Díl VI. Defektoři z Východní Evropy po zahájení studené války.

1 022 zobrazení
TiskTisk

 

1./ –  Andrzej Panufnik. Narozen 24.září 1914 ve Varšavě. Zemřel 27.října v Londýně. Byl to polský hudební skladatel a dirigent. Narodil se ve Varšavě, jeho matka byla houslistka a jeho otec se zabýval výrobou houslí. V mládí hrál na piano. Vystudoval obor skladatel a dirigent ve Varšavě. Byl povolán do vojenské služby, ale nebyl odveden. Odcestoval do Vídně kde pokračoval ve studiu. U Felixe Weingartnera. Poté navštívil na několik měsíců Londýn a Paříž. Po dobu okupace hrál ve varšavských kavárnách na piano. A skládal protiokupační skladby. Krátce před Varšavským povstáním opustil Varšavu. Jeho byt byl zničen a přišel o celé svoje dílo. Po válce se stal dirigentem Krakovského filharmonického orchestru. Poté byl Hudebním ředitelem Varšavského filharmonického orchestru. Stal se Vice-prezidentem Svazu polských hudebních skladatelů. V té době se setkával na konferencích tohoto svazu s Angličanem Alanem Bush a Benjaminem Frankel. Oba byli levicově orientováni. V roce 1950 navštívil SSSR a setkal se s Dimitrij Šostakovič a Aram Chačaturjan. Seznámil se s Irkou Marie Elisabeth O’Mahoney, známou jako Scarlett. Scarlett byla epileptička. Vzali se v roce 1951 a narodila se jim dcera Oonagh. Její přezdívka byla podle Scarlett O’Hara z románu Margaret Mitchell.  V roce 1952 zvítězil v Helsinkách ve Finsku na soutěži organizované před olympijskými hrami. S „Heroic Overture“. Na jaře 1953 navštivil Čínu. Setkal se s Čou-en-laj a krátce i s Mao-ce-tung. V roce 1954 emigroval do Velké Británie spolu s manželkou Scarlett. V Británii mu v začátku pomohli Ralph Vaughan William a Artur Benjamin a polský pianista Witold Malcuzynsky. Panufnik se stal dirigentem Birminghamské filharmonie. Seznámil se Camille Jessel se kterou se po rozvodu se Scarlett oženil. Měli dceru Roxanu, která je rovněž hudební skladatelkou. Občanem Británie se stal v roce 1961. A žil až do své smrti v domě v Thames in Twickenham, v Londýně.

Jeho příjmení je Pan Ufnik. ( i Pan Gene Hackman ) Ufa je město v oblasti Volha- rusky Volga. A je v blízkosti řeky Belaja – Bílá a Ufa. Volga je angram Vasil a Bílá. Bílá je také místo kde operovala skupina Arap mého otce za Druhé světové války v Moravských Beskydech – M.B. Narodil se 24.září 1914. Moravcovou metodou je 24 děleno dvěma dvanáct. A to se narodil syn mé sestry Michal G/H. Rok narození Panufnika je 19 a 14 – podle hodin 7 a 2. Na Praze 7 jsme bydleli a na Praze 2 jsem pracoval. Kromě toho je také rok 1914 naším nepěkným písmem i rok 1919. Rok narození mého otce a 1991 konec SSSR a světového komunismu. Narodil se ve Varšavě. To je velmi podobé jménu izraelského města Beerševa. Víte že to je ale i Sedm piv – Beer sheva. Jeho matka byla houslistka a jeho otec housle vyráběl. Jako kočka s houslemi na Lombard Street v Londýně. Vedlejší ulice se St.Bartholomeus a Bank of England. A jako Fiddler on the Roof, musikál. A jako moje manželka Vlasta Svoboda na oslavě 25.výročí založení útvaru 6174 v Litoměřicích ( Západního vojenského okruhu ) se svým houslovým sólem. Vzpomínáte, vy co jste četli a pamatujete si ?

Varšava byla prvním místem zahraničního působení otce mojí manželky Vlasta Svoboda – Miroslava Svobody počátkem padesátých let minulého století. Moje manželka tam žila v té době s ním a matkou, jako dítě, také.

Panufnik nebyl odveden. Stejně jako Husák a Hašek Jaroslav nebyl ze zdravotních důvodů odveden do armády. Studoval u Weingartner. Ve Wienna Austria. Wein Gartner je M.G/H. a Wienna Austria je M.A. Moje sestra Anna Mohorita  a její syn Michal Gruby. A M.G. je pochopitelně i další a vám už známé. Maxim Gorkij, Mladé Gardy, Michail Gorbačov. Po válce se stal Panufnik dirigentem Krakovské filharmonie. Krakov – Krkov, Krk, Krč, Kerč, Krček, Neck. Ve Varšavě se setkal na konferencích s Alan Bush. Pozdější dva prezidenti USA. A Slavný pivovar se značkou Budweisser – jako Budějovický budvar, z Českých Budějovic. Bud Weisser je také B.W. a to je i B.M. Vasil/Basil Mohorita. A kromé toho je bush křoví a to je rusky klon. Tedy můj otec a já. Otisk – klon. Kromě Alan Bush se setkával i s Benjaminem Frankel. Benjamin je Operace Benjamin. A také byl president USA Benjamin Franklin. A sestra prvního manžela mojí matky byla Frank. Z Velešovic – Vasilovic. Panufnik první žena byla známá jako Scarlett. V našem bloku domů v Praze 7, Holešovicích Bubnech ( Farského ulice ) žila v domě s básníkem Františkem Hrubínem ( F.H. – je i P.H. ) spolužačka z naší školy Scarlett. U Burianů. Oliver Burian – O.B. – Operace Benjamin, také spolužák, emigroval. Zuzana Burian, jeho sestra se vdala za režiséra Roháče. Rohy a brouk. Žuk (ov) a Skot. Panufnikovi v Británii v začátku pomohli Ralph – R je i L a Vaughn William – iniciály L.V.M. – Ludmila a Vasil Mohoritovi. moji rodiče. A základní klíč B.L.M.  Kromě toho mu pomáhal i Artur Benjamin. Ar a Tur a Benjamin. Operace Benjamin. A pomáhal mu pianista Witold Malcuzynsky – W.M. Vasil a Vasil Mohoritovi. Panufnik byl dirgentem Birminghamské filharmonie. Tam v Birminghamu působila v 18.století tzv. „Lunar society“. Jejími členy byli vynálezce James Watt a John Baskerville. Tiskař a krasopisec, který zde vypracoval nový druh písma pro tisk. Přítelem Johna Baskerville byl i Benjamin Franklin – president USA.

2./ – Peter Deriabin. Narodil se v roce 1921 a zemřel v roce 1992. Více není uvedeno. Byl pracovníkem KGB. Absolvoval Bijský učitelský institut a Institut Marxismu Leninismu. Bojoval ve Druhé světové válce a byl čtyřikrát zraněn. Po válce byl nejprve čleenm SMERSH – Smerš a poté se stal pracovníkem KGB. V roce 1953 byl vyslán jako vedoucí kontrarozvědky KGB do Vídně. Jeho služební průkaz KGB měl číslo 0301. V roce 1954 emigroval do USA. Tam absolvoval University of Michigan a University of Virginia. A stal se pracovníkem CIA. Po atentátu na Kennedyho přišel s tezí že Oswald byl vyslán ze SSSR s úkolem Kennedyho zavraždit, nebo s jiným úkolem a atentát spáchal na základě svého vlastního rozhodnutí. Napsal několik knih. The Secret World s pomocí Frank Gibney, Doubleday, 1959, Watchdogs of Terror, University Publications of America, KGB, Masters of the Soviet Union, s Tennent H. Bagley, Hippocrene Books, 1990.

Jeho příjmení je Deriabin. Metodou čtení souhlásek je to DR.BN. Doktor Beneš. Nebo DR. Vasil a Nikolaj. Absolvoval Učitelský institut ve městě Bijsk. Město je v kraji Altaj. Čteno odzadu Jalta. Setkání Velké Trojky a hotel v Praze na Václavském náměstí, kde byl dlouhá léta strýc Karel ( Charlie ) Gebelt – Havel The ,vrchním číšníkem.   Bijsk Leží na jihozápadní Sibiř na řece Bije nedaleko od místa, kde soutokem Bije s Katuní vzniká Ob. Ob je OB a to je Operace Benjamin. ( Koupal jsem se v OB v Novosibirsku ). Absolvoval také Institut Marxismu Leninismu – I.M.L. – I je v hebrejštině písmeno vav – V, a je to první písmeno v hebrejsky psaném jménu Vasil. Iniciály tedy jsou V.M.L. – Vasil Mohorita Ludmila. Moji rodiče a také jeto naše známéí B.M.L. Klíč v dorozumívání celé Operace Benjamin. Jen pro zajímavost jedno odbočení. česky se školy Marxismu Leninismu nazývaly Večerní škola Marxismu Leninismu – a to je V – Vasil/Basil a ruské Š, které je jako trojzubec Neptuna a ukrajinský znak, protože otec byl v té době ukrajinské národnosti. A Marxismu Leninismu – Mohoritová Ludmila. Stejně tak Ústavy Marxismu Leninismu byly UML. A U je i latinské V. Takže zase máme V.M.L nebo základní klíč B.M.L. Deriabin byl vyslán do Wienna Austria – W.A. – M.A. – Mohoritová Anna – otcova matka a dcera – moje sestra. Průkaz měl číslo 0301. Poprvé byl zveřejněn v časopise Life Magazin v čísle vydaném 1. ledna 1959. A Life Magazin je zase L.M. Mohoritová Ludmila a 1.ledna měla matka ve stranické legitimaci datum přijetí do KSČ ( v roce 1946 ) Už jsem popisoval, jak mi jednou vyprávěla jak byla přijata dávno před tímto datem. Ale napsali jí tam až 1.ledna. Deriabin měl průkaz – který byl tedy v roce 1959 zveřejněn, číslo 0301. A to je Moravcovou metodou, buď 3 krát 2 a to je 6.1. A to jsou Tři králové a to už také víte že to může být i první měsíc odzadu, od konce roku a to je tedy 6.1. a to je svatého Nikolaje. A také to může být 3 plus 2, a to je 5.1. a to je datum narození mojí dcery Kateřiny – Katky ( všimněte si řeky, která se slévá s Bijí a která se jmenuje Katuka – a vzniká O.B.)

Deriabin absolvoval v USA University of Michigan – U.M. a to je i V.M. A University of Virginia – a to jsou dvě V. Vasil a Vasil. Otisk. Ale Virginia je také Virgin Mary a to je zase V.M. Vasil Mohorita. Přišel s verzí o vraždě Kennedyho – Oswald. V roce 1989, nás pravidelně – mnohokrát – v našem bytě v Antonína Sochora 1391, v Praze 7, Holešovicích Bubnech – H.B. ( Havel Václav ) navštívil spolupracovník mojí manželky Vlasta Svoboda ( V.S. – U.S. ) z MON – Mezinárodní organizace novinářů. Nosil nám přebytky vajec – hebrejsky Bejca – srovnej s Bijsk )  od jejich příbuzných z venkova.

Deriabin napsal knihy. S Frank Gibney. Frank byla sestra prvního manžela mojí matky. Nebo iniciály F.G. jsou  jméno mojí matky za svobodna – F je P a to je i R a to je i L. Tedy L.G. Ludmila Gebelt. Vydalo nakladatelství Doubleday – Dva, dvojitý, dvojka. Jako Dvojka jako Moravcova metoda a jako dva Vasil a Vasil – W a jako Dvojka, v Praze,  kde jsem pracoval. A také je to  Otisk. Druhou knihu vydala University Publications of America. Iniciály jsou U.P.A. Ano jako UFA u jména předcházejícího defektora Pan Ufnik. A jako Ukrajinská povstalecká armáda – v ukrajinštině je to shodné. U.P.A. – Trojzubec a otec můj Ukrajinec, spolu s dalšími dvěma ze Tří králů – 06.01. – s Ivanem Mohoritou a Stěpanem Michalem Bunzákem – všichni z Volové. Z Carpathian Ruthenia – C.R. – Churchill Roosvelt a Czechoslovak Republic. C.R. – C.L. – EL CHE. A třetí kniha byla vydána s pomocí pana Bagley  – To je Vasil a Lee dohormady. Vydáno v Hippocrene Books. H.P. a H.P. – Horní Počaply a Horní Počernice a iniciály samotného nakladatelství jsou H.B. – Holešovice Bubny nebo naší azbuko latinkou Václav/Vasil-Basil Havel.

3./ – Vladimír Petrov. jméno při narození Afanasij Michailovič Šorochov. Poté jméno změnil na Vladimír Projetarskij a poté jej změnil znova na Vladimír Michaijlovič Petrov. Narodil se 15.února 1907 v centrální Sibiři v obci Laricha. Zemřel 14.června 1991 v Melbourne Australia. Jeho žena byl Jevdokija ( Evdokija ) Petrova – Karceva. Po přeběhnutí žili pod jménem Sven a Maria Anna Allyson. Petrov vstoupil v roce 1923 do Leninského Komsomlu. Ten samý rok vstoupil do Baltského loďstva. A stal se šifrantem. Šifrantem byl i po vstupu k NKVD v květnu 1933. U sovětské armády v Západní Číně.  Na velvyslanectví SSSR ve Švédsku. V Moskvě na Ministerstvu státní bezpečnosti. A v roce 1951 byl vyslán jako rezident sovětské tajné služby pod diplomatickým krytím jako třetí tajemník sovětského velvyslanectví do Melbourne – Austrálie. Tam se kontaktoval s polským doktorem a hudebníkem Michalem Bialoguski, Od kterého požadoval získání informací. Ten informoval ASIO – australskou tajnou službu. Tři roky na to ,v roce 1954 požádal Petrov o politický azyl v Austrálii. Byl sám a jeho žena chtěla udělat to samé. Byla ale odvedena důstojníky KGB na letiště a donucena nastoupit do letadla. Letadlo ale mělo mezipřistání v australském městě Darwin. Tam australská policie, pod záminkou hledání zbraně na palubě letadla, vnikla do letadla a ženu Petrova z letadla vyvedli. Pokyn k tomu dal tehdejší předseda vlády Austrálie Robert Menzies. Petrov předal australským a britským orgánům spoustu užitečných informací. Například pomohl odhalit třetího z „Cambridge Five“, Kim Philby. Po odhalení dvou prvních Burgess a McLean v roce 1951. Také informoval o tom ,že tito dva žijí v Kujbyševě, v SSSR. Manželé Petrovovi žili v Austrálii po celý zbytek života, pod ochranou australských tajných služeb.

Při narození se jmenoval příjmením Šorochov. Bez háčku je to Sorochov a drobnou přesmyčkou je z toho Sochorov. Jako na ulice Antonína Sochora – lidově jsme jí říkali Sochorova v Praze. Poté si změnil jméno na Vladimir Proletarskij. V.P. Tak se jmenoval večerník pražských komunistů celé období totality. Večerní Praha. Není to náhoda, protože celá osmdesátá léta byl šéfredaktorem V.P. Lemák. Příjmením Lemák. Pracoval na Dvojce na náměstí Míru v době mého nástupu. Za Tůmy. T.M. A jak vidíte Lemák je i anagram Vasil. Ale hlavně se tak jmenovala Anna Mohorita Lemak, která žila ve Westmoreland, Pennsylvania USA. Ta koncem 19.století emigrovala , tehdy z maďarské- uherské- hungarien, Carpathian Ruthenia – C.R.  do USA. Popsáno dlouze dříve.

Narodil se 15.února. Dcera sestry mojí matky se jmenuje Alena/ Alice/ Allyson a narodila se 14.února a syn Ivan se narodil 16.listopadu. A my už víme, že únor je i listopad protože je druhým měsícem od konce roku. Takže tato tři data narození jsou i 14 a 15 a 16 únor. I 14. a 15. a 16. listopad. Schválně jsem u jména Alena/ Alice uvedl i jméno Allyson – to bylo jméno – příjmení, které jim bylo přiděleno tajnou službou ASIO pro pobyt v Austrálii. A vy co si pamatujete tak víte že Alicia/Alena/ Ally son byla moje argentinská přítelkyně ve škole v Moskvě v roce 1971-72. A dovolím si připomenout její příjmení – Lombardelli. Jako Lombard Street v Londýně. Popsáno dlouze, dříve.

Do Komsomolu vstoupil v roce 1923 – to je moje rodné číslo 123. A je to i datum popravy jeho šéfa L.B. – Lavrentije Beriji v roce 1953. 12.23. Oleg Gordijevský, také slavný defektor ze SSSR tvrdil, že Petrova na funkci na velvyslanectví SSSR v Austrálii, vybral osobně právě Lavrentij Berija. Ale je to i datum popravy tak zvaného „spiklenecké židovského centra“ v Československu v čele s Rudolfem Slánským v roce 1952. 12.03. nebo 03.12.

Vladimir Proletarskij nastoupil k Baltskému Loďstvu. B a L. Leonardo da Vinci nebo Vasil/Basil a Ludmila. Moji rodiče. Byl šifrant. Tedy zajišťoval spojení, jako já a můj otec radista. Pracoval po dobu Druhé světové války ve Stockholm, Sweden – S a S. Označení lodí SS. Ale také jsou to dvě Dvojky, dvě labutě – 22. A to je i 20,25,50,52,55.

Prozradil Kim Philby. Z “ Cambidge Five „. ( a to 5 a to je i 2 – Dvojka ). A tak ke dvěma předchozím prozrazeným přibyl další. Předtím to byli Burgess a McLean. – B.M.L. – Klíčové heslo k Operaci Benjamin. A s Kim – Ir senem jsem se osobně setkal v Pchjong-jangu v Severní Koreji ( S.K. – X – CHE ) na Festivalu mládeže a studenstva.

Po jménu Vladimír Proletarskij přijal jméno Vladimir Michailovič Petrov. A to je i V.M. ale i protože P je i L. Tak je to také klíč k Operaci Benjamin. V.M.L. – B.M.L.

Ke kontaktu s Australany mu pomohly aktivity s polským doktorem a hudebníkem Michalem Bialoguski. To je M.B. a M.V.  Ale hlavně je to i Bílá a Gusky – Husky – Husák.

Manželce pomohl  dostat se z letadla při mezipřistání v Darwinu,  australský předseda vlády Robert Gordon Menzies. Robert je Bob a Menzies k tomu a je tu zase B.M. Vasil/Basil Mohorita. Anebo jen Gordon Menzies a je to G.M. – M.G. Jeho manželka byla Pattie. To je myslím zdrobnělina od jména Patricia – tedy Vlasta po česku. Stejně jako moje manželka. A jak víme Darwin byl Charles – neboli u nás spojařů/ šifrantů,  volací znak pro písmeno C v angličtině – Charlie.

Po získání občanství dostali jména a příjmení od australských úřadů, jak už je výše naznačeno. On se jmenoval Sven Allyson a manželka se jmenovala Maria Anna Allyson. Moje setra se jmenoval Anna Marie. A žili v Melbourne Austrálie – M.B.A. A vy co čtete, tak už víte. že i L je první písmeno „abecedy“ protože malé l je vlastně také římská jednička. A tedy je první v abecedě i A ale i L. A máme tu Mel Bourne Austrálie. M.B.L. Klíč k Operaci Benjamin. Založený dávno a dávno před tím vším.

Sven Allyson žil sedmnáct let v domě pro přestárlé. Nakonec se pohyboval i na vozíčku. A zemřel 14.června 1991. V den svátku Vasila a v den výročí narození Ernesta Che Guevary a data založení US Army v roce 1775. A zemřel v roce 1991 – jako 1919 rok narození mého otce. A zemřel asi dva měsíce před srpnovým pokusem ortodoxních komunistů a KGB, o puč v Moskvě v tom samém roce. Kdy byl M.G. na Krymu a já V.M. / B.M. také. Marie Anna Allyson zemřela v roce 2002.

A co říct na konec. K Šorochovi – Proletarskému – Petrovovi – Allyson ? Že druhé umístění v zahraničí, po práci ve Varšavě dostal tchán Miroslav Svoboda v Austrálii. Ke konci šedesátých let a až do začátku sedmdesátých let. A moje pozdější manželka Vlasta/ Pattie tam žila s ním a s matkou. Ale v Sydney. Ne přímo v Melbourne.

4./ – Petrova Jevdokija Aleksejevna. Je zmíněna v předcházejícím odstavci spolu se svým manželem. Jako samostatnou pasáž jí musím uvést s ohledem na některé skutečnosti, které i ukáží na důvod, proč právě ona byla důležitá tak, že byla “ osvobozena “ z letadla ve kterém ji unášeli důstojníci KGB z Austrálie poté, co její manžel přeběhl.  Narodila se 15.září, buď roku 1914 nebo roku 1915. A jak již víte je 15.září i 12.září. To se narodil syn mé sestry Anna Marie, Michal G/H. Jevdokija Aleksejevna dostala od australských úřadů jméno Maria Anna.

A nyní to nejdůležitější proč musela zůstat s manželem. Její jméno Jevdokija Aleksejevna je shodné, se jménem ruské carevny, Jevdokije Aleksejevny. Která se narodila 17.února, roku 1650. A zemřela 10.května 1712. A manžel Jevdokije Aleksejevny, – Petrov se narodil 15.února. Tedy přesně ukazuje na Moravcovu metodu. 15 plus dva je sedmnáct. I když jde o jinou Jevdokiji Aleksejevnu. Podstatné je to ,že je to byla veřejně známá osoba – carevna, s veřejně známým historicky známým  datem narození, protože byla carevnou ruskou. A půjdeme ještě dál. Už víme, že 17.únor je i 17.listopad. V České republice slavné datum. To zemřela další ruská carevna, německého původu a nejdéle vládnoucí žena celé Rusi Kateřina Veliká. Zakladatelka Jekatěrinburgu. Kde byl zavražděn car Nikolaj s rodinou. 17.července na den mé o mnoho let pozdější svatby s Vlastou Svoboda. A s potom narozenými dětmi Kateřinou a Nikolou. A co je podstatné, Kateřina Veliká se vdala za Petra III. 21.srpna a  dostala se k moci s pomocí puče – převratu, a vládla od 9.července. A to jsou hned tři data související s celou Operací Benjamín. Přímo 9.července ,ale roku 1909, ( a já jsem 19.09. narozen ) se narodil první manžel mojí matky Bohumil. Který zemřel ve stejný den jako Jevdokija Aleksejevna – Ruská carevna – 10. května ale o mnoho let později 1945. 10.květen je jinak i datum kdy generál Student Kurt Benny, výsadkář napadl Haag. A den kdy můj byl přijat za kandidáta KSČ – 1949. A den kdy byla v Bristolu vztyčena na Augustine Parade socha Neptuna 10.května. A jinak to je samozřejmě ukazatel k Moravcově metodě. Protože 10.květen minus dva je 8.květen. Konec Druhé světové války. A plus dva je to 12.květen. A už víme že květen/ May je i srpen/August a to je datum narození mého otce. 12.Srpna – August. I Jak eš. Pro úplnost. A třetí datum je 21.srpen. Okupace Československa v roce 1968 a moskevský pokus o puč ortodoxních komunistů v roce 1991.

A 9.července plus dva – tedy Moravcovou metodou, je to 11.červenec. A to se narodil otec mojí manželky Miroslav Svoboda. Který také sloužil přibližně 12 let po přeběhnutí Petrovových v Austrálii na tom samém místě – v Austrálii. Ale také už víte ,že 11.07 a 17.07. psané rukou s americkou sedmičkou mohou být napsány úplně shodně. A to například zcela určitě s mojí rukou ( levou ).  A ještě jedna důležitá informace pro všechny zapojené v Operaci Benjamin. Ruská carevna Jevdokija Aleksejevna se narodila v roce 1650. A moje pozdější manželka Vlasta, která byla s otcem Miroslavem Svobodou v Austrálii se narodila v roce 1950. A Vlasta je Pattie a to byla manželka australského předsedy vlády Boba Gordon Menzies . B.M. Vasil Mohorita. G.M. Maxima Gorkého náměstí. Toho předsedy vlády který dal pokyn k pomoci Jevdokiji Aleksejevně dostat se z rukou KGB v letadle, na letišti v Darwinu.

Žádné náhody neexistovali. Vše šlo podle plánu. Přesně a do puntíku.

5./ – Béla Berger. Narodil se 12.srpna/August 1931 v Szombathely, Hungary – Maďarsko. Zemřel v prosinci 2005, Sydney, Austrálie. Byl to maďarsko- australský šachový mistr. Byl 5 – pátý na mistrovství Maďarska v Budapešti v roce 1953. V roce 1954 hrál za Maďarsko „B“ tým “ at Fourth Board in 1st  Triennial Cup in Budapest“. Po potlačení maďarské revoluce v roce 1956, Berger emigroval do Austrálie. V Austrálii vyhrál dvakrát New South Wales státní titul ( 1957 a 1961 ). A skončil druhý na Mistrovství Austrálie v roce 1959. Tam vyhrál Lajos Steiner. Reprezentoval Austrálii v roce 1963 na Pacific Zone 10 Championship in Jakarta, Indonesia. Spolu s John Purdy. Umístění na tomto turnaji bylo nejlepším v jeho kariéře. Vyhrál nad Arovah Bachtiar. A získal titul Mezinárodního mistra v šachu. A kvalifikaci na „Interzonal 1964 – 66 World Championship cycle“. Pouze tři Australané se kvalifikovali na Interzonal – Béla Berger, Lajos Steiner a Ian Rogers. Berger skončil 23 z celkového počtu 2č účastníků.

Béla Berger, jehož iniciály jsou B.B. – to je číselným vyjádřením 22 ( a to je i 20,25,50,52,55), se narodil v ten samý den jako můj otec. A jako Jak eš. A byl maďarské národnosti. Tak jako zapsali otci maďarskou národnost do propouštěcích dokladů v Gulagu v roce 1943, protože v té době byla Carpathian Ruthenia, Maďarsko. Narodil se v roce 1931 což je číslo popisné našeho domu v ulici Antonína Sochora 1391/4 v Praze 7, Holešovicích Bubnech. A v roce 1913 se narodil Augustýn Husák a v roce 1931 se narodil, stejně jako Béla Berger Boris Jelcin. Berger byl 5 – pátý na mistrovství Maďarska a hrál za „B“ tým Maďarska. Maďarské Béčko říkají sportovci – M.B. Mohorita Basil/Vasil.( Operace Benjamin ). Po emigraci do Austrálie hrál za New South Wales. A víme že Wales je anagram Vasil. A také plk.Valeš byl můj velitel vojenského útvaru v Litoměřicích v letech 1974-1976. Dvakrát vyhrál titul a na mistrovství Austrálie byl druhý za Lájosem Steinerem. A vy víte, že svědkem mého otce na svatbě s mojí matkou v roce 1949 byl plk. Steiner – Veselý. Vojenský velitel v odbojové organizaci Rada Tří, kterou po smrti generála Luži řídil generál Braun.A víte že plk. Steiner – Veselý je česky kameník a Vasilly a že bydlel na Praze 7, v Kamenické ulici. Berger se kvalifikoval v Jakarta,Indonesia v souboji s Arovah Bachtiar na Interzonal. Jkarta měla velmi zajímavý osud v názvech města. Nejprve se jmenovala Sunda Kelapa ( SK – X – CHE – EL CHE ) poté se jmenovala Batavia – To je po našem přeloženo jako Baťova cesta – Bata via – a to byla specialita – kanál – jako Megrit – Madrid. A pak se jmenovala Jajakarta a až pak Jakarta – Djakarta. A je to hlavní město Indonésie. Kde je slovo Indo – Indie – Romové, ale i Indios – Amerika. Béla Berger žil a zemřel v Sydney Austrália. Tam kde působil koncem šedesátých a začátkem sedmdesátých let otec mojí manželky – Miroslav Svoboda.

6./ – Ferenc Purczeld – Puskás. Narodil se 1.dubna – 01.04. – 1927 v německé rodině ( Danube Swabian ) v Budapešti, Maďarsko. Matka se jmenoval Margit Biró. Otec trénoval klub Kispet AC, kde začal Puskás kariéru. Používal v dětství pseudonym Miklós Kovács, aby mohl hrát před dvanáctým rokem věku. Jeho spoluhráčem od dětství do dospělosti byl Jozsef Bozsik. Puskás měl první zápas, v mužstvu za Kipest AC v listopadu 1943 proti Nagyváradi AC. Tam získal své přezdívku “ Öcsi“ nebo „Buddy“. V roce 1949 byl jeho klub převzat Maďarskou lidovou armádou. A byl přejmenován na Budapest Honvéd. Všichni hráči byli povýšeni do důstojnických hodností a Puskás se stal majorem – maďarsky “ Örnagy „. A to vedlo k jeho další přezdívce “ The Galloping Major „.Puskásův debut za tým Maďarska byl v roce 1945, 20.srpna a Maďarsko zvítězilo 5 – 2. V roce 1952 byl členem maďarské reprezentace, která získala olympijský titul na Olympijských hrách v Helsinkách – Finsko. V době vypuknutí maďarské revoluce v roce 1956, byl v zahraničí. Hráli v té době Evropský pohár proti Atlético Bilbao ve Španělsku ( prohráli 3 – 2 ).  Puskás se nevrátil zpět do Maďarska. Po dvou letech problémů se získáním angažmá v některém ze západoevropských klubů se mu podařilo v roce 1958 uzavřít kontrakt v Real Madrid. V roce 1962 získal španělské občanství. Vyhrál celkem pět mistrovství ve fotbale v Maďarsku a pět mistrovství ve fotbale ve Španělsku. Patří mezi hráče s velkým množstvím „hat-ricks“. A dokonce sóroval v jednom zápase víckrát než jenom třikrát. V sezóně roku 1960- 1961 dal španělskému týmu ELCHE CF čtyři góly a v sezoně 1961 – 1962 dokonce pět gólů za jeden zápas – tomu samému týmu ELCHE CF.  Po ukončení kariéra hráče se stal trenérem. trénoval celkem 13 týmů po celém světě. Mezi nimi byl v roce 1975 Real Murcia, Vancouver Royals a v roce 1989 South Melbourne Hellas. Patří k nejúspěšnějším fotbalistům všech dob.

Narodil se 01.04. To je prvního dubna. Když to napíšeme americkou metodou psaní dat tak je to 04.01. A pořád je to první duben. Ale moje matka se také narodila 04.01. nebo 01.04. Ale ne jako Puskás 1.dubna ale 4.ledna. O pět let po něm. Narodil se v Budapešti, Maďarsko – B.M. Basil/Vasil Mohorita.  Matka Puskáse se jmenovala Margit Biró. Tedy Margit – Margareta- Marghareta – Markéta – Marina ( svátek 17.července ). Anagram Mohorita. Příjmením byla Biró. Tedy Margit Biró –  M.B. – Mohorita Vasil/Basil. V dětství používal Puskás jméno Miklos Kovács. Miklos je Nikola. Jako můj syn a car Nikolaj. A Kovács je Schmidt, Smith, ale hlavně Šmíd. Jako Martin Šmíd, údajně mrtvý student, na demonstraci 17.listopadu 1989. Jeho přezdívka na prvním zápase vůbec byla Öcsi – Buddy. Kámoš, česky řečeno pražským slangem. Maďarské Öcsi je ale i hebrejskou metodou čtení pouze souhlásek CS. A to je buď Czechoslovakia anebo KS – X – CHE. Což je také i vlastně takové oslovení kámoše. Ale v Argentině. Kromě toho Öcsi a Buddy je dohormady O.B. – Operace Benjamin. Po převzetí klubu armádou se stal majorem. Maďarsky je to Ornagy. Or a nagy. OR je světlo a kůže v hebrejštině a jsou to také iniciály jediného účastníka Operace Benjamin vyslaného z Londýna jako úplně prvního výsadkáře, na území Protektorátu Čechy a Morava. Otmar Reidl. Zaměstnanec Baťa firmy před válkou.Puskás díky své hodnosti majora získal přezdívku “ The Galloping Major“ Cválající major. Ale také je to The M.G. – Michail Gorbačov, nebo Maxim Gorkij. I v předcházejícím díle uváděná přezdívka bulharského agrárníka, také defektora, Georgie Mihova Dimitrova – Gemeto – The G.M. Puskás vyhrál spolu s celou maďarskou reprezentací olympijskou soutěž ve fotbale v Helsinkách Finsko v roce 1952. Olympiáda byla v roce mého narození a začátku vládnutí Elisabeth II a začátku výkonu funkce presidenta USA generála a velitele spojeneckých vojsk Eisenhovera. Před Olympiádou organizovanou soutěž hudebních skladatelů vyhrál výše uvedený polský skladatel Panufnik a na Olympiádě zazářil Emil Zátopek. Helsinky – Finsko – H.F. – H.P. – Horní Počaply a Horní Počernice. A HP je koňská síla – KS – X – CHE. V době vypuknutí povstání v maďarsku byl Puskás se svým týmem ve španělsku kde hráli s Atletico Bilbao. A Bilbao je hlavním městem Baskicka – Basků – píše se španělsky Vasco – jako Vaska ( například Vaska trubačov a jeho kamarádi jak se jmenuje jedna sovětská kniha.) A Vaska je Vasil nebo Vasilly. Kromě toho je Atléticko Bilbao A.B. a to jsou iniciály sestry mojí matky a stejné jejího manžela. A.B. a A.B. Alena Baranikova a Antonín Baranikov.

Až za dva roky po opuštění Maďarska získal angažmá v Real Madrid. A vy už víte, že slovo Madrid, jako jméno hlavního města Španělska vzniklo ze slova Megrit. Tedy Megrit – Mogorit – Mohorit – Mohorita. Puskás za celou svoji kariéru fotbalisty vyhrál pět titulů s Honvéd Budapešt a pět titulů s Real Madrid. Pět a pět. 5 a 5.55. A to je i 20,22,25,50,52. Jeho největší výkony byli v sezóně 1960 – 1961 a v sezóně 1961 – 1962, kdy vstřelil španělskému fotbalovému klubu ELCHE 4 a 5 gólů. ELCHE je město ve Španělsku. Ano je to jako EL CHE. Stejně se píše, ale jenom se to píše dohromady. (Je slavné i jako místo nálezu slavné sošky “ Damma de ELCHE „). A obě tyto sezóny jsou v roce 1961. Tedy dvakrát rok 1961. A to je i rok 1919  a rok 1991. 1919 rok narození mého otce a rok 1991 rok konce SSSR a světového komunismu. Je třeba si uvědomit, že v té době vládl ve Španělsku fašistický režim generalissima Franka. Jako se jmenovala sestra prvního manžela mojí matky Jeny Frank – Atd.Atd.Atd. Popsáno mnohokrát dříve. Puskás trénoval po ukončení kariéry 13 mužstev. Mezi nimi v Vancouveru Kanada – proč v tomto městě, je objasně v kapitole o roli Brititish Army v Operaci Benjamin. A v ve španělském městě Murcia, toto město a operace Benjamin je také popsáno v samostatné kapitole. A nakonec v roce 1989 trénoval mužstvo v Melbourne v Austrálii. A proč, to je velmi podrobně popsáno u tří předcházejících defektorů před Puskásem, v tomto díle. Šachistou Bergerem a manželi Petrovovými.

7./ – Imre Lakatos. Narodil se 9.listopadu 1922 v Debrecenu. Zemřel 2.února 1974 v Londýně.  Narodil se jako Imre ( Avrum ) Lipsitz v židovské rodině v Debrecenu. V roce 1944 ukončil debrecínskou universitu v oborech matematiky, fyziky a filosofie Když vstoupila nacistická německá vojska v roce 1944 do Maďarska, stal se členem marxistické odbojové skupiny. S jeho tehdejší přítelkyní jménem Éva Révész. Později k nim do skupiny vstoupila mladá devatenáctiletá Éva Iszák. Lakatos došel k přesvědčení, že v případě jejího zatčení by je zradila, doporučil, aby spáchala sebevraždu. To se stalo. V Debrecínu jí další člen skupiny podal jed – kyanid. V průběhu okupace Maďarska užíval jméno Imre Molnár. Jeho matka a babička zahynuli v Osvětimi. Po válce přijal jméno Lakatoš na památku Gézy Lakatoše. Po válce pracoval na ministerstvu školství a pokračoval ve studiích v Debrecenu. Navštěvoval semináře György Lukács. Studoval také na Moskevské statní univerzitě. Jeho vedoucí práce byla Sofia Janovskaja. Lakatos byl po návratu z Moskvy v Maďarsku uvězněn. Od roku 1950 do roku 1953. Po propuštění spolupracoval s Gyorga Pólya. Po porážce povstání v roce 1956 odešel v listopadu do Vídně a poté do Velké Británie, do Londýna. Studoval na universitě v Cambridge. Kde získal titul Phd. Vedoucím jeho práce byl R.B. Braithwaite. V roce 1960 byl přijat na London School of Economics.V tét době tam pracovali také Karl Popper, Joseph Agassi a J.O.Wisdom. Spolupracoval také s alanem Musgravem. Zemřel na infarkt, náhle, v roce 1974, ve věku 51 let.

Jeho iniciály jsou I.L. – tedy i LI – LEE. A malými písmeny je to lee – a to je zrcadlově l99. Moje datum narození 19.9. Lakatoš se narodil 9.listopadu 1922. Víme, že listopad je i únor. A Moravcovou metodou devět minus dva je sedm. A 7.února se narodila Vlasta Svoboda ( V.S. – U.S.), matka mojí manželky Vlasta Svoboda. Manželka Miroslava Svoboda. A ti spolu byli po válce dlouhodobě služebně ve Varšavě – defektor Panufik – výše, dnes jako číslo jedna a potom koncem šedesátých a sedmdesátých let dlouhodobě služebně v Austrálii, kde přeběhli manželé Petrovovi výše uvedení a žil šachista – výše uvedeni,  Berger a Puskás – ten v roce 1989. A také víme, že v roce 1922 s narodila moje matka a v roce 1925 byl vydán Mein Kampf, A Carycin přejmenován na Stalingrad a Bubenské náměstí na Strossmayerovo náměstí, a v roce 1950 se narodila moje manželka a v roce 1952 jsem se narodil já a v roce 1955 se narodila dcera sestry mojí matky zvaná Ája. Jako ve španělštině Haag. – La Haya. ( H se ve španělštině nečte ) Atd.Atd.Atd. A jako defektorka z minulého dílu Ája Vrzáňová.

Lakatos se narodil jako Avrum Lipsitz. Avrum je hebrejskou metodou psaní pouze samohlásek VRM. A to je i V.L.M. A to je i B.L.M. základní klíč celé Operace Benjamin. Lipš – bez IC na konci, se jmenoval jeden z mých spolu vojáků na školní rotě na základní vojenské službě v letech 1974 – 76. V průběhu okupace používal jméno Imre Molnár. A to je i I.M. Military Inteligence. Ale také jeto Ivan Mohorita a také je to s hebrejským vav na začátku jména Vasil.I. Mohorita. Kromě toho je molnár mlynář – müller, meyer, meier, meyer,meger – mager it a  atd. Po válce převzal jméno Lakatoš – zámečník – anglicky Locksmith – Lock a Smith – Schmidt – Kovács a Kovář. Jako student Šmíd na Národní třídě v listopadu 1989. Jméno přejal na památku Gézy Lakatoše. G.L. – L.G. EL CHE. ( Géza Lakatoš byl maďarský generál ,který zemřel v roce 1967 v Austrálii.)

Imre se narodil  v Debrecenu. A to je i Debrecínský párek a párek jsou DVA párky. Dvojka. Za Druhé světové války když byl v odboji tak zahynula na jejich popud jedna dívka. Podobný příběh měl i otec za války v Beskydech. Kdy je navštívila v horách – Beskydech, dívka – Marie Ripl a měla zájem se stát členkou jejich odbojové skupiny. Ale velitel otcovi skupiny Arap, kapitán Niščimenko-Bělavský a velitel skupiny Wolfram, kapitán Otisk rozhodli ,že by je mohla zradit a odsoudili jí k trestu smrti.

Po Druhé světové válce opět studoval v Debrecenu. A navštěvoval semináře György Lukacs. Lukáš byl vedoucí mezinárodního oddělení ÚV SSM v době – počátkem sedmdesátých let – kdy jeho nadřízeným byl Ján Husák, syn Augustýna Husáka. A Lukáš byl i nadporučík Lukáš z velkého díla Jaroslava Haška, Švejk – odehrávající se v Rakousko – Uherské monarchii za První světové války.

Studoval po válce v Moskvě. Vedoucí jeho práce byla Sofia Janovskaja. Janovská se jmenuje ulice na které se nachází část budovy naší základní devítileté školy na Strossmayerově náměstí na Praze 7. Janovského přetíná ulici Antonína Sochora od našeho domu, směrem nahoru ke kinu OKO ( Puskás měl přezdívku OCSI – čteme jako OČI, ale znamená to kámoš) jako druhá. První je Farského ulice a druhá Janovského. Třetí je Dukelských hrdinů – před Druhou světovou válkou Bělského. Další je Veverkova – kde žil generál Rusov – původně Russwurm a další je Františka Křížka. A kino OKO ulici Antonína Sochora přetíná. A vlastně ji končí.

Lakatoš byl vězněn od roku 1950 do roku 1953 maďarským komunistickým režimem. Po propuštění pracoval s Gyorgi Polya. To je i G.L.- EL CHE. Lakatoš odešel po porážce revoluce v roce 1956 o Velké Británie. a studoval v Cambridge. Vedoucím jeho diplomové práce byl R.B. Braithwaite. A to příjmení je anagram B.Mohorita – a R.B. je i L.B. A to je Ludmila a Vasil/Basil Mohorita.

8./ – Jenö Kalmár. Narodil se 21.března  v roce 1908 v Mocsolád, Maďarsko. Zemřel 13.ledna 1990 v Málaga, Španělsko. Hrál fotbal od roku 1928 za řadu klubů. Například v letech 1934 – 1936 za francouzský  Excelsior Roubaix a 1937 za RC Roubaix. V roce 1937 hrál  i za Stade de Reims. Poté se vrátil do Maďarska hrál zase v řadě klubů. Až zakotvil v roce 1952 v Honvéd Budapest. Tam hrál až do konce roku 1956 kdy po neúspěšné revoluci spolu s Puskásem a dalšími maďarskými  fotbalisty emigroval. Potom už se věnoval v Západní Evropě pouze trenérské práci. Byl o mnoho let starší než jeho kolegové. Jako první to byl v letech 1956 až 1958 Wacker Wien a v roce 1958 Sevilla FC.  A dále trénoval řadu španělských klubů a nakonec skončil v CD Málaga v letech 1978 – 1980. Tam žil i potom a také ve španělské Málaga zemřel.

Jenö je obdoba Jan. A Jan je rusky Ivan. Příjmení je Kalmár. Drobnou přesmyčkou je z toho slovenské klamár. Tedy ruský august – anglicky clown ( klon – otisk ) – česky kašpar ( nezapomeňte, že byl první český maršál Kašpar,  a byl jeden z pěti celkově ). Klamár   znamená v překladu z maďarštiny do češtiny obchodník. A obchodník se řekne hebrejsky socher. Jako Sochor – Antonín Sochor Hrdina SSSR a voják Svobodovi armády ,který tragicky zahynul po ukončení pomoci Izraeli ze strany SSSR a dalších jeho satelitů. A jeho jméno nese naše ulice Antonína Sochora. Slovíčko socher vypadá v hebrejštině, když ho postavíme na hlavu jako naše azbuko – latinské JuLy. Tedy za prvé sedmý měsíc – a ulice Antonína Sochora je na Sedmičce – Praha 7. A také je sedmička nedbale napsaná jednička. Ale JuLy je i JL a to je zase a zase LJ odzadu čteno je ve španělštině ELCHE – EL CHE. Doufám, že se mi podaří dodat hebrejskou a ruskou podobu slovíček do textu pro vaši úplnou představu. jinak to jednoduše najdete na jakémkoliv slovníku. Jestli nevěříte. Kalmár je ale i anglickou výslovností, kdy se R na konci při výslovnosti „polyká“ KLM. Jméno letecké společnosti Holandska se kterou odletěla Moravcova 11 – Dvojka, do Velké Británie 14.března 1939. Kalmár je ale i Wasilly – syn Stalina například a také Vasil – můj otec a já. A řada dalších. Vasil Bilak, Vasil Kiš – výsadek Kozina, generál Vasil Valo – můj kmotr. Všimněte si a to je velmi důležité za jaké kluby hrál ve Francii od roku 1934 do roku 1937. Město se jmenuje Roubaix. Vidím tam, po našem rubáš. A francouzská výslovnost napsaná česky je rube. Tedy rube. Dřevo, kácí se lesy, a lítají třísky.  To nebyla náhoda. To bylo jasné, že se chystá válka. A tak se to dávalo, zasvěceným najevo. Maršál Koněv ( konev, Novak, Vanek) a můj otec byli profesí Lumberjack – dřevorubci.

V roce 1952 – v roce mého narození, Kalmár nastoupil ( to tam již hrál Puskás a další slavní fotbalisté ) do klubu Maďarské Lidové Armády jménem Honvéd Budapest. Honvéd znamená česky Obrana. Tedy Obrana Budapest. O.B. Operace Benjamin. A po emigraci , už jako trenér, ne jako hráč, zahájil kariéru v roce 1956 v klubu jménem Wacker Wiena – A Wacker je Wasilek a Masaryk. Po našem anagram. A Wiena je Austria a to je moje sestra a otcova matka A.M. A aby bylo jasné,že nejde o omyl, tak hned druhý klub po Wacker byl klub Sevilla. A zase anagram Vasilly. Tentokrát zcela zřetelný. A kariéru trenéra zakončil Kalmár – Klamár – Wasil v roce 1980 v klubu Málaga. Zase náš anagram Wasil. Vasil.

A proč to zase můžu všechno tvrdit? Protože se narodil 21.března. A to je i americky psané datum 03.21. A čteno po našem nebo hebrejsky odzadu je to 123. A to je moje rodné číslo. A to jsem dostal přiděleno. Jako každý obyčejný smrtelník. Já v roce 1967. Což je i po našem rok 1919 – rok narození mého otce a i 1991 – plánovaný rok konce SSSR a světového komunismu. Vše šlo podle plánu.

9./ – József Mindszenty. Narodil se 29. března 1892 v Csehimindszent, Vas okres, Rakousko – Uhersko. Zemřel 6.května 1975 ve Vídni, Rakousko. Narodil se jako Jozséf Pehm. Otec byl Jozséf Pehm a matka byla Borbála Kovacs. Navštěvoval St.Norbert Premonstrátů vyšší školu v Szombathely. Poté začal navštěvovat Szombathely Diocesian Seminář.  Knězem byl vysvěcen 12.června 1915, biskupem János Mikes. Poprvé byl zatčen 9.února 1919 vládou republikána Mihál Károly.  Za svoje názory proti socialistické politice a znovu byl zatčen vládou komunisty Béla Kun dne 31.července 1919. V roce 1939 vystupoval proti straně Šípových křížů. V roce 1940 publikoval dílo “ The Green Communism“ ve kterém charakterizoval maďarské fašisty jako stejně ďábelské, jako jsou komunisté. V roce 1941 přijal maďarské jméno Mindszenty – podle jména části obce, kde se narodil, na protest proti germanizaci Maďarska. 25.března se stal biskupem ve Veszprém. A dále vystupoval proti fašistům a kritizoval Mi. Horthy za politiku vůči Židům. Dne 27.listopadu 1944 byl zatčen, kvůli jeho protestu proti obsazení jeho služebního paláce, vojáky Šípových křížů. V roce 1945 byl propuštěn.  15.září 1945 se stal Primasem Maďarska a Arcibiskupem v Ostřihomi. Vystupoval stále proti komunistické vládě v Maďarsku. Dne 26.prosince 1948 byl zatčen a obviněn ze zrady. Byl vězněn a mučen. Dne 3.února 1949 začal jeho soudní proces. V průběhu procesu řekl papež Pius XII. sestře Pascalina Lehnert, „Vše co pro něj můžu udělat je, že se za něj budu modlit. Jinak mu nemohu pomoci.“  Kardinál byl odsouzen na doživotí rozhodnutím soudu dne 8.února 1949. Dne 12.února exkomunikoval papež Pius XII. všechny, kteří se podíleli na uvěznění Kardinála. 30.října 1956 byl v průběhu maďarské revoluce propuštěn. Když přijela sovětská vojska, 4.listopadu 1956, do Maďarska potlačit revoluci, odešel na velvyslanectví USA a tam žil následujících 15.let. Až v roce 1971 mu bylo umožněno opustit Maďarsko. Odjel do Vídně, kde žil až do své smrti, dne 6.května v roce 1975.

Narodil se jako Jozsef Pehm. Stejně tak se jmenoval jeho otec. PEHM je naší metodou čtení bez samohlásem PHM a to je odzadu čteno MHP. Tedy po našem i MHR. Vy co čtete víte, že to je základ několika jmen, které se objevují pravidelně v Operaci Benjamin. MoHoR a rusky Mogor a španělské Meger mají stejný základ a gaelsko keltské Mcguire mají stejný základ. Byl to jeden ze základních klíčů celé Operace Benjamin. Tedy ještě jednou Mohor a Mogor a Meger mají latinskou příponu – it. A až teprve doplněním ruského sufixu u židovských ženských jmen -a, se z toho stalo Mohor – it – a :  Mohorita.

Mohor – it, Mogor – it a Megr – it. Mohorit je například slavný polský voják vyobrazený na obraze ve Varšavské galerii jak klečí před polským králem. A Megrit je slovo, které dalo základ vzniku jména hlavního města Španělska. Madrid. Popsáno jinde. A ve Skotsku je to podobné jméno. Příjmení Macguire. A to je důležité, lidé tohoto jména – příjmení byli a jsou členy dvou skotských klanů, za prvé Mac Donald a za druhé Mac Alpine. A Alpy jsou největší pohoří v Evropě. Alpy znamená bílá. Táhnou se osmi evropskými státy. Co je ale důležitější, že nejvyšší vrchol se jmenuje Mount Blanc – Bílá hora a druhý nejvyšší je Matterhorn – a to je anagram zase znova a pořád dokola Mohorita a trn. To trn v tomto případě znamená to již známé tre, torro, tri, tor atd. Ale také je to trn – s doplněním samohlásek terén. Slovo z latiny , které znali všichni vojáci všech armád zapojených do Operace Benjamin, kteří měli co do činění s mapami.

Aby to byla pravda co píšu, musí existovat potvrzení pravosti mojí téze. A to přijde na řadu nyní. Jozsef Pehm se narodil v okrese Vas. To je i zkratka Vasilly, Vasil ale i příjmení Vaš. Nebo Váš. V Ruštině je to písmeno B a druhým písmenem, souhláskou při vynechání samohlásky, jakoby hebrejštinou je Š a to je jak víte Trojzubec  A vypadá i tak podobně hebrejské S i Š. A nyní přichází na scénu úplná novinka, kterou jsem si nechával pro tu nejvhodnější příležitost. Trojzubec je vikingské  písmeno M. Takže všechno co je jako trojzubec se používá – M,W, a ruské Š a hebrejské S i Š – tam jsou obě stejné jenom se říkají v různých sestavách slov, jednou jako S a jednou jako Š. A samozřejmě, že to je i to co je velmi důležité Trojzubec je znak Neptuna, pána moří – Navy – Marine. A ve státním znaku ho užívá Ukrajina. Která má v celé Operaci Benjamin také svoje významné místo.

Jeho matka se jmenovala Bárbola, křestním jménem. A to je dvakrát BL a BL, po našem. Basil/Vasil a Ludmila a Leonardo da Vinci. Její jméno obsahuje OR. Otmar Reidl a OR hebrejské světlo a kůži. Příjmením byla Kovács. A to je jak už víme i Smith, Schmidt, ale i pražský Šmíd ze 17.listopadu 1989. I locksmith – maďarsky Lakatoš výše uvedený.

Jozsef Pehm začal navštěvovat školu St.Norbert – zase OR. A škola byla v Szombathely. Angličan to přečte pěkně slovensko-česky Sombasily. Som Vasilly. Proč si to dovoluji  říct?  Obyvatelé Carpathien Ruthenia – jsou Karpatští Rusíny. Tedy – th- je s.  Szombathely je Sombasily – Som Vasilly. Nebo i Sam Vasilly.  Nebo po našem S. Vasilly. A my už víme že S je Dvojka. A v naší latinské abecedě kde je prvním písmenem L – protože malé l je vlastně římská jednička, je druhým písmenem M. Takže je to i Vasilly M.Vasil Mohorita. A to už je po druhé. Poprvé jeho příjmení a podruhé místo školy.

A dále je důležité ,že byl vysvěcen knězem 12.června. A to víme, že je podle Moravcovi metody, plus dva 14.června. Den založení US Army v roce 1775 a svátek Vasila a den narození Ernesto Che Guevara a den narození Donalda Trumpa.

A víme, že byl vysvěcen biskupem jménem János Mikes. Aby to všechno byla pravda a všichni věděl i o co jde, tak byl můj spolužák – spolu učeň ve V.S. Vojenských stavbách se sídlem v paláci kotva v Revoluční 3, Praha 1, se školou na náměstí Míru ( Dvojka, kde jsem pak pracoval později a koukal na svatou Ludmilu a Armádní divadlo) ) do které jsme ale nechodili, protože byla v rekonstrukci a  místo toho jsme chodili  do školy do Malešic ( Vasilek -Masaryk ) ulice Ke Krbu ( oheň – světlo – OR ). A pracovali jsme spolu v prvním ročníků v dílnách strahovského stadiónu u Brány borců ( Saša Borcov 21.srpna 1991, Krym a puč v Moskvě), kde cvičili Sokolové a bývaly Spartakiády( Sparta – kiády – Sparta Letná Praha 7, kde končil pohřeb Svobody, prezidenta a kde jsem první vystoupil na demonstraci 25.listopadu 1989), spolu jsme ve druhém ročníku pracovali v ulici Mezihoří ( otcovo Volové přejmenované v roce 1953 na Mižhorije ), příjmením Mikeš. Seděli jsme spolu v lavici po celou dobu učení a byli, dá se říci velcí přátelé. A k nám patřil ještě další spolužák Jiří Uher, který si později vzal moji sestru Annu za manželku. Uher – Uhry – Maďarsko. Mikeš a Uher a Mohorita ( Pehm ).

Můj spolužák Mikes bydlel v Zelené ulici. V Podbabě. Ve stejné ulici, kousek od něj bydleli později Martin Ulčák a Miroslav Štěpán – ti bydleli společně ve stejném domě, na stejném patře. Byli přímo sousedy. V Zelené ulici. Všimněte si jaké dílo sepsal kardinál Mindszenty k volbám v roce 1940 – “ Green Communism “

Jozsef Pehm byl poprvé zatčen vládou Mihál Károly. 9.února 1919. Můj otec se narodil v roce 1919 a konec SSSR a světového komunismu byl v roce 1991. Mihál je Michal a to byl první syn mojí sestry Anna Marie. Michal G. A ta si vzala po  rozvodu s otcem Michala ( kdy žila v Argentinské ulici na Praze 7) mého spolužáka výše uvedeného příjmením Uher. Jméno Károly jsem už také vzpomínal. Na náš obvodní výbor SSM – Dvojku na náměstí Míru přišel pracovat Károly. Pracoval tam krátce ale ano. Byl ze Slovenska.Nevím jestli maďarské národnosti. Ale byl Károly. Později se stal předsedou jakési komise fotbalových rozhodčích a tak byl a možná ještě je veřejně známou osobou. Jeho působení v SSM bylo velmi krátké. Jen aby byl chvilku na Dvojce. Šlo pochopitelně o to, že jsem tam byl já a další nositelé příjmení ,která měla své místo v Operaci Benjamin. Vy co si pamatujete co čtete víte, že se mnou tam nastoupil jako tajemník Slánský. Slánský tam byl ještě kratší dobu než Károly. Slánský zmizel asi po čtrnácti dnech. Patřil do party lidí od Víta – Kapka – Šutky, Štěpána, Šloufa. Slánský mě měl označit. Myslím moji národnost –  můj původ. Kanceláře jsme měli, jak víte, v domě na náměstí Míru se jménem Valdek. V.L. a dek – deck. V a L paluba – Marine – Navy. Fotil jsem ten dům a je to tu na webu již dříve popsáno.

Podruhé byl zatčen Jozsef Pehm v tom samém roce, dne 13.července 1919. Také rok 1919 – 1991, popsaný výše. A Béla je i B a L – V a L. Ale i Bílá. A Kun – je i Kuhn a to byl předseda OV SSM – můj kolega z Prahy 4 ( IV – to je zase l a V – nebo velkým – L a V). A 31 bylo číslo mého dresu v Meteor Praha a také  Vojenské stavby sídlily na Praha 1, Revouční 3 – 13 – 31. A 13.červenec, Moravcovou metodou, 13 krát dvě, je 26. A 26.červenec je svátek svaté Anna, jak se jmenovala matka mého otce Anna Baran a moje sestra Anna Uher a babička mojí matky Anna Preis. A dále, a to je také v naší Operaci Benjamin, důležité je to Movimiento 26.Julio de Cuba. Hnutí 26.července na Kubě, Fidel Castro Ruz a Raúl Castro Ruz a Ernesto Che Guevara a Camillo Cienfuegos atd.

V roce 1939 vystupoval, a později pochopitelně také, proti straně Šípových křížů. To je SK. – X – CHE – El CHE. Anebo anglicky je to AC. A to je se záměnou A za první písmeno v naší „římské – románské“ abecedě i LC – EL CHE. A co je definitivní? To je to, že v Maďarsku – Uhrách , vládl Miklós Horthy. M.Horthy – vidíte? Mihorthy – Mohority. A proč to tak je? Protože Miklós je Mikuláš a Nikolaj. Jako ruský car zavražděný se svojí rodinou v Jekatěrinburgu 17.července 1918 a já jsem se ženil 17.července 1976 a děti z toho manželství jsou – dcera  Kateřina a syn Nikola.

V roce 1941 změnil na protest proti germanizaci Maďarska jméno. A stal 25.března biskupem ve Veszprém. Veszprém je Vassilly M. A rok 1941 je  naším písmem ,také 1919 i 1991. A také je to Dvojka a Sedmička. 14 a 19. Sedmička kde jsme žili a Dvojka – Moravcova Dvojka a místo kde jsem pracoval a otec žil poslední roky svého života. V ulici Lublaňská – jen připomínám klan Mac Alpine – kam patří McGuaire –  a Alpy ( což je z latinského Albus a znamená původně Bílá a Alba jméno Skotska je stejné, a nedávno popisovaná Alba ve Španělsku ) kde je nejvýchodnější částí pohoří Slovinsko.

15.září 1945 se stal Primasem Maďarska a arcibiskupem v Ostřihomy. 15.září je i 12.září. Kdy se narodil syn mé sestry Anny jménem Michal G. A  jejím druhým manželem byl Uher. A Ostřihom je v maďarštině Esztergom. A zcela pro vás viditelný opět anagram S.Mohorita nebo S.Mogorita. S znamená Dvojku v tomto případě. Vlajka Ostřihomy je červeno bílá. Jako vlajka Slavie – Vasile.

26.prosince 1948 byl zatčen a uvězněn. Mučen a odsouzen na doživotí do vězení. 26.prosince 1979 se narodil můj syn Nikola. Rok 1979 je zase i rok 1919 a rok 1991 ale i před chvílí vzpomínaný rok 1941.

V té době žádala sestra Pascalina Lehnert papeže Pia XII. o pomoc. Lehnert ( – ová ) se jmenovala za mého působení  na OV SSM Praha 2 – Dvojka na náměstí Míru v domě Valdek ředitelka ODPM –  Obvodního domu pionýrů a mládeže. Měli kanceláře ve vedlejším „bytě“ na Valdeku. Nad kavárnou Valdek v prvním patře a bufetem Valdek v přízemí. Ve druhém patře jsem předsedou byl já – Mohorita a ředitelkou ODPM Lehnert ( – ová ). A před tím tam byl i Károly a Slánský a Lemák a Ulmajer a Tůma a Hoffman a Ulrich a Vurm a Madlik a uklizečka byl paní Moravec ( – ová ).

A to všechno jen kousek od místa,  Spořitelny, na druhém roku domovního bloku,  kde se měl Otmar Reidl v roce 1941 setkat se svojí spojkou. Jediný účastník – výsadkář Operace Benjamin. Popisuji jinde.

12.února 1948 exkomunikoval papež Pius XII, všechny, kteří se podíleli na odsouzení kardinála. 12.února je i druhý měsíc od konce roku a to je tedy i 12.listopadu. To byl v roce 1989 svatořečena Anežka Česká papežem Janem Pavlem II. A končila, ten samý den, Celostátní konference SSM v pražské Lucerně. Anežka byla Klariska a město Santa Clara na Kubě dobýval Ernesto Che Guevara a Camillo Cienefuegos. Z Hnutí 26.července – svátek Anna. A Svatá Klára vinice jsou v Tróji na Sedmičce.

A co říci závěrem? Co je dalším  důkazem mých tvrzení ? Přibližně ve stejné době jako kardinál Mindszenty v Maďarsku – Uhrách, působil ve stejné funkci v Čechách kardinál Beran. Měli podobné, velmi těžké a složité životní osudy, kardinál Beran a  kardinál Mindszenty – Pehm . Kardinál Beran působil dlouhá léta v učitelském ústavu svaté Anny. Od roku 1917 do roku 1928. Oba měli stejné křestní jméno Josef.  Beran působil dlouhá léta v instituci se jménem Anna v názvu. Anna – Beran. Matka mého otce byla za svobodna Anna Baran. A Pehm je Mohor – it – a.  Anna Baran – Mohorita. Volové – Mižhorje. V.M. – Vasil Mohorita.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *