Cesta do V.B.

463 zobrazení
TiskTisk

Toto je THE GLOBE. SHAKESPEARE´S THE GLOBE.

Divadlo WILLIAM SHAKESPEARE V Londýně. Wikipedia o něm říká že:

Shakespearův Glóbus je rekonstrukcí THE GLOBE, ALŽBĚTINSKÉHO divadla, pro které WILLIAM SHAKESPEARE napsal své hry. Nachází se v SOUTHWARK na jižním břehu řeky TEMŽE – THAMES v LONDÝNĚ hlavním městě Spojeného království. Původní divadlo bylo postaveno v roce 1599, zničeno požárem v roce 1613, přestavěno v roce 1614 a zbořeno v roce 1644. Moderní divadlo Globe bylo vystavěno za akademických poznatků a přístupů založených na dostupných důkazech z budov z let 1599 a 1614. Je považováno za poměrně odpovídající originálu, i když současné bezpečnostní požadavky znamenaly, že pojme pouze 1400 diváků ve srovnání s 3000 v původní divadle.​ Toto moderní se nachází na místě, které je asi 230 metrů od toho původního umístění THE GLOBE.“

Vy kteří „čtete a rozumíte“ již víte že název divadla je anagram GEBLT anebo, a to bude dnes trochu nové i ukrajinské HEBLT. Možná si vzpomenete, že české ALŽBETA je anglické ELISABETH a španělské ISABEL. Ten český překlad-jméno je BETA – řecká DVOJKA. A souhlásky L a Ž. Ž je poslední písmeno české abecedy. Jinde to tak neexistuje. V azbuce je totiž 7. písmenem-značkou. A vy hned vidíte právě podstatu šifry a důležitost češtiny v této hře proto že 7 je i 1. Ž jako poslední písmeno je i první 1. Když budeme číst abecedu „hebrejským“ způsobem. Odzadu. A co již víte je to, že to druhé písmeno L je i l. A v latinské abecedě tak tedy také jednička 1. První písmeno 1. právě jakým je i A. Když k tomu přičteme americké nepřeškrtáváni číslice 7, tak nám z toho vychází to celé, co ve svých textech používám – že 1 je i 7 a 7 je i 1. Samozřejmě, že ne v matematice. Ale jako značky – symboly. Že to je všechno pravda potvrzuje že anglické ELISABETH je anagram THE BASIL. A španělské ISABEL je taktéž BASIL. A ještě k tomu i hlavní město Portugalska LISBOA. Které je spolu se Španělskem na poloostrově IBERIA – I je i L, a tak je to i L.BERIJA. LAVRENTIJ BERIJA. (Popravený po odsouzení marshal-maršál – I.S. KONEV dne 12.23.1953). A také LABE a ELBE a ELBA, i LUDMILA a BASIL-VASIL a také španělské LOBO-VLK. VOLK i WOLF-WULFF. ALE I ČESKÉ VLAK. TEN, CO JEZDÍ NA KOLEJÍCH. A potvrzuje to také to, že divadlo THE GLOBE stálo a stojí v SOUTHWARK, a to je náš anagram THE MASARYK i MOHORITA SK-X-CHE – VÝVOZCE REVOLUCE.

Rusky čteme GLOBE a ukrajinsky HLOBE. A to je i GEBLT a ukrajinsky HEBLT. Náhoda by to byla, kdyby obě jména skutečně neexistovala. Můj praděd GEBLT VINCENC žil s mojí prababičkou ANNA PREIS v DŘEMČICE TŘEBÍVLICE. V obci DĚČANY TŘEBÍVLICE žila rodina s příjmením HEBLT. Důležité je to že v TŘEBÍVLICE žila poslední láska GOETHE, ULRIKA von LEWETZOV. U.L. Které vyjevil své city v MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – M.L. A německy MARIENBAD – M.B. Moji rodiče – LUDMILA a BASIL.

Třebívlice jsou v kraji ÚSTÍ nad LABEM. U.L. i UHL. A je to okres L.T. LITOMĚŘICE a leží u L.B. LABE. Jako HORNÍ POČAPLY – H.P.

DĚČANY jsou anagram DĚČÍN. A v okrese DĚČÍN v MARKVARTICE (VASIL MOKORITA-MOHORITA) na říčce BYSTRÁ (v obci BYSTRÁ se narodil VASIL GYULA BILAK) u BENEŠOV nad Ploučnicí, získali po odsunu NĚMCŮ majetek BARANNIKOVI. Vdova po zavražděném PETR BARANNIKOV, Ukrajinci, který byl zavražděn v plynové komoře v Osvětimi. Nastěhovala se tam i se synem ANTONÍNEM (1). Ten byl z ŽIVANICE (1) A ten se oženil s ALENOU (1) sestrou mojí matky LUDMILOU (1). Obě byly z HORNÍ POČAPLY. Rodným příjmením GEBLT.

Proč je to důležité? Ruské G a ukrajinské H? Ruština prostě když narazí na H udělá z něj G. Někdy i české CH – které je v ruštině značeno písmenem X. Takže já byl MOGORITA, a dokonce se pamatuji že mě někde napsali i jako MOCHORITA. S ruským CH – X.

Když vzpomínám vzplanutí lásky GOTHE k ULRICE tak připomenu, že to bylo v MARIÁNSKÉ LÁZNĚ. Město pojmenované po MOTHER MARIA nebo řecky METER MARIA. A to bylo jméno mého otce u křtu METER anagram anglického MOTHER – MOHORITA. A město bylo M.L. a to byly iniciály jmen mojí matky. Z HORNÍ POČAPLY. H.P.-X.

Významnou zásluhu o rozvoj lázeňského města M.L. měl DR.NEHR. To už tady bylo. A také tu bylo že my jsme bydleli v ulici SOCHORA, nebo SOCHOROVA u NEGRELLI Viadukt. Sestra přímo u něj v ulici Za Viaduktem – Z V. – VOJENSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ. A otec byl u ní nějakou dobu nahlášen, jak se to tehdy za totality muselo. A vy již víte že NEGRELLI je také i NEGR LEE, a tak je to i NEHR LEE. To je moje maličkost. A DR. k tomu. Jako DR.NEHR z M.L.

Zpět k divadlu na dnešních fotkách. Vedle něj můžete vidět i restauraci s názvem SWAN. LABUŤ-LEBEĎ-CISNE-BARBUR-EALA. Ve WEIMAR je přímo vedle domu GOETHE také restaurace SWAN. V tomto případě WEISSE SWAN – BÍLÁ LABUŤ. Zašel jsem tam na oblíbené jídlo GOETHE. Podávají ho tam dodnes. V Londýně je ještě jeden restaurant SWAN. A ten-je v H.P. Ani ne v HORNÍ POČAPLY a ani ne HORNÍ POČERNICE ale v HYDE PARK. A také víte že v Praze je BÍLÁ LABUŤ. Tu postavili BROUK A BABKA. Ano BEETLE A GRANMA. BEATLES a loď kubánských-KUBA, revolucionářů, které velel ERNESTO CHE GUEVARA. A GUEVARA je ukrajinsky HUEVARA. A to je HAVEL.

A to nejlepší na konec.

WILLIAM SHAKESPEARE je za prvé VILÉM – B.L.M. Základní klíč Operace BENJAMIN.

A za druhé je to SHAKE SPEAR. Viděli jste někdy lehkoatletické závody?

Hod oštěpem – SPEAR? Ano celý se při letu otřásá. SHAKE. Vzpomínáte, na moji vzpomínku, jak se mnou tancoval v roce 1970 plukovník EMIL ZÁTOPEK. Na PLES-BALL v sále Dopravního podniku u NEGRELLIHO viaduktu? Byla to velká legrace a pobavili jsme k ránu ty nejotrlejší, co ještě vydrželi. On to ale udělal schválně. Byl totiž plukovník ČSLA. Jako později můj otec. A narodil se dne 19. září 1922. Ve „stejný“ den jako já.

Jeho tehdy nepřítomná manželka DANA, která byla závodnicí v hodu SHAKE SPEAR se totiž narodila také ve „stejný“ den jako já. Ona 19. září 1922 a já 19. září 1952. A TO JE VÁM ZNÁMÉ DVA PLUS JEDNA. 19.09.1922 DVAKRÁT A 19.09. 1952 JEDNOU. A aby to byla pravda tak tam tehdy byla i moje matka LUDMILA, která má svátek 16. září, a to je i 19.09. a narodila se stejného roku jako manželé ZÁTOPEK. Roku 1922. Tedy svátek měla „“jako“ v den mých a ZÁTOPKŮ narozenin. Teď si v tomto tvaru můžete všimnout, že jde o společný kmen od slova ZATOPIT. Založit OHEŇ – hebrejské OR. OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Nebo ZATOPIT vodou WASER-WASIL.

A aby bylo jasné o čem je tato hra tak se DANA ZÁTOPKOVÁ, narodila ve FRYŠTÁK-FREISTADT (FRÝDEK, FRÝDLANT, FRÝDNAVA a můj spolužák ze třídy na devítiletce FRIED) a jmenovala se za svobodna INGR. A s manželem EMIL žili také na PRAHA 7. V TRÓJA-TROY-TROYA. Ta je proslavená i jako TROJSKÝ KŮŇ. Ta originál TROJA.

To není TAJNÁ SLUŽBA nebo STÁTNÍ BEZPEČNOST. TOTO JE SECRET INTELIGENCE – MILITRAY INTELIGENCE! To je úplně něco jiného pánové historici a inkvizitoři!

Stejné to je s příjmením GORBAČOV. To je ukrajinsky HORBAČOV. Ale i anagram HROBAČOV.

A proč to všechno šlo podle plánu a neexistovaly žádné náhody?

V roce 1974 kdy padnul fašistický režim v Portugalsku s hlavním městem LISBOA-BASIL a rozpadla se koloniální mocnost PORTUGALSKO a v roce kdy zemřel kožišník maršál GEORGE KONSTANTIN ŽUKOV jsem narukoval do LITOMĚŘIC, kraj U.L. U LABE.

Titul hrdina ANGOLY měl generál ARNALDO OCHOA SÁCHEZ popravný v kasárnách BARACOA v HAVANĚ v červenci 1989. V měsíci, kdy jsem na KUBĚ byl. Po návštěvě GORBAČOV–HORBAČOV-HROBAČOV v HAVANĚ v květnu toho roku 1989. Byl jsem na KUBĚ podruhé po předcházejícím pobytu, rok před tím ve městě BARACOA v provincii GUANTÁNAMO. TAM MĚ ODVEDLI AŽ K ZÁKLADNĚ US MARINES. A MOHL JSEM JE SLEDOVAL DALEKOHLEDEM. KDO TO ASI ORGANIZOVAL? ARNALDO OCHOA SÁNCHEZ? To pochopitelně nevím, ale je možné předpokládat že to byl on. Včetně organizace návštěvy dcery ERNESTO CHE GUEVARA u mě v PRAZE v lednu 1989. Po mém návratu z AFRIKY. A po PALACHOVU TÝDNU. Tam v GUANTÁNAMO jsem si nemohl nevzpomenout na písničku kterou mě kdosi kdysi dávno naučil hrát na kytaru a zpívat ve SKOKOVY, LOUKOV, ŽĎÁR u MNICHOVA HRADIŠTĚ okres MLADÁ BOLESLAV na táboře. GUANTANÁMO HEJÁ GUANTANÁMO.

K VÚ 6174. Útvar měl číslo roku, kdy jsem narukoval. Byl to 7.spojovaci pluk. V kasárnách JIŘÍHO Z PODĚBRAD. Vy víte, že rok 1974 a rok 1976 kdy jsem základní vojenskou službu ukončil je také 1919 i 1991. Rok narození mého otce i rok plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu. Je to i rok 1947 i rok 1961 i rok 1967. Používaných také v OPERACI BENJAMIN v jiných případech.

Někdy v létě po pár měsících v poddůstojnické spojovací škole jsem byl spolu s dalšími třemi vyslán na nákladním autu někam, pro něco. Kam to bude jsme nevěděli. Neptáte se. Řekne se a jede se. Jeli jsme tehdy do obce HROBCE. Ty jsou také U.L. a L.T. Tam jsme zajeli do lesa, kde byl vojenský cvičný masokombinát. V polních podmínkách. V lese zpracovávali „záložky-záložáci“ profesí ŘEZNÍCI maso. My jsme ho naložili na náklaďák a odvezli do kasáren. Nedá se na to zapomenout. Když bylo naloženo tak „záložky“ přiběhli k náklaďáku, a každému z nás na korbě dali velkou šišku právě vyuzeného salámu. A tak jsem poznal v roce 1974 HROBCE.

Pak jsem byl v HROBCE svatého LAZARA na ostrově KYPR-CYPRUS-MĚĎ. U města LARNACA. A pak už jsem byl v HROBCE jenom v roce 1989 při událostech na Náměstí Tian Men v Číně. Tam jsem tehdy byl v HROBCE dynastie MING. ING.M. Ještě jsem tam navštívil čínskou provincii XIA MEN. A tam mě zase odvedli k dalekohledu a sledoval jsem vzdálený ostrov-republiku TAIWAN.

To vládnul HORBAČOV-HROBAČOV. MICHAL. A právě probíhalo zasedání Nejvyššího sovětu SSSR, kde došlo ve významnému střetu ortodoxních komunistů s reformními. Viděl jsem to celé v televizi v MOSKVĚ. Zastavil jsem se tam na cestě z PEKINGU do PRAHY právě kvůli tomu abych mohl sledovat celý přímý přenos z tohoto jednání. To nebylo v Československu vůbec možné.

Takk asi Takk.

MADRID. SALÓN MAGERIT Y LA BODEGA BOHEMIA

Připomínám Madrid. První fotografie je SALÓN MAGERIT LA BODEGA BOHEMIA. N°7. Tato fotografie je z druhé strany vstupu do restaurace neboli „cafeteria“. Oficiální adresa je PLAZA MAYOR 22. Důležité náměstí v MADRIDU. Vy již víte a je to tady na webu uvedeno jako samostatný příběh, že původ názvu hlavního města Španělska MADRID je právě ve slově MAGERIT. A určitě je vám jasné, že ten název restaurace nebo bodega BOHEMIA se tam neobjevil spolu s tím MAGERIT náhodou.

A druhá moje fotografie je z centrálního náměstí jménem PUERTA DEL SOL – SLUNEČNI BRÁNA. Na náměstí je také tak zvaný KILÓMETRO CERO. Odkud se měří vzdálenosti MADRIDU do všech míst ve Španělsku. Na fotografii vidíte ROHOVÝ dům s nápisem DIEGO. A to vy již víte, že je i JAKUB, SANTIAGO, IAGO, JAMES, KUBA atd. Prodávají tam PARAGAYS. DEŠTNÍKY. Slovensky PARAZOL. A anglicky UMBRELLA. O tom více u následujících dvou fotografií. Připomínám, že MADRID má ve znaku MEDVĚDA. A jeho socha je na náměstí PUERTA DEL SOL přímo u tohoto obchodu. A její oficiální název je EL OSO Y EL MADROŇO. MEDVĚD se natahuje k větvím MADROŇO. Důležité je vědět to že socha byla umístěna na toto místo v roce 1967. Ano 1967. Proč je to důležité že v roce 1967? Protože v češtině se tento strom nazývá PLANIKA. PLÁN K. V LATINCE-NE V ČESKÉ ABECEDĚ – JE PÍSMENO K NA JEDENÁCTÉ POZICI. PLÁN 11. PLÁN 77. PLÁN II. PLÁN DVOJKA NEBO B. OPERACE BENJAMIN. MEDVĚD – OSO JE BEZ SAMOHLÁSEK PÍSMENO S – DVOJKA.

A vy víte, že MEDVĚD je i ve znaku BERLÍN a BERN. M.B.B MOHORITA BASIL BASILIČ. A PROTO A PRÁVĚ PROTO BYL MEDVĚD VE ZNAKU OLYMPIJSKÝCH HER V MOSKVĚ V ROCE 1980. NA KTERÝCH JSEM BYL TÝDEN. JEL JSEM TAM PO KOLEJÍCH VLAKEM PŘES VARŠAVU. V ČELE SKUPINY ZAMĚSTNANCŮ ČSA – ČESKOSLOVENSKÝCH AEROLINIÍ. A JÁ JSEM SE TAM TEHDY SEŠEL S PŘÍTELEM DOCENTEM PŘÍJMENÍM TICHOMIROV Z MAI – MOSKOVSKIJ AVIACIONNYJ INSTITUT. BYL JSEM TEHDY STUDENT (PRO NĚKOHO MOŽNÁ POSLUCHAČ).

A MEDVĚD je také ve znaku PODKARPATSKÁ RUS, nebo později zvaná ZAKARPATSKÁ UKRAJINA. To je i ČOP a UŽHOROD. A VOLOVÉ-MIŽHIRJE-MEŽHORIJE-MEZIHOŘÍ. S ŘEKA jménem REKA. Ta v MADRID se jmenuje MANZANARES. To je v otrockém překladu JABLOŇOVÉ SADY – APPLE ORCHARD – B.L. – DR.CHE. A TŘI MEDVĚDI jsou na kašně H.KOHL v PRAZE na náměstí 14. října. Jak uvádím podrobně v příspěvku zveřejněném nedávno.

Takk asi Takk…

LONDÝN ZAČÁTEK ZÁŘÍ 2022. JASON SMITH and SONS. UMBRELLAS. STICKS. A NAPROTI BAPTIST CHURCH.

A to jsou právě ty dvě fotografie, které jsem v prvních dnech září letošního roku vyfotil v Londýně. V centru města. Dva domy na BLOOMSBERRY STREET LONDON a NEW OXFORD STREET. Stojí tak trochu šikmo naproti sobě.

Vy samozřejmě víte že BLOOMSBERRY je B.L.M. a BASILLY. OX je SKOT, TUR, CATTLE. A FORD je přechod jako německé FURTH. A vidíte že SMITH – ŠMÍD tam začal v roce1830 prodávat UMBRELLA. A to je také B.M.L. a jedno L a dvě LL. 1+2. Poštovní směrovací číslo domu HAZELWOOD HOUSE jak se dům, kde je prodejna nazývá je WC1A 1BL. Ano správně B.L.M. A dvakrát 1. To je 1 a A je také 1. A jednou 1. Tedy DVA PLUS JEDNA. HAZELWOOD je LÍSKA – L a S.K. – EL CHE.

Je třeba připomenout že slovenské slovo pro UMBRELLA je také PARAZOL. PARA je hebrejské kráva ARAP byl název skupiny mého otce. A ZOL je ZLO. Moje sestra HRUBÁ a matka strýce BARANNIKOV byla SUROVÁ. Anglický ROUGH, vyslov RAF. Anebo WRATH – MOHORITA. A město ZLÍN a jeho anagram LINZ.

Jak sami vidíte na fotografii, tak SMITH byl JAMES. Jako otcův instruktor v Moskvě ve Druhé světové válce, přesně v létě 1944, JAKOVLEV, kapitán. Otec tam měl krycí jméno MARINIČ. A vy již víte, že jsem v roce 1990 navštívil OTCE PERESTROJKY příjmením JAKOVLEV v Moskvě. A také víte, že JAK je i JAKEŠ a JAK je i TUR. Nebo SKOT či CATTLE.

Na budově je kromě jména a příjmení majitele obchodu a názvu hlavního produktu který se zde prodává UMBRELLAS i slovo STICKS. Úplně nahoře. Nad jménem obchodníka.

Samozřejmě víte že JAMES je i SANTIAGO a IAGO a JAKUB a KUBA atd. A proč je to pravda? Jak můžete vidět na fotografii před tímto příspěvkem, kterou jsem pořídil v MADRIDU tam je také v centru města obchod s obdobnými výrobky. Ve španělštině je to PARAGUA. V množném čísle PARAGUAS. A to je skoro jako hoši z PARAGUAY. Státu v CENTRAL AMERICA. A tak je to i PARAGUAYS. PARA GUAYS. KLUCI Z PARA SKUPINY ARAP. Té mého otce. A hebrejské PARA je také KRÁVA-COW-VACA-COO. Nebo PARAGUAYS – PARA KLUCI VŮBEC – PARAŠUTISTÉ. Možná jste v dětství dělali to, co já. Protože otec byl PARAŠUTISTA tak jsem to také zkoušel skákat. Měl jsem otevřený deštník a skákal s ním z madla pohovky na podlahu v obývacím pokoji. Postavenou pod obrazem podepsaným jménem BOSCH. Což ale nebyl HYERONYMUS BOSCH -H.B. ale nějaký úplně jiný BOSCH. Bez křestního jména.

Úplně nahoře je slovo STICKS. České slovo HOLE. Nevím, zda moje příspěvky čte nějaký pamětník událostí 17. listopadu 1989 na Národní třídě. Skandovalo se tam MÁME HOLÉ RUCE. Myšleno proti obuškům Veřejné bezpečnosti. Ti by zase mohli nebo měli skandovat MÁME HOLE V RUCE. A skutečně měli obušky-hole v ruce. Vy to ale už umíte přečíst “ po našem“. HOLE V RUCE je HAVEL EL CHE. Ti bez obušku vyjadřovali obdiv nad EL CHE. Ve španělštině HOLÉ RUCE je bez nevyslovovaného H – OLÉ EL CHE! Co je ale důležitě vědět je to STICKS jsou HOLE i HŮLKY. Například CHOPSTICKS. Někdy psané i jako CHOPSTIX. Jed no písmeno místo tří. To je úspora! Jsou to jídelní hůlky používané v ASII. Při konzumaci NOODLES – NUDLÍ. Asi dvě miliardy lidí na celém světě je používá jako my příbory. Vy určitě vidíte slovo CHOP a STICKS-STYX(!). A to je také STYK v ČOPU. Hraniční přechod z Československa do SSSR. Správně na Zakarpatskou Ukrajinu. Na československé straně je to ČIERNÁ nad TISOU a z Ukrajinské strany je to ČOP. ŽELEZNIČNÍ UZEL. TROJMEZÍ. UKRAJINA. ČESKOSLOVENSKO a MAĎARSKO. Jel jsem tam s otcem v roce 1962 k návštěvě našich příbuzných do VOLOVÉ-MEZIHOŘÍ. Vy víte, že tam v ČIERNÉ došlo ke STYKU BREZHNEV a DUBČEK v roce 1968. Proč tam? Protože v okrese KRUŠNÉ HORY K.H. (to je jako KRUŠNÉ ČASY NASTANOU A TAKÉ NASTALY) je ZSCHOPAU. Nejprve to byl název SCHAPA v roce 1286, pak v roce 1392 CZAPPE, od roku 1414 (! i 22) TCZHOPE, ZCSCHOPE od roku 1429, ZSCHAPAW od roku 1485 a od roku ZSCHOPAW od roku 1540. U hranic tehdy NDR Československo. Stejná výslovnost. Nejvíce se to blížilo tomu ukrajinskému zakarpatskému ČOP v roce 1414 – to je i 22 – TCZHOPE. Německy je totiž to české ČOP – TSCHOP a anglicky CHOP (KOTLETA – K.T. KLATOVY a L.T. LITOMĚŘICE) a polsky CZOP. Také jako ČOP. A proč je to pravda? Protože když jedete z WEIMAR-VÝMAR přes německé město KAMENICE-CHEMNITZ (za časů NDR to byl KARL MARX STADT a ten byl z TREVÍRY) tak narazíte také v okrese KRUŠNÉ HORY (nejvyšší hora je KLÍNOVEC, kdopak to asi byl? Když je jeho výška 1243,7 m nad mořem) na město MARIENBERG. Známé M.B. Anebo MARIE a BASIL-VASIL. To už je ale jenom kousek do České republiky. Asi 13 kilometrů. A právě tam cestou na přechod svatého ŠEBESTIÁNA na české straně můžete vidět dva ukazatele. Už těsně před německo-českou hranicí. Jeden je doprava a je to směr na STEINBACH a druhý je doleva je to směr na GELOBTLAND. To druhé je anagram GEBLTLAND. A to jsou i dědovi a pradědovi DŘEMČICE – DR SSM-MSS i dědovi HORNÍ POČAPLY. Ale i PRAHA a TEPLICE, kde žili moji bratranci a strýc s tetou GEBLTOVI (kde byl GOETHE a navštívil DUCHCOV a BÍLINA a byl tam i s BEETHOWEN). Včetně FRANKFURT nad MOHANEM, kde žil bratranec KAREL. Byl v emigraci poté co měli představitelé v ČOP STYK. Protože my jsme vždy říkali ne ČIERNÁ nad TISOU, ale vždy jsme tomu místu říkali ČIERNÁ PRI ČOPE. Kdo s tím přišel? Otec? Holy Spirit? To už nevím. Ale je to tak. A to druhé místo na německé straně u našich hranic naproti přes hlavní silnici číslo 174 a to je i 17.04. a to je i 17.06. den narození mojí babičky HAN, HON, HAHN a je to také 17.09. a to je plus DVA i 19.09. a to je moje datum narození a svátek ZITA matky OTTO a manželka císař KAREL. A když je to 19.09. tak je to i 16.09. svátek LUDMILA, moje matka je STEINBACH. A zpět je to i 16.04. seskok OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN.

STEINBACH k nám propadnul do třídy. Asi v osmé třídě. VÁCLAV STEINBACH se jmenoval. Jmenuje stále. Byli jsme velcí kamarádi. Učitelka M.I. – Malá Ivana nás nechala o přestávkách kouřit v kabinetu FYZIKY. Hrál hokej. To bylo za tím propadnutím. Pravda je to zcela jistě. Protože STEINBACH žil v ulici STROJNICKÁ číslo jedna. Hned u KOLEJÍ na ROHU s BUBENSKOU ulicí. Kousek od nás. Ve STROJNICKÉ kousek od něj byla a je dosud ROOSVELTOVA KOLEJ. A na druhém konci STROJNICKÉ byla vystavěna nová budova M.V. Ministerstva vnitra české republiky, kde byl celou normalizaci ministrem JUNG. A aby o tom, že to souvisí nemohlo být pochyb tak se do domu kde žil můj spolužák STEINBACH nastěhovala z ARGENTINSKÉ, po rozvodu s manželem B.H. moje sestra se synem MICHAL. Do mini garsoniéry v přízemí. Jenom přes KOLEJE nádraží H.B. HOLEŠOVICE BUBNY. Byt dostala samozřejmě přidělený státem. A zařizoval to samozřejmě HOLY SPIRIT.

Víte, jak se řekne polsky CHOPSTICKS? PALECZKY. Ano PALEČKY. Tak jako by řekl předseda Oblastní Rady Zakarpatské oblasti, u kterého jsem byl v roce 1992 v kanceláři v Užhorodě, příjmení PALEČEK v množném čísel. Říkal totiž, cituji že „MOHORITY ŽIJÍ V MIŽHIRJE“. Když MOHORITA – MOHORITY tak PALEČEK – PALEČKY. PALECZKY. Co ještě znamená PALECZKY v polštině? Španělské BACILO – vyslov BASILO, anglické BACILLUS, německé BAZILLEN a české BACILY. Ano jako skupina VÁCLAVA NECKÁŘE. Ta skupina, která i s ním byla se mnou v československém klubu – ZIL, na festivalu mládeže a studenstva v MOSKVĚ v roce 1985. Pár měsíců po nástupu GORBAČOVA do nejvyššího úřadu v SSSR. Toho NECKÁŘE, který mně telefonoval asi 18. nebo 19. listopadu 1989 zda má ozvučit VÁCLAVSKÉ náměstí pro demonstraci Pražanů. Já mu pochopitelně řekl že to má udělat. A také nezapomeňte, na německou řeku NECKAR. Není tak důležitá v mém příběhu jako německá řeka HAVEL, ale svůj význam v našem zeměpisu má.

A proč ještě je to pravda? Protože ten kostel naproti SMITH je BAPTIST církve. První prý založil SMYTH – ŠMÍD v AMSTERDAM, městě, které se jmenuje AMSTERDAM po řece AMSTEL v roce 1609. A má ve znaku TŘI KŘÍŽKY a NEW AMSTERDAM bylo původní pojmenování NEW YORK. A 1609 je i 19.09. moje datum narození a datum narození ZÁTOPKŮ a také je to rok 1909 kdy se narodil první manžel mojí matky Ludmily a ženil se BENEŠ v kostele sv. LUDMILY na náměstí Míru na DVOJCE. Ale je to také 16.04. Datum, kdy seskočil Otmar Reidl OPERACE BENJAMIN. A i rok 1604 kdy bylo založeno COLEGIO MAYOR SAN BARTOLOMÉ v BOGOTÁ COLUMBIA. Arcibiskupem de SANTA FÉ de BOGOTÁ jménem BARTOLOMEO LOBO GUERRERO. Vy, kteří čtete pozorně tak víte i to že rok 1609 je i rok založení organizace ANGLICKÉ PANNY – VIRGIN (znamení je v září) známé jako SESTRY Z LORETO. Založena byla v SAINT-OMER – S.O. nebo O.S. Angličankou MARY WARD – M.W. Narodila se v MULWITH náš anagram MOHORITA W. Zemřela v HEWORTH. A to je čistý anagram MOHORITA. Založila IBMV (to je i L.B.M.V) A narodila se dne 01.23. Jako 123 a 0.

A další SMITH-ŠMÍD, a to ten nejslavnější přijde na řadu za chvíli. A nezapomeňte na slovo MAYOR z názvu COLEGIO MAYOR SAN BARTOLOMÉ. Na konci s k němu vrátíme.

Takk asi Takk.

OPERACE BENJAMIN. PROTECTIVE AREA SOE SCOTLAND-ALBA.

V krátkosti k mojí cestě do ARISAG. Budu o tom psát celý samostatný příběhu. O místě výcviku parašutistů z mnoha evropských zemí včetně československých parašutistů v PROTECTIVE AREA SOE na Západě SKOTSKA. Vy už víte, že dcera LUDVÍK SVOBODA je ZOE. Žije v Praze. Dnes jenom jednu stručnou poznámku. Asi padesát kilometrů na sever od ARISAG v té samé bývalé PROTECTIVE AREA je přístav MALLAIG. Vyplouvají z něj lodi na S.I. SMALL ISLES a také na ISLE of the SKY. Ten je velký.

Vy, kteří čtete a rozumíte můžete hned vidět, že se jmenuje skoro jako španělské město MÁLAGA. To je španělské město-přístav ve kterém se narodil jeden ze zakladatelů KUBISMU, PABLO PICASSO. Vy víte že PABLO je i PAULUS, a i PAVEL, a to je i ŠAVEL – VASIL. Ale asi nevíte že PABLO PICASSO se narodil ve stejný den jako moje teta BASILEA. 25.10. Den, který je DVA dny po dni, kdy můj otec v roce 1939 překročil hranicí do SSSR. 10.23. (narození generál MORAVEC, generálporučík letectva VASILLY STALIN a moje rodné číslo. Za chvíli přibude ještě jedno překvapení k této datumové kombinaci). A po uvěznění a odsouzení byl vězněn v GULAGU a byl propuštěn s puťovkou z 12.03. 1943 a odveden do československé armády v BUZULUK (BAZILEK) byl dne 30. března. V den narození dalších velikánů FRANCESCO GOYA DE LUCIENTE a VINCENC VAN GOGH. A na den úmrtí MAY. Spisovatel, co psal příběhy o zemi, ve které nikdy nebyl. Aby to byla pravda tak se MAY – KVĚTEN – FLORIAN narodil v HOHENSTEIN ERNSTHALL. To je KÁMEN, a to velký a ERNST HALL. Jeho otec byl HEINRICH-JINDŘICH AUGUST MAY. Matka byla VILHELMINE – VILÉM – B.L.M. A jeho manželka byl KLARA jako SANTA CLARA, kterou na ostrově KUBA osvobozoval ERNST CHE GUEVARA-HAVEL. S CAMILLO CIENFUEGOS. A jako ANEŽKA. Svatá ANEŽKA. Ta byla KLARISKA.

23.10. je i 23.07. kdy se narodil generál František MORAVEC a také je to 03.21. kdy se narodil VASILLY STALIN a je to i 123 moje rodné číslo. Atd. atd. atd.

A samozřejmě víte že MÁLAGA i MALAIG je i MAGAL, a to je i MAGAR I MAGYAR MAHER a MACHER a s latinskou koncovkou – IT je to MAHARIT. A s písmenem – A sufixem u ruských ženských židovských jmen je to ukrajinské MOHORITA nebo ruské MOGORITA nebo MOCHORITA.

125 LETO OD PRVNÍHO SIONISTICKÉHO KONGRESU V BASILEJI. MOJE FOTO SOCHY THEODOR HERZL V OBCHODU V TEL AVIV IZRAEL.

Ve dnech 29. srpen a 31.srpen 2022, když jsem byl právě v EDINBURGHU na letošním ROYAL MILITARY TATOO uběhlo právě 125 let od konání prvního sionistického kongresu v BASILEJI. To bylo ve dnech 29. až 31. srpen 1897. A vy víte, že 29. srpen začalo Slovenské národní povstání v Banské Bystrici, kde můj otec před válkou pracoval. Zaměstnávala ho tehdy Lesní správa VOLOVÉ-MEZIHOŘÍ. A také víte, že jsem byl 31. srpna (1970) neprávoplatně přijat do KSČ. Tehdy to bylo v ulici MEZIHOŘÍ v LIBEŇ. A také víte, že 31. srpen je i 13. srpen, a to se narodil FIDEL CASTRO a minus DVA je to 11. srpen, a to se narodil VASIL GYULA BILAK. A také víte, že rok 1987 je i rok 1891. A to se narodil v DŘEMČICE TŘEBÍVLICE můj děda KAREL GEBLT I.

Theodor Herzl který je pokládán za zakladatele tradice sionistických kongresů zemřel velmi mlád. Bylo to v roce 1904, a to mu bylo čtyřiačtyřicet – 44. Římskými číslicemi je to XLIV – a to je také KSLIV, a to je také VASILEK. Vzpomínáte, že mně tak začala říkat moje argentinská láska v Moskvě ve škole. ALICIA LOMBARDELLI. A bylo to komické, protože to česky pochopitelně neskloňovala, a tak říkala „VASILEK přijdeš?“ nebo“ jdeme VASILEK!“. Atp. Je to i VIL a X. VLADIMÍR ILJIČ LENIN a CHE. Tedy symbol revoluce. ŘÍJNOVÉ V LISTOPADU NEBO LISTOPADOVÉ V ŘÍJNU. ČÍSLICEMI PODLE ČÍSEL TĚCHTO DVOU MĚSÍCŮ 10 A 11 NEBO 11 A 10. VÁM, KTEŘÍ ČTETE VELMI DOBŘE ZNÁMÉ DATUM VZNIKU US MARINE A POVÝŠENÍ MÉHO OTCE DO HODNOSTI PLUKOVNÍKA A ÚMRTÍ BREZHNEV. A JE TO I ROK 1770 I ROK 1775. ZALOŽENÍ US MARINE A US ARMY A US NAVY. Také víte že se VIL dostavil na revoluci přes FINSKO ze SWISS-CURYCH za pomoci SCHUBERT a dne 16.04. dorazil do PETROHRADU. Datum seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Moje datum narození a narození JAN MASARYK a úmrtí T.G.M. To vše tady již bylo a podrobně.

THEODOR HERZL zemřel mlád ale „Nezemřela ale jeho prorocká idea.“ Rok na to se uskutečnil další kongres v BASILEJI. A pak další a další a další. Z nich DVA v KARLOVY VARY a JEDEN V PRAZE. A v roce 1948 vznikl stát ISRAEL. Bylo to 14. května. Což jak vy již dobře víte je i 14.srpna. A to je minus DVA 12.08. a to se narodil můj otec – bratr BASILEI, PETRA a ANNA a MARIE – ve VOLOVÉ-MEZIHOŘÍ a je to také 08.12. a to se narodila moje manželka VLASTA PATTY SVOBODA v PLZNI. 14.srpen plus DVA je 16.srpen, a to je i 19.srpen, a to se narodil STEFAN MICHAL BUNZÁK ve VOLOVÉ. Stejný rok jako můj otec 1919. A vy již víte, že plánovaný konec SSSR a světového komunismu byl na rok 1991. Což se také přesně podle plánu OPERACE BENJAMIN stalo.

V roce 1904 se narodila moje teta BASILEA. A vy, kteří čtete víte, že můj děda METER MOHORITA se tehdy na dokument o jejím narození podepsal TŘEMI KŘÍŽKY. Podpisem negramotných. Ale také znakem města AMSTERDAM. Na řece AMSTEL. V NIEDERLAND, PAÍSES BAJOS. A vy víte, že 1904 je i 19.09. datum narození mého a ZÁTOPKŮ a je to také 16.09. svátek svaté LUDMILY a je to i 16.04. seskok OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN.

A další sionistický kongres v roce 1907 byl v HAAG. V NIEDERLAND, NIZOZEMÍ. V tom roce se narodil můj strýc PETR MOHORITA. Který padnul ve Druhé světové válce na Východní frontě v řadách maďarské fašistické armády admirála MI.HORTHY. Petr se narodil dne 20.září a pokřtěn byl hned druhý den na to. 21. září. A to je i minus DVA zase moje datum narození a také je to 12. září datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A mého synovce M.H. – M.G. Je to i 16.04.

Teta i strýc se narodili také ve VOLOVÉ kde se ŘEKA JMENUJE ŘEKA. REKA je REKA. R.K. RYCHNOV nad KNĚŽNOU, kde také otec před válkou pracoval. Německy RAUCHENAU – KOUŘIT a jako ČADCA – ČADIT kde můj otec seskočila také HULÁN-UHLAN-HULIT. A jako KOUŘIM, TOS KOUŘIM, které byl přidělen pro dětský tábor HAVLOV, zabavený majetek a sídlo rodiny HAVLŮ, nad řekou BOBRŮVKOU u BRNA. BOBER je jméno z rodiny které je na několika hrobech kolem hrobky GOETHE a SCHILLER a hrobů rodiny GOETHE a FALK na hřbitově ve WEIMAR. Možná znáte jméno BOBROV sovětského hokejisty a fotbalisty. Ten byl za prvé PLUKOVNÍK a celým jménem VSEVOLOD MICHAL BOBROV. VŠEHO LOĎ-VESSEL-BARCO a M.B. Je to tak? ANEBO JE VSEVOLOD WASIL DR. A DRUHÉ JMÉNO JE MICHAL. A to je i VÁCLAV a MICHAL. Jako VÁCLAV MICHAL příslušník neuskutečněné OPERATION ORCHE. V předcházejícím příběhu podrobně zmiňované.

A možná si vzpomenete, že jsem tady dříve psal, že jsme říkali MIROSLAVU ŠTĚPÁN (to je i STEFAN) BOBR. Kdo s tím přišel a začal s tím se nepamatuji. Ale určitě ho k tomu navedl HOLY SPIRIT. U nás v Československu zvládnul hrát hokej i fotbal v reprezentaci i VLASTIMIL (PATTON) BUBNÍK. A hokej a tenis zvládnul hrát v reprezentaci ještě ZÁBRODSKÝ VLADIMÍR. V.Z.

JEDNA „VÝTAHOVÁ“ SPECIÁLNĚ PRO TY KTEŘÍ „ČTOU A ROZUMÍ“. VÝTAH V KOLEJI LSE – LONDON SCHOOL OF ECONOMICS KDE JSEM BYL UBYTOVÁN V ZÁŘÍ 2022. HOLBORN, LONDON. NAPROTI VELVYSLANECTÍ CUBA-KUBA. PŘIBLIŽNĚ STO METRŮ OD MÉHO POSLEDNÍHO PRACOVIŠTĚ V KUCHYNI V LONDÝNĚ. HOLBORN, LONDON – H.B.L. – HAVEL.

Jedná výtahová speciálně pro ty kteří „čtou a rozumí.“ Všimněte si mého pravého oka. To nemrkám! mám stejné oko, jako má můj otec na vězeňské fotografii z věznice ve městě POLTAVA z října 1939. Je tady na webu v jednom příběhu zveřejněná.

A také si vy, kteří čtete a rozumíte vzpomínáte na příběh, ve kterém popisuji všechny s více nebo méně poškozeným okem? Generál SYROVÝ, ZAVADIL, HUŠEK a HÁJEK a MOISÉS LA BRAŇA MENA a můj otec na vězeňské fotografii z věznice POLTAVA. Které jsem znal osobně. S generálem SYROVÝ jsem se setkal v M.B.L. MAROLDOVO panorama BITVY u LIPAN. ZAVADIL byl můj předchůdce v ČSM a byl i na ROH. HUŠEK byl u nás na DVOJCE a HÁJEK byl mojí matky představený u nás na SEDMIČCE. A na toho, na kterého jsem se díval s mnoha a mnoha dalšími v televizi? Jménem PETER FALK, inspektor COLOMBO (B.M.L. a CHE a COLUMBIA a KOLUMBÁRIUM atd.)? Když vyjedete do německého města WEIMAR – VÝMAR – BML a navštívíte tam hřbitov na kterém odpočívá v mém příběhu důležitý velikán GOETHE a SCHILLER, tak můžete hned vedle rodiny GOETHE vidět, kromě rodiny BOBER i místo posledního odpočinku rodiny FALK. Třetí německý velikán LESSING odpočívá na hřbitově v BRAUNSCHWEIK. Městě, ze kterého byla vévodkyně z WEIMAR, která přivedla GOETHE z FRANKFURT nad MOHANEM do WEIMAR. A spojuje je ještě V ROCE 1933 zavražděný LESSING v M.L. MARIÁNSKÉ LÁZNĚ. TO BYL THEODOR LESSING. Původně LEWY – L.W. i L.M. Ale to už tu také všechno bylo. A několikrát.

Mezi ty mé známé s problémy s okem patřil i MOISÉS LA BRAŇA MENA. Vedoucí skupiny mládežnické organizace z republiky CHILE-SANTIAGO ve škole v Moskvě. Už tady o něm byla řeč. Vy víte, že byl B.L.M. Ale nejsem si jist, zda víte, stejné příjmení jako on měl další Latinoameričan. ERNESTO CHE GUEVARA měl na falešných dokladech, se kterými odcestoval do BOLÍVIE příjmení MENA. Jeho falešný pas obsahoval tyto informace. Povolání – COMERCIANTE. To je anagram MOCORITA a COCON. Co je COCON(KOKON) víte-BOUREC MORUŠOVÝ – BASIL a WASIL a VASIL, nebo B.M. Místo narození MONTEVIDEO. To je M.V. a stát je URUGUAY. A to je také s latinským U/V zase M.V. Datum narození je 25.JUNIO 1920. A to je 25.06. To je buď plus DVA 27.06. a to je i 12.06. a tak je to i 12.09. A to se narodil OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A MICHAL G/H. Nebo je to i 25.07. protože červenec je šestý měsíc od konce roku. A to je minus DVA i 23.07. – datum narození generál FRANTIŠEK MORAVEC a i 03.21. datum narození generálporučíka letectva VASILLY STALIN. Poprava skupiny SLÁNSKKÝ dne 12.03. a poprava L.B. LAVRENTIJ BERIJA dne 12.23. Barva OČÍ – OJOS a VLASŮ – CABELLO je uvedena stejně. DVAKRÁT je to CASTAŇO. KAŠTANOVÁ. Jako WILLIAM KASHTAN generální tajemník komunistické strany CANADY – CAŇADA je MEZIHOŘÍ. GLEN nebo GLYN jak uvidíte na konci tohoto příběhu. Pod fotografií je otisk place a jméno ADOLFO MENA. Celým jménem ADOLFO MENA GONZÁLES. Vy víte, že ukrajinsky je ruské GONZALES – HONZALEZ. HONZA a L a Z. HONZA EL CHE. Číslo pasu bylo 130748. 1307 je zcela klíčové v mém příběhu 13.07. je i 13.01. kdy padli u MOJADAHONDA u MADRID-MEGRIT dva RUMUNI-ROMANI, ION MOTA a VASILE MARINE. A GUEVARA s tímto pasem do BOLÍVIE údajně přicestoval právě ze Španělska. 13.07. je i minus DVA 11.07. Datum narození OLGA HAVLOVÁ a můj tchán MIROSLV SVOBODA. Jeto také 17.07. Datum mojí svatby a poprava carské rodiny cara NIKOLAAJE v JEKATĚRINBURG. A svátek svaté MARINE (MARGARETA-MARGHARETE). Pravda je to proto, že pas byl vydán 22.12. A to je i 22.01. A to je děleno DVĚMA zase 11.01. A tak i 11.07. a tak i 17.07. A tak i rok 1775. Rok založení US ARMY a US MARINE a US NAVY.

Proč WILLIAM KASHTAN? No proto, že ten se narodil v roce 1909 v MONTREAL – A to je moje datum narození 19.09. a anagram THE MOHORITA. WILLIAM je VILÉM -B.L.M. A seskok OTMAR REIDL OPERSCE BENJAMIN dne 16.04. a všechno další co k tomu patří a bylo to tady mnohokrát. Do funkce nastoupil po svém předchůdci LESLIE MORRIS – L.M. a MÓRITZ – MOZORITA. V roce 1965. To byl i rok kdy byl falešný pas ERNESTO CHE GUEVARA VYDÁN. A KAŠTAN je anglické CHESTNUT. ČEST NUT. ČEST OŘECH – ŘCH – EL CHE. Nebo NATO – OTAN.

Máte li zájem podívejte se na fotografii pasu. Je volně dostupná. Především si všimněte že první slovo v pasu je COMERCIANT. A je to napsáno s velkou pečlivostí psacím písmem rukou jako CORNERCIANT. CORN. ROHÁČ. ROHOVNÍK. ROHATEC. ROHATEJ. Prostě ROH – RUACH – ROQUE – HORN – CAP – GEHÖR. Jako prapradědeček mojí manželky VLASTA PATTY SVOBODA z PLZNĚ – ROCH.

Můj kolega MENA z CHILE v MOSKVĚ byl na falešných dokladech FRANCISCO GARCÍA. Ukrajinské HARCIA. HAR je hebrejské HORA a CIA. Nebo anagram HRA CIA. Aby to byla pravda tak byl jediný podnik společného stravování v PRAZE pojmenován HAR. Hotely a restaurace. TEN BYL U NÁS NA DVOJCE. PRAHA 2. Kam jsem nastoupil až po škole v MOSKVĚ. Všechny ostatní byly RAJ. Samozřejmě, že vy vidíte i to že HAR je vysloveno v angličtině podobné HAIR. VLASY – CABELLO – VASIL i BACILLY. A o tom natočil film MILOŠ FORMAN. Který byl ve školním internátu JIŘÍHO z PODĚBRAD spolu s Václav HAVEL a bratry MAŠÍN – MASCHIN. A HAIR je ve čteno ve španělštině AIR. Třeba AIRES. BUENOS AIRES ARGENTINA. Odkud byla a do MOSKVY přicestovala moje přítelkyně ALICIA ALCIRA LOMBARDELLI. V MOSKVĚ ADRIANA VILLEGAS – VASILLY CHE. A také jak se jmenoval jeden ze spolubojovníků EL CHE příjmením VILLEGAS. A GAS HULL generální tajemník Komunistické strany USA. A je to zdrobnělina GUSTAV. A znova bych mohl pokračovat dokola. Protože z italské LOMBARDIE byly naši spolužáci VITTORIO a ALDO. A LOMBARD STREET je v LONDÝNĚ. Znova a znova a znova dokola. ATD.ATD.ATD.

Takk asi Takk…

WEST HAMPSTEAD SYNAGOGUE.

West Hampstead Synagogue.

LONDÝN začátek září 2022. Mám schůzku na společném oběde s jedním přítelem z Prahy. Je to v české restauraci v HAMPSTEAD. Restauraci založili českoslovenští emigranti piloti RAF. Cestou tam se ještě stavuji u místní SYNAGOGY.

Fotografuji Synagogu a jsem dotázán mladíkem z ochranky proč si tu synagogu fotím. Bylo to v sobotu, a je ŠÁBES. Jdu k němu a ukazuji mu na mobilu můj profil na Facebooku. A povídám, že tam kam přijedu fotím synagogy a jejich fotografie umisťuji na Facebook. První, čeho si ale všímá na mém mobilu Izraelský „Security man“ je moje jméno a příjmení.

MOHORIT VASILE říká s potěšením. A dodává: Já jsem také z Rumunska. Já mu odpovídám, že já nejsem. Že jsem z Prahy z České republiky. Ale od mé návštěvy BUCURESTI v září roku 1989 vím že MOHORIT znamená v rumunštině „CHMURNÝ“. A on mi potvrzuje moje slova. Ano je to tak. A dodává že jde o velmi a velmi prastaré příjmení z dob kdy v Rumunsku – ROMANIA žili DAACI – česky DÁKOVE. Kteří žili v DACIA.

Moje DNA je z přibližně z 25 % z Balkánu, a tak to je všechno prostě skutečně tak. Proto jsem byl informace pro “ naše“ rumunské vojáky, když jsem v září 1989 navštívil Bukurešť. Po své jediné předchozí návštěvě RUMUNSKA v CONSTANZE (KONSTANZE je i německá KOSTNICE, jak uvidíte v poslední části dnešního příběhu) u ČERNÉHO MOŘE v roce 1970. Tehdy mi ředitel KUBÁT říkal v ulic MEZIHOŘÍ – LIBEŇ pojedeš s nejlepšími vyučenci do RUMUNSKA. Říkám mu, že nejsem ani nejlepší a ani vyučenec. Byl jsem na konci DRUHÉHO ročníku. KUBÁT na to: „ALE MÁŠ TAM JET“. Od té doby jsem v RUMUNSKU nebyl. Vy ale již víte, že můj mistr odborného výcviku v ulici MEZIHOŘÍ LIBEŇ se jmenoval TŮMA a jeho podpis vypadal jako parník a jednou jedinkrát v životě mně otec podepsal cokoliv co souviselo se školou. I se základní i s učňovskou. Matka tehdy když tu stránku v učňovské knížce viděla řekla dej to podepsat tátovi. Nešlo o nic. Nebylo tam nic výjimečného. Tak jsem to udělal. Otec to podepsal pod podpis – parník jméno TŮMA. Mám to samozřejmě schované. Celou učňovskou knížku. S podpisy T.M-TŮMA-parník a jeden jediný mého otce a ostatními podpisy mojí matky.

Vy si samozřejmě vzpomínáte že jeden ze DVOU padlých RUMUNŮ z IRON BRIGADE u MADRID v MOJADAHONDA dne 13. ledna 1937 se jmenoval ION MOTA. A druhý VASILE MARINE. A také si určitě vzpomenete, že v čele rumunského SVAZU MLÁDEŽE – můj partner – byl v roce 1989 IOAN TOMA. Jako T.M. – TŮMA, TOMA, MOTA i TIME i TOMÁŠ MASARYK. Můj partner TOMA nahradil v té funkci syna NICOLAE CEAUCESCU také NICOLAE. Jako jeho otec. A jako car NIKOLAJ II. zavražděný během revolučních let v Rusku.

Co následovalo v RUMUNSKU v prosinci 1989 určitě víte. Vražda ministra obrany VASILE MILEU a vzpoura rumunské armády proti nenáviděné SECURITAE – RUMUNSKÉ STB – u nás STÁTNÍ BEZPEČNOSTI nebo ŠTÁTNÉ BEZPEČNOSTI.

Tady na webu je také uveden celý básnický epos o chrabrém polském vojákovi jménem MOHORT. Vždycky se v EVROPĚ migrovalo.

Takk asi Takk…

A ještě jedna poznámka. Nakonec, než jsme se se Security Man před Synagogou rozloučili, tak jsem se mu pochlubil, že jsem odsloužil jako dobrovolník postupně celkem 32 týdnů v izraelské armádě v programu SAR EL – SHERUTIM ISRAEL. Česky SLUŽBA IZRAELI. A naše přátelství bylo zpečetěno.

DIKRAN KELEKIAN.

Že vám ten portrét někoho připomíná? Ano je to také ARMAIN, jako ten, koho vám připomíná.

Život tohoto pána ale skončil v roce 1930. Pádem z okna hotelu St. MORITZ (MOZORITA-MOHORITA-MOGORITA) v NEW YORKU. Tento hotel byl vybudován na pozemku New York Athletic Club. Kdo byl jeho architekt? Wikipedia říká, že „Hungarian-born architect Emery Roth, and constructed by the Harper Organization, representing Harris Uris and Percy Uris.“

Vy samozřejmě víte že psáno dohromady je EMERYROTH MAĎAR – MOHORYTA MAĎAR – VENGR-UHER-UHRO/FIN. Jako moji prarodiče z babiččiny strany. Pradědeček BÁRÁN a prababička SZIVOTNYÁK.

A proč je to tak a ne jinak? Hotel stavěl HARRIS URIS. A to je i HARRIS – JINDŘICH A URIS – VASIL. Ale také ostrovy HARRIS AND LEWIS U ULLANPOOL (UL-UHL) ve SCOTLAND. Fotil jsem tam a fotky tady zveřejnil. A proč je to definitivně pravda? Jeho bratr byl PERCY URIS. PALEC VASIL. Nebo syn – OTISK VASIL – PALEČEK VASIL

Kdo je autorem tohoto obrazu? AVERY MILTON – MOHORITA v azbuko – latince. A V/L nebo B/L k tomu. Proč je i toto pravda? Jeho matka a dcera se jmenovaly MARCH. Jako CELIA GUEVARA MARCH. Dcera ERNESTO CHE GUEVARA (HUEVARA – HAVEL) KTERÁ MĚ PŘIJELA NAVŠTÍVIT Z KUBY V LEDNU 1989.

AVERY MILTON je označován jako COLORISTA. A vy možná víte, že BARVAMI-COLORS se zabýval a o výsledcích svých bádání psal i GOETHE.

Takk asi Takk…

PROTECTIVE AREA AIRSAG DNES

Moje foto ze srpna letošního roku z AIRSAG. To vy víte, že je anagram GRÍŠA jako SPURNÝ JINDŘICH člen Československé státní rady v Londýně v průběhu Druhé světové války. Spolu s NOSEK. Oba byli vysláni do Londýna KSČ. A víte, že SPURNÁ HANA DRUHÁ manželka GRÍŠA – GRIGORIJ jako ARMENIAN OSVĚTLITEL ŘEHOŘ – O.R. z arménské církve svatého BARTOLOMĚJE, byla ředitelkou na naší základní škole na STROSSMAYEROVO náměstí.

Tudy vede mořská cesta od AIRSAIG, za Druhé světové války PROTECTIVE AREA k SMALL ISLES. Jsou celkem 4/IV a jmenují se

Jeden je RUM.

Druhý je EIGG.

Třetí je CANNA.

Čtvrtý je MUCK. Ten čtvrtý MUCK má přístav PORT MHOR, a to vy kteří čtete a rozumíte víte, že je MUCKPORTMHOR – WASILEK MOHORITA nebo WASKA MOHORITA L – B.M.L.

A určitě nevíte že moje matka dělala na Vánoce AIRKOŇAK. Tak tomu říkala ona, a tak jsme to po ní všichni opakovali. Byl to obyčejný Vaječný Likér – L.V. – L.B. Dělala ho z RUM a EIGG a SACHAR. V ulici SOCHOROVA, v PRAZE 7. RUM byla její přísada i do šišek (španělsky CONO, německy KEGEL, NUDEL WECKE, anglicky CONE) které pravidelně smažila každý týden. Týden, co týden. Buď v HORNÍ POČAPLY, když jsme tam jezdili v nezimní části roku anebo v té pro cesty do HORNÍ POČAPLY nepříznivé části roku doma v bytě. A my jsme si tam k ní do bytu v Sochorova 34 ze Sochorova 4 pravidelně chodili. Odbočím, protože je třeba abyste věděli, že z potravin kromě RUM, jako přísada, moji matku charakterizovala Hovězí Polévka – H.P. Která je i HOVĚZÍ VÝVAR – H.V. Rozumíte proč VOLOVÉ, TUR, SKOT, CATTLE a co z toho vzniklo? ANO H.V. – HAVEL VÁCLAV. A ten matky H.V. byl vždy s jejími doma dělanými NUDLEMI – NOODLES. K jejichž konzumaci používají v ASII CHOPSTICKS.

Jinou polévku vařila pouze, když dostala nějaké přebytky ze zahrádky od někoho v HORNÍ POČAPLY. Odjakživa. Dále to byly její skvěle pečené prasečí ocásky – TAIL – L.T. A BŮČEK. První pováleční náčelník Hlavního štábu československé branné moci byl generál BOČEK. Náčelník byl v době kdy otec spolu s ostatními parašutisty z Východu i Západu na DVOJCE Hlavního štábu sloužil. Tedy od května 1945 do konce roku 1945. Největší její pochoutkou byla MACEŠKA. Slavný výrobek ŘEZNÍKA MACEŠKA. Jeho byl i Palác MACEŠKA na ROHU ulice VINOHRADSKÉ a BUDEČ – BUDE ČE. Tam ordinovala zubařka MUDr. MÁRIA BUTOR-OVÁ – M.B. Která přišla do Prahy studovat z BÁNSKÉ BYSTRICE. BUTOR je i BTR i VTL. Mojí manželce VLASTA říkali její rodiče v dětství VAŤUL. A vydrželo jim to i v její dospělosti. Proto to vím. MÁRIA BUTOR byla manželka mého tehdejšího přítele MUDr. MIROSLAV MUNCLINGER. A jednou jsem tam v té její ordinaci v PALÁCI MACEŠKA byl. Náhoda by to byla, kdybych neletěl zpět z festivalu v KOREJI v létě 1989 TŮČKEM a nezastavili jsme se v ULANBATOR-MONGOL-MANELCHE. Jako ULAN – HULÁN, nebo někdo z ÚSTÍ nad LABEM a BUTOR-VAŤUL-MATULA. Proč MATULA z WOLFRAM? Protože jeho kolega ze skupiny byl JOZEF ČARNOTA. A ten opouštěl Československo po okupaci se svým přítelem, který se jmenoval TUČEK. Jako známý legionář z BRNO. A také s dalším, který se jmenoval BARANČIČ a dalším který se jmenoval NOSEK. MATULA po válce emigroval do KANADA. To je španělské CAŇADA MEZIHOŘÍ. A v KANADA mívala mezipřistání letadla při letech na ostrov KUBA.

Poválečná společná fotografie výsadků ARAP a WOLFRAM.

Vy si možná vzpomenete, co jsem tady již psal, že na ROZÍCH Mnichovské radnice, když se díváte na radnici z MARIINA náměstí jsou obchody otevřené již v 19. století. Jeden ten nalevo byl MUNZINGER a druhý napravo je MEYER. A ten je hned vedle LUDWIG BECK obchodního domu. A to vše u kostela svatého DUCHA. A dalších třech obchodů MEIER, MAYER atp. v těsné blízkosti. L.B. jak víte byl také náčelník Generálního štábu německé armády před Druhou světovou válkou a později účastník atentátu na Hitlera. Generál LUDWIG BECK. Byl popraven nacisty za účast v přípravě v atentátu na Hitlera.

Toto jsou fotografie, které jsem pořídil v okolí Mariánského náměstí v Mnichově. Kostel H.G. – HEILIGER GEIST – HOLY SPIRIT-DUCH SVATÝ. LUDWIG BECK. Třikrát MAYER nebo MAIER nebo MAYR. A jednou firma založená v roce 1551 SEBASTIAN WESELY. Jako svatý ŠEBASTIÁN a VASILI. H.S. Hora svatého Šebestiána cestou na KOMOTAU – THE COMO – česky CHOMUTOV. Je to hranice s Německem a těmi místy o kterých tady byla podrobně řeč. TZCHOPAU a MARIENBURG – M.B. a STEINBACH a GELOBTLAND.

Skupina WOLFRAM měla pouze šest členů. Jeden z nich byl ŘEZNÍČEK a další SVOBODA. Další MATULA – WAŤULA a BIERSKÝ-BIELSKÝ a ČARNOTA. Velitel byl OTISK. Seskočili u MORÁVKA-FRÝDLANT okres FRÝDEK MÍSTEK. Ano jako FRÝDNAVA okres Havlíčkův Brod. H.B. Kde žila rodina ŠIDLÁK-SCHIDLAK. Sestry MARIE ZÁRUBA, EMILIE JUNGMAN, ERNESTA SCHOBER a AURÉLIE GEBLT. Moje milovaná teta, které jsme říkali teta ZLATA. Seskočili v den narození JAN MASARYK a den úmrtí T.M. TOMÁŠ MASARYK. 14. září 1944. A to je i 19.září moje datum narození i 16. dubna datum seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Ten seskočil o tři roky před nimi v roce 1941. Před napadením SSSR.

Ale úplně nevětší pochoutkou byl pro moji matku NUGÁT. Ano jako španělský TURÓN. Který začal vyrábět VINCENS v AGRAMUNTE, CATALUNYA v roce 1775. Který vyráběl již od roku 1770 PIEDRA DE CHOCOLATE. Dědeček mojí matky byl VINCENT a můj otec narukoval na den narození VINCENC VAN GOGH. A vy si vzpomínáte, že byt od Červeného kříže dostal přidělený v našem domě v Sochorova republikánský generál JUAN MODESTO. A přistěhoval se tam z MOSKVY. Kam emigroval po pádu republiky a nastolení totality ve Španělsku.

A proč je to všechno pravda? Jednou kdysi se objevila na trhu v totalitním Československu maličká plastová formička. Na přípravu cukroví zvaného ÚL. Matka jí koupila a okamžitě je začala na Vánoce ke všem těm svým do té doby vyráběným pochoutkám tvořit. ÚL bylo to nejlepší, co jsem kdy jedl. OŘECHOVÉ těsto se vyformovalo do té plastové formičky a vyplnilo se to krémem. Někdy jsem s tím i pomáhal. Hotové se to postavilo na PIŠKOT. A nepeklo se to. Určitě to dělali asi i dělají v různých obměnách desetitisíce babiček a maminek v Československu. To je jisté. I já jsem je při různých návštěvách jedl v různých provedeních. Ale vy si samozřejmě možná vzpomenete, že ÚL je v reliéfu ve Vinohradské záložně -V.Z. Vedle na startu zakleknuté postavy sportovního běžce (Zátopek) a vyobrazení ptáka SOKOLA (EL CHE) a VINNÉ RÉVY (VINOHRADY a HROZNATÍN rodiště LUDVÍK SVOBODA a HROZENKOV, kde operovala skupina ARAP mého otce). Kde měl mít schůzku s domácím odbojem po svém seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A měl mít jako poznávací znamení v ruce časopis SVĚTOZOR.

Možná si také vzpomenete, že ÚL je vyobrazen na vstupních dveřích v bývalé pobočce centrály LLOYD BANK v THE OUTER TEMPLE 222. STRAND (i STRNAD předseda O.R. ODBOROVÉ RADY ROH u nás na DVOJCE). Naproti kostela St. CLEMENT (KLEMENT i KLIMENT), který je oficiálním kostelem RAF. ROYAL AIR FORCE. RAF je i ROUGH-WRATH.

LLOYD byla i první kavárna v Londýně na LOBMARD Street. Hned vedle BANK of ENGLAND a St. BARTHOLEMW Line a St. MARGARET Church a THREADNEEDLE Street a CORNHILL Street. Spojené s CANNON Street a KING WILLIAM Street a QUEEN VICTORIA Street a NICHOLAS Line a CLEMENTS Street. A BASILDON house na MOORGATE Street. Mám to překládat do našeho jazyka? Nebo už to vidíte sami?

Moje argentinská přítelkyně v Moskvě – ALICE-ALENA byla LOMBARDELLI. A moji DVA italští přátelé z LOMBARDIE – COMO a BRESCIA. BENJAMIN LLOYD byl vyznamenaný COAL HEAVER z lodi WYALUSING (WASIL ING) v americké občanské válce, který pocházel z LIVERPOOL (jako BEATLES). V UL – ÚSTÍ nad LABEM zemřel DRUHÝ manžel mojí sestry UHER. Ve věku 27 let. UL jsou i LITOMĚRICE a HROBCE a TŘEBÍVLICE DŘEMČICE a TŘEBÍVLICE DĚČANY s U.L. ULRIKA von LEWETZOV a další místa související s mým příběhem. UL byl i součástí VČELÍNŮ, které měl na svém pozemku nejbližší spolubojovník skupiny ARAP a přítel otce a můj a celé naší rodiny KAREL KARAS z HAMER. STARÝCH HAMER. Dovedl mě k nim jednou, když jsem se u něj stavil nahoře na samotě v Beskydech kde si po zatopení HAMER jezerem ŠANCE postavil dům. MÁ HLAVA JE VČELÍN byla hra, kterou napsal PAVEL FIALA. Vedoucí klubu DVOJKA. Můj přítel. Do PRAHY přišel z UL. Kde byl ředitelem KLADIVADLO (HAMMER a MOLOT). Hra se hrála v klubu ŘEZNICKÁ. Samozřejmě že UL je i UHL. Ten, který přišel s informací že ŠMÍD – SMITH – SMYTH, student zemřel při zásahu policie na Národní třídě v Praze dne 17.11. 1989. Samozřejmě, že víte, že VČELA je VCL – VASIL a že anglicky je to BEE. OPERACE BENJAMIN. Proč stavěla matka ten maličký ÚL na koupený dětský piškot, a ne na svůj vlastnoručně vyrobený výrobek? Třeba na malá kolečka, která také vyráběla na Vánoce a jak to dělali jiné matky a babičky a já to i jedl na různých návštěvách? PIŠKOT je totiž i název obuvi. Speciální obuvi. Nevím, zda ji vyráběl nebo vyrábí německý obuvník LLOYD, nebo náš BAŤA ZLÍN. Ale vím, že to je speciální obuv pro BALET. B.L.T. Ano VAŤUL a BUTOR. A hlavně L.T. co se nachází v kraji U.L. a B – BENJAMIN. A také hlavně moje krátká ale intenzivní známost v NOVOSIBIRSK-NIKOLAEVSK u řeky OB. BALETKA jménem GYULA. Z TAŠKENT UZBEKISTAN. S jejich v NOVOSIBIRSK-NIKOLAEVSK předváděným LABUTÍ JEZERO. A co je LABUŤ? Je to i anagram BALET i VAŤUL i BUTOR i KUŘÁK-HULAN BATOR – ULANBATOR. Co je produktem VČEL? No přece MED. A vy si hned vzpomenete na naše sousedy MEDAL – jakoby španělsky LA MED. Nebo EL MED. Pan V.M. a jeho manželka V.M. a jejich dcera V.M. která se stala manželkou jednoho z mých dvou bývalých nevlastních bratrů. A aby to byla pravda tak moje babička byla HAN. Psala se i HAHN i HON. Ale HAN je i HONEY. Co potvrzuje to, že to je pravda? Přejmenování ANNA VLČEK – manželky prezidenta BENEŠ na HANA. Ve DRUHÉM pádě BEZ HANY. HONEY. A VLČEK je anagram VČELKA i VASILEK. Možná jste si všimli drobné poznámky v jednom z mých předešlých příběhů, že KAREL KARAS v HAMRECH říkal mojí sestře ANNA jménem HANA. Jenom on. Nikdo jiný. VLČEK je i malý WOLF (LOBO) jako WOLFRAM. Název PARA skupiny z LONDÝNA. VLK a BERAN. Zajímavé je že WOLF a RAM je ve španělské kombinaci LOBO a RAM – LOBORAM – anagram MALBORO. Jak se vyslovuje jméno vévodství rodiny WINSTON CHURCHILL. Vévoda z MARLBOROUGH. A také značka populárních cigaret.

Česky se říká ÚL ale také OUL. V roce 1868 založil RUDOLF KELNNER potravní spolek pod názvem „OUL“. Bylo to v BUČOVICE. Tam co se BUČÍ. NA SLAVKOVSKU-SLAVKOV NAPOLEON 1+2 bitva. A také SLAVKOVSKÝ les u KARLOVY VARY. OUL je dnes používané v nářečí OUL – ÚL. V DRUHÉM pádu je to OULU. A tak se jmenuje jedno finské město. Přístav na pobřeží moře. Stát FINSKO. FINNLAND nebo SUOMI. OULU naší „hebrejštinou“ čteno odzadu je ULUO – ÚSTÍ nad LABEM a ÚSTÍ nad ORLICÍ. Klíčová místa v mém příběhu. Když pomineme samohlásky zbude nám z toho slova jenom písmeno L. A to je značka LITER-LITR. To je L.T.L Dvakrát LITOMĚŘICE odpředu i odzadu. Tam žili moji DVA bývalí nevlastní bratři. Stejně jako otcovo křestní jméno METER, které je M. A K.G. je i KLEMENT GOTTWALD i KILOGRAM. Všechno z obchodu. Hebrejsky kromě jiného je OBCHOD i slovo SACHAR. Právě teď můžete namítnout, že snad všude na světě se mohou najít místa která mají s něčím třeba z vašeho jména nebo příjmení nebo nějakého životního příběhu společného. Je to tak.

A tak by bylo OULU pochopitelně málo. Na seznamu vybavení, kterým byl můj otec před vysazením do Protektorátu v roce 1943 vybaven který sepsal po Druhé světové válce na DVOJCE HLAVNÍHO štábu pro svého velitele generála KARLA PALEČKA, který se vrátil z LONDÝNA je i FINSKÝ NŮŽ. Vzpomínám si dobře jak jsem se, když se mi ten seznam dostal do ruky ptal jako malý kluk, proč FINSKÝ a vzpomínám si dobře jak se otec z odpovědi vykrucoval. Byl přece po matce UHER-FIN. ALE V TÉ HŘE, KTEROU HRÁL BYL UKRAJINEC. Ale byl UHER-FIN, MAĎAR po prarodičích z matčiny strany. Dědovi BÁRÁN a babičce SZIVOTNYÁK. Vy určitě víte, že hlavní město Finska je HELSINKY. DRUHÝ pád je „jedu do HELSINEK“ a zdrobnělina je HELSINEČKY a navštívím HELSINEČKU. A vy už tam vidíte oblíbenou píseň MASARYK (WASILEK) TOMÁŠ – T.M. SYNEK a SYNEČKU. ACH SYNKU SYNEČKU ORAL-LI JSI. PÍSEŇ, KTERÁ POPISUJE, ŽE BEZ CAR MECHANIK SE PRÁCE NEDAŘÍ a MACHIN umí opravit jenom AUTOMECHANIK. Je tam všechno z mého příběhu. EL CHE a LI-LEE a O.R. a S – DVOJKA. Se spojením s anglickým HELL je SYN, SYNEČEK z PEKLA. To je anglicky i NETHERWORLD jako NETHERLAND-HOLANDSKO-PAÍSES BAJOS-NIZOZEMÍ. Ale také MOHORITA DR.NL. A vy určitě víte, že je HELLBOY a když HELLBOY tak i HELLBEN. Hebrejské BEN – SYN. Samozřejmě že i proto byla v LISTOPADU 1989 ministryně školství České republiky paní profesorka příjmením SYNEK-OVÁ. A sídlila ve vám známé KARMELITSKÉ ulici, kde měl také sídlo Československý ústav zahraniční. Kterého představitelem byl v minulosti GRÍŠA-ŘEHOŘ vlastním jménem JINDŘICH SPURNÝ. Ten, který byl za druhé světové války s BENEŠ a MORAVEC, PALEČEK a s NOSKEM a dalšími a dalšími v LONDÝNĚ.

Před několika dny se objevila fotografie královny ELISABETH II. – ISABEL II – ALŽBĚTA II. z Druhé světové války. Byla v montérkách, stála u nákladního automobilu a sloužila jako CAR MECHANIK. Česky AUTOMECHANIK-AUTOOPRAVÁŘ.

Proč ještě FINLAND-SUOMI? Když se pozorně podíváte na mapu pobřeží a moře u UOLU – ne u ÚLU ale u města OULU – tak tam uvidíte podobný shluk ostrovů jako je ve SCOTLAND-ALBA u válečné PROTECTIVE AREA u MALAIG a AIRSAG. Tam je velký ostrov SKY nahoře a pod ním jsou v ČTYŘI SMALL ISLANDS. Výše popsané. U OULU je to ve zmenšené podobě ale obráceně. Dole v BOTNICKÉM (!) zálivu je větší ostrov MARIEHAMN a nad ním u pobřeží čtyři ostrovy (a ještě několik malých) se jmény HIUVET, LÖYHÄ, KOTAKARI, KRASELI. To je iniciálami HLOKK. Ukrajinsky, ruské GLOKK – GLOCK. Rakouská pistole, která se vyrábí v továrně založené u VÍDNĚ roce 1963. Rakouská armáda používá tuto zbraň namísto pistole WALTHER, a to je anagram MOHORITA.L. Nebo MOHORITA I. Pravda je to proto, že vy již víte, že si můj otec zakoupil v červnu 1948 pistoli RAKOUSKÉ výroby STEYER. ŠTÝRSKO bylo v americké a britské okupační zóně RAKOUSKA. Proč je to všechno pravda? Protože na tom větším ostrově u OULU je místo se jménem VASKI a druhé jménem HAVANNA.

Vy také již vít, že si společně s touto pistolí koupil vojenskou brokovnici z FN. Která je ve městě LIEGE. Česky LUTYCH – L.T. CHE. A jak je to rusky? To je slovo LEŽ. Zbraně nakoupil v červnu 1948! A zveřejnil jsem tady dříve doklad o jejich zakoupení. Určitě víte, co tím dal najevo těm, kteří rozuměli. V měsíci červnu 1948 po únorovém převratu.

Druhé největší město FINSKA je ESPOO, švédské ESBO. To je BOSE, BOS – BEZ BOT. Otec vyprávěl, jak chodil do školy BOS. To určitě nebyla žádná výjimka na PODKARPATSKÉ RUSI v tehdejším ČESKOSLOVENSKU. Když mně to tehdy kdysi vyprávěl tak ale také říkal, že za nejlepší recitaci básně o prezidentu MASARYK dostal BAŤOVI ze ZLÍNA PAPÍROVÉ BOTY. Dnes samozřejmě vím o tom, že narážel na to, že byl do té celé svojí SMRTELNÉ anabáze MASARYKEM jako vrchním velitelem Československé armády už od dětství vyslán. Papírové boty se dávali do rakve.

ESBO – BOS – BEZ BOT neleží v BOTNICKÉM zálivu ale ve FINSKÉM zálivu.

Dalším městem podle velikosti je ve FINSKO, oficiální název státu je SUOMEN TASAVLTA – anagram VASIL TATA město VANTAA. A vy si vzpomínáte na rodinu VENTA z našeho domu v SOCHOROVA 1391/4. VENTA JE PRODEJ A TEN PROBÍHÁ I V HEBREJSKÉM SACHAR. S dcerou pana VENTA jsem na základě jejího požadavku v roce 1988 vyměnil byt. U nás v domě. Na dalším místě co do velikosti je město TAMPERE. To mohou být i BARVY-COLOR pro MALÍŘE – TEMPERY. A vy víte, že můj otec byl odveden v den narození GOYA a GOGH (GAAGA – HAAG) a můj pradědeček byl VINCENC. Ale je to také slovo TAMP. Tak se nazývají anglické HOLE – DÍRA v zemi různé velikosti, podle potřeby vyplněné pískem nebo jílem pod který se umisťuje TRHAVINA určená k likvidaci. To dělají PYROTECHNICI. A vy víte, že první manžel mojí matky byl PYROTECHNIK. A mám, díky pražským pyrotechnikům Policie, jeho dnešním kolegům, fotografii, jak takovou TAMP připravoval za Druhé světové války k řízenému výbuchu. Dalším městem ve FINSKU je TURKU. A to je česko-skotská gaelština-hebrejská kombinace TUR-CATTLE-SKOT a KU – COO – vyslov KŮ – KRÁVA – PARA – ARAP. ARAP byl název skupiny KAPITÁN BELJAVSKIJ LEONID (NIŠČIMENKO ADAM) ve které byl můj otec náčelníkem štábu. Dalším městem je JYVÄSKYLÄ. A to je VASILEK nebo WASILEK – MASARYK. A na severu je město ROVANIEMI. To je už v LAPONSKU. ROVANIEMI je anagram VOR a NĚMÝ. Vy asi víte, že VOR v ZAKONĚ se říkalo sovětským VEDOUCÍM KRIMINÁLNÍKŮM v táborech GULAG. Otec ale byl skutečným VORAŘEM. Plavil dřevo s VORY. V PRAZE je také místo, kde žili PLAVCI – V PALCI. Je na nábřeží kousek od ulice SVOBODY a ALBERTOV. A EMAUZ u PALACKÉHO náměstí. Vzpomínáte na bombardování PRAHY z minulého příběhu? Dalšími městy ve finském LAPONSKU je KEMI – a to je i italské COMO-KOMO-KOMOTAU, a to je i KÁMO nebo KM KROMĚŘÍŽ, kde žil LUDVÍK SVOBODA s manželkou S.I. SVOBODA IRENA a dcerou ZOE SVOBODA a synem MIROSLAV SVOBODA – stejné křestní jméno a příjmení jako můj tchán z PLZEŇ). A z KROMĚŘÍŽ byl OTMAR REIDL-OPERACE BENJAMIN. Třetím významným městem ve finském LAPONSKU je město TORNIO. To je anagram TORINO. Italské TORINO, české TURÍN v našem překladu VOLOVÉ-SKOTSKO. Město, ve kterém jsem byl na demonstraci proti převratu v CHILE. Poslal mě tam HÁJEK. Na podzim roku 1973. Je to i TRUTNOV a TURNOV.

A finále je LAPONEC. To je anagram NA PALEC. Viděli jste někdy někoho nalévat alkohol do skleničky NA PALEC. Já ano. Ve finštině je název finského LAPONSKA LAPPI. A to vy již víte že LAPPI je i LPP, a to je, když jedno P otočíme i LB. Naše známé LABE a ELBA. A i LUDMILA a BASIL-VASIL. Ale i PALACKÝ a PALEČEK a FALC.

A proč je to všechno pravda? A jak si to vojáci potvrdili, že vše, jak má být a OPERACE BENJAMIN probíhá podle plánu? Ve škole VLKSM (VASILEK M nebo MASARYK) v MOSKVĚ se mnou kromě mnoha dalších a mých dvou nejbližších přátel z LOMBARDIE – VITTORIA z COMO-KOMO a druhého z BRESCIA kde se vyrábí pistole Berreta a dalších států z celého světa i dva posluchači z FINSKA. Správně napsáno posluchačka a posluchač. FIN a FINKA. A právě ten FIN byl v partě se mnou a s VITTORIO. My tři jsme byli v Moskvě společně i na hokejovém zápasu FINSKO – ČESKOSLOVENSKO. Jmenoval se ESA LASSI a byl z finského města KOTKA. To je jako KATKA. Moje později narozená dcera. Ale i jako ruské KATOK – KLUZIŠTĚ na hokej i jen tak na bruslení. Jako například naše ŠTVANICE. OSTROV pár set metrů od našeho domu v SOCHOROVA. Ostrov, na kterém jsem se v porodnici v blízkosti hokejového stadiónu narodil a kde jsem později trávil spoustu času bruslením. Tu finskou kolegyni jsem znal. Ona však trávila čas ve společnosti několika kolegů z ISLAND. Ne OSTROV ale státu ISLAND – OSTROV. Nebo nebyla FINKA a byla také z ISLAND? To už doopravdy nevím. ESA LASSI je KOMUNISTA. A po pár kontaktech na FACEBOOK se mnou přestal komunikovat a zablokoval mě. Škoda. Ale není jediný. A ani první a ani poslední kdo mě blokoval a blokuje. KOMUNISTÉ ale i NACISTÉ a další ULTRAEXTREMISTÉ takoví prostě jsou.

A tak jen na konec připomínám, že já jsem UHER-FIN po babičce. Po dědovi ROMANIAN. Také připomínám že druhým manželem mojí sestry po H.B. se stal UHER.

Protože vím, že vám je to stále málo tak musím přidat i ještě jednu geografickou pochoutku. TAMPERE je ve FINSKU a TAMPA BAY je na FLORIDA. První manžel mojí matky z VELEŠOVIC na MORAVĚ (WASIL CHE.M.) FLORIÁN byl pyrotechnik a dělal TAMP. Když odpaloval nevybuchlé bomby a nálože. B je BENJAMIN nebo DVOJKA nebo BEE anebo anglické BAY. A co je BAY? To je přece ZÁLIV – VAZIL. Po FLORIÁN se stal druhým manželem mojí matky VASIL. Pravda je to proto, že na FLORIDA je také ORLANDO. Země OTMAR REIDL. A to byla stejně jako FLORIÁN MORAVA – latinské MORAVIA – Jako okres-město v severním SCOTLAND-ALBA jménem MORAU, který je pojmenován právě podle naší MORAVY-MORAVIA. Anebo je to Otmar Reidl celá země, do které se vrátil jako jediný příslušník OPERACE BENJAMIN, celý protektorát BÖHMEN und MÄHREN- B.M. Aby to všechno bylo, jak má, tak je na FLORIDA i FORT MEYRS v LEE county. Je tam i St. PETERSBURG-PETROHRAD, St. AUGUSTINE a county VOLUSIA. MIAMI je dnes místem obývaným mnohými emigranty z ostrovu KUBA, kteří se tam dopravují loděmi ale i různými plavidly doma vyrobenými. MIAMI leží v těsné blízkosti CUBA-KUBA. MIAMI je česky MI A MI. DVAKRÁT MILITARY INTELIGENCE. Nebo MOHORITA IVAN, a hebrejské písmeno „I“ je v latince „V“. A tak i M.V. MOHORITA VASIL. Nebo IOAN MOTA. Který byl zabit ve Španělsku spolu s VASILE MARINE.

To jsou moje fotografie z muzea v norském OSLO. Česky říkáme “ Byl jsem VOSLU“ To je chyba. To my trojkaři postě občas děláme. Správně je to „V OSLU nebo V OSLO“. Nebo “ S VOSLEM – VASILEM“. Třeba BERGEN S VOSLEM jsou dvě norská města. Čepice. zejména ty čepice, ale i kroj LAPONCŮ, ve vší úctě, je velmi podobný krojů KLAUNŮ, JOKER a mým otcem používané ruské i německé AUGUST. I německé SCHALK. Jako SCHALKE O4. Německý fotbalový klub, na jehož zápase jsem byl v BREMEN. BREMEN – VERSUS – SCHALKE 04. Dne 27.09. roku 1969. Při basketbalové turnaji s klubem METEOR-LIBEŇ. V americké okupační zóně.

Slovo CANNA (německy BLUMENROHR – B.L.M a ROH) je i názvem jedné rostliny. To pochází z jazyka kmene KELT (K.E.-KOŠICE a L.T.-LITOMĚŘICE a vy víte, že VASIL MOHORITA plukovník velitel skupiny O.B. OLEXA BORKAŇUK otcův bratranec žil v KOŠICE a já také VASIL MOHORITA jsem sloužil na základní vojenské službě v LITOMĚRICE, ale asi nevíte i když jsem to zveřejnil na FACEBOOK, že mám 1,1 % DNA KELT – IRSKO, SKOTSKO, WALES)) a slovo CANNA jako název rostliny znamená TŘTINU nebo RÁKOS. Vám samozřejmě hned přijde na mysl ostrov KUBA. Jestli jste tedy v mládí žili nebo prázdninovali někde u rybníků s rákosím. Já ano. V HORNÍ POČAPLY. Bylo tam v rybnících – TŮNĚ jsme tomu říkali, rákosí s „DOUTNÍKY“ a my jsme je propichovali a zkoušeli kouřit. Nešlo to. Byla to hrůza. Ale zkusili jsme to. A tak víte, že jiný ostrov daleko větší, než je CANNA u ARISAG je KUBA-CUBA. A ta je typická a známá právě nejlepšími DOUTNÍKY na světě a svým největším exportem TŘTINOU. Cukrovou třtinou. SACHAR. Z té rostliny CANNA se získává i ŠKROB. A to vy již vidíte je i BASSILY. Rostlina se česky jmenuje DOSNA. To je v brněnském „jazyce“ zvaném HANTEC – HLAVA. Anagram HAVEL. Ale také je to KEBULE-KABUL(AFGHANISTÁN) kde sloužili rodiče mojí manželky čtyři roky v sedmdesátých letech a také se HLAVA říká ŠIŠKA. Nebo BEDNA-BENDA-BANDA.

Co ale znamená slovo CANNA v italštině? Je to i synonymum italského slova ZAMPOGNA. To jsou DUDY. Tak typické pro SCOOTLAND-ALBA. Používané i jinde. I u nás i ve Španělsku například. Je to i „Parte di un´arma da fuoco contenente la carica e il proietto“ Část pušky-střelné zbraně s nábojnicí a projektilem. Aby byla jasná souvislost tak byl v Polsku představitel Polské sjednocené dělnické strany KANIA. STANISLAV KANIA. STANISLAV – VASIL a STAN. Stan je rusky PALATKA – PALATIA – FALC – PALEC. Nebo hebrejsky OHEL – UHEL – UHL. Ve funkci byl pouze asi jeden pouhý rok. Sešel se tehdy s představitelem SOLIDARITY LECH WALESA – EL CHE WASIL. Po vyhlášení výjimečného stavu v Polsku dne 18. října 1981 byl nahrazen generálem WOJTĚCHEM (ADALBERT, ALBERT) JARUZELSKÝM. 18.10. je i děleno DVĚMA 9.10. a to „zemřel“ v BOLÍVIA ERNESTO CHE GUEVARA (HAVEL). Je to i 18. března, a to je minus DVA i 16. března to se narodila moje sestra ANNA MARIE.

CANNA je ale také anagram CANON nebo CONAN. Začnu tím jednodušším, a to je EDINBURGHSKÝ slavný stvořitel H.S. HOLMES SHERLOCK. SIR CONAN DOYL. A vy již víte že DOYL je i LOYD. A víte, že jeho postava žila v Londýně na BAKER Street 221 B. BAKER je BASIL VASIL. A je to pekař, který ve Španělsku používá HORNO-HORNERO. V ulici BAKER Street měla sídlo SOE. V průběhu Druhé světové války. V EDINBURGH, hlavním městě země ALBA-SCOTLAND, kde se nachází ostrov CANNA je i CANON gate. Na tak zvané ROYAL MILE. V historickém centru města. Tam je hřbitov, který jsem nedávno navštívil. Tam odpočívá ADAM SMITH. OTEC EKONOMIE se mu říká. Je to jako ŠMÍD a SMITH prodejce PARAGUA a PARAZOL a STICKS z LONDÝNA. Naproti BABTIST CHURCH. SMYTH jako ten který postavil nebo nechal vystavět první baptistický kostel v AMSTERDAM. To bylo výše.

Samozřejmě že kdy slyšíte CANON tak také víte, že to je KANÓN. DĚLO. Ano to je také z italského CANNA. Tak jak se jmenuje jeden ze čtyř ostrovů SMALL ISLES u AIRSAG. Vy určitě víte, že čeština používá toto slovo jako synonym slova MACHR. Slováci MACHER. A tak určitě můžeme říct, že BENJAMIN LLOYD z lodi WYALUSING byl určitě KANÓN – MACHR. A že i SHERLOCK HOLMES byl KANÓN-MACHR. Jako pochopitelně i řada jiných KANÓNŮ – MACHRŮ – KAPACIT ve svém oboru. A víte že v hebrejštině je slovo MACHAR, a to je ZÍTRA a slovo MAHER, a to je RYCHLE a slovo MAKAR, a to je prodej. Španělské VENTA. V SACHAR-OBCHOD.

Novináři a různí přispěvatelé používají čas od času termín, který použil ADAM SMITH. Použil ho prý jednou. A je to česky NEVIDITELNÁ RUKA TRHU. Anglicky to je INVISIBLE HAND of the MARKET. Ano už to vidíte. INVISIBLE je IVAN a BASIL a MARKET je MOKORITA-MOHORIA. Co ta RUKA? HAND. No přece víte, že se to vyslovuje HEND. A to je jakoby ve španělštině vyslovené bez H – END. PLUKOVNÍK IVAN MOHORITA v PRAZE (Fakulta Tělesné výchovy a sportu UK, pedagog STUDENTŮ a funkcionář sportovního klubu DUKLA) a PLUKOVNÍK VASIL MOHORITA KOŠICE-SVIDNÍK-DUKLA (údajně pedagog STUDENTŮ ve Vojenské letecké akademie PREŠOV, kde byli jednotky PARAŠUTISTŮ a velel jim GENERÁL PALEČEK a GENERÁL BUNZÁK na začátku padesátých let) a PLUKOVNÍK VASIL MOHORITA V PRAZE. Můj otec a jeho OTISK. Já. Se svými STUDENTY.

Ostrov EIGG je i EL GG. Rusky je HAAG GAAGA. Rusky je to tedy GAAGA. Ukrajinci by to měli tedy vyslovovat HAHA, a to je i blízko našemu pojetí HANA. V azbuko latince. Španělsky je to LA HAYA. ÁJA byla krasobruslařka z DVOJKY. Bruslila na KATOK. Emigrantka jménem VRZÁŇ, a to je i VAZILIN – VASILIN. Narozená dne 16.května 1931 na VINOHRADY.V roce narození mojí tchýně VLASTA SVOBODA a v roce narození GORBAČOV-HROBAČOV a JELCIN-ELCIN a sestry mojí matky ALENA/ALICE GEBLT provdaná BARANNIKOV. Ten 16.květen byl i 19.srpen datum narození také PARAŠUTISTY, ale neválečného, STEFAN MICHAL BUNZÁK ve VOLOVÉ. I minus DVA 17.srpen datum křtu mého otce jménem METER. ÁJA jsme také říkali mojí sestřenici, dceři tety, také ALENA/ALICE BARANNIKOV. Také to bylo zvěčněno v seriálu o MAXI PES FÍK. Tam byla také ÁJA. A kdo to vypráví? DVOŘÁK Josef původně z PAVLA FIALY divadlo KLADIVADLO v ÚSTÍ nad LABEM. U.L. Narozený v HORNÍ CEREKEV – C.H. – CHE. A také BÍLÁ a RUDÁ CEREKEV na UKRAJINĚ, kde v bitvách o jejich osvobození bojoval i můj otec. Město GAAGA – HAAG je sídlem KRÁLE PARLAMENTU a VLÁDY ale hlavním městem HOLANDSKA je AMSTERDAM na řece AMSTEL. Byl to i nesmrtelný výrok JOZEF HLINOMAZ (P.H.- H.P.) v jednom českém filmu: “ VŠICHNI JSME GAGA.“ Vy, kteří čtete všechny mé příběhy tak víte, že HAAG – GAAGA byl dne 10.května 1940 napaden PARAŠUTISTY architekta výsadkových vojsk WERMACHTU generála KURT ARTHUR BENNO STUDENT. To byl den kdy přesně o PĚT let později zahynul v HRADIŠTKO u PRAHY nedaleko SLAPY(PALSY-PLASY) první manžel mojí matky BOHUMIL FLORIÁN. Policejní pyrotechnik z BARTOLOMĚJSKÉ ulice v PRAZE. Před válkou vojenský pyrotechnik v PLZNI. Z VELEŠOVIC.

Dnes vládne v HAAG-GAAGA-LA HAYA v NIZOZEMÍ-HOLLAND-PAÍSES BAJOS král VILÉM ALEXANDER. B.L.M a SAŠA – 22. Zmiňuji to proto, že ještě jako korunní princ mě navštívil v prosinci 1989 v budově ÚV KSČ na nábřeží LUDVÍKA SVOBODY. „A setrvali jsme v přátelském rozhovoru.“ Jak tehdy psávali novináři.

Takk asi Takk.

THATCH. Pokrytí střechy. Vyfoceno ve slavné GLENCOE VILLAGE. To jsem psal na FACEBOOK, kde jsem tyto fotografie okamžitě po vyfocení zveřejnil. Ti, kteří čtou ví, že THATCHER byla MARGARET. A tak i MARINE. Také ví že můj děda Karel GEBLT I. byl pokrývač a že mě učil v SHEREMETEVO létat na trenažéru letadla IL 62 maršál POKRYŠKIN. Když mě tam přivezli z MAI. Moskovskiy Aviacionnyj Institut.

V tomto případě jde o pokrytí střechy místního muzea připomínající, jak vypadala obec v minulosti. A to všechno jenom pár desítek metrů od památníku KLANU MACDONALD (moje foto památníku). Ten připomíná zavraždění 38 neozbrojených příslušníků klanu dne 13.02. (moje rodné číslo 123 a 0) roku 1692. To je i 1962 kdy mně bylo X.L. Píšu to schválně jako „zkratku X.L.“ a to je DESET LET ale je to i EL CHE. Roce kdy jsme přísahali na nádraží H.B. – HOLEŠOVICE BUBNY věrnost US ARMY a památce generála PATTONA. A protože se to samozřejmě, že se to zveřejnilo, to zařídil HOLY SPIRIT, nebyl jsem přijat do PIONÝRA. Také ale víte, že 13.02. je i 13.11. A to je minus DVA i 11.11. Datum konce První světové války ve vagónu na kolejích. Ale také je to datum narození mého bratrance KAREL GEBLT III. V roce 1948. Toho, co emigroval a žil ve FRANKFURT nad MOHANEM. Kde je letiště HAHN. A hlavně je to i 17.11. – 17. LISTOPAD.

Příkaz k zavraždění byl vydán proto, že MACDONALD klan byl spojencem katolického krále JAKUB II. To je i česky KUBA II. Měli se stát spojenci krále VILÉM ORANŽSKÝ. Ano B.L.M. a k tomu ještě v naší latinko s ruským B a s O které je stejné jak v latince, tak i v azbuce to byl v ruštině B.O. Jehož potomka, už ale ORANGE-NASAU (ne NOSAU ale NASAU), také jménem VILÉM jsem přijímal v prosinci 1989 v budově ÚV KSČ. Masakr mužů MACDONALD se odehrál v okolí GLENCOE VILLAGE. Kde vévodí okolní krajině TŘI SESTRY. Dva vrcholky u sebe a jeden vrcholek kousek od nich. Foto je přímo z místa, kde stojí památník tohoto masakru.

Co dodat? První restauraci MCDONALD, který jsem kdy v životě navštívil byl v MOSKVĚ. Ta byla otevřena dne 31.ledna 1990. A to vy již víte, že je i 13. ledna. Den, kdy byli zabiti v prvním boji DVA RUMUNI z IRON BRIGADE, ION MOTA a VASILE MARINE v MOJADAHONDA ve Španělsku v roce 1937. 1990 je moje datum narození 19.09. a svátek svaté LUDMILY. Do restaurace mě TEHDY S VELKÝM NADŠENÍM moji partneři z VLKSM odvedli. CHLOUBA A HRDOST NAD TÍM, ŽE JE V MOSKVĚ AMERICKÝ MCDONALD RESTAURANT Z NICH PŘÍMO ČIŠELA. Takovou frontu jsem ještě nikdy v životě předtím ani potom neviděl. Oni to ale zorganizovali bez fronty. SE SLÁVOU. CHTĚLI MNĚ UKÁZAT JAK JSOU ČEŠI PO ZADU V PŘÁTELSTVÍ S AMERIČANY. A PERESTROJKOU A S OTEVÍRÁNÍM SE SVĚTU VŮBEC. A JAK TO S TÍM NADŠENÍM DOPADLO MŮŽEME VIDĚT DNES.

A proč je to všechno pravda? Vedoucím představitelem amerického MCDONALD byl pan KROC, jehož předci přišli do USA z Plzeňska. Můj kolega ve studijní skupině na VŠP v Praze byl KROC z PLZNĚ. JAROSLAV se jmenoval. Pro ty, kteří neumí stále číst „po našem“ je to i JAR VASIL. Názvem JAR HEAD nazývají sami sebe US MARINES. A JAROMÍR – JAR MÍR je jeden z mých DVOU bývalých nevlastních bratrů.

O tom, a i více o AIRSAGE i o PROTECTIVE AREA, SCOTLAND a československých výsadkářích vojácích tam cvičených SOE a souvislostech s OPERACÍ BENJAMIN bude více v jednom z následujících příspěvků.

Dnes snad ještě jednu připomínku, jak to fungovalo. Psal jsem několikrát, že rasistická a komunistická ŠTB a KGB zavraždili moje rodiče. A mou tchýni. Za to, jak se angažovali v OPERACI BENJAMIN. Už jsem tu psal jak mě tchýně VLASTA PATTY SVOBODA po příjezdu z KABUL – AFGHANISTÁN kde byla se svým manželem mým tchánem MIROSLAV SVOBODA v roce 1976 odvedla ke krejčímu do JUNGMANOVI ulice. A nechali pro mě ušít šaty na svatbu s jejich dcerou VLASTA PATTY SVOBODA. A pak mně každou dovolenou přivážela jako dárek látky. Na obleky. A já tak do toho samého krejčovství chodíval, co rok nebo dva. Podle jejich dovolených. V JUNGMANOVA ulice sídlí vedení HUSOVA SBORU. Je tam dům postavený stavitelem HLÁVKA (ZELÍ-KHOL) – mecenášem, který se věnoval dobročinné činnosti ve prospěch nemajetných STUDENTŮ. Ulice je přímo u náměstí JUNGMANNA a rohového domu PALÁC ADRIA, který sousedí na NÁRODNÍ třídě s domem PLUKOVNÍKA WIMMER, který v něm hostil generalissima SUVOROVA po návratu z dobytého MILANO v LOMBARDII. Kde porazil NAPOLEONOVI muže. Vy víte, že EMILIE JUNGMANN byla sestra mojí milované tety AURÉLIE_ZLATA GEBLT. Z FRÝDNAVA-FRIEDENAU u H.B. JUNG byl český M.V. ministra vnitra ve STROJNICKÉ ulici, se kterým jsem pracovně pobyl asi dva dny v městě MOST-BRIDGE-BRÜCK. To byl ten ministr vnitra, který údajně věnoval KAPEK VÍT k padesátinám pistoli CZ. Se kterou spáchal KAPEK VÍT napodruhé sebevraždu. A JUNK-OVÁ byla moje učitelka tělocviku a pak také ředitelka na naší devítiletce STROSSMAYEROVO náměstí. SALÓN JUNGMANN je i v budově hotelu SACHER ve VÍDNI. Naproti hotelu BRISTOL. Vedle vídeňské OPERY. A náměstí KARLA. A u OPERARING -O.R. A protože to nejdůležitější z příběhu o tom, co tehdy přinesla za informace moje tchýně tak jenom připomínám, že nejslavnější krejčovská ulice ve Velké Británii je v Londýně. Jmenuje se SAVILE Street. A strýc GEBLT s rodinou žili v Praze po příchodu z Teplic v ulici KREJČÍHO. Je tam ta ulice dodnes v pražské městské části LIBEŇ. KREJČÍ žili i v HORNÍ Počaply o generál KREJČÍ legionáři a představiteli československé armády před okupací v roce 1939 tu již také byla řeč. Samozřejmě, že proto byl krejčím VASIL GYULA BILAK. Vyučený na přímluvu bratra DYMITRY-METER v H.K. HRADEC KRÁLOVÉ.

A proč i toto je pravda? Při mém pobytu na KYPRU, který jsem zde popisoval podrobně včetně cesty, jsem byl v místě, které se udává jako HROBKA svatého LAZARA. U LARNAKA. Bylo to v létě v roce 1983 (nebo 1984). A Pražáci vědí, že JUNGMANOVA ústí na jedné straně na NÁRODNÍ třídu a na druhé do LAZARSKÉ ulice. A ústí do ní PALACKÉHO ulice.

Co tu ale ještě nebylo, že rodiče mojí manželky byli po působení v POLSKU-VARŠAVA počátkem padesátých let koncem šedesátých let v zemích historicky spojených s Velkou Británií – AUSTRÁLIA-SYDNEY a pak v AFGHANISTÁN-KABUL. A nakonec přímo po pobytu v AFGHANISTÁNU byli v BARMA (B.L.M.) dnes zvané MYANMAR – B.M. Tam kde velel spojeneckým vojskům za Druhé světové války maršál SLIM – anagram WASIL. Z BRISTOL. Který má sochu u AUGUSTINE parade několik metrů od sochy NEPTUNA. Ve městě, kde umístili příslušníci britské MI 6 nebo MI 5 zběha z GRU jménem B.REZUN – přejmenovaný na SUVOROV. A BRISTOL je i VRSTL a tak dále a tak dále. To už tady všechno bylo.

Z dálek přijížděli na dovolenou. Není podstatné kdy a jak. Podstatné je to, že vždy po návštěvě u svých rodičů JOSEF a MARIE BOUDNÍK v BEROUNĚ (kde jsou i ty POČAPLY, kde zemřel král VÁCLAV při HONU, ŠTVANICI na DEER-STAG-JELENA) si moje tchýně stěžovala, že byla zase FAŠÍRKA. Zejména když jsem při jejich návštěvě u nás vařil já. A byl to standard. Hovězí Vývar – Hovězí Polévka z domácími, mnou udělanými NUDLEMI a VEPŘO-KNEDLO-ZELO. A pořád bylo slyšet FAŠÍRKA a zase FAŠÍRKA. “ Přijedeme na dovolenou jednou za čas a oni připraví FAŠÍRKU.“ Vyprávěla to i mé matce, když jsme se společně setkali. A nevím, zda to nevyprávěla i mému otci. S tím se viděli jenom párkrát. Tak si nejsem jist. A samozřejmě, že nevím, kde všude to vyprávěla. Například při povinných lékařských kontrolách, které vždy museli absolvovat ve VINOHRADSKÉ nemocnici. Nebo jejich nadřízeným na ministerstvu zahraničního obchodu v PETSCHKOVĚ Paláci. Těmi byli dva bývalí nadřízení mojí matky, kteří tam přešli někdy počátkem sedmdesátých let. Takhle ve dvojici. ALOIS LIBOVICKÝ a ZDRŮBECKÝ. Z OV KSČ PRAHA 7. Z toho rohového domu na Strossmayerově náměstí. U Obránců míru a Dukelských hrdinů, dříve Bělského. Ale vím, že to nemyslela to vážně. Proč to mohu tvrdit. Za prvé si nikdy na nic nestěžovala. Jenom na FAŠÍRKU u MARIE a JOSEF v BEROUN. A za druhé její vražda to potvrzuje, že věděla, proč to říká. FAŠÍRKA je totiž německé V je F, a tak je to i VASILKA. V překladu i anglické MINCEMEAT. Jako OPERACE MINCEMEAT. Průběh této OPERACE FAŠÍRKA iniciály O.F. byl samozřejmě součástí, jednou z částí celé OPERACE BENJAMIN. A proč to mohu tvrdit? To teď sami uvidíte.

Na pomoc si vezmu veřejného pomocníka. WIKIPEDIA. Nebudu se odchylovat od toho co v češtině z anglického originálu popisuje o této Operaci. A dodávám, že jsem viděl několikrát i nový film, stejného názvu jako OPERACE MINCEMEAT. Ten je pochopitelně na informace skoupější. Budu jenom zkracovat a komentovat souvislost s OPERACÍ BENJAMIN.

WIKIPEDIA píše že Operace Mincemeat byl úspěšný britský dezinformační britský projekt podniknutý během druhé světové války. 

„Projekt byl součástí operace Barclay. Záměr byl rozšířit klam s cílem zakrýt invazi Spojenců do Itálie vedenou ze severní Afriky. Operace Mincemeat umožnila přesvědčit německé vrchní velení o plánovaném spojeneckém útoku na Řecko a Sardinii namísto skutečného útoku na Sicílii roku 1943.

Tohoto záměru bylo docíleno přesvědčením Němců o tom, že získali čistě náhodou přísně tajné dokumenty odhalující detaily týkající se válečných plánů Spojenců. Dokumenty byly připevněny k tělu mrtvého muže, který byl vhozen do oceánu, později vyplaven na pláž v PUNTA UMBRÍA ve ŠPANĚLSKU. Operace začala nastražením falešných dokumentů. K potvrzení úspěšnosti nastražených dokumentů bylo také užito rozluštěných depeší posílaných prostřednictvím šifrovacího stroje Enigma.

Příběh na pozadí této operace byl použit jako literární zápletka v knize „Operation Heartbreak“ (1950) jejímž autorem byl Alfred Duff Cooper. Na samotné přiznání, že šlo o skutečné události, došlo až v knize s názvem „The Man Who Never Was“ (Muž, který nikdy nebyl) v roce 1953. Z ní vycházející film stejného názvu byl uveden do kin v roce 1956.“

K tomu: Projekt byl součástí operace BARCLAY – BASILLY-VASILLY. Tak se jmenuje i velká britská banka. Ta se vyslovuje BARCLAYS – BÁRKLÍZ. Rok založení se udává rok 1690 – to je i 16.09. a 19.09. a 16.06. a 16.04. – moje datum narození a seskok OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. JAMES (JAKUB-KUBA) BARCLAY (BASILLY-VASILLY) se k ní připojil v roce 1736. V roce 1896 se spojila s dalšími do BARCLAYS and CO. A v roce 1967 předvedla tato banka první bankomat na světě. Je to i rok 1919 narození mého otce a plánovaný konec SSSR a světového komunismu 1991, rok „úmrtí“ ERNESTO CHE GUEVARA v BOLIVÍA, rok zavedení do US ARMY M 16 RIFLE – to je i MI6 i M XVI – M VASILEK-MASARYK. RIFLE jediné JEANS prodávané tehdy v TUZEX, na které mi moje teta AURÉLIE v té době prodávala 40 (XL) bonů za 200 korun.M16 RIFLE byl vyzbrojen údajně i ERNESTO CHE GUEVARA v BOLÍVII. A v otrockém překladu do češtiny je název banky BAROVÉ HLÍNY – B.H.

Mrtvý muž měl být vyplaven na pláž PUNTA UMBRÍA. Děda GEBLT s babičkou měli v HORNÍ POČAPLY psa, pouliční směs, jak se říká také vesnickým voříškům, kterému jsme říkali PUŇŤA. Asi nebyl jediný takového jména. Ale sousedi přes zeď byli VOŘÍŠKOVI. To určitě mělo připomenout co všechno je za směsku lidí v tom sousedním domě u GEBLTŮ. A bylo to oprávněné a upozornění. Potomci Němců, Ukrajinců, Rumunů, Maďarů a samozřejmě i Čechů. UMBRÍA je základní klíč OPERACE BENJAMIN MBR – M.B.L.

Spisovatel, který je uveden v další části a který ve své knize připomněl zasvěceným tuto událost se jmenoval COOPER. To je BEDNÁŘ. JAROSLAV – JAR VASIL byl pracovník MV KSČ Praha a měl na starosti SSM. Byl to velký zpěvák a flamendr. A nikomu nepřekážel. COPPER je MĚĎ. Ta je přímo symbolická pro CHILE. A vy si vzpomínáte že na jaře 1989 přicestoval do Prahy můj velký přítel ze školy v Moskvě. MOISÉS LA BRAŇA MENA. Který měl nemocné oko. Jako FALK. A další. Byl v té době předseda odborového svazu pracovníků v měďném průmyslu v Chile. A také si vzpomínáte, že já jsem byl v lednu 1989 těsně před jeho návštěvou a návštěvou CELIA GUEVARA MARCH s kormidelníkem lodi GRANMA, v bývalé britské kolonii ZAMBIE. A tam jsem si vybral z nabídky hostitelů návštěvu měďných dolů v KITWE. Ne návštěvu Viktoriiných vodopádů. COPPER je také policista, příslušník ministerstva vnitra bychom také mohli říct. Začátkem padesátých let byl můj otec převelen z československé armády k ministerstvu vnitra. K V.S. Vnitřní stráži M.V. Tak jako jsem já V.M. nastoupil v roce 1968 k V.S. Vojenským stavbám. Po přijetí na Vojenské gymnázium v Opavě. Odkud jsem odešel, a právě nastoupil k V.S. do Paláce KOTVA. COOPER je i SAPÉR. INGENEER – a tím jsem se podle anglických normativů stal po vyučení. Jakoby ŽENISTA-MOSTAŘ. Kniha COOPER se jmenovala OPERATION HEARTBREAK. HEART a BREAK. H.B. Havlíčkův Brod. Havel byl už dospělý v době kdy k tomu přechodu došlo tak by bylo lepší to nazývat HAVLŮV BROD. Nebo jak se tomu město skutečně říkalo a snad ještě říká HAVLBROD. Tak jsme tomu městu říkali v roce 1969 kdy jsme tam s METEOR LIBEŇ absolvovali přípravný turnaj v basketbalu, před cestou do NSR – BREMEN.

Zpět k WIKIPEDIA: Na podzim roku 1942 ztroskotal poblíž přístavního města CÁDIZ HYDROPLÁN PBY CATALINA převážející přísně tajné dokumenty z Anglie na GIBRALTAR. při nehodě zahynula celá osádka letounu, a to včetně zásobovacího důstojníka JAMES HADDEN TURNER, který byl kurýrem a francouzským agentem. Turner převážel dopis od generála MARKA CLARKA informující guvernéra GIBRALTARU generála NOEL MASON – MACFARLEN o příjezdu EISENHOWER na GIBRALTAR. Tělo TURNER bylo vyplaveno na pláž poblíž TARIFA a vyzvednuto španělskými autoritami. Když bylo poté tělo vráceno Britům, dopis byl také přiložen. Technici zjistili, že nedošlo k jeho otevření. Němci disponovali v té době prostředky pro přečtení dopisu bez nutnosti otevření obálky, pokud však takto učinili, rozhodli zřejmě o tom, že dopis byl podstrčen a informace v něm obsažená byla falešná; rozhodli se ho tedy ignorovat. Tato vyhrocená událost, která vážně ohrozila celou operaci, podnítila myšlenku pro operaci Mincemeat.

K tomu: Město CÁDIZ je anagram českého ŽIDÁK. Tak mě někdy nazývali někteří ze spolužáků na základní škole Strossmayerovo náměstí. K tomu přidávali i CIKÁN-ZIGANN. U města CÁDIZ (byl jsem se tam pochopitelně podívat) ztroskotal HYDROPLÁN. Už víte, proč NEPTUN? VODNÍ PLÁN. A také H.P. HORNÍ POČAPLY A HORNÍ POČERNICE A KS – X – CHE. A TAKÉ HRAD PRAŽSKÝ. CATALINA JE KATEŘINA JAKO MOJE DCERA A TAKÉ JAKO PROVINCIE CATALUNYA S HLAVNÍM MĚSTEM BARCELONA-BASILINA.A také s městem AGRAMUNTE s VICENS TURÓN. PB JE OLOVO-VOLOVO A PŘÍBRAM NA JEHOŽ ÚZEMÍ LEŽÍ POČAPLY A ODKUD DO HORNÍ POČAPLY PŘIŠEL V.M. VÁCLAV MEDAL. A také je to PRZIBRAM, ten který byl nějakou dobu majitelem KAŠNY od H.KOHL. Kterou si objednal SLAVATA. A která stojí dnes na náměstí 14. října v Praze na Smíchově u Prothema kostela svatého Václava a kulturního domu s F klubem. A naproti OV ČSM/SSM PRAHA 5. Pochopitelně bývalému. Minulý příspěvek o tom říká více.

Letadlo letělo na GIBRALTAR. A to je anagram GEBLT a RR-LL-ll. DVOJKA. Důstojník, který tam tehdy zahynul se jmenoval JAMES-JAKUB-KUBA-JAKOV atd. Byl i HADDEN – HIDEN – skrýt nebo skrytý TURNER. To je někdo od TUR-SKOT-CATTLE. Vezl poštu od MARKA CLARKA. To je i malá KLÁRKA. KLÁRA. KLARISKA jako byla ANEŽKA ČESKÁ svatořečená v době mojí konference SSM v listopadu 1989 papežem H.P. – HONZA PAVEL – JAN PAVEL z POLSKA z KRAKOV – KRKOV. Který byl II. DVOJKA. Ale je to také jako provincie Santa CLARA na KUBĚ, kterou osvobozoval ERNESTO CHE GUEVARA a CAMILLO CIENFUEGOS. MAREK je WASIL. Pošta byla pro NOEL MASON – MCFARLEN. NOEL bylo příjmení mého francouzského kolegy studenta ve škole v MOSKVĚ. Byl to Francouz celým jménem JEAN MICHEL NOEL. MASON je ZEDNÍK – ZEDNÁŘ. A MCFARLEN je také MCVARLEN. A ta jsou DVĚ. Někdo má prý i tři. To ale nevím, jestli není nějaký vtip.

V poště byla informace o příjezdu generál EISENHOVER – německé EISEN a HOVER ŽELEZNÝ HAVEL. Nebo ŽELEZNÝ s ukrajinským HUEVARA a ruským GUEVARA. Tělo důstojníka TURNER bylo vyplaveno na pláž u TARIFA. To je i české TRAFA. TRANSFORMÁTOR. Náhoda by to mohla být, kdyby se u nás v domě Sochorova 13391/4 nepředělával síť rozvodů elektřiny ze |120 V na 220 V. Všude všechno vysekali a položili tam celá nová vedení. Ale protože jsme měli některé domácí spotřebiče na 120 V, když se spustilo 220 V, tak jsme museli používat TRAFA. TARIFA ve Španělsku je ale také vůbec nejjižnější bod EVROPY vůbec. A je to velmi blízko MAROKA. Náhoda by to byla, kdyby můj bratranec PETR GEBLT, v roce 1969 neemigroval. Bylo to v prosinci 1969. Krátce poté co jsem já byl v září–říjen 1969 na basketbalovém turnaji v BREMEN, americké okupační zóně v Německé spolkové republice, s klubem METEOR – LIBEŇ. Petr přešel tehdy nelegálně hranici-přes dráty do RAKOUSKA a odtud se dostal do NĚMECKA ke svému staršímu bratrovi KAREL GEBLT III. Který pracoval v emigraci již jako číšník v Jídelní a lůžkové vozy na německých železnicích ve FRANKFURT nad MOHANEM. Pracoval tam s ním tehdy také budoucí předseda OV SSM Praha 7 a můj pozdější kolega. V sedmdesátých a osmdesátých letech. Ten tam byl kuchařem. OV SSM Praha 7 bylo v tom prostoru po bývalém rohovém krámě na rohu ulice HAŠKA JAROSLAVA a SOCHOROVA. Připomínám, že GEBLTOVI žili také na rohu v bývalém rohovém krámě na rohu H.B. Heřmanova-Bubenská. To jim zařídila moje matka s otcem. Tam se přistěhovali z ulice KREJČÍHO a odtud pak do M.G. – MLADÉ GARDY. To vše ale již v padesátých letech. A také připomínám v minulém příběhu uvedený rohový krám s OV ČSM/SSM v ulici PRESL což je i PREIS, a tak se jmenovala naše společná prababička. Bratranců Karla a Petra Geblt a moje mojí sestry Anna Marie a Barannikovů Alena a Ivan. Můj bratranec Petr Geblt byl v naší rodině již DRUHÝ, kdo překročil ilegálně kdy nějakou hranici. První byl můj otec a to dne 10.23. v roce 1939. To ale víte.

Nakonec se bratranec PETR GEBLT vydal z FRANKFURTU do AFRIKY. Odcestoval z jihu ŠPANĚLSKA do MAROKA. V MAROKU byl zatčen a uvězněn, protože neměl cestovní vízum. Po následujícím soudu byl propuštěn a musel MAROKO opustit. Vrátil se zpět lodí na jih ŠPANĚLSKA. A pak odcestoval přes NSR zpět do ČESKOSLOVENSKA. Tam jsme se zase viděli a setkali. Doučil se v hotelu METEOR. Ale to už tu také všechno bylo.

Vedle TARIFA-TRAFA-TRANSFORMÁTOR existují i TRANSMITTER. To je radiový vysílač. Protože víte, že jsme byli čtyři muž v naší rodině i spojaři je to třeba připomenout. Slovo je TRANS a MITTER. TAK SE VYSLOVUJE JMÉNO METER-MITER. Pravda to je proto a není to náhoda, protože ve španělštině je to RADIOTRANSMISOR. Tam je to RADIO TRANS MISOR – WASIL, nebo MISER-MIZERA-MOSOR. PROČ TO JE DŮLEŽITÉ V MÉM PŘÍBĚHU? SLOVO TRANS V MÉM PŘÍBĚHU JE TOTIŽ LATINSKÝ PREFIX, KTERÝ ZNAMENÁ BÝT – „ON THE OTHER SIDE OF“ – „NA DRUHÉ STTRANĚ“. NEBO „ACROSS“ – „PŘES“, NEBO „BEYOND“ A TO JE ČESKÉ „ZA“.

Zpět k WIKIPEDIA: Ke konci roku 1942 bylo plánované vylodění angloamerických jednotek ve francouzské Severní Africe nevyhnutelné; vítězství v tomto bylo očekáváno. Vylodění dostalo název OPERACE TORCH (angl. „Pochodeň“). Následovala CASABLANSKÁ KONFERENCE v lednu roku 1943, na jejímž setkání se spojenečtí stratégové rozhodli pokračovat v ITALSKÉM TAŽENÍ.

Ze Severní Afriky mohl být útok proveden buď na Itálii anebo skrze BALKÁN. Tím by došlo k uvěznění německých jednotek mezi západní spojenecké síly a Sověty. Ovládnutím Sicílie by se Středozemní moře otevřelo spojeneckému loďstvu. Byla by tak možná invaze do kontinentální Evropy. To ze SICÍLIE činilo očividný strategický cíl. Němečtí stratégové si toho byli taktéž vědomi; WINSTON CHURCHILL to komentoval slovy: „Jen blázen by nevěděl, že další je na řadě Sicílie.“

K tomu: OPERACE TORCH – OPERACE POCHODEŇ. To je ukázka, jak se tvořila čeština. TORCH se vyslovuje TORČ. A každá POCHODEŇ byla samozřejmě TERČ. Není nic horšího než osvětlený voják. I pro šípy i pro střelné zbraně. Vy samozřejmě víte, že POCHODEŇ-TORCH byl ŘEHOŘ OSVĚTLITEL. GREGORY the ILLUMINATOR. Zakladatel ARMENIAN církve svatého BARTOLOMĚJE. Pochodní bylo v dějinách určitě celá řada. Možná milióny. Ale v BERLÍNĚ na oslavách 40. (XL) výročí založení NDR pořádali moji kolegové z východoněmecké mládežnické organizace FDJ pro účastníky oslav – představitele socialistických zemí tak zvaný FACKELZUG-POCHODŇOVÝ PRŮVOD. FACKEL je i VASILEK a ZUG je i VLAK – VASIL. Stál jsem na tribuně hned za GORBAČOVEMA. VEDLE JEHO OCHRANKY, GENERÁLEM MEDVĚDĚV. Jemu se určitě muselo líbit to, že celý průvod desetitisíců mladých lidí s pochodněmi provolával stále dokola „GORBI, GORBI“. BYLO TO 7. ŘÍJNA 1989. V DEN VÝROČÍ SESKOPU OTCOVI SKUPINY ARAP V ROCE 1944. DVA DNY PO HAVLOVÝCH NAROZENINÁCH A DVA DNY PŘED VÝROČÍM „ÚMRTÍ“ ERNESTO CHE GUEVARA-HUEVARA-HAVEL. TO BYLO V ROCE 1967.

Zpět k WIKIPEDIA: Nyní ale krátce přímo k OPERACI TORCH. Ta byla původně nazvána OPERACE GYMNAST. Bylo to vylodění angloamerických jednotek ve francouzské severní Africe, které proběhlo 8. listopadu 1942. Úkolem OPERACE, jíž velel americký generál DWIGHT D. EISENHOVER bylo obsazení důležitých přístavů ORAN, CASABLANCA a ALŽÍR. Operace byla součástí severoafrické kampaně a měla za úkol vytlačit Němce a vichistické jednotky ze severní Afriky (Maroko, Alžírsko), než tam stihnou vybudovat předmostí, a poté se spojit s britskými silami v Tunisku.

K tomu: 8. listopadu je i 10. listopadu, plus DVA. To začala v roce 1989 slavnostním aktem odkrytí pamětní desky v ŽITNÉ ulici kousek pod V.Z. VINOHRADSKOU ZÁLOŽNOU, moje Celostátní konference SSM. Odhaloval jsem ji společně s generálporučíkem ŠÁDEK. Spolubojovníkem mého otce z Druhé světové války. Vy již víte, že moje teta BASILA byla provdaná ŠEGDO. Což je anagram ŠÁDEG nebo DOŠEK, soused v HORNÍ POČAPLY a krytina na střecha podobně jako THACH- ER. A my to G na konci vyslovíme jenom jako K. Jinak to prostě nejde. ŠÁDEK byl předseda Svazu protifašistických bojovníků se sídlem v LEGEROVĚ ulici. Praha 2 – DVOJKA. 8. listopadu je krát DVA 16. listopadu. A to se narodil můj bratranec IVAN BARANNIKOV. I.B. Nebo i B.I. Samozřejmě že je to i naše L.B. Protože I je i malé L. OPERACE TORCH SKONČILA DNE 16. LISTOPADU 1942. TEN DEN KDY SE IVAN BARANNIKOV V ROCE 1956 NARODIL. A PRAVDA JE TO PROTO, ŽE 16. LISTOPADU JE I 16. ÚNORA. A TO JE MINUS DVA I 14. ÚNORA. A TO SE NARODILA SESTRA IVAN BARANNIKOV. MOJE SESTŘENICE ALENA BARANNIKOVA. Operace se zúčastnil i generál PATTON. ORAN je česky někdo kdo se jmenuje OR. Jako iniciály OTMAR REIDL OPERACE BEENJAMIN. CASABLANCA je španělské CASA BLANCA – BÍLÝ DŮM. A BLANCA je i BACILIN – BASILIN. Třeba manžel mojí tety BASILIA, ŠEGDO MICHAL byl BASILIN manžel. V MAROKO byl při svém pokusu o cestu do AFRIKY zatčen můj bratranec PETR GEBLT. V ALŽÍRU jsem byl já. Služebně. Už to tady bylo velmi podrobně. V TUNISU byl se svými rodiči na velvyslanectví Československa můj spolupracovník na ÚV SSM. Nastoupil tam do funkce tajemníka pro mezinárodní činnost SSM, po BRUNNER. Jmenoval se LUBOMÍR LEDL. Náhoda to není proto, že v obci, kde žila rodina SCHIDLAK-ŠIDLÁK FRÝDNAVA-FRIEDENAU-MÍROVKA, žila rodina stejného příjmení. LEDL. Jsou uvedeni v místní matrice. Spolu se jménem PELIKÁN. To byl také mezinárodní činitel československé mládežnické organizace. Předchůdce SSM – ČSM. Byl prezidentem MSS. Mezinárodního svazu studentstva v PRAZE. Po okupaci v roce 1968 emigroval a žil v Itálii. A co to potvrzuje, že to bylo všechno tak a ne jinak? V té samé matrice je i jméno ŠVEC. A to byl pracovník mezinárodního oddělení. podřízený LEDL. A my tři společně MOHORITA a LEDL a ŠVEC jsme v roce 1989, v měsíci lednu podnikly velkou cestu do Afriky. To už tady také bylo. PRAHA-ATÉNY-KÁHIRA-ADDIS ABEBA – HARARE – LUSACA – CURYCH – PRAHA. Likvidační cesta organizovaná STB. Nepovedená.

Klasické DVA plus JEDNA. Já a bratranec PETR ALŽÍR a MAROKO. A LEDL TUNIS.

A proč je to všechno pravda? Protože většinu dětí v obci FRÝDNAVA-MÍROVKA-FRIEDENAU křtil místní farář příjmením HUBÁČEK. HUBÁČEK – OVÁ MARIE se jmenovala moje spolupracovnice v mém sekretariátu předsedy ÚV SSM v roce 1987-1988. Možná i zkraje 1989. Ale to si nejsem tak zcela jist. HUBÁČEK je i HA BOČEK. Nebo HA VASKA. V obci žila i rodina KOHOUT. Jako PAVEL KOHOUT funkcionář ČSM a básník a spisovatel. Chartista a politický vězeň a politický emigrant, který žije ve VÍDNI. Seznámil jsem se s ním osobně v roce 1970 v EMAUZÍCH na setkání pracovníků Československé akademie věd. Těch vybombardovaných EMAUZÍCH ke konci Druhé světové války, nedaleko od ALBERTOV a PALACKÉHO náměstí a ulice SVOBODOVA a domu HAVLŮ. V matrice z této obce je zapsána i rodina HRÁDEK. Náhoda by to byla, kdyby to nebyl HRÁD-EK. Nositel tohoto příjmení HRÁDEK byl i pracovníkem DRUHÉ správy STB na MINISTERSTVU VNITRA. Jeho nadřízeným byl KUBÍČEK. Navštívili mě před cestou na FESTIVAL do KOREJE v roce 1989. A HRÁDEK tam byl ministerstvem ještě s jedním kolegou vyslán. Po návratu byl ze služeb STB propuštěn. Údajně proto, že zatajil dar, který tam od místních STB dostal. Já jsem přesvědčen že to bylo z důvodů, že organizoval moji likvidaci. Tam na místě. S mými nejbližšími spolupracovníky. Bylo tomu skutečně tak. Ale je to jiný příběh. HRÁDEK po tom svém propuštění začal pracovat v Jídelních a lůžkových vozech Praha Hlavní nádraží. Praha 2- DVOJKA. Co to potvrzuje definitivně? Jako porodní asistentka jsou v matrice v období, kdy tam žili LEDL, KOHOUT, PELIKÁN, HRÁDEK, ŠVEC ale i ADAMETZ a ZACHARIÁŠ a KUBÁT a NOVOTNÝ a ZIMMERMAN také BŘEZINA a rodina ŠIDLÁK-SCHIDLÁK a pochopitelně další a farářem který křtil narozené děti HUBÁČEK (dříve i VALENTA a DOLEŽAL) tam jsou zapsány VENCOVSKÁ – VENCA-VASKA a druhá ŠMÍDOVÁ, nebo je tam zapsána i jako SCHMIDA-ŠMÍD. A to je i SCHMIED-SMITH-SMYTH-KOVÁŘ. Obě porodní asistentky jsou z jiné obce, než je FRÝDNAVA. Jsou ze HEILIGEN KREUZ. H.K. SVATÝ KŘÍŽ je to česky. S.K. – X – CHE.

A jaké bylo původní jméno OPERACE TORCH? GYMNAST. A vy již víte z dříve uvedeného velmi podrobně příběhu, že na naší základní škole STROSSMAYEROVO náměstí byla zřízena v šedesátých letech Sportovní gymnastická třída. I já jsem se zúčastnil konkursu na přestup do této sportovní gymnastické třídy. Ale nebyl jsem vybrán. Moje spolužačky KUBÁT – OVÁ a KLINGER – OVÁ vybrány byly.

Zpět k WIKIPEDIA: Masivní nárůst zdrojů potřebných pro invazi (OPERACE HUSKY) by byl jistě detekován a Němci by tak odhalili, že se schyluje k nějakému většímu útoku. Pokud by však dokázali Spojenci obelstít Němce ohledně místa, kam bude útok směřován, Němci by poté mohli rozptýlit nebo odklonit značné množství svých jednotek, což by ulehčilo vylodění Spojenců. Toto již bylo praktikováno Brity v bojích o Severní Afriku; byl zřízen příslušný systém pro oklamání nepřítele.

V rámci tohoto systému bylo možné poskytnout informace ohledně falešných formací a podsouvat dezinformace prostřednictvím dvojitých agentů a diplomatických zvěstí.

K tomu: Úvod k Operaci HUSKY také z WIKIPEDIA. Spojenecká Invaze na Sicílii (krycí název Operace „Husky“) začala 9. července 1943 a způsobila vyklizení jednotek Osy z celého ostrova. Skončila dne 17. srpna 1943. Operaci velel generál EISENHOVER. Spolu s GEORGE PATTON a generál BERNARD LAW MONTGOMERY a generál HAROLD ALEXANDER.

A jméno OPERACE HUSKY? HUSKY je název psího plemene. WILLIAM GOOSAK původně ILYA GUSAK nebo v azbuce Илья Гусак, nebo UILJAM GUSAK v azbuce Уильям Гусак) byl ruský obchodník s KOŽEŠINAMI, který v roce přivedl předchůdce plemene SIBERIAN HUSKY ze SIBERIA na ALASKA. Chov tohoto plemene saňových psů později založil LEONHARD SEPPALA.

Jméno Operace bylo jméno plemene psů. Sami vidíte, že u počátků tohoto plemene stál HUSÁK ukrajinsky, rusky GUSAK. Ten byl ještě k tomu WILLIAM – VILÉM. Tedy B.L.M. Pes dostal v USA jména SIBERIAN HUSKY. SIBERIA je BASILIA.HUSÁK byl obchodník s kožešinami. A z kožešin šili kožichy kožišníci. A tím byl v té době jako původním povoláním generál ŽUKOV. Spojenec těch, kteří chystali a prováděli Operaci Husky. Chov psů jako plemene založil v AMERICE muž příjmením SEPPALA. To je z FINSKÉHO slova KOVÁŘ – anagram VASIL a anglické SMITH. BLACK SMITH. Jako ADAM SMITH a SMYTH a jako ŠMÍD.Z německého SMITH – SCHMIED. Rodina SEPPALA žila v TROMSO – NORWAY. A vy víte, že SEPPALA je i SEBALA, když jedno P postavíme na hlavu podle Lenina, který byl DRUHÝM jménem jako kožišník GUSAK – ILJA. A SEBALA je BASILE. Čistý anagram. K tomu musíme přidat české slovo HUSKY jako HUSY. TROMSO je naše známé TRO-.

CO JE ALE ROZHODUJÍ PRO MŮJ PŘÍBĚH JE TO ŽE OPERACE BYLA ZAHÁJENA DNE 9. ČERVENCE. A TO JE I 6. ČERVENCE UPÁLENÍ NA HRANICI OHNĚM MISTRA JANA HUSA. V KOSTNICI. V NĚMČINĚ KONSTANTZ. MĚSTO SE JMENUJE STEJNĚ JAKO MĚSTO KONSTANTZ-CONSTANTZ V RUMUNSKU. KAM MĚ POSLAL ŘEDITEL KUBÁT SE SLOVY “ MÁŠ TAM JET“. V MEZIHOŘÍ, LIBEŇ MNĚ TO ŘÍKAL. A PROČ JE TO TAK? PROTOŽE 9. ČERVENCE SE NARODIL V ROCE 1909 PRVNÍ MANŽEL MOJÍ MATKY. VE VELEŠOVICE. PŘED VÁLKOU SLOUŽIL V PLZNI A V DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLCE BYL PYROTECHNIKEM V BARTOLOMĚJSKÉ ULICI NA PRAŽSKÉM POLICEJNÍM ŘEDITELSTVÍ. 6. ČERVENCE JE I DĚLENO DVĚMA 3. ČERVENCE. A TO SE NARODIL SYN PETR BARANNIKOV-UKRAJINEC ŽIJÍCÍ V ŽIVANICE A JEHO MANŽELCE ZA SVOBODNA SUROVÁ SYN ANTONÍN BARANNIKOV. MANŽEL SESTRY MOJÍ MATKY ALENY. 9. ČERVENEC PLUS DVA JE 11. ČERVENEC A TO SE NARODILA OLGA HAVLOVÁ V PRAZE NA ŽIŽKOVĚ. A V PLZNI SE NARODIL MŮJ TCHÁN MIROSLAV SVOBODA. A TAKÉ VÍTE, ŽE 11. ČERVENEC JE I 17. ČERVENEC A TO JE SVÁTEK SVATÉ MARINE A BYLA V ROCE 1918 V JEKATĚRINBURGU VYVRAŽDĚNA RODINA CARA NIKOLAJE. A JÁ JSEM SE TEN DEN ŽENIL V ROCE 1976 (TO JE I 1947 I 1974 A 1961 ALE I 1919 A 1991). S VLASTA PATTY SVOBODA Z PLZNĚ. NAŠE DĚTI JSOU KATEŘINA A NIKOLA. TAKÉ VÍTE, ŽE 11.07. ANEBO 17.07. JE I ROK 1770 NEBO ROK 1775. A TAKÉ VÝŠE UVEDENÉ ÚDAJE U FALEŠNÉHO PASU ERNESTO CHE GUEVARA-HUEVARA-HAVEL.

09.07. JE ALE TAKÉ 06.07. DATUM UPÁLENÍ HUSA. ALE TAKÉ JE TO 01.06. SVÁTEK TŘÍ KRÁLŮ. A TAK JE TO I 06.12. A TO JE SVÁTEK SVATÉHO MIKULÁŠE – NIKOLAJE. BEZ DVOU JE TO 04.01. A TO JE DATUM NAROZENÍ MOJÍ MATKY. A KRÁT DVA JE TO 08.01. A TO BYLA SVATBA MÝCH RODIČŮ. A KDYŽ JE TO 08.01. TAK JE TO I 08.12. A TO SE NARODILA MOJE MANŽELKA VLASTA PATTON SVOBODA V PLZEŇ A JE TO TAKÉ 12.08. A TO SE NARODIL MŮJ OTEC VE VOLOVÉ.

A PROČ TO TAK JE DOOPRAVDY? OPERACE HUSKY SKONČILA DNE 17. SRPNA 1943. 17. SRPNA 1919 BYL POKŘTĚN MŮJ OTEC JMÉNEM METER. PAK NĚKÝM PŘEPSANÝM NA VASIL. 17. SRPNA JE I MINUS DVA 15. SRPNA A TO JE I 12. SRPNA.DATUM NAROZENÍ MÉHO OTCE VE VOLOVÉ. A 17. SRPEN JE I PLUS DVA 19. SRPEN A TO SE NARODIL VE VOLOVÉ GENERÁL STEFAN MICHAL BUNZÁK.

OPERACI HUSKY VELEL GENERÁL EISENHOVER – ŽELEZNÝ HAVEL-HUEVARA-GUEVARA. GENERÁL PATTON GEORGE. JAKO MUŽSKÁ PODOBA DÍVČÍHO PATTY. KTERÝ OSVOBOZOVAL PLZEŇ. DALŠÍM BYL GENERÁL BERNARD LAW MONTGOMERY. JEHO PŘIJMENÍ JE ANAGRAM MOGORITA A JEHO INICIÁLY JSOU B.L.M. ZÁKLADNÍ KLÍČ OPERACE BENJAMIN. A DALŠÍM GENERÁLEM, KTERÝ VELEL V OPERACI HUSKY BYL HAROLD ALEXANDER. ALEXANDER JE SAŠA – 22. A HAROLD BYLO JMÉNO AMERICKÉHO KOMIKA LLOYD. HAROLD LLOYD. HRDINA ÉRY NĚMÉHO FILMU.

Zpět k WIKIPEDIA: Při plánování operace FLIGHT LIEUTENANT CHARLES CHOLMONDELEY (RAF) navrhl, aby byl mrtvý muž připevněn k nefunkčnímu padáku, vybaven radiostanicí a shozen nad francouzským územím. Cílem bylo přesvědčit Němce o tom, že nalezli vysílačku, o jejíž ztrátě a padnutí do rukou nepřítele nemají Spojenci tušení. Spojenci by poté předstírali, že vysílačka je v rukou spřátelených agentů, což by umožnilo podsouvat dezinformace. Od tohoto návrhu bylo upuštěno a byl označen za neproveditelný; avšak následně se jím začal zabývat Výbor pro kontrašpionážní a klamné operace (Double-Cross System či XX System). Charles Cholmondeley byl jedním z členů tohoto výboru, stejně tak jako korvetní kapitán EWEN MONTAGU z britského královského námořnictva.“ Tolik WIKIPEDIA.

K tomu: Za prvé ten první jmenovaný byl hodností L.T. To je zkratka pro LIEUTENANT. I Litoměřice. Za druhé, jeho příjmení je shodné s jedním místem – zámkem v Anglii. Náhoda by to byla, kdyby nebylo jeho příjmení CHLMNDL – DR. EL CHE MAN. A ještě kdyby v tom zámku nebyli ubytovaní českoslovenští vojáci poté co musela britská a francouzská a další, tedy i českoslovenští vojáci opustit Francii. Historici a znalci dějin československé armády ví, že tam došlo k tak zvané Vzpouře v CHOLMONDELEY. Její kořeny byly v AGDE. Táboře ve FRANCII, kde byli vojáci soustředěni před odvozem do Británie. Byli mezi nimi českoslovenští interbrigadisté ze Španělska a českoslovenští občané Židé a Němci a Maďaři. Aktivní ve vzpouře byli komunisté. Důležité pro můj příběh je to že mezi nimi byl i ROBERT MAXWELL. BOB MAXWELL – B.M. Žid z Podkarpatské Rusi. Pozdější tiskový magnát. Zdůrazňuji to proto, že MIROSLAV ŠTĚPÁN organizoval setkání GUSTÁV HUSÁK s tímto pánem v PRAZE na P.H. Pražském hradě. A také proto, že se jmenoval původním příjmením HOCH. Ano jako se vyslovuje v holandštině GOGH. Malíř. Na jehož výročí narození byl můj otec také z Podkarpatské Rusi odveden do československé armády na druhém konci Evropy v BUZULUKU. Nebo je to HA CHE. Hebrejský člen HA a CHE. Tak jak se vyslovuje písmeno H při „spelling“ španělské abecedy. HACHE. Písmeno, které se jinak nevyslovuje, při čtení španělských textů. A který byl VINCENC jako můj pradědeček GEBLT. A výrobce TURÓN z AGRAMUNTE-CATALUNYA.

Tehdy tam do CHOLMONDELEY přijížděl prezident EDVARD BENEŠ i další představitelé československé Státní rady z LONDÝNA. Československé jednotky byly poté umístěny do MORETON nebo LEAMINGTON SPA. MORETON je naší azbuko latinkou MOHORITA. Anebo je to M.L. A SPA jsou LÁZNĚ. Jako například MARIÁNSKÉ LÁZNĚ. M.L. TAM V TOMTO MÍSTĚ MĚLI NAŠI VOJÁCI VZÁCNOU NÁVŠTĚVU. PŘIJEL JE POZDRAVIT WINSTON CHURCHILL A AVERELL HARRIMAN PŘEDSTAVITEL AMERICKÉ VLÁDY. S NIMI TAM BYL I ŠRÁMEK PŘEDSEDA EXILOVÉ VLÁDY A SAMOZŘEJMĚ ŽE I PREZIDENT BENEŠ. Vy víte že HARRIMAN je MUŽ JINDŘICH. ŠRÁMEK bylo příjmení provdané sousedky s rodným jménem VENTA v našem domě SOCHOROVA. Nevím, jestli i ona byla ALENA ale její dcera určitě. ALENA-ALICE. To byla ta paní, která mě požádala v roce 1988 o výměnu bytu v našem domě. A co je úplně nejdůležitější? Ta návštěva se konala dne 19. dubna 1941. Proč? Dne 16. dubna 1941 byl vysazen první československý parašutista vůbec v dějinách do týlu nepřítele. OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. Tato jednotka zde byl vytvořená byla součástí 1. československé smíšené brigády. Všimněte si názvu: SMÍŠENÁ BRIGÁDA. Ti starší, kteří čtou tento příběh ví, že to slovo BRIGÁDA znamená i DOBROVOLNOU ČINNOST. BRIGÁDU A SPOLU S TÍM SLOVEM SMÍŠENÁ TO ZNAMENALO NĚCO, CO DĚLALI VOJÁCI „ODEVŠUD“ NAD SVOJE POVINNOSTI. NO, NENÍ TA ČEŠTINA NÁDHERNÁ? TATO BRIGÁDA BYLA ZALOŽENA DNE 12. SRPNA. A TO JE DEN NAROZENÍ MÉHO OTCE 12.08. A také 08.12. DATUM NAROZENÍ MOJÍ MANŽELKY.

OTEC BYL TOHO ČASU V GULAGU V SSSR. A DATUM 19. DUBNA DATUM NÁVŠTĚVY HOSTŮ JE I MOJE DATUM NAROZENÍ A TO 19. ZÁŘÍ. ROK NÁVŠTĚVY JE I ROK NAROZENÍ OTCE 1919. I POZDĚJŠÍ ROKY 1947, 1961 1974,1976 A HLAVNĚ 1991. ROK PLÁNOVANÉHO UKONČENÍ SSSR A SVĚTOVÉHO KOMUNISMU. VELITELEM TÉTO SMÍŠENÉ BRIGÁDY BYL NEUMANN. TAK SE JMENOVALA MOJE TŘÍDNÍ UČITELKA NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE NA STROSSMAYEROVO NÁMĚSTÍ CELÝ PRVNÍ STUPEŇ. BYDLELA V ULICI FARSKÉHO NAPROTI HUSOVA SBORU. DŘÍVE ULICE STROSSMAYERA. TA ULICE KŘIŽUJE NAŠÍ SOCHOROVA. ÚSTÍ NA JEDNÉ STRANĚ V ULICI ANTONÍNSKÁ NA DRUHÉ STRANĚ ÚSTÍ NA HEŘMANOVĚ NÁMĚSTÍ, HEŘMANOVĚ ULICI. ULICI KDE BYDLEL V ROHOVÉM OBCHODU NA ROHU S BUBENSKOU BRATR MOJÍ MATKY S RODINOU BÝVALÉM KRÁMU A KAM SE PŘESTĚHOVALI Z ULICE KREJČÍHO A ODTUD PAK DO ULICE M.G. – MLADÉ GARDY. JE TO ULICE KDE ÚDAJNĚ ŽIL ERNESTO CHE GUEVARA ZA SVÉHO POBYTU V PRAZE, COŽ JE VELMI PRAVDĚPODOBNÉ. PROTOŽE JÁ JSEM SE SCHÁZEL NA HEŘMANOVĚ NÁMĚSTÍ S PŘÁTELI A TAM JSEM MU BYL HOLY SPIRIT UKÁZÁN ABY MĚ POZNAL U HOTELU INTERNACIONAL V KOULOVĚ ULICI.A OSLOVIL MĚ. HEŘMANOVA ULICE JE I ULICE KDE MNĚ MOJE MATKA NECHALA UŠÍT U KREJČÍHO ASI DVOJE NEBO TROJE KALHOTY V TÉ DOBĚ. VYROSTL JSEM TOTIŽ DO SVÝCH 190 CM A ŽÁDNÁ KONFEKCE K MÉ VYSOKÉ HUBENÉ POSTAVĚ NEEXISTOVALA. JE TO I HEŘMAN. A TO BYL MŮJ KOLEGA PŘEDSEDA OV SSM PRAHA 4. JE TO I HERMAN VEDOUCÍ TAJMENÍK JIHOMORAVSKÉHO KV KSČ V BRNO. TO BYL PRÝ AMATÉRSKÝ SPOJAŘ – TRANSMITTER-RADIOAMATÉR A ZNALEC ESPERANTO. „JAZYKA, KTERÉMU BY MOHLI VŠICHNI ROZUMĚT“.

A proč to je tak a ne jinak? Druhý důstojník, který se podílel na přípravě OPERACE MINCEMEAT se jmenoval MONTAGU. A byl KORVETNÍ KAPITÁN. Co znamená v češtině MONTAGUE? Je to prostě MONTÁŽ. To, co dělají spousty a spousty pracovníků. Je to ale také, a opisuji ze slovníku: “ proces nebo technika výběru a spojování samostatných sekcí filmu do souvislého celku“. A tak KAPITÁNI spojovali, NEBO PŮSOBILI JAKO SPOJNICE samostatných sekcí do souvislého celku. A vy již víte, že velitelem ARAP mého otce byl KAPITÁN BĚLAVSKI, LEONID – ADAM NIŠČIMENKO. Ze LVOV-LEMBERK – B.L.M. A velitelem WOLFFRAM byl KAPITÁN OTISK z BRNO – BRÜNN. A víte, že hodnost KAPITÁN se označuje ČTYŘMI hvězdami, hvězdičkami, nebo páskami na rukávech u námořnictva a letectva. I.V. IVAN VASIL – ION a VASILE. A již tu bylo, že FIDEL CASTRO jmenoval velitelem lodi GRANMA při jejich cestě na KUBU ERNESTO CHE GUEVARA. Tedy KAPITÁNEM lodi. S ním jsem se setkal v PRAZE to víte. A jeho KORMIDELNÍK, z té lodi GRANMA ke mně přijel s jeho dcerou CELIA GUEVARA MARCH z KUBY v lednu roku 1989.

MONTAGU byl křestním jménem EWEN. Slovo EVEN má velké množství významů. Jedním z nich je například název původních obyvatel SIBERIA – BASILI. Jejich jazyk je EVEN a TUNGUS. Je tam i GUS – GUSTAV i GUSS HALL i HUS. Náš HUS. Je to i výraz PLANE. ROVINA. České PLÁNĚ. AEROPLAN. A TAKE PLÁN. Jsou to i PLÁŇATA, planá JABLKA – APPLE. I PLANICA na jejíž plody se snaží dosáhnout medvěd na centrálním náměstí v MADRID u prodejny s PARAGUAS prodejce DIEGO-JAMES-JAKUB-KUBA. Zkrátka a dobře spousta významů. Při anglickém polykání posledních písmen je to i vysloveno EWE se spolknutým N na konci i OVCE – maďarské BÁRÁN. Jako moje prababička a pradědeček a babička z VOLOVÉ. Jsou to i domorodci z GHANA a TOGO a BENIN. TOGO se jmenoval hlavní pes HUSKY ve psím spřežení WILLIAM GUSAK-HUSAK. BENIN je v češtině něco, co patří dívce jménem BENA. V mužské podobě BEN. V GHANA byla velvyslankyní, než přicestovala do ČESKOSLOVENSKA ve stejné funkci SHIRLEY TEMPLE BLACK. Začínala dne 23. srpna 1989. Zažila v Československu i rok 1968. Byla velmi drobné postavy. Bývalá dětská filmová hvězda z HOLYWOOD. Měl jsem tu čest jí poznat osobně. Byla stejně velká, nebo malá, jako moje přítelkyně v MOSKVĚ. ALICIA-ALENA LOMBARDELLI. Na dokladech ADRIANA VILLEGAS. Jazykem EWE je jazyk KWA. To je německé otrocky přepsané KARLOVY WARY. Kam se oženil můj otec a žil tam na PALACKÉHO náměstí s ANNA BESARAB. A tak dále a tak dále. To už tu také všechno bylo.

Zpět k WIKIPEDIA: „Montagu a Cholmondeley přepracovali původní myšlenku do proveditelného plánu, namísto rádia mělo být použito dokumentů. Výbor pro klamné operace zamýšlel připevnit dokumenty k mrtvému tělu, které by bylo sesláno na poničeném padáku. Němci však v té době věděli, že taktika Spojenců byla nikdy neposílat citlivé dokumenty přes nepřátelské území. Rozhodli se proto učinit z mrtvého muže oběť letecké havárie na moři. Tímto způsobem by nebylo nic podezřelého na tom, že muž je mrtvý již několik dní a transportuje tajné dokumenty. Tělo by poté moře vyplavilo na břeh ve Španělsku. Tamní vláda byla totiž známá svou kooperací s ABWEHREM. Britové si byli jisti, že španělské autority dovolí německým agentům prozkoumat cokoliv podezřelého. Montagu udělil operaci kódové označení MINCEMEAT (M.M. – W.M.), neboť se jednalo o dostupné označení a předešlá mise pod tímto označením dopadla úspěšně.

Jak již bylo zmíněno, záměrné podsouvání falešných dokumentů nepříteli nebylo ničím novým. Jedna z prvních zaznamenaných akcí takového typu, známá jako chlebníková lest (z angl. „Haversack ruse“, tedy chlebník či tlumok) se odehrála během první světové války. Britský voják, plukovník RICHARD MEINERTZHAGEN nastražil do armádního tlumoku falešné dokumenty, později objevené otomanskou armádou. Dále pak v roce 1942 v Severní Africe, před započetím bitvy u ALAM HALFA, bylo tělo umístěno do vybuchlého vozidla v minovém poli. Společně s tělem byla ve vozidle mapa značící fiktivní britské minové pole. Němci se léčkou nechali ošálit a odklonili své tanky z původní cesty na místo s měkkým podložím, kde zapadly.“

K tomu: A to už je vám jasné na první pohled. MEINERTZHAGEN. To je MOHORITA ZIGANN. Proč ZIGANN? Protože žili také v MAĎARSKO a RUMUNSKO odkud pochází předci mého otce a moji. A také proto, že se často stěhují. KOČOVALI – VASILEK. A tomu věřte, že můj otec vystřídal spoustu posádek. V poválečném období, než se oženil s mojí matkou stihnul za ty tři roky žít a sloužit v PRAZE-KARLÍN, BENEŠOV u PRAHY, FRÝDEK MÍSTEK, JINDŘICHŮV HRADEC a na SLOVENSKU při bojích s UPA. To bylo v té době, kdy měli pochopit ti co to měli pochopit oč tu běží. Vy samozřejmě umíte i přečíst HAVERSACK RUSE. To je HAVEL a ZRZEK. Ne asi vlasy -vasil – ale povahou. Byl prostě JINÝ. JAKO IR A SKOT. A nebyla to náhoda. MŮJ OTEC O NĚM ŘÍKAL ŽE JE RUSE. TAK MĚ TO PŘIŠLO DIVNÉ, ŽE JSEM SI HO JENDOU PŘI NAŠEM SETKÁNÍ PROHLÍŽEL. A NEPŘIPADALO MI TO TAK. SACK je také anglická jednotka hmotnosti používaná pro UHLÍ. Ano vidíte správně UHL. PETR UHL anebo UL. ÚL a U.L. A hned si vzpomínáme na COAL HEAVER (HAVEL ukrajinsky rusky GEAVER – GUEVARA) hrdina, jménem BENJAMIN LLOYD z LODI WYALUSING z americké občanské války.

ALAM HALFA. Co je ALAM HALFA? V té naší krásné češtině v kombinaci s angličtinou. Když znáte klíč? Je to přece MALÁ PŮLKA. Náhoda to není proto, že mi můj kolega na základní vojenské službě na rotě v L.T. LITOMĚŘICE, v kasárnách JIŘÍHO z PODĚBRAD vyprávěl vtip. Byl to PETR a příjmením NOVÁK. Jako je na Podkarpatské Ukrajině MOHORITA, ale také jako anagram KONEV a VANEK. Byl z TUČAPY. To je trochu přisprostlý anagram. A vy si ho přeložíte sami. A nyní ten vtip. Byl to vtip MYSLIVECKÝ. Mezi MYSLIVCI-JÄGER vyprávěný. Jednou jeden z nich vyprávěl, že s dalším myslivcem ve dvojici střelili jelena. A povídá: „Rozdělil jsem ho potom přesně na polovinu a ten mizera si vzal tu větší.“ A tak jemu zbyla ta MALÁ PŮLKA. Proč to souvisí? NOVÁK mě pozval tehdy k nim domů do TUČAPY. Na svoji svatbu. Ještě v průběhu vojny, jak se zkráceně říkalo. Pozval mě, a ještě jednoho našeho „spolubojovníka“. S tím jsem se pak potkal na KYPRU-CYPRUS (původ názvu ostrova je ve slově slova COPPER – MĚĎ) kde pracoval a byl to on kdo mě přivezl k HROBCE svatého LAZARA u LARNACA. Náhoda by to byla, kdyby v našem domě SOCHOROVA nežili manželé s příjmením CYPRIÁN.

Zpět k WIKIPEDIA:

„Major William Martin, Královská námořní pěchota

Za pomoci věhlasného patologa sira BERNARD SPILSBURY se Montague a jeho teamu podařilo stanovit, jaký typ těla bude pro operaci potřeba: muž, na kterém bude patrné, že zemřel na moři vlivem HYPOTERMIE a UTONUTÍ a, poté byl po několika dnech vyplaven na břeh. Nalezení vyhovujícího těla se však zdálo jako nemožný úkol, neboť dotazování a pátrání po vhodném jedinci by vzbudilo pozornost. Bylo rovněž nemožné sdělit pozůstalým mrtvého, pro jaké účely bude tělo použito. Spilsbury ujistil námořnictvo o tom, že stav těla zde nehraje až tak velkou roli, poněvadž Španělé, jakožto římští katolíci, mají averzi vůči pitvám a vykonávají je jen v těch případech, kdy je nezbytně nutné zjistit příčinu smrti. Londýnský koroner BENTLEY PURCHASE nakonec pod nátlakem obstaral tělo 34letého VELŠANA. Bylo tak učiněno pod podmínkou, že jeho jméno nebude nikdy zveřejněno, později se však ukázalo, že šlo o GLYNDWR MICHAEL. Michael zemřel poté, co požil jed na krysy obsahující FOSFOR. Poté, co je látka vstřebána, fosfát reaguje s kyselinou chlorovodíkovou, která se nachází v lidském žaludku. Z reakce tak vzniká fosfan, vysoce toxický plyn. Koroner Purchase podotkl: „dávka nebyla dostatečně silná na okamžité usmrcení. Namísto toho jed oslabil funkci jater a smrt proto nastala o něco později.“ Následkem toho zde bylo pouze několik málo stop indikující pravou příčinu smrti. Montagu později prohlásil, že Michael zemřel na zápal plic, jeho rodina byla kontaktována a poskytla svolení pro použití těla. Nic z toho však nebyla pravda. Rodiče mrtvého byli v té době již zesnulí a žádný blízký příbuzný nebyl nalezen.“

K tomu: WILLIAM MARTIN je W.M. Spolu s MAJOR je to dvakrát M a jednou dvojité W které můžeme rozdělit na dvě V. A tak je to dvakrát V.M. Byl MARINE – NÁMOŘNÍ PĚCHOTA. Aby to bylo jasné všem příslušníkům „SMÍŠENÉ BRIGÁDY“ tak to je i BILL MARTIN – B.M. MLADÁ BOLESLAV, kde působil jako velitel divize před svým odchodem do emigrace generál FRANTIŠEK MORAVEC. Kde žila rodina BARANNIKOVA po přestěhování z okresu L.N. A kam jsem jezdil rok, co rok na tábory do SKOKOV. A kde byl v čele státní moci JIŘÍ z PODĚBRAD. Kdysi dávno. Je to i české VILÉM – B.L.M. A proč MARTIN? Svátek svatého MARTINA je dne 11.11. Den, kdy byla ve vagónu na kolejích ukončena První světová válka. Den kdy se narodil můj bratranec KAREL GEBLT v TEPLICE SCHÖNAU. Ale hlavně je to také 17.11. 17. LISTOPAD. Svatý MARTIN byl z TOURS – taky TURISTA-ZIGANN. A TUR. Jako by byl z VOLOVÉ. Nebo finského TURKU nebo SKOT či z TURÍNA nebo TORONTA či z TROMSO. Svatý MARTIN byl původně voják. Pro jeho svátek je typickým pokrmem pečení HUS. A pití VÍNA.

Vojákům pomáhal věhlasný patolog BERNARD SPILSBURY. BERNARD BYLA PŘÍJMENÍM MOJE SPOLUPRACOVNICE NA OV SSM PRAHA 2-DVOJKA. BYLA I.B. NEBO B.I. BERNARD IRENA JAKO MŮJ BRATRANEC B.I. NEBO I.B. IVAN BARANNIKOV. NEBO JAKO BOMBARDÉR USA B-I. BYLA PROFESÍ ZDRAVOTNÍ SESTRA TEDY PRACOVALA V NEMOCNICI JAKO BERNARD SPILSBURY A JEJÍ MANŽEL BYL TAKÉ LÉKAŘ. SPILSBURY JE BASIL PILS. VASIL PLZEŇ. NEBO BASIL SLAP NEBO BASIL PALS – PALEC. SPILSBURY BYL PATOLOG. PATO – KACHNA-KAČENKA ŠPANĚLSKY A ANGLICKY DUCK. VYSLOV DAK, JAKO DÁK. ODTUD MOJE PŘÍJMENÍ MOHORIT-CHMURNÝ.V RUMUNŠTINĚ. A K TOMU PATO BYL JEŠTĚ LOG – L.G. – EL CHE.

Londýnský patolog byl BENTLEY PURCHASE. To je zcela viditelné na první pohled THE BEN LEY – THE BEN LEE. také THE LIBEŇ. PURCHASE je nákup. Maďarsky je to VASARLÁS – VASIL SAR – hebrejský akronym SHERUTIM české SLUŽBA. A to je také BAZIL-VASIL. Většinou se nakupuje v obchodě. A ten je hebrejsky i SACHAR. Patolog měl splnit požadavek, že musí najít tělo, které bude vykazovat, nebo bude možné jej vydávat za zemřelého utonutím. HYPOTERMIE – to je anagram MOHORITA P. Že by se můj strýc PETR na Východní frontě utopil. I to je možné. To se ale již nikdy nedozvím. Vojáci to ale tehdy všechno věděli. možná i můj otec to věděl.

A tak se objevilo na londýnské patologii tělo muže z WALES. To je německé WASIL a můj velitel útvaru 6174–7. spojovací pluk LITOMĚŘICE, kasárna JIŘÍHO z PODĚBRAD. A tím byl plukovník VALEŠ. JAROSLAV – JAR (HEAD) a VASIL. A DALŠÍ VALEŠ, GENERÁL VALEŠ BYL I ÚPLNĚ PRVNÍ VELITEL VÝCHODNÍHO VOJENSKÉHO OKRUHU V TRENČÍNĚ V DOBĚ JEHO ZŘÍZENÍ V ROCE 1965. To byl vydán falešný pas pro ADOLF MENA GONZALES v MONTEVIDEO URUGUAY.

Jméno, muže, jehož tělo bylo příhodné pro zpravodajskou „legendu“ jak se později až po mnoha letech zveřejnilo bylo prý GLYNDWR MICHAEL. GLYN je anglické a ve skotské gaelštině ÚDOLÍ. Tedy MEZIHOŘÍ. A DWR je VODA. Jméno tedy znamená VODA V ÚDOLÍ. V ÚDOLÍ-MEZIHOŘÍ. Anglicky WATER in the VALLEY. A španělsky AQUA EN EL VALLE. Nebo CAŇADA. Vy již víte, že můj kmotr byl generálplukovník VASILO VALO. Otcův spolubojovník a přítel. A že ministerstvo obrany sídlilo a stále sídlí v Praze na VALECH. Jmenuje se to MO-VALY. Důležité je vědět i to že velšské W se vyslovuje jako U. Byl to tedy GLYNDUR. DOKTOR GLYN. Ano vidíte dobře. DOKTOR GALÉN. KAREL ČAPEK BÍLÁ NEMOC. Nebo GALENA OPAVA. Kde jsem byl přijat na Vojenské gymnázium. A OPAVA odkud pochází rodina manželky mého bratrance PETR GEBLT – plukovník V.H. – VLADIMÍR HENDRYCH a také HARTMANOVI. Je to místo, kam jezdíval BEETHOVEN LUDVÍK. Nejslavnější GLYNDWR byl OWAIN. Princ OWAIN GLYNDWR. Zmiňoval ho i SHAKESPEARE. A je pro nás důležité, že zemřel v roce 1416. To je 1919 i 1991 atd. Manželka byla MARGARET HANMER. Ano vidíte dobře MARGARET-MAGARET-MOGORIT – MOHORIT a MR. HAN. MISTER HAN tak jak by se jmenoval otec mojí babičky z Horní Počaply v Anglii. Nebo jako špatně napsané HAMMER-KLADIVO-MOLOT-HAMRY. Jeho dětmi byly dcery KATHERINE, ALICE a HELENE a GWENLLIAN-G.L. -ELCHE. A syn byl MAREDUDD. MR.DUDD – DUDE je z angličtiny přeloženo jako hovorové KÁMO. V Argentině používané slovo CHE. Velmi důležité pro můj příběh je i to, že se toto jméno poangličťuje jako GLENDOWER. DOVER, anglický přístav a „BÍLÉ ÚTESY DOVERSKÉ“ ze TŘÍ MUŠKETÝRŮ Alexandra Dumase.

Druhé jméno muže bylo MICHAEL. Jako druhé jméno STEFAN MICHAL BUNZÁK. A také jako jméno mého synovce MICHAL a také jako MICHAL GORBAČOV a také jako MÍŠA, jak je nazýván v RUSKU MEDVĚD – BEAR – B.L. MIŠKA, MÍŠA. Symbol Letních olympijských her v Moskvě v roce 1980. BYLY XXII. Tedy 22. Na kterých jsem byl, jak bylo dříve uvedeno jako vedoucí skupiny pracovníků ČSA. 22 – DVĚ LABUTĚ. BÍLÁ a ČERNÁ. LABUTÍ JEZERO. GYULA z TAŠKENT v NOVOSIBIRSK/NIKOLAYEVSK u řeky OB.

Zpět k WIKIPEDIA: Dalším krokem bylo vytvoření „LEGENDY“ – falešné identity pro mrtvého muže. Stal se z něj tedy MAJOR WILLIAM „BILL“MARTIN z britské Královské námořní pěchoty. William „Bill“ Martin z narozen v roce 1907 v CARDIFF. (proč byl hodností MAYOR víte z předcházejícího COLEGIO MAYOR SAN BARTOLOMÉ výše). Jako příslušník námořní pěchoty spadal major Martin pod velitelství Královského námořnictva (Admiralitu), nebyl by tedy problém zajistit, aby veškeré informace tykající se vyšetřování jeho smrti směřovaly do rukou námořního zpravodajského oddělení. Postupy pro pozemní vojska byly odlišné a obtížněji kontrolovatelné. Jako oděv byl zvolen BATTLEDRESS (polní uniforma), uniformy námořních důstojníků byly totiž v té době šity na míru a nebylo možné přizvat krejčího, aby vzal míry mrtvému. Hodnost majora ho učinila natolik služebně starého, aby mu mohly být svěřeny důvěrné dokumenty, ne však natolik prominentního, aby se zdálo podezřelé, že ho nikdo nepoznal. Jméno Martin bylo zvoleno díky tomu, že v Královském námořnictvu bylo několik osob se stejným jménem a hodností.

K tomu: Byl tedy MAJOR WILLIAM „BILL“ MARTIN. M.W a M.B. Jako datum narození byl uveden rok 1907.V roce 1907 se narodil můj strýc PETR MOHORITA (20. září a 21.září byl pokřtěn) ve VOLOVÉ. A můj druhý strýc IVAN MOHORITA se narodil dne 17.01.(1922) což je plus DVA i 19.01. A dne 19.01. 1918 proběhly po LISTOPADOVÉ REVOLUCI první demokratické volby ve WEIMAR REPUBLIK v NĚMECKU. Narodil se „jako“ v CARDIFF, hlavní město WALES. Byl majorem u KRÁLOVSKÉ NAMOŘNÍ PĚCHOTY – ROYAL MARINE. Měl na sobě britskou polní uniformu zvanou BATLEDRESS. Jako naši parašutisté. I můj otec a všichni ostatní. Z Východu i Západu. To je zajímavý anagram DR. BATLESS – BEATLES.

Zpět k WIKIPEDIA: Za účelem posílení „legendy“ byla vytvořena postava snoubenky jménem Pam, major Martin měl u sebe její fotku. Pam byla ve skutečnosti zaměstnankyně MI5 se jménem Nancy Jean Leslie, později známá jako Jean Gerard Leigh (20. listopad 1923–3. dubna 2012). Dále s sebou major převážel dva milostné dopisy a účtenku o koupi snubního diamantového prstenu datovanou na 19. dubna 1943. Cena prstenu byla 53 LIBER, 10 ŠILINKŮ a 6 PENCÍ, což by při dnešních poměrech odpovídalo ceně 2000 liber. Na prstenu byla rytina: „Pro Pam od WM 14. 4. 43.“ V souladu s jeho hodností bylo pro tělo obstaráno kvalitní spodní prádlo, což bylo v té době nesmírně obtížné kvůli přídělovému systému. Shodou okolností v té době tragicky zahynul profesor HERBERT FISHER z Oxfordské univerzity, který díky svému sociálnímu postavení vlastnil vlněné spodní prádlo; to bylo obstaráno a použito k podtržení autentičnosti mrtvého kurýra.

K tomu: Jeho snoubenka se podle legendy jmenovala NANCY. Jako manželka RONALDA REAGAN. Prezidenta USA, který byl u konce SSSR a světového komunismu. Obě její uvedená jména obsahují EL CHE. JEAN LESLIE – J.L. – EL JE – CHE. A i GERARD LEIGH – L.G – EL CHE. Ve španělské výslovnosti. Příjmení LEIGH je ve výslovnosti podobné belgickému LIEGE. Česky LUTYCH. Tam je zbrojovka FN jejíž pušku si můj otec koupil v červnu 1948. A v ruštině se jméno města vyslovuje jako české LEŽ. Snoubenka se narodila dne 20. listopadu. A to je i děleno DVĚMA 10.11. DATUM ZALOŽENÍ US MARINE. A TO V ROCE 1775. Což je také10.11. Je to také datum, kdy jsem s generálporučíkem ŠÁDEK odhaloval památník Jana Opletala a Sedláčka Václava. V roce 1989. V předvečer mojí Celostátní konference SSM, která se uskutečnila v LUCERNĚ. Rok jejího narození byl1923. Moje rodné číslo, 123 a datum narození generála FRANTIŠKA MORAVCE a generálporučíka letectva VASILLY STALIN. A poprava RUDOLFA SLÁNSKÉHO a dalších dne 12.03. v roce 1952 a také poprava L.B. – BERIJI LAVRENTIJE dne 12.23. v roce 1953. Po odsouzení soudem v čele s maršál KONEV – VANEK – NOVAK. Měl u sebe účtenku za platbu prstenu s datem 19. dubna 1943. A vy víte, že 19. dubna 1941 těsně po odletu a vysazení OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN dne 16. dubna 1941, navštívil československé vojáky v MORETON WINSTON CHURCHILL a prezident EDVARD BENEŠ a předseda vlády ŠRÁMEK a AVERELL HARRIMAN. Cena byla uveden 53 LIBER, 10 ŠILINKŮ a 6 PENCÍ. Vy víte, že 53 je i 1775. A 10 je X a 6 je VI. A tak je to i 16 – tedy XVI. S naším I je malé L je to VASILEK. Později v roce byl i VASILEK M. V roce 1969 byla zahájená výroba M16 RIFLE. Vyráběná zpočátku v americké FN. To je ta továrna se sídlem v LIEGE – LEŽ. BELGIE. L.B. Kterou byl údajně vyzbrojen ERNESTO CHE GUEVARA v BOLÍVII. (Nebo její předcházející verzí M14 RIFLE. Tuto informaci nemohu nikde ověřit).

Na prstenu byla rytina s datem 14.4.43. A vy víte, že 14.4. je i 14.6. A to je datum vzniku US ARMY v roce 1775 a je také datum narození ERNESTO CHE GUEVARA a je také svátek VASILA a ROLANDA. Je to ale také 14.9. A to je úmrtí TOMÁŠE MASARYKA a narození JANA MASARYKA na VINOHRADECH – DVOJKA. A vysazení skupiny WOLFRAM u obce MORÁVKA, FRÝDLANT, FRÝDEK MÍSTEK. I narození mého předchůdce ve funkci předsedy ÚV SSM JAROSLAV JENERÁL – J.J. což je, když písmena dáme zády k sobě KOTVA. Rusky JAKOR – KOLJA. Buď KOLEJ nebo NIKOLAJ. 14.9. je plus DVA i 16.9. a to je svátek svaté LUDMILYY. A je to také 19.9. a to je moje datum narození. Nebo rok 1909. Narození prvního manžela mojí matky LUDMILY BOHUMILA FLORIÁNA. Anebo svatba BENEŠ EDVARD/EDUARD s ANNA/HANA VLČEK v kostele svaté LUDMILY na náměstí MÍRU na VINOHRADECH.

Problém byl sehnat odpovídající spodní prádlo. Použili prádlo právě zemřelého profesora z OXFORD jménem HERBERT FISHER. HERBERT byl také syn MASARYKA, prezidenta. Oženil se s vdovou po slavném malíři jménem SLAVÍČEK – VASILEK ČE. Sestra mojí milované tety AURÉLIE-ZLATA, která žila v ulici MLADÉ GARDY, žila v ARGENTINSKÉ ULICI. Tam kde žila v ROHOVÉM domě ARGENTINSKÁ-MLADÉ GARDY moje sestra ANNA MARIE HRUBÁ s manželem B.H. a synem M.H.-M.G. Jmenovala se ERNA-ERNESTA-ARNOŠTKA SCHOBER. Její dcera ERNA – ERNESTA – ARNOŠTKA se provdala za muže jménem FISCHER. Aby to bylo všechno dobře tak jsou iniciály zemřelého profesora i H.F. – a to je i H.P.

Spodní prádlo světové kvality vyráběl GUSTAV JÄGER.V KRÁSNÝ DUB – KRÁSNÁ LÍPA v okres DĚČÍN. V SUDETECH. MYSLIVEC je to v češtině. V okrese, do kterého se po válce nastěhovali BARANNIKOVI. A okrese, který má podobné jméno jako DĚČANY TŘEBÍVLICE, kde žila rodina HEBLT. Zatímco v DŘEMČICE TŘEBÍVLICE žila moje rodina GEBLT.

OXFORD je přechod pro SKOT-TUR-CATTLE.

Zpět k WIKIPEDIA:

Major měl u sebe taktéž pompézní dopis od svého otce, dopis od rodinného právního poradce a od EARNEST WHITLEY JONES, generálního manažera LLOYDS BANK, žádajícího zaplacení přečerpaného účtu ve výši 79,97 liber. Mezi dalšími položkami byla kniha s poštovními známkami, stříbrný kříž, medailon svatého KRYŠTOFA. tužka, klíče, označený lístek na autobus, útržky lístků z londýnského divadla, účtenka za čtyřdenní ubytování v Námořním a armádním klubu a stvrzenka o nákupu košile v zakázkovém krejčovství Gieves & Hawkes. Poslední zmíněná účtenka byla ve skutečnosti omyl, byla totiž vystavená pro platbu v hotovosti, důstojníci však nikdy neplatili u Gieves & Hawkes v hotovosti, ale Němci tuto nesrovnalost nepostřehli. Všechny tyto dokumenty byly vytisknuty na autentické tiskopisy anebo hlavičkové papíry. Data na účtenkách naznačovala, že major Martin opustil Londýn 24. dubna. Pokud tedy bylo jeho tělo vyplaveno na břeh 30. dubna, musel vzlétnout z Londýna a ztroskotat na moři.

Aby byla majorova identita učiněna ještě uvěřitelnější, Montagu se rozhodl naznačit, že byl major poněkud nedbalý. Jeho identifikační karta byla označena jako prozatímní a vystavená z důvodu ztráty té původní. Rovněž jeho propustka do Velitelství kombinovaných operací vypršela několik týdnů před jeho odletem a nebyla obnovena.

K tomu: Co k tomu ještě napsat? K dopisu z LLOYD BANK? Výše je k tomu vše i s fotografiemi. Je to i L.B. A pán se jmenoval EARNEST – Jako ERNESTE BRAUNSCHWEIK, jako ERNESTO CHE GEVUERA a dvě příbuzné z rodiny ŠIDLÁK-SCHIDLAK, FRÝDNAVA. ERNA SCHOBER a ERNA FISCHER. Druhým jménem byl WHITLEY – BÍLÝ LEE. L.B. Nebo rumunská bílá ALBA. A LEE. JONES je JONÁŠ. Biblické jméno. A třeba SUCHÉHO v SEMAFORU JONÁŠ a TINGLTANGL. Ta měla premiéru ve městě ZLÍN (BAŤA, BOTY, WRATH, ROUGH, LINZ) A to dne 18. června 1962. Její uvedení v Praze dne 18. července potvrzuje moje psaní v systému, že měsíce se počítají tak jako běžně od začátku roku, ale my je můžeme počítat i od konce roku. I 18. červen i 18. červenec jsou totiž 7. měsíce nebo 6. měsíce. 18. červenec je i 9. červenec i 6. červenec. Výše velmi podrobně zmiňovaná data. HUS a BOHUMIL FLORIÁN a OPERACE HUSKY. 18.06. je i 18.09. A to je i 16.09. svátek svaté LUDMILY a také je to 19.09. moje datum narození a svátek ZITA matka OTTO a manželka KAREL. K tomu přidejte rok 1962 – moje X. narozeniny a přísahu na nádraží Holešovice Bubny. Americké armádě a generálu PATTON. V Praze se hrála tato hra NA SLUPI. NA DVOJCE. A poprvé tam spolu vystoupili ve DVOJICI – SUCHÝ-ŠLITR-22. Režii měl MAREŠ-WASIL. A k tomu KAREL. Vystupovala tam tehdy i naše sousedka z ulice FARSKÉHO, dříve STROSSMAYERA ZUZANA BURIÁNOVÁ. O její svatbě s režisérem příjmením ROHÁČ jsem již psal. I o jejím bratrovi OLIVER a jejich „prý“ sestřenici SCARLETT.

Manažer L.B. – LLOYD BANK požadoval zaplacení 79,97 LIBER. Ano vidíte dobře 1919 a 1947 a 1961 a 1967 a1974 a 1976 a finále 1991. Libra se označuje písmenem L. Které je i podle našeho čtení l – římská 1.

W.M. u sebe měl také medailón svatého KRYŠTOFA. KRYŠTOF, vlastním jménem RADIM PULEC (ne PALEC ale PULEC) byl BISKUPEM ČESKOSLOVENSKÉ PRAVOSLAVNÉ CÍRKVE. TÉ CÍRKVE, KTERÁ VE SVÉM KOSTELE CYRILA (KYRIL-KONSTANTIN) A METODĚJ V RESSLOVA ULICE NA DVOJCE UKRÝVALA ČESKOLOVENSKÉ PARAŠUTISTY. A KDE SVEDLI SVŮJ POSLEDNÍ BOJ. BISKUPA KRYŠTOFA JSEM ZAŘADIL DO VEDENÍ DELGACE ČESKOSLOVENSKÉ MLÁDEŽE NA FESTIVAL MLÁDEŽE A STUDENTSTVA DO PCHJONJANGU, SEVERNÍ KOREJE V ČERVENCI ROKU 1989.

KRYŠTOF JE TAKÉ JMÉNO KOLUMBA (L.B.M.) OBJEVITELE NOVÉHO SVĚTA. NA CESTU VYJEL ZE ŠPANĚLSKÉ PROVINCIE HUELVA – TO JE ANAGRAM HAVEL. I HLAVA A TAK I DOSNA A KEBULE A ŠIŠKA. A NYNÍ MUSÍM TROCHU PŘEDBĚHNOUT TO, CO PŘIJDE ZA CHVÍLI. PRÁVĚ TAM V PROVINCII HUELVA BYL MAJOR WILLIAM MARTIN Z PONORKY “ VYSAZEN“ TAK ABY SE JEHO TĚLO DOSTALO NA MÍSTNÍ PLÁŽ. SAMOZŘEJMĚ ŽE JSEM TAM BYL. V KLÁŠTEŘE EL RÁBIDA KDE SE CHYSTAL KOLUMBUS NA SVOJI CESTU. I U REPLIK JEHO TŘÍ LODÍ I U JEHO OBROVSKÉ SOCHY VE MĚSTĚ HUELVA. NA CESTU JEJ VYSLALA KRÁLOVNA ISABELA KASTILSKÁ. JEJÍ MANŽEL BYL FERDINAND. ISABEL – BASIL A LISBOA A KLAUN FERDINAND VRŠŤALA-BRISTOL. ATD.ATD.ATD.

Měl u sebe také účtenku z GIEVES and HAWKES. Tam si měl nakoupit košile. HAWK je i SOKOL. A GIEVES je s trochou představivosti i VASKA i VAŠEK. Když vyslovíme G jako K. ALE HLAVNĚ JSOU TO INICIÁLY H.G. HUSÁK GUSTÁV. A PROČ JE TO PRAVDA? PROTOŽE TO KREJČOVSTVÍ SE NACHÁZÍ NA SLAVNÉ LONDÝNSKÉ ULICI SLAVNÝCH KREJČOVSTVÍ JMÉNEM SAVILE ROAD. SAVILE-VASILE. ČISTÝ ANAGRAM. A ROAD – DR K TOMU.

Účtenky měly datum 24. dubna. V tento den v roce 1949 vznikl ČESKOLOVENSKÝ SVAZ MLÁDEŽE, předchůdce Socialistického svazu mládeže. V RADIOPLÁCI NA VINOHRADECH-DVOJKA. RADIOPALÁC JE ROHOVÝ DŮM VINOHRADSKÁ BLANICKÁ V BLOKU VEDLE ROHOVÉHO MACEŠKA PALÁC VINOHRADSKÁ BUDEČSKÁ. A JE TO DŮM VE KTERÉM MĚ DVA GRUZÍNCI SE KTERÝMI JSEM SE TAM VEČER NĚKDY V ROCE 1970 SEZNÁMIL POZVALI K SOBĚ DO HOTELU MODRÁ HVĚZDA. KLÍČOVOU ROLI SEHRÁLI V TOMTO SLUČOVÁNÍ ORGANIZACE SVAZ ČESKÉ MLÁDEŽE A SVAZ SLOVENSKÉ MLÁDEŽE. A NYNÍ VELKÝ POZOR! OBĚ ORGANIZACE VZNIKLY „VE STEJNÉM DATU“. TEN ČESKÝ DNE 12. KVĚTNA 1945. A TO JE JAK VÍTE I 10. KVĚTNA ÚMRTÍ PRVNÍHO MANŽELA MOJÍ MATKY. A JE TO I 12. SRPNA. DATUM NAROZENÍ MÉHO OTCE VE VOLOVÉ. AJE TO I 12.08. A TAK JE TO 08.12. A TO JE DATUM NAROZENÍ MOJÍ MANŽELKY VLASTA PATTY SVOBODA V PLZEŇ. TEN SLOVENSKÝ JE NA TOM STEJNĚ TEN VZNIKL DNE 15. SRPNA. A TO JE TAKÉ 12. SRPEN I 08.12. I 12. KVĚTEN. VY, KTEŘÍ ČTETE POZORNĚ SI VZPOMENETE JAK V UKRAJINSKÉ POLTAVĚ ZAPSALI DO PROTOKOLU MÉHO OTCE ŽE JE ČLENEM MLÁDEŽNICEKÉ ORGANZACE. A PAK ZASE ZAPSALI PŘI POZDĚJŠÍM VÝSLECHU ŽE NENÍ. SAMOZŘEJMĚ ŽE VÍTE ŽE OBĚ DATA JSOU I 6. SRPEN A 9. SRPEN. SHOZENÍ JADERNÝCH BOMB NA HIROŠIMU A NAGASAKIO. A TAKÉ JE 9. SRPEN DATUM NAROZENÍ MÝCH DVOU BÝVALÝCH NEVLASTNÍCH BRATRŮ.

24.DUBNA JE I DĚLENO DVĚMA 12. DUBNA. DATUM LETU GAGARIN-HAHARIN DO VESMÍRU. V ROCE 1961. I 12. ZÁŘÍ NAROZENÍ OTMAR REIDL – OPERACE BENJAMIN.

Zpět k WIKIPEDIA:

Příprava klamných dokumentů probíhala současně s krycí identitou. Montagu společně s teamem trval na tom, aby šlo o to nejlepší, čeho je možné dosáhnout a nikdo by tak nemohl zpochybnit dané informace. Hlavním dokumentem byl osobní dopis od generálporučíka sira ACHIBALD NYE (Zástupce náčelníka imperiálního generálního štábu) pro generála sira HAROLD ALEXANDER (Velitel 18. skupiny armád v Alžírsku a Tunisku). Koncept dopisu byl několikrát přepracován, nakonec došlo k rozhodnutí, aby dopis napsal samotný generál Nye. V dopise se projednávalo několik „delikátních“ témat, např. nežádoucí udělování Purpurových srdcí americkými jednotkami britským vojákům sloužícím společně s nimi, dále pak jmenování nového velitele Brigády gard. To mělo objasnit, proč byl dopis doručován osobně. Součástí dopisu byla pasáž zabývající se plány Spojenců pro oblast Středozemí. Byla popisována příprava invaze pod označením OPERACE HUSKY. Jejím cílem bylo ŘECKO, na které zaútočí jednotky z Egypta a Libye pod velením generála HENRY MAITLAND WILSON (Vrchní velitel pro oblast Střední východ). Přiložena byla taktéž označení pro vyloďovací pláže a jednotky vyčleněné pro útok. Ve skutečnosti však byla OPERACE HUSKY pouze krycí název pro invazi na Sicílii. V dopise byla také zmínka o druhém plánovaném útoku, operaci BRIMSTONE. Pro tu měla hrát Sicílie roli zástěrky. To naznačovalo, že jednotky generála Alexandra v Tunisku napadnou Sardinii, z logiky věci jediný možný cíl. Nye dodal: „máme dobrou šanci je [myšleno Němce] obelstít, aby měli za to, že útok bude veden na Sicílii.“

Další dopis obsahoval formální uvedení majora WILLIAM „BILL“ MARTIN viceadmirálem LOUIS MOUNTBATTEN (Velitel Kombinovaných operací) před admirála loďstva sira ANDREW CUNNINGHAM (Vrchní velitel britské Středomořské floty a spojeneckých námořních sil ve Středomoří). Součástí psaní byl také vtip o sardinkách, který Montagu vložil s nadějí, že to Němci budou považovat za nenápadnou zmínku o útoku na Sardinii. Němci (společně se Španěly) již jednou měli možnost získat podobné psaní uschované v kapse zesnulého zásobovacího důstojníka TURNER. Nestalo se tak zřejmě díky tomu, že španělští vyšetřovatelé považovali prohledávání mrtvých za porušení římskokatolické víry. Montagu se proto rozhodl umístit dokumenty do příruční BRAŠNY, kterou nelze přehlédnout.

Taktéž bylo nezbytné zajistit, aby tělo bylo nalezeno společně s BRAŠNOU. Plánovací team zprvu zamýšlel využít posmrtné ztuhlosti ( rigor mortis) a vložit brašnu do stisknuté dlaně mrtvého. Z toho bylo nakonec upuštěno, protože ztuhlost mohla pominout a brašna by odplula od těla. Proto se team rozhodl vybavit majora MARTINA bezpečnostním řetězem pokrytým kůží. Podobný popruh byl využíván např. bankovními kurýry jako ochrana před odcizením zavazadla. Řetěz vedl kolem rukávu směrem k brašně. Britští důstojníci nepoužívali tento bezpečností prvek, to však Němci nemuseli vědět, natož si být jisti tím, že by skutečný major MARTIN nepoužil podobný řetěz pro zadaný úkol. Navíc zde nebyla jiná alternativa. Bylo nepravděpodobné, že by major měl po celou dobu letu brašnu připevněnou k zápěstí, řetěz byl proto připevněn k pásku na jeho TRENČKOT. TRENCH COAT. ZÁKOPOVÝ KABÁT v otrockém překladu.

K tomu:

Jméno ARCHIBALD NYE nápadně připomíná jméno jednoho z NAPOLEONOVÝCH maršálů. Ten byl NEY. A byl jménem MICHEL jako pravým jménem WILLIAM MARTIN – GLYNDWR MICHEL. Maršál NEY byl i vévoda z ELCHINGEN. A to je velmi zřetelně vidět – EL CHEN GEN. GEN EL CHE. Vyznačoval se neohroženou bojovností. Když bylo rozhodnuto o jeho popravě požádal, aby mohl velet jednotce která bude provádět jeho popravu. Narodil se dne 10. ledna. Jako GUSTÁV – AUGUSTÝN HUSÁK. Minus DVA je to 08.01. a to byla svatba mých rodičů a děleno DVĚMA narození mojí dcery KATEŘINA. A dále je to i 10. prosinec minus DVA narození mojí manželky 08.12. A tak i narození mého otce 12.08. Dalším novým jménem je jméno generála HENRY MAITLAND WILSON. To je JINDŘICH a WASILIN a k tomu M.L. – MAITLAND. NOVINKA MAITLAND JE I MITA LAND. MÍŤA JE ZDROBNĚLINA JMÉNA METER A DYMYTRY. Operace HUSKY je podrobně výše. A dále je tu zmínka o “ ZÁSTĚRCE“ O OPERACI BRIMSTONE. To je přece O.B. TO BYLO PRÁVĚ TO SPOJENÍ S OPERACÍ BENJAMIN. BRIM JE BLM. A STONE – STEIN – PIEDRA K TOMU. TAK ČASTO VZPOMÍNANÁ V MÝCH PŘÍBĚZÍCH V RŮZNÝCH SOUVISLOSTECH.

Další zmínka v dopisech v brašně WILLIAM MARTIN byl dopis viceadmirála LOUIS MOUNTBATTEN. To rozložíme na LOUIS MOUNT BATTEN. A máme tu L.M.B. Klíč OPERACE BENJAMIN. Kromě toho byl LOUIS-LUDVÍK. Dále je to jméno admirál ANDREW CANNINGHAM. CANNINGHAM je velmi podobné ostrovu u AIRSAGE. Ten se jmenuje CANNA. I slovu CONAN a I CANON. Výše také již popisovaných. V souvislosti se SKOTSKEM-ALBA.

Slovo BRAŠNA zvýrazňuji. Je to totiž i anagram BASILIN. Je to i TAŠKA – TAŠKENT. I KABELA – KABELÁČ. podrobně rozepisované v jednom z předcházejících příběhů. O vraždě policisty KABELÁČ u nás v ulici FRANTY KŘÍŽKA. U kino OKO. A ulici ukončující naši SOCHOROVA naproti BELVEDER s MEMPHIS BAR. U hospody NA MĚLNÍCE a VELETRŽNÍHO PALÁCE s ulicí HEŘMANOVA.

Měli obavu, aby nepovolil RIGOR MORTIS a on TAŠKU nepustil. Proto ji připevnili řetízkem ke TRENCH COAT – TRENČKOT.

TRENČKOT je vojenský kabát. Nepromokavý. TRENCH COAT je to anglicky. Slovo TRENCH je v češtině zákop nebo okop. Je to i zkratka TRENČÍN, kde sídlil Východní vojenský okruh v časech totality. Jeho prvním velitelem byl od 1. září1965 generál VALEŠ. Ano stejné příjmení jako můj velitelů útvaru v Litoměřicích. Tento byl JOSEF a ten můj velitel byl plukovník a JAROSLAV. A je to také WALES. Jako rodiště MICHEL GLYNDWR. A jako WASIL. V roce 1989 tam velel generál JOSEF HREBÍK. PEPA HREBÍK – P.H. – H.P. Po něm IMRICH ANDREJČÁK – I.A. A to je i BERLÍN AUTO ZNAČKA i zvuk který vydává OSEL-VOSEL. Tam byl od 11. září 1989. Jeho křestní jméno je i hebrejské MACHER a s latinskou příponou „IT“ a s příponou u ruských židovských jmen „A“, je to MACHERITA. COAT je také české KOUT. ROH. Náhoda by to byla kdy se mnou v ročníku na Vysoké škole politické nebyl jeden kolega příjmení KOUT, myslím FRANTA a druhý příjmením KOUTNÝ se stejně jako já nestal po škole tajemníkem českého ÚV SSM. Byl to tedy můj kolega až do roku 1989. Ten byl JAROSLAV.

TRENCH je i TREN a CHE. TREN byl v knize JAROSLAV HAŠEK „ŠVEJK“ často používaný termín pro zásobovací oddíly tehdy Rakousko uherské armády. Česky je to TÝL. Ano jako TYL. Skladatel, který sloužil v kasárnách JIŘÍHO z PODĚBRAD na náměstí REPUBLIKY u PALÁCE KOTVA a REVOLUČNÍ ulice naproti JAKUBSKÉ ulici. Tam kde sloužil generál STEFAN MICHAL BUNZÁK. Z VOLOVÉ. Co ale ještě nevíte a teď trochu předběhnu dobu, a tak vás i navedu abyste vydrželi a také si přečetli i budoucí příběh o městě GOETHE a SCHILLER a BRAUNSCHWEIK a AUGUSTINE atd. jménem WEIMAR-VÝMAR, který někdy teď přijde na řadu. Tam je dům HOHE PAPPELN – H.P. V něm žil HENRY VAN DE VELDE. Byl to Belgičan a byl JINDŘICH. A jeho dvě děti DVOJČATA se jmenovala po domácku THYLA (THYLBERTHE) a THYL(THALBERT). Souvisí to proto, že si vzpomínám, jak mně někdo někdy kdysi dávno o tom muži vyprávěl. Na souvislost si nevzpomínám. Myslím, že to byla moje matka nebo sestra nebo otec. A pamatuji si, že říkali VAN DER VEDLE. Ne tak jak se jmenoval VAN DER VELDE, ale smáli jsme se tomu, že byl i VAN DER VEDLE. No náhoda by to mohla být, kdybychom neměli DER – DR hned VEDLE. Na patře byly pouze DVA byty anebo jeden v nižších podlažích. A v tom druhém na našem patře byl VEDLE DR. VETERINÁŘ PECH Z JIHLAVY. Pod námi VEDLE byl v jediném bytě DR. MALINA. K tomu Ing. a promovaný technik a docent. To měl všechno na ceduli na dveřích bytu. A ještě pod ním bydlel VEDLE profesor MUDR. KAFKA HANUŠ. A proč je to zase všechno pravda? Moje spolužačka ve třídě na základní škole Strossmayerovo náměstí byla TYL. JAROSLAVA TYL. A bydlela jako já v ulici SOCHOROVA.

Zpět k WIKIPEDIA:

Churchill informován. Plukovník Johnnie Bevan byl pověřen vysvětlit plán operace ministerskému předsedovi WINSTON CHURCHILL. 15. dubna 1943 byl Bevan uveden před Churchilla, ten se zrovna nacházel ve své ložnici, pokuřuje doutník. Churchill byl plánem akce nadšený, Bevan však podotkl, že by operace mohla skončit velice špatně. Churchill odvětil se svým nezaměnitelným humorem: „Pokud se tak stane, budeme muset získat to tělo zpět a dopřát mu dalšího koupání“.

K tomu: Plukovník JOHNNIE BEVAN je také HONZA BEVAN. H.B. Ale také je BÉ VAN. VAN je v překladu do češtiny asi všem známé a dnes často používané DODÁVKA. Ano DODÁVKA byla připravena k dodání. Bylo to 15. dubna. A to je i 12. dubna, zase GAGARIN-HAHARIN. Ale také je to 15. září, a to je i 12. září. Datum narození OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN a mého synovce MICHAL HRUBÝ-GRUBÝ. Je to i 15.06. Ato je plus DVA i 17.06. a to se narodila moje babička MARIE HON, HAN, HAHN v HORNÍ POČAPLY. Znamenalo to i že „B“ dodávka je připravena k dodání?

JE TO VELMI PRAVDĚPODOBNÉ. ŽE TO ŽE INFORMACI SDĚLIL – BE VAN, HODNOSTÍ PLUKOVNÍK. VY, KTEŘÍ SI PAMATUJETE MINULÉ PŘÍBĚHY VÍTE, ŽE V DOBĚ PŘÍPRAVY TÉTO OPERACE MINCEMEAT, BYL PROPUŠTĚN Z GULAGU MŮJ OTEC. DNE 12.03. 1943 OBDRŽEL CESTOVNÍ DOKLAD A S NÍM ODCESTOVAL DO BUZULUKU. FOTOGRAFIE DOKLADŮ, KTERÝMI BYL VYBAVEN JSEM TADY JIŽ ZVEŘEJNIL. DNE 30. BŘEZNA 1943 BYL V BUZULUKU ODVEDEN DO ČESKOLOVENSLKÉ ARMÁDY. A TAK ZAČAL V DUBNU 1943 JEHO VOJENSKÝ VÝCVIK. SPOJOVACÍ VÝCVIK. BYL PŮVODNĚ SPOJAŘ. JAKO JÁ A JAKO MOJI DVA BÝVALÝ NEVLŮASTNÍ BRATŘI. ODVEDEN BYL NA DEN NAROZENÍ GOGH – HOCH VINCENC VAN. A FRANCISCO GOYA DE LUCIENTE – SVĚTLO Z FUENTETODOS – VŠECH ZDROJŮ VODY. A NA DEN ÚMRTÍ KAREL MAY. TEN, CO VYPRÁVĚL O AMERICE KDE NIKDY NEBYL. MŮJ OTEC SKONČIL V HODNOSTI PLUKOVNÍK. BYL VASIL-BASIL. ALE TAKÉ BYL METER – M. A VY JIŽ VÍTE, ŽE V NAŠÍ ABECEDĚ KDY JE „l“ MALÉ „L“ JEDNIČKA A TAK I PRVNÍ PÍSMENO, TAK JE PÍSMENO „M“ PÍSMENO DRUHÉ. JAKO PÍSMENO B V NORMÁLNÍ ABECEDĚ. I VE VŠECH TADY POUŽÍVANÝCH ABECEDÁCH. I V AZBUCE I V LATINCE I V HEBREJSKÉ ABECEDĚ. BYL TEDY I B.M. KŘESTNÍMI JMÉNY. A TAK I 22 – B.B. I M.M. – MINCEMEAT.

Zpět k WIKIPEDIA:

Tělo majora MARTINA bylo oděno do BATTLEDRESS Královské námořní pěchoty a TRENČKOTU, poté bylo umístěno do ocelového kanystru naplněného suchým ledem. Při sublimaci suchého ledu vznikl oxid uhličitý, který vytlačil veškerý kyslík, byl tak oddálen proces rozkladu těla. Cholmondeley a Montagu tělo doručili k jezeru HOLY LOCH ve SKOTSKU, odtud bylo naloženo na palubu britské ponorky HMS SERAPH.   Velitel plavidla, poručík BILL JEWELL, měl společně se svou posádkou zkušenosti při vykonávání zvláštních operací. JEWELL řekl svému mužstvu, že kanystr obsahuje přísně tajné meteorologické zařízení, které bude instalováno poblíž Španělska.

Ponorka vyplula z přístavu 19. dubna, požadované lokace (cca 1 míle od pobřeží města HUELVA) dosáhla 30. dubna. Britové věděli, že se v oblasti pohybuje německý tajný agent ABWEHR, který byl zadobře s tamními španělskými činiteli.

HMS SERAPH se vynořila na hladinu přibližně ve 04:30, JEWELL poté nechal kanystr přinést na palubu. Celé posádka se posléze odebrala do podpalubí, na můstku zůstali pouze důstojníci. Nadporučík DAVID SCOTT (zástupce velitele) instruoval všechny přítomné o detailech akce. Společně poté otevřeli kanystr, oblékli majoru MARTINOVI záchrannou vestu a připevnili k němu příruční brašnu s dokumenty. JEWELL přečetl ŽALM  39, ačkoliv pohřební bohoslužba nebyla udaná v rozkazech. Tělo bylo následně svrženo do moře. Půl míle na jih posádka vrhla přes palubu malý nafukovací člun, měl sloužit jako dodatečný důkaz o tom, že došlo k havárii. Kanystr byl převezen dále na oceán, kde byl proděravěn kulometnou palbou, aby se snáze potopil. Kvůli vzduchu uvízlému v izolační vrstvě kanystru se tento pokus ukázal jako marný. Na řadu musela přijít plastická trhavina, která kanystr nakonec potopila (nešlo o součást plánu a JEWELL se o tom zmínil až v roce 1991). JEWELL poté odeslal telegram svým nadřízeným se slovy: „MINCEMEAT dokončen.“ Tělo nalezl místní rybář JOSÉ ANTONIO REY MARIA přibližně v 9:30, to bylo poté převzato místní milicí a přepraveno do nedalekého města Huelva.

K tomu:

Tělo bylo doručeno k jezeru HOLY LOCH SCOTLAND-ALBA. Ve skotské gaelštině je to AN LOCH SEUNTA. To je SVATÉ JEZERO. HOLY je i HA LEE a LOCH je EL CHE. Je to i anagram českého HLUCHÝ. DEAF – SORDO. Anglické DEAF je i DEAD – MRTVÝ. SVATÉ JEZERO je také SVATÉ IEZERO. A tak je to i S.I. SECRET INTELIGENCE. Jezero je mořské a je součástí COWAL poloostrov. Ano COWAL – WASIL. A také ten, kdo KOVAL. A to je KOVÁŘ – zase VASIL. ALE HLAVNĚ SMITH-SMYTH-SCHMIED-ŠMÍD-SLESAR. Místo je označováno jako SVATÉ proto, že zde údajně vystoupil na břeh svatý MUNN po příjezdu z IRSKA. MUNNY jsme říkali mému příteli MUDR. MUNCLINGER. MUNNY a zbylo KLINGER. Jako moje spolužačka ze třídy ze školy na STROSSMAYEROVĚ náměstí a později gymnastka. M.G. – Moderní Gymnastka.

HMS SERAPH. SERAPH je anděl ale také anagram SAPÉR. KAPITÁNEM ponorky (připomínám ŽLUTOU PONORKU BEATLES) byl BILL JEWELL. A to je také WILLIAM – VILÉM – B.L.M. Jako jeho mrtvý pasažér na falešných dokladech. Důležité je ale především to že byl JEWELL. TO JE KLENOT V ČEŠTINĚ. JAKO VE ŠPANĚLŠTINĚ JOYA – VYSLOV CHOYA – A VZPOMEŇ NA GOYA. ANO BYL TO KLENOT NESMÍRNÉ CENY. STEJNĚ JAKO B.L.M. VASIL A LUDMILA MOHORITOVI. MOJI RODIČE. PROČ TO TVRDÍM? PROTOŽE PONORKA VYPLULA Z PŘÍSTAVU V HOLY LOCH DNE 19. DUBNA. A TO VY JIŽ DOBŘE VÍTE, JE I 19. ZÁŘÍ. DATUM MÉHO NAROZENÍ. JE TO I DATUM NAROZENÍ PLUKOVNÍK EMIL ZÁTOPEK, BĚŽEC NA DLOUHÝCH TRATÍCH A DANA ZÁTOPEK OŠTĚPAŘKA. ONI Z TROJA NA PRAZE 7. U TAKZVANÉ MALÉ ŘÍČKY A MY ZE SOCHOROVA NA PRAZE 7. JE TO I SVÁTEK ZITA MATKA OTTO A MANŽELKA KAREL. A TAKÉ JE TO 16. ZÁŘÍ SVÁTEK LUDMILA. JE TO I 16. DUBEN SESKOK OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN A JE TO TAKÉ 19. ČERVEN MINUS DVA NAROZENÍ MOJÍ BABIČKY MARIE HAN, HON, HAHN V HORNÍ POČAPLY. PROVDANÉ GEBLT DNE 17. ČERVNA. ATD.ATD.ATD.

Tělo nalezl na pláži JOSÉ ANTONIO REY MARIA. JOSÉ je i španělsky PEPÉ, a tak je to P.A.R.M. TO JE I RYBA PARMA. A JEDEN Z MÝCH SPOLUŽÁKŮ ZE ŠKOLY BYL PŘÍJMENÍM PARMA. LATINSKY JE TO BARBUS BARBUS. DVA VOUSÁČI. TŘEBA CHE GUEVARA – HUEVARA – HAVEL A CAMILLO CIENFUEGOS – WASILLO STO OHŇŮ. PARMA JE I MĚSTO V ITÁLII. V PROVINCII EMILIA ROMANGA. A VY VÍTE, ŽE MŮJ OTEC JE PO OTCI RUMUNSKÉHO PŮVODU A BYL NA FALEŠNÝCH DOKUMENTECH, KTERÉ MÁM U SEBE EMIL. PATRONEM MĚSTA PARMA JE HILARIUS POITIERS – H.P. A ROCH Z MONTPELLIER. A TAKÉ VÍTE, ŽE PRADĚDEČEK MÉHO TCHÁNA MIROSLAV SVOBODA BYL PŘÍJMENÍM ROCH. A PROČ JE TO PRAVDA? PELLIER JE TOTIŽ PŘELOŽENO Z FRANCOUZŠTINY KŮŽE. A TO JE HEBREJSKÉ OR. JAKO SVĚTLO. JAKO OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN. A MONT PELLIER? HORY KŮŽÍ NEBO KOŽIŠIN SE NACHÁZELY KDE? NO PŘECE NA ALASKA A SIBERIA. TO BYL ZLATÝ DŮL JAK NA ZLATO A DALŠÍ NEROSTY ALE VE SVÉ DOBĚ TO BYL ZLATÝ DŮL PRÁVĚ NA KOŽEŠINY. ALASKA – LSK – EL CHE A SIBERIA – SBR – SRB – BASIL.

NEBO JE TO P.A.L.M. Anglické PALM a španělské PALMA a německé PALME francouzské PALMIER je česky DLAŇ. Rusky je to LADOŇ. TOTO BYL PRAKTICKÝ NÁVOD K TOMU ŽE JDE V DOROZUMÍVÁNÍ O ANAGRAMY. TVORBU RŮZNÝCH ANAGRAMŮ. RUSKÉ SLOVO PRO ČESKÉ DLAŇ JE LADOŇ. A TO JE ANAGRAM ČESKÉHO SLOVA DLAŇ. INICIÁLY JEHO JMÉNE V ORIGINÁLE JSOU TOTIŽ J.A.R.M. A TO JE MAJOR. TO BYLA HODNOST TOHO, CO NA PLÁŽI NAŠEL. NEBO JE TO MACHAR NEBO JE TO MACHER – IT – A. MACHERITA-MOHORITA-MOCHORITA-MOGORITA.

Ponorka se vynořila na hladinu přibližně ve 4,30. To je i PŮL PÁTÉ. A to je i 2,5. Nebo 25. Číslo mého ročníku na Vysoké škole politické V25 a také 25 výročí založení útvaru 6174 LITOMĚRICE. Nebo mých 25 let v roce 1977. Je to i naše známá koncovka roků 19 a 20, 22,25,50,52, 55. Zástupcem kapitána byl DAVID SCOTT. TUR-CATTLE. Anebo někdo z ALBA. L.B. I další možnosti WALTER SCOTT skotský básník a prozaik. Aby nebylo pochyb v dorozumívání. Ten se totiž narodil dne 15. srpna 1771. A to je i 12.08. a 08.12.

A také je to 11.11. den ukončení První světové války a také je to 11.11. narození mého bratrance KAREL GEBLT III. A také je to 17.11. 17. LISTOPAD. ALE HLAVNĚ TO SPOJUJE TENTO PŘÍBĚH S PŘÍBĚHEM V NĚMECKU A U NÁS – GOETHE A SCHILLER A LESSING. 1717 BYL ROK KDY SKONČIL VE WEIMAR-VÝMAR SKLADATEL A HUDEBNÍK I.S. BACH. ODEŠEL DO KOTHEN – TO JE I HEN, HAN, HON A HAHN. KOT – OVÁ BYLA MOJE SPOLUŽAČKA VE TŘÍDĚ. NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE STROSSMAYEROVO NÁMĚSTÍ. BYDLELA TAKÉ V ULICI SOCHORA JAKO JÁ A DALŠÍ NAŠE SPOLUŽAČKA TYL – OVÁ. KOT NEBO KOČKA S HOUSLEMI – JE ZNAMENÍ NA LOMBARD STREET V LONDÝNĚ. VÝŠE POPISOVANÉ. NĚMECKY ZNAMENÁ KOT VÝKALY. I TO JE ALE VASILY. NEBO PRO RÁČKUJÍCÍHO KAVEL – KAREL. ZAJÍMAVÉ JE TO, ŽE SLOVENSKÉ SLOVO PRO KOČKA JE MAČKA. NĚMECKY MATSCH ZNAMENÁ BLÁTO – BATUL – VAŤULA – BUTORA – ULAN BATOR – MATULA.

Básník se narodil v EDINBURGH. Slavné je jeho dílo IVANHOE. IVAN HOE je i IVAN MOTYKA, nebo IVAN KOPÁČ. Proto psal Miroslav Ivanov ve své knize rozhovorů s přítelem Karel KARAS a příslušníkem skupiny ARAP “ AKCE TETŘEV“ o tom, že můj otec tam pod Smrkem při přípravě na přezimování skupiny ARAP a WOLFRAM stále něco kopal. Je to i hebrejské HA IVAN. Ale také české JAN a anglické IAN. To je překlad jména IVAN. Do třídy s mojí sestrou na základní škole Strossmayerovo náměstí chodil KOPAL. Bydleli ve vedlejší ulici ANTONÍNSKÁ. A měl ještě jednoho bratra. Myslím, že byli JAROSLAV a VLADIMÍR. To ale skutečně nemohu potvrdit. Kapitán přečetl ŽALM 39 i když to nebylo v plánu. Samozřejmě to je jedna z věcí, které se mohly stát a nemusely. Důležité je že byly v HLÁŠENÍ-ZPRÁVA-REPORT. ŽALM je totiž anagram WAZIL-VASIL-BASIL a 39 je římskými XXXIX. XXX křížky podpis dědy na hlášení o narození mojí tety BASILIE a IX – EL CHE. Anebo XXX znak města AMSTERDAM, co leží na řece AMSTEL v N.L. HOLLAND. GOLANDIJA. PAÍSES BAJOS.

Tělo bylo převezeno do blízkého města HUELVA – to tu již bylo výše. HAVEL-HLAVA-DIOSNA-KEBULE-ŠIŠKA. MĚSTO UCTÍVÁNÍ KRYŠTOF KOLUMBUS – CHRISTÓBAL COLÓN. ZAJÍMAVÉ JE ŽE NÁŠ ČESKÝ PŘEKLAD PŘÍJMENÍ JE ANAGRAM BASILE M. A VE ŠPANĚLŠTINĚ JE JEHO KŘESTNÍ JMÉNO ANAGRAM THE BASIL EL CHE.

Zpět k WIKIPEDIA:

Nález těla byl ohlášen agentovi Abwehr, ADOLF CLAUSS. CLAUSS v HUELVA operoval pod krycí identitou zemědělského technika. O tři dny později podal britský námořní atašé působící ve Španělsku zprávu o nálezu těla, informace se poté donesla Komisi pro klamné operace. Tělo majora MARTIN bylo předáno britskému vicekonzulovi, F. K. HAZELDEN. Pohřeb se konal 2. května na hřbitově v SAN MARCO, doprovázen vojenskými poctami.

Patolog EDOUARDO DEL TORNO byl předvolán, aby provedl ohledání těla. DEL TORNO ve svém hlášení uvedl: „muž byl po pádu do moře stále naživu, tělo nejeví žádné známky podlitin, smrt nastala díky utonutí, tělo bylo ve vodě mezi 3-5 dny.“ Komplexnější vyšetření nebylo provedeno, jednak díky vlivu britského vicekonzula a také díky tomu, že patolog považoval oběť za katolíka. MARTIN měl u sebe stříbrný krucifix a medaili se svatým KRYŠTOFEM, jeho vojenské známky nesly označení RC (z angl. Roman Catholic = římský katolík).

K tomu: CLAUSS je EL CHE a 22 nebo 25. Britský konzul se jmenoval HAZELDEN. To je, jak by mohli a určitě to tak bylo, říkat vojáci že to byl HAJZEL DEN. Spíše Slováci. My máme HAJZL a oni mají HAJZEL. Je to i anagram HANZAL. Ano HANZEL spolupracovník Václava HAVLA. Ale je to i HAZEL NUT. A vy si vzpomínáte, že obchod SMITH, který prodává UMBRELLAS a STICKS v LONDÝNĚ sídlí v domě jménem HAZELWOOD HOUSE. Směrovací číslo WC1A 1BL. PATOLOG SE JMENOVAL EDOURADO DEL TORNO. Jako náš prezident BENEŠ a britský král EDUARD VII. který mnohokrát ale opravdu mnohokrát navštívil MARIÁNSKÉ LÁZNĚ. Byl tam celkem DEVĚTKRÁT – 9X. A setkal se tam také s vladařem Rakousko-Uherska FRANZ JOSEF I. TORNO je jednoduše zase TUR. A všechno další, co s tím souvisí.

A proč je to zase všechno pravda? HANZEL byl spolupracovník VÁCLAVA HAVLA. Britský konzul byl HAZEL DEN. A co tak připomenout si PARA SKUPINU MAJER. Vzpomínáte si na to? Už to tady také bylo. JÁN MAJER nebo také JAN MAYER byl velitelem této skupiny. Byl z obce ŠAJBA. To znamená rusky v hokeji GÓL. Ale to je také anglické GOAL – CÍL – KONCOVKA. Skandování ŠAJBA provázelo každé hokejové utkání SBORNÉ trenére TICHONOVA. Ten můj kamarád z MAI v MOSKVĚ byl TICHOMIROV. A VIAČESLAV TICHONOV hrál v televizním seriálu „17 zastavení jara“ špióna STIRLITZ. Náhoda by to byla, kdyby se MAYER-MAJER nenarodil dne 24. května 1922. Tedy ve stejném roce jako moje matka a 24. květen je i 24. srpen, a to je i děleno DVĚMA 12. srpen. 12.08. a také zase i 08.12. Můj otec a moje manželka. MAJER-MYER BYL SPARTAKUS. SPARTA TROJA A SPARTA PRAHA 7 LETENSKÁ PLÁŇ. A PRAVDA TO JE PROTO, ŽE V KONCENTRAČNÍM TÁBOŘE DACHAU U MNICHOVA BYL NĚKOLIKRÁT VĚZNĚN A NĚKOLIKRÁT Z NĚJ BYL PROPUŠTĚN KOMUNISTICKÝ FUNKCIONÁŘ Z MNICHOVA EMIL MAIER. TO UŽ TADY TAKÉ BYLO.

Jeho zástupcem byl HANZEL LADISLAV. Ten se narodil dne 8. července 1923 v ŠURANY. 8. červenec je minus DVA i 6. červenec, a to je i 9. červenec, a to se narodil první manžel mojí matky BOHUMIL FLORIÁN. A rok 1923 je moje R.Č. 123 a 9 k tomu. ŠURANY je i ŠULÍNI a třeba i NASIR. Egyptský prezident. O mnoho let později. PRAVDA JE TO PROTO, ŽE KRYCÍ JMÉNO HANZEL BYLO SOKOL. EL CHE. A byl i ZEL a HAN.

Dalším členem skupiny byl ALOIS KUŘITKA. ALOIS je i LUDVÍK-LUIS. Ale KUŘITKA je i KUŘÁTKO. HAHN-HAN. Moje babička. Třeba i kuřátko od KOHOUT. Ten se narodil 18. září ve ZNOJMO. To město tu bylo nedávno podrobně. ZNOJMO VIDÍM TĚ DVOJMO. Jsme říkávali. Ale narodil 18.září, já a ZÁTOPKOVI 19.září a můj strýc Petr 20.září. Také v roce 1922 jako moje matka a ZÁTOPKOVI. Jeho krycí jméno bylo „DOKTOR“. Ano jako DOKTOR EL CHE.

Dalším byl JOSEF POUSTECKÝ. Ten se narodil snad v roce 1915. Datum je tedy neznámé. Ale ten měl krycí jméno Jan ZÁBRODSKÝ a byl z PRAHY. Jako i poválečný hokejista a tenista ZÁBRODSKÝ. Který reprezentoval jak v hokeji, tak i v tenise. Hrál DAVIS CUP. A v roce 1965 emigroval do ŠVÉDSKA. A byl vlastně tedy ZA BRODEM, PŘEŠEL. Byl ZA BRODSKÝ. Jako VLASTIMIL – B.M.L. BRODSKÝ známý český herec. A VLASTIMIL je také VASIL TAMIL. ……. A vy si právě teď vzpomínáte, že ve DVOU sportech vrcholově reprezentoval Československo VLASTIMIL BUBNÍK. A v SSSR VJAČESLAV BOBROV. Ti fotbal a hokej. Co je ale nejdůležitější je to že POUSTECKÝ měl ve skupině krycí jméno „SVOBODA.“

Posledním příslušníkem skupiny byl rodák z PODKARPATSKÉ RUSI – NOVÉ DAVYDKOVO, MUKAČEVO. BYL TO RADISTA-SPOJAŘ. DO SKUPINY MAYER-MAJER-SPARTAKUS BYL ZAŘAZEN POD KRYCÍM JMÉNEM „STUDENT.“ TEN SE JMENOVAL I.I. MEDVĚDĚV. PÍŠU SCHVÁLNĚ TO IVAN IVAN PÍSMENY. I.I. TO JEV PŘECE DVOJKA. A VY SI VZPOMÍNÁTE NA MEDVĚDĚV AKADEMIK SPOLUPRACOVNÍK GORBAČOV SE KTERÝM JSEM SI POVÍDAL NA KRYMU U FOROS – MAJÁK. V LÉTĚ 1990. I NA GENERÁL MEDVĚDĚV ŠÉF OCHRANKY GORBAČOV. SE KTERÝM JSEM STÁL DNE 7. ŘÍJNA NA TRIBUNĚ ZA GORBAČOV PŘI FACKELZUG. MEDVĚDĚV.VE SKUPINĚ BYL ALE ZNÁM JAKO I.B. – IVAN BANDEREV. ANO JAKO BANDERA. SYMBOL UKRAJINSKÝCH ODPŮRCŮ VŠECH TĚCH, KTEŘÍ JIM BRÁNILI MÍT SVŮJ VLASTNÍ STÁT. NEBO JAKO ŠPANĚLSKÉ BANDERA – VLAJKA. KTERÁ JE V ČELE A OZNAČUJE SMĚR. KUDY DÁL. KAM MÁ JÍT CELÁ BANDA.

Seskočily v údolí BĚLOVSKÉHO potoka u BĚLÉ nad SVITAVOU. SVIT – OR. A BÍLÁ. ALBA. L.B.

Známky na krku zemřelého WILLIAM MARTIN nesly označení R.C. To znamená ROMANO CATHOLICO. ŘÍMSKÝ KATOLÍK. R.C. je také značka třetího nejpopulárnějšího nápoje v USA. ROYAL CROWN. ROYAL CROWN COLA. A to může také znamenat R.C. TAIL. Protože španělské COLA je české OCAS. A anglické TAIL – L.T. Nápoj vynalezl a začal vyrábět lékárník C.A.HATCHER. vidíte tam vtom příjmení THATCHER? Je to v tomto příběhu, co je THATECHER. Kromě MARGARETA THACHER. A jeho iniciály jsou jako česká hádanka. Co je C A H? Přece písmeno CHÁ. CH – EL CHE. Protože se tot o čem teď píšu odehrává ve Španělsku. K oslazení používal CANE SUGAR – SACHAR. Třtinový. Latinsky CANNA jako ostrov u AIRSAG a výše uvedený admirál CUNNINGHAM. Vyrábět jej začal v roce 1905. V roce tak zvané První ruské revoluce. A v tom roce také probíhal Sionistický kongres v BASILEJI. Byl první po smrti HERZOG a předsedou byl zvolen WOLFFSON DAVID. A no vidíte dobře WOLF JAKO WOLFRAM A TAKÉ JE TO ANAGRAM WASIL A FF JE I PP A TO JE B A TAK JE TO I WASIL BEN. BYL DAVID. TO BYL TEN, CO PORAZIL GOLIÁŠE. UŽ ROZUMÍTE? KONGRES SKONČIL 2. SRPNA A TO JE I 5. SRPNA. TO JE KRÁT DVA I 10. SRPNA. A TO JE I 12. SRPNA A TAKÉ TO JE I 15. SRPNA. 12.08. NAROZENÍ MÉHO OTCE A 08.12. NAROZENÍ MOJÍ MANŽELKY. PRAVDA JE TO PROTO, ŽE TEN SAMÝ DEN PROBĚHL POHŘEB TĚLA MAJOR WILLIAM MARTINE – GLYNDWR MICHAEL. TO BYLO ALE V ROCE 1943 DNE 2. KVĚTNA. COŽ JE I 2. SRPNA. A VŠE, CO TU BYLO PŘED MALOU CHVILKOU POPSÁNO.

A tak se tu objevuje BRITSKÝ KONZUL HAZELDEN jako spojka s MAYER-MAJER-SPARTAKUS-TROJA-LETNÁ. A STUDENT A EL CHE – SOKOL A DOKTOR. A co asi nevíte je to, že OV SSM PRAHA 2 měl v podřízenosti všechny organizace SSM v PRAZE ze všech lékařských fakult. Velmi dobře si vzpomínám, jak zůstala poslední mimo naší „jurisdikci“ (to je vtip) LF HYGIENICKÁ UK. Ta byla pod PRAHOU 10. A někdy někdo přišel ať si je vezmeme taky. To samozřejmě zařizoval HOLY SPIRIT. To víte, že jsem to udělal. Stejně jako jsem předtím převzal FDL UK – Fakultu dětského lékařství z PRAHA 5.

Zpět k WIKIPEDIA:

MONTAGU zařídil, aby byl major MARTIN uveden na seznamu padlých britských vojáků. List byl zveřejněn 4. června v THE TIMES. Čistě náhodou se na seznamu objevila další dvě jména důstojníků, kteří zahynuli během letecké nehody na moři, což podpořilo věrohodnost krycího příběhu majora MARTINA. Stejný výtisk THE TIMES obsahoval také zmínku o skonu známého hollywoodského herce LESLIE HOWARD, který byl během letu z LISABON do BRISTOL sestřelen pilotem LUFTWAFFE. S cílem podpořit fiktivní skon majora MARTINA ještě více, námořní velitelství zaslalo námořnímu atašé několik zpráv informující o tajných dokumentech, které major převážel. Atašé byl vyzván, aby dokumenty neprodleně vypátral, a přitom nevzbudil podezření ohledně jejich důležitosti. AKTOVKA byla společně s dokumenty zabavena ŠPANĚLSKÝM NÁMOŘNICTVEM to následně předalo dokumenty generálnímu štábu. Osud dokumentů byl poté nejasný, neboť se zdálo, že zmizely a ani GESTAPO nebylo schopné je lokalizovat.

K tomu: Seznam padlých byl zveřejněn v THE TIMES – DVOJKA a T.M. dne 4. června. 04.06. A to je americkým způsobem zápisu dat i 06.04. a to se narodila můj děda KAREL GEBLT I. A je to i 06.09. A to je krát DVA i 12.09. A to se narodil OTMAR REIDL. O.R. A MICHAL G./H. Pravda je to všechno proto, že ten samý list přinesl i informaci o skonu známého hollywoodského herce LESLIE HOWARD. To je LESLIEHOWARD HA DR. WASILY. Sestřelen byl během letu z LISABO – LISBOA-ISABEL-BASIL do BRISTOL – THE BASIL. A LISABON rodiště svatého ANTONÍNA Z PADOVY – PADUA. Jehož kostel je na Strossmayerově náměstí na Praze 7 a stojí u něj naše základní škola. A další kostel zasvěcený svatému ANTONÍNOVI je i v MARIÁNSKÉ LÁZNĚ. Ve čtvrti ÚŠOVICE.

Letěl z LISBOA ve státě PORTUGAL, kde stojí nádraží u SEDMI řek. Země dodávající německým spojencům WOLFRAM v průběhu Druhé světové války. Kromě jiného. Země, která jako koloniální mocnost padla dne 25. dubna 1974. V Karafiátové revoluci. Jako BROUČCI KARAFIÁTOVI – BEETLES. Já jsem sloužil 25 den u Vojenského útvaru 6174 v LITOMĚRICE. ALE CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ 25. DUBNA BYLO I VÝROČÍ SESKOU SKUPINY MAJEYR-MAYER-SPARTAKUS. A letěl do BRISTOL. VRSTL a VRŠŤALA a hotel naproti hotelu SACHER ve VÍDNI a B.REZUN a socha NEPTUNA a památník maršál SLIM. Na AUGUSTINE parade.

AKTOVKA-KABELA-BRAŠNA zmizela. A nedala se lokalizovat.

Zpět k WIKIPEDIA:

Jak bylo očekáváno, major KARL ERICH KUHLENTHAL služebně nejstarší agent Abwehr ve Španělsku, se osobně s velkou vervou ujal pátrání po dokumentech. Jeho vyšetřování rozvířilo mezi Španěly takový rozruch, že plukovník JOSÉ LÓPEZ BARRÓN CERRUTI služebně nejstarší člen tajné policie a zanícený fašista, započal s hledáním po ztracené aktovce. Zpráva o dokumentech se donesla do centrály Abwehr v Německu. WILHELM CANARIS velitel ABWEHR, byl požádán, aby přesvědčil Španěly o vydání dokumentů. Podplukovník RAMÓN PARDO SUÁREZ lokalizoval dokumenty a zařídil jejich předání do rukou Němců. Španělé dokumenty vysušili a Pardo je poté zanesl na Německou ambasádu, kde si je vyzvedl WILHELM LEISSNER šéf Abwehr v Madridu. Odtud byly dokumenty za pomoci rádio vysílačky sděleny nadřízeným v Berlíně, písemná kopie společně s fotkami následovala o několik dní později.

Původní dokumenty byly vráceny zpět do obálek za použití obráceného postupu vysoušení. Britský atašé obdržel dokumenty 13. května, byl ujištěn o tom, že nic nechybí. Když byly písemnosti posléze podrobeny analýze britskými experty, bylo potvrzeno narušení obálek a jejich otevření. Dalším ujištěním byla dešifrovaná depeše zaslaná skrze Enigmu. Churchill byl proto neprodleně informován se slovy: „Mincemeat spolknut i s navijákem.“

K tomu: KUHLE je přeloženo z němčiny do češtiny COOL – C.L. – EL CHE. Byl KAREL jako stále se opakující jméno v mém příběhu. Ale byl také ERICH jako HONECKER a MIELKE. Vlastně špička NDR. A ERICH jako R.CH. – EL CHE. MIELKE byl k tomu ještě EMIL. A po jeho a HONECKEROVĚ konci se stal do sjednocení posledním šéfem SCHWANITZ. A to vy vidíte sami, že to je i ostrov ŠTVANICE, kde jsem se narodil já, ale i ŽIVANICE, kde se narodil ANTONÍN BARANNIKOV. KUHLENTHAL je i K.H. a L.N. a L.T. a HAHA ruské GAGA. HAAG NIEDERLAND a HRADEC KRÁLOVÉ NEBO KUTNÁ HORA A LOUNY A LITOMĚŘICE. JOSÉ LOPÉZ BARRON CERRUTI JE PROTOŽE VÍTE, ŽE DVĚ POSLEDNÍ JMÉNA JSOU PŘÍJMENÍ PO OTCI A PO MATCE MŮŽE BÝT I JOSÉ CERRUTI – IOSÉ CERRUTI – I.C. – EL CHE A TO DRUHÉ LOPÉZ BARRON – L.B. ALE CELKOVÉ INICIÁLY JSOU I.L.B.C. – BACIL. POLSKY PALECZKY. NEBO NAŠE BASIL-VASIL. V těchto aktivitách se objevuje i jméno admirál WILHELM CANARIS. WILHELM JE VILÉM – B.L.M. A CANARIS JE OD LATINSKÉHO CANO – PES – španělské ostrovy CANARIAS. NE OD CANNA OSTROVA U AIRSAG. I KDYŽ TO SAMOZŘEJMĚ SOUVISÍ. DŮLEŽITÉ JE PŘIPOMENOUT, ŽE SLOUŽIL NA KŘIŽNÍKU BREMEN. PAK NA KŘIŽNÍKU DRESDEN U OSTROVA ROBINSON CRUSOE. TAM BYL PO KAPITULACI ZATČEN BRITSKÝMI NÁMOPŘNÍKY Z LODI KENT A GLASGOW. A INTERNOVÁN V CHILE. A ODTUD UPRCHL A VRÁTIL SE DO NĚMECKA. JE TŘEBA VĚDĚT, ŽE KE GLASGOW (ANAGRAM WOKZAL – VOKZAL – VAZILEK) DOLETĚL HESS. A SESKOČIL PADÁKEM. TO SAMOZŘEJMĚ MŮŽE ZNAMENAT, ŽE HO DO BRITÁNIE „ODESLAL“ CANARIS. JAKO VZKAZ. NEBO JAKO PŘÍLIŠ NEBEZPEČNÉHO PO BOKU HITLERA. VY AL VÍTE ŽE ABWEHR JE MAHER.B. K TOMU SE ALE DOSTANU URČITĚ JEŠTĚ JINDY. KENT je značka cigaret. A HRABSTVÍ KENT – H.K.

RAMÓN PARDO SUARÉZ je i ROMÁN DR. P – EL A SUARÉZ – S – CHE. NEBO ROMAN a anagram DR. POSEL 2.

Jestli je ten překlad správný a skutečně použili výraz “ spolknout s navijákem“ tak musím upozornit, že snad nejlepší značka navijáků je SHAKESPEARE. Firma vznikla v roce 1869. A to je i 1968. A je to i 1989. Založil ji WILLIAM SHAKESPEARE. VILÉM – B.L.M.

NAKONEC ŠPANĚLÉ DOKUMENTY VYSUŠILI A PŘEDALI ŠÉFOVI ABWEHR V MADRID. TEN SE JMENOVAL WILHELM LEISSNER. BYL TEDY VILÉM – B.L.M. ALE CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ A POTVRZUJE TO, ŽE VŠE, CO TADY PÍŠU JE PRAVDA JE JEHO PŘÍJMENÍ. LÍZNER SE JMENOVAL PŘÍJMENÍM PRACOVNÍK OV SSM PRAHA 5. TOHO PODROBNĚ POPISOVANÉHO V MINULÉM PŘÍBĚHU. NA ROHU ULICE PRESL A NÁMĚSTÍ 14. ŘÍJNA V BÝVALÉM OBCHODĚ. BYL TAM S GREGOR A FESL A ALENA SOUČEK-OVÁ. VZPOMÍNÁTE? ŘÍKALI JSME MU LÍZIČ.

Zpět k WIKIPEDIA:

Snaha, kterou MONTAGU společně se svým teamem vložil do vybudování MARTINOVI identity, se vyplatila. Němci zaznamenali a uvěřili všem osobním detailům. Povšimli si data na autobusovém lístku a vyvodili, že Martin musel letět z Británie na Gibraltar. Ironií je, že jejich zpráva o vyšetřování obsahovala špatné datum, kdy k nehodě došlo (27. dubna namísto 22. dubna). Usoudili proto, že k nehodě došlo 28. dubna, a to i přes pitevní zprávu poukazující na to, že tělo bylo k 30. dubnu ve vodě již několik dní. Němci si však tohoto rozporu nevšimli a anulovali tak svou vlastní chybu.

Němci přesměrovali značnou část obranných linií do Řecka, Sardinie a na Korsiku, namísto původně zamýšlené Sicílie. Současně britské jednotky COMMANDOS začaly vyvíjet aktivity směřované proti Řecku. Věhlasný generál ERWIN ROMMEL dorazil do Řecka, aby tam převzal velení. Ze Sicílie do Řecka byla přemístěna skupina tzv. RÄUMBOOTE (německé označení pro odminovací a minovací čluny) a byla vybudována tři dodatečná minová pole podél řeckého pobřeží. Současně byly do Řecka přesunuty tři tankové DIVIZE – jedna z Francie, další dvě z VÝCHODNÍ FRONTY. Poslední zmíněný tah byl pravděpodobně tím rozhodujícím, neboť se tak snížil německý odpor proti SOVĚTŮM v BITVĚ U KURSK. Ovlivnění událostí na východní frontě nebylo britskými plánovači zamýšleno ani předvídáno.

Dne 9. července Spojenci zaútočili na Sicílii OPERACE HUSKY. Němci zůstali po následující dva týdny přesvědčeni, že hlavní útok bude směřován na Sardinii a Řecko. Ponechali tak sicilské obranné síly mimo akci až do doby, kdy bylo příliš pozdě. Nařídili pouze výsadek třetího pluku první divize FALLSCHIRMJÄGER jejíž parašutisté se 12. července snesli na ostrov ve snaze zastavit postupující OSMOU ARMÁDU. EWEN MONTAGU byl za účast v operaci povýšen na DŮSTOJNÍKA ŘÁDU BRITSKÉHO IMPÉRIA (OBE). Charles Cholmondeley byl povýšen na člena řádu britského impéria (MBE) pro zosnování celého plánu.

K tomu:

Tady se objevuje několik dat z měsíce DUBNA roku 1943. To už byl, právě v té době otec první měsíc v BUZULUK a já jsem v roce 1974 jsem v měsíci DUBNU absolvoval po nástupu na základní vojenskou službu tak zvaný PŘIJÍMAČ. Nevím, jak tomu prvnímu měsíci říkali v BUZULUK. Možná také PŘIJÍMAČ. To ale nevím. Jsou tam data 22 a 27 a 28 a 30 DUBEN. A vy již víte, že to jsou tedy také data 22 a 27 a 28 a 30 ZÁŘÍ. 22 je minus DVA 20. ZÁŘÍ, a to se narodil strýc PETR MOHORITA. 27. ZÁŘÍ je i 21. ZÁŘÍ, a tak je to i 12. ZÁŘÍ, a to se narodil OTMAR REIDL – OPERACE BENJAMIN a MICHAL G/H. 28. ZÁŘÍ je i 14.ZÁŘÍ, a to je úmrtí T.M. a narození JAN MASARYK na VINOHRADECH a narození mého předchůdce J.J. – Kotva a seskok skupiny WOLFRAM. 30. ZÁŘÍ je děleno DVĚMA i 15.září, a to ja den zavraždění kněžny, svaté LUDMILY. Se svátkem na druhý dne 16. ZÁŘÍ, a to je i 19.ZÁŘÍ, a to jsem se narodil já a ZÁTOPKOVI. Když je to 9. měsíc tak je to i 6. měsíc. A tam jsou dvě klíčová data. 28 a 27. 28 děleno DVĚMA je 14. ČERVEN, a to je datum založení US ARMY a svátek VASIL a narození ERNESTO CHE GUEVARA-HAVEL. A 27 je i 12 a tak je to plus DVA to samé. 14. ČERVNA.

ŘECKO a SARDINIE a KORSIKA je R – L. A S a K. EL CHE. K tomu je ŘECKO pevnina (i když se spoustou ostrovů) a ty dva jsou jenom ostrovy. DVA plus JEDNA. GREECE a SARDINIA a CORSA. A to je G-S-C – GUSAK. Ten se sibiřským Husky. V čele s TOGO. A je to i AUGUSTÝN HUSÁK.

ERWIN je jméno, které použil v první republice loutkář NOSEK jako předlohu pro jméno loutce, kterou vyrobil pro SKUPU v PLZNI. HURVÍNEK. A tak se zrodil H.S. Přestěhoval se do ŘÍMSKÉ k nám na DVOJKU. Vedle náměstí MÍRU se svatou LUDMILOU a DOMEM ŽELEZNIČÁŘŮ a ARMÁDNÍM DIVADLEM. A naším PALÁC VALDEK s OV SSM PRAHA 2.

Němci přesunuli odminovací a minovací čluny jménem RÄUMBOOTE. A to je THE B.M.L. Náhoda to není proto, první manžel mojí matky byl PYROTECHNIK. Použili pouze parašutisty KURT ARTHUR BENNY STUDENT nazývané FALLSCHIRMJÄGER. PADÁKOVÉ MYSLIVCE bych to přeložil. FALLSCHIRM je anagram dvou jmen MICHAL a VASIL. A MYSLIVEC je zase VASIL a M. Je to i název žaludečního likéru JÄGERMEISTER. Poprvé jsem ho viděl ve vlaku z VÍDEŇ do MILANO. V.M. Na Vánoce roku 1972. V kupé jsme seděli dva. Já a stará dáma. Skoro celou cestu. Měla krabičku s těmi malinkými lahvičkami. A pořádala je jednu za druhou. Nemohl jsem s ní komunikovat. Byla to Rakušanka ne Němka. A tak jsem jenom zíral. Vypila jich snad deset za tu cestu, než snad někde na hranici s Itálií vystoupila.

STUDENTOVI parašutisté seskočili 12. července. A to je i 12. června, a to je plus DVA zase i 14. června. A tak i 14. září. Anebo je to děleno dvěma 6. červenec JAN HUS. Ale i 9. července narození pyrotechnik BOHUMIL FLORIÁN první manžel mojí matky LUDMILA.

A FINÁLE? EWEN MONTAGU byl za účast v operaci povýšen na DŮSTOJNÍKA ŘÁDU BRITSKÉHO IMPÉRIA (OBE). CHARLES CHOLMONDELEY byl povýšen na ČLENA ŘÁDU BRITSKÉHO IMPÉRIA (MBE) pro zosnování celého plánu. A TO JE ZCELA ZŘEJMÉ – OBE A MBE. OPERACE BENJAMIN. A M.B. TŘEBA MLADÁ BOLESLAV S UMÍSTĚNÍM GENERÁLA MORAVCE JAKO VELITELE DIVIZE PŘED JEHO EMIGRACÍ. AUTOMOBILKA ŠKODA – PROTOŽE BYLA ŠKODA TAKÉ V PLZNI. ŠKODA BYL EMIL. A OKRES KAM SPADALI SKOKOVY LOUKOV, ŽĎÁR U MNICHOVA HRADIŠTĚ. A M.B. MÍSTO KAM BYL PŘEVELEN PLUKOVNÍK ANTONÍN BARANNIKOV Z L.N. – LOUNY. JE TO I V NAŠEM HEBREJSKÉM PSANÍ BEZ SAMOHLÁSEK JENOM B A MB A TO JE 2 A V ČESKÉ ABECEDĚ JE M 14. PÍSMENO A TAK JE TO DVOJKA TAK JAKO B. A TAKJE TO CELÉ 2 A 22. JEDNA PLUS DVA. NEBO TO, ŽE JEDNA LABUŤ JE DVĚ LABUTĚ.

Zpět k WIKIPEDIA:

Identita majora Martina

Na identifikační kartě majora MARTIN byla ve skutečnosti fotka zaměstnance MI5, RONNIE REED. Dle tvrzení MONTAGUE mohl být REED MARTINOVÝM dvojčetem. Tělo majora MARTINA však bylo pohřbeno na hřbitově NUESTRA SEŇORA DE LASOLEDAD V HUELVA. Postupem doby, kdy se z operace Mincemeat stala legenda, zůstává otázkou, kdo je na tamním hřbitově skutečně pohřben.

K tomu:

JOHN „JACK“ SILAS REED byl také americký novinář, básník a komunistický aktivista. Navštívil porevoluční SSSR a napsal knihu “ DESET DNŮ, KTERÉ OTŘÁSLI SVĚTEM“. RONNIE REED se jmenoval také REAGAN – RONALD-RONNIE. A když k tomu připomenu že výše je uvedená pracovnice MI5 jménem NANCY, tak tady máme manželský prezidentský pár RONALD a NANCY REAGAN. A MONTAGUE tvrdil, že mohl být DVOJČETEM. Název hřbitova je v češtině NAŠE OSAMĚLÁ PANÍ VE HUELVA.

Potom byl ještě jeden Američan REED. Tomu se říkalo RUDÝ ELVIS nebo RUDÝ DEAN. Ten se také jmenoval REED. Příjmením. A byl DEAN a CYRIL. Narodil se dne 22. září 1938 v DENVER. Jako můj strýc PETR, minus DVA. Ten se narodil 20. září. Ale tento americký levicově orientovaný aktivista žil v NDR. A zemřel na HYPOTERMII – UTONUL-MOHORITA P. Pohřben byl v BOULDER – DR.L.B. Nebo DR. BOULE. Bylo to v jednom z Berlínských jezer, jménem ZEUTHEN. Rusky BERLINSKOJE OZERO – O.B. Bylo to v roce 1986. A to je i rok 1968 a i rok 1989. Dne 13. června. A to je i 13. července. 13.07. A to je i 11.07. a 17.07. atd. Ale také je to 13.01. To zemřeli ION MOTA a VASILE MARINE. Také ve městě, které má ve znaku medvěda. V MADRIDU. Pravda je to proto, že jeho manželka byla příjmením BLUME. B.L.M. základní klíč OPERACE BENJAMIN. A také je to FLORE – FIORE – FLORIÁN. Matka byla RUTH ANNA BROWN. BEROUN-BRNO-BRUNTÁL-BERN-BRUNNER. A tak proto, že žil i v ARGENTINA, a i v CHILE. RUTHBROWN je anagram MOHORITAN. ANNA byla moje sestra a babička a teta a prababička. Jeho otec byl učitel matematiky. Jako poručík DUB-OAK ve slavném románu JAROSLAV HAŠEK.

A je to skutečně tak?

Glyndwr Michael

V roce 1996 odhalil amatérský londýnský historik Roger Morgan důkaz o tom, že major Martin byl ve skutečnosti GLYNDWR MICHAEL, velšský alkoholik a tulák. Údajně měl pocházet z města ABERBARGOED, neboť jeho jméno je zmíněno na tamním památníku. BEN MCINTAYRE potvrdil ve své knize s názvem Operace Mincemeat, že mrtvý muž byl Glyndwr Michael. Byl nalezen 26. ledna 1943 v opuštěném skladišti poblíž stanice KING´S CROSS, poté převezen do nemocnice ST. PANCRAS, projevoval příznaky akutní otravy chemikálií. Požitý jed na krysy obsahoval vysoce toxický bílý fosfor. Předpokládalo se, že Michael se pokusil o sebevraždu. Jeho vlastní otec spáchal sebevraždu, když bylo Michaelovi 15 let. Matka mu zemřela v roce 1940 a on tak zůstal sám, postupně upadaje do hluboce DEPRESIVNÍHO STAVU. Jeho brouzdání krajinou ho zavedlo do Londýna, byl nemajetný a bez domova, život se mu postupně rozpadal. Je ovšem možné, že otrava jedem byla nehoda, neboť Michael často neměl co jíst, a proto konzumoval kousky chleba obalené v krysím jedu. Otrava fosforem je velice bolestná, obvykle trvá tři dny, než oběť zemře. Fosfor reaguje s kyselinou chlorovodíkovou obsaženou v žaludku, vytváří se tak fosfan. Smrt nastane díky rozpadu centrálního nervového systému, žloutence, kómatu, selhání ledvin, jater a srdce. Michael zemřel po dvou dnech od intoxikace. Byl ještě schopen informovat zdravotní sestru o tom, kdo je a co požil, zemřel 28. ledna, 1943. Když se jeho tělo dostalo do nemocniční márnice, oblastní koroner Bentley Purchase informoval Ewen Montagu, že našel ideální tělo pro dané účely. McIntyre uvádí, že tělo bylo uschováno v mrazicím boxu márnice do doby zahájení mise.

To vše byla OPERACE BENJAMIN.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *