Těm co píší na Facebooku že jsem zcvoknul.

2 113 zobrazení
TiskTisk

Již jsem napsal ,že heslo které užívali vojáci vlastenci připravující konec komunismu od konce WWI. ve východní Evropě bylo TM a C a jeho číselné vyjádření 3 – Three,Tres,Tři a Třetí americká armáda maršála Pattona. Předběhnu trochu události, protože jak je vidět stále převládá názor, že změny provedli nějaké omezené skupiny lidí. To není pravda. Znovu opakuji, že změna byla organizovaná vojáky US Army a bílími Rusy a vojáky – vlastenci v dalších východoevropských zemích a byla připravována od 1917 – revoluce v Rusku a nepovedené intervence jako cesta zlikvidovat centrálu komunismu zevnitř a bez válečného konfliktu. Přes houževnatý odpor rudých prokomunistických tajných služeb STB a KGB a samotných komunistických představitelů. Samozřejmě, že moje povídání dává smysl čtete li vsechny blogy. Jinak se v tom může objevit spousta nepochopení. Vše totiž mělo návaznost. A odděleně to může působit až fantasticky bájně.

Dnes uvedu pro nevěřící malou ukázku – příklad jak to probíhalo zcela konkrétně , než budu pokračovat v v časové posloupnosti až do revoluce a porevoluce.

V roce 1969 jsem se zúčastnil s trenérem Svobodou( můj trenér Hájek, bydlící v paláci Lucerna na Václavském náměstí se nezúčastnil  – HS ) basketblového turnaje v Brémach – americké okupační zóně v Německu. Generál Westmoreland byl séfem šéfů náčelnmíku štábů – a více jsem o tom psal minule . Anna Mohorita nar 1889 bytem Westmoreland,Pennsylvania atp.

V roce 1970 jsem se učil automechanikem ve VS ( v latině – tedy v římské říši, se používalo V a U jako jedno písmeno – tedy i US)   , sídlem v paláci Kotva ( Marina)  Revoluční 3, Praha 1,(číslo mého dresu v Meteoru Praha bylo 31)  v 1 ročníku v provizorních dílnách – šatnách Strahovského stadiónu.( Sokol – SKL – XL El CHE. Brána Borců – Borcov  a vražda gerála Janka narozeného v Augustu absolventa učiliště v TAMBOVĚ za WWII ) – 2 ročník poté v ul. Mezihoří – Mežgorje – (Valley – Valy –  sídlo MNO), za první republiky VOLOVÉ ( druhé jméno generála Marshala a otce Marshalova plánu bylo CATLET – CATLE – to víte co je  –  SKOT)   otcovo rodné město na Podkarpatské Rusi odkud utekl 1939 do SSSR a byl zadržen v u TORUNĚ.  A pak vyslán a vysazen u Makova – Čadca, Bíly kříž. A tam byli spolu se skupinou WOLFram vysazenou z Velké Británie pod vedením kpt. OTISKA., hebrejsky DiMi – otcův otec byl DIMA jménem.

A Strosmayerovo naměstí bylo přejmenováno v roce 1961 a až do roku 1968 se jmenovalo Václava.Kopeckého a anglicky volně přeloženo Kopecký – Highlander – SKOT.Mému otci nikdy nikdo neříkal v rodině Vasil ale Vašek ,tak jako mně až do konce 9.třídy. Až v učení mi začali říkat Vasil. Na náměstí jsem při jeho přejemenování byl a asi poprvé veřejně zpíval československou státní hymnu v 9 letech. Byla tam moje škola a bydlel jsem tam než mi „demokraté a vlastenci“ spolu s rudými STB a KGB po revoluci vyhnali. A stáli jsme s matkou na rohu před domem s iniciálami VH, ve kterém byla a je dodnes samoobsluha ( naproti kostelu sv.Antonína každý může vidět) ve které pracoval velitel naší dětské „odbojové“ skupiny TŮMA, z nádraží Bubny.

v září 1970 jsem byl vyslán do Rumunska – města Constanta – název města latinsky TOMY, řecky ,TOMI ( to jsou i SKAUTI ). mým mistrem TŮMOU ( měl úžasný podpis – na Facebooku ho napodobím- byl to kříž – nebo jako stěžeň lodi T , kroužek vysoko nad u jako slunce na obzoru a dole to, ten zbytek u m a, jako zvlněné moře…..) se skupinou dalších výbraných učňu na asi 14 denní dovolenou za odměnu. Tam jsem se seznámil a přátelil s dívkou – rumunskou maďarkou z města Timisoára ( maďarsky Temešvár) podobnou mé pozdější lásce Alicia z Argentiny i nadrotmistrini z Vojenské správy v ulici Františka Křížka u nás v Praze 7, která mi hnala na vojenské cvičení.

v roce 1984 natočil český režiser Miloš Forman film AMADEUS. Což v tomto případě znamenalo také AMericanArmyDeus ( Deus ex machina , nebo Holy Spirit jak já říkám). A WOLF gang Mozart  je – WM. –  což je vyslovenoveno  Dabjů M.

A co je Dabjů M  taky kromě tohoto – VVM. Vasil Vasilič Mohorita – což je moje jméno a příjmení a to je také Dabjů M. Ale to je i dvojitý M ve smysli Otisk – velitel skupiny WOLFram kpt.OTISK. Ale i dabjů jako dvojitý třeba dvojče – otisk. Akav hebrejský výraz pro Patu – ten kdo se drží za PATU – druhorozený,  z čehož je jméno JAKOV, Jakub, Santiago, Jago, Diego, Yakov atd. A Santiago osvobodil Španělsko od Arabů, tedy jinověrců a odvěkých nepřátel.( A u nás v domě žil republikánský generál ze španělské občanské války Juan Modesto a žili tam také moji bývalí nevlastní starší bratři a byli dvojčata !) A JAKOVlev se jmenoval otcův instruktor pro výsadek do okupovaného Československa, ale také OTEC PERESTROJKY jak byl nazýván, tajemník ÚV KSSS Jakovlev (spolupracovník Gorbačova) u ktérého jsem byl v září 1990 v Moskvě. Rok před zákazem Komunistické strany Sovětského svazu.

Koncem 80 let byl do čela rumunského Komsomolu zvolen Ioan TOMA. S ním  jsem se v v létě 1989 domluvil v Severní Koreji na festivalu mládeže a studentstva ( psal jsem co se tam odehrálo z LSD ) domluvil, že ho navštívím v Rumunsku v Bucuresti – vzpomínáte na šifru Amsterdam a Amsteldam – a ruskou kombinaci azbuky – tak BuCuResti je BCR/L – VSL VASIL. ( Bucuresti založil podle pověsti pastevec BuCuR. A tak jsem přesně, skoro na den, po 19 letech od mé první návštěvy Rumunska 1970 v roce 1989 naštívil Rumunsko. Ministrem obrany Rumunska byl Vasile Milea.VM.

Dabjů je ale ještě něco . Třeba Mark Twaine. Znáte určitě tohoto spisovatele vyučeného tiskařem. Mark je Vasil – otočíte li M nohama dolů máte W a klíč r je l k je s – je z toho Vasil a Twain dabjů – dvojitý, dvakrát, otisk , double.Jakov etc..Proč, ale oněm píší – On totiž napsal TOMASAWERA – TOMASOERA  a povstání v Rumunsku začalo právě v TIMISOARU. A jeho přítelem byl Huckleberry FINN. HF – HP – KS – X – CHE – EL CHE – lC – Flotila hebrejsky – flot – plot- spiknutí. A v HP- Horních Počaplech  se narodila moje matka a dostala byt v Praze – Holešovicích HP a otec sloužil u Svobody v Horních Počernicích( za války u Svobody Ludvíka ). – LS – LC – lC – flotila – flot – plot- spiknutí).     A FINN je KONEC !

V říjnu bylo setkání ke 40 výročí založení NDR v Berlíně, kterého jsem se zúčastnil už jsem myslím o tom psal. Seděl jsem 06.10 1989 u stolu číslo 2. s Egonem Krenzem. Nástupcem Honckera o pár dní později. Jeho druhé křestní  jméno bylo Ernest. A předseda FDJ mládežnické organizace( nástupce Krenze v této funkci ) se jmenoval AURICH. Podle modelu hebrejštiny jen souhlásky – RCH – podle Amsterdam -Amsteldam(Nizozemí – podzemí) je to LCH. A oni DVA – Dabjů – Twiane – jsou Ernest El Che  .lC – flotila – flot plot – spiknutí . A ještě tam byl jeden Dabjů v NDR a jmenoval se  M – Marcus WOLF – WM.(Vzpomínáte moji návštěvu Berlínské opery s VŠP v roce 1981 – W.Mozart Magic Flaute. Magic Whispers – Magické pískání…s US, British and France vojáky..)

Tam byli všichni tehdejší představitelé naposledy dohromady – Gorbačov, Honecker, Živkov, Čaušesku, Jaruzelsky, Jakeš, a od tohoto setkání to vzalo velký obrat. Těsně po tomto setkání skončil Honecker a na pár dní po něm by šéfem Krenz a skončil též. Živkov skončil také v říjnu 1989 a s poctami. A pak 17. Listopad jako protigorbačovský převrat (právě pod vlivem co se stalo v NDR a BLR, čemuž chtěli zabránit), který jsem jim překazil. A  klíčové pro změny režimu zasedání ÚV KSČ   24 a 25.listopadu  a totální změna v KSČ a mimořádný sjezd 20 – 21. prosinec. Kde nastrčili konzervativci do vedení jako předsedu svoji poslední kartu Ladislava Adamce, který nebyl předtím ani přijat Gorbačovem za kterým jel do Moskvy a byl členem ÚV KSČ už za Antonína Novotného! A udělali to pro to, že prostě nechtěli reformy, které já jsem představoval. Sjezd mi , ale odhlasoval zásadní rezoluci – usnesení, které nikde nikdo z renomovaných historiků neuvádí, přesto, že byla pro další vývoj rozhodující. Je to pro to , že prostě ukradli všechno co jsem udělal. Nejen majetky, život, pověst, ale i historii.

Bylo to usnesení ,aby poslanci při volbě prezidenta postupovali v souladu s názorem jejich voličů. Což byli tehdy předvším lidé v ulicicích. Tedy podporující Václava Havla jedinou záruku nástupu demokracie v té době. A to jsem udělal proto, že jsem je v souladu se zájmy sjezdu potažmo lidu – jejich voličů tedy lidu mohl zavázat , aby zvolili 28.12. 1989 Alexandra Dubčeka předsedou Federálního shromáždění a 29.12.1989 Václava Havla presidentem republiky. Stalo se to na schůzi  stranické skupiny poslanců Federálního shromáždění těsně před tímto hlasováním. Marián Čalfa ani Štrougal Lubomír, s tím neměl vůbec nic společného. O nich bude ještě řeč ,až se dostanu v časové posloupnosti k roku 1989.

A 22.12. byl zavražděn Vasile Milea rumunský ministr obrany, což vyvolalo hněv rumunské  armády a zatčení Ceaučeska a jeho ženy. Následoval odvoz do TIRgovistě ( otec překročil hranice u Toruně a to je vše Třetí armáda maršála Pattona – Pata česky, akav, Jakov atd..a třetí písmeno abecedy C.) ,soud a 25.12.1989 poprava – na Hod Boží.

V lednu 1990, když se zdálo že se vše vyvíjí demokratickou cestou, mi požádal Ladislav Adamce abych spolu s ním přijal představitele Obrody – Chartisty – komunisty -bývalé členy KSČ, vyloučené po roce 1968 z Komunistické strany Československa. A ne jen nějaké. Všichni, kteří přišli byli tajemníky ÚV KSČ v letech 168-69 !!! tajemník ÚV KSČ Špaček, tajemník ÚV KSČ Slavík a tajemník ÚV KSČ Šilhán. Některé z nich i osobně Adamec z KSČ vylučoval! Jak tam dávali k dobru! A víte co chtěli ? Chtěli všichni, ano všichni komunisté z Obrody( Charty), bývalý členové KSČ, vstoupit zpět do KSČ!!! V Lednu 1990!  Vyhodil jsem je! Žádné převraty jsem nepřipustil.

Byla to samozřejmě organizovaná akce Rudými STB a KGB. Přes nový rok se jim rozleželo v hlavě co se stalo, že volbou Václava Havla jsem jim udělal čáru přes rozpočet a začli organizovat Rudou protiakci. V prosinci před volbou Havla, prý chodil na ÚV KSČ se Zdenkem Mlynářem taky tajemníkem ÚV KSČ v roce 1968, Chartistou a spolužákem Gorbačova, Lubomír Štrougal, ale to mne nedojalo a nepřipustil jsem žádné takové aktivity – Gorbačov ne Gorbačov.  A Martin Ulčák předseda ÚV SSM navrhoval do funkce presidenta neoblomně Čestmíra Císaře, také bývalého tajemníka ÚV KSČ, člena Obrody. A začátkem ledna jsem byl u Mariána Čalfy , který mi nabízel ,abych šel založit Václavu Havlovi stranu. Víte proč? Aby mi dostali ven z KSČ a komunisté – myslím komunisté přesvědčením, nad ní získali moc a mohli zabojovat za své ideáli. Bylo to totiž před schůzkou s tajemníky ÚV KSČ u Adamce!!! Ten Čalfa, který mi v září 1989 položil u něj v kanceláři otázku jestli má do návrhu nové ústavy nebo jen jejích úprav , pro předsednictvo ÚV KSČ dát návrh na zrušení vedoucí úlohy KSČ nebo její omezení. Řekl jsem mu ano a když jsem viděl jeho výraz tak jsem řekl do diskuse jako návrh určitě. Neudělal to. A když jsme spolu měli cestovat do NDR asi za 14 dnů tak si zařídil informace od informátorů  z mého okolí, aby nemusel cestovat se mnou ,aby se to v tom předsednictvu nedozvěděli ,že se spolu snad kamarádíme, když říkám takové strašné věci – já letěl on jel autem. Asi jsem mu taky smrděl.

A v Bulharsku okamžitě otočili a Živkova uvěznili  a vlastně se  počátkem roku 1990 (19.9. mám narozeniny jako Virgin) uzavřelo první kolo, které okamžitě pokračovalo kolem druhým a to pádem celé základny komunismu a žaláře národů SSSR. A o tom až v časové posloupnosti.

A všechno doprovázeli drogy a drogy a zase drogy…

Zpátky k ČÚV SSM. V roce 1986 jsem byl zvolen předsedou ČÚV SSM. Rozhovor před touto volbou jsem s L.Procházkou vedoucím oddělení ( Rada Tří odboj s otcem za WWII) a Jindřichem Poledníkem tajemníkem ( otec optoval a dostal místo trvalého pobytu v Jindřichově Hradci kudy prochází Poledník).Ten se mi jen zeptal jakou mám národnost – řekl jsem českou. On to, ale určitě věděl. Taky byl předsedou ČÚV SSM předtím ,ale on byl národnosti polské.

M.Šlouf mě při odchodu požádal o dvě věci. První byla, abych nepropouštěl jeho řidiče A.France. To jsem udělal, protože on by si stejně našel cestu k informacím od jakéhokoliv řidiče, kterého bych přijmul. A druhá věc ať navštívím jeho politického otce Antonína Kapka ( pisatele prvního zvacího dopisu do Moskvy a člena předsednictva ÚV KSČ a šéfa strany a tedy jejich pražského gangu) Nebyl důvod to neudělat. Objednal jsem se u sekretářky Uhrové a ona mi trochu dusila a dusila, a pak mi dala termín. Přišel jsem tam a sedl si a čekal 30 minut, hodinu a stále jsem čekal. Pak přišel asi 10 minut jsme povídali a hotovo. Už jsem k němu nikdy nešel a vlastně od té doby jsem s ním ani nemluvil, kromě pozdravu při různých příležitostech když jsme se míjeli a potkávali. A on odešel z nejvyšších funkcí jako Štrougal a Bilak v roce 1988. Prý aby dali prostor. Chyba lávky. oni odešli ,aby mohli dělat to co uměli nejlépe, ale neměli na to čas museli li se zabývat i dalšími povinnostmi jako bylo řízení úřadu ve kterých šéfovali. Co uměli nejlépe ? Intrikovat a chystat takové akce, jako byl právě 17.Listopad. To nemohli dělat obklopeni spoustou lidí – udavačů , věřte mi já to vím , byl jsem v podobné pozici. Pořád bylo co dělat. Lidi na sebe chodili  žalovat, tu přijela neočekávaně manželka jednoho, že s ní už manžel nechce být, tu přišel Miroslav Jansta s Kapkovou dcerou, jako mi předvést s kým mám tu čest, do jaké rodiny se chystá, tu přijeli s informací, že někdo naboural, někdo někde něco ukrad a mezitím porady a schůze a domácí a zahraniční cesty  a pořád dokola. Proč to říkám ? Potřebovali čas a prostor na přípravu puče, ale i  obětního beránka. Ano a hned ho ukázali pisatelé dopisů do Moskvy. Přijel jsem na jedno z posledních zasedání ÚV KSČ, před Listopadem na Pražský Hrad. A šel jsem do Španělského sálu, kde se zasedání konala. Je tam takový podjezd a schody k velkým vratům. Tam stál hlouček estbáků a mezi nimi se schovával právě A.Kapek. Takový velký muž , který jako mávnutím proutku mohl všechno zařídit – ano i v té době po opuštění úřadu. Já ho, ale viděl velmi dobře. On si myslel ,že ho nevidím. Když jsem stoupnul na první schod, stál najednou vedle mne. Pozdravil jsem. A on odpověděl a šel celou tu cestu ( kdo to zná ví že je to nějakých pár kroků až dozadu do  sálu projít tou dlouhou chodbou) vedle mne, aby to všichni členové a kandidáti a přizvaní na zasedání viděli , a aby zainteresovaným ukázal, kdo  bude obětí jejich akce. Ano to byla ukázka jak důkladně se chystali a věděli přesně co bude – Praha 17.Listopad, studenti, policejní zásah, svazáci ,Mohorita a návrat k jejich vládě a konec změnám. Všechny rozuřit – policajty, estbaky, studenty , prostě někoho na koho to svedou.Proto tam byli policisté v maskáčích aby si všichni mysleli, že se toho zúčastnila armáda – Mohorita. To byla důslednost! Oni ne. Oni byli přece už  jen důchodci, kteří už nic nedělají. To se ,ale spletli. Nevím, kde se v nich brala ta drzost považovat slušnost za hloupost. Jejich vidění světa bylo totiž takové, že vrchnost musí ukázat sílu. A že vrchnost si zaslouží být odměnována a hýčkána poddanými. A pašalíky, že nejsou zadarmo. A v tom žili, to učili svoje politické děti a bohužel se v tom zhlídli i jejich nástupci po revoluci a společně se smáli těm co takové hodnoty neuznávají. Prostě ne. A jsem hrdý, že jsem jim to celé pokazil a i když mne spolu s jejich  demokratickými nástupci likvidovali a likvidovali a nepřestali do dneška. Neustoupil jsem a neustoupím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *