumentováno americkými a japonskými  odborníky a vráceno dne 15.listopadu do SSSR. 28.září se v Moskvě uskutečnila tisková konference na kterou byla pozvána manželka Belenko a jeho macecha a ty ho vyzývaly k návratu do vlasti. Také ministr Andrej Gromyko požadoval od svého protějšku v Japonsku Deentaro Kosaka aby vrátili i letadlo i pilota zpět do SSSR. O to samé se snažil velvyslanec SSSR v Japonsku Polanský. Dne 19.září nazval ředitel CIA George Bush tuto událost „sběhnutím“ – defekcí. Ještě 5.října obdržel předseda výboru Komise pro bezpečnost a spolupráci v Evropě Dante Fascell dopis od manželky a macechy, aby pomohl k návratu Belenko do SSSR. Ale již 9.září , před tím , získal Belenko povolení k pobytu v USA. A v roce 1980 , podepsal 14.října  president Jimmy Carter „Private Law“ na základě rozhodnutí kongresu USA S 2961 o udělení občanství USA Belenko. Podle zákona číslo 96 – 62. Poté Belenko pracoval jako inženýr v aero kosmické technice, a byl konsultantem vojenského letectva USA. Služební průkaz SSSR, Belenko ( v ůvodu kapitoly je jeho fotografie z Wikipedia ) a letový řád z letu – emigrace – do Japonska je uložen v muzeu CIA ve Washingtonu. Belenko se v USA oženil s Coral, učitelkou hudby z North Dakota. Měli dva syny Toma a Paula. Později se rozvedl. S manželkou v SSSR, se kterou měl také syna se nikdy nerozvedl. V SSSR byly pravidelně rozšiřovány teorie a příběhy o tom jak byl Belenko v USA zabit při autonehodě, nebo že byl vrácen do SSSR a popraven. Nebo podobné příběhy jeho, pro SSSR „spravedlivého konce“.

Jeho jméno je Viktor Ivanovich. V a I. Stejně jako Ioan Mota a Vasile Marin. Jako Vasil a Ivan Mohorita a jako Václav a Ivan Havel. Příjmení je Belenko.  Bílá. Jako krycí jméno velitele, otcova výsadku ARAP, za Druhé světové války do Protektorátu. A jako ulice přetínající ulici Antonína Sochora a táhnoucí se od nábřeží kapitána Otakara Jaroše, přes Strossmayerovo náměstí k Výstavišti. Bělského – přejmenovaná po Druhé světové válce na Dukelských hrdinů. A jeho příjmení končí, na koncovku ukrajinských jmen – ko.

Viktor Ivanovich se narodil v roce 1947. A to je po našem i 1919 – rok narození mého otce  a 1991 konec SSSR a světového komunismu. Narodil se dne 15.února. A 15.únor je i 15.listopad – druhý měsíc od konce roku. 1511 – 1115 – 1775 – rok založení US Army a US Marine.  A Moravcovou metodou plus dva je to i 17.listopad. A ještě k tomu je může být 15.listopad i 12.listopad a to byla, v tento den v roce 1989, svatořečena Anežka česká – Klariska – Santa Clara. A v ten samý den, skončila moje Celostátní konference v pražské Lucerně. Školu ukončil se stříbrnou medailí. Tedy ve sportu, přeneseně je to Druhé místo. Studoval jeden semestr medicínu. Jako Ernesto Che Guevara, který ale studia dokončil a stal se doktorem. Byl členem klubu DOSAF.  DOSAF byla společenská organiuace v SSSR, stejného zaměření jako u nás Svazarm – Svaz pro spolupráci s armádou. Přibližně za rok po útěku – sběhnutí Belenko, jsem byl v Moskvě “ cvičen “ na trenažéru na letišti Šeremetěvo, předsedou organizace DOSAF, Maršálem Pokryškinem. Trojnásobným hrdinou SSSR. Který za Druhé světové války bojoval s německou Luftwafe v americkém letounu značky Bell. Bell – enko. A vy víte, že Bell byla i společnost skotského vynálezce telefonu, prodaná americké společnosti ATT. A víte že v číselné podobě je  ATT  je stejné jako LEE/ lee – 199. Moje datum narození. 19.9. A rok 1909 Rok narození prvního manžela mojí matky, založení Tel Aviv a rok svatby Ben eš s Hanou/ Annou u svaté Ludmily na náměstí Míru, Vinohrady Praha 2. Dvojka. A když se podíváte na fotografii z vystoupení amerického presidenta George Bushe v Praze na Václavském náměstí, v roce 1990, tak má vedle mikrofonu postavený  Bell. Dar který přivezl. Ani nevím kde se tento dar, dnes, nachází.

Studoval Armavirské vojenské letecké učiliště pro piloty. Město Armavir se nachází na “ left bank of Kuban River“. Na levém břehu řeky Kuban. Kuban se jmenuje řeka. Je to jako občan Kuby. Kuba, Jakov, Yakov, Jakub, Santiago, James atd.. A právě jméno James bude za chvíli ještě velmi důležité. Stejně jako Bush. Samotný název města je Armavir – a první slabika je Arma – Army. Armáda. Po ukončení této školy nastoupil Belenko do podobné školy ale jako letecký instruktor. Do Stavropolského leteckého učiliště. A pravě ve Stavropolu zahájil svoji politickou kariéru M.G. Michail Gorbačov. Stav RO pol. G OR bačov. Dvakrát OR – Otmar Reidl Operace Benjamin.

Belenko poté sloužil V 530 stíhacím pluku, 23 divize, 11 samostatné armády na Dálném východě, v Čugujevsk. Kde působil v letech před revolucí v roce 1917, 11. regiment Hulánů, carské armády.  Číslo pluku je 530. A to víme, že je 35 – 1115 – 1775 – rok založení US Army a US Marine. Stejné je to i s 23 divizí. To je také 35.  A 11. armáda je i 1 a 1 a to je DVĚ. Dvojka. Létal tam na letouni MiG 25P. M.G. jsou iniciály jak Maxim gorkij, Mladá Garda,  Michail Gorbačov, tak i syn mé sestry Michal Hrubý/Grubý. A 25 P. Když ruské P postavíme na hlavu tak je zněj U a to je iv latině V. Tedy jeho letadlo bylo 25V. Stejně jako číslo ročníku Vysoké školy politické ve Vokovicích kam jsem nastoupil v roce 1978. Dva roky po sběhnutí- defekci Belenko. Vy si určitě pamatujete, již několikrát vzpomínanou hysterii. okolo tohoto mého odchodu do školy. Kapkova/Vítova parta v Praze – Štěpán, Šlouf, Šutka, Franc, Randák, dělali všechno možné abych právě do tohoto ročníku nenastoupil.

6.září 1976, v 6:45 odletěl Belenko s MiG 25P z letiště Sokolovka. 6. září je krát 2, 12.září. A to se narodil syn mé sestry Michal G. Belenko odletěl z letiště Sokolovka. Jako Sokolovo, kde bojovala československá armáda Ludvíka Svobody, Jako Sokol – Tyrš, kde v Tyršově domě učil a pracoval Ivan Mohorita, jako Sokolové na Strahově, kde jsem se učil já. Ale i jako SKL – X – L – LX – EL CHE. Bylo to v roce 1976. A to je zase i 1947 i 1919 a 1991. Letadlo bylo rozebráno a zadokumentováno a vráceno do SSSR. 15.listopadu. A to je Moravcovou matodou jak už dobře víte, plus dva 17.listopadu. Nebo je to i 12.listopadu a to byla svatořečena Anežka Česká a končila Celostátní konference SSM v pražské Lucerně, v roce 1989.

Dne 19.září, nazval ředitel CIA George Bush tuto událost sběhnutím. Defekcí. Ten samý Bush, kterého jsem před chvílí vzpomínal na Václavském náměstí v Praze, v listopadu 1990. 19.září je moje datum narození. Ale i ATT a LEE/ lee.

28.října byla svolána v Moskvě tisková konference na které hovořily manželka Belenko a jeho macecha.Podíváte li se pozorně na datum, kdy mu byl vydán služební průkaz , v začátku této kapitoly, tak můžete vidět stejný den, ale pochopitelně dřívějšího roku. 28.října. Rok založení C.R. V roce 1918. Czechosolovak Republic – Carpathian Ruthenia – Roosvelt -Churchill.  A Moravcovou metodou, děleno dvěma, je to 14.října, a to je datum generální stávky v roce 1918. Jmenuje se tak náměstí 14.října na Smíchově, Praha 5. Kde stojí kostel svatého Václava a dům – památka Portheimka – anagram Mohoritka L.

Zákon o získání amerického  občanství Belenko, podepsal president Jimmy Carter dne 14.října. A jmenoval se Jimmy. Což je James – , Jacob, Jakub, Jakov, Yakov, Santiago ,Iago atd. Belenko učil létat ve Stavropolském učilišti na břehu řeky Kuban. Kde zahájil svoji kariéru Michail Gorbačov – Stavropol.

Belenko se znovu v USA oženil a měl syny Tom a Paul. Tom je Thomas, jako president USA Wilson a vicepresident USA Marshall a president C.R. Masyryk v době a po První světové válce. Ten Wilson který slíbil se slzami v očích první ženské velitelce v Bíllé ruské armádě, že pomohou Rusku zbavit se komunismu. Druhý syn byl Paul. Jako francouzská společnost Paul založená v roce 1889.

Vraťme se, ale ještě na chvíli k jeho služebnímu průkazu, který je uložen v muzeu CIA ve Washingtonu. A nahoře, v úvodu k tomuto dílu je jeho fotografie, převzatá z Wikipedia. Číslo legitimace je 070808. Uděláme li z toho datum, bez nul,  tak je to 18.8. A to Moravcovou metodou je, minus dva i 16.8. a to je i 19.8. A to se narodil v C.R. generál Stepan Michal Bunzak. Který odvedl otce do SSSR v roce 1939. Atd.

A to nejlepší nakonec, se říká. V pravém rohu dole, si všimněte ve druhém řádku odspodu podpis odpovědné osoby. Je tam příjmení Trofimov. Plukovník Trofimov. Tak se také jmenoval – Trofimov – nástupce Artamonova ( Podnik Artamonovových kniha Maxima Gorkého)  na družebním Leningradském obvodě Moskvy, naší Dvojky v Praze. Tam co je MAI a letiště Šeremetěvo, kde mi Maršál Pokryškin dával lekci z pilotování velkého ale doopravdy velkého letadla.  Koncem sedmdesátých let. Tedy několik let po zběhnutí Belenko na západ.

4./ – Viktor Lvovich Korchnoi. Narodil se 23. března 1931, v Leningradu, SSSR. Zemřel 6.června 2016 ve Wohlen, Švýcarsko. Je to ruský šachista a spisovatel. Jeho matka byla Židovka – Zelda Gershevna Azbel, byla dcera pianisty a pedagoga z Leningradské hudební konzervatoře. Jeho otec Lev Merkuryevich Korchnoi byl technik – inženýr a pracoval v továrně na sladkosti. Jeho rodiče přišli do Leningradu v roce 1928. Matka z Borispol a otec z Melitopol. Po jejich rozvodu žil Viktor s matkou do roku 1935, poté s otcem a jeho matkou. A ještě později s jeho adoptivní matkou Roza Abramovna Fridman. Která ho vychovávala po smrti otce při obléhání Leningradu. Viktor absolvoval Leningradskou Státní Universitu, obor historie. Šachy hrál od pěti let. Byl členem klubu v Leningradském paláci pionýrů. trénoval ho Abram Model, Andrej Batuyev a Vladimir Zak. V roce 1947 vyhrál Korchnoi Mistrovství SSSR Juniorů v Leningradu. Celkem čtyřikrát vyhrál mistrovství SSSR v šachu. V Leningradu v roce 1960, v Jerevanu 1962, v Kyjevě v 1964-65 a v Rize – Riga, v roce 1970. Hrál s takovými mistry jako byly – Fisher, Tigran Petrosjan, Michail Tal, Boris Spaskij, Michail Botvinik, Anatoly Karpov a  Gyula z Maďarska. Viktor Korchnoi emigroval do Holandska v roce 1976. A od roku 1978 měl občanství Švýcarska, kde také od toho roku žil.

Viktor Lvovich Korchnoi je iniciálymi . V.L.K. – české slovo Vlk. Anglicky Wolf. Jako první slabika ve slově Wolfram, skupina z Londýna operující s otcovou skupinou ARAP v Moravských Beskydech v průběhu Druhé světové války. Druhá slabika je Ram – z angličtiny přeloženo je Beran. Jako matka mého otce za svobodna – Baran -ová a sestra matky provdaná Baranik – ova. Korchnoi se narodil 23.03. A to je Moravcovou metodou i , bez dvou 21.03. Americkým psaním dat je to 03.21. A čteno pozpátku je to datum narození Vasily Džugašvili 21.03. a moje rodní číslo 123. Iniciály jména jeho otce jsou L.M.K. – jako příjmení Lemak. Který se mnou pracoval na OV SSM Praha 2 – Dvojce na náměstí míru, vinohrady. Ale také jako jméno emigrantky z C.R. – Carpathien Ruthenia do USA v 19.století Anna Mohorita Lemak. Je to izkratka KLM, jméno holandské společnosti se kterou odlétala Moravcova Dvojka v březnu 1939 do Londýna. A Korchnoi emigroval v roce 1976 do Holandska. L.K.M. je i KLíMa. Tak se jmenoval můj spolupracovník na ÚV SSM – tajemník ÚV SSM, kterého jsem příjmal do zaměstnání v roce 1988/89. Křestním jménem byl Stanislav – jen tak na okraj. A L.K.K. – je i MaLiK  – Malík. A tak se jmenoval můj československý spolužák ze školy v Moskvě. Je vidět na nedávno zveřejněné tady na webu fotografii ,z návštěvy zahraniční fakulty Komsomolské školy v Moskvě  u Tamanské divize. Malík byl důstojník ČSLA a byl vedoucím naší studijní skupiny. Jménem Ivan. Tedy I.M. – Military Inteligence.

Otec šachisty Korchnoi  byl jménem po otci Merkuryevich. Generál  Moravec chystal v Londýně Operaci Mercury. Ta se nakonec neuskutečnila. Za to ale o mnoho let později zahájil president USA Eisenhover Proyct Mercury. Oficiálně byl zahájen 7.října 1958 a veřejně oznámen 17.prosince 1958. Zvaný Mercury 7.  A vy už určitě vzpomínáte, co všechno bylo v mém příběhu “ 7 „. „Sedm dáblů“  – řek, z popisu v dnešním čísle dvě u Norberta Nachtweich , sedm vršků v Římě, sedm řek v Lisabonu, sedm komínů v Madridu, sedm Stalinových mrakodrapů v Moskvě a Praha 7 – Spartanburg.

Rodiče šachisty přišli do Leningradu v roce 1928. Matka z Borispol. Otec z Melitopol.  B.M. – V.M. Vasil Mohorita. A  v roce  1928 se narodil v argentinské provincii Rosario Ernesto Che Guevara. Šachista Korchnoi se narodil v roce 1931. A to je naše číslo popisné domu v ulici Antonína Sochora 1391. A v roce 1913 se narodil Augustýn Husák a v roce 1931 Boris Jelcin.

Jeho prvními trenéry v Leningradském domě pionýrů byly Model, jako Maršál Model z německého Wermachtu, Batueyv, jako Baťa – rusky otec, ale i jako Batov – Zlín, a třetí byl Zak. Jako můj spolupracovník na ÚV SSM, kterého jsem odmítl přijmout do pracovního poměru dokud nedokončí vysokou školu. Nechtěl dostudovat. Ale jeho chtíč pracovat se mnou byl tak velký, že školu ukončil a já jsem ho tedy přijal. Kromě toho je místo kde začal svoje šachové úspěchy Korchnoi zváno palác. Jako Palacký a hlavně jako Paleček. Generál Paleček. Pravá ruka generála Moravce z Dvojky. V roce 1948 byl plukovník Karel Paleček ustanoven do funkce velitele výsadkového vojska československé armády a jmenován brigádním generálem. Jedním z jeho velitelů, byl tehdy generál Stepan Michal Bunzák.

Mezi jména jeho soupeřů si všimněte jména Gyula. Maďarský šachista. Tak se jmenoval původně příjmením, Vasil Bilak. A tak se také jmenovala, ale křestním jménem, moje přítelkyně, primabalerína z Taškentského národního divadla, v Novosibirsku

5./ – Youri Aleksandrovich Egorov. V češtině Jurij Alexandrovič Jegorov. Narodil se 24. května 1954 v Kazani. Studoval hudbu na Kazaňské Konzervatoři. Od 6 do 17 let. Jeho učitelkou byla i Irinna Dubinina bývalá žačka Jakov Zak. Ve věku 17 let , v roce 1971, získal Jegorov 4.cenu na soutěži Marguerite Long – Jacques Thibaud. Poté studoval moskevskou konzervatoř s Jakov Zak. Jegorov studoval konzervatoř 6 let. V roce 1974 vyhrál bronzovou medaili na soutěži Čajkovského v Moskvě. V roce 1975 byl třetí na soutěži „Queen Elisabeth International Belgium“. Ze SSSR emigroval v roce 1976, když byl na turné v Itálii a odtud odcestoval do Amsterdamu, kde se setkal s Jan Brouwer ( 1947 – 1988 ), jeho dlouholetého partnera. V roce 1977 se zúčastnil Van Cliburn soutěže ve Forth Worth, Texas. Když se nedostal do finále, výbor soutěže Cliburn spolu s Beverly Taylor Smith a Maxim Gershunoff, zorganizovali ad „hoc výbor“ a  vybrali 10 000 dolarů aby zasponzorovali jeho vystoupení v New Yorku.  Gershunoff jako Jegorovův americký manager uvedl jeho debut v Alice Tully Hall v Lincoln Centrum dne 23.ledna 1978. V červenci 1978, vybral Jegorova „Musical America Magazine“  hudebníkem roku. Jeho debut v Carnegi Hall se uskutečnil 16.prosince 1978. V The New York Times, napsal tehdy Harold C.Schonberg skvělou recenzi. Jegorov zemřel v jeho domě v Amsterdamu, pravděpodobně na komplikace spojené s AIDS. Bylo to 16.dubna 1988. Byl pochován do hrobu k jeho příteli Jan Brouwer na Dreihuis Velsen Crematorium, Dreihuis, Noord- Holland, Netherlands.

Narodil se 24.května. To je i 24. srpna. A Moravcovou metodou děleno dvěma je to 12.srpen. A to se narodil můj otec a Jak eš. Den před nimi Vasil Bilak a den po nich Fidel Castro – Kuba. Jeho učitelka byla žačka jeho pozdějšího učitele Jakov Zak. Jakov byl moskevský vojenský instruktor mého otce v roce 1944. Jmenoval se tak i syn Stalina a je to i Jakovlev, Jacob, Jacques, James, Jimmy, Santiago, Iago, Diego atd. Zak byl, v předcházejícím 3. popisu Korčného popsaném podrobně můj spolupracovník na ÚV SSM. Který se o místo ucházel s nápadnou nenormální aktivitou. Jegorov získal cenu na soutěži Marguerite Long – M.L. A Marguerite je anagram Mogorita – Mohorita. A Long – správně Lang, si nechával říkat, velitel naší dětské odbojové skupiny na nádraží Bubny. Druhé jméno  v názvu soutěže je James a to je zase Yakov, Jacob, Jakov James, Santiago a Kuba atd. V roce 1977 se zúčastnil soutěže ve Forth Worth, Texas. Worth je anagram Mohorita. A Texas má podobnou vlajku jako Chile – EL CHE. Výbor soutěže mu pomáhal vybrat peníze. Dělala to Beverly Taylor Smith – Taylor je krejčí, jako Vasil Bilak, a Smith je kovář, jako Šmíd. Třeba jako Šmíd co měl zahynout na Národní třídě.  Iniciály jeho manažera jsou Maxim Gershunoff. M.G. Jako Maxim Gorkij, syn mé sestry Michal G. Mladá Garda a Michail Gorbačov. Příjmení manažera Gershunoff je nápadně podobné příjmení Gercen/Gerzen –   Gershun. V jehož domě zřídil Maxim Gorkij v Moskvě Literární institut.( Rodiče Gerzena byli matka Haag – jako hlavní město Holandska a byla ze Stuttgartu, hlavního města Baden Wirtemberg a otec byl příjmením Jakovlev. ) Jegorov měl  debut v New Yorku ( Dříve New Amsterdam ) v Alicia Tully Hall. Alicia je česky Alena ( Alenka v říši divů ) A jmenovala se tak svým jménem moje přítelkyně ve škole v Moskvě. Byla z Argentiny. Z Buenos Aires. B.A. Stejné iniciály, jako sestry mojí matky byly iniciály jména –  B.A. Baraniková Alena. Toto vystoupení bylo dne 23.ledna. Na den Sovětské armády. Vzpomínka na bitvu u Pskova a Narvy. P a N. V naší latinko-azbuka řeči P.H. H.P. jako Horní Počaply a Horní Počernice. Ale také je to 01.23. a to je datum narození Vasilly Stalin a moje rodné číslo.

Debut Jegorova v Carnegie Hall se uskutečnil 16.prosince. A to je Moravcovou metodou děleno dvě i 8.prosinec. a to se narodila moje manželka vlasta Svoboda. A také je 16.prosinec i 16.leden. A tam je to Moravcovou metodou děleno dvěma, 8.leden. Datum svatby mých rodičů. Recenzi na teno koncert psal Harold C.S. Harold jako Harold Lloyd – Benjamin Lloyd Marine- B.ML. a iniciály C.S. Tedy hebrejsky Ha X. Ha Che. Se španělským členem EL místo hebrejského Ha je to EL CHE.

Jegorov zemřel v Amsterdamu. 16.dubna. A to je i 16.září a to je i 19.září. Moje datum narození. A 1909, rok narození prvního manžela mojí matky, rok svatby Ben eš s Hanou/Annou ve svaté Ludmile na náměstí Míru na Vinohradech. A rok založení Tel Aviv. Jegorov byl pochován do hrobu v Dreihuis. Dr.Huise. Hus – Husák. A ještě jednou je to v adrese uvedeno Dreihuise. A je tam i Velsen. – Veselin/ Vasilin Dr.Huise. V Holandsku, Nizozemí.

Velmi zajímavý je seznam jeho nahrávek uveřejněný na Wikipedii. Jsou tam zveřejněny jeho nahrávky. Kde je nahrával a jaká jsou jejich identifikační čísla. Jsou od roku 1978 až do roku 1988. Vyjde to na A4, na celkem pět stránek. Jde asi o přibližně devadesát záznamů o jeho aktivitách v nahrávacích studiích na celém světě. Co je na tom tak zajímavého? Je to celkem 9 nahrávek v nahrávacím studiu v Londýně. Studio EMI. Které bylo v roce 1970 přejmenováno na Studio Abbey Road. Podle gramofonové desky Abbey Road od britské skupiny Beatles. Z těchto devíti nahrávek v tomto studiu je to celkem 4x Chopin ( Šopén ) 2x Mozart, 2x Schumann a jednou Beethoven. A jen tři z těchto nahrávek jsou doprovázeny Filharmonickým orchestrem. Poprvé je to v roce 1982, Philmarnoia Orchestra, conductor Wolfgang Sawallisch, nahrávka Piano concerto No 5 in E – flat major, Op.73 “ Emperor“. Podruhé je to v roce 1985, Philharmonia Orchestra, conductor Wolfgang Sawallisch, nahrávka Mozart, Piano Concerto No 17 in G Major, KV 453. A po třetí je to také v roce 1985, Mozart, Philharmonia Orchestra, conductor Wolfgang Sawallisch, Piano Concerto Né 20 in D minor, KV 466.

Co mě na tom zaujalo? Především to, že v roce 1982 je Emperor – Beethoven. A dirigentem je Wolfgang – jako Wolfgang Amadeus Mozart. Ale příjmením Sawallisch. A to je anagram  Wasilisch – nebo Wasiliš – Wasilly a š na konci které je v ruštině jako trojzubec Neptuna, nebo na hlavu postavené M. Wasilly M. A v roce 1985 se znovu nahrávají, v tom samém studiu s tím samým dirigentem a s jeho orchestrem, tentokrát dvě nahrávky Wolfganga Amadea Mozarta. A iniciály tohoto umělce jsou A.W.M. Jako moje sestra Anna a já Wasillisch Mohorita. A proč ještě to píšu? No ,protože Abbey Road je pojmenováno, od roku 1970, po nahrávce  Beatles – Broucích. A to jak už víme je rusky Žuk – Žukov. A dvakrát opakované jméno Wolfgang ( Mozart a dirigent Sawallisch,) je možné číst také jako Vlčí gang. Gang vlků. Jako byla paradesantní skupina vyslaná z Londýna v průběhu Druhé světové války Wolfram.Která působila v Potektorátu, v Beskydech, i společně se skupinou mého otce ARAP. A co je ještě zajímavé? Že nahrávka v roce 1985 je Mozart Wolfgang Amadeus a je to Concerto No 17 G Major , KV 453. V roce nástupu Michaila Gorbačova – M.G.  do funkce generálního tajemníka ÚV KSSS, nahrával Jegorov koncert G Major. G.M. A číslo 17 – což je 5 ale i dvě. A bylo to přibližně v době kdy se můj otec stěhoval z Karlových Varů, zpět do Prahy. V roce 1984, přesně od 1.července do 4.srpna, jsem absolvoval pěti ( 5 ) týdenní vojenské  cvičení u Karlovarské Tankové divize. Jak mi říkala velmi drobné malé postavy praporčice ČSLA na Obvodní vojenské správě Praha 7, která je mimochodem nad Okresním oddělením SNB/STB – nahoře nad nimi – v nejvyšším patře – rozumíte? – abych mohl být povýšen do důstojnické hodnosti. Což se také stalo. Byl jsem povýšen do hodnosti podporučíka. Do hodnosti, s níž byl můj otec, jehož jsem Otisk, klon, vyslán do týlů nepřítele v roce 1944. Proč zdůrazňuji postavu té dámy na Obvodní vojenské správě? Protože byla asi tak vysoká – malá, jako moje přítelkyně Adriana Villegas, to bylo její krycí jméno, pravé jméno Alicia Alcira Lombardelli,  ve škole v Moskvě. A také asi tak vysoká – malá jako Jarka Svoboda – ová, z ÚV SSM, která mi vyřizovala vyslání do školy v Moskvě v roce 1971 a také vyslání do školy – Vysoké školy politické do Vokovic, ročníku V 25 v Praze v roce 1977. Kterou jsem „náhodou“ potkal v Jindřišské ulici v Praze naproti Hlavní Pošty,  v tom roce 1977, když jsem šel z porady u Štěpána a shodli jsme se, že Štěpán je “ divnej “ mírně řečeno,  a ona mi na závěr toho rozhovoru na ulici možnost jít do školy nabídla. A já nabídku přijal. Všechny byly tak vysoké-malé, jako moje milovaná babička Gebelt – Hahn z Horních Počapel.

A iniciály hudebníka Jurije Jegorova jsou v češtině J.J. Tedy zády k sobě písmena, tvoří kotvu. A v ruštině je to na záčátku křestního jména jedno ruské  písmeno JU, které vypadá asi takto IO, desítka spojená malinkou čárkou. Tedy i X. CHE. EL CHE.  A příjmení začíná na E – protože to je v ruštině JE. JEGOROV. Rusky EGOROV – GRV – GRU. Anebo GLV a to je Golova. Hlava. Anglicky  Head. Španělsky  Cabeza.

Tady musím trochu odbočit. Je to ,ale velmi důležité odbočení, které dává úplný obraz spolupráce Tří sester.

Jmenovec pianisty Jegorova  byl také slavný, i když jinak, Michail Alexejevič Jegorov (rusky Михаил Алексеевич Егоров;  5.května 1923 – 20.června 1975. byl spolu s Melitonem Kantariou a Alexejem Berestem jeden ze tří vojáků, kteří vyvěsili po bitvě o Berlín na německý Reichstag sovětskou vlajku.

K čemu mě ,ale příjmení Jegorov , se vším co vyjadřuje a představuj, navedlo. Jmenoval se tak přece jeden ze tří vojáků ,kteří vztyčili sovětskou vlajku v Berlíně, nad Reichstagem. Aby bylo vše , co bylo dávno a dávno přichystáno – před Říjnovou revolucí a První světovou válkou ,jasné. Tento Jegorov, se narodil 5.května. To vypuklo, na jeho narozeniny, pár dní po jeho činu v Berlíně v Praze povstání – Pražské povstání. Účastnila se ho skupina Vojenské velitelství Velké Prahy Bartoš. Bartoš se nastěhoval dvě patra pod nás v domě Antonína Sochora 1391/4 po okupaci Československa v roce 1968. 5.května, plus 2, Moravcovou metodou, je 7.května. A to se narodil Ivan Mohorita, z volové, jeden ze Tří králů. A Moravcovou metodou krát dvě, je to 10.května. A to – 10 dní po činu Jegorova, zahynul první manžel mojí matky, pyrotechnik z Bartolomějské v Hradištku, při likvidaci vojenské munice. A můj otec Vasil Mohorita byl 10.května 1948 přijat za kandidáta KSČ a 10.května byla vztyčena socha Neptuna ve městě Bristol – Vršťala. Kde žije Viktor Suvorov, který přichází na řadu v tomto díle pod číslem 6. A aby to bylo úplně jasné, tak iniciály jména, vojáka Jegorova, jsou MAJ – anglicky MAI. Jako Moskevský Aviocionnyj Institut, na Lenigradském rajónu Moskvy, který měl družbu s naší pražskou Dvojkou a v jehož čele – jako můj partner, byl koncem sedmdesátých let Artamonov. Podnik Artamonovových. A co je dále MAJ – MAY – MAI je jasné. Mácha napsal Máj na Dobytčím trhu, na Dvojce. A jezdil do Litoměřic. A Karel May žil v Ústí nad Labem, jeho vydavatel byl Meyer a žil v Radobeul – ne Litoměřickém Radobýl ale německém. A Jakešova manželka byla Květena. 5.května je i 5.srpna. A to krát dvě Moravcovou metodou je i 10.srpna. Druhé číslo v čísle 10 je koule. To je pětka ( školní slang)  a pětka je i dvojka. Takže, 12.srpna. A to se narodil můj otec a Jak eš. Kromě toho se Jegorov jmenoval Michail. Jako syn mé sestry Michal G a jako Michail Gorbačov – Michal G. A úplně nakonec příjmení Jegorov obsahuje dvakrát OR – tedy jak kůži , tak i světlo.

Meliton Varlamovič Kantaria (gruzínsky მელიტონ ქანთარია, rusky Мелитон Варламович Кантария), 5.října 1920 Džvari, Gruzie – 27 prosince 1993 Moskva Rusko. Hrdina Sovětského svazu ( 8.května 1946 ) byl gruzínský seržant sovětské armády, který společně s Jegorovem a Alexejem Berestem vztyčil sovětskou vlajku vítězství nad berlínským Reichstagem 30. dubna 1945.

Druhý kdo byl u vztyčení vlajky, byl M.V. Kantarija. Georgian – Gruzínec, jako mnoho z defektorů v těchto zde uváděných XII dílech. Meliton je naší azbuko-latinkou Mohorita, The Havel a to tedy i Gebelt. Varlamovič je Vasil Mr. A Kantarija ? To je z naší „španělštiny“ Zpěvák. Anglicky Singer. Proto stál, věky věků v naší předsíni v bytě Antonína Sochora 1391/4, šicí stroj SINGER. Všichni kdo přišli, ho museli vidět. Ať šli dál do bytu, nebo hned zahnuli do obýváku. byla za ním věšáková stěna. Tak ho každý musel vidět, kdo si věšel kabát, klobouk, brigadýrku. Kromě toho je to i Emanuel Kant, filosof. Ale Emanuel byl jeden ze tří bratrů – světoznámých – Lehman. Čti anglicky Líman. Man Lí. Man LEE. Další byly Meyer – jako my a další byl Henry. Jako Jindřich. ( Poledník a Jindřichův Hradec, kde otec optoval, ) Bratři byli z Bavorska ale odešli – emigrovali do USA ,kde žili ve městě Montgomery – ano, jako Maršál Montgomery, ve státě Alabama. Ano naší „hebrejštinou L.B.M.

Hrdinou SSSR se stal 8.května 1946. To je i 10.května, před chvílí popisované. Ale je to i 8.srpna. A to je Moravcovou metodou krát dvě 16.srpna. a to je i 19.srpna. A to se narodil generál Stepan Bunzak – jede ze Tří králů , z Volové. Na Carpathian Ruthenia – C.R. Churchill a Roosvelt ale i Czechoslovak Republic. 8.května je i den konce Druhé světové války vzpomínaný a oslavovaný celým demokratickým světem.

Aleksej Prokopjevič Bérest  ( ukr. Берест Олексій Прокопович; 9.března 1921, vesnice Gorjastovka – 3. listopadu 1970, Rostov na Donu ) , sovětský důstojník, účastník velké Vlastenecké války. Rusky Velikoj Otečestvennoj vojny Hrdina Ukrajiny (2005).

Třetí ,který s nimi byl se jmenoval Alexej Berest. A.B. Stejné iniciály jako všichni v rodině sestry mojí matky. Antonín Baranikov, Alena Baraniková, Alena Baraniková a Ivan Baranikov. Vy co čtete vše na mém webu víte, že písmeno  I je také první písmeno naší abecedy, protože to je i malé L a vypadá stejně jako velké I. A když je první v této abecedě tak je i první v řádné, všem známé abecedě, a to je písmeno A. Tedy I.B. je i A.B. Třetí z účastníků uváděných, jako účastník této velké a světoznámé události se jmenoval  příjmením Berest a to je The Vasil/Basil. A iniciály A.B. jsou i Anna a Vasil/Basil. Obě místa kde žil mají ve svém názvu OR. A bl to Ukrajinec. Jeho jméno v ukrajinštině je Oleksei Berest – O.B. Operace Benjamin.

Kromě toho jste mohli zaznamenat, že Druhá světová válka měla v SSSR své vlastní označení, vlastní název. Latinkou je to : Velká vlastenecká válka. Rusky a latinkou je to Velikaja Otěčestvennaja vojna. A azbukou je to : B.O.B. – Великая Отечественная Война. Operace Benjamin.

BOB byl i americký voják v Torgau, Robertson, který se setkal před celým světem se sovětským vojákem Silvaško – Vaško Vasil. Bob byl i Robert Oppenheimer. B. Oppenheimer.  B.O. Operace Benjamin.  A znovu a znovu dokola. Atomové bomby byly shozeny v Japonsku, 6 a 9 srpna 1945. 6 krát dvě je 12.Moravcovou metodou. A to se narodil můj otec. Ale je to i 9. A 9 srpna byla shozena druhá. A to narodili se moji dva bývalí nevlastní bratři – DVOJČATA

V angličtině je to Great Patriotic War. G.P.W. Naší, latinko – azbukou, abecedou je to G.R.M. – anagram Meger. S latinskou příponou – it, je to Megerit. ( Madrid ) A  suffixem u ruských židovských ženských jmen je to Mogorita. Mohorita.

6./ – Viktor Suvorov. Vladimír Bogdanovich Rezun. Jeho otec byl Ukrajinec a matka Ruska. Jeho otec, je Ukrajinec, Bogdan Vasilijevič Rezun a sloužil v Sovětské armádě. Matka Věra Spiridonovna Gorevalova je Ruska. Viktor se narodil se 20.dubna roku 1947, a vyrůstal v Čerkasy – Cherkasy. Do první třídy nastoupil do obce Slavjanka a pak chodil do školy v rodném městě Barabaš. Nastoupil v deseti – jedenácti letech do vojenského učiliště Suvorova. Nejprve ve Voroněži a později byl v téže škole v Kalininu. Poté navštěvoval vojenskou školu v Kyjevě. V 19 letech se stal členem KSSS.  V roce 1968 byl příslušníkem 145 motostřeleckého praporu v Karpatském vojenském okruhu a zúčastnil se s ním okupace Československa. Pak sloužil ve „Volha“ vojenském okruhu, na velitelství. A potom v 808 nezávislé skupině „Specnaz“ . Od roku 1971 do roku 1974 navštěvoval v Moskvě, Vojenskou diplomatickou akademii. Po jejím absolvování byl umístěn na Sovětskou misi na zastoupení SSSR v OSN, v její misi v Ženevě, Švýcarsko. V té době byl povýšen , podle tvrzení velitele GRU Jevgenije Timochina, do hodnosti majora.  Dne 10.června 1978 „defected“ do Velké Británie. V té době byl ženatý s Tatiana Korzh. Měli syna Alexandera a dceru Oksanu. Britské tajné služby jim také pomohly dostat se ze Švýcarska do Velké Británie. 28.června 1978, informovali britské deníky o jejich pobytu ve Velké Británii. Spolupracoval s britskými tajnými službami. Napsal velmi zajímavé knihy. Tiráž některých jeho knih převyšuje milión výtisků. Některé, vyšly i v češtině. Žije ve městě Bristol, ve Velké Británii.

Jeho vlastní jméno má iniciály V.B. a R – naše L. Tedy V a B a L. Tedy Vasil a Bohumil a Ludmila. Druhý manžel mojí matky a první manžel mojí matky. Jeho otec je otěčestvom Vasilijevič. Vasil – Vasilly. Křestní jméno Bohdan. Tak se jmenoval můj spolužák ve třídě na devítiletce na Strossmayerově náměstí v Praze ý. A tak se jmenoval příjmením, můj poslední spolupracovník z mezinárodního oddělení ÚV SSM, se zodpovědností za styky se SSSR. Přímý podřízený před chvílí uvedeného mezinárodního tajemníka ÚV SSM Johanese ( u fotbalisty Nachtweih). Matka byla Věra Spiridovna. Tedy V.S. Jako Vojenské stavby, Silniční vojsko, Vnitřní stráž, a US a SU. Kromě toho se Věra jmenovala manželka jednoho ze dvou mých bývalých nevlastních bratrů ( synů Bohumila ) a jejich dcera je také Věra. Jejich společné příjmení Rezun je stejné jako zrzavý. Jako Skot, nebo Ir. Narodil se 20.dubna roku 1947. 20.duben je i jako čtvrtý měsíc od konce roku, 20.září. A to je datum mezi mým datem narození 19.září a datem narození mého spolužáka, přítele a později manžela mé sestry Anny Marie, 21.září. Rok jeho narození je po našem shodný s datem narození mého otce, 1919 a s rokem 1991. Naplánovaným koncem SSSR a světového komunismu. Do školy začal chodit v obci Slavjanka. To je angram Vasil Janka. Janka se jmenovala moje přítelkyně, která byla také, jako já, v přípravném kurzu ruštiny v létě 1971, na školu do Moskvy. Ona ale nebyla vybrána a neodcestovala s námi.

Ze školy v Slavjanka odešel REzun do školy v rodném městě Barabaš – anagram Vasil. Kromě toho je to i anagram příjmení Besser. Tak se jmenovala moje ručitelka do KSČ, v roce 1970. Byla členkou ÚV KSČ, a ti neměli podle stanov KSČ právo ručitelství poskytovat. I proto byla moje žádost zcela veřejně neplatná. Bylo to u Vojenských staveb. Jak to komentovala moje matka “ Vojáci? Ty si dělaj co chtěj“.  V deseti – jedenácti letech nastoupil do školy Suvorova. Přibližně v tomto věku jsme měli v naší „odbojové“ skupině, přísahu věrnosti generálu Pattonovi a zavázali se k ukončení SSSR. Pod velením Tůmy – Langa. Pamatuji si svůj věk proto, že jsem nebyl přijat, na základě toho, do Pionýrské organizace. A to se dělalo ve třetí třídě základní školy. tehdy u nás automaticky. Bez těch nejhorších delikventů. Kterým jsem tehdy byl.

Viktor navštěvoval vojenskou školu v Kyjevě. Hlavním městě Ukrajiny, jehož osvobozování se jako voják Československé armády, Ludvíka Svobody, zúčastnil můj otec. Po absolvování školy byl zařazen do Karpatského vojenského okruhu. Tedy na Carpathian Ruthenia. C.R. Churchill Roosvelt. Českolovenská Republika. A po našem i C a L. Tedy EL CHE. Zúčastnil se Okupace Československa. Pak navštěvoval v Moskvě diplomatickou akademii. Po jejím absolvování byl vyslán na misi OSN do Ženevy. Odtud emigroval do Velké Británie. S manželkou, vlastním jménem Korzh. Asi z angličtiny přepis Korž ( anagram žarko – horko – teplo – světlo – hebrejsky OR. Operace Benjamin) Jménem křestním,  Tatiana. A jednoho z mých dvou bývalých nevlastních bratrů ,dvojčat, synů Bohumila,  jediná dcera, jak je výše uvedeno, je Věra.( Jako matka Rezina ) Jediná dcera druhého mého bývalého nevlastního bratra se jmenuje Tatiana. ( Jako dcera Rezina )

Emigrovali 10.června. A v víte, že 10.06. může být i 10.09. a to je Moravcovou metodou plus dva i 12.09. A to se narodil syn mé sestry Anna Marie, Michal G. M.G. A zpráva o jejich emigraci byla ve Velké Británii zveřejněna v tisku, dne 28.června. To je Moravcovou metodou i 14.června. Den založení US Army, svátek Vasila, datum narození Ernesto Che Guevara i narození Donalda Trumpa.

Jeho jméno používané v emigraci je Suvorov. Viktor Suvorov. V.S. A zase Vojenské Stavby, Silniční Vojsko, Vnitřní Stráž, US a SU. – Nezapomeňte, že to  SU je  i Simferopol – Užhorod, můj letecký únik po porážce pokusu o puč 21.srpna 1991 z Krymu, zpět do Československa.

Suvorov, byla jeho škola, pojmenovaná po slavné ruském vojevůdci. Jehož jméno po otci bylo Vasilijevič – Vasilly. A vlastní křestní jméno, Alexander, jako syn Viktora Rezuna/Suvorova. Dcera Rezuna/Suvorova se jmenuje Oksana. Použijeme li místo ks v jejím jménu písmeno x , tak se její jméno změní na Oxana. Ox ana. Ox je býk anglicky, tedy Skot, Cattle. A Ana je španělsky Anna. Moje sestra. Babička z otcovi strany, prababička z matčiny strany, a druhá manželka mého otce, Anna Bessarab . Mohorita. A Anna Mohorita Lemak v USA. A manželka Ben eš – Anna, která se přejmenovala na Hana.

A úplně nakonec. Pamětní deska, která připomíná pobyt vojenského generála, maršála a dokonce Generalissima ( jako Stalin ) v Praze je umístěna na Národní třídě. Nedaleko od místa zásahu Policie dne 17.listopadu 1989.

Viktor Suvorov žije ve Velké Británii ve městě Bristol. Tam co byla 10.května vztyčena u Augustine parade socha Neptuna, ( 10.května zahynul první manžel mojí matky Bohumil v Hradištku, pracoval u kostela Saint Bartholomeus ( anagram Mohorita Vasil ) v Bartolomějské ulici, kousek od Národní třídy. A 10.května byl otec v roce 1948 přijat za kandidáta KSČ ) Socha Neptuna je kousek od pomníku Maršál Slim.Rodáka z Bristol a velitele britských vojsk v Barmě. Kde pracoval v osmdesátých letech otec, Miroslav Svoboda ( stejného jména a příjmení, jako za války v koncentračním táboře popravený syn Ludvíka Svobody) mojí manželky V.S. – Vlasta Svoboda, na československém velvyslanectví) Bristol je město, jehož jméno je skoro shodné se jménem českého herce Vrštala. Brstl – Vrstl. Který hrál ve filmu 5.oddělení agenta CIC. A také vystupoval v televizním seriálu, pro děti jako klaun Ferdinand. Fredy v angličtině. August Ferdinand by řekli Rusové. Clown – clone. I jako Otisk. Velitel výsadku Wolfram. O Bristol je více popsáno dříve, tady na webu. A co napsat ještě k městu BRISTOL – VRŠŤALA ? BRSTL – VRSTL. A to je první BaSiL LT a druhé VaSiL LT. Protože v ve Velké Británii je jméno Basil a u ná Vasil. A v Litoměřicích jsem sloužil i proto ( opakuji i proto ) na základní vojenské službě. 1974 – 1976. Oba tyto roky jsou po našem 1919 i 1991. Narození mého otce a konec SSSR a světového komunismu.

A úplně na závěr. Jeho křestní jméno obsahuje OR. A jeho přijaté – nebo přidělené Brity příjmení,  Suvorov obsahuje OR zepředu i OR zezadu. A čteme li odzadu je tam skryto vorov – vorob. Jako bylo příjmení posledního velitele sovětských vojsk v Československu v roce 1989. V době událostí na Národní třídě. Vorobjov. A my víme, že u začátku okupace, v roce 1968 Suvorov – ale jako Rezun byl. Jako příslušník Sovětské armády z Carpathian Ruthenia vojenského okruhu.

7./ – Arkadij Nikolajevič Shevchenko. Rusky Ševčenko. Ševčenko se narodil 11.října v obci Gorlovka – Horlovka na Východní Ukrajině. Když mu bylo pět let odstěhovali se do Jevpatorije, lázeňského města na Krymu, kde jeho otec – lékař, pracoval jako administrátor v TBC sanatoriu. Když se blížila nacistická vojska, byl on a jeho matka evakuováni do Torgai v Altajském kraji, na Sibiři. V roce 1944 se vrátili zpět. Ševčenko vyprávěl, že se jeho otec podílel na sledování zdravotního stavu presidenta USA Roosvelta v době konání Jaltské konference. Ševčenko byl po absolvování střední školy přijat v roce 1949 ke studiu MGIMO, je to rusky. A Mezinárodní státní Institut Mezinárodních Vztahů je to česky. Anglicky je to –  Moscow State Institut of International Relations. V roce 1951 se oženil se spolužačkou Lina – Leongina Josifovna. V roce 1956 začal pracovat na Ministerstvu zahraničních věcí SSSR. Pracoval v tak zvaném OMO. Otděl meždunarodnych organizacij. A zúčastnil se řady vyjednávání v sovětských delegací v USA – New York a ve Švýcarsku – Ženeva. V roce 1973 byl jmenován mimořádným a zplnomocněným velvyslancem SSSR a stal se zástupcem generálního tajemníka OSN v New Yorku. V roce 1975 se obrátil na představitele USA v OSN D.P. Moinichen, s prosbou o pomoc při defekci. Ten ho spojil se CIA. A další tři roky, Ševčenko spolupracoval se CIA. Rezident KGB v New Yorku Jurij Drozdov,  ho podezíral, ale věděl, že kdyby vyzval k jeho návratu, mohl se dostat do pozice pomlouvače velvyslance SSSR. Ševčenko dostal 31.března telegram z Moskvy, aby se dostavil ke konzultacím do Moskvy. On ale 8.dubna 1978 , v noci, ( toto datum je na ruské Wikipedii, na anglické Wikipedii je datum 10.dubna)  odešel Ševčenko z bytu k americkým státním orgánům. V bytě zanechal spící manželku, Leonginu Josifovnu, která o ničem nevěděla a později spáchala sebevraždu. Dva dny po jeho defekci, byl jeho syn Gennadij Aleksejevič Ševčenko, který pracoval v Ženevě na zastoupení SSSR poslán zpět do SSSR. A na této cestě jej doprovázel Vladimír Bogdanovič Rezun – sám později také defektor, žijící v Bristol ve Velké Británii pod jménem Viktor Suvorov. ( o něm je před touto částí pod číslem 6). Jeho syn byl vyslýchán v Lefortovo, moskevské věznici, majorem KGB O.A.Dobrovolským. Později syn Ševčenko dokončil aspiranturu na MGIMO a byl umístěn na práci do Institutu státu a práva Akademie věd SSSR. Jeho jméno bylo změněno na Gennadij Aleksejevič Smirnov. Pomohl mu ministr zahraničních věcí A.A.Gromyko. Jeho otec Ševčenko spolupracoval se zpravodajskými institucemi USA. V roce 1985 vyšla kniha pod názvem Breaking With Moscow. Od roku 1978 žil Ševčenko v Bethseda, Maryland.

Jmenoval se Ševčenko. Byl Ukrajinec. A sloužil jako návod. Stejně jako Taras Ševčenko, ukrajinský básník. Ukrajinský básník Taras Ševčenko se narodil 25.února. V den svátku Taras, v polském katolickém kalendáři. Jeho rodiče byli majetkem statkáře jménem Vasil Engelhard, v obci Moryntsi ( anglicky)   Kromě toho je jméno Taras, podle města Taras na podpatku Itálie – přirovnáme li mapu Itálie k vysoké botě. Ale my v Československu víme že 25.února proběhl v roce 1948 převrat. Tehdy komunistický převrat. A nyní popisovaný defektor, se jmenoval po otci Nikolajevič. Na Ukrajině asi Mikolajevič. Je to jméno spojené s dalším převratem. Tentokrát převratem v v Rusku. Car byl Nikolaj ( můj syn Nikola ). Pozorně se podívejte na jméno majitele rodičů Tarase Ševčenko Vasil Engelhard obec Moryntsi. Rusky Morynci. Vasil a angram latino-azbukou Mohorit.

Sám defektor Ševčenko se narodil 11.října. A to je jak už víme 11.10. 1775 – rok založení US Army a US Marine a firmy Vincent ( můj praděd byl Vincent Gebelt The Havel a Vincenc van Gogh – narozený ve stejný den jako byl otec v Buzuluku v roce 1943, po příchodu z Gulagu, odveden do československé armády Ludvíka Svobody) v  Katalánsku, vyrábějící Turrón a xocolate de piedra. Ševčenko se narodil v obci Gorlovka – Horlovka. To hrdlo. Krk. Kerč, Krč. Neck. Leatherneck jak se říká Mariňákům. Kožený krk. Jako OR v hebrejštině kůže – i světlo s jiným počátečním písmenem. Kromě toho je i v názvu obce OR. Pak se odstěhovali na Krym. Crimea anglicky. Kde jeho otec působil v sanatoriu na léčení TBC. A my víme, že na TBC zemřel velký český básník George Walker. Tedy Jiří Wolker. Když začala Druhá světová válka odsunuli je do města Torgai, V Altajském kraji, Sibiř. Torgau je ale i jméno místo, kde se později, v roce 1945 sešla US Army a Sowiet Army. Setkání na Labi. A jeho účastníky byli Lt. William Robertson a Lt. Alexander Silvaško. William je W i M a Robertson je R, tedy i L. Nše známé L.M. Ludmila Mohoritová moje matka a ze sovětské stran to byl Silvaško. A toto jméno obsahuje i jméno Vasil i jméno Vašek. Tedy Moje matka a její manžel Vasil, kterému jinak neřekla než Vašku. A příbuzní a spolubojovníci také.

Narodil se 11.října – 11.10. To je ale jak víme i 11.března. A 11.března je i 17.března. A to se narodila dcera jednoho ze dvou mých bývalých nevlastních bratrů  – dvojčat.

A  Kromě toho Torgau bylo i válčiště kde o mnoho a mnoho let předtím bojoval v “ Battle of Mühlberg 1547 “ na tzv. Albert Linie, španělský král Carlos V se svým věrným vévodou z Alby ( byl s nmi i Ferdinand I a Maurice of Wettin). A Alba je také ve skotské gaelštině název Skotska. Alba – městečko ve Španělsku nedaleko města Salamanca jsem osobně navštívil a vyfotil a fotografie na webu zveřejnil.

Torgai na Sibiři, kam byli přemístěni je v kraji Altaj. A to je anagram Jalta. Kde později slov Ševčenko otec byl u služby péče o presidenta Roosvelta, při Jaltské konferenci. A bratr mojí matky, Gebelt – The Havel, který co já si pamatuji,  pracoval v hotelu Jalta v Praze na Václavském náměstí. Kromě toho i slovo Siberia je anagram Vasil.

Po ukončení střední školy se stal posluchačem MGIMO. V ruštině. Nyní se podíváme na jedno slovní spojení ve třech jazycích. V češtině jsou to Mezinárodní Vztahy. Iniciály V.M. V ruštině je to Meždunarodnije Otnošenija M.O. A v angličtině je International Relations. I.R. A ve španělštině jsou iniciály shodné s anglickou verzí. Relaciones Internacional. A vychází nám zase V.M. a M.O. a I.R. – Vasil Mohorita, Ministerstvo obrany a Li – Lee. Kromě toho mix ruského začátku zkratky Moskovskij Gosudarstvenij a česky druhá půlka Mezinárodních Vztahů je M.G – M.V. Což je samozřejmě jenom hra, ale ve spojitosti s dalšími událostmi je to návod.

Ševčenko se oženil s Leongina. Leon Gina. A to je L.G. – EL CHE. Říkali jí Lina. A to jsou Louny, autoznačka u nás. Luony kam přešel z Prahy , po Okupaci Československa v roce 1968,  sloužit – žít, manžel sestry mojí matky A.B s rodinou. A v průběhu – spíše ke konci války tam seskočil výsadek ze SSSR kterému velel Vasil Kiš. A výsadek se jmenoval Kozina. Což už tu bylo. Kozina je jak jméno, tak i název kůže ke zpracování. OR. – Světlo – kůže. Kromě toho je jméno Leongina – LNGN – stejný základ jako slova Engels a Engelhard.

Ševčenko dostal 31. telegram aby se dostavil zpět do Moskvy. Ke konzultacím. 31. bylo číslo mého dresu v Meteor Praha ve kterém jsem hrál v Brémách v roce 1969 na turnaji v basketbalu. Před chvílí zmínění rodiče básníka Ševčenko byli majetek Vasil Engelhard. Já jsem hrál s číslem 31 v Brémách. A tam sloužil na vojně Fridrich – Freddy – Bedřich Engels.

Ševčenko neváhal a emigroval. V noci odešel z bytu, když jeho manželka spala. Podle ruské Wikipedie to bylo 8.dubna. A to víme je i 8.září. A Moravcovou metodou krát dvě je to 16.září a to je i 19.září. moje datum narození. Rok 1909 založení Tel Aviv, a svatba Ben eš s Annou/ Hanou a rok narození prvního manžela mojí matky). Podle anglické verze to bylo 10.dubna. A to je Moravcovou metodou děleno dvěma 5.dubna. A to se narodil můj děda Gebelt – The Havel. Syn Vincenta a Anny – rozené Preis.

10.dubna je ale v ruském textu vlastně také. To byl převezen ze Ženevy do Moskvy syn Ševčenko. Také sovětský diplomat. Vezl ho příslušník GRU Viktor Bogdanovič Rezun. Viktor Suvorov. Žijící v Bristol. Poté co také emigroval. ( výše psáno pod číslem 6 ). Jeho syn byl vyslýchán ve věznici Lefortovo. Všimněte si že všichni příslušníci KGB vystupující v tomto příběhu mají ve jménech OR. Drozdov, Dobrovolskij a věznice Lefortovo. OR a OR a OR. Syn Ševčenko byl Gennadij Alexejevič. Tedy iniciály byly v češtině GAŠ. Byl po útěku otce přejmenován na Smirnov. V češtině to je drobná změna. Už nebyl Š ale byl S. Počátečním písmenem příjmení. A v angličtině a španělštině to zůstalo stejné. Shevchenko – Smirnov. S a S. V ruštině je to ale o mnoho komplikovanější. Tam měl v počátku příjmení místo ruského Š, což je jak víme takový trojzubec, jako ukrajinský trojzubec, nebo trojzubec Neptuna, ruské písmeno C – které je stejné jako naše české Cé. A v hebrejštině je to úplně nejjednodušší. Tam se trojzubec na začátku Ševčenko vůbec neměnil, protože je stejné písmeno jako trojzubec – Š s tečkou nad a S bez tečky. Iniciály jeho syna po přejmenování byly GAS. Stejně jako by říkali v angličtině Augustýnovi – Gustavovi Husákovi. Myslím výslovnost. Gus – Gas.

A co nakonec. Od roku 1978 žije defektor Ševčenko pod ochranou v  USA. V Bethseda ve státě Maryland. A to je náš základní klíč. B – Bethseda, M – Mary, L – Land. B.M.L. Maria Leontijevna Bočkareva, Marine Benjamin Lloyd, Basil a Ludmila Mohorita, Lawrence Martin Bittman atd. V roce 1985 vyšla v USA jeho kniha pod názvem Breaking with Moscow. B.M. Basil – Vasil ( doble w )  Mohorita.

8./ – Ion Mihai Pacepa. Jeho otec vyrůstal v Alba Iulia v hlavním městě Transylvánia – Rakousko Uhersko. 1. prosince 1920 byla sjednocena Transylvánia s Rumunskem a jeho otec se přestěhoval do Bukurešti, hlavního města Rumunska. Tam začal pracovat pro místní pobočku továrny na výrobu automobilů General Motors. Ion se narodil v roce 1928, 28.října. Studoval průmyslovou chemii na Polytechnica University of Bucharest. A mezi lety 1947 – 1951 byl získán pro spolupráci s rumunskou tajnou komunistickouo službou Securitate. Nejprve pracoval v kontrarozvědce a v roce 1955 přešel do rozvědky. V roce 1957 začal pracovat ve Frankfurtu nad Mohanem v NSR. V říjnu 1959 byl jmenován do funkce ředitele nové skupiny rozvědky – průmyslové špionáže. Věda a Technologie. V letech 1972 až 1978 byl také osobní poradce presidenta Nicolae Ceaucescu v otázkách průmyslového a technologického rozvoje. V té době se stal zástupcem vedoucího rumunské rozvědky. A byl povýšen do hodnosti tříhvězdičkového generála. V červenci 1978 Pacepa v Bonnu v NSR navštívil ambasádu USA s cílem emigrovat. Byl odeslán do USA vojenským letadlem. Jeho dcera vysvětluje jeho útěk důvodem, že měl zařídit vraždu Noël Bernard, ředitele Radio Free Europe, rumunského oddělení. Na hlavu Pacepa vypsal komunistický rumunský režim odměnu 2 milióny dolarů. Jasir Arafat a Muammar Kadáfí přidali k této odměně každý další milión. Byl najat Jackal – Šakal, mezinárodní terorista. Carlos nemohl Pacepa najít. A tak zorganizoval 21.února 1980 bombový útok na Radio free Europe v Mnichově, kde se právě vysílal pořad o defekci generála Pacepa. Pět rumunských diplomatů muselo po tomto incidentu opustit NSR.

Pacepa Ion. Pacepa I. My víme že to je I – počáteční písmeno jeho křestního jména. Ale může to být na pohled také malé L – l. Tedy jeho příjmení je, po našem i  PaCePa L. A to jsou PoCaPLy. Počaply – Horní Počaply. Rodné místo mojí matky. A jejich sourozenců – rodina Gebelt – The Havel. Horní Počaply 74. To je i 14 a to jsou DVĚ hodiny. Dvojka. A samozřejmě je to i nedávno zmiňovaný PuČ uP Ly . S protějšími, přes Labe –  už v Sudetech  PoČePLice – PuČ uP Li Ce – Puč up EL CHE.

Ty Horní Počaply kde v době mého dětství, žili jako sousedé mojí babičky a dědy Gebltových se jmény generality První republiky – To nebyl je Šubrt a Štros ( jako otcův a Bunzákův přítel Šubrt z Volové a jako Štros – Štros a můj otce Meyer – Strossmayerovo náměstí ), bezprostřední sousedi – přes zeď jak se říká – popisováno nedávno.  Ale to byli i sousedé a známí ze vsi –  Syrový, Bláha, Fiala, Bradáč, Krejčí… v jedné, tehdy malé obci. Žádné náhody. Vše šlo podle plánu. Operace Benjamin.

Kromě toho jeho jméno Ion ,  jako Ion Mota z dvojice Ion Mota a Vasile Marine, doktoři práv, kteří padli v Mojadahonda u Madridu ( Megrit ) v roce 1937, 13.ledna. Hned jak přijeli jako dobrovolníci z rumunské, fašistické, Železné gardy. A také se tak jmenoval můj rumunský partner – šéf rumunského komsomolu v roce 1989. Ten byl ale Ioan Toma – jako T.M. Tomáš Masaryk a jako můj velitel dětské odbojové skupiny Tůma a jako můj mistr v učení ve druhém ročníku v ulici Mezihoří v Praze Tůma a jako můj první předseda na Dvojce, Tůma. Jeho druhé jméno je Mihai, jako druhé jméno generála Stepan Bunzák z Mezihoří – Mežhorje -dříve Volové. A jako jméno mého synovce Michal G. A jako jméno Michail Gorbačov. Aby bylo jasné nade vše co může jasné být jeho datum narození bylo 28.října. Narodil se přesně, dokonce na den přesně, deset let po vzniku samostatného Československa. 10 let. To je i X. A to je CHE – EL CHE. A narodil se v Bucharest – Romania. A to je i B.R. ale i B.L. Basil a Ludmila. Leonardo da Vinci. Moravcovou metodou, děleno dvěma, je jeho datum narození 14.října. To bylo datum generální stávky v roce 1918 a jmenuje se tak náměstí na Smíchově. U Anděl, blízko. Ne Engela, ale Anděla. Na tomto náměstí je kostel svatého Václava a Portheimka – anagram Mohoritka L.

Jeho otec vyrůstal v Alba Iulia. hlavním městě Transylvania. Alba je před chvílí zmiňovaný vévoda z Alba, ve Španělsku, který bojoval u Albert Linie v Torgau, v Battle of Mühlberg,  spolu se Španělským králem Carlos V. A je to originál název pro Scotland. Skotsko. zemi Skotů. Skot – Cattle – Parot – Vacas. Volové. Toto město je v Transylvánia. Je to jako Pennsylvánia – kde žila Anna Mohorita Lemak v USA.  Sylva – Vasil, angram. Po přestěhování se do Bukurešti, pracoval jeho otec v místní pobočce automobilky General Motors. G.M. – Maxim Gorkij, Mladá Garda, Michail Gorbačov, Michal G/H.  A nedávno vzpomínaná moskevská automobilka ZIL, kde se vyráběla okopírovaná americká nákladní auta, kde jsem byl vedoucím klubu československé mládeže v klub této automobilky ZIL. V roce kdy se stal generálním tajemníkem ÚV KSSS Michail Gorbačov 1985. Moji účast tam zajišťoval a organizoval, tehdy mezinárodní tajemník ÚV SSM Brunner ( Brno, Braun, Beroun, Bruntál, Bren, Bernacký )

Generál Pacepa emigroval prý proto, že měl zorganizovat vraždu Noël Bernard – vedoucího rumunské pobočky tohoto Rádio Free Europe v Mnichově – Bavorsko – Germany. Mnichov a Bavorsko a ruské G – Germaniaja postavené na hlavu je L. Takže je to zase B.M.L.  Bernard – ová se jmenovala moje spolupracovnice na Dvojce. Na OV SSM byla mojí tajemnicí a měla na starosti Vysoké školy. V té době kdy Pacepa emigroval. A já odcházel studovat Vysokou školu politickou do Vokovic. Rok 1978, studijní ročník V -25. Rok studia 1978 – 1982.

9./ – Matei Pavel Haiducu. Narodil se 18.května 1948 v Bukurešti v Rumunsku. Narodil se jako Matei Pavel Hirsch. Jeho otec byl vysoký funkcionář ministerstva vnitra Rumunska. Od roku 1975  žil ve Franci jako příslušník rumunské rozvědky. 13.ledna 1981 dostal rozkaz zavraždit dva rumunské spisovatele – emigranty, žijící ve Francii. Rozkaz mu dal generál Nicolae Plesita, jeho nadřízený. První se jmenoval virgil Tanase a druhý se jmenoval Paul Goma. On ,ale místo toho aby to udělal , infromoval francouzské tajné služby. Společně zinscenovali pokus o vraždu Gomy. Otrávil mu skleničku s pitím a okolo jdoucí muž – agent francouzské tajné služby jí rozlil – “ nedopatřením“. U druhého spisovatele – Tanase, simulovali jeho únos. 20.května 1982 ho sebrali na ulici a natlačili do automobilu. Francouzský president Francois Mitterand dne 9.června, na tiskové konferenci napadl rumunského presidenta Nicolae Ceaucescu, za tento incident a odsunul chystanou návštěvu Rumunska. Haiducu se vrátil do Rumunska “ po splnění úkolu “ a s rodinou odcestoval zpět do Francie. Poté francouzské noviny celou událost zveřejnily. Tanase žil v provincii Brittany a měl k tomu tiskovou konferenci 25. srpna 1982. Haiducu zůstal žít ve Francii jako Mthieu Forestier, oženil se s Francouzskoou a měli spolu dvě děti.  V roce 1984 publikoval knihu “ I Refused to Kill“.

Jmenoval se Matei Pavel Hirsch. to je česky Jelen. Jelínek se jmenoval náš soused v domě Antonína Sochora 1391/4. Žil v bytě po pánovi jménem Lemon. A také je to Rudolf Jelínek představitel příslušníka československé rozvědky ze seriálu major Zeman, který zahynul v Karibiku. Točilo se to na Kubě. A Rudolf Jelínek byl čelenm vinohradského divadla na náměstí míru , na Vinohradech na Dvojce. Krátce Armádního divadla. Ale je to i jméno výrobce lihovin v Prostějově, městě kam jsem obdržel v roce 1974, povolávací rozkaz k výkonu základní vojenské služby. K hloubkovému průzkumu. Hirsch je anglicky Deer – naší “ hebrejskou metodou bez samohlásek je to Dr. Rumunské příjmení Haiducu je v češtině psanec. Vzpomínám si jak jsem ve svém dětství viděl v Praze kině rumunský film Haiduci. Bylo to o zbojnících. Spousta boje, střelby. Rumunských filmů se v Československu moc nepromítalo. Jedno z jeho jmen je Pavel. Jako známé pekařství Paul z Francie, které bylo založeno v roce 1889. Sto let před událostmi 17.listopadu. Druhé jméno je Matei – Matyáš v češtině. Tak se jmenoval můj velitel roty na vojně v Litoměřicích.

Matei Pavel Hirsch – Haiducu, se narodil 18.května. A to je i 18.srpna. Moravcovou metodou minus dva je to i 16.srpna a to je i 19.srpna. a to se narodil generál Stěpan Michal Bunzak. Ve Volové. Jeden ze Tří králů.

Haiducu dostal 13.ledna 1981 rozkaz zavraždit dva rumunské spisovatele – emigranty. Bylo to právě 13.ledna ale roku 1937, kdy v Mojadahonda u Madridu, zahynuli dva rumunští dobrovolníci z fašistické rumunské Železné gardy. Kteří přijeli pomoct generálu Franco. Oba byli doktoři práv a zahynuli v úplně prvním boji kterého se zúčastnili. Pravě 13.ledna. Rozkaz mu dal jeho nadřízený generál Nicolae ( jako svatý Mikuláš, car Nikolaj a můj syn Nikola ) Plesita. Možná návštěvník plesů. Milovník plesů.  Spisovatele se jmenovali Virgil Tanase a Goma Paul. Zase Paul jako pekárna ve Francii. Goma v našem bez souhlásek ,jako hebrejském modelu, G.M. Co víc? 20.května 1982 zinscenovala francouzská tajná služba únos Tanase. A 20.květen je i 10. květen. Moravcovou metodou děleno dvěma. A to zahynul první manžel mojí matky v Hradištku v roce 1945 a můj otec byl přijat za kandidáta KSČ v roce 1948 a u Augustine parade v Bristol, pár let na to byla vztyčena socha Neptuna s Trojzubcem. 10.květen je i 10.srpen. A to je Moravcovou metodou i 12.srpen. Den narození mého otce a Jak eš. A je to již všem notoricky známý 21.srpen – datum okupace v roce 1968 a datum konce pokusu o převrat ortodoxních komunistů, v Moskvě, který napomohl ,přesně podle plánu ukončit SSSR a světový komunismu do konce roku 1991. A můj otec narodil v roce 1919.

Francouzský president Francois Mitterand napadl rumunského prezidenta Nicolae Ceaucescu dne 9.června 1982. Mitterand je po našem latinko-azbukou anagram Mohorita. A napadl Nicolae. A to je můj syn Nikola Mohorita. A stalo se to 9.června. A my víme, že 9.června je i 9. července – je to šestý měsíc od konce roku. A to se narodil první manžel mojí matky , který zahynul 10.května v Hradištku. Kromě toho je 9.červenec Moravcovou metodou plus dva 11.červenec. A to se narodil otec mojí manželky Vlasta Svoboda – ová , Miroslav Svoboda. Stejného jména a příjmení jako syn generála Ludvíka Svobody, velitele československé armády v SSSR a pozdějšího presidenta Československa jehož pohřeb, na kterém jsem byl, končil na Letenské pláni v Praze 7 – Spartanburgu. Kde jsem 25.listopadu 1989, z tribuny, jako první v podstatě uváděl, Václava Havla. The Hevel – Gebelt.

Tanase se znovu objevil po fingovaném únosu 25.srpna 1982. To je Moravcovou metodou plus dva i 27.srpen. A to je i 21.srpen i 12.srpen. Narození mého otce a Jak eš. Haiducu zůstal žít ve Francii. Jeho jméno bylo Mathieu Forestier. M.F. – Moravec František. Nebo F je P a to je R a to je L. M.L. Mohoritová Ludmila. Ve jménu Forestier je OR. Haiducu napsal knihu -“ I Refused to Kill.“ RK. R je L a tak je to EL K – EL CHE.

Celý tento příběh se odehrával přesně v době, kdy jsem končil studium na Vysoké škole politické ve Vokovicích a po nástupu na Český ústřední výbor SSM jsem byl zvolen do funkce předsedy Českého ústředí vysokoškoláků. V září 1982. Vše šlo podle plánu. Operace Benjamin.

10./ – Alexander Borisovič Godunov. Narodil se 28.listopadu 1949 v Sachalinu, Dálný východ. Zemřel 18.května 1995. V roce 1979 emigroval do USA. Začal kariéru tanečníka v devíti letech ve městě Riga. Chodil do stejné třídy s Michailem Baryšnikovem.  V roce 1971 se stal členem Moskevského Bolšoj Ballet. V tom samém roce se také oženil. Jeho manželkou se stala kolegyně – baletka z Bolšoj Ballet – Ludmila Vlasova. Neměli děti. V roce 1973 vyhrál v Moskvě Mezinárodní baletní soutěž.  V roce 1975 hrál ve filmu Anna Karenina postavu Vronského. V roce 1978  hrál postavu Lemisson, the Royal Musician ve filmu „31.června“. Stal se v té době také známým sovětským filmovým hercem. Dne 21. srpna 1979, při zájezdu Bolšoj Ballet do New Yorku Godunov kontaktoval místní orgány a požádal o možnost zůstat v USA. Když to KGB zjistila, okamžitě posadila jeho manželku do letadla a chtěli s ní odletět do SSSR. Odlet letadla byl ale pozastaven. Až po třech dnech, při spoluúčasti při řešení problému presidentem Jimmym Carterem a předsedou presidia Nejvyššího sovětu Leonida Brežněva , byl odlet povolen. S tím ,že jeho manželka vyslovila přání vrátit se domů do SSSR. V roce 1986 byl natočen film podle této události s názvem „Flight 222“.  V roce 1982 bylo jejich manželství rozvedeno. Po emigraci se stal Godunov členem American Ballet Theatre a vystupoval jako „principal dancer“ až do roku 1982. Měl neshody s Michailem Baryšnikovem. A ze souboru odešel. Vystupoval potom samostatně. a objevil se v některých filmech z Holywoodu. Hrál dobrosrdečného Amish farmáře ve filmu Witness ( Svědek ) v roce 1985. V komedii The Money Pit, hrál narcisistického dirigenta symfonického orchestru, to bylo v roce 1986 a nevypočitatelného, násilnického, německého teroristu ve filmu Die Hard v roce 1988. V roce 1990 hrál roli Sigvaldson, The Clockmaker ve filmu The Runstone. Kromě těchto hraných filmů vystupoval ve dvou filmech o jeho osobě. V roce 1980 to byl film Portrait of Giselle a v roce 1983 film Godunov : The World To Dance In.  V roce 1981 se oženil s americkou herečkou Jacqueline Bisset. Občanem USA se stal v roce 1987. V roce 1995 zemřel na následky chronického alkoholismu.

Borisovič Godunov. Stejně jako car Boris Godunov. Ten vládl po Ivan Hrozný – bez čárky jsou to Hrozny. Hrozenkov, Ludvíka Svobody, Vinohrady Beneše a Masaryka a moje – Dvojka, Svatá Klára Vinohrad v Troji, ve Spartanburgu v Praze 7. A červené a bílé víno,  červeno – bílá vlajka Slavie – Vasile.  Iniciály Boris Godunov jsou B.G. To je rusky Václav Havel. Ten bydlel na Dvojce. Já pracoval a on bydlel. K tomu tam ještě koncem osmdesátých let bydlel můj otec po návratu z Karlových Varů zpět do Prahy. Pro mladší uvádím, že tehdy jste si místo kde budete bydlet, když jste byl bez bytu, moc nevybírali. Bylo vám přiděleno.

BG  je  i značka automobilů Bulharska. Země kde ano, kývnutím hlavy, znamená ne a ne, vrtěním hlavy, znamená ano. A když už jsem u toho bez čárky, tak G bez čárčičky je C. Jeho iniciály tedy jsou moje rodné číslo 123 a datum narození Vasilly Stalin ( 3.21. ) V.S. A zase dokola. A my víme, že 28. listopadu je i 28.února. A Moravcovou metodou děleno dvěma je to 14.února. a to se narodila dcera sestry mojí matky. Aleny Baranikové. Také Alena/Alicia. Začal studovat balet ve městě Riga – R.G. – L.G. – EL CHE. Spolu s Michailem Baryšnikovem. Ten tady má samostatnou kapitolu. Ale v tomto spojení je to Borisovič Godunov –   B.G. – Václav Havel a Michail Baryšnikov – M.B.  Mohorita Vasil. V ruštině. A ve městě M.B. žila, s rodiči, o dva řádky výše uvedená, dcera sestry mojí matky A.B. A končil tam ,před emigrací, v posledním zařazení velitele divize, generál František Moravec. Mladá Boleslav.

Godunov se stal v roce, ve kterém jsem já nastoupil do Vysoké školy komsomolské v Moskvě, členem baletu Bolšoj Ballet Moskva. V.V.M. Vasil Vasilič Mohorita. Já jsem se s primabalerínou Gyula Chamrajeva, seznámil ke konci školy v roce 1972, v červnu v Novonikolajevsku dříve, nyní Novosibisrsku. Manželkou  Borisoviče Godunov se v tom samém roce 1971, kdy nastoupil do B.B.M. stala Ludmila Vlasova. Ano je to tak. Ludmila, jako moje matka a Vlasova jako Vasilova. Vasilova Ludmila. Moji rodiče. Kromě ještě generála Vlasova a Formanova filmu Hair. Vlasy. V roce 1973 vyhrál Mezinárodní baletní soutěž. Nechci se dotknout jeho umění. Ale je možné že to mělo souvislost s mým nástupem na Dvojku. Na OV SSM Praha 2. Na náměstí Míru, Vinohrady, naproti Armádnímu divadlu a Svaté Ludmile. Do domu jménem Valdek. V a L deck. V.L. paluba. S kinem Varšava v podzemí domu. Na rohu Anglické a Italské ulice. Domu v jehož bloku je dodnes Spořitelna ve které měl v roce 1940 kontaktní schůzku Otmar Reidl. Jediný účastník operace Benjamin. Vybraný generálem Palečkem ve Velké Británii. Byl to Baťovec a byl na cestě do Konga, když vypukla Druhá světová válka. Atd.atd.atd.

Godunov hrál ve filmu Anna Karenina postavu Vronského. Krátce po návratu z Moskvy, v roce 1972, se stal mým spolupracovníkem, tehdy ještě na MV SSM v Praze, před odchodem na Dvojku, Michal Vronský ( M.V.). Seděli jsme spolu krátce v kanceláři ještě s kolegyní  Annou. Příjmení není důležité. Říkali jsme jí Anička. Vronský je bez čárečky Vronsky. Godunov hrál ještě v sovětském filmu 31.červen. Postavu Lemisson – Royal Musician. byl tedy L.M: son – to jsem já, Ludmily Mohoritové syn, z Royal Musician – R.M. – R je i L. A tak je to znova L.M. Iniciály mojí matky. Film se jmenuje 31.června, což jak víme neexistuje. Ale můj dres v roce 1969 při zájezdu do Německé spolkové republiky – do Brém, měl číslo 31. Ani když uděláme z 31.6. naše 31.9. to nejde. Také neexistuje. Tento sovětský film, byl natočen podle předlohy britského – anglického spisovatele J.B.Priestley. Tento spisovatel zemřel v den 14.srpna. Moravcovou metodou minus dva je to 12.srpna, datum narození mého otce, z Volové. A vy už víte dobře, že 14.srpna je i 14.května. A to Moravcovou metodou děleno dvěma je 7.května. A to se narodil Ivan Mohorita z Volové. A špatně napsaná 4 může vypadat jako 9. A 19.srpna se narodil Stepan Bunzak z Volové. Film byl DVOUDÍLNÝ a natočil ho režisér Gruzín – GEORGIAN.

21.srpna požádal Godunov o povolení zůstat v USA. To je notoricky známé datum. Obráceně je to datum narození mého otce, z Volové, a Jak eš. A Moravcovou metodou bez dvou, je to 19.srpen a to se narodil generál Stepan Bunzák z Volové. 21.srpna byl i okupace Československa v roce 1968 i to bylo klíčové datum při pokusu o puč, ortodoxních komunistů v Moskvě v roce 1991. Když jsem byl na Krymu. Atd.atd.atd. Jeho manželka byla odvedena do letadla. Let byl ale, americkými orgány pozastaven. Ludmila Vlasova vyjádřila přání vrátit se domů do SSSR. Třídenní jednání probíhalo s vědomím Jamese Cartera a Leonida Brežněva. James je i Santiago. Tedy i Santiago Carter. SC. – CS – Czechoslovakia nebo X. CHE – EL CHE. A Leonid Brežněv je L.B. Ludmila a Vasil. Nebo Ludmila Vlasova. Atd.atd.atd.

V roce 1981 se oženil s americkou herečkou Jacqueline Bisset. Winifred Bisset se na rodila ve Velké Británi ve Weybridge, dne 13.září. Za prvé, narodila se ve stejný den jako se narodil autor předlohy u druhého ( DRUHÉHO) ještě sovětského  filmu Godunova – také Brit jako Winifred Bisset, J.P.Priestley. Za druhé je W.B. Tedy M.B. a M.V. Její otec se jmenoval George Maxwell Fraser Bisset. George Maxwell – G.M. a Fraser je anagram Vasil – Fasil – španělské Fácil ( čti Fásil ) – jednoduché. Říkali mu Max. Tak jak se jmenoval plukovníkův – oberstův pes – Špic – v Haškově Švejkovi a protože Oberst- Plukovník, byl Rakušan a mluvil německy tak je Fasil – se psaným německým V. Vasil. Kromě toho byl Bizet i francouzský hudební skladatel jménem Georges. Jako Georgia – Gruzie, a česky Jiří. Jako druhý manžel mojí sestry. A 13.září? to je přece metodou generála Moravce i 15.září – 13 plus dva je 15. A my víme, že 15 je i 12. A 12. září se narodil syn mé sestry Michal G.

Godunov hrál v USA ve filmech Witness  ( Svědek, 1985 )  Amish farmáře. Amish se čte Amiš – a to je Miša. Film byl natočen v roce kdy se stal generálním tajemníkem ÚV KSSS Miša – Michail Gorbačov. V roce 1986 hrál Godunov ve filmu Money Pit, narcistického dirigenta. M.P. je i M.L. Kromě toho je to peněžní jáma. Narcis je i žlutý. A  dirigent může být i Dr Agent. Který a čí si musí každý odpovědět sám. Byla to totiž  „Velká hra“. Odbočuji a připomínám všem, kteří čtou můj web ,název v češtině  knihy ukrajinského autora Dolď – Michaijlik –  anglicky se jmenovala názvem “ And One Can Conquer Alone“ z roku 1956. Originál ukrajinský název byl „Odin v poli vojin“. Tato kniha vévodila v naší knihovně.

Další film byl Die Hard. V roce 1988, Godunov vystupoval v roli násilnického německého teroristy. Hard je Ha Dr. S hebrejským členem Ha a doktor. Mnozí moje počínání za Revoluce považovali za terorismus. Samozřejmě, že hlavně příslušníci rasistické a komunistické StB a KGB a z aparátu Komunistické strany Československa i SSSR ale i v dalších východoevropských zemích. K tomu jméno prarodičů – Gebelt – Goeblatt a Hahn, napovídají proč německý terorista. Kromě toho toto slovo je mezinárodní slovo. A obsahuje OR. Otmar Reidl. Operace Benjamin. V hlavní roli v tomto filmu hrál Bruce Willis. Bruce je Vasil a Willis je Vasil také.

A další film, uvedený  v době pádu SSSR a světového komunismu byl film The Runstone. V ruštině se film jmenuje Kámen Vikingů. (Nejprve připomínám že naše písmeno M je v jazyce Vikingů písmeno zcela jako Trojzubec.)  V tomto filmu hrál Godunov v roli Sigvaldson, The Mystical Clockmaker. Sigvaldson je anagram Vasil a syn. Clockmaster je česky hodinář. Někdo kdo opravuje, nebo udržuje zařízení k určování času. Pro ukázku, jak to bylo uvádím z tohoto filmu, na Wikipedia uvedený –  “ Plot “

„Deep in a coal mine in Pennsylvania, a strange stone is found with Norse runes. The stone is transported to New York City, where archaeologists investigate the mystery. Death and destruction follow, as one of the archeologists becomes possessed, and begins killing everyone around him. Sam Stewart and wife Marla ( Joan Severance) find it has some connection to their friend Martin. A young boy named Jacob ( Cris Young ) is haunted by terrifying nightmares of what is to come, and his uncle ( William Hickey) explains these dreams through stories from Norse legend, which says that the only one who can destroy Fenrir is Týr, the Norse god of single combat, victory and heroic glory, who is prophesied to return to fight the creature. In the nick of time, the mystical Clockmaker ( Alexander Godunov ), who actually is Týr, one-handed Norse God of combat, begins fighting Fenrir. The film cast includes Peter Riegert as a Pez popping, cussing policeman, and features a cameo by composer David Newman as a police officer named Strange.“

Vše šlo jako podle hodinek. Operace Benjamin.

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *