Text Facebook. Dopis mého otce plukovníka Vasila Mohority, Ministrovi národní obrany, v září 1988.

714 zobrazení
TiskTisk
Ještě k mému včerejšímu příspěvku.
Především pro pány Pithart, Žantovský, Kocáb, Horáček, Ruml, Fendrych, Žák, Florián, Sisák, Babiš, Lorenc a tak podobně.
I pro ty z StB a ŠtB kteří se hlásí k demokratické revoluci.
Datum na dopisu, mého otce na Ministerstvo obrany, je stejné jako datum udělení řadu.
Řád byl vytvořen v roce 1985. K 40 výročí, ukončení války. A dávali jej postupně i v zahraničí.
Na otce vyšla řada “ náhodou“ 14. září 1988.
Září je světlo O.R.
A 14. Je i 19. A to je moje datum narození. Nebo Moravcovou metodou je to minus dva 12. září. To se narodil syn mé sestry M.G.
Podepsán ( ne osobně pochopitelně ) M.G. Michail Gorbačov.)
Jako syn mé sestry M.G.
A jako já, na náměstí M.G.
Řád je v ruštině O.B.
„Operace Benjamin“
„Otečestvenaja vojna“
Všimněte si ,že není Velká.
Oficiální název války v ruštině býval přece Velikaja Otečestvenaja Vojna. Tedy ne velká válka.
Nebude velká válka.
A je to Dvojka. II. Stupně.
A hvězdy jsou dvě. Rudá a bílá… Bílá je větší…
A je tam ještě “ rifle“ a „sable“
R.S. – L.S. – L.C. – EL CHE.
A sable je Basil/Vasil
Rusky „vintovka“ a sablia“ A zase je sablia Vasil.
A také V.S. a to je i U.S. a S.U. s latinským/ Římským V/U.
Posílá vzkaz Svatý Vasilij. Největší ze všech Východních svatých…
Palackého náměstí 5
Paleček 2. Moravcova Dvojka.
A dodatek jen pro ty, kteří znají historii z faktů a ne z pohádek. Ti vědí jaký podivný dopis posílal šéf Dvojky, generál František Moravec v roce 1947, komunistickému ministru Václavu Noskovi, z Jeruzalémské ulice – Sedmihradské, do které jsem měl okna z kanceláře na M.G ( Maxima Gorkého) v roce 1989.
Rusky je Nosek. N – H.
Tedy Václav Havel.
A pro ty co zajímá pravda a čtou a pamatují si můj web, připomínám, že můj přítel a soused v Horních Počaplech, se jmenoval Nosek…
( Kromě jiných )
Ti, co se tomu dopisu divili, by se už mohli přestat divit…
Vše šlo podle plánu…
No photo description available.
Díl druhý…
Proč psal plukovník v záloze Vasil Mohorita, dopis ministru národní obrany? Obyčejnou žádost o zvýšení důchodu.
V něm ale píše, dne 14. září 1988,
( to je i 19. září, moje datum narození a 14. září den narození mého, tehdy předchůdce, JJ. Což je zády k sobě ⚓, a Moravcovou metodou, minus DVA je to datum narození syna mojí sestry, s iniciálami , v ruštině M.G.)
že se zúčastnil bojů o BARACHTL.
Na Ukrajině.
Co je BARACHTL???
Je to Barchiel, jeden ze 7 archandělů, když jich bylo ve skupině, Arap, vysazené 7. října 1944, celkem 7 ??? DVA dny po narozeninách Václava Havla a DVA dny před narozeninami Ernesto Che Guevary, a čtyři dny před narozeninami Ivana Havla?
Nebo BARAQIEL, archanděl zvaný “ Lighting of Good“ Hebrejsky OR. Otmar Reidl, Operace Benjamin
Nebo je to BARCHATL ? V ruštině
SAMET ???
Dopis psal otec z místa, kde žil se svojí , DRUHOU, manželkou
Anna Mohorita – Besarab.
(Jako žena Jakova Džugašvili z Oděsy – Bessarab  a jako Anna Mohorita Lemak, původně z C.R. Carpathien Ruthenia, po emigraci do USA , koncem 19.stoleti , žila ve Westmoreland, Pennsylvania, a která se narodila v roce 1889)
Palackého náměstí 5
Karlovy Vary
(Paleček generál. DVOJKA. Ministerstvo Obrany, kde otec sloužil šest měsíců po ukončení Druhé světové války)
Dopis se dostal do správných rukou. Důchod mu nezvýšili.
Ale co následovalo v roce 1989 všichni víte.
Proto ho rasistická a komunistická StB a KGB v roce 1990 zavraždily.
Chtěli zabránit pádu SSSR a světového komunismu. To se jim však nepodařilo. Zůstal tady
“ Odin v poli voin“ a toho se jim zavraždit i přes velkou snahu nepodařilo. A Operace Benjamin pokračovala až do zdárného konce. Tak jak bylo naplánováno. Konec roku 1991. Otec se totiž narodil v roce 1919.
A historici a “ muži listopadu“ jsou zcela vedle se svým výkladem tehdejších událostí…
To nemluvím o novinářích.
To jsou jenom fakta…
Třetí pokračování k dopisu mého otce ministrovi obrany 14.září 1988. S obyčejnou žádostí o zvýšení důchodu. Které nebylo vyhověno. Proč ? Protože nešlo o samotnou žádost ale o to, že byl dopis poslán. 14. září. V den který je zaznamenán na otcově vyznamenání Řádu, česky, rusky Orden, a jenom „Otěčestvenoj vojny“ Ne Velké!!! To je popsáno před pár dny tady na Facebooku. Co bylo zajímavé ještě na tom datu 14.září? To co již bylo řečeno. Narodil se můj předchůdce ve funkci předsedy ÚV SSM – J.J. – a to je zády k sobě Kotva. 14. září je i Moravcovou metodou, minus dva 12.září – den narozenin syna mé sestry Anna – Michal G. Řád podepsal Michal G. Ale 14. září je i 19.září den mých narozenin. A je to i devátý měsíc “ hebrejsky “ od konce roku. Tedy duben. A Moravcovou metodou je 14 plus dva 16. duben. A to je datum kdy seskočil Otmar Reidl v Protektorátu za Druhé světové války, v roce 1941. Název operace : Operace Benjamin. To je k té konspirativní části data 14. září. Další veřejnou informací i když v té době ne příliš veřejně známou je datum 14. září jako datum úmrtí presidenta Masaryka. Který se narodil v kraji vinohradů Hodoníně. A 14. září je i datum kdy se narodil jeho syn Jan Masaryk v Praze na Vinohradech. Kde žil i Beneš, já pracoval atd. Ti co čtou web ví o co jde. 14. září je ale Moravcovou metodou i 14 krát dvě a to je 28. září
Svátek svatého Václava. Připomínka Václava Havla. A nyní k fotografii jiného dopisu. Je to fotografie dopisu z knihy Jiřího Šolce “ Po boku presidenta „. Tím, kdo byl po boku presidenta je myšlen František Moravec v Londýně. (Kniha je zajímavá – doporučuji vám ji k přečtení.) Jiří Šolc v příloze knihy uvádí tuto fotografii dopisu, bez nijakého velkého objasnění či názoru o co šlo. Je to dopis komunistickému ministru vnitra Noskovi. Jiří Šolc byl voják –
výsadkář, před tím než se stal historikem. Proto se ani nediví, a ani nijak dopis nekomentuje. Ale uvádí ho. Není poznat kdy byl psán. A kdy byl poslán. Je tam jediné datum dne 21.6. Rok tam není. Ale je zřejmé, že jde o rok 1947, podle mého názoru. Pokusím se dostat k celé kopii dopisu. Pro jednoduchost napíšu do textu co v dopise je. „Vážený pane ministře, prosím Vás zdvořile, abyste mi popřál velmi krátké slyšení. Považoval bych za nepřípustné, abych
vás zdržoval zbytečně ve Vaší práci. Rovněž Vás ujišťuji, že Vám nemíním předkládat nějaké žádosti neb prosby osobního rázu. Doufám, že mi laskavě dopřejete sluchu, a ubezpečuji vás že nezneužiji nikterak Vaší trpělivosti a laskavosti. Váš oddaný brig,generál Frant. Moravec. Adresa : Praha II Jerusalémská 9 , č. tel. 29087. „
A na dopise jsou poznámky, tak jak to u služební pošty bývá. Nalevo dole je připsáno “ snad na pátek “ a napravo dole je napsáno : št. kapitán Pokorný, názor, že se nemá přijmout “ A druhá poznámka pod čarou : št. kapitán Sedlák sděluje 21.6., že asi před měsícem byl ten pán u pan/pol. Vodičky. Co říká ,ale ten dopis mě? Za prvé pátek je pátý den. Tedy 5 tedy i 2. Za další, byl Pátek i společníka Robinsona Crusoe. R.C – Roosvelt Churchil , Carpathien Ruthenia. I je to R-L- tedy EL CHE. Friday – pátek se vyslovuje v angličtině – ve Skotsku určitě jako Frady – Fredy – Fridrich – Bedřich. A my víme že Fridrich byl Barbarosa – a tedy Operace Barbarosa je nyní Operace Benjamín. A v hebrejštině je pátek – iom šiši.
יוֹם שִׁישִׁי
Souhlásky ,které tam jsou, jsou pouze MSS – SSM. A co to znaméná? No přece víme, že Jerusalémská – za války Sedmihradská ( Sedm, vršků, hor, řek, piv, vysokých budov v Moskvě atd. ) je ulicí ve které sídlil o mnoho let později SSM. Respektive s adresou Maxima Gorkého ( M.G.), ale celá jedna strana domu je do ulice Jerusalémská. Tehdy, když Moravec dopis psal, to byla Dvojka. Pak při úpravách obvodů se to stalo jedničkou. Další poznámka je poznámka štábního kapitána Pokorného. Pokorný se také jmenoval celá dlouhá a předlouhá léta vedoucí hospodářského oddělení SSM. Tam v tom místě – Maxima Gorkého – Jerusalémská. Tedy klíčová figura v tehdejším systému. A další poznámka je od štábního kapitána Sedláka. Píše že byl u Vodičky ( Moravec ) Je docela jedno kdo byl Vodička. Jde o to ,že jsou tam “ zvěčněni “ dva kapitáni. Jako kapitán Niščimenko – Bělavský, velitel otcovi zpravodajské skupiny ARAP v Beskydech a kapitán Otisk, velitel skupiny Wolfram ve stejném místě a spolupracujících a kooperujících. Dokonce s jednou zemljankou, ve které žili krátký čas, před vypuknutím Operace Tetřev, které velel osobně Karel Herman Frank. A při které se museli rozdělit. Skupina WOLFRAM byla vysazena k plnění úkolů v Protektorátu dne 14. ZÁŘÍ.
V poznámce je datum, které píše Pokorný –  21.6. – A to čtenáři mého webu ví, že je i „hebrejsky“ 6.12. – Svatý Nikolaj. A když 6.12. tak i 6.1. a to jsou Tři králové. A vědí, že 6.12. plus dva Moravcovou metodou je 8.12. To je datum narození mojí manželky Svoboda a nebo je to 12.8. a to je datum narození mého otce. A když 6.1. tak to je zase Moravcovou metodou minus dva, 4.1. datum narození mojí matky, a plus dva, 8.1. datum svatby mojí matky s mým otcem. A v této doušce figurují dvě jména – Sedlák a Vodička – iniciály S.V. – tedy SU a US. Anebo Vnitřní Stráž, kde sloužil později otec a Silniční Vojsko kde sloužil ještě později a Vojenské Stavby, kde jsem se učil a pracoval, ještě později já. A iniciály jména mojí manželky a její matky – Vlasta Svoboda.
A proč je to na sto procent pravda pravdoucí a fakt? Protože ministr Nosek – který dostal dopis – který ani nebyl pro něj, ale pro Moravcovi lidi z Dvojky u něj, skončil ve funkci 14. září. Připomínám, že jeho jmenovec Nosek byl můj kamarád z dětství v Horních Počaplech. A že naší řečí je V.N. rusky B.H. – obé Václav Havel. A po něm byl ministrem Karel Bacílek. Karel Vasilek. ten skončil také 14. září. A ještě po něm byl ministrem Rudolf Barák. a ten začal 14. září. A po něm – po těchto třech 14. září – poslední u Baráka v roce 1953,  už se nikdy na ministerstvu vnitra datum 14. září neobjevuje. ani u nástupu ministrů vnitra ani u nástupu náměstků ministrů vnitra. A ani u jejich odchodů !!!  A zase jsme u udělení vyznamenání mému otci a jeho dopisu ve kterém používá, že osvobozoval Vasilkovo ( Bacílkovo ) a Barachtl – v minulém psaní píšu, že místo toho jména jsem na Ukrajině nenašel, ale za to vím že existuje anděl “ Lighting of god “ světlo boží, Baraqiel – zkráceně Baraq. A že na Řezáčově náměstí u nás za rohem byla do nedávna a celý můj život kdy jsem tam žil vedle nádraží Holešovice Bubny – H.B. – Havel Václav – U Baráčníků. A čepovali tam jenom Holešovický Pražan. ( H.P. – Horní Počaply a Horní Počernice ) To nezapomenu. Nemohl jsem to pít. Ale bylo nám 15 let když jsme tam chodili, tak to bylo dobře. Jedno a dost. možná dvě. Ale nikdy víc. Podívejte se na to co udělá jeden dopis pobočníka presidenta Ben eš, M.V – Ministru Vnitra. Noskovi Václavovi. V.H. Dvojka fungovala bez přestání. Tady v době Druhé světové války i potom po Druhé světové válce za totality. To vám dokážu i na dalším seriálu ,který mám připravený pro historiky a novináře a tak zvané, samozvané, “ Muže Listopadu “ a pro ty, ještě horší než jsou samozvaní „Muži Listopadu“, pro samozvané „Muže po Listopadu“
Žádné náhody neexistovali. Vše šlo podle plánu.
No photo description available.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *