Jsem Doktor Dam Di Dam…

1 208 zobrazení
TiskTisk

Václav Neckář, Bacily

Doktor Dam di Dam & jeho Bacily
hudba: Jan Neckář
původní text: Zdeněk Rytíř
zpěv: Václav Neckář
hudební těleso: Bacily

TENTO TEXT JE JEN PRO TY CO ČTOU A PŘEMÝŠLÍ A PAMATUJÍ SI CO ČTOU!

Tato píseň vznikla podle některých údajů v roce 1971. V roce kdy jsem odjel do školy do Moskvy, na jednoroční kurz.
Kdo inicioval její vznik???
Byl to Honza Neckář? Václav Neckář? Zdeněk Rytíř? Nebo někdo úplně jiný????
Ti z vás kteří četli můj poslední příspěvek o vzniku názvu města MADRID ( nebo se aspoň pokusili to pochopit ve Španělštině) by mohli vědět že základem názvu města je slovo Megrit/Meyer.

A tady je originál jak vzniklo slovo MADRID.

MAGERIT nebo MAYERIT znamená buď vodní kanál nebo hojnost ( španělsky CAUCE nebo ABUNDANCIA).. Slovo MATRICE které se také objevuje jako druhá možná verze jak vzniklo slovo MADRID znamená PRAMEN, ZDROJ – FUENTE španělsky, anglicky SPRING.

„El primer nombre de Madrid

Como referencia se toma el primer nombre documentado de la ciudad, que en la época andalusí fue مجريط Maǧrīţ, que traducido al castellano de la época se convertía en Magerit.

Un arabista llamado Jaime Oliver Asín afirmó en 1959 que la ǧ y la ŷ representaban el mismo sonido pese a tener distintos símbolos. Por lo tanto, Maǧrīţ y Maŷriţ, derivaba de las palabras «cauce» y «abundancia», es decir maǧra y el sufijo romance -it. Cabe decir que en la época, y debido a la mezcla, era común encontrar híbridos del árabe y de lenguas romances, sobre todo en el sur de lo que ahora es España.

De todas formas, el mismo arabista afirmó que el nombre de Madrid provenía del mozárabe Matrice, que significa fuente. Ambos tenían un significado común, y traían el concepto del agua al recuerdo. El mítico «Fui sobre agua edificada…» que puede leerse en la Plaza de la Puerta Cerrada del barrio madrileño de La Latina.

Tanto la población musulmana como la cristiana vivía en colinas. Los primeros estaban cerca del Palacio de la Almudena y los segundos algo más hacia el este, cruzando el río que transcurría por la calle Segovia. El origen del nombre, por un lado y por otro, rescata esa abundancia de agua.“

A teď velký pozor!!! Zpět k textu písně
Doktor – DR, Je to tak?
Dam Di – DR necháme a Dam a Di otočíme. A máme MadDRiD. MADRID.
Je to tak?
A co dál s tím? Byli dva Neckář. Necky. Je to sranda, ale je to na vodu, ale dá se to použít i na vodu. Já jsem se v neckách plavil v náplavce v HP. Pamatuji na to dobře. S dědou GoeBLaT Karel ( Havel T CHARLES španělsky)
A co slova ? RYTÍŘ.
To byl armádní generál. Otakar RYTÍŘ. OR.( hebrejsky světlo ,kůže) Jako Otmar Reidl Operace Benjamin.
A byl z Vysokého Mýta – V.M.
Otcův spolubojovník od SVOBODY Ludvíka z Hroznatína,Třebíč,poté Kroměříž.
Otakar Rytíř se jmenoval původně RICHTER.
Jako my MEYER/ MEYERIT původně.
A byl šéfem organizace SVAZARM, v Československu v době kdy tato píseň vznikla.SVAZARM byl Svaz pro spolupráci s armádou.

V SSSR byl šéfem stejné organizace ( jako u nás SVAZARM, tam se jmenovala DOSAAF)  pilot POKRYŠKIN, Maršál letectva, který mě o pět let později „trénoval“ na trenažéru IL ( LI – LI je čínská verze LEE) 62 na letišti ŠEREMETĚVO v Moskvě. Byl jsem tam jako šéf SSM z DVOJKY ( Praha 2) a byl tam se mnou šéf komsomolu Leningradského rajónu Moskvy kam Šeremetěvo patřilo ARTAMONOV – čti Ukrajinsky a po našem. OR TAMANOV. OR – Operace Benjamin a TAMANOV –  vojenská Divize TAMANSKÁ u které jsem byl v roce 1971 spolu se všemi posluchači školy na ukázce cvičení.A která byla povolána do Moskvy při převratu 21.srpna 1991 a která převratu v Moskvě zabránila.A na její tank vystoupil JELCIN narozený v roce 1931 a číslo našeho domu v Sochorova bylo 1391( A Husák se narodil 1913). V té době  jsem byl na Krymu, kde byl internován Gorbačov. TUMAN je rusky mlha. A válku v mlze učil generál Klausewitz. Vojenský teoretik. V mlze. Bez toho aniž by jste viděli co se okolo vás děje. Tak se ta válka proti SSSR a světovému komunismu vedla. PING – PONG.

POKRYŠKYN  v době Druhé světové války létal na americkém letadle BELL P-39 AIRCOBRA a získal tři tituly- hvězdy hrdiny SSSR. Narodil se v NOVOSIBIRSKU, kde jsem byl v roce 1972 na letní praxi ze školy v Moskvě.A seznámil se s baletkou GULA. Z Labutího jezera.atd.atd.atd.
(Jeho kolega, pilot KOŽEDUB – pouze oni dva,piloti se třemi tituly Hrdina SSSR – Kožva,Kožlany,Kožišník,KARAEXPORT atd.atd.atd.)
Děda GOEBLAT byl profesí POKRÝVAČ. Jako slovo POKRYŠKIN a THATCHER. Ano MARGARITA!
Která nastartovala svoji kariéru zápasem proti mléku do škol. MILK – LECHE – MOLOKO – CHALAV ne dětem!!! A zastavila jeho podávání zdarma ve školách v Británii v roce 1971 – kdy jsem nastoupil do školy v Moskvě.
Později vedla válku s ARGENTINOU, odkud byla právě ve škole v Moskvě moje přítelkyně a pochopitelně EL CHE.atd.atd.atd.Válka skončila 14.června 1982, na den vzniku armády USA a můj svátek – Vasila. V červnu roku 1982 kdy jsem končil právě Vysokou školu politickou ve Veleslavíně, na jejíž půdě se uskutečnila historická, poslední zasedání ÚV KSČ 24 a 26 Listopadu 1989…
Firma MILKA (anagram po našem – VASIL) ve Švýcarsku vznikla 17.LISTOPADU 1825. A má ve znaku KRÁVA – hebrejsky PARA. Tak jak se jmenoval zpravodajská skupina mého otce ve Druhé světové válce. A podle velitele krycím názvem BĚLAVSKIJ. Iniciály BIL.
A co BACILY??? Rusky čtěte…Bacily – Vasily…
12. festival mládeže v MOSKVĚ v roce 1985, v létě se uskutečnil  po nástupu GORBAČOVA. Právě proto.
Zcela v rozporu s mojí tehdejší pracovní náplní činnosti předsedy Českého ústředí vysokoškoláků, jsem tam byl poslán dělat vedoucího klubu Československé mládeže. Do klubu závodu ZIL. Kdo zná historii války ví, že jejich produkce nákladních vozů byly okopírované vozy FORD. Které jim přicházeli do SSSR v průběhu války s materiální pomocí.
FORD. OR. Otmar Reidl OPERACE BENJAMIN.
V hebrejštině – Kůže, Světlo atd. A Ruská osvobozenecká armáda a Rumunská/Románská osvobozenecká armáda.
ZIL je obráceně, hebrejsky, LIZ.
ELISABETH – ELISABETH II. Druhá! Začala kralovat v roce 1952, jako začal prezidentovat Eisenhower a já se narodil.atd.atd.atd.
A v sestavě klubu byl VÁCLAV NECKÁŘ a skupina BACILY.
Václav Neckář hrál v klubu denně a stále. Sál byl veliký a stále plný. Dopoledne, odpoledne, večer.
Aby to došlo k adresátům – z ROA/R-ROA!!!
A proto mi volal Václav Neckář v pondělí v revoluci, v LISTOPADU 1989 zda má ozvučit VÁCLAVSKÉ náměstí.
Řekl jsem mu ano.
Pokračování…
Všechno podle plánu…
Žádné náhody neexistovaly…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *