Generál František Moravec. Díl III.

469 zobrazení
TiskTisk

V této části předvedu fotokopie z matrik o sourozencích a rodičích mého otce. A jejich souvislost s OPERACÍ BENJAMIN.

První je výpis z oznámení o narození otcovi nejstarší sestry. V dokumentu je zapsána jako BAZILEA. Narodila se v roce 1904. To je jeden rok po šestém sionistickém kongresu v BASILEJI a jeden rok před sedmým sionistickým kongresem v BASILEJI. To že to souvisí samozřejmě dokazuje i další konání sionistických kongresů. DVA byly v KARLOVY VARY a jeden byl v PRAZE. To ale až někdy příště. ( Dnes jen to že 12. kongres byl v Karlovy Vary ve dnech 1. září až 14. září 1921 a 13. kongres byl také v Karlovy Vary ve dnech 6. až 18. srpna 1923. Ten v Praze byl 18. a konal se ve dnech 21. srpna až 4. září 1933. Vy si samozřejmě ta data v termínech DVA plus JEDNA umíte podle minulých textů sami vyložit.)

Důležité je to že sestra otce BAZILEA, běžně dále jmenovaná jako VASILA se narodila dne 25.října 1904. A 25. října je minus DVA 23.10. tedy americkým způsobem psaní dat i 10.23. A zase 123 a 0. Moje rodné číslo. Ale hlavně datum přechodu hranice do SSSR jejího bratra VASILA – mého otce, který byl vlastně křtěný METER. V roce 1939. A také víte, že rok 1904 je i 19.04. A tak je to i moje datum narození 19.09. Ale také je to 16.04. Datum seskoku OTMAR REIDL OPERACE BENJAMIN v roce 1941. A datum příjezdu LENINA vlakem so PETROHRADU v roce 1917. Vlakem, s „PLOMBÍROVANYM“ (olovem – volovem, jak říkáme také v Praze, zapečetěným vagónem, který chystal i vyslanec Německa v BERNU příjmením SCHUBERT. Manžel Renata Harrach R.H. ŠUBRTI přijdou na řadu hned příště.

Důležité je i to, jak je dokument oznamovatelem o narození BAZILEA podepsán. Jsou to tři křížky. Tak podepisovali dokumenty negramotní., To znamená, že můj děda z otcovi strany byl negramotný. Nebo to bylo schválně a udělal to ten kdo zápis provedl. Ale to se asi nikdy nedozvím, jak to bylo. Pamatuji se na to, že cestoval otec někdy v padesátých letech na pohřeb svého otce. Vzpomínám si živě na jeho návrat do našeho bytu. Bylo to v noci a já jsem dostal autíčko s kabelem na konci kterého byla krabička s maličkým volantem a knoflíky na ovládání. Na plochou baterii. Byl jsem u jak vytržení. Kolik mi bylo? Možná tři nebo čtyři roky. Já jsem dědu nikdy nepoznal. Byl DMITRY PETR MOHORITA. Na fotografii dokumentu o jeho narození je zcela nečitelné rodné jméno jeho matky. To je níže. Vy ale už také víte, že TŘI KŘÍŽKY jsou ve znaku města AMSTERDAM pojmenovaného jako AMSTER po řece AMSTEL. V NIZOZEMÍ. A také víte, že NEW AMSTERDAM bylo původní pojmenování NEW YORK. Kde pracovala v sedmdesátých letech moje manželka VLASTA SVOBODA.

Toto je fotokopie oddacího listu BAZILEA-VASILJA ze svatby s VASIL MICHAL ŠEGDO. Bylo to dne 29. prosince 1924. Je to už na rozdíl od jejího oznámení o narození v češtině a ukrajinštině nebo rusínštině. Tam už je zapsán děda jako METER. A babička ne maďarské BÁRÁN ale BARAN. 29. prosinec je i 26. prosinec. A to je svátek ŠTĚPÁN-STEFAN – IŠTVÁN-ESTEBAN. Jako generál BUNZÁK. A jako příjmení MIROSLAV ŠTĚPÁN. Ale také to je datum narození mého syna NIKOLA v roce 1979. A poslední definitivně rozpouštěcí úkon Nejvyššího sovětu SSSR v roce 1991. O právním konci SSSR. A to vše jsou naše stejné roky 1979 NIKOLA a 1919 narození otce a BUNZÁK. A také rok 1991 rok plánovaného ukončení SSSR a světového komunismu. Velmi důležité je i datum narození manžela VASILIE. Je to 14. srpna, a tak je také AUGUST. A minus DVA Moravcovou metodou je to datum narození mého otce. 12. srpna. Je to také 14. května. A to je Moravcovou metodou ale děleno DVĚMA 7. května. A to se narodil také ve VOLOVÉ plukovník docent IVAN MOHORITA. ŠEGDO je anagram DOŠEG. DOŠEK a ŠÁDEK. Jeho otec byl MICHAL a matka byla OLENA, to je ALENA/ALICE a norské ALENE anglické ALONE a české SÁM pro všechny neznalé je to prostě SAM. Strýček SAM. Matka byla za svobodna BOBER. BOBR byla přezdívka, kterou jsme říkali MIROSLAVU ŠTĚPÁNOVI. O kterém již víte, že se také narodil jako JAKEŠ a můj otec. Štěpán 5. srpna. A to je krát DVA 10. srpna. A to je i 12. srpna. V okrese L.N. LOUNY. Kde žili BARANNIKOV a kde seskočilačást výsadku KOZINA v čele s VASIL KIŠ a MELNIKOV.

DOŠEK byl i soused mojí babičky a dědy v HORNÍ POČAPLY okres MĚLNÍK. A je to pokrytí střech. Děda K.G. byl POKRÝVAČ, POKRYŠKYN byl maršál letectva, THATCHER byla MARGARETE – MARINE. MAGARITA – MARINE.

Svědky byli MICHAL SURGYUK a METER MARKOVIČ. Vzpomínáte na jméno NINA MARKOVÁ. To byla moje kolegyně, se kterou jsme četli zdravici na 14. sjezdu KSČ. MARKOVÁ byla dlouholetá vedoucí sekretariátu a pak snad i partnerka Miroslava Šloufa. Ta byla DAGMAR MARKOVÁ. Miroslav ŠLOUF se narodil také jako já a Václav Kabeláč. Dne 19. září. Na svátek ZITA matka OTTO a manželka KAREL.

Na webu maďarského vojenského historického muzea jsem vypátral LÁSZLO MOHARITA (1888). Jeho manželka byla SURGYUK ANNA. A byli také z ÖKÖRMEZO/VOLOVÉ. Předpokládám, že MICHAL SURGYUK svědek na svatbě mojí tety VASILIA a MICHALA ŠEGDO byl z této větve rodiny.

Číslo zápisu je 5. Tedy i 0 a 2.

Toto je fotokopie zápisu z matriky o narození bratra otce jménem PÉTER MOHORITA. Je to ze dne 20. září 1907 s datem křtu dne 21. září 1907. Číslo zápisu je 250. Tedy i ČTVRŤÁK dolaru, který mi darovala manželka, a 25 výročí založení našeho vojenského útvaru 6174 Litoměřice. Hlavně to je ale číslo mého ročníku na Vysoké škole politické V25. Na který mi nechtěli vší silou a všemi dostupnými metodami zamezit nastoupit právě lidé z gangu KAPEK VÍT. Právě Miroslav Šlouf a Miroslav Štěpán a Mikuláš Šutka a jejich poskoci.

1907 je i 19.07. A to je minus DVA i 17.07. Klíčové datum. Datum vyvraždění rodiny cara NIKOLAJE v JEKATĚRINBURGU v roce 1918. A datum mojí svatby v roce 1976 (i 1919 i 1991). S dětmi z tohoto manželství jménem KATEŘINA a NIKOLA. Je to i svátek svaté MARINE. I rok 1770 i rok 1775. Také je to 11.07. Datum narození Olgy Havlové na Žižkově a datum narození mého tchána Miroslav Svoboda v Plzeň. Je to i 07.11. datum Velké říjnové socialistické revoluce v Rusku v roce 1917. Je to i 10.11. datum založení US MARINE a také je to den 11.01. povýšení mého otce do hodnosti plukovníka československé armády. A je to také 10.11. datum úmrtí BREŽNĚV. BREZHNEV anglicky a německy BRESCHNEW a španělsky BRÉZHNEV. Všimněte si, že to je vždy HNEV. HNĚV. Jako WRATH. Anagram MOHORITA. Jako ROUGH, SUROVÁ, HRUBÁ. Jako HNĚVICE vedlejší obec HORNÍ POČAPLY. I zahájení bitvy u ŽAŠKOVA, které se můj otec jako spojař-telefonista účastnil. A první část příjmení BREZ HNEV? No přece BAZIL, jako BAZILEA sestra mého otce. Anebo v našem překladu VASILA a VASIL a BASIL.

A také je to jako datum narození druhého bratra mého otce jménem IVAN MOHORITA. Ten přijde na řadu za chvíli. Ten se narodil dne 17.01.

Připomínám, že můj strýc PÉTER MOHORITA padnul v bojích na Východní frontě v řadách maďarské fašistické armády admirála M.HORTHY. Anagram MOHORITA. A MIKLÓS tedy NIKOLAJ.

Druhý bratr mého otce se jmenoval IVAN. Ten se narodil dne 17.01. Ve stejné roce jako moje matka 1922 a roce se dvěma 22 na konci, a to jsou i všechny roky končící na 0 a 2 a 5. To už tu také bylo. Datum narození IVAN je zase všechno to o čem jsem psal před chvíli u PÉTER. 17.07. a 11.07. U jména jeho otce, mého dědy je zapsáno METER. Ne DEMETER jako při narození PÉTER. Je to tedy stejné jako u mého otce. Výpis z archívu České armády ukazuje že byl také příslušníkem československé Svobodovi armády. Žil po válce ve Volové. A měl jsem možnost ho tam poznat při naší návštěvě s otcem a se sestrou asi v roce 1962. Byl HASIČ-POŽÁRNÍK. To je i H.P. V SSSR to byla součást M.V. Ministerstva vnitra. V době naší návštěvy tam byli oba jak můj otec, tak i jeho bratr Ivan u složky která byla součástí ministerstva vnitra. M.V. Můj otec u V.S. Vnitřní stráže v Československu a Ivan byl H.P. v SSSR. Připomínám ještě v tomto seznamu jméno a příjmení VASIL MOHORITA narozený dne 03.08. ve VOLOVÉ v roce 1918. To byl také výsadkář jako můj otec. A byl to velitel výsadku OLEXA BORKAŇUK. O.B. Jako OPERACE BENJAMIN/BARTOLOMĚJ. Více k tomu bylo dříve. 03.08. je i krát DVA 06.08. Datum shození atomové bomby na Hirošimu a je to také 09.08. Datum shození atomové bomby na Nagasaki. A také je to datum narození mých dvou bývalých nevlastních bratrů v roce 1943. Byl také plukovníkem československé armády a žil na Východním Slovensku ve Svidník (Dukelská operace) a také v Košicích. Několikrát jsem se s ním tam na Východě republiky setkal.

Samozřejmě, že jste si všimli i předposledního VASIL MOHORITA z VOLOVÉ. Ten se narodil dne 17.11. Tedy přímo v den 17. listopadu. A také v den 11.11. datu kdy skončila První světová válka a kdy se narodil v roce 1948 v Teplice Schönau můj bratranec Karel Geblt III. Kód, který používal generál Moravec potvrzuje i poslední jméno v seznamu. Je to další VASIL MOHORITA. Ten se narodil dne 19.02. A to vy víte, že je i 19.11. A MINUS DVA MORAVCOVOU METODOU JE TO TAKÉ 17. 11. 17. LISTOPAD. Že to je pravda potvrzuje i jeho rok narození. Zase 1907. Jako u mého strýce PÉTER. Tedy zase i v našem “ překladu “ 17.07. Atd.

A dostáváme s k výpisu o narození mojí tety ANNA. Ta se narodila, jak vidíte přímo 19. listopadu. 19.11. Minus DVA je to 17. LISTOPAD. U zápisu v kolonce rodičů je i číslo domu ve VOLOVÉM. Otec říkal u výslechů NKVD, že to byla ulice MASARYKA. Vzpomínáte? Číslo domu je 171. A zase je to 17.1. Nebo lépe po našem 17.01. A tak tedy i 17.07. I roky 1770 a 1775. Den narození jejího a otcova bratra IVANA a vše další čeho se tato čísla v různých kombinacích týkají. To bylo detailně uvedeno před chvílí.

V zápise u ANNA je velká skvrna. MANCHA je to španělsky (vyslov M.ANČA – to je i MOHORITOVÁ ANČA). Anglicky SPOT ale také MACULA. A to je WASIL. A také je to FLECK. Jako německy. FACILEK – VASILEK – WASILEK – MASARYK. Nebo španělské FACIL. SNADNÝ. A v angličtině EASY. Naší „hebrejštinou“ bez samohlásek je to jen S. ZRCADLOVÁ DVOJKA – 2. Tak to viděla ALICE.

Právě kvůli této skvrně jsem znovu zveřejnil můj rodný list. Kde je také FLECK a MANCHA. A samozřejmě vy víte, že mířím svým psaním ke skvrně ne na dokumentu ale na ČELE (EL CHE) pana M.G. Pana MICHAIL GORBAČOV.

Zápis u tety ANNA je označen číslem 311. To je i 03.11. minus DVA je to i 0.1.11.Čísla, která je možné sestavit ve vám již dobře známých variantách.

Toto je zápis o narození a křtu mojí babičky ANNA BÁRÁN. Je poslední na stránce v matrice. Jako otec jsou zapsáni PÉTER BÁRÁN a matka KATARÍNA SZIVOTYÁK. Žili v ÖKÖRMEZO – VOLOVÉ 59. Babička se narodila dne 26. ledna 1885. To je i 26. prosinec. A to je svátek svatého ŠTĚPÁN, STEFAN, ESTÉBAN, ETIENNE. A narodil se můj syn NIKOLA v roce 1979 (i 1976 a i 1919 i 1991). Plus, DVA je to 28. prosinec. A to se narodil bratr mojí matky KAREL GEBELT II. Kmen jejího příjmení SZIV znamená přeloženo do češtiny SRDCE. DR.CE tedy i DR.CHE.

Vy, kteří čtete pozorně tak víte, že den 26. prosinec 1991 byl historickým dnem v dějinách lidstva. Toho dne v roce 1991 zanikl SVAZ SOVĚTSKÝCH SOCIALISTICKÝCH REPUBLIK. Deklarací číslo 142-H NEJVYŠŠÍHO SOVĚTU. Bylo uznáno rozpuštění SSSR jako státu a subjektu mezinárodního práva. Den předtím na B.H. – BOŽÍ HOD odstoupil Michail Gorbačov z funkce prezidenta SSSR. A tak přesně podle plánu skončila existence SSSR a světového komunismu a definitivně skončila éra válek ve 20. století. První světové války a Druhé světové války a Studené války.

Číslo zápisu, které není na této fotografii vidět je 14. To je i DVOJKA. A také číslo popisné domu mojí druhé babičky a dědy. HORNÍ POČAPLY 74.

Podle výpovědi otce ve věznici v POLTAVA u výslechu NKVD babička zemřela v roce 1934. Proto musel otec zanechat školy a začít pracovat. Nejprve na hospodářství otce a pak odešel za prací do ČECH. Asi RYCHNOV/RAUCHENAU nad KNĚŽNOU a ÚSTÍ nad ORLICÍ. Stavěl pohraniční opevnění Československa.

Poslední záznam, velmi špatně čitelný je záznam z narození dědy DEMETER MOHORITA. To bylo 16. října 1883. 16. října je i 16. března. A to se narodila moje sestra ANNA. V roce 1949 v PRAZE. 16. března je i minus DVA 14. března. A to se narodil ALBERT EINSTEIN a moje milovaní teta AURÉLIE ŠIDLÁK. Ta ve FRIEDNAU-FRÝDNAVA-MÍROVKA v okrese H.B. Havlíčkův Brod. 14. března 1939 odlétala jedenáctka MORAVCE do LONDÝNA. Letadlem KLM přes AMSTERDAM.

V zápisu je zcela nečitelné, alespoň pro mě příjmení mojí prababičky. Přečtu jenom že byla ANNA. Jmenovala se stejně jako moje druhá prababička. Ta z Dřemčic-Třebívlic. Ta byla ANNA GEBLT PREIS. U praděda je velmi špatně čitelný celý zápis. MOHORITA se tam dá předpokládat. Mohu po bližším zkoumání příjmení i jména napsat to, že ten, kdo psal tento zápis ignoroval na konci slova výšku malého písmene. To je dobře vidět u Mohorita. Malé “ h “ je ještě jakž takž vidět ale malé “ t “ na konci už splývá s ostatními malými, a to skutečně malými písmeny. Budu li z toho vycházet i u zápisu křestního jména kde je vidět první písmeno G a s ním i druhé “ é “ tak to je GÉZA. Pro lepší orientaci jsem vyfotil pouze jméno. Je to určitě GÉZA. Ten, kdo ten zápis dělal byl stejný škrabal jako já. Kdo byl GÉZA? GÉZA byl v angličtině PRINCE of HUNGARIA. Tedy P.H. Jako Horní Počaply, kam se přiženil děda Karel Gebelt syn ANNA PREIS – GEBLT z Dřemčic-Třebívlic. I jako Horní Počernice, kde sloužil otec atd. atd. atd. Jako H.P. koňská síla – X – CHE – udávaná u motorů automobilů. GÉZA je i GEJZA. A v minulosti byl zapisován také jako GYEUSA nebo GYEÜCSA. A to je velmi blízko GUSA. HUS – HUSA – HUSÁK. Proč to souvisí? Dokazuje to stručný životopis GÉZY. Ve všech možných jazycích. Všechny ale shodně píšou, že GÉZA se narodil kolem roku 940. To je i 06.04. A to se právě v Dřemčice-Třebívlice narodil syn ANNA PREIS-GEBLT. Můj děda KAREL GEBLT, který se přiženil do Horní Počaply. Je to i 04.09. a to je děleno dvěma datum definitivního konce Druhé světové války. 02.09. Když k tomu přidáme datum jeho smrti, které je známo přesně tak nám vyjde zcela zřetelná souvislost s celou Operací Benjamin/Bartoloměj. Zemřel totiž dne 01.02. 997. Vy už víte, že 997 je i 799 – 19.09. A to je moje datum narození. Je to i 16.09. svátek LUDMILA. A víte, že 01.02. je i 01.11. A to je zase 1770 a 1775. Roky provázející celý tento můj příběh od začátku a stále a stále dokola. Aby to byla pravda, tak se matka mojí manželky také Vlasta Svoboda narodila 07.02. 997 můžeme zapsat i jako 919 a to je římskými číslicemi CIC. Známá zpravodajská služba US ARMY, armády, která byla zřízena dne 14.06. 1775. V den, kdy se slaví svátek Vasil a Roland. A den, kdy se narodil Ernesto Che Guevara. Ukrajinci to vysloví Hevara. A to je i HAVEL. Že to je vše tak jak píšu potvrzuje to, že byl od roku 971 uherským velkovévodou. A to je i 17.09. A to je plus DVA 19.09. Zase. Moje datum narození a svátek ZITA. Matka OTTO a manželka KAREL. Také je to 16.09. a to je svátek svaté LUDMILY, a to byla moje matka a manželka pravnuka GÉZY MOHORITA. Španělsky také H.P. Principe de Hungria GÉZA byl z rodu ARPÁD. AR je i OR. Základní iniciály v mém příběhu. OTMAR REIDL a KŮŽE a SVĚTLO. PÁD je italská řeka. V italštině je to PO. ORPO byly Okresní Rady Pionýrské Organizace. Na všech okresech v Československu. A mohli samozřejmě sloužit zpravodajským amatérům ke spoustě her. U nás byl na DVOJCE významným členem ORPO i jakýsi TŮMA. Dlouhá a dlouhá léta. Vy vít, že TŮMA je velmi důležité příjmení v mém příběhu. I proto, že to je i T.M. Tomáš Masaryk-Wasilek. A je to TOMA i MOTA. Příjmení z ROMANIA. Co jej ale spojuje s mým příběhem je to o čem jsem psal v předcházejícím příběhu podrobně. Jeho otec byl totiž TAKŠON. Tak to píšou v ruštině. Anglicky je to TAKSONY a španělsky TAXON. Vy už víte, kam mířím. Ano je to TAŠKON. Někdo z TAŠKENT. Nebo někdo s TAŠKOU. Která může být i pokrytí střech – můj děda pokrývač KAREL GEBLT a maršál POKRYŠKIN a MARGARETE THATCHER. I KABELOU anebo MOŠNOU. A je to tak protože JINDŘICH MOŠNA, obě klíčová jména, nebo názvy se v mém příběhu objevují neustále. A je to tak i proto, že MOŠNA se narodil za prvé přibližně v době, kdy se mohl narodit můj praděd GÉZA MOHORITA. A byl AUGUST. Narodil se dne 1. srpna 1837. Narodil se v KARLÍNĚ v Praze. A zemřel dne 6. května 1911. Také v Praze. A to vy víte, že 6. května je i 6. srpna. A to byla shozena atomová bomba na Hirošimu těsně před koncem války dne 2. září 1945. A že 6. srpna je i 9. srpna, a to byla shozena atomová bomba na Nagasaki. A narodili se moji dva bývalí nevlastní bratři dvojčata. A také víte, že 6.srpna je Moravcovou metodou i 12. srpna, a to se narodil můj otec. Syn syna GÉZY, který byl DMITRY-METER MOHORITA. A také už víte, že 12. srpna je i datum narození podle našeho klíče i Miroslav ŠTĚPÁN. Ten se narodil 5.srpna, a to je krát DVA i 10. srpen. A to je i 12. srpen. Proč je to důležité? Protože GÉZA přijal při křtu jméno ŠTĚPÁN. IŠTVÁN je to maďarsky a rusky. ESTEBAN je to španělsky. Tedy MIROSLAV IŠTVÁN byl MIROSLAV ŠTĚPÁN. Tedy M.I. MILITARY INTELIGENCE. Stejné jméno měl i syn GÉZY. Svatý ŠTĚPÁN. První maďarský král. Od roku 1001. A vládl od 01.01. 1001. To je ráj pro kombinace nul a sedmiček a jedniček. Rok 1001 je i Římské MI. MILITARY INTELIGENCE. Král zemřel 15. srpna 1038. Zase i 12.srpen. AUGUST. Jako AUGUSTÝN GUSAK v ruštině a v ukrajinštině je to HUSÁK. Herec MOŠNA zemřel v roce 1911. A to je i 19.11. Minus DVA je to 17.11. 17. LISTOPAD. Nebo i 11.11. A to skončila První světová válka a narodil se můj bratranec KAREL GEBLT III. Syn GÉZY byl původně VAIK. To je přeloženo z maďarštiny DÍTĚ. Ano jako příslušník MORAVCOVI skupiny, který s nimi neodletěl do Londýna via Amsterdam, protože byl v době odletu dne 14. března 1939 služebně na Slovensku (ještě nedávno území HUNGARY, MAGYAR, HUNGRÍA, UHER, WIEGRY. A odcestoval za nimi později pozemní cestou. DÍTĚ-BABY. Tedy i B.B. 22 a všechny potřebné varianty 2 a 5 a 0. A norsky je to BARN. Zcela rozhodující a klíčové slovo. Které je v mém příběhu ve všech možných variantách. BRNO, BERN, BEROUN, BRUNNER, BRANAU, BRUNTÁL, BRAUN a BROWN. I BRUNO.

Jeho otec, jak jsem již napsal byl TAKŠON. Jeho matka byla buď JAZAR jak píšou Španělé slovo CHAZAR. Nebo byla z rodu PEČENG. Byla jeho PEČENEŽSKÁ manželka. Nebo prý také možná VOLGA-BULGAR manželka. VOLŽSKOBULHARSKÁ jak to také napíšeme my česky. A tady máme přehlídku všech variant z mého příběhu. JAZAR je JEZERO. Jako LOCH ve skotské gaelštině. EL CHE. Nebo jako LABUTÍ JEZERO. Rusky LEBEDINNOJE OZERO. O je ZERO. A to je přece pravda že O je ZERO. VOLGA je VASIL. A BULGAR je BASILLY. Nebo BAZILEA. Vnučka mého praděda GÉZA. Moje teta. A sestra mého otce. Zvaná VASILA. A samozřejmě že musím připomenout i ulici U BULHARA v Moravcově kruhu a hlavní město BULHARSKA SOFIE-ŽOFIE. Jako ŽOFIE-SOFIE, kterou s FERDINANDEM zavraždil GAVRILO PRINCIPE, vězněný poté v TEREZÍNĚ okres LITOMĚRICE u LABE. Souvislost je zřejmá proto, že jedna z dcer GÉZY byla provdána za GAVRILO RADOMIR OF BULGARIA. HAVRILA byl vedoucí tiskového odboru u mě na ÚV SSM. RADOMIR byl syn VOJTĚCH BORIS LUŽA. Generál československé armády, který byl zavražděn českými četníky v přestřelce ve Druhé světové válce. Zakladatel RADY TŘÍ. Odbojové organizace, která spolupracovala se skupinou mého otce ARAP a skupinou WOLFRAM s OTISKEM v čele. Po jeho smrti byla RADA TŘÍ řízena generálem BRAUN. Vojenský velitel byl plukovník STEINER VESELÝ z KAMENICKÉ ulice PRAHA 7. Svědek mého otce na svatbě s mojí matkou. 08.01.1949.

Manželka GÉZA-IŠTVÁN byla v ruštině ŠAROLT. Jinde SAROLT. A to je přece i ŠARLAT královská barva i ŠARLOT. CHARLOTTE. KARLA. To byla dcera GYULA II. (DVOJKA). A to je Maďarské IULIUS. Nebo JÚLIUS. Ale také slovenské GULA. KOULE. Jako KOULOVA ulice v Praze v místě, kterému se říká podle jména zastávky PODBABA. U hotelu INTERNATIONAL. Kde jsem se potkal s ERNESTO CHE GUEVARA. ERNESTO jako ERNESTA sestra mojí milované tety AURÉLIE ŠIDLÁK a EL CHE a GUEVARA čteno ukrajinsky HEVARA. Po našem i HAVEL. I jako ERNST syn SOFIE a FERDINANDA i ERNEST BRAUNSCHWEIG manžel dcery císaře VILÉM II. Aby to byla pravda tak se GYULA jmenovala i moje přítelkyně v NIKOLAJEVSK-NOVOSIBIRSK z národního divadla v TAŠKENT. Která tam byla tehdy v červnu v roce 1972 s představením LABUTÍ JEZERO. Kde tancovala skvěle v hlavní roli. Baletka GYULA. PEČENG je i české PEČEŇ. Něco, co se připravuje v HORNO – španělsky PEC. Kde se PEČE. Rusky PĚČKA. Anglicky OWEN a norsky OVN. Vysloveno obojí podobně jako anglické OWN. VLASTNÍ. HA VLASTA a HA nebo THE VASIL. Nebo NATO VASIL. Nebo THE VESELIN.

Manželka GÉZY ŠAROLT byla dcerou GYULA II. (DRUHÝ) vládce TRANSYLVÁNIA. SEDMIHRADY se jmenovala původně JERUZALÉMSKÁ ulice. Prý podle TRANSYLVÁNIE (ROMANIA), ale také prý podle domu U sedmi hradů, který prý patřil kuchaři krále JIŘÍHO Z PODĚBRAD. SEDMIHRADY – TRANSYLVÁNIE byl původní název ulice JERUZALÉMSKÁ. A název, který dostala zpět za Okupace ve Druhé světové válce byl SEDMIHRADSKÁ. Ten se po válce opět změnil na JERUZALÉMSKÁ. Ulice, do níž vedla okna z každé mojí kanceláře v budově ÚV SSM. Ulice jejíž název použil generál MORAVEC na dopisu ministru vnitra NOSKOVI, u kterého v té době pracoval GRÍŠA – JINDŘICH SPURNÝ. To byli komunisté z Československé národní rady, s nimiž byl MORAVEC po dobu okupace v LONDÝNĚ. Adresu domu, kde byla tiskárna a kde sídlila redakce a kde se tiskl SVĚTOZOR. Který měl mít v ruce jako poznávací znamení OTMAR REIDL, O.R. OPERACE BENJAMIN. V budově Vinohradské Záložny (V.Z.) v Anglické, za války Irské ulice. U ulice BALBÍNOVA a ŠKRÉTOVA. A LONDÝNSKÁ a nedaleko od PALACE VALDEK a náměstí MÍRU. Kde jsem sídlil jako tajemník a předseda OV SSM DVOJKA.

Samozřejmě, že musím připomenout i ANNA MOHORITA LEMAK. Emigrantku do USA někdy v době, kdy se narodil právě můj děda DMITRY. Tedy je možné že šlo o příbuznou mého praděda. Ta žila v USA v PENNSYLVÁNIA. I TRANSYLVÁNIA i PENNSYLVÁNIA je SYLVA i VASIL. Přesně VASYL. V americkém statě PENNSYLVANIA zemřel RADOMIR LUŽA. Syn generála LUŽA. Také odbojář z RADA TŘÍ. Emigrant, který byl také někdy považován za neoficiální hlavu emigrace.

Co ještě je základ OPERACE BENJAMIN v souvislosti se jménem GÉZA? GÉZA bojoval s JINDŘICH II. BAVORSKÝ. Po jeho synovi a králi a později i císaři římské říše JINDŘICH II. (a jeho manželce KUNHUTA) se jmenuje kostel v JERUZALÉMSKÉ ulici. A JINDŘIŠSKÁ VĚŽ a JINDŘIŠSKÁ ulice s H.P. U náměstí SENOVÁŽNÉ, dříve M.G. MAXIM GORKIJ. A PALÁC SACHAR. U budovy ÚV SSM. Byl posledním císařem ze saské dynastie LIUDOLFING. A narodil se ve stejný den jako asi o osm set let později JINDŘICH MOŠNA. 6. května. Zemřel 13.07. A to je i naše velmi dobře známé 11.07. i 17.07. a 1770 a 1775 atd. Zemřel v den, kdy se narodil FIDEL CASTRO. Z KUBA. Nebo CUBA. S nevlastní sestrou LÝDIA a nevlastním bratrem EMILIO. Původem z GALICIA-HALIČ. Ne ta ukrajinská ale ta španělská.

GÉZA vyhrál bitvu a obsadil město MELK. To je v jazyce norském MLÉKO. A tak i všechny vám dobře známé z mého příběhu jeho podoby. MILCH – MILK – MOLOKO a CHALAV. A čokoláda MILKA. Založena dne 17. listopadu 1825. Samozřejmě že víte, že MELK je i KAMIL, a i ANNA MOHORITA LEMAK. I LEMAK můj předchůdce v PALACE VALDAK na DVOCE LEMAK. Je to i KLM i CAMILLO CIENGUEGOS.

Je čas připomenout že můj otec získal Domovské právo dne 4. července – v den vzniku USA, 1947 ve městě JINDŘICHŮV HRADEC. Kterým prochází POLEDNÍK. A že nejdéle sloužícím ve funkcích ve vedení SSM, mým předchůdcem, byl JINDŘICH POLEDNÍK. V té samé budově na Senovážném náměstí – Maxima Gorkého,na rohu Jindřišské a Jeruzalémské ulic.

Podle španělské Wikipedia přišel na podzim roku 974 (i 14.09. i 16.09. i 19.09. i 16.04.) do Maďarska-Hungría ADALBERTO de PRAGA. To je i ALBERT i VOJTĚCH. Později svatý VOJTĚCH. Ten byl druhým pražským biskupem po prvním, který se jmenoval česky DĚTMAR. Ale německy je toto jméno THIEMAR. Anagram MOHORITA. ADALBERT pokřtil celý vládnoucí rod GÉZY. VAIK se stal ŠTĚPÁNEM, STEFANEM a ESTEBANEM, IŠTVÁNEM. A mladší bratr GÉZY, který se snad jmenoval BÉLA byl pokřtěn jako MIGUEL. České MICHAL. GÉZA založil město ESZTERGOM, také anagram MOGORITA. Česky OSTŘIHOM. Anagram MOHORITA S.O. – Strategické Operace. Už dříve jsem psal o VOJTĚCHOVI. Byl zavražděn v roce 997. Tedy v roce, kdy zemřel GÉZA-ŠTĚPÁN. Jeho ostatky přenesl zeť GÉZY-ŠTĚPÁNA jménem BOLESLAV POLSKÝ a CHRABRÝ do HNIEZDNO. GNIEZDNO. HNÍZDO. Jako to ve filmu Miloše FORMANA. Vy samozřejmě víte, že VOJTÉCH je ADALBERT, a tak je to i ALBERT.

A vy si vzpomínáte, na ostrově v řece TIBERA v ŘÍM nechal vystavět OTTO III. na památku umučeného ADALBERT-VOJTĚCH-ALBERT kostel. Po jeho mučednické smrti v roce 997. A tento kostel byl ve 12. století přesvěcen na kostel svatého BARTOLOMĚJE – BARTHOLOMAUS německy a BARTHOLOMEW anglicky a španělsky ………Bylo to proto, že se ŘÍMU podařilo získat z BENEVENTA tam přivezené ostatky svatého BARTOLOMĚJE z ARMÉNIE. Země lidí HAJK. A aby to byla pravda tak je v ŘÍMĚ ještě jeden kostel zasvěcený v češtině svatému ONDŘEJ a svatému BARTOLOMĚJ. Dohromady. A to je O.B. OPERACE BENJAMIN/BARTOLOMĚJ. Ten se nachází ve čtvrti MONTI (MONTY říkali vojáci maršálovi MONTGOMERY) v ulici, a nyní velký pozor VIA SANTO STEFANO ROTONDO. Ano na ulici svatého ŠTĚPÁNA-IŠTAVÁN-STEFAN-ESTEBAN atd. Kostel stojí na souřadnicích VÝCHODNÍ DÉLKY 12°30´10´´. Ano čtete dobře Moje rodné číslo 123 a X. CHE. Pro úplnost uvedu i SEVERNÍ ŠÍŘKU. Ta je 41°53´14´´. Ano i 2 a 1775 a zase 2. Nebo číslo popisné domu dědy a babičky GEBLT v Horní Počaply. Číslo 74. Výstavba tohoto kostela se uvádí v 7. století. Další číslo, které je důležité v mém příběhu. Jeho historie je prý spjata s dnešní nemocnicí Utrpení svatého JANA. A vy víte, že JANAJEV – JANA JEV – JANOVO ZJEVENÍ, byl viceprezident SSSR a vůdce puče v srpnu-augustu 1991. Více k tomu na konci tohoto dnešního povídání.

Potom vyslal papež SILVESTR II. (to je i 12.31. – 123 a 1 a SILVESTR STALLONE) do Maďarska později svatého BRUNO z QUERFURT. BRUNO tady byl před chvílí a detailně. QUER FURT je i QF. Tedy i O.F. i O.P. i O.R. Když zapomeneme na ten cancour dole u O.

V roce 996 dal GÉZA svolení k výstavbě kláštera v PANNONHALMA. Toto svolení dostal ORDEN BENEDICTINE. Tedy O.B. OPERACE BENJAMIN. Stejně tak jako BENJAMIN je BEN tak i BENEDICT je BEN. Hebrejské slovo SYN. SON, HIJO, SOHN, SONN.

Rodina GÉZY byla již několikrát zmíněna. Včetně několika členů. Nyní ještě jednou spolu s dalšími, kteří ještě zmíněni nebyli. STROM rodiny – Family Tree, začíná u rodu ARPÁD a rodu MENUMORUT. Syn Arpáda ZOLTÁN měl s neznámou dcerou rodu MENUMORUT syna TAKŠON. Ten byl ženat s PEČENŽSKO nebo CUMAN nebo VOLGOBULGAR ženou. A měli syna GÉZA. Ten se oženil se ŠAROLT. Měl bratra snad BÉLA, který byl pokřtěn jako MICHAL. Jejich děti byly IŠTVÁN-STEFAF-ŠTĚPÁN, původně VAIK. Pozdější první král Maďarska. Ten měl za manželku GISELLE BAVORSKÁ. Také měli dceru asi jména JUDITH. Ta byla provdána za BOLESLAV I. POLSKÝ. Další dcera neznámého jména byla provdána za před chvílí vzpomínaného GAVRIL RADOMIR BULHARSKÝ.

GISELLE nám připomněl autor hudby BALETU GISELLE. Jmenoval se ADOLF CHARLES ADAM. Premiéra byla dne 28. června v Paříži. A to je i 14. června. VASIL, ROLAND, ERNNESTO CHE GUEVARA a založení US ARMY. Libreto zpracoval Théophile (THE PHIL je ten svišť v PENNSYLVÁNIA, co hlásí jaro) na náměty díla HEINRICH HEINE “ O NĚMECKU“. A to víte že je JINDŘICH a také víte, že HAHN nebo HON nebo HAN byla moje babička. A HAJN byl vedoucí tajemník KSČ z ÚSTÍ nad LABEM – U.L. Předseda ÚKRK KSČ po JAKEŠ. A nám ji tady Československu připomněl VÁCLAV NECKÁŘ. NECKAR je řeka v NĚMECKU. A on napsal MADEMOISELLE GISELLE. Ano M.G. Ale také MADE WASILL. Připomínám, že v baletu vystupuje MYRTHA a ALBRECHT.

Další dcera GÉZY asi GRIMELDA byla provdána za OTTO ORSEOLO. To je naše známé OTTO a OR. Ti měli syna PETER of HUNGARY (P.H.). Ten se narodil v roce 1011 (!). A stal se maďarským králem. Bylo to proto, že syn ŠTĚPÁNA jménem IMRE kolem roku 1031 zemřel. Bratranec ŠTĚPÁNA I. jménem VAZUL usiloval o nástupnictví. ŠTĚPÁN I. nechal VAZULA OSLEPIT a jeho uši nechal zalít OLOVEM. VOLOVEM říkáme my co mluvíme nespisovně. OTTO ORSEOLO a GRIMELDA měli dceru jménem FROWIZA – to je i WAZIL i FASIL. Prostě VASIL. Ta byla provdána za ADALBERT of AUSTRIA. ALBERT i VOJTĚCH. I BERT, a to je i BARTHOLOMEUS.

Další dcera GÉZY jménem PIROSKA po christianizaci CARLOTA-SHARLOTA-KARLA byla provdána za SAMUEL of HUNGARY. SAMUEL ABA MAĎARSKÝ je to česky. A SAMUEL ABA je i anagram WASIL anebo je to v iniciálách H.S. HOLY SPIRIT. Ten byl krátce maďarským králem. Před ním byl OTTO ORSEOLO a po něm byl také OTTO ORSEOLO. Zemřel 5. července 1044. 14.4. 19.9. i 14.09. i 16.09. i 19.09. a 16.04. i 14.06. Bylo to 5. července. A to je příchod věrozvěstů KONSTANTIN – CYRIL – KYRIL – KAREL a METODĚJ. A také minus DVA je to 3. července, a to se narodil manžel sestry mojí matky ANTONÍN BARANNIKOV. UKRAJINEC.

KONSTANTIN jako GEORGE KONSTANTIN ŽUKOV a KONSTANTIN KONSTATIN ROKOSSOVSKIJ. První byl RUS a DRUHÝ byl LECH. Kdo byl tedy ČECH? Ti tři byli CHORVATI a sešli se na památném setkání na pahorku u HNIEZDNO. A LECH tam zůstal jako ROKOSSOVSKIJ zůstal v POLSKU. ŽUKOV se vrátil do RUSKA. A co ČECH? Byl to LUDVÍK SVOBODA? Je to nejpravděpodobnější. I když nejvýše postaveným KONSTANTINEM-KYRIL-KAREL v československé armádě byl armádní generál KAREL RUSOV. Původně RUSWURM.

Celý ten zápis u narození dědy je velmi znehodnocený. Těmi polepy. Je tam i nějaká nečitelná poznámka pod dědovým jménem. Je v zápisech na této stránce pouze u něj. Přelepy přes stránku jsou u obou zápisů pouze u jmen mé babičky a dědy. To může být náhoda. On je první na stránce a ona poslední na stránce. Zřejmě jde o místa, kde se může při otáčení listů způsobit natržení stránky. Nebo to něco znamenalo. Ale nad tím není třeba nějak hodně hloubat. Důkazů je až i bez toho.

Číslo tohoto prakticky nečitelného záznamu v matrice z ÖKÖRMEZO / VOLOVÉ je 15. To je i 3 x 5. 1115 i 1775. Rok založení US Army a US Navy a US Marine. Rok, kdy začal vyrábět VINCENS, stejného jména jako můj pradědeček z matčiny strany, TURÓN. A pět let předtím v roce 1770 začal vyrábět “ chocolate de PIEDRA. PIEDRA je ve španělštině KÁMEN-SKÁLA. Tak nazval Ježíš rybáře. Jménem PETR. PEDRO.

A závěrem? Když se pozorně podíváte, jak je jméno praděda napsáno, tak víme, že to je GÉZA. Ale ještě jednou se podívejte a uvidíte, že ten krasopisec nám tu nechal i možnost, že to vypadá jako GEŇA. Malými písmeny Geňa. Nebo přesněji Géna. Proč to připomínám? vy si určitě vzpomenete, že velvyslanec SSSR v ČSSSR příjmením LOMAKIN si vyžádal k sobě do Prahy přes velké protesty na ÚV KSSS a ministerstvu zahraničí SSSR jednoho pracovníka ústředního výboru Komsomolu. Ten se jmenoval GEŇA KUDIJ. Jako MATĚJ KUDĚJ velký přítel JAROSLAVA HAŠKA. Sám GEŇA KUDIJ tomu tehdy vůbec nerozuměl. Byl to řadový pracovník Komsomolu a měl na starosti styky s námi. Se SSM. Jako řadový pracovník. Bez jakékoliv volené funkce. Přesto to H.S. zařídil, aby GEŇA KUDIJ byl v PRAZE v roce 1989. K němu tam tehdy přišel ještě BEREZIN. A LOMAKIN měl v MOSKVĚ byt v bloku domů s mými partnery ve vedení Komsomolu. Oba byli jako já také V.M. VIKTOR MIŠIN a VIKTOR MIRONĚNKO. A FINÁLE?

GEŇA byl přece i JANAJEV. VICEPREZIDENT SSSR. Ten, který se postavil do čela převratu ve dnech okolo 21. srpna 1991. Už víte, že JANAJEV je JANA JEV, a to je JANOVO ZJEVENÍ. Neboli APOKALYPSA. Chystal jí tehdy někdo? Fakt je a to víme všichni že k ní nedošlo. Ale také je známo, že GEŇA JANAJEV byl protlačen až napodruhé do funkce VICEPREZIDENTA SSSR. MICHAIL GORBAČOV si ho tam prosadil. Kvůli čemu to bylo? To nechám na vás.

Převrat skončil po zásahu TAMANSKÉ DIVIZE. Jejímž velitelem byl v té době byl plukovník s iniciálami V.M. Já jsem byl na KRYMU s ALEXANDER BORCOV. Který po našem rozhovoru odcestoval spěšně do MOSKVY. A druhý den vystoupil na tank Tamanské divize BORIS JELCIN. Také BORIS IELCIN. B. I. Stejné jako bombardér USA BI. A jako B.I. BUNZÁK IŠTVÁN. Který byl v době Druhé světové války tankista v armádě Ludvíka Svobody. Než se stal po válce v letech 1952 výsadkářem v Prešově. Po boku generála PALEČEK KAREL.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *