Otec AMORTH – Vatikánská stopa v OPERACE BENJAMIN.

240 zobrazení
TiskTisk

«Io paura di Satana? È lui che deve avere paura di me: io opero in nome del Signore del Mondo. E lui è solo la scimmia di Dio.»

Gabriele AMORTH

DOPORUČUJI VÁM !

Film „Papežův vymítač,“

„The Pope’s Exorcist“, v hlavní roli

novozélandský herec RUSSELL CROWE.

Nový film Papežův vymítač, který je inspirován skutečnými zápisky otce Gabriele Pietro AMORTH, hlavního vatikánského exorcisty (Russell Crowe), sleduje AMORTHA, který se snaží vyšetřit děsivou posedlost mladého chlapce. Nakonec však odhalí po staletí staré spiknutí, které se Vatikán zoufale snažil utajit…

Skvělý film. I proto že se jedná o skutečně historickou postavu. AMORTH se narodil dne 1. května 1925 v MODENA, hlavním městě italské provincie EMILIA ROMAGNA.

Narodil se do rodiny hluboce spjaté s katolicismem a katolickou akcí a byl členem FUCI Federace katolických univerzitních STUDENTŮ. V 18 letech se přidal ke katolickým partyzánům italské brigády ERMAN GORRIERI s přezdívkou „ALBERTO“ a brzy se stal zástupcem velitele v MODENA v EMILIA-ROMAGNA a velitelem 3. praporu 2. italské brigády. Po válce byl dvaceti letech vyznamenán válečným křížem za vojenskou chrabrost. Ve 22 letech, v roce 1947 , byl tehdejším prezidentem Křesťanskodemokratického hnutí mládeže GIULIO jmenován zástupcem národního delegáta Křesťanské demokratické strany – D.C.

Vy kteří čtete a rozumíte, samozřejmě víte, že AMORTH je anagram MOHORITA. Narodil se v roce 1925. V roce které je svojí koncovkou 25 spojeno s celým mým příběhem. S rokem 1922 narozením mojí matka a ZÁTOPKŮ dne19.09. kdy jsem se i já narodil, ale až v roce 1952. V roce 1950 se narodila moje manželka a v roce 1955 moje sestřenice ALENA/ÁJA/ALICE BARANNIKOV. Narodil se dne 01.05. a to je i 05.01. a to se narodila moje dcera KATEŘINA-JEKATĚRINA. Jméno brigády bylo ERMAN to je vyslovené španělské HERMANO – BRATR. A také HEŘMANOVA ulice, souběžná s naší SOCHOROVA v HOLEŠOVICE-BUBNY, H.B. GORRIERI je v našem překladu, jako z ruštiny do ukrajinštiny někdo z HOR – HORIÉŘI – HORALY. A vy víte, že VOLOVÉ bylo přejmenováno po Druhé světové válce na MEŽGORIJE – MEŽHORIJE. Velmi podobné MEŽDUGORIJE. Přezdívka byla ALBERTO – ALBERTOV ale také ADALBERT a tak i VOJTĚCH-VOITA- finský tvar VOI – MÁSLO – WASIL. Ještě ale nevíte, že ve finštině je další tvar našeho slova MÁSLO a to je VOIN. Ano jako ukrajinské slovo pro VOJÁK-SOLDIER. Tak jak se v originálu jmenuje v ukrajinštině kniha ukrajinského spisovatele DOLĎ-MICHAJLIK “ I ODIN V POLI VOIN“. Sám voják v poli. V Češtině ale vydaná pod názvem VELKÁ HRA. ANO VELKÁ HRA – V.H. A byl u toho ODIN, syn BORA a BESTLY – B.B. A byl to ten co přišel o OKO.

AMORTH byl stejně jako MOHORITA funkcionářem STUDENTŮ.

3. prapor – BANDIERA – 2. BRIGÁDY – DOBROVOLNÍK – je i 32. A to je i 1775. Založení US ARMY a US NAVY a US MARINE v PENNSYLVÁNIY, PHILADELPHIA. Můj otec ,OTISK, byl také v odboji a také byl partyzán a také byl vyznamenán, československým válečným křížem a to dvakrát. Nebyl z EMILIA ROMAGNA ale jmenoval se na falešných dokladech EMIL HAZUCHA a vy víte, že byl po otci ROMANIEN. Aby to byla pravda tak sestra mojí tety AURÉLIE SCHIDLAK byla EMÍLIE JUNGMAN. A byly z MÍROVKA-FRÝDNAVA-FRIEDENAU. Matka mého spolužáka ve třídě na náměstí STROSSMAYERA, tak pojmenovaného v roce 1925 ( dříve BUBENSKÉ) byla EMILIE FRIED. Informace upozorňuje že ve 22 letech (BB), opět naše známé číslo v jeho všech obměnách, byl jmenován GULIO – JULIUS do funkce v C.D. Bylo to v roce 1947. A to je i rok 1974 kdy jsem narukoval k Vojenskému útvaru 6174.

Vystudoval práva , vstoupil do Tovaryšstva sv. Pavla a 24. ledna 1954 byl v Římě vysvěcen na kněze tehdejším biskupem NORCIO ILARIO ROATTO . Publikoval mnoho článků v katolickém časopise Famiglia Cristiana . S nadšením pro MARIOLOGY převzal řízení měsíčníku Madre di Diu . Byl členem Papežské mezinárodní Mariánské akademie .

Stal se TOVARYŠEM což v našem pojetí znamená něco jiného. Já jsem se také stal tovaryšem- vyučencem. Na kněze byl vysvěcen dne 24. ledna a to vy víte, že je i 24. prosince. A to je děleno dvěma 12.12. – 1212 Zlatá Bula Sicilská ale z BASILEA – BALE. Na RHONE-RHEIN. Vysvětil ho NORCIO ROTATO ILARIO – V azbuce byl H.P. a l tomu I. A to jsou HORNÍ POČAPLY. Protože HORNÍ POČERNICE přišly na řadu až II. ROTATO je také někdo od „KOLA“. Kdo ROTUJE. MARIE byla moje sestra ANNA MARIE. A babička z HORNÍ POČAPLY byla MARIE. A jedna moje sestřenice v MEŽGORIJE-MEŽHORIJE byla MARIE.

Od roku 1981 AMORTH podporuje tvrzení protagonistů zjevení v MEŽDUGORIJE.

MEŽDUGORIJE a MEŽGORIJE a MEŽHORIJE. Všechno to znamená MEZIHOŘÍ. A vy kteří čtete víte, že jsem se učil také v ulici V MEZIHOŘÍ v městské časti LIBEN – LEE BEN. MEŽDUGORIJE se nachází v H.B. – ne HAVLÍČKŮV BROD ale v BOSNA a HERCEGOVINA. Co je jak nám říká stará vojenská píseň “ HERCEGOVINA JE LAUTER ROVINA“. Zjevila se tam šestici V.I. dětí PANNA MARIE. Dne 24.06. 1981, poprvé a později znovu. V obci je kostel svatého JAKUBA – JAMES – JIMMY – YAKOV- JAKOV – SANTIAGO -IAGO – DIEGO a české KUBA.

Od roku 1986 je EXORCISTOU v římské diecézi z pověření kardinála vikáře UGO POLETTI. Spolupracoval s různými italskými lékaři a psychiatry. Tvrdil, že od roku 1986 do roku 2007 provedl asi 70 000 zásahů.

EXORCISTA – VYMÍTAČ. Stal jsem jím v roce 1986. To jsem se stal po MIROSLAV ŠLOUF předsedou českého ÚV SSM. A vstoupil tak poprvé do světa funkcí spojených s příslušnou funkcí v ÚV KSČ – kandidát ÚV KSČ a poslanectvím v zákonodárném sboru. V tomto případě v předsednictvu České národní rady. Vy víte, že rok 1986 je i rok 1989. UGO je naše HUGO. Souhlásky jsou H.G. HUSÁK GUSTÁV. Nebo HUGO POLETTI. Zase H.P. Nebo H.G. POLETÍ – a tak se také stalo…

Při tom se nejméně 100x přímo střetnul s démony.

Zemřel v Římě dne 16. ZÁŘÍ 2016 ve věku 91 let po několika dnech hospitalizace v nemocnici SANTA LUCIA. Slavnostní pohřeb se konal 19. ZÁŘÍ v bazilice Santa MARIA REGINA deli APOSTOLI v MONTAGNOLA v okrese San Paolo, celebroval jej pomocný biskup Monsignor AUGUSTO PAOLO LOJUDIC a generální představený Společnosti sv. PAUL don VALDIR JOSÉ de CASTRO.

Bez komentáře.

R.I.P.

A pár slov na konec tohoto úžasného lidského příběhu. Vy kteří čtete pozorně tak si vzpomínáte, že jsem vzpomínal jak jsem při čtení zdravice na 14. ( DVOJKA) sjezdu KSČ s BREZHNEW a HUSÁK za zády sledoval dole pod pódiem sedící dvojici delegátů. Seděli přímo naproti mně a ta se nedalo si jich nevšimnout. Byla to AMORT SVĚTLA a BERÁNEK KAREL. Ano herečka SVĚTLA AMORT. Z ARMÁDNÍHO divadla na VINOHRADECH na náměstí MÍRU – DVOJKA. Proč ona ? Samozřejmě proto, že seděli podle abecedy a ona jako A byla v první lavici z mého pohledu tehdy na pravém místě. A BERÁNEK vedle ní. BERÁNEK byl tajemník MV KSČ v Praze. Zástupce KAPEK – VÍT to můžu nazvat. Ale jestli to čtou Pražáci tak ví ,že na DVOJCE je, nebo tehdy byl známý a věhlasný hotel BERÁNEK. V naší řeči i syn mojí babičky BÁRÁN – malý BÁRÁN je BERÁNEK. A tak vlastně byl „můj jmenovec“. Hotel BERÁNEK je náměstí které se jmenuje podle TYL. Dříve TRŽNÍ – MARKET- MOKORITA.

Podle toho TYL (L.T.) co sloužil v kasárnách Jiřího z Poděbrad na náměstí republiky. „Otec“ naší státní hymny. Kasárnách kde velel dlouhá léta generál STEFAN MICHAL BUNZÁK z VOLOVÉ-MEŽGORIJE-MEŽHORIJE, otcův přítel odtud a také ze skupiny 5 utečenců do SSSR 10.23.1939.

V roce 1973 jsem se setkal s AMORT SVĚTLA, křtěná také jinak, byla SVĚTLUŠE, potkal po druhé a to osobně. Zúčastnila se první svazácké schůze v ARMÁDNÍM divadle NA VINOHRADECH. Byla tam ona a ještě ředitel ZDENĚK MIKA. Předsedou byl zvolen JAROSLAV SATORANSKÝ. Byl tam také JAROMÍR HANZLÍK. Ten se divil že mám džíny a ne dederónku a černý oblek. A tak jsme tam na to téma chvilku v žertu klábosili. Hanzlík tam s paní AMORT celou schůzi vtipkovali. Ale on do SSM nevstoupil. To je zase jiný příběh.

Proč je to pravda? Pravda je to proto, že SVĚTLUŠE AMORT se narodila dne 7. ledna – 07.01. a to v roce 1911 a to je i 1776 – vznik USA. A vy víte, že její datum narození je „po našem“ shodné s datem narození Otec AMORTH. 07.01. minus DVA je 05.01. a to je i 01.05. Stejné datum narození.

Narodila se v DOBROMILICE u PROSTĚJOVA. MILICE-MILITIA je anglický název pro české DOMOBRANA. Název je užit v textu ratifikovaném THOMAS JEFFERESON. MILICE jako DOMOBRANA je název pro veškeré ozbrojené složky USA. Termín „MILICE“ pochází ze staroanglického MILITE – VOJÁCI. Latinské klasické MILIA znamená VOJÁCI- stejně jako slovo MÍLE-MILE – M.L. Také víte, že jsem první povolávací rozkaz dostal k hloubkovému průzkumu-výsadkářům do PROSTĚJOV. Který generál BUNZÁK, poválečný výsadkář generála PALEČKA, zatímco můj otec byl válečný výsadkář, změnil za spojovací útvar v kasárnách Jiřího z Poděbrad v L.T. SVĚTLA AMORT se zúčastnila za okupace komunistického protinacistického odboje a byla jeden rok a půl nacisty vězněna. SVĚTLA AMORT zemřela dne 14. Březen-Marec (B.M.) 1985 v Praze. V den narození teta AURÉLIE SCHIDLAK a ALBERT EINSTEIN a odlet 11 zpravodajců v čele s MORAVEC do LONDÝNA společností KLM via AMSTERDAM-NIZOZEMÍ.

Matka herečky AMORT byla rozená H.B. HORÁKOVÁ BOŽENA (byla také GORRIERI). A otec byl VLASTA-VLASTIMIL AMORT, povoláním SOCHAŘ. VLASTIMIL je také VASIL MILITIE. VLASTA byla moje manželka z PLZNĚ a také je to PATTY v mužské podobě PATTON-SMITH-ŠMÍD.

A finále? Manželem SVĚTLA AMORT byl herec KAREL BENÍŠKO. Ano jako taková česká podivná zdrobnělina jména BEN. BENJAMIN-BEN-BENÍŠKO. A TO JEŠTĚ V UKRAJINSKÉ ÚPRAVĚ – s ukrajinským -KO na konci. Anebo jako zdrobnělina BENEŠ-BENÍŠEK. Ten se naproti ARMÁDNÍMU divadlu na náměstí MÍRU v kostele svaté LUDMILY v roce 1909 ženil. Také se jmenoval jinak. Byl EDUARD – EDWARD a jeho manželka byla HANA z ANNA. Příjmením VLČEK – VLČKOVÁ.

A finále? Matka KAREL BENÍŠKO byla OTÝLIE BENÍŠKO – O.B. Stejně jako dříve komunistka a později Chartistka 77, O.B. křtěná OTTA, ale známá jako OTKA BEDNÁŘOVÁ. Stejně jako O.B. profesorka OLGA BENDOVÁ za Přírodovědecké fakulty UK na ALBERTOV, členka předsednictva OV KSČ Praha 2. Manželka B.B. – profesor BŘETISLAV BENDA. Syn SOCHAŘE B.B. BŘETISLAV BENDA. Profesor měl podle WIKIPEDIA krycí jméno u STB – CAMEL.

Další Vatikánskou stopou v příběhu OPERACE BENJAMIN bylo zvolení papežem JAN WOJTYLA z KRAKOVA. KRAKOV je i KRK-CUELLO i KRČ i KERČ na KRYMU i KERSKO a KURSK. WOJTYLA což je české jméno pro VOJTA – VOJTĚCH – ADALBERT – ALBERT – ALBERTOV. Který se stal JAN PAVEL II. – česky HONZA PAVEL II. H.P. II. A jeho svatořečení KLARISKY ANEŽKY ČESKÉ dne 12. listopadu 1989. V závěrečný den mojí Celostátní konference SSM v pražské LUCERNĚ ve ŠTĚPÁNSKÉ ulici a VÁCLAVSKÉHO náměstí. Ve finštině je VOITTAA české slovo VYHRÁT – i tvar slova VOI – VOITA pro MÁSLO – WASIL. I tvar slova VOI – VOIN. I ODIN V POLI VOIN. V češtině VELKÁ HRA – V.H. Ve slovenštině to vyšlo pod stejným názvem jako v ukrajinštině SÁM VOJÁK V POLI. A finále? Spisovatel se narodil jako MICHAJLIK JURIJ PETROVIČ. Můj předchůdce předseda SSM u Vojenského útvaru 6174 v LITOMĚRICE byl MICHÁLEK. JAROSLAV. Spisovatel MICHAJLIK se nenarodil v gubernii JAROSLAV ale v gubernii POLTAVA. V jejímž hlavním městě POLTAVA byl vězněn můj otec od 10.23. 1939 do přibližně 09.07.1940 kdy byl odsouzen a převezen do GULAGU.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *