Díl V. Defektoři z Východní Evropy po zahájení Studené války.

906 zobrazení
TiskTisk

1/ – Jan Čep. Narodil se 31. prosince 1902, Myslechovice u Litovle. Ve skutečnosti se prý narodil 1.ledna 1903 – krátce po půlnoci. Jeho otec zařídil,aby měl v rodném listu rok 1902 a datum 31.prosince. Zemřel 25.ledna 1974 v Paříži , pohřben na La Celle – Saint Cloud. Jeho manželka byla Primerose Cep.  Byl český spisovatel, esejista a překladatel. Katolické orientace. 1921 – 1926 studoval na FF UK v Praze, češtinu francouzštinu a angličtinu. Studia nedokončil. První literární dílo napsal za studií. Nazvané „Anglické dojmy.“ Pohyboval se ve spisovatelských kruzích. Čepovu esejistickou i prozaickou tvorbu výrazně ovlivnil pobyt u Josefa Floriana, ve Staré Říši. Setkal se tam s autory, kteří měli napříště ovlivnit jeho esejistické dílo. Byl to zejména Romano Guardini, Jacques Maritain a Gabriel Marcel. Tito katoličtí myslitelé hluboce zasáhli Čepovo myšlení směrem ke křesťanskému personalismu. Základním pojmem Čepovi poetiky je pojem “ dvojí domov „. Dne 26.února 946 byl vyloučen ze Syndikátu českých spisovatelů a v srpnu 1948 emigroval přes Aš do Francie – Paříž. V letech 1951 – 1954 žil v München – Germany. Pracoval pro Svobodnou Evropu. Pro Svobodnou Evropu pracoval ale i po návratu do Paříže. Například jako autor kulturní rubriky Kniha týdne etc. V letech 1948 a 1969 vyšel jeho překlad románu Bruce Marshall “ All glorious within “ ( Plná slávy ).

Jmenoval se příjmením Čep – a víme že P je i L a to znamená jeho příjmení bylo i ČeL – EL ČE – EL CHE. Kromě toho byl i Honza a první a poslední písmena jeho jména jsou v tomto případě H.P. – Horní Počaply a Horní Počernice atd. Narodil se prý v roce 1903, ale otec mu nechal zapsat do rodného listu 1902. A my víme, že 1902 je i 1905 ,ale i 1920 i 1922 i 1925 i 1950 i 1952 i 1955. Narodil se v Myslechovicích u Litovle. To je moje matka M.L. Narozena 1922. Další už znáte. 1925 – Mein Kampf, Caricyn – Stalingrad a Bubenské náměstí – Strossmayerovým náměstím . Moje žena Svoboda 1950 , já 1952 , a dcera sestry mojí matky 1955, stejně jako V.S. A narodil se tedy podle otcova zásahu 31.12. A to je i 12.31. A to je 123 moje rodné číslo a také bylo 31. číslo mého basketbalového dresu v Meteor Praha. Pohřben na La Celle – EL CHE a Saint Cloud je zase X. tedy dvě zkřížené, jak to dělají vojáci na svých znacích často, I. Takže EL CHE Dvojka. Zemřel 25.ledna. A to je i 25.prosince. A to je Hod Boží – H.B. Havlíčkův Brod, Havel Václav a Božena Němcová. Jeho manželka byla Primerose, křestním jménem. Se mnou na rotě v Litoměřicích na vojně byl jeden spolu voják ,který byl z Hrádku nad Nisou. A čas od času mi věnoval hrst Primerose. Prezervativů z výrobny v Hrádku ,kde byl zaměstnán před i po vojně. Takže máme Hrad – Pražský Hrad – P.H. – Horní Počaply a Horní Počernice, Hrádeček, místo kde přebýval Václav Havel, Hrádek s Primerose a Hradištko kde zahynul první manžel mojí matky Florian. Primerose je i první růže. A Ernesto Guevara, EL CHE byl z argentinské provincie Rosario. Čepa ovlivnil ho pobyt u Floriana. Stejné jméno jako první manžel mojí matky. Tam ho ovlivnili – Romano Guardini – To je Římský strážce – ochránce, přeloženo do naší češtiny. A je to také R je L, zase EL CHE. Druhý kdo ho ovlivnil byl Jacques Maritain. A Jacques, jak víme je i Jakub, Kuba, Yakov, Santiago, Iago, James, Jimmy, Diego atd. Jeho příjmení je naší latinko – azbukou anagram Mohorita. A poslední kdo tam s ním byl byl Gabriel Marcel. G.M. – Maxim Gorkij, Mladé Gardy a Michail Gorbačov. A syn mé sestry M.G.

Jan Čep emigroval v srpnu 1948 u Aše. Aš je hebrejsky oheň ( světlo – O.R. – Operace Benjamin ). A emigroval v měsíci August-May. Srpen – květen – narozeni generál Stěpan Bunzák, plukovník Vasil Mohorita a plukovník Ivan Mohorita – všichni z Volové. C.R. – ( Churchill – Roosvelt ) Československá republika – Carphatian Ruthenia. A všichni legionáři od Svobody ( Ludvíka ). Čep pár let žil v München Germany – zase M.G. Kulturní rubrika kterou připravoval pro Svobodnou Evropu po návratu do Paříže se jmenovala Kniha týdne – anglicky Book of the Week – B.W. A to je i B.M. Basil/Vasil Mohorita. Dvakrát vyšel jeho překlad románu, který napsal Bruce Marshall. Bruce je anagram Vasil a Marshall říkal informaci, že se jedná o Maršálův plán. První část – po 1948 – Západní Evropa,  po Druhé světové válce a druhá část po Okupaci Československa, Východní Evropa do roku 1991. Konec SSSR a světového komunismu. Kniha se v češtině jmenuje Plná slávy. – Slávy je anagram Vasil. Full je plná.

2/ – Nesti Josifi Kopali. Velitel Albánské komunistické tajné služby. V roce 1949 nabídl spolupráci na US velvyslanectví v Římě ( Roma ). Byl převezen do New Yorku, vyslýchán. Nedostal v USA asyl a vrátil se do Evropy. Do Německa. Více informací o něm není.

Kopal se jmenoval spolužák mojí sestry. Žili v Antonínské ulici, souběžně s naší Antonína Sochora.. A jestli si dobře vzpomínám jejich otec také bojoval za Druhé světové války na Východní frontě. Byli dva bratři. Ten co chodil do třídy s mojí  sestrou a  jeden starší. V domě kde žil i Oldřich Švestka – ( O.S. – Strategické Operace ).. Nesti Josifi Kopali byl z Albánie. Alba je název Skotska – Skot, Cattle. Jako generál George Catlett Marshall.  A kopou horníci v podzemí i barabové – tunely.

3/ – Ája Vrzáňová.Vlastním jménem Alena Vrzáňová provdaná Steindler (  -ová ). Byla krasobruslařka a podnikatelka. Narodila se v Praze dne 16.května 1931. Zemřela v New York 30.červenec 2015. S krasobruslením začala pod trenérem Karel Glogar. Poprvé vyhrála závody v sedmi letech.  Po válce jí trénoval Arnold Gerschwiller. Debutoval pátým místem v v roce 1947 v Davosu. Byla dvakrát mistryní světa. Po druhé mistrovství světa v Londýně požádala o o politický azyl a posléze emigrovala do USA kde dalších 16 let působila jako profesionální bruslařka v lední revue Ice Follies a později v Ice Capades pod uměleckým jménem Aja Zanova. Vdala se za Pavel Steindler. V roce 1969. Ája byla v roce 1947, vyfotografována pro titulní stránku časopisu Vlasta.

Ája jsme říkali dceři sestry mojí matky ,která se jmenovala také Alena/Alice – jako moje argentinská přítelkyně v Moskvě Alicia. Ája je i španělský název pro Haag – La Haya. Narodila se v roce 1931 – to se narodil Boris Jelcin a v roce 1913 se narodil Gustáv/ Augustýn Husák. 1391 je číslo našeho domu v ulici Antonína Sochora v Praze 7 – Holešovicích – Bubnech ( H.B ). Trénoval ji Karel G. Jako můj děda a bratr mé matky a jeho syn Karel G. ( Gebelt – The Havel ). Druhý trenér byl A.G. – platí to stejné co je u v předcházejícím díle u Anatoli Granovsky objasněno – A.G. je i L.G. tedy EL CHE.  Narodila se 16.května. A to je i 16.srpna. A to je i 19.srpna/ august. To se narodil ze Tří králů – generál Stěpan, Michal Bunzák z Volové. A 19.srpen plus dva je i 21.srpen. A 21.srpen je po hebrejsky – obráceně i 12. srpen. Den narození mého otce a Jak eš. Je to i Okupace 1968 a krach puče v Moskvě 1991. A otec se narodil 1919. I Bunzák se narodil 1919. Debutovala pátým místem ( 5 je i 2 ) A byla dvakrát ( 2x ) mistryní světa.

Vystupovala v lední revue zvané Ice Follies – Ano, jako ledoví Augusti.

Její manžel byl Steindler. Stein jako Steiner Veselý spolubojovník otce ( Rada Tří – generála Luži a poté generála Brauna ) a svědek na otcově svatbě s mojí matkou. Svědek matky byl Karel G. Karel Gebelt ( Havel The ) – matky bratr. Vystupovala později pod jménem Aja Zanova – AZ. Armádní zpravodajství, nebo první a poslední. Podílela se rovněž na vzniku Trumpova kluziště v New Yorku. Trump se narodil 14.června. Na svátek Vasila a Rolanda. A také je to den narození Ernesta Che Guevara. A  den založení US Army v roce 1775.

4/ – Franciszek Jarecki. Narozen 7.září 1931 v Gdóv u Krakova v Polsku. Zemřel 24. října 2010. Vystudoval vojenskou leteckou akademii v Deblinu, Polsko. A dne 5.3. – 5.března 1953 – v den smrti Josefa Stalina odletěl s letadlem MiG 15 do Dánska. Na letiště Ronne na ostrově Bornholm. Letadlo bylo prohlédnuto specialisty a podle mezinárodních regulí vráceno do SSSR/ Polska. Jarecki zůstal na Západě. Obdržel ocenění od presidenta USA Eisenhowera a finanční odměnu.  Stal se občanem USA. Pár měsíců na to další polský pilot odletěl do Dánska – Zdislav Jažwinsky. A tři roky po nich i další dva piloti přeletěli Československo do Rakouska s letadlem Yak – 18. Fotografie Jareckého byla použita v kampani na ovlivnění severokorejských pilotů za Korejské války. Operace s letáky vyzývajícími aby ho následovali se jmenovala Operace Moolah. Jarecki žil v USA v Pensylvanii. Vlastnil továrnu jménem Jarecki Valves a Commodore Downs. A místní koňskou dostihovou dráhu.

Narodil se 7.září. To je Moravcovou metodou i 14. září. to se narodil můj předchůdce, předseda ÚV SSM Jaroslav Jenerál. Ale je to i 19.září, a o jsem se narodil já. A 14.09. je i 14.06. – dne založení US Army, den narození Ernesto Che Guevara, svátek Vasila a Rolanda. Narodil se v roce 1931. Tam platí to samé co u Ája Vrzáňová. Rok narození Husák, Jelcin a číslo popisné našeho domu. 7.září je však i čtvrtý měsíc od začátku roku a to je 7.dubna. A Moravcovou metodou minus dva je to 5.dubna. A to se narodil můj děda Karel Gebelt ( Havel The ) z matčiny strany z Horních Počapel, syn Vincence a Anna Preis z Dřemčic. Popsáno podrobně dříve. Jarecki se narodil u Krakova. To je už několikrát vzpomínaný Krk, Neck. Ale také Krč a Kerč, Krček.

Jarecki odletěl s MiG. Mikojan – Gurjevič letadlo – M.G. V den smrti Stalina – 5.3. Ale to už my víme že 5.3. je i 35 a to je 1115 alei 1775. Rok založení US Army a US Marine. Jarecki žil v USA  v Pennsylvánii. Jako Anna Mohorita Lemak , která emigrovala koncem 19. století. A žila ve Westmoreland, Pennsylvania. Penn – sylvania – Vasil  ania – Vasil a Anna. Já a moje sestra. Jareski měl firmu Jarecki Valves – Valves je anagram Vasil.

Další uletěl polský pilot  Zdislav Jažwinsky ( Zjizvený )  Zdislav – Vasil Žid. A dva další polští piloti uletěli o tři roky později ( tedy v roce 1956 ). Do Vídně, přes Československo. S letadlem Yak – konstruktéra Jakovleva. Yakov. Jako syn Stalina byl Yakov a také se tak jmenoval otcův instruktor v roce 1944, také jeden maršál SSSR byl Jakovlev a Jakovlev byl Otec Perestrojky a tajemník ÚV KSSS a spolupracovník Gorbačova. Byl jsem u něj v Moskvě v září 1990. Popsáno podrobně dříve.

5/ – Józef Światlo. Další jména Izaak Lichtstein nebo Izak Fleischfarb. Byl Polák. Narodil se 1.ledna 1915 a zemřel 2.září 1994. Byl vysoký důstojník polské komunistické služby UB. Vězni a vyslýchaní mu říkali Řezník. Účastnil se mučení u výslechů. Narodil se ve vesnici Medyn blízko Zbarazh v Haliči ( Galicia – Rakousko Uhersko ) dnes Ukrajina. Zpočátku se zúčastnil sionistického hnutí, ale pak přešel ke komunistům. Byl povolán v roce 1939 a sloužil v Polské armádě ve Druhé světové válce. Podařilo se mu dostat se do Polské armády v SSSR ( obdoba Svobodovi armády v SSSR). 26.dubna 1943 se oženil s Justina Światlo. A vzal si její jméno. Byl povýšen do hodnosti podporučíka a měl na starosti péči o území osvobozená od Nacistů. V roce 1945 se stal příslušníkem komunistické tajné policie UB. Měl přístup k těm nejtajnějším dokumentům o zatčených a vyšetřovaných. V roce 1953 v měsíci listopadu byl vyslán s druhým důstojníkem Anatolem Fejginem na konzultace do Východního Berlína k Erichu Mielke – šéfovi východoněmecké tajné komunistické služby Stassi. Konzultace se uskutečnila. Druhý den po ní, 5.prosince 1953 přešel v Berlíně na území americké armády a požádal o azyl. Byl odvezen do Frankfurtu a letecky dopraven do USA. V Polsku se informace o jeho přeběhnutí objevila 25.října 1954. To už ale, samozřejmě, byla informace dávno známá v Polsku z vysílání Svobodné Evropy a dalších zdrojů. První tiskovou konferenci v Polsku uskutečnili 28.září 1954. Jeho vyšetřování v USA mělo název  „Operation Spotlight.“ – Strategické Operace. Kromě toho je to přeloženo do češtiny Operace Reflektor. A zo je velké světlo – O.R. Útěk “ Colonel Światlo “ jak byl obecně lidmi nazýván v Polsku, měl za následek velké reorganizace a represe v Ministerstvu veřejné bezpečnosti, kde před útěkem “ Colonel Światlo “ pracoval. Ve Spojených státech byl zařazen do programu ochrany svědků. A nebyly o něm později známy žádné informace. V roce 2010 zveřejnily státní orgány USA, že zemřel 2.září 1994.

Jeho příjmení Světlo – je hebrejsky OR. Otmar Reidl – Operace Benjamin. A Světlana Stalinova dcera.  Kromě toho je jeho původní jméno Licht a Stein – Světlo a Kámen. Zase Operace Benjamin – OR, Otmar Reidl a Stein jako plukovník  Steiner Veselý, z Rady Tří a otcův  svědek na svatbě s mojí matkou. Bydle v Praze 7 v Kamenické ulici. A stejně se jmenoval jako manžel Áji Vrzáňové. Stein – dler. Narodil se v Medyn v Galicia . M.G. A Zbarah je poslední v abecedě. A M.G, byl první a poslední prezident SSSR. Oženil se s Justina Światlo, po které převzal jméno. Justina v „mužské“ podobě je Just. A to je španělsky přečteno Chust. A z Volové u Chust byl Ivan Mohorita ze Tří králů –  (Bunzák, Mohorita I.,Mohorita V. ) .. V Chustu absolvoval gymnásium. Światlo se oženil se 26,dubna. Moravcovou metodou minus dva je to 24.duben. A to se narodil generál Rusov Karel. Bydleli ve Veverkově ulici v Praze 7. Jeho manželka byla třídní učitelkou mojí dcery Kateřiny na základní škole Strossmayerovo náměstí. Kromě toho je i 26.duben 26.září. A to děleno dvěma Moravcovou metodou je 13.září – 12.se narodil syn mé sestry M.G. a 14.září se narodil můj předchůdce na ÚV SSM Jaroslav Jenerál. A dvě J zády k sobě jsou kotva. Marine. Nebo palác Kotva v Revoluční ulici č.3,Praha 1, kde sídlily Vojenské stavby. Kde jsem začínal svůj dospělý život v učení automechanikem. VS a otec byl u SV. V době války byl Światlo podporučík jako můj otec. A jako i já po absolvování základní vojenské služby v Litoměřicích a po absolvování cvičení v Karlových Varech u tankové divize v době konání cvičení Štít. ( Popsáno podrobně dříve ).

Byl vyslán na konzultace do Berlína – Berlin – Germany – B.M. – V.M. Basil/Vasil Mohorita. Sešel se s Erichem Mielke. Mielke je i Milka. Švýcarská čokoládovna založená 17.listopadu 1825. A je to i ,vám už známé Milch, Moloko, Late, Leche, Chalav. Konzultace se uskutečnila 4.12. – Moravcovou metodou krát dvě je to 8.12. A to se narodila moje manželka Svoboda. A den kdy utekl byl 5.12. A to je i 5.ledna. A to se narodila moje dcera Kateřina. Kromě toho je 5.12. i 10.12. A to je později vyhlášený den lidských práv. A 10. může být i 12. A to byla podepsána Československo Sovětská smlouva v roce 1943 v Moskvě. Podepsal ji Beneš a Molotov – B.M. – V.M. Vasil Mohorita. První tiskovou konferenci v Polsku zorganizovali po jeho přeběhnutí 28.září. A to je zase Moravcovou metodou děleno dvěma 14. A 14.září se narodil můj předchůdce Jaroslav Jenerál. A 14 jak už bylo mnohokrát napsáno může být i „doktorskou“ rukou napsáno i 19. A to je 19.září. A to jsem se narodil já. V Polsku mu říkali „Colonel Światlo“. Můj otec byl „Colonel Światlo“ – Lucerna, maják, světlo. A já také. Jako jeho Otisk.

6/ – Nora Kovach. Narozena 13.června 1931. Byla to maďarská primabalerína. Která přeběhla i se svým manželem, také baletním mistrem, Rabovsky Istvan. Kovach vyrostla v Budapešti. Učila se v Budapest Opera Ballet. A v Leningradu v Kirov Ballet Leningrad. V roce 1953 odjeli na turné do Východního Berlína. Tam přešli do Západního Berlína. Časopis TIME s nimi udělal několik měsíců po přeběhnutí interview. Jejich premiéra na Západě se uskutečnila v Londýně. Zorganizoval ji impresário Sol Hurok. Dne 25.srpna 1953 velmi úspěšně vystoupili v Don Quijote od Ludwig Minkus. Poté odcestovali do USA. Na lodi SS Nieuw Amsterdam dne 13.listopadu 1953. Ten samý měsíc se objevili v televizní show Ed Sullivan. První vystoupení měli v USA 10.února 1954. Procestovali celý svět. V roce 1956 byli mezi zachráněnými pasažéry italské lodi SS Andrea Doria po srážce s MS Stockholm z Nantucket, Massachusetts. Krátce poté vystupovali znovu v televizi v “ The Ted Sullivan Show“. Spolupracovala s nii kostymérka a návrhářka kostýmů z Budapest opera house Magda Rosenberg née Markowicz. Začátkem roku 1960 založili skupinu Bihari. A Kovach otevřela baletní školu v Plainwiew, New York. Rozvedla se s Rabovsky Ištvan a vdala se za Tibor Szegezdy. Ten v roce 1985 zemřel a ona se vdala potřetí. Jejím třetím manželem byl Steve Farago. Zemřela 18.ledna 2009.

Nora Kovach se narodila 13.června 1931. 13.června je svátek Antonína. Jako Antonín Zápotocký, Antonín, Novotný , Antonín Krček, Antonín Kapek a Antonín Černý Kapkova pravá ruka ,který dostal po Okupaci v roce 1968 byt v našem domě Antonína Sochora, u ulice Antonínské a nedaleko kostela Sv. Antonína z Padovy, na Strossmayerově náměstí. Antonín je také holandský malíř nedávno vzpomínaný – Anthonius Frans.  A 13.června je i 13.červenec. A to je Moravcovou metodou minus dva – 11.červenec. A to se narodil otec mojí manželky Miroslav Svoboda. Rok 1931 je rokem narození Jelcina a 1913 rokem narození Husáka a 1391 je číslo našeho domu v ulici Antonína Sochora v Praze 7. Nora je jméno které obsahuje O.R. – světlo , kůže Otmar Reidl – Operace Benjamin. Je to i známé z křížovek o švédském autorovi  “ Ibsenovo drama“ –  Nora. A Ibsen byl Henrik – Jindřich, v češtině. A Jindřich je velmi důležité jméno v celé Operaci Benjamin.  A drama je i Dr.M. A Kovach je také  kováč a to je i smith a schmidt –  Šmíd. Jako ten údajně zemřelý Šmíd dne 17.listopadu 1989. Její manžel byl Rabovsky Istvan – R.I. – L.I. A to je i LEE.  Česky je jeho jméno Ištván. I štván.  A já jsem se narodil na Ostrov Štvanice. A hebrejsky se ostrov řekne I. Tedy po našem  I štvanice. Hebrejsky je totiž slovo ostrov I. Nic víc. Čteme to jako  I. Kromě toho je to i první písmeno ve španělštině i v angličtině názvu ostrov – Island, Isla.

Žila v Budapešt – Maďarsko – B.M. – V.M. Studovala v Budapešt Opera- B.O. – Operace Benjamin. Studovala v Kirov Balet Leningrad – K.B.L. – angram Vasil/Basil. Udělal s nimi po přeběhnutí rozhovor časopis TIME. T.M. Tomáš Masaryk nebo The Vasilek – anagram. Vystoupili v show Sullivan – anagram Vasiliian – Vasil. Sol Hurok organizoval jejich vystoupení v Londýně. S.H. – Spejbl a Hurvínek, z Plzně se sídlem na Dvojce na Vinohradech. Také je to Holly Spirit. Kromě toho je v Hurok jedno O.R. A křestní jméno Hurok  je Sol – a to je slunce španělsky. Takže je to i podruhé O.R.  Představení bylo od Ludwig Minkus. L.M. moje matka a Ludwig byl generál Svoboda. A můj spolužák z devítiletky Strossmayerovo náměstí. Ludvík Šťastný. Který přišel až v roce 1967/68 do naší třídy, kdy byl třídním Svoboda ( Vladimír z Heřmanovi ulice). Popsáno jinde. Do USA odcestovali na lodi Nový Amsterdam. Podle starého jména New Yorku. V době jeho kolonizace Holanďany. Amsterdam je klíč k R – L- Amster dam je přehrazení řeky Amstel. A přehrazení je i slovo Megrit a podle toho vzniklo slovo Madrid. Jejich první vystoupení bylo 10.února. A to je i 10.listopadu. A to může být i 12. listopadu. A to byla svatořečena Anežka česká v roce 1989. Byla Klariska – Clariska. A ten samý den končila v Lucerně Celostátní konference SSM. Která 10.listopadu začínala. Odhalením desky dvěma obětem z Listopadu 1939, na Praze 2 – Dvojce. Sedláček – Opletal. S.O. – Strategické Operace.

Po jejich emigraci se k nim přidala kostymérka Magda Rosenberg – také O.R. Kromě toho je to i M.R. a to je i M.L. – Moje matka Mohoritová Ludmila. A Rose – Rosario provincie odkud byl Ernesto Che Guevara. Zažili srážku lodě Andrea Doria. Zase O.R. A srazili se se švédskou lodí. Stockholm. To je hlavní město Sweden – Henrik  Ibsen – Nora. Její druhý manžel byl Tibor – s O.R.

A nakonec je důležité připomenout, že v letech Druhé světové války v Maďarsku – Budapešti – M.B.- M.V. vládnul  M.HORTHY. A to je angram Mohorita.  A jeho křestní jméno bylo Miklós. A to je Mikuláš – Nikolaj jako popravený ruský car  v Jekatěrinburgu. Jako moje dcera Kateřina a jako můj syn Nikola.

7/ – Nikolai Evgenijevič Chochlov. Narodil se 7.června 1922 v Nižním Novgorodě. Zemřel 17.září v San Bernardino ,Kalifornia. Žil s matkou a otčímem – advokátem v Moskvě.  Zajímal se o divadlo. V roce 1940 chtěl studovat ve Státním institutu kinematografie. Nebyl přijat. Na podzim stejného roku začal studovat šestiměsíční kurz estrádního umění. Na jaře 1941 vystupoval v Moskvě na koncertech s programem uměleckého pískání. Nebyl odveden do armády kvůli problémům se zrakem. Poté se stal členem oddílu NKVD Oktjabrského rajónu – okresu Moskvy. A hrál ve filmu „Jak se kalila ocel“, Marka Donského. Přešel do 2.oddělení NKVD Pavla Sudoplatova. A byl cvičen ve čtyřčlené skupině pro diverzní a záškodnickou činnost v Moskvě, v případě, že bude obsazena nacistickou armádou. K tomu nedošlo. Byl vyslán v uniformě německého důstojníka do zajateckého tábora německých vojáků, jako příprava pro vyslání do týlu nepřítele – do nacistického Německa. V roce 1942 byl vysazen u Minska – Bělorusko – M.B. – M.V.- a zúčastnil se přípravy a provedení atentátu na Wilhelma Kube. V roce 1947 byl natočen v SSSR film Čin rozvědčíka – rusky Podvig Razvědčika –  – Feat of a Scout – o této události a on a jeho činy  byly předlohou pro tento film.  Od roku 1945 do roku 1949 byl jako nelegál v Rumunsku. Zde vystupoval jako  Polák, Stanislav Levandovsky. Poté se vrátil do Moskvy a vystudoval dálkově žurnalistiku na MGU. V roce 1951 se oženil s Jelena ( Janina ) Adamovna Timaškevič. V roce 1954 dostal za úkol zabít v NSR, ve Frankfurtu,  Georgije Okoloviče. Okoloviče o tom informoval. A ten informoval americké orgány. Američané Chochlova zadrželi a on souhlasil , že s nimi bude spolupracovat. Za podmínky, že přivezou jeho ženu. To se nepodařilo. A jeho žena byla v SSSR odsouzena k pěti letů vyhnanství. Napsal knihu Právo na svědomí. V roce 1957 a kniha byla přeložena do angličtiny. V témže roce byl otráven s pomocí radioaktivního izotopu – thalia, nebo polonia. Po uzdravení pracoval jako poradce Jihovietnamského  prezidenta Ngo Din Diema. Po návratu do USA studoval na Duke University, klinickou a experimentální psychologii. Od roku 1968 přednášel na Universitě Kalifornia v San Bernardino. V USA se znova oženil se ženou jménem Táňa. Měli dvě dcery a syna Michala, který zemřel v dětství na selhání ledvin. V roce 1992 dostal od prezidenta Jelcina milost a přijel do Ruska na setkání s rodinou.

Jeho iniciály jsou  NEC. Neck –  Krk, Krč, Kerč, Krček a Leather Neck – US Marine. Jeho křestní jméno je Nikolaj, jako ruský car Nikolaj a můj syn Nikola. Příjmení je ukrajinské. Rusové říkají Ukrajincům „Chachli“. Na ÚV SSM se mnou pracoval Ivan Chocholouš. Přišel k nám pracovat z AZ ČR – Armádního zpravodajství Československého rozhlasu. Chochlov se narodil  7.června. A to je Moravcovou metodou 14. červen. Svátek Vasila a Rolanda. Den založení US Army a den narození Ernesto Che Guevara. Kromě toho to je i 14.06. A to může být i 14.09. A to je den narození mého předchůdce ve funkci na ÚV SSM Jaroslava Jenerála – J a J zády k sobě jsou Kotva. A po našem to je i 19.září a to je můj den narozenin. A tedy také 19.09. a to je jako rok 1909 se vším co se v něm odehrálo. Narodil se v Nižním Novgorodě. Novgorod je česky přeloženo z ruštiny Nové Město. A to je část Prahy 2. Dvojky. Například Dobytčí trh – Karlovo náměstí je na Novém Městě Praha 2. Vystupoval s pořadem uměleckého pískání. Ptáci pískají. A anglicky je to Whistle – vyslovuje se to – visl. Vasil a řeka Visla v Polsku. Absolvoval jako přípravu na pískání šestiměsíční kurz v domě estrády. Já jsem absolvoval šestiměsíční kurz – poddůstojnickou školu při základní vojenské službě v Litoměřicích. Nebyl odveden do armády kvůli problémům se zrakem. Ze stejných důvodů nebyl odveden do armády Augustýn – Gustáv Husák ( pták ).

Stal se členem oddílu NKVD Oktjabrského ( Říjnového – podle VŘSR ) rajónu – obvodu Moskvy. Na tomto rajónu sídlí  továrna na výrobu nákladních automobilů ZIL – odzadu čteno LIZ – Elizabeth. Nákladní automobily, které tam vyráběly,  byli kopiemi amerických nákladních automobilů, které dostali v rámci vojenské pomoci v SSSR od USA v průběhu Druhé světové války. V roce 1985 jsem byl pověřen výkonem funkce ředitele Československého klubu mládeže na 12. Světovém  festivalu mládeže a studenstva v Moskvě. V klubu továrny ZIL. Na Oktjabrském rajónu Moskvy. Vedoucí tajemník Okresního výboru KSSS, tehdy otevřeně vystupoval s kritikou Gorbačova, který se právě v tom roce stal generálním tajemníkem ÚV KSSS, se jmenoval Korčagin. Stejného příjmení jako Pavka Korčagin, hrdina filmu Jak se kalila ocel, ve kterém hrál v jedné z rolí Chochlov. Román podle kterého byl film na točen napsal Nikolaj Ostrovskij. Nikolaj jako car a můj syn a Ostrovskij jako já. Narozen na Ostrově Štvanice. A příslušník kriminální služby na Dvojce Vostrovský, nedávno vzpomínaný z příhody jak jsme nesli spolu volební lístky při volbách v roce 1975 z Vinárny Demínka na rohu Škrétovi a Anglické na Venerologickou kliniku v Praze 2. Jeho manželka -Vostrovská Libuše byla se mnou ve studijní skupině na Vysoké škole politické ve Vokovicích. Studjní skupina Jihočechů a Západočechů a my dva z Prahy –  Jižní a Západní Čechy osvobozovala US Army. Libuše byl krycí název vysílací stanice Moravcovi Dvojky v Haagu na začátku Druhé světové války.

Chochlov byl cvičen za Druhé světové války na činnost v týlu nepřítele. Jako můj otec. Byl vysazen v Bělorusku u Minska. – B.M. – V.M. Vasil Mohorita. Působil jako nelegál v Rumunsku – Romania – i Roma i Rómové. A vystupoval jako Polák. Jméno Stanislav Levandovsky. S.L. – L.S. – EL CHE. Levanda je fialová, jako označení uniforem Vnitřní stráže – V.S. – u které sloužil léta můj otec – Ukrajinec – chochol – chachol. Jeho manželka byl Janina – Jako moje několik let přítelkyně, se stejným příjmením jako já v jeho španělsko-česko -hebrejské verzi. Jana Machar – Majar –  Mallar –  Mayer – Meier. Manželka Chochola byla příjmením Timaškevič – Tomaškevič. Tomáš. Jako Masaryk – Vasilek. Dostal úkol zabít Okolovič – anagram Vasil – Vasilek – Masaryk. Ve Frankfurtu. Tam žil po okupaci Československa v roce 1968 můj bratranec z Mladé Gardy, v Praze 7, původně, jménem  Karel Gebelt – Gebelt – The  Havel. Kromě toho je Okolovič srbské příjmení , koncovka – vič. A Georgij – je George – s jedním O.R. a Georgia je Gruzie. Popsáno dříve. Do třídy na Základní škole Strossmayerovo náměstí se mnou chodil Nikolič. A učil nás učitel jménem Orozovič – dvakrát O.R. – Otmar Reidl Operace Benjamin. Je i zajímé to že jeho žena v SSSR měla na konci  příjmení – vič a jeho plánovaná obět měla také koncovku příjmení – vič

Chochlov byl sovětskými orgány otráven. Uzdravil se. Radioaktivní izotop. Radio – já jsem byl spojař a otec také – radista. Chochol byl poradcem Jihovietnamského prezidenta. A to je také v angličtině South Vietnam. S.V. – jako US – United States a SU – Sowiet Union . A jako Vojenské Stavby – V.S. a Silniční Vojsko – S.V. – otec a já. Po návratu do USA vystudoval Duke University v North California – Severní Kalifornii – S.K. – X. CHE – EL CHE. A přednášel na Universitě San Bernardino. Bernardová se jmenovala moje spolupracovnice na Dvojce, na náměstí Míru. Chochlov se podruhé oženil  se ženou jménem Táňa. Tak se jmenuje dcera jednoho z mých dvou bývalých nevlastních bratrů, Floriana. Chochlov a jeho žena Táňa  měli syna Michala. Jako syn mé sestry Michal – M.H/G.  A jako  M.G. – Michail Gorbačov.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *