Přídavek, k předcházejícímu příspěvku pro ty, co nevěří, že žádné náhody neexistovaly…

813 zobrazení
TiskTisk

Fotografie rozsudku o rozvodu manželství Anna Mohorita Besarab a Vasil Mohorita. Co je na něm zajímavého? Jsou to samozřejmě jména, která už znáte a byla několikrát tady na webu zmíněna. Anna Mohorita a jméno Besarab. Jméno manžela, manželky Jakova Džugašvilli – Stalina. baletky z Oděsy. A Anna Mohorita. Jako Anna Mohorita Lemak ve Westmoreland County Pennsylvania, USA. Jako Anna Mohorita Baran, matka otce a jako Anna Mohorita, sestra otce. Také ale jako Anna Mohorita ( Anna Marie Mohorita jménem při křtu ) mojí sestry, dcery Vasil Mohorita, můj otec.

Dokument uvádí, že manželství, bylo uzavřené 8.12. 1979. 8.12. se narodila moje manželka Vlasta Svoboda. A je to i americkým způsobem psaní dat datum narození mého otce 8.12. nebo 12.8. Svatba byla v roce 1979. A to je i 1919 i 1991. A další 1976, 1967 atd. Ale podstatné je, v tomto případě, 1919 protože to je rok narození otce. A rok 1991, rok plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu.

Otec uvádí u rozvodu adresu, svojí dcery, mojí sestry. V té době Anna Mohorita Uher. S adresou také již několikrát tady na webu, vzpomínanou. V samostatném příspěvku. Ulice Za Viaduktem 4. ZV.4. ZV a IV. Vojenské zpravodajství a Ion a Vasile a Vasil a Ivan a Václav a Ivan. A dům je u viaduktu NEGRELI. ( NEGR LEE ) A je přímo u kolejí. Železničních. A u Vltavy. Jen pro připomenutí.

Předsedkyní senátu v rozvodovém řízení byla Blanka Šerák. Bez našeho -ová. To je pochopitelně připomenutí otcova instruktora z války – Jakovleva a připomenutí Jakova Stalina. A uvedení do souvislosti. Dvakrát. Proč? Protože vy určitě znáte Jacques Chirak. Politik – France. Španělsky FRANCIA. Jacques je  Jakov, Yakov, Jakub, Santiago. A vysloví se Širak. Blanka je bílá barva. Španělsky. Blanco, přesněji napsáno a Blanko vysloveno.

Náhoda by to mohla být, kdyby nebyla přísedícím u rozvodu Marie Kratochvílová. Tak se totiž jmenovala sestra matky mojí manželky. Úplně přesně. Byly dvě sestry, Marie a Vlasta ( M.V. ), s příjmením, které už tady taky bylo, Boudník. ( stejně jako výtvarník co žil u Hrabala Bohumila ). Rodiče byli Marie a Josef Boudník a žili v Berouně, když jsem je poznal já. Kde je na náměstí kostel zasvěcený svatému Jakubovi. A Beroun má ve znaku medvěda. Jako Berlín a Madrid.( B.M.)

Marie Kratochvílová – sestra matky mojí manželky – ne ta přísedící v Karlových Varech u otcova rozvodu, žila v Hranicích na Moravě. Ve městě, kde byla Vysoká vojenská škola za První republiky, kterou absolvovala celá naše tehdejší vojenská elita. Manžel Marie byl také důstojník. Myslím podplukovník, a v Hranicích sloužil v době kdy já jsem ho poznal. Křestním jménem EMIL.  Marie Kratochvílová – teta jak jsem jí mohl a rád říkal, pracovala jako lakýrnice – dělnice, v SIGMA HRANICE. V době Okupace v roce 1968, byla poslankyní Národního shromáždění ČSSR. Po Okupaci byla vyloučena z KSČ a samozřejmě, že post poslankyně již nevykonávala. Byl jsem u nich několikrát doma v Hranicích. I na svatbě jejich dětí.

A že náhody neexistovali dosvědčuje i to že dalším přísedícím u rozvodového řízení byl František Chytráček. To není asi příliš rozšířené příjmení.  Chytráček byl můj spolužák, chodil se mnou do školy na Strossmayerově náměstí v Praze 7, Spartanburgu. Byl o ročník níže než já. A chodil do sportovní – gymnastické třídy, s mojí platonickou lásku Kateřinou Štuchalovou, které její otec Jiří Štuchal – Bavič z Brna,  přivezl z Montrealu, ze světové výstavy, džíny značky LEE. Tedy jsem je poprvé na vlastní oči viděl. A zamiloval jsem si je. Protože lee, jak víte je i moje datum narození, zrcadlově. 199.

Rozsudek o rozvodu otce s Anna Mohorita Besarab, nabyl právní moci dne 24. dubna 1987. A to je Moravcovou metodou, děleno dvěma, 12 duben. A 12. duben je i 12. září. A to se narodil syn mé nahoře uváděné sestry Anna Mohorita Michal G. Ale i let prvního kosmonauta v dějinách lidstva GAGARIN G. V roce 1961. A to je zase i 1919 i 1991 i 1976 atd.

A samotné jednání rozvodového soudu? 17. března. Den kdy se narodila dcera jednoho, ze dvou mých  nevlastních bratrů. Ale také to je Moravcovou metodou minus dva, historické datum pro Československo. 15.březen 1939. Datum Okupace nacistickým Německem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *