Příspěvek Sestry BRITISH ARMY k vaší svobodě…aneb, jak se plánovalo v dějinách dávných i nedávných

1 505 zobrazení
TiskTisk

Protože včera jsem se dočetl na Twiter, že pan Jakub Janda nazval pád SSSR zázrakem, musím reagovat dalším příkladem. I v souvislosti s hysterií některých novinářů a jejich zaručených zdrojů při dnešním výročí volby Václava Havla presidentem.
Zázraky se neděly. Vše proběhlo podle plánu. A jaký byl příspěvek jedné ze tří sester – British Army??? Ukážeme si na Kanadě. Co nejstručněji, aby to bylo zřejmé hlavně těm co čtou můj web a přemýšlí a pamatují si to co čtou a jsou ochotni vnímat souvislosti ,které procházejí napříč stoletími, napříč kontinenty, napříč národy, napříč jejich jazyky a i konkrétními jmény,názvy míst, řek, hor, pohoří i jmen konkrétních osob.
Vlajka Canada – červená a bílá. Jako barva Slavie – Vasile, jako polská vlajka a vlajka Prahy. S Maple Leaf. M.L. Jako Mohoritová Ludmila moje matka nebo otočené ruské L na hlavu a to je V – Vasil/Basil.BML. Česky Javorový List – J. L. – Odzadu EL CHE…španělsky vyslovené.

MONTREAL

Evropští osadníci z La Fléche v údolí Loire (- anglicky Loire Valley – L a V. – Leonardo da Vinci, Ludmila a Vasil, a římskými L.V. – 55,25,22,52, A Valy sídlo Ministerstva obrany a můj kmotr generál Valo Vasil a Mezihoří, kde jsem se učil a přejmenované otcovo Volové, po Druhé světové válce – Mežgorje) pojmenovali toto místo – jejich nové město v roce 1642 VILLE MARIE pojmenováno bylo po Virgin Mary. V.M. a ještě jednou V.M. Později město přejmenoval na Mont Royal, další francouzský osadník Cartier. – v roce 1535. Mont Royal je po našem ,kdy R je L – M.L. Moje matka.  Jacques Cartieér – ( Karta – Charta) můžeme také přeložit jako karbaník, nebo jako kartář, ale i jako chartista. A Jacques je Jakub,Kuba,Santiago,Iago,Yakov ( YAK),Jakovlev, Diego atd.atd.atd.

Město bylo čistě francouzské až do roku 1760 kdy Pierre Francois Rigaud a Marquis de Vaudreuil – Cavagnal podlehli britské armádě pod velením Jefrey AMHERST. A to je pochopitelně v naší vojenské řeči Mohorita – AMHERST. –  MHRTA a S. Písmeno S  je DVOJKA.

Poté začala silně narůstat anglická komunita v Montrealu. A ta podpořila v roce 1821, s podporou krále GEORGE IV. vznik university. McGill University. Jméno nese po  James McGill, obchodníkovi původem ze Skotska. A my už dobře víme, že McGill je M.G. Jako Michail Gorbačov, náměstí Maxima Gorkého a ulice Mladé Gardy. A McGill University je také M.V.(U – v latině i V) A to je Vasil Mohorita. A ze Skotska – Verchoviny na Podkarpatské Rusi. Z Volové.

Město se nachází na Ostrově Montreal ( OM – MO – Ministerstvo Obrany) anglicky Island of Montreal – I.M. a to je Ivan Mohorita, nebo Military Inteligence. V okolí tohoto ostrava je několik menších ostrovů z nichž největší se jmenuje Ile Bizard . Odzadu DR. Bazille – Dr. Basil. – Dr. Vasil.

Země na které se městská aglomerace Montreal nachází se v jazyce místních domorodců – Indiánů kmene Ojibwe jmenuje MOONIYAANG, což znamená “ místo prvního zastavení a souvisí s jejich “ SEDM OHŇŮ PROROCTVÍM ( Seven fires prophets). Ohně jsou O.R. a bylo to místo lovců kožešin a to je také O.R. A zase SEDM. Jako Praha 7, kde jsme žili my a kde se část šifry “ odehrávala “ v reálném světě. Praha 7 – Spartanburg.

Zajímavost ,která souvisí i s dalšími událostmi, o mnoho a mnoho let později je i archeology dokázaná a prokázaná skutečnost, že místo obývali First Nations místní lidé, už před  4000 tisíci lety. A V ROCE 1 000 PŘED NAŠÍM LETOPOČTEM ZAČALI PĚSTOVAT MAIZE – CORN –  českyKUKUŘICE – rusky KUKURUZA  a španělsky ELOTE (LT) hebrejsky TIRAS.

MONTREAL je  i samo o sobě anagram příjmení Mohorita a zase L. A zase V/B. BML.Po našem – rusko-latinkou. Kromě toho je to Královská Hora. Jako Hradec Králové. H.K. Kraj kde dělal můj otec před válkou na opevněních a učil se tam BILAK – Gyula Vasil.

Gula moje přítelkyně z Taškent UZbekistán. Baletka – Labutí jezero DVĚ labutě – 22. A také se tak jmenuje ulice která vede od moře, od pláže, v Tel Aviv,( založeném 1909). A tato ulice  přechází do ulice HESS.. Přes generál Allenby street. A vedle je ulice BIALIK. Ano, je to tam co jsem popisoval nedávno. Tam kde sídlila tajná vojenská organizace HaHagana – Obrana. Kde měla od roku 1937 do roku 1948 ilegální RADIO Lab. Pod krytím ve firmě PHILCO. Ano jako PHILCO FORD pračka kterou mi nabídl ke koupi MIZERA ( Meyer) z MERKURIA. Otec mé přítelkyně se kterou mě seznámil SVOBODA – třídní z 9.třídy na StroosMeyerově náměstí v roce 1968 a já jsem s ní prožil celý okupační den 21.srpna 1968 v ulicích a na náměstích v Praze.A bydlela ve stejném domě jako armádní generál Martin Dzúr ( ne Drúz) a v Koulově ulici, kde jsem se v roce 1966 potkal s CHE Guevarou Ernestem. A šli jsme do Internacionálu. Hotelu postaveného podle stalinských domů v Moskvě. Je jich v Moskvě sedm. 7 .

VANCOUVER
– VAN VASIL – anagram. Spolu s VAN, známým ze jmen v Niederland. Países Bajos. Spodní země česky ze španělštiny. Spodní země – tedy podzemí. PODZEMÍ. Nebo náš strýc z Bruntálu Unverodorben. UN VEN DORBEN. Josef s manželkou-tetou Mařou – Mariií.

UN VAN DR BEN. BRUNtál.

Vancouver je přístavní město v provinci British Columbia. Regionální okres METRO VANCOUVER ( M.V. otec a podzemí) patří do většího celku obecně známého jako LOWER MAINLAND (L.M. matka) Je tam největší přístav – PORT  ( O.R. – Otmar Reidl )- v Severní Americe. A kvůli velké filmové produkci je nazýván Hollywood severu. Hostil rovněž XXI. Olympijské hry.

Jeho souřadnice jsou 49 stupňů 15 minut severní šířky/ 123 stupňů a 6 minut západní délky. Moje sestra se narodila v roce 1949 a 15 je i IV. Ivan Vasil anebo rumunští Ioan a Vasile. 123 je moje rodné číslo a 6 je zase VI, tedy Vasil a Ivan a rumunští Vasile a Ioan. A Václav(Vasil) a Ivan(Jan) – Havlovi.

Vancouver leží v údolí řeky Fraser u Tichého oceánu ( Tichý – neslyšný, jako můj přítel Tichomirov, Tichý svět, Yellow submarine atd.) mezi úžinou Strait of Georgia ( druhý manžel sestry Jiří) a pohořím Coast Mountains. Nedaleko od pobřeží je ostrov stejného jména. Vancouver IslandV.I. a zase Vasil a Ivan a Ioan a Vasile. Václav a Ivan( Havlovi)

Přístav v zálivu měl původně jméno Burrard – anagram Dr.Buro – Doktor Osel – Doktor Vasil. Nebo Doktor 5  což je i 2 po našem. Doktor Bůra.

V roce 1861 vypukla Sobí zlatá horečka – zlato je ORO ( španělsky). A díky příchodu asi 25 tisíc osadníků vzniklo trvalé osídlení na farmě McLeary ( M.L. a Skotské jméno – ALBA Scotland) u břehu řeky Fraser. Byla postavena pila v MOODYWILLE. M.W. Dřevo se těžilo v okolí města PORT ALBERNY. Port je zase O.R. a ALBERNY je ALBERTOV. A ALBA – Scotland, nebo španělský vévoda de ALBA de TORMES u Salamanca.

Další z osad se jmenovala GASTOWN. GAS a TOWN. Gustav a město. Gustáv Husák.

Samotné město vzniklo 6.května ( VI.V.) 1186 kdy ve stejný den do města dorazila Transkontinentální železnice. Jméno města vybral prezident Kanadské pacifické železnice (CPR) William Cornelius Van Horne. William – Bill, Cornelius je CORN a O.R. a VAN je Holandsko – podzemí a Horne – je zase O.R. a ROH – HORN. A železničáři jsou MODRÁ ARMÁDA. Jako NAVY, MARINE.

6.května 1939 byly převezeny ostatky „Májovce“ Karla Hynka Máchy z Litoměřic do Prahy. Demonstrativně. Po vojenské okupaci nacistickým Německem. A průvod studentů z Albertova na Vyšehrad 17.listopadu 1989 ,šel uctít památku K.H.Máchy. A poté šel na Národní třídu – Mikulanská ( Nikolaj) Voršilská ( Vorošilov a Vorobjov) A Bartolomějská – Bartholomeus – Mohorita Vasil. A na Národní třídě místo kde přebýval maršál Suvorov.

A nyní proč se město jmenuje, tak jak se jmenuje? Bylo pojmenováno po GEORGE VANCOUVER. Narodil se 22.VI. a  zemřel 10.V. 1798. 22 známe dobře jako můj rok narození 52 a začátek vlády Eisenhoovera a Queen Elisabeth II. Nebo jako čtvrťák. 25. Nebo jako Labuťě. 2 a 2 – Černou a Bílou. Jako můj ročník na Vysoké škole politické V 25 a jako 25 výročí založení útvaru 6174 v Litoměřicích – LT, které se slavilo v době kdy jsem tam sloužil.

A zemřel 10. května, ve stejný den zahynul matky první manžel 10.května 1945 v HRADIŠTKU u Prahy, otec se stal kandidátem strany 10.května 1949, a v Bristolu vystavili na Auguste parade sochu Neptuna s Trojzubcem. Ale co je nejdůležitější v tomto příběhu, 10.května 1940 provedl i výsadkáři KURT BEN STUDENT výsadek do HAAG. Husák Gustav a KRT BEN STUDENT. OPERACE BENJAMIN. Konec SSSR a světového komunismu. A jedna z epizod 17.listopad na ALBERTOVĚ. Veřejná Bezpečnost nazvala svojí tehdejší Operaci STUDENT.

George Vancouver navštívil DVAKRÁT ostrov BARANOF, při svých plavbách okolo zeměkoule. Otcova matka byla BARAN a sestra matky se provdala za BARAN (ikov). A v Beskydech kam přiletěl v roce 1944, v říjnu 7, otec ve výsadku Arap, přistál i výsadek z Londýna Wolfram. A Wolf je vlk a Ram je Beran.

Jméno VANCOUVER je poangličtěným holandským příjmením VAN COEVORDEN. Jako strýc UNVERDORBEN ( UN VAN DR BEN) v Bruntále. Také s O.R. A z Nizozemí.ATD.

TORONTO

Místo, kde se nachází nyní město Toronto bylo osídleno v roce 1750 jako Fort Rouillé. Rouillé je francouzské slovo a znamená rezavý. Jako ve Skotsku – Alba. Skoti. Nebo Irové – IR – IL – LI -LEE. Tato barva se také nazývá ohnivá O.R.. Například u vlasů. 1750 jsou také tři pětky. 17 – je pět hodin a 5 a koule(5) nakonec. Stejně jako poštovní směrovací číslo domu,bytu, který jsem v roce 2008 zakoupil ve Skotsku – Edinburgh – Dalkeith. EH 22 2 EX. A číslo domu 11 k tomu. Koupil jsem ho proto ,že mi k němu dovedl Holly Spirit. Jako ke všemu a všude v mém životě. Jak to děláme, jak se mnou komunikuje ? To je jiný příběh a bude asi až ke konci všech mých vyprávění a příhod a důkazů o Operaci Benjamin.

Město – pod jménem York –  bylo založeno 27. August – Srpna, roku 1793. Ano vidíte dobře. 27 a to je po našem i 21. 21 srpen den Okupace Československa a krach puče v roce 1991 v Moskvě. Ale je to také 12 – obráceně. A to je datum narození mého otce a Jakeše. Augusti.

Město bylo začleněno jako město Toronto 6. March – Března 1834. A 6.Březen jak víme, je podle metody generála Moravce i 6.Leden. Tedy Tři králové. Jak říkáme my v Česku. Ale Králové – Mágové – Reyes Mágos, jak je jmenují Španělé. Tři kouzelníci. Ale po našem“ hebrejském“ odzadu, čtení měsíců, je to  třetí odzadu a to je říjen. A 6.října byla bitva na Dukle. V Dukle Praha funkcionařil celý život Ivan mohorita. Který byl z Volové a s otcem opustili republiku v roce 1939. Odešli do SSSR, bojovat.

Poštovní kód span je písmeno M. Tedy Toronto M. Volové M. ( Mohorita)

Vodní cesty ve městě a okolí jsou: Black Creek – Černá říčka, Burke Brook – Burke ( Vasil) potok, další je  Don River – řeka DON, znáte Tichý DON od Šolochova a místo významných bitev ve druhé světové válce. Následuje Etobicoke Creek, Etobicoke říčka, jako další je German Mills Creek – G.M.říčka a Mills je Miller/Meier/Mizera/Machar/Mlynář –  a German Mills jsou iniciály G.M. – Gorbačov Michail. Další je Humber River – V naší řeči i Humber To – Nebo Humbel – skromný. A další je Keating Channel – keating je zabíjení a channel je kanál. A také známe Buster Keaton – známý komik, z dob němého filmu – Buster – VasilT. A dále je to Mimico Creek – Napodobovat říčka – v Tróji u nás v Praze 7 – Spartanburgu se říká jedené odnoži Vltavy Malá říčka. A Mimové jsou klauni, Augusti. Potom ještě Rouge River – Červená řeka – Helena Vondráčková zpívala píseň stejného názvu.  A poslední je Taylor – Massey Creek – říčka. Taylor je krejčí ( jako Bilak – Vasil) a Massay je černošský kmen ve středu Afriky. S Masaji jsem se setkal při své cestě do Tanzanie v roce 1983. V roce 1966 tam v Tanzánii prožil několik měsiců přípravou na svoji Bolivijskou operaci ( O.B.) a před cestou do Prahy Ernesto Che Guevara.Kdy jsme se setkali. Atd.atd.atd.

Název samotného města je pravděpodobně z Iroquoina – Irokézského, slova tkaronto, což znamená “ místo kde stromy stojí ve vodě“. Ale slovo Toronto také znamená „plenty“ – spousta, hojnost,nadbytek. Plenty v češtině znamená zástěny – zábrany a vlastně taky přehrady – jako Megrit na vršcích v Madridu – který získal díky nim své jméno a Damm – z holandských přehrad. Ale i jinde.

A to nejdůležitější, V roce 1660 Irokézové postavili dvě vesnice na místě kde dnes stojí Toronto. 1660 – to už víte že je i 1909 a nebo 19.09. 19.září. Moje narození. A DVĚ. Vesnice se jmenovali Ganatsekwyagon. G a W – G a M. G.M. Gorbačov Michail, Maxim Gorkij, Mladá Garda atd.

V roce 1701 se tady místo Irokézů usadili Mississauga. Irokézové po Beaver Wars ( B.W. – B.M. – Basil/Vasil Mohorita ) opustili toto teritorium a usadili se tam, kde je dnes New York. Bylo to v roce 1701 ještě jednou píšu. Už víte,že to je i 1770 rok začátku výroby xocolate u Vincenc, Agramonte v Katalánsku ale je to také 1775, rok založení jedné US Army 14.června na můj svátek a narození Ernesta Che Guevary a 11.10. založení druhé ozbrojené složky US Marine. A víte že to je i 11.01. povýšení mého otce na plukovníka a datum úmrtí Brežněva a narození Mateje Lúčana  A 17.07. vyvraždění carské rodiny a vystoupení Jakeše v Plzni a první let B-2 – a datum mojí svatby. Atd.atd.atd.

Zrzavou Pevnost – Fort Rouillé založili, jak je již výše uvedeno v roce 1750 ( 555) Francouzi. Ale toto místo opustili v roce 1759 v průběhu SEDMILETÉ VÁLKY. Která bývá označována za 0 – nultou, světovou válku. Potom toto teritorium obsadili Britové.

V roce 1787 britský lord Dorchester, zorganizoval obchod s kmenem Indiánů Mississauga ( M.I.) na zakoupení půdy pro vznik města. A žádal pro něj název Toronto. Ano Lord Dorchester – DR. CHESTER. České strakaté plemeno SKOTU. CHESTER. A to je kdo? To už snad víte…

V roce 1793 Guvernér John Graves Simcoe ( na místě dnešního Toronto) založil město YORK. Pojmenované po Princ Frederick, Duke of York and ALBANY ( ALBA je SCOTLAND a také ve ŠPANĚLSKU – popsáno jinde). Město York bylo včleněno do města Toronto 6.března 1834, jak je v úvodu uvedeno. Prvním starostou města se stal William Lyon Mackenzie. W.L.M. – Vasil a Ludmila Mohoritovi.

A ještě jeden fakt. Toronto se stalo největším destilačním centrem alkoholu v Severní Americe. V roce 1860 byla GOODERHAM and WORTS Distillery největší výrobna whiskey na světě. A jaké jsou iniciály? G a W. Tedy G.M. Gorbačov Michail. Ten vládnul asi podle mého odhadu při nástupu do funkce v roce 1985 největší výrobně alkoholu na světě.

TORONTO -VOLOVÉ, po našem, odkud byl můj otec Vasil a i Mohorita Ivan z toho Volové u Chustu V.M.I. .( Jako můj spolužák v učení JUST – španělsky čteno CHust). Kteří spolu odešli v říjnu 1939 do SSSR a přešli hranici u Toruně. A jako dva rumunští dobrovolníci  V.M.I. z Železné grady kteří padli hned po příchodu do Španělska v roce 1936 u Mojadahodna vedle El Escorial sídla španělských králů, kde jsou tapisérie, které byly vytvořeny podle návrhů Francesco José de Goya de Luciente. V roce 1775. Tuto zakázku mu domluvil malíř Mengs – Bohemico ( M.B.) původem z Ústí nad Labem – Aussig.

A jako Václav a Ivan Havlovi

V.M.I. Virginia Military Institut. Alma mater Chief of Staff US Army v průběhu Druhé světové války George Catlett Marshall.

A také George Marshall měl prostřední  jméno CATLETT. Catle – dobytek. SKOT, SCOTLAND ve skotské Gaelštině ALBA. A skupina otce vysazená v říjnu 1944 na Moravu byl ARAP – PARA je hebrejsky kráva, jalovice.

Skotská ALBA s Torridon – kde je pohoří Beinn Liath Mhor – B.M.L – V.M.I.

Španělská ALBA de TORMES

Stát ALBAnia s TIRANA.

A my už víme že VMI je také B – ruské  V a M a l – je malé L. Takže je to také B.M.L. –  Maria Leontijevna Bočkareva. Které slíbil se slzami v očích americký president Wilson pomoc při likvidaci Sovětského Ruska. A ona z USA odletěla do Velké Británie kde jí přijal George V. Král. A poskytl ji financí částku potřebnou pro návrat do Ruska.

TORONTO je ale také i z německého TOR branka, brána. Jako rusky šajba – gól – obec na Slovensku Šajba ze ,které byl poslední velitel výsadku do Československa MEYER. Jako Mohorita je Meyer.
A brankář TREŤJAK – dlouholetý sovětský hokejový brankář, který objížděl léta letoucí celý svět. Ano stejného jména jako galerie u Rudého náměstí o ,které jsem psal nedávno. A stejně jako já ve třetí třídě – jako Třeťák jsem přísahal věrnost US Army a likvidaci SSSR na nádraží v Bubnech a dál už to znáte vy co čtete a pamatujete si.Ale také je to JAK ( JAK EŠ a BEN EŠ – Operace Benjamin.) YAK.

OTTAWA

Ottawa je hlavní město Kanady. Nachází se na jižním břehu Ottawa River – O.R. Založeno bylo v roce 1826 jako Bytown – By Město – B.M. Spojeno s Ottawou bylo v roce 1855. Jméno města Ottawa je podle Ottawa River ( O.R.). Toto jméno samotné je původem z jazyka Indiánů Algonquin – Odawa. A to znamená obchodovat, ale i směňovat.

Původního města Bytown populace dosáhla celkem tisíc občanů v roce 1832, kdy byl dostavěn Rideu Canal. Po našem L.C. – EL CHE. Nejzajímavějsí pro moje povídání je to ,že francouzské slovo rideau znamená v angličtině curtain. A to je v češtině před chvílí vzpomínané plenty – plenta. Opona,závě,přehrazení prostoru ,přehrada – Megrit ve španělsku a Damm v Holandsku ale, a teď velký pozor PLOTINA v ruštině – Plot – spiknutí v angličtině.

V roce 1835 až 1845 organizovali gangy irských přistěhovalců, Ir – Il – IL vidíte správně je to velké I a malé L – l vlastně  II – Dvojka ale i IL, po našem a obráceně LI – LEE, masové nepokoje. Říkali si Shiners, což je v překladu lesklý, šajnící nesprávně česky. Tedy svítící – O.R. Byli to „Lumberjacks“, lesní dělníci, jako můj otec a Koněv. Lumb – je i L.M.B. – jeden ze základních klíčů celé dorozumívací hry. Nepokoje se nazývají Shiner’s war.

Ve městě, ještě zvaném Bytown ( česky By Město – B.M.), se odehrály i další nepokoje. Nazývají se Stony Monday Riot. A proč o nich píši? Protože se odehráli 17. září 1849. A jak víte podle metody generála Moravce 17.září plus dva měsíce je 17.Listopadu. A 17.září, 1939, přednesl ve vysílání BBC, president Beneš výzvu „Zapalte Československo“  ( O.R.) a za dva měsíce na to došlo k událostem 17.listopadu 1939 ( navazujícím na události 28.října). A 17.září plus dva je moje datum narození. A 17.listopad 1989. A Bytown byl v roce 1855 ( já jsem narozen rok 52) přejmenován na Ottawa.

Prvním starostou města byl William Pittman Lett. A teď doopravdy dávejte velký pozor. Tento pán se narodil 12.srpna 1819 – přesně o sto let dříve než můj otec. A ve stejný den jako Jakeš. A zemřel 15.srpna 1892. A víme že 15 a 12 je to samé. ale je to i 21. Srpen 21. Okupace a konec puče v Moskvě v roce 1991.

Narodil se tedy ,ještě jednou 12.srpna 1819 v Duncannon. Ireland, Wesleyen Methodist. – Dun Caňon – Mezihoří, Valy a Wesleyn – Vasilyn – Vasil a Methodist – M. A to celé je tedy Vasil M., Mezihoří/Mežgorje, 12.srpna 1919 – můj otec.

A Lett je LT. Litoměřice. Karal Hynek Mácha a já základní vojenská služba.

A Pitman je havíř – podzemí. Tedy William Pittman Lett – je W.L. Miner. Vasil a Ludmila Mohoritovi. A podzemí.

Indiánský kmen Algonquin mu dali čestnou honorární funkci. V jejich jazyce to bylo: Wah Bae Mimi. Tedy W.B.M. Dva B.M. ( Dva V.M. já a otec) A znamená to v češtině Bílý Holub/ nebo Bílá Holubice – B.H. – naší řečí Václav z Hájku, Vítezslav Hálek, Božena Němcová a Václav Havel.

Ottawa se nachází na úzamí kudy prochází tři řeky. Ottawa River, Gatineau River a Rideau River. A Rideau bylo již popsáno co znamená – opona,závěs,zábrana,přehrada atd. Ottava River je O.R. – světlo, kůže. A Gatineau River je po našem podzemním jazyce G.R. – G.L. – L:G. – EL CHE.

Předseda kanadské vlády Mackenzie King najal v roce 1950 francouzského architekta Jacques Greber. Ten zpracoval tak zvaný „Greber plan“. Tento plán se realizoval celá šedesátá a sedmdesátá léta. Ano je to tak, jak to vidíte – Jacques – Jakub, Kuba,Santiago, Yakov,Jakov, Jakovlev, Diego. V tomto případě má největší význam, bez jakýchkoliv pochybností jméno Santiago. Spasil Španělsko před Maury. A jeho katedrála je jak už jsem psal ve španělské provincii Galicia( stejné jméno jako je Halič na Ukrajině) Santiago de Compostela – Milky Way – M.W. – M.V. A Milka – 17.listopadu 1825 – atd. už nebudu opakovat. A Santiago de compostela je S.C. X. EL CHE. Proč to píšu znova? Protože Gerber je Havel. Přesně ji Havell. Třeba Havel I. A to byl. Havel první. Na Hradě z Hrádečku, po Havlíčkově Brodu – přechodu na Havla.

Kdo někdy luštil křížovku tak ví ,že to je také česky DRUHÁ tráva. Španělsky Cosecha – dávejte pozor !!! Čte se to
KOSEČA – KoSeČa  – KSČ. A UVE je název písmene V ve Španělštině… A V KOSEČA je po našem s V jako 5 obráceně 2 – DRUHÁ Sklizeň.                                                A ta se provádí srpem. Zatímco kladivo je symbolem Sv. MARINA. Ale i Vikinga THORA.( TCHOŘE) – vojáci jsou srandisti…
A DRUHÁ? To už víte .To je DVOJKA. Generála Moravce. Realizátor u nás a spolu s dalšími DVOJKAMI všude OPERACE BENJAMIN.
A z OTAWA máme seno – to je HAY – anglicky. Jako CHE. Oslovení Hi v angličtině se řekne Hej v češtině a  v Argentině je to – CHE( ČE). EL CHE.
A také každý ví že nejlepší je vojtěška – Sv.Vojtěch byl DRUHÝ biskup v Českém království a zavražděn byl v Litvě ( tehdy Prusko).
Vojtěška má ale i název ALFALFA – LUCERN.
Ti co jsou z Prahy ví ,že palác ALFA je hned vedle paláce LUCERNA – mezi nimi byl za totality SEMAFOR…Vodičkova ulice – VODIČKA – WASSERMAN – Vasil…a zasvěcení ví že MAN je zkratka britského města  MANCHESTER –  MAN A CHESTER je název české odrůdy dobytka.
A Palác ( španělsky Palacio a anglicky Palace ) je Paleček z Dvojky od Moravce a Palacký František atd.atd.atd.A moje palce…

Wikipedia ve španělštině.“El río Otava es un corto río de la República Checa un afluente del Río Moldava que corre por la Región de Bohemia Meditironal. M.B. Pertenece a la cuenca hdrográfica del Río Elba y tiene una longitud de 113 km y drena una cuenca de 3788,2 km².El puente más viejo de la república Checa atraviesa el río Otava. Se encuentra en Písek y data del siglo XIV. El río Otava fue muy conocido como un río del oro, ya que el oro se lavó en sus orillas, también balsas navegaron y hubo la navegación de madera en el siglo XVIII y XIX.

Navegación de madera. Splavování dřeva v XVIII a XIX stoletích. – otec také vorařil. Jezdil s vory. Vor. Česky přeprava dřeva. Rusky název šéfů v lágrech – Gulazích. Kde byl otec. A generál VOROBJOV. Poslední velitel Střední skupiny vojsk na území ČSSR. A voraři v ulici SVOBODA ,která vede do ALBERTOVA.

Pozornost zaměřte především na slova – RÍO del ORO. A slovo ORILLAS…Oro je zlato, tedy Otava byla zlatonosná řeka a Orillas znamená břehy,okraje…Moldava a Elba región B.M. O.R. – Otmar Reidl – OPERACE BENJAMIN.

A ještě něco. Co se stalo 21.srpna – ano 21.srpna v roce 1987…Po objevu tohoto asteroidu jsem se já stal předsedou ÚV SSM a Jakeš – který se narodil v obrácené datum 12.srpna – stejně jako můj otec 12.srpna se do konce roku stal generálním tajemníkem ÚV KSČ. A Jakeš pracoval s kůží u Bati a otec byl v Gulagu KOŽVA ( A BEN EŠ byl z KOŽLAN) a BEN EŠ a JAK EŠ…Š je rusky a hebrejsky trojzubec Neptuna, Ukrajiny nebo v Latince obrácené M. Tedy BEN M a JAK M./YAK M.

Otcovo datum narození 12 a Jakešovo 12 – oba v srpnu je krát DVA 24. Srpen/ August 24. je svátek svatého Bartholomeus. Anagram Mohorita Vasil. A kostely u Anglické národní banky, v Praze v Bartolomějské a v Hlohovci na jižní moravě. Těsně před První světovou válkou přejmenovaný právě na svatý Bartholomeus.

21.srpna 1968 se uskutečnila okupace Československa státy Varšavské smlouvy. A 21.srpna 1991 ( otec se narodil 12.srpna 1919 – čti odzadu číslo 12.) padnul puč v Moskvě. Já byl v té době na Krymu. Na Ukrajině. V Artěk  – Ukrajinci mění první A na O – tedy OR těk. Otmar Reidl – Operace Benjamin.Na místě  pod Medvědí horou – medvěd symbol Madrid,Berlín a Beroun/Beraun prarodiče manželky Josef a Marie( Braun genrál spolubojovník otce, Bruntál teta Marie a Josef Unverdorben ,Brno kde žil kapitán Otisk,velitel Wolfram, Baran otcova matka)…

(4405) Otava es un asteroide perteneciente al cinturón  exterior de asteroides descubierto por Antonín Mrkos desde el Observatorio Kleť,  cerca de České Budějovice, República Checa, el 21 de agosto de 1987.

HAMILTON

Město Hamilton bylo založeno Georgem Hamiltonem krátce po válce v roce 1812. Oficiální status města byl dosažen 9.6. 1946. Město bylo tvořeno ze dvou obcí. Regionální území Hamilton – Wentworth, dnes zastřešuje obce,města, Stoney Creek, Ancaster, Flamborough, Dundas a Glanbrook.

Wentworth je Went a Worth – Worth je W – M a orth je  anagram  Mohorita. Aby to bylo jasné a nedošlo k omylu, tak jak popisuji zde na webu jinde, rodina Vent (ova) žila společně s námi v domě, v ulici Antonína Sochora 1391/4, Praha 7. Nastěhovali se tam po válce, jako matka – válečná vdova. Jejich dům ve Vysočanech byl vybombardován – tak mi to jednou řekla matka. A aby už vůbec nedošlo k omylu tak tento jejich byt vyměnili v roce 1988/89 se mnou. Ve stejném domě. Větší za menší. Oni byli dva a my čtyři. Výměna bytu Vent(ová) – Mohorita. A aby to bylo úplně jasné Went a Worth. Wentworth.

A protože to by bylo málo jako důvěryhodná informace, tak měla zdvojení. Se mnou pracovala na OV SSM Praha 2 – DVOJKA, na nám.Míru kolegyně Vent(ová). Ve vedlejší kanceláři.  Ano v domě jménem Valdek ( Deck je paluba – tedy Marina a V.L. – Leonardo da Vinci nebo Vasil a Ludmila a Vitruvian Men atd.)

Vent(ová) Mohorita. Wentworth.

A k Hamilton – Wentwotrh patří místa Stoney Creek – Kamenný potok – spolubojovník otce a svědek na svatbě otce a matky, kdy matka byla v sedmém ( 7) měsíci těhotenství, plukovník Steiner – Veselý bytem Kamenická Praha 7, A těhotná byla s mojí sestrou Annou – zvanou Anča – Anka jako ANCASTER – ANCA – STER. A STEYER byla zbraň kterou v červnu 1948 otec zakoupil. ( také popsáno v jiném článku zde na webu). A Flamborough je od Flambo – plamen a to je O.R. A pochopitelně to jako všechna místa v Kanadě byla původně místa lovců kožešin a to j také O.R. Město Dundas je pojmenováno po skotském jménu Dundas. Dundas žili u Edinburghu ve Skotsku a byli tedy Skot(i nebo ové). Jako Catlett, Volové, Toronto atd. Dundas znamená Jižní pevnost. South Fortres. A místo Glan brook? Glanbrook. To je také skotské slovo. A to ve skotské gaelštině znamená Čistý potok. Brook je ale také po našem Blok – Basil – Vasil. Čistý Vasil – i Václav, jak zní český překlad ruského Vasilly.

Nebo by se vám to více líbilo anglicky? Clean (čistý) Vasil ( Václav)? KLÍN VASIL…

Další anagram naší rusko-latinkou – Mohorita L. Kromě toho HAMILTON byl politikem u zrodu USA. Narodil se 11.01. Ano dobře to vidíte. Stejně – po našem,odzadu, jako založení US Army 1775. A jako i naším písmem 17.07. Poprava Carské rodiny Nikolaje v Jekatěrinburgu. A zemřel Brežněv a otec byl povýšen na plukovníka.A svátek má podle ortodoxního kalendáře MARINA. A datum mojí svatby…atd.atd.atd.
MARINE 10.11. 1975. Kdy on působil 1775 – 1976 v MILITIA. Narodil se v roce 1752( jako já o dvě stovky let později – nebo 1757). Bylo pobočníkem George Washington a dosáhl hodnosti generála v US Continental Army. George Washington DRUHÁ manželka byla MARTHA – MAHARTA – Mohorita.Martha je pochovaná na M.V.            Mount Vernon, Virginia, U.S.

WINNIPEG

Winnipeg je hlavním a největším městem kanadské provincie Manitoba – W a M. W.M. Je umístěn poblíž poledníkového středu Severní Ameriky. Otec získal opcí trvalé bydliště v Jindřichově Hradci, kudy prochází poledník. A Jindřich Poledník a další už znáte.

Město se nachází na soutoku DVOU řek Red a Assiniboine – místo je obecně znamé jako THE FORKS – německy GABELHAVEL. Nebo můj děda a strýc a bratranec GEBELT. HAVEL a T.

Můj děda Gebelt Karel a babička Marie Gebelt Hahn ( Havel a Kohout ) měli tři děti – Karel Alena Ludmila. Jejich počáteční písmena jsou KAL. V hebrejštině je KAL přeloženo do  češtiny SNADNÉ – a to je ve španělštině FACIL – s německy psané V na začátku – VASIL. ( proto žil v našem domě v Praze překladatel a znalec mnoha jazyků Antonín Liehm ( Himl Antonín) a legendární republikánský generál Modesto Juan ( rusky Juan je Ivan) tedy Modesto Ivan – iniciály M.I. Military Inteligence. Aby si ti co si toho měli všimnout všimli.

Název města WINNIPEG je odvozen z kríjského – cree ( indiánský jazyk) výrazu pro „KALNÉ VODY“. Kalné vody je známý termín pro mlžení. Pro zastírání či maskování činnosti ,která není zcela čistá. Tak jak není čistá voda, když je kalná. Rusové říkají Mutit Vadu.Kalení a mlžení je tedy stejné – tak nazýval generál Claussewitz Válku v mlze. Proto se Tamanská divize – TUMAN ( rusky mlha), která vyjela na rozkaz pučistů 21.srpna 1991 do MOSKVY ,ale obrátila se proti nim. Jejich velitel v té době měl iniciály V.M.

V oblasti Winnipegu vytvořili Indiáni první mapy na březové kůře ( Berezin, Berzin – březová kůra jak všichni ví je černo – bílá). A využívali je lovci kožešin – Žukov byl kožišník, výsadek Kozina, Baťa – kůže, Karaexport na dvojce atd,atd.

Red River – Červená řeka je píseň ,kterou jsme zpívávali za mlada. Helena Vondráčková ji nazpívala. Pod tou skálou kde proud řeky syčí…atd. A Assiniboine znamená v překladu STONY SIOUX. Je to z indiánského jazyka kmene Siouxů. STONY je kamenný ( ale i tvrdý a bezcitný). Jako otcův svědek na svatbě plk.Steiner – Veselý bytem v Kamenické ulici na Praze 7. Můj spolužák z devítiletky na Praze 7 STEINBACH.

Winnipeg se nachází na souřadnicích 97 stupňů a 9 minut západní délky. A to je po našem 919. Tedy 19.9. moje narození a 1909 zase znova založení Tel Aviv – Aviv znamená jaro. A to byl za Druhé světové války první název vojenské odbojové organizace generála Luži.Jejím příslušníkem byl právě o kousek výše uvedený plk.Steiner Veselý.Skupina byla přejmenována na Rada Tří.

A víte už že v 1909 se narodil první manžel mojí matky a Beneš se ženil s Annou – Hanou u svaté Ludmily na náměstí Míru, na Praze 2 – Vinohradech, kde jsem v sedmdesátých letech pracoval.Atd.atd.atd.

Město bylo založeno 1738. Dvě stě let před Mnichovskou smlouvou. První pevnost postavili francouzští obchodníci. První evropské osídlení bylo později založeno Selkirkovými osadníky v roce 1812. V tom roce začala válka mezi USA a Velkou Británií. Velká Británie vpadla do Spojených států.Byl vypálen Washington. Tato válka ale zůstává často v pozadí za Napoleonskými válkami ,které probíhaly v té samé době v Evropě. V roce 1812 vpadla Francie do Ruska. A byla vypálena Moskva. Obě koloniální velmoci ve stejném roce, napadla hlavní města USA a RUSKA.A města vyhořela. V roce 1812. WashingtonMoskva. W.M. Dva Mohorita. Otec a syn.

V oblasti Winnipegu vytvořili Indiáni první mapy na březové kůře ( Berezin). A využívali je lovci kožešin – Žukov byl kožišník, výsadek Kozina, Karaexport Praha 2, atd.)

Nejvýznaměji se zapsal do historie těchto míst THOMAS DOUGLAS, V. th Earl of Selkirk. Tento skotský peer byl velkým organizátorem života nových míst v provinci Manitoba. Narodil se na ostrově St.Mary´s Isle ( M.I.) Kirkudbrightshire ( KIRK), Scotland, jako SEDMÝ syn Dunbar DOUGLAS IV. EARL of Selkirk a jeho ženy Heleny HAMILTON ( anagram MOHORITA). Jeho bratr byl BASIL WILLIAM DOUGLAS ( BASIL a BILL). A vidíte je to KIRK DOUGLAS. Který hrál SPARTAKUS a VINCENC WILLIAM VAN GOGH. A ten se narodil 30.března. V den kdy o mnoho let později šel můj otec v roce 1943 k odvodu v československé armádě v Buzuluku, po propuštění z Gulagu.

Van Gogh se narodil ve stejný den jako Goya a jako zemřel Karel May. O těch bude ještě řeč při jiné příležitosti.

Selkirk založil trvalé osídlení známe jako RED RIVER COLONY. Společnost Hudsonova zálivu vystavěla FORT DOUGLAS a FORT GIBRALTAR byla v roce 1822 přejmenována na FORT GARRY. O Červené řece již byla řeč. O DOUGLAS také a GARRY je prostě rusky HARRY – JINDŘICH.

Thomas Douglas Selkirk 5th EARL of Selkirk je pochován v ORTHEZ, Francie. O.R. – světlo ,kůže – Operace Benjamin.

V roce 1816 se v místě zvaném THE FORKS ( německy GABEL – HAVEL) došlo v roce 1816 k bitvě mezi osadníky a tzv. Métisy známé jako BITVA U SEDMI DUBŮ.

V letech 1869-1870 byl Winnipeg místem povstání tzv. RED RIVER REBELLION. Potlačit povstání měl generál Garnet WOLSELEY – Wasil Lee anebo G a nahlavu postavené W je M. Tedy G.M.

Manitoba se stala pátou ( 5 nebo V ) provincií Kanady.

Znovu připomínám, že mi bylo povoleno bez víza vstoupit na území Kanady v červenci 1989 při cestě z Kuby do Nicaraguy. Do letišní restaurace.

NEW SCOTLAND již byla řeč podrobně výše. ALBA.Hebrejsky je Nuova –  Chadasha . CH Scotia. C.S. – X – CHE – EL CHE. Skotsky Alba jako Fernando de ALBA. Z ALBA de Tormes.

GANDER

Gander je město položené v jihovýchodní části ostrova Newfoundland and Labrador. Nachází se v blízkosti jezera Gander Lake – G.L. – L.G -EL CHE. Bylo v roce 1935 vybráno jako místo pro výstavbu mezinárodního letiště, pravě kvůli své poloze. Bylo využíváno pro doplnění paliva na letech z Londýna do New Yorku. Jmenuje se Gander International Airport – GIA – CIA. V roce 1936 začaly stavební práce. A 11.února 1938 kapitán Douglas Fraser absolvoval první přistání na tehdy Newfoundland Airport, nyní Gander International Airport. Douglas je dvě skla – tedy brýle, očky rusky a glasses anglicky. A Fraser je Vasil. S německy čteným V. Přiletěl s s jednomotorovým (Single – engine) dvojplošníkem ( Biplane – DVOJ). značky Fox Moth VO – ADE. A Douglas je Kirk – představitel Spartakus a Vincenc Willem van Gogh. A i letadlo McDouglas.

GIN DR. Gin je za Jalovce. Ne z Jalovice. Ale je to stejný základ JLVC. A Jalovice je SKOT, CATLE, VOLOVÉ,TORONTO. Kromě toho je Gene Hackman. Slavný herec. A kdo se mnou někdy pracoval tak ví že jsem HACKMAN – hekající při námaze. Nahlas. Ale o tom už jsem také psal. A DR. jsem také. A jednou jsem tam byl na letišti při mezipřistání. Kanaďané mi povolili cestou do Nicaragui z Kuby vstoupit na Kanadské území, bez víza. Do letišní restaurace. Bylo to přesně v té době kdy byl na Kubě popraven velitel Západního vojenského okruhu generál Arnaldo Ochoa Sanchez – čti „ukrajinsky“ Arnaldo – ORnaldo. V kasárnách BARACOA v Havaně. Červenec 1989.Po mém návratu z Číny – vzpomínáte co se mi událo v Číně v červnu 1989? U náměstí Tian Men. Před odjezdem do provincie Cia men.

QUEBEC.

Město Quebec se jmenuje anglicky Quebec City. Francouzsky Ville de Quebec. V jazyce Western Abnaky se mu říká Kephek.( Ano, vidíte dobře a správně jméno Kapek).Město je hlavním městem stejnojmenné kanadské provincie. Místo tak pojmenovali Algonquian lidé – znamená to místo kam směřují řeky. Kébec. ( Určitě vám to připomíná větu z Haškova Švejka – Kibic drž tlamajznu než tě přes ní majznu)

Řeka Saint Lawrence ( česky Sv.Lorenc a holandsky jak jste mohli číst v jiném příspěvku Sint Lorints) směřuje přímo k mysu Quebec a jeho Mysu DIAmant. A mys Quebec je obklopen Laurentian Mountains – a zase L.M.

Quebec City je jedno z nejstarších osídlení Evropany, v Severní Americe.  Jako první osídlení se udává datum 11.října 1535. 11.10. – to víme, že je datum velmi zásadní v celém příběhu – jako i 10.11. založení US Marine, 11.01. povýšení otce na plukovníka, 17.07. vyvraždění carské rodiny, atd.atd.atd. A v roce 1935, o čtyři sta let později byli povýšeni první v dějinách SSSR maršálové – bylo jich Pět. Bylo spuštěno moskevské Metro. Chruščevem.

Jako datum založení města se udává datum 3.července ( 3.7. )1608. A město založil Samuel ( Vasil, nebo SML – LSM ) Champlain. Champ Lain – EL CHE.

Město bylo , tak jako celá Kanada místem spousta válek, bojů a šarvátek. Po jeho založení Francouzi se pokoušeli Britové získaat město pro Britskou korunu. Byla To Anglicko – Francouzská válka. Kdy angličany vedl David Kirk – v roce 1629. Šlo především o majetek – o půdu v Nové zemi – Americe.

Celé další , 18 století se o místo, kde leží Quebec bojovalo. Angličané s Francouzi. Quebec byl sídlem velení Francouzské armády v průběhu mnoha válek proti Nové Anglii, v období čtyř tzv. francouzských a indiánských válek. V roce 1690 bylo město atakováno Angličany, ale ubránilo se.  Ale na konec v konfliktu nazývaném SEDMILETÁ válka bylo Brity obsazeno. To bylo v roce 1759 a Angličané jej udrželi až do roku 1963. V té době probíhalo mnoho bitev mezi Angličany a Francouzi. Byla to Battle of Beauport , ve které zvítězili Francouzi 31.srpna 1759, Battle of the Plains of Abrahams, ve které Britské jednotky pod vedením generála James Wolf porazili jednotky francouzského generála Luis Montcalm – L.M. A Luis – Ludvík a Alois česky. Montcalm je po našem i Mohorita. Dále to byla Battle of Sinte – Foy. 28.února 1760, kdy Francouzi zvítězili. Ale konečné vítezství bylo Britů. A celé území tak zvané Nové Francie, včetně města Quebec postoupila Francie, Velké Británii v roce 1763.

A války pokračovaly. Pak už to byly války mezi Brity a Americkými kolonisty. V roce 1775 se pokusili Američané město dobýt. To se jim nezdařilo. Šlo o tzv. Battle of Quebec. Quebec se stal součástí Kanady.

Tyto bitvy byly z hlediska mého psaní velmi důležité a personálně propojené s událostmi v Evropě. Velitelé se zúčastňovali válek v Americe i v Evropě. A toho využili tvůrci celého našeho osudu, nebo chcete li, mého životního příběhu, v událostech pozdějších. V 19 i ve 20. století. Proto se k těmto válkám, zejména v souvislosti s tak zvanou Sedmiletou válkou – která je nazývána i Nultou světovou válkou, vrátím v samostatném psaní.

Ale ještě nyní je třeba upozornit na zásadní souvislost s Operací Benjamín. V Quebec se uskutečnila v průběhu Druhé světové války dvě významná setkání. DVĚ. První Quebec Conference se uskutečnila v srpnu 1943. Setkali se Franklin Delano Rooswelt, president USA a Winston Churchill. A Lyon Mackenzie King, předseda vlády Kanady ( L.K.M. – to je zase K.L.M – holandská letecká společnost kterou o čtyři roky dříve odletěli zpravodajci Moravce do Londýna, a je to Lemak – jako Anna Mohorita Lemak, emigrantka do USA v 19.století z Podkarpatské Rusi, a je to můj kolega na Dvojce Lemak. A je to jméno Kamil – jako Cienguegos – kubánský Commandante a spolubojovník EL CHE a je to i Kamil – Vasil). Dále se jednání zúčastnil T.V.Soong, ministr zahraničních věcí Číny.

Josef Stalin se na jednání konference omluvil. Z důvodů vyplývajících z války na území SSSR se na jednání omluvil.

První konference proběhla srpnu 1943. Ve dnech 19 – 24 srpna/ Augusta. V tom měsíci a v tom roce se narodili – 9.srpna/Augusta, moji bývalí nevlastní bratři.Dvojčata.

Britská delegace přijela 11.srpna.( V den narozenin Vasila Bilaka, původním jménem Gyula.Jehož bratr Dimitry mu sehnal místo krejčího v Hradci Králové). Kráce po tom se setkal s presidentem Roosveltem v jeho sídle, které se jmenovalo Hyde Park.( H.P. – jako Horní Počaply, kde žila matka jako Gebelt a nyní s dvojčaty u svých rodičů, i jako H.P. Horní Počernice, kde sloužil otec u SV – Silničního vojska až do odchodu do zálohy. I jako H.P. – koňská síla – K.S. – X – CHE – EL CHE.)

Na místě byl i poradce presidenta Roosvelta jménem Harry Hopkins. Harry je Jindřich, jako Jindřichův Hradec, kde otec po válce optoval. A kudy prochází Poledník, jako Jindřich Poledník, můj dlouholetý šéf. A Hopkins jsou parašutisté, jako otec,generál Bunzák, Paleček a další. A Skokovy, kam jsem jezdil na tábory celých deset let. Popsáno podrobně jinde i s adresou.

V delegaci britské byl ministr zahraničí Velké Británie Anthony Eden. Anthony – jako Antonínská, Svatého Antonína na Strossmayerově náměstí, Antonína Sochora, kde jsme žili – naše rodina, manžel sestry mojí matky Antonín, ale i samotný Antonín Kapek – shodného jména s Kephek – Quebec. Eden je ale i Slavie v Praze. Jedno ze dvou pražských S. Sparta a Slavie. Žil jsem u jednoho S/2 Sparta ve spartanburgu ,ale fandil jsem druhému S/2 – Slávii, v Edenu. Matka mi velmi ochotně a s radostí ušila vlajku se kterou jsem tam chodíval.

Konference byla pod krycím názvem „Quadrant“. Quadrant je čtvrtina kruhu. Tedy jako čtvrtka může být i pět a dvacetina ze sta. 25. Jako výročí útvaru 6174. Jako čtvrťák který přivezla moje manželka Svoboda z New Yorku, jako ročník V 25 Vysokoké školy politické, který jsem navštěvoval ve Vokovicích, kde skončil komunismus v Československu ve dnech 24 a 26 listopad 1989 na zasedáních ÚV KSČ. Quadrant je ale i jako čtvrtina kruhu 90°. To je XC. Che – Charlie.

První zasedání se uskutečnilo dne 19.srpna. Už víte, že to je, podle Moravcovi metody plus 2 – 21. srpna. Známé datum,ale i obráceně 12.srpen – August – datum narození mého otce a Jakeše.

Na této části byly projednány otázky vylodění v Evropě. Náčelníci štábů armád předložili plán vypracovaný generálem Frederick Edgworth Morgan. Frederick je Bedřich ale i Freddy – ve skotském dialektu pátek. Jako Pátek v knize Robinson Crusoe ( R.C. -L.C – EL CHE). Takže Bedřich Morgan – B.M. A EDGWORTH je anagram Mohorita nebo Mogorita. Pro každého co se mu lépe čte. Rusky, nebo anglicky. A zbude písmeno – souhláska D. A to je IV. Ivan a Vasil. A Morgan je i ráno – rusky utro. Takže zase naše Tro, Tre ,Torro,Tor, ats.atd.atd. Generál Frederick Edgworth Morgan se narodil 5.února/February, ale i 5.2. – to je i 25. Čtvrt a další už popsáno. A zemřel 19.března 1967. A to je jako 16.března, datum narození mojí sestry Anna. A v roce 1967. A to je jako 1919 rok narození mého otce a jako 1991, konec SSSR a světového komunismu. Kde jsem byl ,přímo na místě. A jako číslo mého Vojenského útvaru 6174 – také 1967,1919,1991. Narodil se v Kent, Anglie. Kent jsou cigarety jako Marlboro – Churchill byl vévoda z Marlborough a Žukov, byl největší výrobce tabáku v Rusku v 19.století. Zemřel v Northwood. Anagram Mohorita a ND zbude. Národní divadlo. U viaduktu – naproti kavárně Slávie/Vasile.

Druhé zasedání se uskutečnilo 23.srpna/Augusta. A zase 23 – 2, je 21. 21 srpen a obráceně 12. Na tomto zasedání se projednávaly otázky strategie v jihovýchodní Asii. Bylo ustanoveno velitelství v Jihovýchodní Asii a jeho velitelem byl schválen generál Louis Mountbatten. Ano už to vidíte. Louis L Mount M batten B. L.M.B. Kromě toho je to i prostě , Generál Mountbatten – G.M. Jako Michail Gorbačov, Maxim Gorkij a Mladé Gardy.

V této diskusi šlo především o zlepšení situaci v oblasti zásobování z Barmy do Číny. V Barmě sloužil na velvyslanectví Československa, jako šéf obchodního oddělení, cca čtyři roky do roku asi do roku 1982 otec manželky Svoboda. Jak víte byl Miroslav Svoboda, stejně jako za Druhé světové války popravený syn generála Svobody Ludvíka ( Louis, Luis, Alois) ,presidenta ČSSR. Otec manželky Svoboda před tím sloužil na obchodních odděleních Československa v Afghanistánu, Austrálii a v Polsku.

Na konferenci se rovněž projednávala otázka zlepšení spolupráce ve vývoji atomové bomby. Mezi , anglicky “ Americans,British and Canadiens“. A.B.C. – 123. Moje rodné číslo. A spousta dalších otázek.

Po konferenci odcestoval Churchill do rybářského kempu. A na závěr pobytu, před odjezdem za presidentem Roosveltem do Washingtonu, pronesl vystoupení pro rádio. to bylo 31.srpna/Augusta. V den,  ve kterém jsem byl o mnoho let později, v ulici Mezihoří v UŠ VS, přijat do KSČ – s neplatnou přihláškou. Jak to komentovala matka        “ Vojáci ? Ty si dělaj co chtěj ! „.

Druhá Quebec Conference se uskutečnila v roce 1944 a zúčastnili se jí Rooswelt a Churchill. Obě konference se uskutečnily v místech a budovách Citadelle, blízko Chateau Frontenac. Chateau Frontenac je česky asi přední zámek. Ale také po našem CH a F – P – R – L. EL CHE. Její krycí jméno bylo „Octagon“. Samotná konference se uskutečnila 12 – 16. září/ September, 1944. A to už je jasné. 12. září se narodil syn sestry Anna, Michal. 14. září se narodil můj předchůdce ve funkci předsedy ÚV SSM, Jenerál – kdysi Jenerál, nově Generál. A to je M.G. – Michail Gorbačov, Maxim Gorkij, mladé Gardy. A 16.září je po našem i 19. září, s 6 otočenou na hlavu. Tedy den mých narozenin. A Moravcovou metodou 19 plus dva je 21.září, datum narození druhého manžela sestry Anna, Jiřího/ George. A aby bylo vše úplně jasné tak září je čtvrtý měsíc od konce roku a to je po našem také čtvrtý měsíc od začátku roku. Takže 16.září/September je i 16.dubna/April. Den kdy se v roce 1941, uskutečnilo masové bombardování Londýna, při kterém byl zasažen Temple/Monastir, u Holborn Viaduktu. Popsáno jinde. Ale té samé noci odletěl z Británie vůbec první ze všech výsadkářů, sám jak voják v poli, Otmar Reidl. O.R. S instrukcemi od presidenta Beneše a generála Moravce. Vybral ho gnerál Paleček. Ten příběh ,ale již znáte. O.R. – světlo a O.R. kůže, v hebrejštině.

Na konferenci se projednával plán ministra financi USA na poválečné uspořádaní Německa. Ministr se jmenoval  Henry MORGENTHAU – obojí je možné – i latinkou Mohorita a azbukou Mogorita. A UN zbude…Učitelské noviny, jejímž šéfredaktorem byl můj trenér basketbalu Hájek, nebo United Nation – Spojené národy. Podle potřeby ,samozřejmě.  A Henry je Jindřich. Výše už je popsáno. Narodil se 11.května/ May. Po našem je May August. Takže se narodil jako 11.srpna/August, jako Vasil Bilak/ Gyula.

Hostitelem  byl kanadský premiér William Lyon Mackenzie King. A už víte, že to je také William – Bill a tedy – B.L.M. Nezúčastnil se ale jednání ani podpisu závěrečných dokumentů.

V pamětech Hyde Park Aide – Mémoire, se píše že právě tady bylo rozhodnuto o svržení atomové bomby na Japonsko.

My spojaři používáme pro ulehčení a urychlení spojení tak zvané Q kódy. Použijeme li metodu „hebrejštiny“ toto slovo QuBeC bez samohlásek vyjde nám QBC napsané a QBK vyslovené. Takové jsou dva Q kódy. První znamená QBC – “ můžete mi dát poslední meteorologická pozorování, která jste učinil z letadla…“ Druhý QBK znamená     “ Letíte v bezoblačném prostředí…“. Oba tyto Q kódy jsou o počasí – Meteorology. Meteor a logy. Meteor a po našem LG. Meteor a EL CHE. Ale může to být i Meteor a Logy. M a L. Tedy zase Mohorita a Ludmila anebo na hlavu postavené ruské L ,což je V.

Vy co jste četli a pamatujete si víte že jsem byl ze Sparty Praha u nás ve „Spartanburgu“ na Praze 7, poslán do Meteor Praha hrát basketbal. A s Meteor Praha jsem vzápětí, v říjnu 1969 odcestoval do Brém, americké okupační zóny na basketbalový turnaj. Jak jsme tam přijeli tak věděli o co jde. MOHORITA  je totiž WEATHER. A to je angram MEATHER – MEHERTA – MOHORITA. A WEATHER je česky POČASÍ.

Španělsky CLIMA – VASIL. Takže anglicko – španělsky je počasí VASIL MOHORITA.

A skotskou gaelštinou – AIMSIR. AIM SIR. Umíte si to přeložit z angličtiny co znamená AIM SIR?

Hebrejsky MAZAG  AVIR ( MEZEG – OSEL – VOSEL – VASIL)  AVIR ( VR tedy Vojenská rozvědka nebo V.L. – Vasil a Ludmila) a rusky PAGODA. Chrám.

Kromě toho se používá i Q kód QMW. To je dotaz “ v jaké letové hladině je nulová izoterma Celsia v …“ Další Q kód ve spojení se mnou je QMU ( QMV latinsky kdy V je i U) “ jaká je přízemní teplota a rosný bod…“. A jako poslední náš Q kód je QAM ( Anna Mohorita v USA emigrantka, celým jménem Anna mohorita Lemak a byla to moje sestra Anna Mohorita a otcova matka Anna Mohorita ( rozená Baran). Tento Q kód je “ poslední povětrnostní zpráva…“

Všechny Q kódy o mně jsou o METEOROLOGY – anglicky, nebo METEOROLOGÍA španělsky, nebo METEOROLOGIE česky.  METEOR a EL CHE. Ostatní jsou o jiných informacích. Proto byl Vojenský útvar v kasárnách Jiřího z Poděbrad v Litoměřicích u kterého jsem sloužil později v letech 1974 – 76, spojovací. 6174 číslo. Jako otcovo narození po našem 1919 a konec SSSR a světového komunismu 1991.

Další Q kódy nejsou o počasí – METEOROLOGII. Najdete je na Wikipedia.

A finále – provincie ALBERTA
ALBERTOV. 

Tato Kanadská provincie dostala jméno na počest princezny LUISA SACHS COBURG. A to jak víme je L a SC. L a X – EL CHE. Její jména byl Luisa ( Luis je česky Ludvík jako Svoboda např.) Carolina ( s naší m O.R. a je to ženský KAREL, CHARLIE, CHARLES). Která se narodila v revolučním roce 1848 a zemřela v roce zahájení Druhé světové války 1939. Byla čtvrtou dcerou britské královny VIKTORIE.

Její manžel byl John Campbell – CAMP a BELL. Bell se jmenoval skotský vynálezce telefonu BELL a zakladatel společnosti stéjného jména, dnes známé pod jménem AT and T – ATT je po našem, římsko – latinském 199. Moje datum narození 19.09. a narození prvního manžela matky 1909  a založení Tel Aviv a roku svatby Beneše atd. A s letadlem BELL létal za Drhé světové války maršál POKRYŠKYN ( pokrývač jako můj děda Gebelt( Goeblatt a jako je jméno MARGARETA THATCHER – pokrývač). John Campbell byl Marquess of Lorne. M.L. – jako matka. A O.R. jako Otmar Reidl.

Pojmenováno je po ní ještě Lake Luise, česky Jezero Luise – J.L. po našem EL CHE, a a Mount Alberta ( M.A. jako moje babička, moje sestra, druhá otcova žena a Anna Mohorita Lemak, která emigrovala do USA v 19 století, atd.)

Souřadnice provincie Alberta jsou 55 stupňů severní šířky a 115 stupňů západní délky. Což je zase naše 55 – 25 atd. A 115 je to samé v naší řeči – 1 a 1 jsou 2 a 5 k tomu Zase 25 atd. QUADRANT. ČTVRŤÁK. Brzy o něm bude řeč. O schůzkách Rooswelt Churchill v Kanadě. A Operaci Quadrant.

V provincii jsou početné vodní toky. Dva největší jsou River SLAVE ( VASIL ) a druhá River PEACE – MÍR. Jako náměstí Míru kde jsem pracoval, na Vinohradech, na DVOJCE. Ale a teď pozor rusky Mir je SVĚT. Tedy to náměstí je i světové. A názvy okolních ulic potvrzují že to co píši je pravda. Anglická,Americká,Italská,Belgická,Jugoslávská, Lublaňská atd.

River Peace teče Severní Albertou až do Slave river. Která se vlévá do Mackenzie řeky ( skotské jméno – ALBA)

V provinci jsou i tři velká jezera. LAKE CLAIRE – L.C. – EL CHE po našem. SLAVE LAKE – S.L. – také EL CHE nebo VASIL LAKE – VASIL L.K. – VASIL EL CHE. A jezero ATHABASKA. ATHA a BASKA – VASKA. ATA je hebrejsky otec a BASKA. Otcův otec byl Dimitrij. Jak mu GULAGU napsali do dokumentů. Vasil Dimitry Mohorita. A jedno menší ,které se jmenuje Moraine Lake ( L.M. jako moje matka).

MORAIN – MORÁŇ. Velmi důležité pro vyprávění o Praze 2. A jejím bombardování Ulice na Moráni. Vedle Palackého náměstí a Václavské a Dittrichovi ulice. To přijde brzy. Souvislost Kanadského jezera provincie Alberta a Kanady s vaší svobodou.

Provincie Alberta vznikla v roce 1905 – to je zase když je koule pětka, 1952 – nebo 1925 , nebo 1922 atd…

ZÁVĚR. 

Aby to všichni co to měli poznat, poznali, tak emigroval jeden příslušník skupiny WOLFRAM – které velel kapitán OTISK do KANADY. Skupina WOLFRAM byla vyslána z Londýny do stejného místa jako otcova skupina ARAP z Moskvy. Robert Matula. Byl tu až po revoluci poprvé. Byl z OSTRAVY a jediný ve výsadku WOLFRAM nebyl před válkou voják. Jmenoval se Robert Matula – Bob Matula – B.M. nebo latinkou V.M.
Seskočili tehdy u obce MORÁVKY…okres F.M. Frýdek Místek. Dvě města v jednom. Kde otec po válce sloužil. Byl to jediný vojenský útvar který BOJOVAL při okupaci v 1939. F.M. – také František Moravec. A s tímto ´tvarem se otec zúčastnil Operace – Akce B. Potírání Benderovců na Slovensku. Více u natáčení filmu Akce B.
Pokud vím tak minimálně DVA spolužáci ze třídy, ze školy na STROSSMAYEROVĚ náměstí emigrovali do Kanady. Asi neví dodnes, tak jako to asi nevěděl Bob Matula ( povýšený na generála po revoluci) ,že byli součástí OPERACE BENJAMIN. I když jenom jako informace…Ale důležitá!!!

Vaše komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *